sziasztok!
jó gyakran jövök mostanában, igaz?
lina, akkor a terhesség neked tök jó fogyókúra. ne izgulj, a babák mindig elveszik, ami kell nekik.
patriot, kaputelcsit én félreteszem. ide csak az jön be, aki előtte telefonál vagy ismeri a kódot.
ha kendőben volt manó, akkor mi voltunk azok. hol találkoztunk? nem emlékszek a babakocsira
pedig még gondoltam is rád, amikor a lóversenyen voltunk.
kobudo, az tényleg nem jó, ha a tel.számokat közszemlére tesszük, de vhogy jó lenne, ha elérhetőek lennénk máshogy is, főleg, ha szarakodik a babanet.
tetszik ez a póló, papának, mamának most lesz a névnapja, lehet, h csinálok nekik vmit. Hogy hívják pontosan ezt a papírt?
gondoltam ám rád tegnap, én is nagyon boldog névnapot kívánok!
lili, nekem több lett a tej a laktoherbtől, most is mindig van itthon. csak nem szabad folyamatosan inni, csak amikor szükség van rá.
én úgy tudom, hogy "csak" pocifájást okozhat, nyugtalanságot nem.
roz, pénzmosásról ne is beszéljünk. egyszer kért tőlem tornakazettát egy beteg és hamis pénzzel fizette ki. én meg ugye rohantam, nem néztem meg. csak itthon vettem észre. húúú, de mérges voltam! azóta is megvan az a pénz, emlékeztetőül.
nem tudom, hogy egy "új" kutyus megoldja-e a régi elvesztését. lehet, de sztem nem felejti el.
sam, sosrtárs. ha melletted alszik hanna, akkor miért nem úgy alszotok? az én kis maszatom óránként ébred fel, ha mellettem alszik. a kis rafinált érzi anya illatát és állandóan kéri a cicijét. 1-2 percre. csakhogy én felébredjek.
mino, ne is mondd, hogy bálint ilyen jól alszik
leona sztem sosem fog ennyit aludni éjjel
én már nem is reménykedek.
igen, a babaszobán van az album, mert ide 10 képből 1-et tudtam feltenni, a többit nem engedte. elegem lett belőle.
seriff, mit csinál leona? élvezi a popórázást
mostanában megint nem lehet letenni, így a nagymozgások fejlődése szépen lelassult
mostanában nem fordul semerre sem, a hátáról a hasára még nem is sikerült sosem. 2 hete kezdett el fogni, nyúlni. kacag, énekel (olyan édes olyankor, mostanában így jelzi, hogy álmos), be nem áll a szája -de csak nekem, ha kettesben vagyunk. bárki más ottvan, nem csinál semmit. nem mosolyog és meg sem szólal.
vasárnap is jót nevettem rajta. elmentünk a nagyszülőkhöz, hiába próbáltak egy mosolyt kicsikarni, nem jött össze. ahogy elmentem vele tisztába tenni, elkezdett nekem vigyorogni és beszélgetni
kinnt van hanci foga? kis ügyes! én is azon gondolkoztam, h lehet, h leo is amiatt nem alszik. bár ma éjjel "csak" 4* ébredt fel.
régen találkoztunk már!
tényleg, mikor lesz megint tali?
megyünk ma oltásra, remélem nem lesz lázas!
a nemalvás mellett meg kezdődik egy másik probléma is, nem akar enni. mindig elfogadja a cicit, de 1-2-3 perc után elengedi és köszöni, nem kér többet (szopisztrájk lenne?). sztem messze nem hízott most annyit, amennyit szokott, de ez majd este kiderül. pedig most van tej bőven.
puszi