Sziasztok
Eszti
Szerintem hétfőn már megyek én is tornára veled, ha a dokim is rábólint
Bár szerintem a kímélő életmódba belefér egy kismama torna
A részletek felől még érdeklődöm a héten
Ildikó
Nekem is hasonló gondjaim voltak az orszívó-porszívóval
A lányom egyenesen utálta, pedig nagyon hasznos volt. Gondolkdtam már én is ezen az elemes dolgon, de megvárom míg valaki kipróbálja és véleményt alkot.
Amúgy nekünk még volt másik fajta orszívó is, de azzal soha nem sikerült maradéktalanul kiszívni az orrát.
Mariann
Sajálom, hogy magas a vérnyomásod
Titati
Ügyes vagy, hogy skerül szerezned harisnyát. Tudom, hogy nem tartozik a kedvenceid közé ez a ruhadarab, de muszály. Remélem hamarosan nem fog már fájni a lábad
Keresztelő:
A lányomat úgy keresztelték meg - katolikus vagyok -, hogy az apa nem volt megkeresztelkedve és nem voltunk összehásaodva. Szerintem is csak pap kérdése, örülnek ha valaki egyátalán kakarja a keresztséget
Angi
Gratula a kislányodhoz
Képet nem tudsz feltenni?
Lányok
Már akartam kérdezni, hogy ti melyik 4D-t javasoljátok? A Kárpát utcát vagy a Praxist?
Tegnap totál kiakasztottak reggel a kórházban
Majd másfél óra várakozás után szólt a doki, hogy inkább menjek át a genetikai tanácsadóba és ott kérjek infót a részeredményekről. Na ott aztán egy "rém kedves uriember" ült aki közölte újabb egy óra várakozás után, hogy mit képzelek én, majd csak 5 hét múlva hívjam őket és kitessékelt a tanácsadóból
Zokogva mentem vissza ahhoz a dokihoz, aki a beavatkozást csinálta, hogy segítsen mert megőrülök! Felhívta a tanácsadót, de neki sem mondtak semmit
Nagyon kedvesen a kezemet szorítva annyit mondott, hogy sajnálja, de nem tud segíteni, próbáljak megnyugodni nagy valószínüséggel egyenlőre nem találtak semmit, de ha mégis azonnal telefonálnak.
Végeredmény: Még mindig nem tudok semmit, legkorábban két hét múlva lehet eredmény.
Úgyhogy marad tovább a pocak titkolás és az álmatlan éjszakák!
Azért próbálok megnyugodni, amennyire csak lehet
Köszönöm mindenkinek a drukkokat
, édik vagytok
Annácska 14+2