Dori
Hat el tudom kepzleni mi van ilyenkora furdoben.Ha a tesom 3 fia itt van es egyszerre vannak a kadban Alexxal van mit felmosni utanuk,de olyan edesek ,mint az orgonasipok
Egyetertek,Alex is merleg es nagyon turelmes,sosem hisztis es nagyon egyutterzo/joindulatu gyerek.Tudom hogy dicsekvesnek hangzik,de mindenki szerint igy van.Szegyenlem magam de bennem nincs ennyi empatia
Papucikam,
A baratnomnel 18 ora vajudast vart meg a dokija.
Szerintem minden hozzaallas kerdese,azert tedd be a pakliba hogy ez is elofordulhat es ha nem akkor meg orulsz hog elkerulted a csaszit.Nem vesz az a vagdosas,nekem eszembe sem jutott,csak az hogy minden rendben legyen a babaval
Nekem is ugy lett Alex merleg hogy elvileg nem az lett volna,de valahogy nem vagyok a rabja a horoszkopoknak es mivel magatol indult a szules,meg az sincs hogy raeroltettunk egy jegyet.
Nekem ezel az egesz csaszival csak az volta bajaom hogy nem varjak meg amig beindul,es ha Alex nem olyan ugyi hogy megteszi akkor eldonott szulinapja lenne.
Kzsuzsa
A baba nem a horoszkoptol lesz nyafogos/hisztis hanem atto,ugyhogy ne aggodj ezen.Sokkal inakbb egy nyugodt terhesseg es mosolygos/magabiztos szulo kell ahhoz hogy jokedvu legyen a baba.Nalunk ez acsaladban bejott,az aki nem akarta babat es idegesen allt hozza kesobb is kapott egy extra hisztis babocat es meg O csodalkozott
En halak vagyok de anyuek szerint aldott jo baba voltam
Katus
De izgi ezek mar jo elojelek.Szuper hogy ma mar itt lesztek es kozel a korhazhoz
Katicuska
Egyetertek Katussal,jo szolgalatot tesz otthon is a hordozo:
Mi ebben vittuk haza, es ruhaban:body ,rugi+kiskabat +sapka es betakarva kuporgott hazaig
Jaj de regen volt...
Fontos a biztonsag az autoban ezert mar az elejetol jobb bekotheto babahordozoban venni barhova is.
Mindenkinek jo hetveget,nekem az van,apa fozi az ebedet
Kataa