Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Megvannak az eredményeim!
AFP: 0,9 MOM
BhCG: 1,3 MOM
Ugye, ez jó?

Scullyx
18+1

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Bocsi, hogy hallgatok mostanában, de nem túl jó híreim vannak.

Magas a vérnyomásom, most van rajtam éppen egy 15 percenként mérő eszköz.

Tud valaki valamit arról, hogy mi lehet a következménye a mgas vérnyomásnak? Korábban soha nem voltak ilyen gondjaim.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Scullyx: tökéletes Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ildikó
Nekem a lányommal nem hiányzott a porszívós, amíg pici volt, a kézi kihozta neki, vagy megpiszkáltam az orrát, hogy hapcizzon, és már minden jött is kifelé. Másfél évesen meg már gyönyörűen fújta az orrát. De a tesótól félek, tuti nem lesz ilyen problémamentes.
Itt alig 2 éves: http://www.babanet.hu/album/albumimages/1023/16249.jpg

Scullyx: nagyon jó! :-)

Mariann
Mennyire magas? Úgy tudm 140 fölötti átlagnál adnak gyógyszert. Vizesedsz is?

Képzeljétek érdeklődtem gumiharisnya ügyben, 1500/láb, ha sebész felírja, akkor meg csak 220 ft. Hívtam a sebészetet, holnap soron kívül fogadnak, mert kismama vagyok Kép Kép Kép

Titati 22+5
titati

Mindenkinek köszi a névnapos üziket, remélem a többi Petrának is jól telt a névnapja!
Két időpontot kaptam AFP-re, csütörtök, és vasárnap. Remélem nem lesz késői, mert szerintem csak vasárnap tudok menni. Az AFP csak vérvizsgálat, vagy csinálnak még mást is? Lehet enni-inni előtte?? Csak ezeket felejtettem el megkérdezni a dokimtól.Kép Ha tudtok írjátok meg légyszi, hogy zajlik ez a vizsgálat.?
Üdv mindenkinek!
Petra (16+4)

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Lányok!

S.O.S.-ben ajánljatok nekem valamit fejfájásra, mert már nem bírom tovább. Tegnap dél óta olyan a fejem, mintha nőne benne vmi és már zsibbad is az egész.
Eddig nem mertem bevenni semmit. Tudtok vmit? Légyszi-légyszi......

És a hasim is szurkálódik minden oldalról.

Épp tegnap hiányolta a párom a rosszulléteket.....Na, ha minden kívánsága így összejönneKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Mariannka: Nekem Zsomával volt magas a vérnyomásom. Kaptam rá gyógyszert, ami hatott és kész Kép SEmmi gond nem volt többé.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ildikó: köszi az infokat.
Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Régebben sokkal több emberkének kellett a babazene, most meg nagyon csendben vagytok! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Visszaolvasás előtt egy gyors kérdés sorozat:-):
Nici, leírnád nekem, hogy hol volt ez a gólyahíres oldal? Köszi, és csodaszép kismami vagy, gratula a félidőhöz:-)

Még egy kérdés, tudja véletlenül valaki, hogy jövőre mikorra esik a Húsvét? Köszi, köszi ezt is.

Csupa göthös vagyok én is, előbb leányom, aztán most én és ma reggelre emberemnek is már fájt a torka:-( állítólag járvány van.

Göthi 16+0

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok Mamócák!

Mindenkinek szívből gratulálok a gyönyörű baba- és pocifotókhoz!!!

Medike (és a többiek, akik aggódtak értem),
tegnap és ma is voltam szívvizsgálaton, hát nagyon úgy néz ki, hogy minden rendben van, szervi szívbaj nincs, a kálium-szintem viszont a béka feneke alatt van, és ez okozza a szívritmuszavarokat. Két kardiológus is megnézett két különböző helyen, és egymástól függetlenül ugyanez volt a véleményük. Kép Most egy kicsit megnyugodtam, ennek ellenére nem fogok visszamenni dolgozni, mert a főnököm egyre inkább szemétkedik.
Medike,
neked mikor lesz szívvizsgálatod? Fejfájásra próbálj meg aludni és egy apa-masszázst kérni, nekem be szokott jönni, hátha neked is.

Még egy jó hír:
az AFP MOM 1,1 lett, nincs már ellenanyag sem a véremben, szóval az is negatív. Nagyon boldog vagyok, főleg, mert egyre gyakrabban rugdos Poccancs, már Apa is érezte, hogy mocorog. Kép Kép Kép
Genetikai uh majd csak okt. 17-én lesz, bzom benne, ott is monden OK lesz.

Nicika, azt hiszem a táblázatban nem az én pocifotóm van fent.Kép

Csema, Annácska,
nagyon drukkolok nektek, kitartás!!!

Lyly
18+0

Kép

Kép

Kép
lyly

Tunka! Én hívő református vagyok, nálunk tudom, hogy a lelkészünk ilyenekkel nem foglalkozik. Ha gondolod megírom priviben, itt hol van Pesten a templom. Kép

Ágiboszi! Köszönjük a híreket Csemáról! Én elmennék 4D-re, igaz nem olcsó, de aki járt ott, mind azt mondta, hogy felejthetetlen élmény. Kép És biztosabb a sima UH-nál!

Eszti, tudom, hogy már írtál róla, de akkor még nem gondoltam, hogy meg tudom oldani a korábban lelépést a munkahelyről. Szóval leírnád kérlek, hogy a torna milyen (mit mozgat meg, stb. ) és hol van pontosan és mennyibe kerül, ja és hogy mikor kezdődik, meddig tart?

Nyúlanyó!!! Ez mókás! Már én is megnéztem hova esik húsvét, mivel akkor tájt szülünk, ugye. Kép
Téged is ezért érdekel? Amúgy április 16-17.

Lányok! Annyira sokat írtok tényleg, hogy így munka közben nehéz lépést tartani, de azért igyekszem! Én tegnap voltam védőnőnél, végre van kiskönyvem!

Kérdésem az lenne, hogy hogy lehet az embernek aranyere (vérzik sajnos), ha nincs is székrekedésem és nem is kell erőlködnöm? Bocsi a kínos témától, de kezd kellemetlen lenni. Mit lehet erre kenni nekünk? Kérek szépen tippeket!!! Kép

Medike! Fejfájásra én kávét iszom, egy gyengét, mert nekem tudom, hogy ha fáj, akkor az a rémesen alacsony vérnyomásom miatt fáj és a dokim is azt mondta napi egy kávét (én sok tejjel iszom) meg lehet inni!

Na mára ennyi jutott eszembe! Írjatok!!!

Puszi:

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Keresztelő: Pipimet is megkeresztelték(katolikus) pedig nem is voltunk házasok, sőt, én meg sem vagyok keresztelve.

nyúlanyó

Jaj Bartika voltam és 14+1 Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Szia Lyly!

Jó, hogy nincs veled-tek semmi komoly. Remélem, már te is nyugisabb vagy!

Én csak okt.20-ra kaptam időpontot a kardiológiára. Beszéltem közben a szomszéddal és mondta, hogy ne aggódjak, mert ugysincs semmi, csak mégis jó lenne, ha rajta kívűl más is látná.
Én azért aggódok kicsit, ezért lett volna jó hamar túl lenni rajta.

A fejfájás elleni apamasszázs nálunk elég macerás, mert kicsit sincs hozzá érzékeKép Na, de mindenben nem lehet tökétetes még Õ semKép
Az alvás sajnos szintén csak este, mert dolgozom.
És egyre hosszabbnak tűnik a napKép

Medike

Ja, a szomszéd a házidokimKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Barti, igen azért kérdeztem:-) A lányom is Húsvét hétfőn született, de addig nem húzom ki Prüntyivel:-) Köszi az infót.

nyúlanyó

Zsandi! Áruld el hogy kell feltenni szalagot! Mert hiába másolom be az nem működik! El kell menteni jpg-ben?
Nici! Mennek az adataim emilben. Beírnád azt is? Kép
Köszi!
Bartika
14+1

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok kismamik!

Titati
Az orszívó porszívó szerintem nagyon hasznos dolog.. én már vettem is egyet, nekem az üveget ajánlották.

Vas
A kenyérlángos nagyon fini!
Mi a falumúzeumban, meg a karácsonyi vásárban szoktunk enni!

Medike
Szerintem nyugodtan egyél májat ha azt kívánod csak ne minden nap! Van akinek az orvos tanácsolja vashiány végett.
Algopirint nyugodtan bevehetsz! Próbáld egy fél tablettával hátha attól is elmúlik.

Katicuska
Amiről írtál felnőttkeresztségnek számít, amikor is a gyerek, vagy felnőtt saját hite, akarata szerint dönt. A kisbabák megkeresztelése a szülők hitének kérdése. Hiszen arra esküsznek, hogy támogatni fogják gyermeküket Isten útján. Ha ez nyilvánvalóan nem lesz így, mert nem ez a szülők szándéka, akkor a pap nem keresztelheti meg a gyereket.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát, ha húsvét valóban 16-17-én lesz, akkor végül az én manómat se a gólya fogja hozni, de legalábbis útközben lepasszolja a nyuszinakKépKép
Én pontosan 16-ra vagyok "előjegyezve".

De lagalább idén legálisan hagyom ki a locsolkodástKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike,

minden 2. beütésem extrasystole, amiből én ugye néha össze-vissza dobogást érzek. Most milliméterpapírral is mérték az eltéréseket az ekg-eredményen, de azt mondták, jelentéktelen az eltérés, igaz, sokkal ijesztőbbek a tünetek. Ne aggódj, veletek sem lesz/lehet semmi baj! Szívuh-on is voltam, ott sem találtak semmit, főleg a billentyűket és a falmozgást nézték, de eltlrst nem talált a doki.
Az apucik nem lehetnek mindenben tökéletesek, de nem is kell ide nagy masszázs-tudat, engem néha már az érintés vagy a simi is gyógyít. Próbálj pihenni, esetleg nem tudod magad kiíratni egy kicsit?

Bartika,
nekem a terhesség egyik gyanújele volt az aranyér, akkor 2 napig marhára fájt, körömvirág-krémet használtam rá, és attól(?) elmúlt. Azóta - kopp-kopp - nem jött elő.

Titati,
milyen lett a gatyód?

Lyly
18+0

Kép

Kép

Kép
lyly

Bartika!
megköszönném ha leirnád melyik az a templom.takácszsuzsanna@aatech.hu

Bár még egy kicsit korai ,de addig is elteszem az információkat:
tunka

Nyúlanyó! A liberós oldal címe:

http://libero.kirowski.com/sub4.html

KépKép
nicika

Bartika! Igen jpg-ben mentsd el!

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

takacszsuzsanna@aatech.hu
az elöbb rosszul írtam
tunka

Lyly! Akkor ez nem a te pocakod?

Bartika! Nekem is ugyanilyen aranyerem volt-van. Szóval nem fáj meg ijesmi, csak nem is olyan régen vérzett! Reparon kúpot használj rá, meg Hemorid krémet! Nekem 2-3 nap alatt elmulasztotta! És ha majd mész a dokidhoz mindenképpen említsd meg neki, mert tudnia kell róla! És tényleg vegyél kúpot nehogy begyulladjon!

KépKép
nicika

Akkor ez kinek a pocakja?

Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Petra! Inni lehet/víz/, de éhgyomorra kell menni.

Orrszívó:nekünk évekig /7/ kis elektromos orrszívónk volt és nagyon ellene voltunk a pórszívósnak, de tavaly már annyit voltak betegek a gyerekek, ráadásul karácsonykor, hogy feladtuk ezt az elvünket és beszereztünk egy műanyagot.Azóta áldjuk az eszünket, nem is tudom hogy nem volt folyamatos arcüreg és fülgyulladásunk, mert össze sem lehet hasonlítani.Nekünk a műanyag azér jó, mert kő van és így nem gond ha leesik.......

Keresztelő:Nem esküdtünk templomba, vallásosak sem vagyunk, a fiunkat azért megkereszteltettük /találtunk papot, katolikus/, de már megbántuk és a lányunk nem lesz,és a picurka sem, mert úgy sem úgy neveljük.Majd felnőttként ők eldöntik miben hisznek.

Becsi
becsi
Iklad

Nekem azt mondták hogy AFP-re nem kell éhgyomorra menni, mert semmi olyat nem mérnek!

KépKép
nicika

Tunka! Valami nem stimmel a címmel, mert a 2.-ról is visszajött, hogy nem kézbesíthető... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Mamacka,
kösz a keresztelős infót, nem sokat tudok ezekről.
A szüleim ránk bízták, hogy hiszünk-e, és érdekes módon az öcsém járt hittanra, a húgom nem, én meg nagy materialista vagyok kezdettől fogva. Bár néha arra gondolok amilyen nagy kópé volt, hogy csak az ajándék pénz miatt konfirmált. Remélem nem, bár templomba azóta se sűrűn jár.
katicuska

Kép

Remélem nekem is sikerült feltölteni. Kép
Erre a babanetre annyira nehéz feljönni néha. Kép
Kardiológia:
én is voltam a biztonság kedvéért. De szerencsére semmi gond nincs. Csak egy csomó időt tölthettem el az SZTK-ban a nyavajgós nők között. Szívultrahangot csinált.
angi79

Na azért sem adom fel...
Szóval a mérőszalag újra... Kép
Kép

Yeessssssssss!!!!!!!!!! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Lyly,
Igazából én eddig semmit nem éreztem, hogy lenne vmi bibi a szívemnél, csak a doki mondta, hogy hall valami zörejt. Hát, azóta kicsit jobban figyelek, de még mindig semmit nem veszek észre.
Azt hiszem, a legjobban azért cidrizek, mert nem szeretem a dokikat meg semmi velejárójukat.
Már ha belegondolok egy vérvételbe, akkor is feláll a szőr a hátamonKépKép

Sajnos, január végéig biztosan dolgoznom kellKép

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Nicika
Szerintem az Lyly pocakja Kép
titati

Vpetra,

csak vérvétel és éhgyomorra kell menni.
Nekem pont ma lett meg az eredményKép

Scullyx
18+1

KépKép
KépKép
scullyx

Bartika
Gratula!
Közben lassan beindul a totyogó oldal is!... lehet mégis érdemes lenne átmenni! elég idegesítő, hogy mire bepötyögök egy litániát eltűnik...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lyly
Tök jó, hogy szíved és véred is rendben Kép
A gatyó jó lett, most pénteken megyek a vastagért is. Kicsit szokatlan, hogy nem feszül rajtam, mint általában a nadrágjaim szoktak. Meg ez mintha kissé csúszkálna is lefelé.
Neked mi a tapasztalatod?

Csajok: a pocakom ma kap belülről rendesen boxot és focit is...alig bírom Kép

Titati 22+5
titati

Na azért sem adom fel...
Szóval a mérőszalag újra... Kép

Yeessssssssss!!!!!!!!!! Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Hol az a totyogó oldal? Már kezd nekem is elegem lenni a Babanetből... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Lányok, a házidokinál lehet időpontot kérni és úgy menni (sőt, kötelező az orvosoknak időpontot adni), akkor nem kell a betegek között ülve várni.

Nekem van egy jó masszőröm, ha érdekel valakit, elküldöm privátban az elérhetőségét Kép

Lyly, örülök, hogy minden rendben, és a többi betegnek is jobbulást!!!

Titati, ti hogy tanítottátok a lányotokat orrot fújni? Most jutott eszembe az öcsém barátja, akik úgy tanították meg a gyereküket orrot fújni, hogy gyertyát kellett elfújnia az orrával Kép De az, hogy megtanítsam orrot fújni csak most jutott eszembe, hogy náthás - és hát nem biztos, hogy ez a legideálisabb időpont. (Mármint próbálkozni lehet, de muszáj kiszívni.)

GyeZsu
gyezsu

Kép
Kép
Kép
mamacka

Paga: Nekem az előző terhességnél a 15. héttől keményedett a hasam és a23. héttől kicsit kinyílt a méhszáj, sokat kellett feküdnöm. Persze a méh állandóan mozog, úgyhogy lehet, hogy most kicsit erősebb és érzed. Beszéld meg a dokival.

Orrszívó: a műanyagot ajánlom, mert nálunk az üveg pont egy kritikus pillanatban gurult le és eltört, férjemnek éjjel kellett rohanni másikért az ügyeletre.

Scullyx: Gratula a tökéletes AFP-hez!

Lyly: Örülök, hogy nincs semmi komoly baj a szíveddel és hogy nincs már ellenenyag. Gondolom azért izgultál eleget.
Szerintem se menj vissza dolgozni!

Mariannka: Nagyon sajnálom, hogy ilyen problémád van. Remélem csak átmeneti állapot és semmi baj nem lesz!!!!

Tünde (21+5)

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

A keresztelő téma nálunk is eléggé kényes, mert a párom iszonyúan ellene van. Bár őt is megkeresztelték 14 éves korában. Én konfirmltam is, a templombajárás azonban kimaradt azóta az életemből.
A párom szerint egy Koppányt amúgy sem lehet megkeresztelni....Na persze, mintha ettől függne.

Én azért szeretném, hogy meg legyen keresztelve a Manó, aztán a többi "kötelező" hókamókát majd eldönti, hogy akarja-e.
De végül lehet, hogy a keresztelő is rá lesz bízvaKép

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Nicika passz, én könyvben olvastam, hogy lehetőleg éhgyomorra, bár ez így nem zárja ki hogy csak úgy lehet.

Becsi
becsi
Iklad

Gyezsu
Jó kérdés... egész picinek is próbálkozott már lufit fújni, és talán az segített neki. A lényeg, hogy el tudja választani az orrán, és a száján kiáramló levegőt. Ha erre ráérez, akkor már megy is az orrfújás. Mi kezdettől fogva próbálkoztunk a zsepivel, és mondtuk, hogy fújjon. Amíg nem fújt, addig nem engedtük el Kép Lehet, hogy kegyetlenül hangzik, de bevált Kép

Titati
titati

Titai, Nicika,
igen, az én vagyok!Kép De a táblázatban nekem dél körül nem ezt hozta fel.Kép Bocsi, ha elnéztem valamit.

Lányok,
nagyon szépen köszönöm, hogy izgultatok értem/értünk! Igen, már sokkal nyugodtabb vagyok, remélem, Poccancs is érzi ezt.

Titati,
jók a gatyók, nekem is az szokatlan, hogy nem szorítanak, és néha csúszkál, ha átmelegszik a pocakomtól az anyag. Asszem teszek majd a derekába gumit.

Nicika,
az arnayérről miért kell szólni a dokinak? Akkor is kell, ha panaszmentes vagyok?

Pusszantás mára nektek, megyünk haza a párom munkahelyéről.

Lyly
18+0

Kép

Kép

Kép
lyly

Becsi a pipolphent, és a seduxent keményedésre írják fel, nehogy meginduljon a szülés.

Én kb a 7. hét óta keményedekKép

Afp: Nem kell éhgyomorra menni, csak ha több vizgsgálathoz vesznek egyszerre vért.

Én is megkereszteltem a fiamat, sőt templomban is megesküdtünk, mert ugyan én nem járok templomba, de hinni hiszek...

Zsu
17+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi gondoltam, én is arra szedtem a spiropentet.

Becsi
becsi
Iklad

Bartika!

Nem voltam délután, csak most láttam a kérdésed, de már adtak tanácsot, és látom ügyes is voltál, sikerült a szalag!

Szuper a babazene, nekem nagyon tetszik. Állítólag a 15. héttől érdemes énekelni, zenélni a pocaklakóknak, úgyhogy soha jobbkor.

AndiKép

Andi
Kép
zsandi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?