Tunka! Én hívő református vagyok, nálunk tudom, hogy a lelkészünk ilyenekkel nem foglalkozik. Ha gondolod megírom priviben, itt hol van Pesten a templom.
Ágiboszi! Köszönjük a híreket Csemáról! Én elmennék 4D-re, igaz nem olcsó, de aki járt ott, mind azt mondta, hogy felejthetetlen élmény.
És biztosabb a sima UH-nál!
Eszti, tudom, hogy már írtál róla, de akkor még nem gondoltam, hogy meg tudom oldani a korábban lelépést a munkahelyről. Szóval leírnád kérlek, hogy a torna milyen (mit mozgat meg, stb. ) és hol van pontosan és mennyibe kerül, ja és hogy mikor kezdődik, meddig tart?
Nyúlanyó!!! Ez mókás! Már én is megnéztem hova esik húsvét, mivel akkor tájt szülünk, ugye.
Téged is ezért érdekel? Amúgy április 16-17.
Lányok! Annyira sokat írtok tényleg, hogy így munka közben nehéz lépést tartani, de azért igyekszem! Én tegnap voltam védőnőnél, végre van kiskönyvem!
Kérdésem az lenne, hogy hogy lehet az embernek aranyere (vérzik sajnos), ha nincs is székrekedésem és nem is kell erőlködnöm? Bocsi a kínos témától, de kezd kellemetlen lenni. Mit lehet erre kenni nekünk? Kérek szépen tippeket!!!
Medike! Fejfájásra én kávét iszom, egy gyengét, mert nekem tudom, hogy ha fáj, akkor az a rémesen alacsony vérnyomásom miatt fáj és a dokim is azt mondta napi egy kávét (én sok tejjel iszom) meg lehet inni!
Na mára ennyi jutott eszembe! Írjatok!!!
Puszi: