Sziasztok,
Zsebi,
A beültetés utáni 5 napig ágyazódnak be, tehát még van 3 napod
Nagyon drukkolunk, ezer százalék hogy most sikerülni fog. Az utrot en is 8 óránként nyomom-még szombat reggelig, de őszintén szólva nálam elég sok kilengés volt, hétvégi sokáig alvásoknál, vagy a délutáni adag munkahelyi elfelejtése miatt sokszor 9, majdnem 10 óra is eltelt és mégis itt vagyok
Szóval nem kell véresen komolyan venni, csak a lehetőségekhez képest rendszeresen nyomni... Bár miről beszélek, te most a szurikat kapod, vagy azért az utro is megy ?
Wish,
Nagyon ügyes vagy, mind a négyet visszakaptad, AHA meg minden extra...az isten sem ment meg az ikrektől
Fanni,
Igen, nálunk is pont ez volt, sőt, mivel nekem csak 5 petim volt, ebből 3 ICSI és csak kettő lett szép, igy csak őket kaptam vissza. Tehát az esélyeid óriásiak
Nyugi, minden rendben lesz, ti lesztek az új zebrás triumvirátus
Stella,
Üdv újra, jó hogy mostmár tudsz jönni mindig
Nagyon klassz a képed,minden tisztán látszik, érdekes hogy a tesó ennyire rejtőzködik
Az én számításom szerint te már a 13 hetet fejezed be, nem most töltöd
Bár az is furcsa, mert én szombaton fogom tölteni, és úgy emlékszem hogy két hét volt köztünk...mikorra vagy kiírva ? Tényleg jó lenne egy pocis kép is
Unique,
Hol vásároltatok? Én a héten a C&A-ban egész jóképű gatyókat láttam...már én is alig várom a hétvégi vásárlást
Érdekes hogy farkaskoma nem akar békén hagyni téged, tőlem már elköltözött, bár még egy-két cucca nálam van...Most például egy hatalmas pizza háromnegyedét próbálja kituszkolni, tudtam hogy csak a felét kellett volna megennem
Edina,
Jól emlékeztél, most szombaton indulunk
Én már holnap is mennék, de sajna még még két napot le kell húznom az irodában, aztán 2 hét tiszta hawaii
Minden spanyol zebrát erre fogok irányítani
Orsi,
Tűfóbia, megértelek
A császár után miért kaptál szurikat ? De úgy látom mindennek ellenére már javában készülsz a kistesókra ? Mi lesz ha megint ikrek ? Négy gyerek már egy óvodás csoportot is kitesz
Nori,
Holnap veszek Figyelőt mindenképp
Jó kis terápia ez neked
Ritka hogy a párod ilyen jól viselte a szituációs játékot, az enyém kifutna a világból egy ilyentől
kriszta
12+4