Sziasztok Lányok!
Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm a nyugtató szavaitokat
Szóval a Kútvölgyi 3D ultrahangja után egy felüdülés volt a mai vizsgálat. Meséltem nektek, hogy a Kútvölgyiben voltam, és majd beájultam a vizsgálóasztalon, mikor közölték (miután egy gyakorló orvos volt Szathmáry doktor mellett)hogy csak 2 eret látnak, persze ezt is csak egymással beszélték meg, + a nővérrel, aki a leletet csinálta. Aztán mindenféle latin neveket emlegettek, amikor meg rákérdeztem, hogy milyen problémákat okozhat ez a helyzet, csak annyit mondtak, hogy majd az orvosom tájékoztat... durva. Komolyan fizikai rosszullét fogott el a közel 20 perces vizsgálat során, fel kellett ülnöm a vizsgálóasztalon, mert már szürkült előttem minden, és tudtam, hogy el fogok ájulni. Aztán nem is segítettek leszállni az asztalról, ami rossz volt, mert egyrészt nehéz fájó derékkal, nagy hassal ugrálni, másrészt Sípostól ehhez már hozzászoktam - ő mindig úriemberként viselkedik.
Na, ezek után mentünk a Szabolcs utcába, szerencsére ahhoz a doktornőhöz (Dr. Hajdú Krisztina), aki az amniocentézisemet is csinálta.
Össze nem lehet hasonlítani a tegnapi helyzettel: normálisan beszélt velem (és nem az aszisztensnőjével!) és elmondta, hogy a 2 ér kromoszóma problémát, esetleg vesegondokat jelezhet.
Na, de a jó hír: az amniocentézis miatt nem lehet kromoszóma gondunk, ezt kiszűrték a magzatvízvizsgálatnál. A doktornő jól megvizsgálta Bóbika keringését, külön a 2 vesét is, és ott is mindent rendben talált. Ráadásul azt mondta, hogy ha gond lenne, el kellene maradnia a fejlődésében, Bóbi pedig nagyon szépen fejlődik, ügyes-okos 32 hetes magzat
És még azt is mondta, hogy nagyon szép a szája, látszik az ultrahangon
Olyan boldogok voltunk a férjemmel, hogy azt el sem tudom mondani!
Mindjárt másként látom a világot is!
A lényeg, hogy semmit nem kell csinálni Bóbikával, max. nem 4 hét múlva találkozom Sípos dokival, hanem már 3 hét múlva megnézi Bóbit.
Szóval egészségesek vagyunk!
Nektek is ilyen sugárzóan szép napokat kívánok, mint amilyen ma volt nekünk
sziasztok,
Kata