Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm Orsi, hogy megnyugtattál! Kép
Niki Kép Köszi!

Tünde Kép
Üdv. a topikon. Itt mindig "meghallgatunk" és aki tud, biztosan segít is. Sok sikert!

Emi Kép
Már Orsi leírta. Jelentkezz be, mindegy kihez, s majd az első viziten elmondják, hogy milyen vizsgálatok szükségesek. Ott is megcsináltathatod, de elég drága, így érdemes inkább a háziorvossal beutaltatni magad valamelyik kórházba, s ott elvégeztetni a vizsgálatokat. (Noha megjegyzem, én pl. a HIV, Hepatitis, clamidia, rákszűrés vizsgálatokat a Kaáliban csináltattam, az első kettőt a páromnak is ott csináltattuk, s mindezért tízezer forintot fizettünk... ami nem sok, mert a nőgyógyászomnál csak a vizitdíj 6eFt...)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

Örülök, hogy ennyi Kép jelet látok itt mostanság! Kép
Olyan szép az idő odakinn, és szép az idő idebenn is!

FarkasokJKép
Nagyon büszke vagyok Rátok, hogy ilyen gyorsan talpra álltatok! Így is kell! Előre, előre, előre. Aztán adjatok egy kis esélyt annak a spontán babónak is ám, jó? Kép

EdinaKép
Nem dolgozok ám sokat, reggelente kb. 1/29-kor indulok otthonról, du. pedig átlagosan 4-1/25 fele otthon vagyok és autóval járok. És hetente 1-2 napot beiktatok otthoni pihenésre. Kép
Szóval igyekszem tényleg light-osan...
Az autó utak viselnek meg, az a kemény dió. Kép

KavicskaKép
Nagyon szorítok Neked, mennek a külön drukkok!!! Itt az OKTÓBER!!!!! Hajrááááááááááááááá

ZsebiKép
Neked is külön drukkolok, igazán megérdemelnéd azt a kis babót, aki ottmarad Veled! Kép

WishKép
Drukkok mennem 1000L, másik topicban írtam Neked!

Húúú.... nem tudok hozzászólni ezekhez a témákhoz. Kép

Magunkról annyit, hogy gömbölödik a pocim, vasárnap beruháztunk egy kisebb vagyont apuval, mert már nem volt nadrágom, amiben tudtam volna járni így ősszel. Most már van egy kis kollekcióm. Kép
És jelenetem: Rókakoma még velem van, kinek küldjem át??? Kép
Holnap irány az ortopédia (a gyerekkori csípőficamom miatt), majd okt.17-én az AFP.
Pisivel minden ok, tegnap megnézte a védőnéni. Kép

Puszilok Mindenkit!!!

Unique
14+5

KépKép
unique

Orsi,
köszönöm a választ!
Esetleg tudtok arra is válaszolni, hogy kit ajánlanátok, ha olyan orvost szeretnék, akinek van ideje ránk, akitől nyugodtan lehet sokat kérdezni, akár többször is (én sajnos ilyen vagyok), és aki türelmes?
Tudom, hogy ez ritka, és mindenki ezt keresi, de hátha ismertek ilyet!
Köszönöm!
Emi
emi3

Csajok Kép
ha már itt tartunk. Tudja valamelyikőtök, hogy fagyibabás akció esetén is kell-e az a sok vérvétel, meg háziorvosi papír, meg minden franc?
köszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni!
Nekem is ez volt a fő baj, kiderült, hogy a spermák fejéből hiányzik egy enzim ami azt szólgálja, hogy a petesejtbe be tudjon jutni, így nekünk mindig mindet ICSI-zig, persze ez nálunk is egy lombiknál derült ki.
Nekem is kitisztult szépen az utroval.. Normális igyáls sok vizet és a hasfájás is szépen rendbejön. Kép TE is 3X2 utrot nyomsz? Próbáld mindig 8 óránként adni, hogy a hormon egyenletesen legyen a szervezetedben. Kép

Orsi!
Igen láttam őket, nekem ők a világon a legszebbek!
Kérdeznék is egyet mit jelent a méhnyálkahártya mögötti betű???? Mert amikor a punkció előtt voltam uh-n azt monda kedvenc dokim 12A (azt tudom 12 mm) most a transzfernél 11L mi ez az A és L?????
Nem tudom kell e a vérvétel meg ilyen papír de szerintem nem mert azok az altatáshoz kellenek, esetleg egy hormon és egy rákszűrés biztos kell.
Szerintem.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

szasztok,

Orsi,
A fagyiknál csak a ciklus 10. napján kell menni, már ha 28 napos ciklusról beszélünk és akkor van UH, majd kapsz egy tuti repesztőt, hogy az érő petike elinduljon, majd megkapod 14-15 nap körül a fagyikat, akik kiválóan bírták a kiengedést. Mi most ezt fogjuk csinálni, a dokicsaj nem kért semmilyen külön vizsgálatot, bár azt hozzá kell tennem, hogy nekünk most minden papírunk 1 hónapos (EKG, vérvétel, AIDS, Hepatitis, hormon), úgy hogy lehet, hogy nektek becsúszik egy vérvétel, rákszűrés. NA de mi az neked!

Zsebeském,
Gratula a három virágszálhoz, nekem is L-es volt a transzfernél, nagyon meg voltak vele elégedve.

Wish, Fanni,
A 4-es naggggggyon jó.

Wish,
Kifaggatni Almát!!!!!(mi titkunk)

Unique!
Óvatosan a vezetéssel. Majd tehetsz ám fel újabb képeket!

Szevasz Stella,
Gratula a szép növögetéshez!

MEgyek haza, Krisztián meg megy focizni így nem hinném, hogy ma még tudok jönni, mert estére ki leszek ütve, mivel felpattanok az elliptikus trénerre és nyomok rajta egy kicsit!

Snori,
Olvastuk a cikket! Határozottan tetszik, ha kell minden nap kattintok csak írhass és megjelenhess.

Puszkó Farkas J

Kép
farkasok

Zsebi Kép
az a nyálkahártya rétegződése. De az biztosan "L" nem "C"? mert én olyat tudtam, hogy A/B/C lehet, vagy I/II/III. állapotú. A C és a IIIas rétegződésű a legjobb, az kell a megtapadáshoz.
szóval sok okosat nem tudtam mondani.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Farkasok!
Köszi akkor biztos jó, igazából nem aggodalmaskodom, csak érdeklődöm. Azért jó lenne ilyenekről valahol olvasni nem? Az ember ott hall mindent aztán kombinál.

Unique!
Várom a rókáékat!!!!! Jöhet az egész család!
Ja és az új képet is! Uh-sati is rakhatnál fel, hátha az élesebre sikerül!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Stella
Még jó, hogy így sikerült ez a legjobb, hogy ketten vannak.
Boldog babavárást kívánok!Akkor most vagy betöltött 12.hetes?

Wish
Akkor holnap transzfer!Nagyon szurkolok!De nagyon!

Farkasok!
Nem tudom mi van a zebrámmal,pedig én nagyon jólbánok vele.Mindig látja ő is amit olvasok, írok.Abrakolom is!

Fanni
Neked csütörtök a transzfer napja?Remélem nem kevertem össze.Nagyon szorítok értetek!

Zsebi
Az én férjem sem akar ide írogatni,pedig mondtam neki, hogy Larapapa és Farkaskoma már inditott fiú topicot is ahol nem csak ez a téma,de nem szeretne.Így a témát le is zártuk.
Iszonyúan drukkolok Nektek!
Tesztelsz, vagy vérvétel?És mikor?

Unique
Nem csak az a lényeg, hogy hány órát dolgozol, hanem az is, hogy mennyiségileg mennyit.A vezetés elhiszem, hogy megvisel.Engem még az anyós ülésen is.Alapból nem szeretek vezetni,nem hogy még ilyen nagy forgalomba, vagyis nem az a baj, hanem én nem tudom, hogy mi merre, ha valami le van zárva.Nagyon vigyázz magatokra!

Lányok!
Nem emlékszem már,hogy ki mondta annak idején, hogy ha kocsival megyünk nem támogatja a TB.Jelentem mindenkinek, aki vidékről jár Bp-re, hogy támogatja.Mi kb.150-200 km-ről járunk.Kettőnknek a vonat oda-vissza kb.6-7e Ft lenne.És egy útra kaptunk 7580Ft-ot.Úgy hogy még csak azt sem mondhatom, hogy keveset adtak.És végig támogatja, nincs korlát.

Edina
dedina

Csak egy nagyon gyors bejelentkezés, nem tudok sajna visszaolvasni: 2.napja gyűrjük az Ágacskás tanfolyamot, és ha lehet, még szerelmesebb vagyok a férjembe, olyan bátran viselkedik pszichológusok előtt szituációs játékokban, és úgy megnyílt mindenki előtt, hogy le a kalappal. Egyre inkább azt érzem, jöhet az az örökbebaba, és nem lesz semmi baj!

Köszönöm mindenkinek, aki ráklikkelt a cikkemre. Ha valakinek jár a Figyelő, akkor csütörtökön figyelje a Gazdaság+társadalom című rovatot, nem akármiről lesz benne szó, csak Kr. nagyon meg ne utáljon érte. puszi mindenkinek
s_norka

Zsebi Kép
Igen, én is 3x2-t nyomok. Sajnos nem megy 8 óránként, mert én dolgozom, s így f7 után csak f6-kor tudom a második adagot benyomni... Azért igyekszem...
ET előtt még van egy UH? (Tehát tudok még előtt személyesen beszélni az orvosommal, vagy csak telcsin, ha felhívom?)
2. napon már azt is megmondják, hogy hány sejtesek a kis embriók?
Amelyik az 1. 24 órában jól fejlődik, az azért többnyire a következő 24 órában is továbbfejlődik?
Látod, mondtam, hogy fogok kérdezni Kép

Edina Kép
Nem keverted össze, Wish holnap megy, én csütörtökön.
Köszi a drukkot Kép

Norka Kép
A Figyelős cikk nem lesz a net-en?
Te újságíró vagy?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni, na ide még gyorsan válaszolok (közben óóóóóriási drukkok mennek neked is, Zsebinek is, Wishnek is, meg még más akciózóknak is, de most csak egy kötegelt sugárnyalábba, mert nem vagyok túl szelektív ebbe a kapkodásba), hogy nem vagyok újságíró, tisztes polgári foglalkozásom van, csak bontogatom a szárnyaimat. A pszichodokim javasolta augusztusban, hogy próbáljam meg ezt, hogy legyen már egy kis sikerélményem. Szóval abszolút terápiás jellegű. Kép
Ja, szerintem nem lesz a Neten, bár fogalmam sincs, kiderül. Majd szólok.
s_norka

Edina Kép
én tudtam rosszul, hogy nem fizeti a TB a kocsit. Köszi, hogy hoztál infót.

Farkasok Juditja Kép
no, képzeld el egy vérvétel most igen is nagy gond. Az a baj, hogy a terhesség végén, amikor kórházba kerültem, meg a császár után annyiszor szúrtak, hogy tűfóbiám lett. Teljesen komolyan mondom. Félek a tűtől. De azért erőt veszek ám magamon.
(amíg pocakban volt, akkor infúziókat kaptam, végig tűkkel a kezemben... császár után meg napi 3-4 injekció, 6 napon keresztül... jó volt)

Fanni Kép
én simán a munkahelyemen is nyomogattam az utrot, hogy 7 óránként menjen a dolog Kép
Fontos az állandó hormonszint miatt.

Norka Kép
ügyesen álljátok a sarat! Figyelőt meg figyelem majd Kép nekünk jár Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Norka Kép
A "sikerterápia" látom bejött, de jó is a cikk!

Orsi Kép
Ma én is behoztam az Utrot... kipróbálom, bár eddig mindig fekve nyomtam be...

FONTOS!!!
Lányok!
A genetikai vizsgálatot mikor végzik? Miután az inszeminációk során az derült ki, hogy a párom kiskatonáival nincs semmi gond, én azt jelöltem be, hogy ICSI esetén nem kérünk genetikai vizsgálatot. De miután csak az ICSI-s 4 picúrka termékenyült meg... így most talán mégiscsak szeretném. Szerintetek még lehet szólni???
(Ezzel ébredtem ma...)

Köszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
Én úgy tudom (bár nem tapasztalatból), hogy a genetikai vizsgálatot 6-8 sejtes embrióból csinálják és ezért szerintem előre kell szólni.
De ha szépen osztódnak, akkor nincs ok aggodalomra. Lehet, hogy keményebb a petesejtek burka és ezért nem termékenyült meg a többi.
De azért egy telefont megért, hátha belefér még ez a vizsgálat.
De nem szabad ennyire aggódni és mindig rosszra gondolni! Csak azért mondom, mert ha ezt teszed végig, az nem lesz jó sem neked, sem a babáknak.
Persze mindenki aggódik és ez így van rendjén, de azért élvezni kell a terhességet és a transzfer utáni napokat-heteket, mert ez rengeteget számít!

EdinaKép
Köszi. Ahogy én számolom holnap töltjük be a 13. hetet.

OrsiKép
Fagyibabáknál nem kell vérvétel, csak uh a méhnyálka vastagsága miatt. Ilyenkor ösztrogén tartalmú bogyót kell szedni, mert attól nagyon szépen nő a mnyh, és ez nekem le is állította a peteérést. A dokim szerint ez normális, de az sem gond, ha van tüsző, mert akkor megrepesztik és kész!
Pár nappal transzfer előtt az ösztrogén mellé jön az elmaradhatatlan utro és ettől kezdve szinte minden ugyanolyan, mint a frissnél.

ZsebiKép
Ha igaz, amit a dokim mond, akkor nálatok holnap-holnapután lesz a beágyazódás (attól függ, hány sejtes volt az embrió)!
Ugyhogy nyugi, aztán már csak az eredményt kell várni!
Mennek a drukkok a Manóimtól is!
Stella

Kép
stella9

Köszönöm, Stella Kép
Sajnos alapból parázós típus vagyok, de ha ma délben azt mondják, hogy minden OK, akkor meg fogok nyugodni. A 4 megtermékenyült petike untig elég, ha mára szépen fejlődtek, akkor már nem leszek ilyen zaklatott.
További élvezetes pocakosodást Neked!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép Stella Kép
csinálnak ilyen genetikai vizsgálatot? én erről nem is tudtam. Azt hittem, hogy már csak a terhességnél van az amniocentézis meg a chorionbiopszia.
Ennyi erővel a baba nemét is meg lehetne határozni, ami viszont tilos.
Akkor most hogy is van ez?
Utro: simán, mint a tampont Kép lehet a mosdóban is Kép és nyugodj meg, ami kifolyik az csak a kakaóvaj, a cucc az felszívódik hamar belőle.

Stella Kép
köszi a fagyis infókat Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi,

remélem minden ok nálatok.

Sejtek kérdés:

Megszereztem (köszi Juli) DVD-n!
ha kell meg tudjuk oldani!

Farkaskoma

Kép
farkasok

OrsiKép
Én a tv-ben láttam, hogy csinálják, de nálunk szóba sem került, de biztos van rá mód és lehetőség, főleg ha van valamilyen genetikai probléma a rokonságban.
Szerintem a nemet ilyenkor meghatározzák, de nem mondják meg és amúgy sem lehet tudni melyik tapad meg.

LányokKép
Tettem fel 12. heti uh képet a profiklomba a fotogénebb babáról ( a másik mindig elbújik mögé Kép). Sajnos kicsit sötét a kép, de azért még kivehető!

Stella

Kép
stella9

Orsi Kép
Most engem is elbizonytalanítottál, hogy az embriót vizsgálják-e genetikailag... de majd megkérdezem.
Az utro-t is nemsokára tesztelem tamponként Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Stella Kép
Milyen szépen látszik már!
Te nem teszel fel pocakos képet? Pedig én pl. nagyon kíváncsi lennék, hogy az ikerterhesség mennyire látszik a 13. héten!

Wish Kép
Hogy vagy?
Visszakérted mind a 4-et?

Orsi Kép, Stella Kép+ akit érdekel Kép
Genetikai vizsgálat:
Szóval tényleg kérhető embrióból, de akkor kivesznek belőle valami mintát (jajj) és elküldik egy másik laborba, mert ott a Kaáliban nincs ilyen vizsgálat. Állítólag csak NAGYON indokolt esetben ajánlják.
Azt tudom, hogy ez egy új nyomtatvány, lehet, hogy volt 1 ilyen perük, s azért tették rá a papírra... hogy lefedezzék magukat.

Zsebi Kép
Ha olyasmire vetemedsz, hogy táblát frissítesz, lécci írd be nekem a transzfert holnapra Kép
Köszi!
Hogy vagy ma?

Én most telcsiztem a Kaáliba, mind a 4 picúr szépen fejlődik, holnap 13 órára megyek, akkor döntöm el, hogy hányat kérek vissza.
Gondoljatok rám lécci Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Halló,

Snori,
valahogy nyomd ide fel azt a cikket is. Milyen Ágacska tanfolyam? nem csináltatok már ilyet a Tegyesz alatt is? Vagy ez valami más, Gólyások projektje?

Ja én is láttam, hogy csinálnak ilyen genetikai szűrést ilyen kezdeti stádiumban, de szerintem csak akkor ha tutira öröklődhet a dolog! FAnni nem parázni, holnap minden OK lesz!

Wish,
Remélem melengeted már őket!

puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok Kép
Itt csücsülnek mind a négyen a pocimban. Volt AHA is és kapok még két choragon szurit is támogatásnak.

Stella Kép
Nagyon aranyos a Manócskád Kép

Wish

wish

Fanni!
Biztos megmondják telefonon ha kérdezed, hogy hány sejtesek, de van amikor annyira rohannak, hogy csak annyit mondanak megvannak és hogy mikor lesz a transzfer. De amikor bementek megnézni őket akkor megmondja a biológus ha megkérdezed.
A transzfer előtt már nincs uh. Ott amikor felfekszel akkor mielőtt bepakolják őket nézik meg a nyálkahártya dolgokat meg egyéb adatokat diktálnak be aztán bemennek a kicsik még egyszer ellenőrzik jó helyen vannak e és átmászol egy másik ágyra és pihensz kb. fél órát és elmehetsz!
Szerintem ilyenkor nem vizsgálják a babák, vagy is úgy tudom van rá lehetőség, de csak indokolt esetben teszik ki ilyen kockázatnak. Ne parázzzzzzz minden rendben lesz velük. Kép
Meddig dolgozo? Transzfer után azért otthon maradsz kicsit pihizni úgye?

Orsi!
Én pont nyolc óránként nyomom az nem jó? Úgy szoktam reggel fél hét délután fél három és este fél tizenegy????

Stella!
Remélem is hogy szépen beágyazónak a kis Manócskáim! Az egyik , a másik 10 a harmadik meg megszámlálhatatlan sejtecskéből állt. Eddig az orvos szerint is ők voltak a legszebb embrióink.
A punkciótól ez nekem az 5. napom ilyenkor ágyazódnak be?
Megírod, hogy mikorra várható a szülés?

Farkasok!
Köszönöm jól vagyok! Most még szépen le tudom foglalni magam. Olvasok zenét hallgatok. Tudjátok az első hét mindig könnyebb. Ma elsétálok a szurimra!

Edina!
Még nem tudom hogy lesz a tesztelés egyenlőre ezzel nem agyalok, de lehet hogy teszt és vérvétel egyben, majd kitalálom addig.
A zebrának hatalmas puszit küldök és kérem tőle is hogy egy csíkocskáját adja nekem. Ígérem meghálálom neki!

Wish!
Ez szuper! Nagyon szorítok nekik!!!!! Nyugi van pihi, a többiek meg szorítanak nekünk!
Mind a négy AHA-s?
A köv. táblafrissítésnél már bentlesz a négy pocilakó is csak már délelött frissítettem, de vacakolt a net és nem tudtam feltötleni.

Zsebi

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Mindenki szuperül halad, azt látom. Kép
Mi is túlvagyunk az Ágacskán, Timi, feltétlenül ide menjetek majd, olyan mint egy jó kis csoportterápia, nagyon profi és nagyon sokat tanultunk belőle.
Farkasok, ez valójában a felkészítés az örökbefogadásra, a Tegyesznél a hivatalos dolgok mennek. Ez magáncég, pszichológusé, amelynek van jogosultsága csinálni ezt a tanfolyamot, és ami kötelező az alkalmasságihoz. Az egész ügyintézésben messze ez volt a legértelmesebb dolog, ami velünk történt. Kép

Sajna a Figyelő offline, ezért a cikk nem lesz fent, de a szerkesztett változat nálam van privátban, ezért a lombikbaba.com-on meg fog jelenni az a verzió. De ez elvileg illegális...

Kérdésem volna. Long prokokollnál a Suprefact miatt mennyit csúszkál azért a mensi? Pénteken kéne megjönni, én már ilyenkor bőven barnázom. Jó, ha késik, akkor a barnázás is? Már bocsánat a kérdésért. Csak nem látom be, hogy magát a progiszakaszt miért tolná ki a Suprefact, mert progit is érzek magamban még bőven...
s_norka

ZsebiKép
Még annyi van, hogy a choragon miatt nem fogok két hét múlva még tesztelni.Majd kiszámolom mikor lehet és megírom.

wish

Nóri!
Nekem egy két napot csúszott, szóval nem vészes. Kép
De nem jön meg olyan nagyon ha már most nyomod a 0,5 ml supret úgyhogy ne izgulj. Kép

Wish!
Ok! Bár én is kapok Choragon ráadásul kaptam a transzfernél és utána még hármat kétnaponta így vasárnap kapom az utolsót és rá egy hétre lehet tesztelni. De a lombikbaba.comon ez pont le van írva mennyi idő alatt ürül ki. Bár én 2500-nyit kapot te?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

"A HCG a beadás után 4-12 órával éri el a maximális koncentrációját a vérben. Ezután 29-36 órás felezési időnek megfelelően csökken. Ez azt jelenti, hogy 29-36 óra alatt feleződik meg a vérben mérhető gyógyszerkoncentráció, ujabb ennyi idő múlva már csak a negyede mérhető, és így tovább. Ha több injekció kerül beadásra, akkor összeadódnak a koncentrációk, sajnos nem írj

Bementem megnézni ezt írják, hát ettől tök okos nem lettem, de bízom benne, hogy valaki tud erre megfelelő választ adni. Bár ha a doki azt modnta mehetek tesztelni akkor biztos a valóságot fogja mutatni. Bár szerintem úgyis vérvétel lesz.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
írtam valami hülyeség? jó, ha 8 óránként csinálod, ha 3xX szemet kell dugdosnod. bocs, ha mást írtam volna.

Nagyon köszi mindenkinek a vizsgálatos infót... halad a tudomány. Mikor mi lombikoltunk, akkor még csak arról volt szó, hogy majd lesz ilyen, de Mo-n ez még nem bevett eljárás, akkor még egy intézetben sem alkalmazták.
(egyébként ez fizetős? - gondolom az...)

rohanok, mert ordítanak,

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish, egy lánynak, neki sajnos most nem sikerült, úgy volt, hogy 2500-as Choragon után 6 nappal már a Medilab sem mutatott semmit. Én ezen elég sokat filóztam anno, és valahogy úgy van, mindenféle netes források alapján, hogy 10.000 IU HCG szurinak 10-11 nap kell, mire nem látszik, 5.000 IU-nak egy hét, és 1.500 IU-nak 3-4 nap. Arra nem jöttem rá nagyon sokáig, hogy a HCG vérvételnél egy ml vérben nézik az értéket, ez meg az összes, ami a szuriban van. Kép
s_norka

NóriKép ZsebiKép
Én is valami ilyesmit számolgattam, de szerintem nagyobb ráhagyásal fogok csak tesztelni. Nagyon utálnám, ha a nálam pl. lassabban ürül a HCG és csak azért lenne csíkos a teszt.

ZsebikeKép Nálad egész más a helyzet, amert a vérből nem az látszik, hogy csíkos vagy nem csíkos, hanem hogy pontosan mennyi és ha magas terhes vagy, ha nem akkor a maradék HCG.

wish

Sziasztok,

Zsebi,
A beültetés utáni 5 napig ágyazódnak be, tehát még van 3 napod KépKépKép Nagyon drukkolunk, ezer százalék hogy most sikerülni fog. Az utrot en is 8 óránként nyomom-még szombat reggelig, de őszintén szólva nálam elég sok kilengés volt, hétvégi sokáig alvásoknál, vagy a délutáni adag munkahelyi elfelejtése miatt sokszor 9, majdnem 10 óra is eltelt és mégis itt vagyok KépKépKép Szóval nem kell véresen komolyan venni, csak a lehetőségekhez képest rendszeresen nyomni... Bár miről beszélek, te most a szurikat kapod, vagy azért az utro is megy ?

Wish,
Nagyon ügyes vagy, mind a négyet visszakaptad, AHA meg minden extra...az isten sem ment meg az ikrektől KépKépKép

Fanni,
Igen, nálunk is pont ez volt, sőt, mivel nekem csak 5 petim volt, ebből 3 ICSI és csak kettő lett szép, igy csak őket kaptam vissza. Tehát az esélyeid óriásiak KépKép Nyugi, minden rendben lesz, ti lesztek az új zebrás triumvirátus KépKépKép

Stella,
Üdv újra, jó hogy mostmár tudsz jönni mindig Kép Nagyon klassz a képed,minden tisztán látszik, érdekes hogy a tesó ennyire rejtőzködik Kép
Az én számításom szerint te már a 13 hetet fejezed be, nem most töltöd Kép Bár az is furcsa, mert én szombaton fogom tölteni, és úgy emlékszem hogy két hét volt köztünk...mikorra vagy kiírva ? Tényleg jó lenne egy pocis kép is Kép

Unique,
Hol vásároltatok? Én a héten a C&A-ban egész jóképű gatyókat láttam...már én is alig várom a hétvégi vásárlást Kép Érdekes hogy farkaskoma nem akar békén hagyni téged, tőlem már elköltözött, bár még egy-két cucca nálam van...Most például egy hatalmas pizza háromnegyedét próbálja kituszkolni, tudtam hogy csak a felét kellett volna megennem Kép

Edina,
Jól emlékeztél, most szombaton indulunk Kép Én már holnap is mennék, de sajna még még két napot le kell húznom az irodában, aztán 2 hét tiszta hawaiiKépMinden spanyol zebrát erre fogok irányítaniKépKép

Orsi,
Tűfóbia, megértelek Kép A császár után miért kaptál szurikat ? De úgy látom mindennek ellenére már javában készülsz a kistesókra ? Mi lesz ha megint ikrek ? Négy gyerek már egy óvodás csoportot is kitesz Kép

Nori,
Holnap veszek Figyelőt mindenképpKép Jó kis terápia ez neked Kép Ritka hogy a párod ilyen jól viselte a szituációs játékot, az enyém kifutna a világból egy ilyentől Kép

kriszta
12+4

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
A császármetszés után oxitocin injekciókat kaptam, hogy összehúzódjon megfelelően a méhem, és az ikrek miatt valamennyivel növelt volt az adag. (mivel a méh nagyobbra tágul ki)
Javában azért nem készülök Kép inkább játszom a gondoltattal, gyűjtöm az infókat. Ha megint ikrek? ennek azért kisebb az esélye, mert 2 babát fogunk csak visszakérni, de ha 2 döntene megint úgy, hogy marad Kép gondolom ugyanannyira örülnénk majd nekik.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish!
Még nem döntöttem el hogy tesztelek-e vérvétel előtt, igazából a HCG miatt tipródom én is. Mert úgy vagyok lehet jobb egy teszt, de mindegy mi az eredmény felmegyek vérvételre, márcsak a saját lelki békém miatt is.
Hogy vagy? Mivel töldöd napjaid? Én már azt a könyvet kiolvastam amit kaptam tőled, most pedig egy másikat olvasok. Sikerült mind a kettőt jól váalsztani mert nagyon izgalmasak így tökre ki tudom kapcsolni az agyamat. Kép

Kriszta!
Mégsem kaptam a progi szurikat, hlyette jött a Choragon. A doki mondta, hogy a transzfernél döl el. Kérdezte melyiket szeretném én meg mondtam nekem mindegy csak sikerüljön és így emellett döntött.

Nagyon jó utazást kívánok neked. A rókakoma cuccait csomagold be és küld hozzánk!!! Kép Kép Kép Kép

Fanni!
Szorítok nagyon! Aztán pihi és sok fehérje és folyadék. Kép Kép Kép

Timi!
Milyen volt a horgászás?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Csajok!

Itt vagyok ám, olvasok, mint a gép, csak írni nincs időm. Most alszik a ded, így talán futja 1-2 mondatra.

Zsebi, Wish, Fanni
megadrukkok!!!!!!

Kriszta,
nagyon jó nyaralást kívánok és pihenjétek jól ki magatokat!

Stella,
nagyon helyes a manócskád! Reméljük a szégyenlősebb is hamar megmutatja magát.

Lassan kérhetek időpontot a kaáliba, bevisszük Andort megmutatni Kovács dokinak Kép Már könnyen tudunk utazni, mert imádja a kengurut.

Végülis mi lesz a talival? Az okt. 29. még áll?

Puszi mindenkinek:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Hazaértünk a nagy horgászásból. 50 fok volt. Teljesen kipihentem magam. Fogtam 3 db hatalmas dévérkeszeget (pontyméretűek 30 cm).
Az előbb fejeztem a takarítást. Már minden csillog. remélem, megfelel majd a gyámügyes nőcinek is.

Szorgosan cirógassátok a pocakotokat, hogy a lurkók bent maradjanak.
latimi

Sziasztok, most már ki merem mondani: a mai Figyelőben kijött a cikk, címe: Magyar meddőségi ipar - Lombiktitkok.

Most így kinyomtatva, nevem alatt ez más, és kissé betojtam. Ezek után a lombikomat, remélem, még megcsinálják. Kép
A www.lombikbaba.com - ra is felkerül, bár nem lesz olyan szerkesztett és látványos, mint az újságban.
s_norka

Viki, Niki!
Hogy halladtok a szurikkal?

Lara!
Valami új kép?????????

Timi!
Örülök, hogy minden rendben van és jól telt a hétvége! Sok ilyet iktassatok be és decemberben téd a siker!!!!

Nóri!
Most jöttem rá valamire! Emlékszel mikor Timi tesztjével értetlenkedtünk? Amikor mi voltunk a Kaáliba tavasszal még az a fehér csomagolású csepegtetőst adták most új van (legalábbis én ilyet kaptam) Lily a neve,mártogatós nem csepegtetős.

Leírom a papírján lévő adatokat az érzékenységre vonatkozóan megtudod mondani ez alapján, hogy ez mennyire érzékeny?

"A Lily terhességi gyorsteszt akkor mutatja ki a vizeletből a HCG-t ha annak koncentrációja 25mIU/mL vagy annál nagyobb. Ez megfelel a WHO III. Nemzetközi Szabvánának. LH (300mIU/mL) és TSH (1000uiU/mL) hozzáadása a negatív (0mIU/mL HCG) és a pozitív (25mIU/mL HCG) mintához nem mutatott keresztreakciót."

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Hát a Lilyről eleddig elég vegyes dolgokat hallottam... én most megvettem a Medilabot, mert nem érzem, hogy jönne a mensim, az azért 20-at mutat. Maradok annál. Kép
s_norka

Nóri!
Magyarul akkor te már szurod magad a suprefactal? Va n ismerősöm aki szintén várta a mensit és felbíztattam teszteljen már és ott figyelt a baba a pocakban...... Szorítok és gyere a hírekkel!!!!!
Akkor viszont teszek a neved mellé négylevelűt mert az mindenkinek jár aki stimu alatt áll már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

NorkaKép
Klassz a cikked! Elolvastam nekem tetszett. Mennyi idő, amire egy ilyen komoly cikk elkészül? Sok munka van mögötte, az látszik. Mindenesetre gratulálok hozzá, szerintem nagyon jól sikerült, tárgyilagos. Kép

Mindenki, aki épp a kisporontyait melengeti otthon Kép
Pihizzetek sokat, néha séta, gyönyörű az idő!!! Küldi nekik az én kis porontyom az energiákat a bennmaradáshoz!!! Kép

KrisztaKép
Jah, kérem. Kép A védőnénim szerint legyek türelemmel a 20. hétig. Kép Egyébként van, amikor sokkal jobb. Mostanság pl. felváltva fájdogálnak jobb és bal oldalon a pocim. Plusz érzek sok-sok kis tűszúrást. Úgyhogy megy odabenn a meló ezerrel, az tutti. Kép
Rókakomát pedig kezdem megtanulni kijátszani Kép Evés után pihizek egy kicsit, nem ülök autóba egyből... De a hányinger sajna ettől még nem múlik el önmagában. Annyi baj legyen. Kép
Mi a Megatoys-ban vásároltunk ruhákat, nagyon szupikat kaptam a férjemtől. Vannak klassz kord gatyák kismamákra tervezve sokféle színben, ár: 8-9.000 Ft/db.
Meg vannak kisruhák, nekem ezek nagyon tetszenek, gatyóka és hozzá való felsőrész, ami olyan, mint egy kisruha, mell alatt pedig vékony övvel összehúzva. Nagyon klassz cuccok vannak! Meghát nekem kellettek bugyik is meg harisnya is, mert az eddigiek nagyon szorítottak. De megérte, mert sokkal jobban érzem magam bennük. Kép
Viszont egy nagyon jó barátomnak van egy ismerőse, aki varr is kismamaruhákat+beszállítója pl. a Brendonnak is, hozzá nem jutottam el, de ha érdekel, megadom a számát (XI.ker-ben lakik és működik). Kép

LányokKép
Tegnap voltam orthopedia-n, elvileg minden ok (de persze rtg-enezni nem lehetett, úgyhogy csak félvizsgálat volt), ha minden igaz, akkor szülhetek természetesen. De azért nagyon oda kell majd figyelnie rám a dokimnak. Kép

FanniKép
Gondolok Rád, mennek a drukkok!!! Olyan kíváncsi vagyok, mennyi kisporontyot kaptok vissza!!! Kép

Pusza Mindenkinek

Unique
15+0

KépKép
unique

Unique, köszi. 3 teljes napot szántam rá, lett így 15.000 karakter, aztán még beleszabtuk ebbe a 8000 karakteresbe. pepecs munka Kép

Zsebi, egy hete megy a Suprefact, legkésőbb szombaton azért mensinek jelezni kéne, ha nem jelez, akkor vasárnap-hétfőn nyomok egy tesztet.
s_norka

KrisztaKép
Én úgy számolom, hogy a transzfer+2 hét, mert uh-n is ennek a kornak megfelelőek.
Egyébként igazad van, mert ma töltöm be a 13. hetet és holnap kezdjük a 14.-et.
Én sajnos nem emlékszem mennyi idő volt "köztünk", nekem július 21-én volt a transzfer, ez egy elég fix pont Kép!

ZsebiKép
Nekünk csütörtükön volt a transzfer 3 napos (8 sejtes) embriókkal és a doki azt mondta, hogy vasárnap lesz a beágyazódás, vagyis 3 nap múlva. Én csak ehhez tudok viszonyítani.
Végül is mindegy mikor, csak fúrják be magukat a kis gyönyörűségek!

Szülés dátumának 2006. április 12-t számolt a védőnő, de ő sem igazán tudta mihez viszonyítani, mert nálunk az utolsó menzi után kicsit el lett tolva a stimu.

Köszi mindenkinek a dícséretet a Babó nevében, a másik is látszik, mikor uh-t csinálnak, de fotózni képtelenség. Pedig mindig kézzel-lábbal kalimpál és jelzi, hogy ő is ott van ám!!

FanniKép
Drukkok mennek!

WishKép
Ügyes voltál! Ez lesz a Ti hónapotok!!!
Stella

Kép
stella9

Stella!
Az az április 12 nagyon gyorsan itt lesz. Nemrég még azon izgultunk, hogy minden rendben legyen.
A fotó nagyon jól sikerült.

Fanni! Zsebi! Wish!
Ez nem semmi hónap lesz. Három tesztelés. Nagyon szurkolok nektek. +++++++
latimi

Timi!
Hát nem semmi, de remélem a JóIsten kiosztja azt a három zebrát és nem veszi el senkinek az álmait!

Stella!
Kinél fogsz szülni? Aki összerakta a babákat vagy máshol? Õ milyen szülési időt számol?
Akkor ma már nagyot létpek előre az én Manócskáim!!! REmélem nagyon ügyik odabent!!!!

Küldjétek a sok energiát és tapasztó furót mert szükség van rá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni!
Mi lehet veled? Nagyon szorítok remélem már szépen otthon pihizel és azért holnap már írsz nekünk pár sort, hogy hányan költöztek be meg ilyesmi!
Drukk megy!!!!!!

Azért jó hogy a transzferek között volt egy egy nap mert így eloszlik a drukkolás!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Én minden pozitív energiámat küldöm nektek. A horgászás közben is gondoltam a lurkóitokra, hogy megtapadtak-e már. telepatikus úton küldtem nekik a "a tapadó energiát".
latimi

Sziasztok,

Szurkolok mindenkinek rendithetetlenul, akkor is ha ritkán jövök.
Megvolt a laparom. Hát nem egy leányálom, de tul vagyok rajta.
Endometriozisos szigeteket talaltak a mehem kulso falan. Kép Nem sokat és nem nagyokat, de vannak sajna. Kép
Szovettan eredménye csak ket het mulva lesz, a doki egy 3 honapos hormonkurat helyezett kilatasba Kép
Meg beszélek majd Magussal is mit gondol, meg lehet elmegyek egy endometriozissal foglalkozo specialistához is.
Szóval a lomibk tolodik, en meg csak orlodom. Épp hogy kimásztam az egyik gödörből, jön a másik. Francba vele.
Na nem rontobb tovább a hangulatot, kitartást mindenkinek!

Csüggedt Mka
Vendég

MKA!
Ne keseredj el. A lapar valóban nem egy leányálom, de hamar múlnak a rossz napok! Kívánom neked, hogy mindél hamarabb megoldódjon ez az endo dolgo. Viszont próbáld a jó oldalát nézni találtak valamit eddig ez volt a baj ezért nem mardtak a babók! De most ez meggyógyul és sikerülni fog!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Számomra jóhírekkel jöttem.
Holnap kezdem a szurizást!Szóval lassan jön az újabb inszemináció.A múltkori kellemetlenségek ellenére már ailg várom!KépKép
Most megyek,mert még 1000 a dolgom!
Wish!Zsebi!Fanni!
Mennnek a drukkok!
kavicska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?