Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Háromnegyed háromkor ettem, és már megint éhes vayokKép

Igaz akkor panaszkodtam is hogy nem fér a gyomromba, ne mtudok annyit enni amennyi elégKép Igaz végre ettem, mert olyan volt a kaja amit én akartam, ugyanis én főztemKép

Tavaszi húsleves volt, meg túrósderelyeKép

NyammKép

Zsu

17+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Köszi mindenkinek! Azt hiszem megpróbálok evés nélkül indulni, általában ha víz van nálam nem gond. Remélem most se lesz.Már nagyon várom, hogy túl legyek rajta, és a kezemben legyen az eredmény.
Megyek én is főzök valami finomat, mert a férjem nem lakik jól vajas kaláccsal mint én..Kép
Petra

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Sziasztok!

Lyly!
Örülök hogy minden rendben:

Titati!
Én is, ma szaladgáltam gumiharisnyáért nekem is azt mondták, amit neked. Visszér ügyben azt hiszem bajban, leszek.

Becsi!
Megyek 4d-re csütörtökön este, azt hiszem, megelőzlek már nagyon, várom.

Nici!
Nagyon jól nézel ki!! Köszönöm a képeket hogy felraktad küldöm amit ígértem édes lesz.
Bejelentkeztem a totyogóra alakul a banda most nincs időm jobban megnézni. Majd csütörtökön vagy pénteken jövök

Mindenki vigyázzon magára és a pocaklakóra!!

Sziasztok Babetta 18+3

UI: Vettem tovitát mert éjjel nekem is begörcsölt a vádlim.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta!

De jóKép
Nekem meg lelkiismeretfurdancsom van, hogy nem azt mondtam a dokinak, hogy akkor a 4D uh-n változtatok és hozzá megyek mikor hívott......de remélem nem veszi szivéreKép

Becsi
becsi
Iklad

Nicika, nekem már meg lesz a babazene, azért nem aktívkodom. Barátnőm átírja. Azért köszi a lehetőséget.
Neked beindult már a picimanód? Nekem kb. egy hete mindennap mozog, nem is akárhogy, püföl belülről rendesen. Forgolódik, hol itt, hol ott érzem. Marha jó. Kép Kép Olyan régóta vártam erre, de megérte!!! Hihetetlenül fantasztikusan irtó jó érzés...Kép Kép

Angi, csak nem te is oda jársz tornára???? Ha igen, akkor remélem felismerjük egymást......(mondjuk nem nehéz a sok nagypocakos között...) Kép

Paga, én már táppénzen vagyok, így tudom megoldani a tornát. Meló mellett én sem tudnám.

Bartika, ez a XIII. kerületi szakrendelőben van, és kerületi lakosoknak ingyenes. Hétfőn és szerdán van, 9-10-ig. Igazából mindent megmozgat, erősít is lábra, fenékre, karra, és a pocit is megmozgatja, már amennyire lehet. Frankón izomlázam volt utána, szóval biztosan használ. Ja, és tanulunk vajúdás közben alkalmazható levegővételt, illetve, hogy hogyan gazdálkodjunk az energiákkal, hogy bírjuk. Meg tanuljuk a kitolási szakban ugyanezeket. Nekem tetszik. És remélem, hogy fitten is tart. Kép

Na mennem kell!

Eszti

19+6
Vendég

Lányok!

Aki volt már 4D-n nekem kell vinni a dvd-t vagy ők adják? A Kárpát utcába megyek.
Köszi

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok,

megjöttem a dokitól. Minden oké volt, de elég keménynek tűnt a pocim, amire Magne B6-ot kell szednem. A vádligörcsre pedig Calcium Sandoz pezsgőtablettát.
Csinált uh-ot. Kép Felvettük videóra is a Manót. Nagyon édes volt, a lába a feje előtt. És láttam a kis talpát is. Úgy láttuk ismét, hogy KISLÁNY. De azért még mindig ?, bár én az elejétől annak tippeltem.
Leírom a méreteit is:
BPD: 53 mm
HC: 192 mm
AC: 166 mm
FL: 35 mm
Ezek alapján 21+2 napos.
Nagyon happy vagyok!!!

Eszter,
nem én nem oda járok, hanem a 21. kerületbe.
Pussz.
Angi
angi79

Babetta!
Én is ott voltam. DVD-t adnak, meg CD-t is, ha kérsz. (azon csak a képek lesznek) Viszont, ha nem 1szer akarsz menni, akkor célszerű nem lezárazni a DVD-t, és ha legközelebb mész, akkor nem kell kifizetni a DVD lemez árát (3000 HUF), hanem arra teszik rá a következő vizsgálatok anyagát... Júj, de izé.Kép Szal érted.Kép. Ebben az esetben, tanácsos VHS-re is kérni, h meg tudd nézni mit művelt a kicsike a vizsgálat alatt.Kép Mi is így csináltuk. A VHS-t rongyosra néztük/nézzük, a CD a táskámba, és mutogatom fűnek-fának a Fiúnkat, és van egy DVDnk, amit nem tudunk megnézni, mert nincs lezárva (full ugyan az van rajta, mint a VHS-.en), mert még akarok menni valamikor. Kép

Pussz,
Nancsi 16+1

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!
Annyit írtok napközben, hogy én már követni sem tudom az eseményeket...KépKépKépKép
Ez a dolgozó nők sorsa...
Mikor meg odajutok, hogy időm lenne, a rendszer nem enged...KépKépKépKépKépKép
Lettymama2

Gyezsu!
Igen: a természetazonos kb. olyan ízű (papíron), de mesterségesen előállított.
Természetes meg többnyire vmi másik hasonló ízű növényből - mint a hamis muskotályos borok muskotályzsájából.

Borcsa 20+0

Borcsa
KépKépKép
borsts

Reggel Afp, remélem drukkoltok.

Köszi:Rita
16+2Kép

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Lányok gyertek át a totyogóra a babanet már tényleg rohadt gázKép Bocs hogy csúnyán beszélek de annyira idegesít, hogy az nem kifejezésKép

Zsu

17+1

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szia Rita! Persze! Kép

Borcsa, köszi. Idegbajt kapok már az adalékanyagoktól, komolyan. MINDENBE tesznek. A gyümölcstea miért nem lehet gyümölcstea? (Tudom, azért, hogy az árversenyben jó legyen a gyártó.) Egyébként fogyasztóvédelemben jó vagyok, van is egy fogyaszvédelmi rovatom a Civil Rádióban (volt is benne sorozat az adalékanyagokról, de erre az aromadologra nem emlékeztem). Épp azon agyaltam, mi legyen a téma csütörtökön, de sajnos úgy tűnik, megtaláltam. A T-Online nyári akcióján előfizettünk ADSL-re, most kaptuk az első számlát, és teljesen kiakadtam. (Nem is értem, milyen költségeket számoltak fel.)

Lányok, az létezik, hogy én előbb érzem azt, hogy épp hol van a pocakomban a babó, mint magát a mozgást? (Olyan, mint amit Katával nagypocakosan éreztem, csak "kicsiben" Kép)

GyeZsu
gyezsu

gyezsu
Mi volt a baj a számlával?
Nekünk is az van!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, inkább priviben írnám, hogy ne fárasszam ezzel a többieket, de nem tudom a címedet. (Örülök, hogy valakivel össze tudom majd hasonlítani Kép)

GyeZsu
gyezsu

Gyezsu, Mamacka, írjátok le nekem mélen a "számlaparát" (nancsika@t-online.hu), és holnap megnézem/megnézetem!

Pussz!
Joccakát,
Nancsi

Kép

Kép
nancsika

Jah, és valami 65-el kezdődő Ügyfélazonosítót is pls! Kép

Kép

Kép
nancsika

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nancsika, Mamacka, elküldtem - és már lenyugodtam Kép

GyeZsu
gyezsu

Rita, megy a drukk!!!! Kép Minden ok lesz!

Gyezsu, bár én első babás vagyok, de én laikusként úgy gondolom, hogy minden baba máshogy jelzi, hogy van. Nekem pl. volt olyan kb. 16-17 hetesen, hogy bugyborékolt, és nem éreztem mozgást, de éreztem, hogy ott tekereg a baba. Nem konkrét érzés volt, de mégis furcsa.

Szóval, ahány ház, annyi babamozgás. Kép

Pussz

Eszti
20+0
Vendég

Rita! AFP-hez drukkolok neked!

Angi! Csak nem te is csepeli vagy. Nekedm is mondta a védőnő, hogy az SZTK-ban van terhestorna, csak orvosi igazolást kell vinni hozzá, hogy részt vehessek rajta. De azt hiszem nem érnék oda déliűután. Mikor kezdődik?

Nici! Nekem megírhatnád a paga@citromail.hu-ra a babazene letölthetőségét.
Előre is köszönöm!

A totyogóra hogyan lehet átmenni?

SZiasztok! Jó pocakosodást kívánok mindenkinek!

Paga 18+1

Gabi
paga

Paga,

de csepeli vagyok. A torna az SZTK-ban kedden és csütörtökön van fél 6-tól 6-ig. Nekem tetszik, megmozgat egy kicsit és légzőgyakorlatok is vannak. Lent van a gyógytorna részen, ez már az új rész. Normális öltözővel és a terem is szép.
Neked is változott a védőnőd most? Nekem igen, Szilvi volt és most Emese lett.
Ti merre laktok?
Angi
21+5
angi79

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eszti,

gratulálok a félidőhöz!!!
angi79

Nekem az a totyogó nagyon nem tetszik Kép

KIKA-ban van most játszószőnyeg 4ezerért, ha valakit érdekel Kép
http://www.kika.hu/termekek/termekek.php?kod=12602919

Titati 22+6
titati

Nekem mindegy, mi lesz, csak döntsük el, és írjunk egy helyre!

cory
Budapest

Sziasztok Kép
Eszti Kép
Szerintem hétfőn már megyek én is tornára veled, ha a dokim is rábólint Kép Bár szerintem a kímélő életmódba belefér egy kismama torna Kép
A részletek felől még érdeklődöm a héten Kép

Ildikó Kép
Nekem is hasonló gondjaim voltak az orszívó-porszívóval Kép A lányom egyenesen utálta, pedig nagyon hasznos volt. Gondolkdtam már én is ezen az elemes dolgon, de megvárom míg valaki kipróbálja és véleményt alkot.
Amúgy nekünk még volt másik fajta orszívó is, de azzal soha nem sikerült maradéktalanul kiszívni az orrát.

Mariann Kép
Sajálom, hogy magas a vérnyomásod Kép

Titati Kép
Ügyes vagy, hogy skerül szerezned harisnyát. Tudom, hogy nem tartozik a kedvenceid közé ez a ruhadarab, de muszály. Remélem hamarosan nem fog már fájni a lábad Kép

Keresztelő:
A lányomat úgy keresztelték meg - katolikus vagyok -, hogy az apa nem volt megkeresztelkedve és nem voltunk összehásaodva. Szerintem is csak pap kérdése, örülnek ha valaki egyátalán kakarja a keresztséget Kép

Angi Kép
Gratula a kislányodhoz Kép Képet nem tudsz feltenni?

Lányok Kép
Már akartam kérdezni, hogy ti melyik 4D-t javasoljátok? A Kárpát utcát vagy a Praxist?

Tegnap totál kiakasztottak reggel a kórházban Kép
Majd másfél óra várakozás után szólt a doki, hogy inkább menjek át a genetikai tanácsadóba és ott kérjek infót a részeredményekről. Na ott aztán egy "rém kedves uriember" ült aki közölte újabb egy óra várakozás után, hogy mit képzelek én, majd csak 5 hét múlva hívjam őket és kitessékelt a tanácsadóból Kép
Zokogva mentem vissza ahhoz a dokihoz, aki a beavatkozást csinálta, hogy segítsen mert megőrülök! Felhívta a tanácsadót, de neki sem mondtak semmit Kép Nagyon kedvesen a kezemet szorítva annyit mondott, hogy sajnálja, de nem tud segíteni, próbáljak megnyugodni nagy valószínüséggel egyenlőre nem találtak semmit, de ha mégis azonnal telefonálnak.
Végeredmény: Még mindig nem tudok semmit, legkorábban két hét múlva lehet eredmény.
Úgyhogy marad tovább a pocak titkolás és az álmatlan éjszakák!

Azért próbálok megnyugodni, amennyire csak lehet Kép
Köszönöm mindenkinek a drukkokat Kép, édik vagytok Kép

Annácska 14+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Titati
Miért nem tetszik?
Én sem szeretem a változásokat... de az azért tényleg jobban működik.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gyezsu, ment mél!

Kép

Kép
nancsika

Annácska,

köszönöm a gratulációt. Te vagy az egyetlen, aki írt nekem. Kép
Nagyon sajnállak ezért a tortúráért. De bízom benne, hogy tényleg nincs baj!! Megy a drukk továbbra is Nektek!!!!

Nem tudom mennyire fog látszani a videóról készített kép, de azért felteszem. Az elsőn a lábai és a popsi látszik, innen tudjuk, hogy lányka.
AngiKép Kép
angi79

Annácska
Sajnálom a tegnapit Kép Nem tudom miért nem tudnak megértőbbek, és egítőkészebbek lenni a kismamákkal Kép
Én a praxist tartom első helynek.
Ilyen örömmel még soha nem mentem sebészetre, mint ma fogok Kép Alig várom, komolyan! Kép

Mamacka
Nem is tudom. Olyan szokatlan... Számomra kevésbé áttekinthető... vagy nem is tudom... Kép

Az elemes orrszívónak is van kellő ereje?

Titati 22+6
titati

Annácska!

Sajnálom, hogy nem tudsz többet! De bízz benne, hogy ha baj lenne, már szólnának.
Tehát biztosan nincs semmi baj!

Sokat gondolunk rátok!

Angi!
Segíts, honnan nézzem a ManódatKép Mert nekem sajnos még nem egyértelmű....

Lányok!
Egyébként akkor most hol is vagyunk? Mert nekem munka közben angyon nehéz ám a togyogót és a babanetet is követni.

Nem lenne jó, ha szétszakadna a "csapat"Kép

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

én a totyogón vagyok ott is maradok. Jó lenne ha ti is átjönnétek, de ha nem akkor itt is leszek olvasó üzemmódban. MÁrha bejön egyáltalán a babanetKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

én a totyogón vagyok ott is maradok. Jó lenne ha ti is átjönnétek, de ha nem akkor itt is leszek olvasó üzemmódban. MÁrha bejön egyáltalán a babanetKép

Zsu

Hibaüzenet!!!! Elegem van a babanetből!!!!!!!!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu

Hibaüzenet!!!! Elegem van a babanetből!!!!!!!!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Angi Kép
Köszi a drukkot Kép
A többiek el vannak foglalva a totyogó benépesítésével Kép Azért remélem időnként ide is írnak és nem költöznek át véglegesen.

Azért kellett a uh-hoz a szöveges kiegészítés Kép, így már látom a lábacskáit Kép
A másodikon a feje van ugye?
Tényleg hogy állsz a pocak rugdosással? Már alig várom, hogy érezhessem én is Kép

Annácska 14+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok
Egy kilométert bepötyögtem nemrég... morc...morc...

Angi
Gratula a kislányhoz! Csodálom a dokikat, hogy ezekből a képekből képesek kiolvasni a baba nemét!

Kipróbálok valamit ha sikerül... a képen mi vagyunk a férjemmel ez év május 21.-én!
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
nagyon csini a ruhád, így hátulról. Ha rákattintasz a nevemre, akkor nekünk is itt van az esküvői képünk.

Uh kép:
Az elsőn felülnézetben van a popsi és a 2 comb.
A másodikon a feje van és a pocakja. Már nagy, így egy képre nem fér el. Kép

Annácska,
a boxok nagyon jók itt a pocimban. Néha kivűlről is látni, hogy valamit odanyomott. Meg hát persze az apukájának szokta produkálni magát. Kép
Most már Neked is hamarosan elkezdődik az apró kaparászás. Kép

Totyogó: nem tudom, nekem még idegen egy kicsit. Ez meg sokszor elromlik. Kép
angi79

Mamacka!

Ez a kép gyönyörű!!

Az én szemem a babanethez van szokvaKép

Becsi
becsi
Iklad

Na megpróbálom én is innen feltenni a képet.
Hátha itt sikerül.
Szerintem jobb a totyogó, most is felbosszantott a Babanet, Angi nem tudtalak megnézni, pedig olyan kíváncsi vagyok az esküvői képetekre...

Kép

Ildikó! Itt sikerül feltenni a képedet, innen próbálom átmenteni a totyogóra.

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Annácska. te nem jössz át?
cory

cory
Budapest

Angi Kép
Akkor jól láttam a képen Kép Lassan elmehetek szonográfusnak Kép
Tudom, hogy lassan számíthatok a kaparászásra, pláne, hogy elég vékony vagyok Kép Csak olyan nehéz kivárni Kép
A védőnő szerint a vékonyak előbb érzik meg. Hát majd meglátjuk Kép

Annácska 14+2

annácska

BArtika: feltöltöm ide az átméretezett képed. Jobb egérgombbal le tudod tölteni, és akkor jó lesz az avatarodba Kép
Kép

cory
Budapest

BArtika: feltöltöm ide az átméretezett képed. Jobb egérgombbal le tudod tölteni, és akkor jó lesz az avatarodba Kép
Kép

cory
Budapest

Én is megszoktam már a babanetet, de nem lenne jó kettészakadni. Valamelyik mellett dönteni kellene.

Scullyx
18+2

KépKép
KépKép
scullyx

Köszönjük a bókokat! Kép
A ruhát unokanővérem varrta, ez az első esküvői ruha amit készített és nagyon izgult... pedig gyönyörű lett!
Rólunk itt vannak még képek: http://gportal.hu/portal/macka/

Angi
A ti képetek nekem se jön be... mármint nem tudom megnézni. Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, mert elég kevés időt tudok itt tölteni. Miért megy el innen mindenki? És pontosan hova?

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariann: www.totyogo.hu -ra mentünk, mert a babanet használhatatlan Kép
cory

cory
Budapest

Innen mindneki eltűnt? Kép
Kááááááár..... Kép
titati

Innen mindneki eltűnt? Kép
Kááááááár..... Kép
titati

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?