Új privát üzeneted érkezett!

Meg tudja mondani vki, hogy miben kell hazavinni az újszülötteket?
Merthogy régen a pólya volt a szokás...
Van vmi szabály a SOTEn?
Mer kinéztem egy cuki kis cuccot ami pont jó lenne hazavinni... (bár még van fél évKép )
katicuska

Katica,

szerintem vedd meg az édi kis ruhácskát, mert az a biztonságos, ha autós bébi-ülőkében viszitek haza, és abba pólyában nem tudod belerakni!!! Ha nincs autótok akkor is jó szolgálatot tesz szerintem ez az ülőke, én pl abban etettem Lizát, amikor még nem tudott ülni az etetőszékben, de már kanalazgatott. Meg egyébként is, akárhova mentek, a legkönnyebb így szállítani a babácskát.

Katus
Vendég

Kzsuzsa

Kép Köszi! Akkor tényleg sietnem kell!!! Kép Kép Kép
Azért várnak még 1 hetet, mert (a mostani állás szerint) Danika még igen jól érzi magát odabent és semmi arra utaló jel nincs, hogy ki akarna jönni... Hát, ez van! Kép Én tudom, hogy ez jó neki! Csak akkor legkésőbb Okt. 22-ig jöjjön ki! Kép Kép Kép
Meg nem szeretném, ha úgy kéne indítani, mert állítólag az jobban fáj, mintha magától indulna. Én legalábbis ezt hallottam... Kép

Macskavati

Kép Remélem nekem is legalább ilyen szerencsém lesz!

Egyébként ma írtó pocsékul érzem magam. Nem tudom, de jósló fájásaim is egyre többet vannak... Kép Nem bánnám, ha 1 hét múlva mégis úgy döntene, hogy kijön! Kép Én mondtam neki, hogy már várunk rá... Kép
papucikam

Katus,

várunk!Azért még húzzátok ki egy pár napig,hétfőn ,tali után beindulhat a dolog.Kép
Amikor Riát hívtad,mit szólt??!!
Nekem azt mondta,hogy másodiknál már nem szeret kockáztatni,inkább induljunk el.Persze még őt is felvettük,és a kocsiban már látta,hogy ezek komoly fájások.Aztán együtt volt hányingerünk.Nekem a tágulástól,neki meg attól,hogy Gábor 100-al tépett át éjjel a városon...
Kép

Katica,

Szabályok nincsenek a klinikán,hogy ki miben viszi haza,de igaza van Katusnak,hogy a pólyában nem lehet bekötni a babát.Meg szerintem már nem "divat" a pólya...
Szerintem is vedd meg a rucit!Fél év??!!Az pikk-pakk itt lesz!Kép

Papucikám,

Jóslófájások jó jelek!Csak így tovább.
Én mindkettőt hamarabb akartam szülni elejétől kezdve,és így is lett.Végig nagyon erősen koncentráltam erre,és valahogy be is jött.

Dóri
angelheart

Macskavati:
Köszi, hát csak nem lesz gond Kép

Papucikam:
Igen, én is úgy tudom, hogy jobban fáj, hiszen nincs meg a természetes folyamata a dolognak, hanem rögtön oxitocinos lórugásokat kapsz.. :-(
Drukk-drukk, remélem, minden jól sül el Kép

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Majd számolunk horoszkópot mindenkinek, ha megvan a baba :-)

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

A mi babánk nyilas lesz mint az apja, én vízöntő vagyok.Szerintem teljesen jó páros.
Marci szülinapi ajándék lesz apának és anyukámnak + karácsonyi egyben, mert mondtam,hogy most senki ne várjon nagy dolgokat.

Már előre félek, hogy nem lesz nyugtom senkitől, de már kiterveltük, hogy mit mondunk a családnak, hogy ne jöjjenek pár hétig,Hagy szokjuk meg egymást .Bár anyósom úgy is beszól majd ezzel kpcsolatban valamit, max nem engedem be.Jöjjön akkor amikor megbeszéltük,bár ő szeret csak úgy beállítani szó nélkül,aminek mi nem éppen örülünk.Sőt.

Inci 29+6

Kép
Kép
incike

Zsuzsa,

nekünk már meg van mind a kettő!Kép

Dóri
angelheart

Incike,

nálunk Boti volt karácsonyi ajándék.Igaz 25.-ére volta kiírva,de 16.-án született,19.-én már itthon voltunk.Ki a fenének volt kedve akkor még ajándékért rohangászni??!!Nekünk már ekkor elkezdődött az ünnep.
Marcusnak azért elötte megvettük,meg mindenkinek egy pici ,jelképes valamit.De a legszebb ajándék Boti volt!És én Õt már szülinapi ajándéknak is kaptam,hiszen 30.-án volt a 30. szülinapom!
Ennél jobb évzárásunk nem is lehetett volna!
Ja,és a Nyilas szerintem is jó jegy.Én Bak vagyok,azt nagyon nem szerettem volna,ha Boti is az lesz.Marcika Bika,Apa Mérleg...

Dóri
angelheart

Dori
Hat el tudom kepzleni mi van ilyenkora furdoben.Ha a tesom 3 fia itt van es egyszerre vannak a kadban Alexxal van mit felmosni utanuk,de olyan edesek ,mint az orgonasipokKépKép
Egyetertek,Alex is merleg es nagyon turelmes,sosem hisztis es nagyon egyutterzo/joindulatu gyerek.Tudom hogy dicsekvesnek hangzik,de mindenki szerint igy van.Szegyenlem magam de bennem nincs ennyi empatiaKépKép

Papucikam,
A baratnomnel 18 ora vajudast vart meg a dokija.
Szerintem minden hozzaallas kerdese,azert tedd be a pakliba hogy ez is elofordulhat es ha nem akkor meg orulsz hog elkerulted a csaszit.Nem vesz az a vagdosas,nekem eszembe sem jutott,csak az hogy minden rendben legyen a babavalKépKép
Nekem is ugy lett Alex merleg hogy elvileg nem az lett volna,de valahogy nem vagyok a rabja a horoszkopoknak es mivel magatol indult a szules,meg az sincs hogy raeroltettunk egy jegyet.
Nekem ezel az egesz csaszival csak az volta bajaom hogy nem varjak meg amig beindul,es ha Alex nem olyan ugyi hogy megteszi akkor eldonott szulinapja lenne.

Kzsuzsa
A baba nem a horoszkoptol lesz nyafogos/hisztis hanem atto,ugyhogy ne aggodj ezen.Sokkal inakbb egy nyugodt terhesseg es mosolygos/magabiztos szulo kell ahhoz hogy jokedvu legyen a baba.Nalunk ez acsaladban bejott,az aki nem akarta babat es idegesen allt hozza kesobb is kapott egy extra hisztis babocat es meg O csodalkozottKép
En halak vagyok de anyuek szerint aldott jo baba voltamKép

Katus
De izgi ezek mar jo elojelek.Szuper hogy ma mar itt lesztek es kozel a korhazhozKépKép

Katicuska
Egyetertek Katussal,jo szolgalatot tesz otthon is a hordozo:
Mi ebben vittuk haza, es ruhaban:body ,rugi+kiskabat +sapka es betakarva kuporgott hazaigKépKépJaj de regen volt...
Fontos a biztonsag az autoban ezert mar az elejetol jobb bekotheto babahordozoban venni barhova is.

Mindenkinek jo hetveget,nekem az van,apa fozi az ebedetKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa:
Jja, én nem arra értettem, hogy sírós baba lesz-e vagy nem, hanem úgy egyáltalán.
Amíg baba még a gyerek, addig annyira nem jönnek ki a személyiségjegyek nyilván.
A másik meg, amit írtam már, hogy sok függ sokmindentől. Kép

Dóri:
SZámoljam ki az övéket? Kép

Üdv: Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Kataa,

nekem még főzni sem tud...Kép
Mi egész hétvégén csavarogtunk,shoppingoltunk,de két ilyen nyüzsgő gyerekkel nem az igazi.Nézelődni nem igazán lehet,csak célírányosan lehet menni.Boti a próbafülkében volt mellettem a babakocsiban,és végig ordította,meg feszengte az egészet.Anyuék meg nem értek rá hétvégén,mert festenek...Mondjuk mi szinte mindig visszük őket,de mostmár kezd betelni a pohár...

Zsuzsi,

ha ráérsz,és nem gond,akkor megköszönném!
Marci:2003.04.29. 04:55
Boti:2004.12.16. 04:35
Kell még valami adat???

Dóri
angelheart

Dori
Nekem is csak nemreg kezdte de nagyon ugyi es a
lenyeg, hogy lelkes.Tegnap is O sutotte a palacsintat,en kikeverem O meg suti,ez a munkamegosztasKépKép
Mi is csavarogtunk,volt itt Ferencvarosi bucsu neven,kirakodo meg hintak.Hat Alexnak nagyon bejottKépMa meg IKEA-ban voltunk,olyan jo kis dolgokat vettem megintKép
Ruhat en mostanaban a MOM-ban veszem munkaidoben,mert akkor tudok nelkule vasarolniKépKép
Tegnap volt itt az uj babysitter jelolt Evi neni.Hat Alex dummas volt,mint szokott,de a foproba kedden lesz,akkor mar el is megyek orara.Drukoljatok hogy bejojjon neki.

Kzsuzsa
En sem arra hogy babanak milyen,de azert az elso felev vegen mar lehet latni milyan szemelyiges egy gyerek.En ugy gondolom 50% a szemelyiseg/adottsag/horoszkop es a asik 50 meg a neveles kerdeseKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kösz a segítséget, én is az autósülés miatt gondoltam a kezeslábasra. Szerencsére van autónk, de az biztos hogy csak akkor rakom bele az ülésbe, ha utazunk, mert egy ismerősöm a lakásban is főleg abban tartotta és hiába múlt el 1 éves még nem is mászik, nemhogy totyogjon. A gyógytornász se segít sajnos.
katicuska

Sziasztok!

Dóri: Nem gond, dehogy Kép Alkalmasint megnézem jobban egy kicsit őket, addigis itt a Nap/Aszcendens. Kép
Marci: Bika napjegy Bika aszcendenssel
Boti: Nyilas napjegy Skorpió aszcendenssel

Kataa:
Ja, hát persze, a neveltetéssel, hozzáállással sokat lehet változtatni a dolgokon, ez tény.
Csak hát ami adva vagyon, az adva vagyon, az ember hozott anyagból dolgozik.
De ennek megállapítását manapság már 5 éves iskolában tanítják. Kép
Lényeg, hogy nagyjából ugyanazt mondjuk csak másképp :-)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Kataa:
Ja az előzőhöz még.. Én sem vagyok egy nagy asztrológus amúgy, csak abszolút hobbi-szinten elmókolok velük úgy-ahogy.. Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsu,

köszi!Marci le sem tagadhatná,néha "felöklel a szarvaival!"
Boti Skorpió asc.-nek nem örülök!

Dóri
angelheart

Na,mi van,de nagy itt a csend ma??!!
Azért a talira aki tud jön,igaz??!!
Egész hétvégén azon stresszeltem,hogy nehogy betegek legyünk!Marcika alszik,ébred aztán indulunk...

Dóri
angelheart

Dóri,

A horoszkóp témához nem tudtam hozzászólni...

Mi is megyünk, még Zs is alszik!

Kópé
Vendég

Kópé,

oké!
Kép
angelheart

Jó estét!
Alig várom az élménybeszámolókat Kép Milyen volt a tali? Itt nálunk egész tűrhető idő volt délután, nem esett, még a nap is sütött(persze nem délelőtt, hogy a napfogyit is láttam volna).
Majd írjatok, ha hazaértek Kép

Üdv, Ildi.

Kép
Kép
macskási

Katus!
Köszi a tippet, sikerült a szmájli Kép

Ildi.

Kép
Kép
macskási

Mi hazaértünk,és a többiek is tuti.
Jó volt,de nem voltunk sokan.Igazán jöhetettek volna még többiek!
Kópé,Katus,én voltunk a felnőttek,ja és Katus anyukája.A gyerekek pedig Zsolti,Liza, Anikó,Marci,aztán megjött Boti is az apukájával.
Zsolti és Marci jó kis páros,közük egymáshoz nem sok,de még hasonlítanak is egymásra.Két kis dacolós krapek.A köv. talit valami játszóházba,vagy ilyesmi helyre is tervezhetjük,de egyet állok én is.
Katusnak nagyon nagy a pocija!Lizával édeset bújócskázunk.Anikó egy áldott jó teremtés.Botika is hintázott egy picit.Fotót még a gépre kell tennem,utána majd dobok fel párat.
Igen,az idő kegyes volt!

Dóri
angelheart

Sziasztok!

Sajn ez nem jött össze a talival, későn tudtam csak elindulni a munkahelyemről, és még 1000 dolgom volt otthon..
De remélem, lesz még alkalom megismerni Benneteket, nem bújkálni akarok Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Ja és a fotókat azért látni szeretném én is, ha nem titok Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Sziasztok

Fotokat varom en is talirol,latom azert a kemenymag ott voltKép

Katicuska
Hat szerintem az ismerosod babaja nem csak attol nem megy hogy sokat volt ulesben,de teny hogy jo kirakni oketa foldre merta sok kuszas-maszas segiti elo a jarastKép
A hordozo nagyon jo amikor nyugos a baba es eppen ez a ringatas jon be neki.Neknuk a vacsoraknal ult benne es figyelt minketKép

Katus
Most mar johet Csipiszke,jo hleyen vagytokKép Varjuk a hireketKép

Mennem kell.
Kata

Kép
Kép
kataa

Sajnálom, hogy nem tudtam menni tegnap, egyrészt nem értem volta oda, másrészt még mindig csúnyán köhögök. Ne akartam senkit megfertőzni.
Ma este megyünk 4Dre
katicuska

Sziasztok! Kép

Ma voltam a Klinikán megint. Volt UH. A baba a becslés szerint 3150gramm Kép Kép Kép
Remélem jól becsült! Mármint legalább 3 kiló!!!
A CTG is jó lett, bár csak másodszorra, mert először nem akart megmozdulni Danika. Aztán lementem a büfébe, bevágtam 1 somlóit és máris elkezdett ficánkolni. Kép
Dr. Máté Szabolccsal sajnos nem sikerült találkoznom, mert épp vidéken volt valahol. De beszéltem vele telefonon és nagyon rendes volt! Mondta, hogy ne haragudjak, amiért így alakult és ha netán mégis beindulna a szülés, akkor semmi pánik, a szülőszobán találkozunk! Kép
Bár erre nem sok az esély. Ezt ma is megerősítették az UH-on, mert Danika ugyan már lejjebb ment, de nem annyira, hogy szüljünk.
Szóval jövő hét hétfőn kell újra CTG-re mennem. És ha még mindig semmi, akkor pénteken is. Amúgy most esett le, hogy jövő hét szombatra vagyok kiírva! Kép Olyan közelinek tűnik és mégis távolinak! Kép Kép Kép

Ja igen! Nem tudjátok véletlenül, hogy az mit jelent, hogy a méhlepény a fundusban tapad és 3. fokban érett? Köszi

38+3 Kép
papucikam

Hát sajnálhatjátok, hogy nem voltatok mert egyhamar nem lesz ilyen szép idő, mint a tegnapi talin. Gyerkőcök aranyosak voltak, jól eljátszadoztak, hisztiztek (főleg az enyém) a nagy zárt udvaron, mi meg kisebb nagyobb megszakításokkal bár, de tudtunk dumcsizni.

Kiváncsi vagyok mikor lesz meg Csipiszke (mi már tudjuk a nevét, beeeee! Kép), a hasméretek alapján bármelyik pillanatban!

Dóri!

Kölkeim tegnap jól kifáradtak, úgyhogy gyorsan kidőltek Kép, én meg este még, ahogy említettem, elmentem barátnőzni. Hát kell eez néha, de ma reggelre megbántam, mert keveset aludtam, ők már 6kor fenn voltak, nekem meg egész délelőtt fájt a fejem Kép

Mi lesz azokkal a fotókkal?

Kópé
Vendég

Jó reggelt!

Papucikám,

fundus,azt jelenti fenék.Tehát a méhalsó felén tapad a méhlepényed.Az,hogy III. fokban érett,az meg azt jelenti,hogy nagyon a végét járjátok.Ennyi elég??!!
Jaj,de jó!Mennyi terminusos kismami van ITT hirtelen!!!

Kópé,

jól tetted,hogy elmentél.Én is megszoktam bánni másnap,mert dög hulla vagyok,ezek meg szétszednek,őket ez nem érdekliKép
tegnap dolgoztam,mert Dec.-ig ,keddi napokon megint járok,így nem volt időm babanetezni(sem),de ma megoldom a fénykép próblémát...

Bizony,a gyerekek édesek voltak,Katus gömbölyű,és jó volt megismerni egymást "igaziból" is!
Tavaszra kéne egy nagyszabású tali,ahova az addigra nagyobbacska babusok is tudnak jönni!
Õk még akkor babkocsiban,vagy az anyukájukon jól elvannak.

Dóri
angelheart

Az mit jelent hogy az alsó felén tapad? Jót?
Azonkívül ma megnéztem az UH-os adatokat az interneten és minden adat megfelel az adott terhességi hétnek, csak a BPD nem. Az 86mm lett, ami a 35. hétnek felel meg... Mi lehet az oka???
Ugye nem lesz aránytalanul kicsi???

Amúgy az UH-on láttam a kis talpát! Épp kidugta oldalra! Kép Olyan kis cuki volt. Még az ujjacskáit is lehetett látni! Kép Kép Kép Meg a kis kezét... Ökölbe volt szorítva. Na meg láttam a kis pofiját is! Pont szembe volt nekem fordulva. Orra, szeme, szája pont a helyén! Kép És olyan kis pufinak látszott! Meg tudnám zabálni! Kép Kép Kép
Úgy szeretném már élőbe látni!!! Kép (Megyek is és kitakarítom a fürdőt!) Kép Kép Kép

Köszönöm a sok segítséget! És szorítsatok ám értünk! Kép

38+4
papucikam

Sziasztok!

Eszembe jutott néhány banális, de lényeges dolog..
Ha az ember már a vége fele tart és akkora pocója van mint egy hordó, akkor hogy tudok majd olyasmit csinálni, mint cipőfűző-bekötés.. lábat rendesen megtörölni fürdés után, meg ilyesmi?
Néha már most annyira nehezemre esik hajlongani, mi lesz később mikor 4x ekkora lesz a hasam?

Üdv: Zsuzsa (17+6)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Kzsuzs

Nekem 102cm-es a hasam. Most mértem le. Hát én már vagy jó 1 hónapja nem tudom felvenni a zoknit és bekötni a cipőmet. Lehet, hogy még menne, de nem akarom nyomkodni a hasam. Meg amúgy is fáj, ha előre hajolok... A lábmosással is ugyanez a szitu. Én a párocskámat szoktam megkérni, hogy segítsen... Kép Kép Kép
(Ennyi kijár azért lássuk be! Kép )
papucikam

Papucikam:
Hát ez jó Kép Kép
Azon röhögök, hogy mi lesz majd akkor, ha párom ügyeletes éppen (egészségügyis, a Nyírőben dolgozik) és nincs itthon reggel, hogy bekösse a cipőfűzőt? Maradok otthon, ez jó lesz Kép Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Kzsuzsa

Kép Kép Kép
Na igen! Vannak helyzetek, mikor nem lehet megoldani. Ez elég kellemetlen tud lenni. Ilyenkor vagy megoldod magad nagy nehezen, vagy nem mész sehova. Kép Netán büdi marad a lábad! Kép Kép Kép
papucikam

Zsuzsa,

Úgyis télen jön a neheze, akkor meg cippzáras csizmát kell venni, azt könnyebb egy mozdulattal, állva, fél lábat megemelve felvenni. (Saját tapasztalat! Kép) Egyébként is, a fűzős cipőket egy kisgyerek mellett is el lehet felejteni, mert mire az ember pl. egy hideg napon beöltözteti őket, addig belefőnek a ruhába, míg az ember a cipőjét kötögetné.

Hát igen, a pedikűrözés is nehézkes a végére, de a legdurvább az "ottani" szőrtelenítés. Az aztán a kamikaze akció! Kép

Kópé
Vendég

Kópé:
Igen, erre a szőrtelenítés dologra már rájöttem, hogy egy idő után valószínűleg nem fog menni, mondtam is a páromnak, hogy szokjon a gondolathoz, hogy egy ideig nem fogom, vagy megcsinálja nekem Kép Kép Kép

Hát valahogy majd megoldjuk a dolgokat, csak akkor lesz tényleg vicces, ha nincs itthon, hogy segítsen Kép)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Kópé:
Igen, erre a szőrtelenítés dologra már rájöttem, hogy egy idő után valószínűleg nem fog menni, mondtam is a páromnak, hogy szokjon a gondolathoz, hogy egy ideig nem fogom, vagy megcsinálja nekem Kép Kép Kép

Hát valahogy majd megoldjuk a dolgokat, csak akkor lesz tényleg vicces, ha nincs itthon, hogy segítsen Kép)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Upsz, ez valamiért kétszer ment el, bocsi, nem akartam Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Tegnap annyira nem volt itt elet,hogy gondoltam Dori tuti nincs otthonKépKép

Dori
Nagyon jol csinalod hogy heti 1* dolgozol,eleg arra hogy kicsit kiszabadulj otthonrol,plane hogyha van aki vigyaz a gyerekekre.

Katicuska
Milyen volt a 4D???Nekem anno nagyon bejott,a vegen mar lehetett latni hogy milyen vonasai lesznek es mar akkor tiszta apja volt.Kép

Papucikam.
Szep meretekkel rendelkezik Danika,mar nem sok van hatraKép
86 BDP nem kicsi,teljesen atlagos,csak lehet hogy nem lesz alapbol nagyfeju,ugye ezert nem vagyunk egyformakKép

KZsuzsa
A vegen ezert talaltak ki a papucsot,en is abban jartam,persze zart osziben.Hat igen kellett mar nemi segitseg a kadba valo ki be akrobatikahoz,de meg lehet szokni es nem tart orokkeKép

Kope
Ahogy mondod,en is mindig megbanom a kovetkozo a napon a kiruccanast,de megeri azertKép
Hat igen a pedikuros/kozmetikus jol jon a vegenKépKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Kataa:
Csak hát én márc elején fogok szülni, tehát a legcsikorgóbb télben lesz a legnagyobb pocóm, szóval a papucs annyira nem müxik, de majd beszerzek egy ilyen cipzáros vagy hasonló fűrő nélküli cipőalkalmatosságot, csak találok valamit Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Sziasztok lányok,

Gyors internet, még egyben vagyok, de legalább már 1 ujjnyi a méhszáj, és bármikor lehet bármi!! Szorítsatok, én ma este már mennék szülni!!!! De lehet, hogy Papucikámmal együtt fogunk ott babázni...Jó kis jóslófájásaim vannak, de most nem rendszeres. Emelgetem Lizát, hátha...Kép
Találkozón nagyon aranyosak voltak a gyerekek, a kis hiszti meg belefér. Lizából nem kis munka voltz kiásni a homokot!Kép
Dórit riasztom majd, hogyha beindul bármi, majd értesít titeket. Aztán Zsuzsa, nézheted a mi horoszkópunkat is!!

Mindenki vigyázzon magára és koncentráljunk a mai szülésemre!!!!!

Katus
Vendég

Macskavati

Szorítok n agyon!!! Kép Jó lenne, ha együtt mennénk! Kép Kép Kép
Legalább lenne miről beszélgetnem valakivel! Kép

Drukk- drukk Kép
Amúgy te mikorra vagy kiírva???
papucikam

Kép Én a lábamat rendszeresen pedikűröshöz viszem... Kép Muszáj, mert nekem amúgy is mindig szeretett bőrkeményedni, most meg pláne! Kép Azért megérzi a lában azt a + 10 kiló súlyt...
A szörtelenítéssel kapcsolatban: Kép Én a mai napig csinálom. Kép Kép Kép Meg nem kérdezzétek hogyan! Vakon és kb. 5* annyi idő alatt. Kép
Kénytelen vagyok, mert nem akarom, hogy a szülőszobán valaki más csinálja meg helyettem. Így is épp elég kínos lesz, hogy majd mindenki ott fog bámulni... Kép
Valahogy nem bírnám még ezt is elviselni. Épp elég lesz a beöntés. Egyébként már annyira belejöttem, hogy nehezebben borotválom le a lábam! Kép

Kataa

Köszi! Kép Ebben lehet valami! Kép Kép Kép Attól amúgy is féltem, hogy nehogy nagyfejű legyen! Kép
papucikam

Sziasztok Csajszik!

Katus már csak internet kávézóból tud írni,amíg pesten vannak,de reméljük már nem kerül erre sor,mert mihamarabb meglessz Csipiszke,akinek nagyon szép lesz az "igazi" neve!
Bizony,ha tudok valamit ,rögvest jelentem!

Kataa,

bizony,jól esik egy kis munka,és ez még abszolút nem is megerőltető!Már kezd az agyam beszűkűlni néha...

Papucikám,

akkor hajrá!
Katusnak bizonytalan a kiírt időpontja,elvileg hó végére van,de nála nem igazán az utolsó menszesz alapján megy a dolog...
Igen,igaza van Katának,szerintem sem lesz nagyfejű a babád!Örülj neki,hiszen a feje a legrosszabb,amikor mindenen keresztűl halad...
Még 2 centi is sokat számít!
Borotváláskor ne izgulj,csak a szülésznő lesz jelen,hiszen azt -elvileg- az előkészítő helyiségben végzik,a beöntéssel együtt.Nem olyan kellemetlen,majd meglátod.Akkor már nem ez lesz a legfontosabb,amivel foglalkozol.

És akkor egy pár kép:
Katus Lizával:
Kép
Kópé Anikóval:
Kép
Egy kép Zsoltiról,Lizáról,Marciról a homokozóban,a háttérben Katus anyukája:Kép

Mivel én fotóztam rólam nincs...

Dóri
angelheart

És akkor egy egészen friss kép magamról:Kép
angelheart

És akkor egy egészen friss kép magamról:
angelheart

Papucikam:
A beöntés gyönyöreiben kétszer is votl részem tavaly műtét előtt.
Hát nem mondom, hogy kellemes volt, de rosszabbra számítottam. Kép
Gondoltam, basszus, milyen megalázó, meg minden, de a nővérkék hidd el, olyan rutinból, unott fejjel nyomják a dolgot, hogy ott helyben ilyesmi eszedbe sem jut.
A borotválást megoldottam magam, úgyhogy azt megúsztam Kép

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Pontosan,ahogy Zsu írja!
Én még mielött továbbképeztem volna magam,nővérke koromban(hasi sebészeten)annyi beöntést adtam 7 év alatt,hogy csak na.Mindig beszélgettem a betegekkel,hogy tereljem a figyelmüket a beöntésről...
szerintem elég fazont igazítani otthon,mert jó ha frissen borotvál a szülésznő,ott ahol igazán kell,alul.

Dóri
angelheart

Na igen. A beöntéshez még csak annyit, hogy azért is lesz kellemetlen, mert sajnos 1 kicsit kijött az aranyerem... Kép Eddig még soha nem volt. És nem is igazán értem mitől, hisz a terhességem alatt soha nem volt szorulásom, így nem is nagyon kellett erőlködnöm. Remélem szülés után azért nem lesz olyan brutál! Kép
papucikam

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?