Új privát üzeneted érkezett!

csoda történt!!!!!!!!!
Zsombor 20percig szopizott, majd egy gyors büfi, azóta mosolyog, gőgicsél, játszik. ja,és ezek előtt aludt 3,5 órát!!!!!!!!!!!!! miért nem tud ez mindig így lenni???????Kép
patriot

Úgy látszik uralom a terepet. Mindenkinek jó a babucija, és valószínű így most mindenki pihen.
Anyukám szerint (mama) inkább ezt a képet kellett volna feltenni Lacáról:
Kép
patriot

Sziasztok!

Nem nagy forgalom volt ma erre.
Biztosan minden baba nagyon jól viselkedik és minden szülő pihen vagy éppen kikapcsolódikKép
Nálunk a mai nap viszonylag jól telt, Hannus nem sokat aludt nap közben és az esti nyolc órai elalvás is kitolódott kilencre.
Lehet hogy most kezd egy másik féle alvási szakaszt....Kép
Eleinte nagyon jó alvó volt éjjel és most nagyon rossz talán most megint a jó következik?
Hát bevallom nagyon jó lenneKépKépKép
Bogikám is egész nap levegőzött ment a papához utána haza tiszta inga járat volt ma és este meg kinyúlt és alszik.
Az utóbbi időben az a mindene ha nem olvasok hanem diázunk vagy pedig én találok ki valami mesét. Nagyon jókat mulatunk rajta és az az egészben a legjobb hogy mindíg olyan mesét próbálok kitalálni ami egy kicsit tanulságos. Vagy ha ő rosszat tesz aznap akkor a mesében is valami hasonló rosszaságot művel a mesehős és így könnyen rájön, hogy ő sem tett jót.
Nagyon élvezi amikor rájön hogy volta képpen aznap miről is szól a mese igazánKép

Patriot!
A kapucsengővel kapcsolatban igazad van.
Én tanulva ebből kivettem belőle az elemet és csak az tud bejönni a kutyától akit ismerKép
mindenki más kiabál vagy ugat AlmaKép
A nagyfiadnak nagyon szép kék szeme van. Kitől örökölte?
Nem irigyellek ha megnő... Tapadnak majd a csajok az tutiKép

Na jó éjt mindenkinek!!!

Kép

Kép
samchee

Sam!
a szeme színét tőlem, a formáját apátol örökölte. Nem akarom nagyon fényezni, de a szempillái.... fekete, hosszú hát minden nőnek ez az álma. A képen nem igazán látszik. És még az én 10 éves fiam is imádja azt a mesét amit én találok ki.Kép
patriot

Sziasztok!
Nagyon szépek a babók és Patriot a fiad is édes.
csak nem egy kiscica van a kezében? Kép
Én is alig várom hogy felkerüljön a pocaklakóm képe, mert az azt jelenti hogy megszületett, egészséges és gyönyörű. Kép
Sajnos én ma totálkáros vagyok. Megfájdult az egész fogsorom, pedig Kálciummal kelek fekszek, azonkívül drága párom beteg én, meg felfáztam és nemhogy 30 percenként, hanem 5 percenként mehetek pisilni. Kép
Ja és mellesleg dolgozom. Ez a legrosszab. de lehet hogy du. elmegyek orvoshoz táppánz lesz belőle.
Jövő szerdán genetikai, már nagyon izgulok. Remélem kiderül a neme, mert már megvannak a nevek és jó lenne a nevén szólítani a kis drágámat. Kép
Mindenkinek szép napot!!

KépKép
erszényes

sziasztok

előszőr is

KOB MILLIO PUSZI NAGYON-NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK KépKép Kép
(raknék ide virágot ha ügyes lennék Kép )

jökök maja egy hosszab levére de hiszti a köbön

Kép

Kép

Kép
roz23

Drága Kobudo!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk mi is Neked!

(Akik nem tudnák, Helga napja van ma!)

Puszi Kép Kép

KépKép
mino

Szép napot mindenkinek!

Roz,
nagyon szépen köszönöm a köszöntést, drága vagy!

Mától talán visszaáll minden a rendes kerékvágásába, Kamillám ma ment először oviba, a nagymama-kór nálunk is előjött. Ezalatt azt értem, hogy a 4 nap nagymamázás után (ahol persze gondolom minden az Õ kívánsága szerint történt), itthon nem ugráltunk körülötte, így eléggé el volt keseredve. Minden csak "akarom" volt, így tegnap este már fél órás hisztivel zárult. Sebaj, ma már jobb lesz...

Lili,
ugye mondtuk, hogy jól fejlődik Zsófi? Ha megnyugtat, akkor méregessétek, de ne ijedj meg, ha nem egyenletesen hízik, és nem ugyanannyit eszik. Emese 4-5 napja rengetegszer kér enni, nem is igazán tudom, hogy hányszor, és mennyit eszik,de kajcsi után fél órával már az öklét rágja,és próbálja az ujját szopni. Fejni is kevesebbet tudtam, de a rengeteg víz (ez nálam ilyenkor min. 4!! liter + az egyéb folyadék) megteszi a hatását. Ma jön a védőnő mérni, kíváncsi vagyok... Most már többet tudok fejni is, lassan visszaáll a rendszer.
Zsófi nagyon édes babuci, sok örömet kívánunk hozzá!

Patriot,
nagyon helyes nagyfiad van! Látod már a hasonlóságot a két gyerkőc között? A smile-s linkek nagyon jók, mentegetem le őket...

Erszényes,
persze, hogy bekerülsz a táblázatba! Csatolom is a legfrissebb verziót! Felmerült, hogy mi lenne, ha a kerszeneveket, tel. számokat is beleírnánk, így könnyebben el tudnánk érni egymást. Mit szóltok hozzá? A neveket pártolom én is, a tel számok beleírásával gondban vagyok, nem akarom, hogy olyanok is hívogassanak, akiket nem ismerek. (Nem rátok gondoltam, ugye oks?)

Sam,
én is szívesen mesélnék már fejből, de kis manóm még a kedvenc meséinek a híve, de ma megpróbálnk Neki fejből mesélni.

Szaladok, Emese ébredezik, még jövök.
A táblázat:
<!--attachment: babanet_tagok-271904.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*19.5**babanet_tagok%2exls --><center><pre>
Kép
babanet_tagok.xls (19.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Mino,
Nektek is nagyon köszi!
Kép

Kép

Kép
kobudo

Kobudo, mi is nagyon - nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!! Kép Kép Kép Kép

Zsófi is rengeteget kéri a cicit, nem is mérem minden alkalommal, ő úgyis jelzi, ha kér még. De ő is olyan, hogy rágja az öklét fél óra múlva, miután evett. Kép

Puszi mindenkinek! Köszi a táblázatot! Kép

Lili
birolili

Most visszanéztem gyorsan az elmúlt 2 hét baba, és gyerkőc fotókat!
Seriff
Hanci olyan rötyike KépKép, mint Bálintom!
De Patriot Zsombijára is hasonlít, pl. azon a képen, amin jóízűen nevet!

Zsófi milyen kis aprólék?!?!.. Nyugisnak látszik.. Kép Mint Lilke.

Bábikám is cicista lett! Nagyon sokat kéri. Néha meg elég, ha csak párat kortyinthat, aztán már be is szunyad. Persze a karomon..Utána az ágyban max 15 perc..Kép

De a kengyel után megfogadtam, hogy sose leszek rá bosszus! Bármit kérhet!
Tegnap Sbeáék hoztak nekünk Debrecenből "vásárfiát". Ott most nyílt meg a Brendon, és mivel tudták, hogy szeretnék venni pihenőszéket Bábinak (tud benne nézelődni, lehet vinni a fülénél fogva, be lehet kötni (5 pontos bizti öv), etetőszéknek is remek, és hinta is), kinéztek egyet (ABC design), és szuper árban elhozták nekünk! Tegnap este kb 12 percig elvolt benne, pedig rettentő éhes volt már! Ma 18 percig hintáztatta magát, és vigyorogva nézelődött! Kép

NA megint hozom, mert cicit akar. Igaz, 1! órája még rajta csüngött.. Kép Kép

Sam
Tényleg már nagyon aktuális lenne a találka! Hiszen pár utcára lakunk csak egymástól! Lehet, hogy én is belerakom a kendőbe v kengurúba Bálcsit, és arra sétálunk! Max félúton talizunk! Kép Kép Kép
Huh... Nem ártana telcsiszámot váltani!!
Küldöm emilben! Kép

Tyűha... Holnap oltás! Már megint eltelt 4 hét...

KépKép
mino

hu de pipa vagyok irtak jó hosszót erre nem elszált mindegy maj ujra irom ha lesz egy kis időm http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2486&page=2 az utolsó két képe takartam megmutatni itt niki 1 éves szülinpja volt Kép kis béka de régen is volt ekkora Képezeket a képeket a 7végén találtam meg a mamánál Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
Tök ari ez a lyány!

Jesszus! Mindjárt elszáll az agyam! A mi fotóalbumunk üres! Hát már rég nem teszt üzemmódban megy a babanet! Ha ilyen ügyik a rendszergazdák...KépKépKép Hát én nem is tudom, mit mondjak!! Ha eltüntek a képek!!! Istenem...Az a sorozat abban a formában megismételhetetlen volt!!!
Ugye nem igaz!!??!!?? Kép Kép Kép

Könyörgöm! Valaki nézze meg! Ugyan azt látjátok, amit én sem????

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6371

Ha kikeresgetem betű szerint a mappát, akkor is valami, vagy valaki kivégezte!!!!
"Mino csodája" elszállt!!! Kép Kép Kép

Ha újra szerkesztem, az már nem is lesz olyan... Papusznak is fel fog forrni az agyvize!!

Syg
A www.babszoba.hu
ahol Nektek van az albumotok?

KépKép
mino

mino

ne félj ez egy általános probléma itt babaneten meg van az albumod csak most azt irjaki hogy nincs pár napr mulva vagy már lehet hogy este mást ir ki nekem a cseten profilomból redszeressen eltünik a fotó vagy ezegész album
bizti meg van Kép

mi van ma itt csajok hogy sennki nem jön
visszaolvastam 7végét
gyönyörüek a babák és hát ez nagyfiú patriot ez igen ezek ám a csajszédítő szemek Kép

7 végénk nagyon pörgös volt meglettaz ablak ma jött apukám festeni meg van parketta is a héten festés jövöhét parketázás és utánna pakolás vissaz ezerreél mert már itt is kerszetlő

syg kutyus hát nikit nagyon megviseli sajnos hiába maradt itt amásik kutyu ugyhogy azon filózunk hogy kap egy kiskutyát de milyet még nem tudjuk de az tuti hogy rövidszőrű lesz meg gyerekszerető is legyen

mennem is kell mert áki már hisztizik is hogy vegyem fel Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Mino, én megnéztem látlak, 2 oldal, 2x8 kép!
De ma már írtam 1-2x, és az elszállt, pedig ha hiszed ha nem, régóta nem volt gond a babanettel.Örülök, h újra ilyen sokat tudsz jönni!Kép Ugye a múltkor nem viselte meg Bálintot az oltás?
Főzés jó, szerencsére Hannuska megértő, és nem nagyon reklamál közben!KépMost épp déli maradék túrós zsemlét eszek.Kis Pumukli jól van?

Kob, Boldog Névnapot kívánunk mi is!

Patriot, nagyon helyes fiad van!

Syg, Leo miket csinál ?Mármint a popórázatáson, repülésen túl?

Kép
seriff

Sziasztok,

Mino Drága,
nyugi, megnéztem az albumotokat, nagyon aranyosra sikerült, nem tűnt el!!!
Képet feltudzs rakni a jó kis pihnőszéketekről? Persze Bálintosat ám!

Seriff,
köszi a köszöntést, talátam Neked egy jó kis smile-t Kép
Kép

Roz,
szerda du. vagy csütörtök jó Nektek? Tusz e-mailt írni, vagy esetleg a számod? Nem írtam fel!

Egy kép Lackóról a Tátrában a lányokkal díszített pólójában Kép Kép
Kép

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Hazaértünk Mi is. Igaz már tegnap este, de akkor nem volt enrgia írni. Sajnos most sincs sok...Kép

Hétvége gyorsan eltelt. Lilla péntek este eléggé megérezte, hogy számára idegen helyen van, de szombat délelőttől már elfoglalta magát rendesen. Mino már írta,hogy voltunk Brendonban. Hát... méregdréga, kivéve az akciós termékeket , és még pelenkázó rész sem volt. Lillát babakocsiban kellett átpelenkázni. Mi maradunk a megatoysnál.

Táblázatot mi is kitöltjük, és majd küldöm.

Jó éjt!

Kép

KépKép
KépKép
sbea

BOLDOG NÉVNAPOT KOBUDO !!!

KépKép
KépKép
sbea

Erszényes!
Bizony egy kiscica van a kezében. Kedvenc macskánk, Dudlika kölyke. A családunkban mindenki kedveli a cicákat, így gyakran előfordul, hogy a hobbin picurikkal együtt 8-10 macsek szaladgál.
Kép

El sem hiszed, milyen gyorsan elszaladKép ez a pár hónap, és már a te gyönyörű kisbabádat fogjuk csodálni.

Roz!
Már el sem tudtam képzelni, mi lett veled! Megnéztem a fotókat! Írígykedek a helyes kis csajok miatt. Ákosról hol találok fotókat?? Láttam Kob táblázatában, hogy ő is márciusi baba. Laca is, de tünemény jólelkű, és kedves kölyök, persze ez nevelés kérdése is (na most jó elszálltam magamtól)

Kob!
Sok boldog névnapot kívánok!!! Kép
A nagymamák már csak ilyenek. Anyu is úgy fogja Zsombit, mintha összeragadtak volna, pedig a picur már kb. fél órája az igazak álmát alussza. Ilyenkor jövök én, a szemöldök ráncolással. Szerintem mi sem leszünk különbek.
A táblázat tök klassz. Micsoda népes tábor!!!!

Mino!
Megmutattam anyukámnak a fotókat rólatok. Itt pityergett, aztán a vége felé már mosolygott. A Big foot az utolsó. Mikor teszel fel frissebb fotókat Balcsiról???????
patriot

Kob!
Hol lehet ilyen saját gyerkőcös pólót csináltatni?????? Apa nagyon büszke. Érthető!

Sbea!
Ó de édes ez a bébi!!!!!!!

Syg!
Ti sétáltatok ma a Széchenyi parkba??? Apa, anya, és a pici Leona??? Nem mertem volna rá megesküdni, de anya olyan Sygnumos volt. Így azért elég gáz lett volna leszólítani, mert ugye ha nem te vagy, akkor az kellemetlen. Ha mégis, akkor én robogtam a sárga-kék babakocsival.Kép
patriot

Laca itt nyávog, hogy rakjak fel róla még egy fotót. Farsangkór gengszternek öltözött. Íme:
Kép
Verset is kellett hozzá írni:
Zselés séró
Elegáns szerkó
Napszemcsiben a külsőm bizarr,
És akkor még itt van ez a szivar.
Legjobb barátom ez a fegyver,
Pénzem annyi mint a tenger
Én vagyok Don Laci a gengszter.

Mostmár tényleg jó éjszakát!
patriot

Sziasztok,

Pat,
a pólót a saját nappalinkban lehet csináltatni, ugyanis sajátkezűleg csináltam Kép Kép

Bea, Zsolti, és a kis világlátott Lilla,
köszi a köszöntést, azért jó dolog kimozdulni a pöttömökkel, persze, ha tűri a Drága, nem úgy mint Leona. Kép Kép

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

szép jó reggelt

hu de sokat irtatok este általában elovsaom mikor lefekszem de most ugy aludtam el éjfélkor hogy nem is emlékeztem rá hogy 3 kor és 1/2 4 kor voltam ent adrinál és ákinál még mondom iy apának nézd már nem volt fent senki az éjszaka ő meg csak néz rett rám értetlenül Kép Kép ez már az öregség jele !!!??? Kép Kép

serif
és hanci miket csinál már azon kivül hogy jó baba fogcska megszületet már megszenvedteti ??
hu de imádom türos zsemit ( bár én mit em ami édes Kép )

kob
lacán nagyon tuti ez poló de magát képet hogy teted vasalhatóvá??? szerintem csütörtök jó nekünk feltéve ha szerdán végez az asztalos mert ha ne akkor sajnos nem lesz jó mert akkor nekünk is el kell menünk itthonról mert a lányok bizti folamatossan a szerszámait piszkálák majd még beszélünk róla egyébként 06203566242

beáék
a kis lilla még mindig nyönyörű Kép
a brendont mi sem szeretjük Kép

partiot
nagyon jó ez versike meg kép is én már alig várom a farsangokat hogy öltözhessünk Képva nmég foto jó sok öszesen 3 albumunk van jozica neveken a foto albumban ott találsz minednikről Képegyébként áki is jó kedvű agyon jó baba Kép

hu mennem kell reggelit adnom adrinak áki meg még mindig szunyál kis békám Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kobodu!
Apának nov. 5-én lesz a szülinapja, és szívesen meglepném egy ilyen pólóval. Tudnál segíteni????

Képzeljétek, a barátnőm hozott Zsombinak egy zene cd-t, ami kifejezetten ilyen csöpp babáknak készült. Nagyon kellemes dallamok, Zsombor teljesen benyugizott tőle, majd szundi, és ez már tegnap óta 2szer fordult elő. Ha nem álmos, akkor is élvezi. Szeretnék mintát felrakni, nem tudom, hogy sikerül-e.
<!--attachment: Track01-272402.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*0.0**Track01%2ecda --><center><pre>
Kép
Track01.cda (0.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
patriot

Nem sikerült. Közben megnéztem, hogy 2,66 MB a méret. Kár.Kép
patriot

patriot

a babzene cd kapta meg zsomi az nekünk is meg van nagyon jó bár az én csajaim már ahoz nagyok igy áéki is kénytele " kemény zenméket" hallgatni Kép

na megyek mert adri kitörte hisztit tiszta anyja Kép Kép
ide bujt az ölembe hiszit meg el vitte a cica Kép
ma fotózás van az oviba niki kis falmer szoknyában ment csillámporos harisnyával olyan édes volt benne Kép nagyon kíváncsi leszek hogy sikerülnek a képek jaj végre megtanultam skenneli és rakok fel néhány tuti fotot amit idáig nem tudtam Kép ezt a tegnapi 2 is igy kreéltammár tudok én már nagyon Kép meg elkeztem egy gépirás progralot is bár azzal nem nagyon haladok a gyerekek miatt
megyekk takaritok még mindig a konyhában az egér után

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok hol vagytok ma is ?????

tessék irni mi lesz igy velem ?? !!! Kép

jaj egyébkét lehet hogy nélkülöznötök kell pár évre Kép Kép ugyanis pénzmosásba kezdtem Kép Kép apa fizuja benne maradt a zsebében Kép Kép én meg kimosrtam Kép most kicsipeszeltem mondta hogy az udvarra tegyem had lássák a szomszédok milyen jól megy de ez ezen a környéken életveszélyes lenne Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Itt vagyok! Kép

Patriot,
a képet színes nyomtatóval egy speciális, vsalható papírra nyomtattam, majd rá a pólóra. A papírt 1800-ért vettem, de ebben 6 lap van. Mosható is a póló, már kipróbáltam. Melyik részében segítsek? Nem tudom, milyen lehetőségeid vannak.
Jó a kis versike, Te költötted, vagy adrága fiad? Ganxsta rajongó esetleg Kép Kép

Roz,
szerda du. hívlak, okés? Csütörtökön 3-ra megyünk fodrászhoz, így kb. 1/2 4-4re tudunk nálatok lenni. Az jó?
Jó dolog a pénzmosás, csak a rendőrség meg ne tudja Kép Kép
Niki oviban? Kamillám tegnap aludt ott először, igaz, ma reggel azt mondta, hogy ő nem akar ott aludni, remélem ma megváltozik a véleménye...

Teregetek...

Kép

Kép
kobudo

kob Kép

oksi remélem végez az asztalos Kép
hu de várunk benneteket ez a randi agyon nehezen jön össze nekünk Kép Kép
niki oviban van tegnap nem tudtam érte menni időben mert adrinak annyira ment a has hog nem mertem elindulni beevett valamit szerintem a dédinél mármint valami tejesre gondolok ki tudja én persze sehogy semállok mert most olyan " hisztit levágott egyzsrre adri meg áki hogy zegett a ház még jó hogy 2 babakocsink is van amibe bele tudom tenni öket ugyhogy jobrol áki balról adri és tologatttam öket az udvaron most bealudtak ugyhogy mostmár irányolok takaritani mert még be sincs ágyazva és nikiért meg nebbi kell 3 ra de ugy hogy elpőtte még bankab és kellmennem

majd belelesek pussz

többiek irjatok

sam syg lili mino seriff nana ( te nagyo-nagon régen irtáél !!!! ugye nincs baj ??? ) adri erszényes lina mindenki hol vagytok ????????

Kép

Kép

Kép
roz23

Kobodu!
Köszi az infót, ez már majdnem elég segítség. Még annyit, hogy lehet esetleg más színű pólóra is? a papírt gondolom valami pc-vel foglalkozó üzletben lehet kapni. Ja, és a méret, jólátom, hogy nem A/4? A vers mindig az én feladatom. Első osztálytól 4.-ig a tanárok kérése volt, hogy egy bemutatkozó szöveg is társuljon a jelmezhez. Sajnos csak ez az utolsó maradt meg. Laca kedvence a Jazz+az, illetve Geszti minden mennyiségben, és az Írígy Hónaljmirigy. Mostanában néha hallgat LL. Juniort is, de csak mert szerelmetes a drágám. Régen próbálkozott a Ganxtával, de sikerült megakadályoznom.
Kép-t

Roz, Roz!
Én bespórolnék magamnak egy szupi ruhára, és mondanám apának, hogy sajna, de mosás közben összement. Kép
Legutóbb papírzsepit mostam ki, természetesen fekete ruhákkal. Állati jó volt.

Na megyekKép -ni
patriot

Sziasztok!

megérkeztem végre.
Nem voltunk sehol sem, csak apa éjszakásKépés ilyenkor extra figyelem kell Hannának hogy ne ébressze fel. Amikor meg ő is alszik vayg főzök vagy jövök ide.
Képzeljétek tegnap este fél egyig nyafizott nem akart aludni. De nem volt ébren csak szopizott letettem és utána meg mikor éppen kezdek elaludni akkor ébredt fel.
komolyan mondoim ilyen türelmetlen még nem voltam vele soha mint tegnap este.
Utána oda vettem magam mellé és ott aludt.
És láss csodát reggel hétkor apa ébresztett minketKép
Utána mentünk a doki bácsihoz az elmaradt oltásunk miatt. szerencsére Hanna hozta a formáját és csak vigyorgott végig. Egy hangja sem volt.KépKép

Ma megyünk fodrászhoz, mert Bogira rájött pár napja hogy neki rövid haj kell.
Vártunk pár napot de nem múlt el nála és tegnap leültünk megbeszélni.
Már elég hosszú a haja és mondtam neki hogy vissza nem lehet ragasztani.
De neki akkor is olyan kell így ma megyünk a fodrászhoz.

Kob!
Szombaton hányra kell menni?
Meddig tart?

Ma még jövök!

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdésem lenne: a latkoherb teától akkor is sírhat Zsófi, ha nem hasfájós?

Köszönöm a választ előre is. Kép
birolili

Lili!
Én ittam laktoherb teát. Zsombor hasfájós ,de nem lett sírósabb. megjegyzem, hogy semmivel sem lett több tejem, mint amikor megiszok 2-4 l szénsavmentes ásványvizet.
patriot

Patriot,
kétféle papír va, világos és söté pólóra való, most az office depotban láttam a Malomban. A méret meg még kisebb is az a4-esnél, csak olyan képet választottam, ahol nincs nagyon háttér, csak a gyerkőcök.
A farsangot már én is nagyon várom, a bölcsibe még nem volt, talán most az oviba.

Sam,
szombaton 15.30-tól van a táncház, a naív múzeumnál kell bemenni, a demko federes bolttal szemben. 17-igtart, de mi sajna nem tudunk menni,majd a következőn talizunk,jó? Van öltöző, nyugodtan vihettek "pörgős" szoknyát, le lehet rakni. És fényképezőt is, olyan édesek, ahogy ropják...
Mi is megyünk fodrászhoz!! Éljen!!

Pussz

Itt van egy kép a 6 kilós kisasszonyról
Kép

Kép

Kép
kobudo

Lili!
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
Én is ittam semmivel sem lett több tejem, sőt...
De mivel van benne édeskömény lehet hogy egy picit hajtja a szelet tőle.
Hannánál nem tapasztaltam hasonlót, de nem tartom kizártnak hogy attól fájhat.
Sok puszi Zsófinak!!!

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Köszi Roz az aggódást! Nincs semmi... de most is csak épp beköszönök!

Lili!
Zsófi gyönyörüség!!! A laktoherb teától nekem sem lett több tejem, pedig állandóan magamba eröltettem, szerintem tejszaporitásra a minőségi rostgazdag gyümölcslé a legjobb! És lehet hogy vmi összetevő nem tetszik Zsófi pocijának.
Nekem például sokan javasoltak citromfű teát, mert hogy az nyugtató hatással bír a baby-re. Hát szegény Dani olyan "izgatott" és nyugtalan lett tőle, hogy JAJ!

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok,
mi is jól vagyunk, délelőtt a szokásos heti mérlegelésen voltunk, az eredmény +17 dkg. Védőnő, gyorvos elégedett volt Kép.

Lili, én hallottam már, h fáj a baba hasa a laktoherbtőlKép.És tényleg a folyadékon van a hangsúly.Próbáld ki esetleg, h 1-2-3napig nem iszod, változik-e a helyzet.Kép

Roz,Nálatok is volt egér? Miket csinál, forog teljesen oda-vissza-tovább, égig emeli a popóját és mintha kúszna,csak még a karjait nem használja hozzáKép, nyúlkál a dolgokért.Pelenkázás,öltözés közben egyből hasra fordul.Nézelődik, a hasán egyensúlyozva "úszik", és időnként sírdogál, ezt a fogára fogom, ami kint van,de lehet, h jön mellette a másik.Kép(a fogra mindent rá lehet fogni Kép)

Nana,hát mi van Veled, h nem írsz?

Mino,Sam,olyan szép idő volt tegnap is meg ma is, h azon gondolkodtam, h elindulunk Felétek,és félúton össze is futnánk. De aztán mára ez ugrott,mert jön 1 barátnőm, de azért vmikor megejthetnénkKép!

Kob,milyen óriás Emese!Hihetetlenül nőKép!

Brendon tulajdonú a Megatoys is Kép. Lassan nekünk is menni kell majd, etetőszék meg ilyenekért( nem mintha ülne Hannus Kép).

Sam, Kob kérünk képet a rövidhajúakrólKép!

Roz,pénzt mosni sokkal jobb,mint zsepitKép!Kép

Kép
seriff

És egy másik kép, békával.Kép

Kép
seriff

Seriff!

Megígérem meglesz a kép délután.
Mi is ma voltunk oltáson meg mérlegelésen is és Hanna stagnál.
Egy dekát sem hízott, és ez egy kicsit aggasztó nekem, de azt mondta a védőnő hogy ha nem níűgös és kiegyensúlyozott akkor nincs baj.
Látom DRÁGÁD ELFÁRADT A DOKINÁL:o:oKép

Kép

Kép
samchee

kob
atya ég mekkora emese hihetetlen Kép éééééééédes nagyon Kép

seriff
volt egerünk hajnali 1 ikor kaptam el a dögöt egy bozzal nagyon ügyi vagyok Kép büszke voltam magamra és mindezt némán nehogy a kicsik felébredjenek Kép
annyira édes a kis hanci is nagyon csini Kép
mekkora ez az mármint hosszuságra olyan nagynak tünik

huzok mert mennemkell póstára csomagit feladni cipelhet a lépcsőkön a tesókocsit gyerekestől a lépcsőkn meg niniért a oviba puuuuszi maj lesek

ja lili szerintem a lakto csak + folyadék a hátása hát nem tudom + tejcsim nem lett tőle de ákit meg pukiztatta az tuti

még egy ja mosás én rendszerssen mosok ki zsebkendőt aztán nem győzőm kefélni a ruhákat Kép ez is bizti az öregség em javára irható vagy a figyelmetlenségére Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

kob
atya ég mekkora emese hihetetlen Kép éééééééédes nagyon Kép

seriff
volt egerünk hajnali 1 ikor kaptam el a dögöt egy bozzal nagyon ügyi vagyok Kép büszke voltam magamra és mindezt némán nehogy a kicsik felébredjenek Kép
annyira édes a kis hanci is nagyon csini Kép
mekkora ez az mármint hosszuságra olyan nagynak tünik

huzok mert mennemkell póstára csomagit feladni cipelhet a lépcsőkön a tesókocsit gyerekestől a lépcsőkn meg niniért a oviba puuuuszi maj lesek

ja lili szerintem a lakto csak + folyadék a hátása hát nem tudom + tejcsim nem lett tőle de ákit meg pukiztatta az tuti

még egy ja mosás én rendszerssen mosok ki zsebkendőt aztán nem győzőm kefélni a ruhákat Kép ez is bizti az öregség em javára irható vagy a figyelmetlenségére Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

köszi lányok!Kép
ez a szopizás is mire beáll.... a bal cicimbrn fele annyi van, mint a jobban. mit tegyek, hogy több legyen benne? mindig bealszik a balon, hiába keltegetem...aztánn felébred, hogy még éhes, és jön a jobb cici, mert ugye a balból nem hajlandó már szívni. most küzdött a ballal fél órát, nem tettem át. de aztán pár kortyra áttettem... nem tudom, hogy mit tegyek, hogy a balba is legyen elég tej.
itt van a vállamon a cica, elaludt.azért írok így.
szépek a képek, őrült nagy Emese!!! Kép Kép Zsófi is gyarapszik...

még jövök, ha tudok. Kép
birolili

sziasztok!

jó gyakran jövök mostanában, igaz?

lina, akkor a terhesség neked tök jó fogyókúra. ne izgulj, a babák mindig elveszik, ami kell nekik.

patriot, kaputelcsit én félreteszem. ide csak az jön be, aki előtte telefonál vagy ismeri a kódot.
ha kendőben volt manó, akkor mi voltunk azok. hol találkoztunk? nem emlékszek a babakocsira Kép pedig még gondoltam is rád, amikor a lóversenyen voltunk.

kobudo, az tényleg nem jó, ha a tel.számokat közszemlére tesszük, de vhogy jó lenne, ha elérhetőek lennénk máshogy is, főleg, ha szarakodik a babanet.
tetszik ez a póló, papának, mamának most lesz a névnapja, lehet, h csinálok nekik vmit. Hogy hívják pontosan ezt a papírt?
gondoltam ám rád tegnap, én is nagyon boldog névnapot kívánok!

lili, nekem több lett a tej a laktoherbtől, most is mindig van itthon. csak nem szabad folyamatosan inni, csak amikor szükség van rá.
én úgy tudom, hogy "csak" pocifájást okozhat, nyugtalanságot nem.

roz, pénzmosásról ne is beszéljünk. egyszer kért tőlem tornakazettát egy beteg és hamis pénzzel fizette ki. én meg ugye rohantam, nem néztem meg. csak itthon vettem észre. húúú, de mérges voltam! azóta is megvan az a pénz, emlékeztetőül.
nem tudom, hogy egy "új" kutyus megoldja-e a régi elvesztését. lehet, de sztem nem felejti el.

sam, sosrtárs. ha melletted alszik hanna, akkor miért nem úgy alszotok? az én kis maszatom óránként ébred fel, ha mellettem alszik. a kis rafinált érzi anya illatát és állandóan kéri a cicijét. 1-2 percre. csakhogy én felébredjek.

mino, ne is mondd, hogy bálint ilyen jól alszikKép leona sztem sosem fog ennyit aludni éjjelKép én már nem is reménykedek.
igen, a babaszobán van az album, mert ide 10 képből 1-et tudtam feltenni, a többit nem engedte. elegem lett belőle.

seriff, mit csinál leona? élvezi a popórázástKép mostanában megint nem lehet letenni, így a nagymozgások fejlődése szépen lelassultKép mostanában nem fordul semerre sem, a hátáról a hasára még nem is sikerült sosem. 2 hete kezdett el fogni, nyúlni. kacag, énekel (olyan édes olyankor, mostanában így jelzi, hogy álmos), be nem áll a szája -de csak nekem, ha kettesben vagyunk. bárki más ottvan, nem csinál semmit. nem mosolyog és meg sem szólal.
vasárnap is jót nevettem rajta. elmentünk a nagyszülőkhöz, hiába próbáltak egy mosolyt kicsikarni, nem jött össze. ahogy elmentem vele tisztába tenni, elkezdett nekem vigyorogni és beszélgetniKép
kinnt van hanci foga? kis ügyes! én is azon gondolkoztam, h lehet, h leo is amiatt nem alszik. bár ma éjjel "csak" 4* ébredt fel.
régen találkoztunk már!

tényleg, mikor lesz megint tali?

megyünk ma oltásra, remélem nem lesz lázas!
a nemalvás mellett meg kezdődik egy másik probléma is, nem akar enni. mindig elfogadja a cicit, de 1-2-3 perc után elengedi és köszöni, nem kér többet (szopisztrájk lenne?). sztem messze nem hízott most annyit, amennyit szokott, de ez majd este kiderül. pedig most van tej bőven.

puszi

Kép
sygnum

Lili, nekem is több van az egyik cicimben,látszatra. A másik meg könnyebben ürül, könnyebb fejni is és abból 5-6 sugárban jön a tej, a másikból meg -amiben látszatra több van- csak 3-4-ben. Érdekes ez. Sztem nem baj, ha 2 ciciből szopizik. Kezdd a ballal, aztán tedd át a jobbra. Így lehet, h több lesz a balban is. A jobb viszont apadhat, ha nem fejed le utána. De mondom,nincs azzal gond, ha 2 ciciből szopik.

Seriff, megcsináltattad végül a horoszkópot?
Leonára úgy illik, amit írt, mintha ismerné őt, úgy írta volna. Mit emelt ki a legjobban? Hogy szeretetre, babusgatásra vágyik. ÉszrevettemKép
Megcsináltattam a sajátunkat is, meg is lepődtem. Én rák vagyok bak aszcendenssel, robi meg bak és van egy nagyon erős rák bolygólya. jól rátaláltunk egymásra. Pedig annyira különbözünk amúgy, csak a fontos dolgokban gondolkozunk egyformán.
Éppen tegnap mondtam Robinak, hogy fel kellene menni Pestre, etetőszéket és hintát venni. De én most a Mattiba szeretnék menni.

Kép
sygnum

syg seriff
hol csináltatatok horoszkópot ?

majd mesélek ma végre eljutottunk "sétáélni "

Kép

Kép

Kép
roz23

na most meg én beszélgetek magammal? Kép

roz, a www.csaladinet.hu oldalon a szakértők között van egy asztrológus. pontos születési dátumot (óra, perc, város)kell megadni, meg a kérdést, amire kíváncsi vagy és 1-2 napon belül válaszol.

oltáskor 2 nyekkenés volt és semmi több. remélem nem lesz lázas.
viszont jól éreztem, nem hízott csak 470 g-ot, de a drnő szerint ez belefér, mert heti 10-15 deka a "normális". na meg ilyenkor már lelassul a hízás üteme.
teljesen azért nem nyugodtam meg és "tömni" fogom a kis maszatot, aki rámvigyorog, ha ránézek. olyan kis huncut.

na megyünk fürdeni.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Ígértem a képet a csajszimról.
Nagyon ügyi volt a fodrásznál hiszen most ő szerette volna a hosszú haját levágatni, igaz még rövidebbre de azt már nem engedtem.

Patriot!
Bogi azt mondta a nagyfiadra hogy nagyon helyes az a fiú a kiscicával a kezébenKép

Íme az új frizura!Kép

Kép

Kép
samchee

Kép

Sziasztok!

Ma élőben láttam Zsófi babát. Irígykedtek mi ??? KépKépKép Tündérien aludt. Szerintem nincs is hangjaKép

Emese is csodaszép, Hanna meg hozza a megszokott gyönyörű formáját, és Don Corleona Lacin meg nagyot nevettünk. Kép

Sam!
Te hol veszed 110 Ft-ért a bébiételt?? annyiért vennék egy raklappal is. Kép

Tali lehetne újra. Esetleg a hétvégén vasárnap? Állítólag nagyon jó idő lesz. Bár már annyian vagyunk hogy lehet kicsi lesz a múltkori tér KépKépKép

Azt tegnap nem is írtuk, hogy sajnos Lillának begyulladt a füle a fülbevalótól és így tegnap venni kellett neki egy karikát, mert a bedugóstól nem szellőztött rendesn a luk. így is gyönyörűen néz ki a kiskopaszpocok.

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Bea, ügyes csajszi, jól csinálja, tudja hogyan kell rávenni a szüleit, h újabb és újabb ékszert kapon Kép! Tündéri! Tornát hogy bírja mostanság?

Syg, nehogy el kezd már parázni Leo súlya miatt! Tudod, h ilyenkor lelalssulnak, és ha mindig ilyen ütemben gyarapodna, mennyivel lenne nagyobb 1 évesen Hannusnál?Kép Tudod Te jól, h ilyenkorra egyrészt ügyesebbek, gyorsabban kiszívják az adagjukat, másrészt annyi érdekesség van a világban, arra figyelnek!KépJa megcsináltattam, a nappali alvásra kérdeztem rá, meg a nem hízásra, ez utóbbira semmit sem írt, a nem alvásra meg azt, h bikára nem jellemző, de az ascendenséhez(szűz) közel van vmi ami miatt ilyen érdeklődő, és barátságos,ellentétben a bikára jellemző visszahúzódással.

holnap ígérem írok mindenkinek, de most egyedül fürdünk

Kép
seriff

Seriff, mi is egyedül fürödtünk maKép Pedig úúúúgy szeret apával fürdeni.
Akkor Hancira nem illik annyira, amit írt? Eredetileg nem a saját horoszkópotokat akartad megcsináltatni? Én pofátlanul mind3unkét megcsináltattam.
Nem parázok annyira a súlya miatt, eszem ágában sincs neki bármit is adni, majd eszik, ha éhes. Csakhát ő eddig 900 g körül hízott havonta. Ez meg alig több, mint a fele.
De az is lehet, hogy csak Hancit akarja bevárniKép

Bea, nagyon tetszik rólatok ez a kép!!!
Na meg ez a Don Corleona isKép Ez eszünkbe sem jutott, pedig a Keresztapa a kedvenc filmünk. Még a telcsimbe is beírtam a zenéjét.
Van olyan is, amikor Lilla nem vigyorog? Olyan édes mindig!

Sam, Bogi frizurája nagyon jó lett! Olyan nagylányos!

Leona kb. 3 perc alatt aludt el a cicimen. Csak nehogy böjt legyen a könnyű elalvás vége!

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?