Új privát üzeneted érkezett!

Timi,

Együttérzek veled, nálunk is volt nemegyszer. Ha már elaludt, nem volt gond mert durmol csak sokszor pont az altatásnál kezdett el valaki fúrni, vésni, csiszolni stb. Ilyenkor annyira szeretnék kertesházban lakniKép

Vera,
Néha én is azt érzem h Veronika egy hiperaktív gyerek. Fennt van reggel fél 8-tól és délután 2-kor még nem lehet beimádkozni az ágyába. Most éppen azzal idegesít engem h a konnektorból kihúzza a tv dugóját és egy csavart próbál bedugni. A hajam az égnek áll. hiába beszélek h nem szabad. Azon gondolkozom h mivel torlaszoljam el h ne férjen oda. Milyen munkát keres a férjed?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Jaaa, és még egy kérdés!

Ki, mit tud a superfit cipőről? Egy osztrák oldalon találtam, és nagyon tetszenek a csizma szerű téli cipői. Találtam egy boltot a Póluscenterben, ahol árulnak. Ott 15e-től kezdődnek. Tudtok még olyan boltot, ahol lehet kapni ilyet???Kép

Andi!

Nálam nem sok van már hátra, elszakad a cérna, aztán kirohanok, de azt senki nem köszöni meg. Kép
Remélem, hogy a kertes házhoz sincs már sok hátra.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi!

Sajnálom a bunkó szomszédot! Szerintem nyugodtan beszélj vele lehet, hogy nem is tudja, hogy zavar valakit, amit csinál! Biztos én is begőzölnék, ha Gergőt felébresztené egy ilyen hülye!
Mail ment házzal kapcsolatban.Kép Azt elfelejtettem beleírni, hogy ha akarjátok fotót is küldünk az építésről.

PusziKép

Orsi

avocado

Andi
Lehet olyan konnektorvédőt kapni, hogy ha kihúzza a gyerek a dugót, akkor automatikusan visszaáll zárt pozícióba. Mi is ilyet raktunk mindenhova, mert Gergő is ugyanezt csinálta, csak Õ a porszívóval, így most ha ki is húzza már nem tud semmit bedugni.

Orsi

avocado

Orsi,
4 Powell-féle velencei ablak van. Ha kellenek szívesen elküldöm. Melyik e-mail címed él most??
nalika

Szia Hajni!!!Kép

El sem hiszed, mennyire megörültem, mikor láttam, hogy írtál!
Az emilcímem: avocado@fibermail.hu
Írj magatokról is!!!!

Puszi hegyek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Most csak roviden Timinek, mert edesanyameknal vagyunk. Nalunk most nem jo a net. Kép
Konnyuszerkezetes hazak.
Eloszor is azt kell eldonteni, hogy hosszu vagy rovid tavra terveztek-e. A konnyuszerkezetes hazak sokkal rovidebb eletuek mint a teglahazak. Kb.30 evig elnek, mig a teglahazak 100-120 evig. Ez azert van mert a konnyuszerkezetes hazak tekintve a mi eghajlatainkat a hoingadozasok miatt allagukat vesztik. Ha Floridaban epulne, az mas lenne. Kép
Ami az olcsosagat illeti, ezt megkerdojeleznem. Mert valojaban ezt reklamozzak a cegek, de egy ugyanakkora teglahazat is ugyanannyiert, sot olcsobban ki lehet hozni, jo kivitelezovel es szervezessel. Most 150000 korul reklamozzak a konnyuszerkezetes hazak negyzetmeteret. Mi a 2 szintes teglahazunkat kulonleges szigetelessel 145000 negyzetmeteres aron hoztuk ossze, amiben a teljes belso berendezes (szaniterek, burkolatok, konyhabutor stb) es butorok is benne vannak. Teljes koltsegvetest keszitunk. Ha konnyuszerkezetes hazat valasztotok, nagyon oda kell figyleni, hogy az epitteto cegnek legyen EMI minosegi tanusitvanya. Az elonye ezeknek a hazaknak, hogy gyorsan felepulnek, kesobb konnyen bovithetoek, simabbak a falai a gipszkarton miatt. De hatranyai: nem massziv a fala, idovel a talaj mozgasaval repedezhetnek a falak a mogotte elmozdulo kartonok miatt. A sarkok elmozdulhatnak.
A teglahaz lassabban epul fel, de pont azert, mert neki van egy idoszaka, amikor "pihennie" kell a talasullyedes miatt. Tovabba, ha uj falat szeretnel felhuzni, vagy bontani szeretnel, sokkal nagyobb kosszal, porral es munkaval jar, mint egy "gipszkarton" falat berakni.
Ami a koltsegeket illeti, teljesen mindegy, hogy tegla vagy konnyuszerkezetes. Minden a szigetelestol es az eghajlattol fugg. Nalunk telen a legnyagobb hidegben a gazszamlank max. 16000 Ft. A villany havonta 5000 Ft.
Es ami meg teny, hogy ha kesobb el szeretnetek koltozni, a konnyuszerkezetes hazak ara mindig erteket veszti az elhasznalodott ido aranyaban. A teglahazak viszont nem.
A legjobb, ha kertek egy arajanlati tervet mindket cegtol. Egyik baratnom is ugyanezt csinalta vegig, es vegul a teglaepteses haznal dontottek. Hogy miert? Ezt csak o tudja.
Ha kerdesed van szivesen segitek barmiben.

Puszi Rita

Kép
Kép
trita

pár kép Kép
Kép
a tökök a kertben nőttek Kép
Kép
Kép
Kép
vera

KépKép
viranka

Vera
Szuper jók a képek!!!Kép A kis tökszüretelő!Kép

Ház: én csak azt tudom, hogy mikor mi építtettünk, akkor igenis téglából sokkal többe került volna. A másik, hogy Karcsinak a fa miatt is már régóta nagyon tetszett ez a technika. Persze itt is vannak kóklerek, nagyon ki kell választani a kivitelezőt, de mi nem bántuk meg, jól választottunk. Eleve az érzet egy ilyen házban nekem sokkal kellemesebb, nem hidegek a falak. Nálunk egész télen 24 fok volt, és így volt a legnagyobb hidegben ennyi a gázszámla. De szerintem meg kell nézni egy ilyen házat és akkor el tudja mindenki dönteni, hogy mit szeretne.
Ja, és ahány ember, annyi vélemény! Ha jó technikával van megcsinálva egy ilyen ház (nem szögelik, hanem csavarozzák és fémalkatrészek vannak az illesztéseknél), akkor egyáltalán nem 30 év a kora, hanem legalább annyi, mint a tégláé! Engem az győzött meg, hogy a kivitelezőnk is ilyenben lakik és ugye senki nem építi a házát 30 évre, főleg ha tudja, hogy annyit fog bírni.
Van több könnyűszerkezetes technika, ez az amit nagyon meg kell nézni és jól kiválasztani!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Rita!

Na, amiket leírtál az mind az én dilemmám.Kép Viszont most beszéltünk egy "téglás" építővel, aki brutálisan meg akart minket kopasztani.Kép Nagyon érdekelne, hogy honnan lehetne leakasztani olyan embert, aki ennyiért csinálja a téglát??? Vagy ha arra gondolsz, hogy mi szervezzük össze a mestereket, az tuti, hogy úgy olcsóbban ki lehet jönni, csak nagyon félek tőle.Kép Bár ma már úgy álltam, hogy ebbe is belemennék. Ha erre tudsz jó menetet, szervezést...mindent szívesen fogadok!

Ezer köszi Mindenkinek, aki segít, bármilyen tanács jól jön. Csak azt ne írjátok, hogy ne építkezzünk, mert most már meginognék.Kép

Megyek, majd jövök még, csak kisasszony már álmi, is itt nyíg a nyakamban.Kép

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Helló!

Csak röviden!Kép

Kostyika!
Akkor még csak 15hetesek leszünk!Kép No de nem baj! Akkor is nagyon köszi Neked és a Többikenek is, hogy gondoltatok rám!Kép

Viranka!
Szia Te rég nem látott!Kép
Velünk inden rendben, jövőhéten csoszogok el majd dokihoz.
Jók a képek nagyon!
Cd véget pedig no problem!Kép Türelmes vagyok néha!Kép

Timi!
Én nem tudok hozászólni a témához, csak drukkolok, hogy jól döntsetek!Kép

Orsi!
Ne aggódj a beszéd miatt, Olivér is a saját nyelvén nyomul, de egyre tobb hangot használ, és vannak dolgok amik felismerhetőek, ha nagyon odafigylsz! Másrészt a fiuk nagyobbacska kiadásban sem lesznek sosem olyan beszédesek, mint a lányok!Kép (és ez az én szerencsém, így ha nincs kedvem nem veszik zokon ha csendben vagyok, máskor pedig dumálok mindkettő helyett és az sem gond!Kép)

Bocsánat, de most mennem kell!

majd írok még!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Eszter,
Tényleg ne haragudj, gondolom már számítottál rá de ezt nem írták az első hírdetésben Kép

Orsi,
Hol vettétek ezt a konnektorvédőt? Ilyen kéne nekünk isKép

Timi,
Tanácsot adni én sem tudok, mi is még csak álmodozunk a kertesházról. Bár itt Érden a telkek is nagyon drágák úgyhogy örülök ha egyáltalán tudunk majd venni kertesházat. Azért kitartás Kép

Viranka,
Hihetetlen milyen szép nagy tök Kép Nagyon jó ötlet volt Mirát odarakni mellé

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Orsi: A hazzal kapcsolatban nem akarok senkit lebeszelni a konnyuszerkezetes hazakrol, de sajnos az teny (muszaki, epiteszeti csaladba tartozom), hogy a konnyuszerkezetes hazak elemei hamarabb elavulnak. Jo nem par evrol beszelek, de a fizikai adottsagait figyelembe veve 30-40 ev. A tegla ennek a duplaja. Ez a fizika, kemia. Ebbe mi nem szolhatunk bele. A tegla tuzalobb, masszivabb es hosszabb elettartamu. Meg annyit, hogy a konnyuszerkezetes hazak Amerikaban a melegebb eghajlatokban lett kozismert. Gyors felhuzasa miatt valt ismertte itthon is. Senki se szeret hosszu ideig epitkezni. Csak az itteni eghajlatra nem nagyon gondoltak. De biztosan van mar olyan ceg is, aki jo minoseggel dolgozik. A 24 fok telen es a keves gazszamla az barhol barmilyen hazban elerheto jo szigetelessel es tervezessel. Abban igazad van, hogy ha epitkezunk ki kell probalni mindent es meg kell nezni mindent. Mi is igy dontottunk. De ahogy irod ahany haz annyi szokas. Ki mit szeret. Kép
Gergo tunderi a kepeken. Lili is neha elbobiskol a hintan, de ahogy a hinta megall, felebred. Gergo nem? beszed majd kialakul nala. Elvileg a fiuk kesobb tanulnak meg mint a lanyok.

Timi: ezert irtam, hogy kerj egy arajanlatot egy konnyuszerkezetes hazra is. Lehet, hogy az is megkopaszt. Ha megse, akkor donthettek. Mit ertesz azon, hogy nagyon megkopaszt az epitesz? Mondd meg, hogy kb. hany negyzetmeteteres hazat szeretnetek epiteni, milyen futessel, tetovel es kb. megmondom az arat.
A mestereket en szerveztem ossze. Meg a munka menetet is. Nem kell egyaltalan felni tole. Ha talalsz egy kivitelezo csapatot es joba leszel a fonokukkel, akkor egyutt mindent meg tudtok csinalni. En is igy csinaltam. Menet, szervezes. Tudok segiteni. Kép De mielott dontesz nezz meg, vagy hallgass meg egy konnyuszerkezetes haz adottsagairol valakit. Hatha neked megtetszik.
Vannak biztos az interneten is forumok, amelyek errol a haztipusrol vitatkoznak. Keress ra, biztosan talalsz.

Vera: Vegre jottel! Kép Kepek csodasak mint mindig, nem csoda, hogy a ferjed jo fenykepesz. Kép Munka, ne aggodj. Majd lesz neki. Mi is jartunk igy. 4 honapig tartott.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok Lányok!

Tényleg ezer köszi Mindenkinek, most minden szó jól jön.

Rita!

Már mindent végigjártunk tégla és könnyűszerkezetes témában. Egyik megdöbbentő eset az volt, mikor egy könnnyűszerkezetes cégtől kérünk árajánlatot (körülbelülit) az ő általuk tervezett egyik tipustervre. Kijött az ajánlat, hogy kulcrakészen X ft. Elég gyanús volt, rájöttünk, hogy nekik a kulcsrakész ház nem tartalmaz alapot. Akkor kérdem én, hogy lehet kulcsrakészre csinálni, mikor nincs mire rakni?
"Téglásember" meg csak az anyagárakkal szállt el egy kicsit. Mi két házat szeretnénk építeni egymás mellé. Kérdeztük, hogy van e valami lehetőség a spórolásra pl. száll. költség. Emberünk mondta, hogy mit képzelünk, neki két ház ugyanannyiba kerül. MOndott egy téglaárat. 360ft/db. Nekünk sem kellett több, hazajöttünk, felhívtunk egy tüzépet, megkérdeztük, hogy ua a tégla mennyibe kerül. Mondták, hogy 325 ft/db, ha két háznyit rendelünk, akkor min. 25% engedmény, a helyszínre szállítják ingyen, és ha még mást is onnan veszünk, akkor 40 % kedvezmény. Ugyanezt végigjártuk cseréppel is, és minden anyaggal, mit emberünk ár szerint mondott. Kép

Most mennem kell, szívesen leírom ide is, hogy milyen házikót szeretnénk, kíváncsi lennék, hogy mennyiből lehet szerinted kihozni. Viszont, lehet, hogy mailben jobb lenne, mert a babanet a házunkról szól, és félek, hogy valaki leszedi a fejemet. Hová tudok neked írni? Enyém: timikukacagriacomputerponthu Kép

Puszi Mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi!

Igazad van, ne itt a babaneten beszeljuk ezt meg.
Irjal ide: rjeney@cora-h.hu

Rita

Kép
Kép
trita

Timi,

a Superfit nagyon klassz márka, Martinnak ilyen szandija van bentre, könnyu, kényelmes, nagyon szeretjuk.
Idemásolom amit nekem írtak róla annak idején: "Bp-en legjobb áron a MOM Parkban lévő Horváth cipőboltban szoktam látni, de van teljes kollekció a Pólus Center Mazsola nevű gyerekboltjában, és közel teljes kollekció a Budagyöngyében az emeleti gyerekcipőboltban is."

Udv,
Kriszta
soraya

Kriszta!

Ezer köszi! Ilyen cipőt szeretnék télre Lillának, de itt nem lehet kapni. Ezért egyik barátnőmmel elhatároztuk, hogy felmegyünk Pestre cipőtvenni. Beleszerettem teljesen. Kép

Szia!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SZiasztok!
Nagyon édesek a képek a babócákról KépKép
Én is tettem fel, az oldalamról /www.csernatony.gportal.hu/ klikk a gyerek képéhez, ha Valakinek kedve támad képeket nézegetni Kép
Ági

delice

SziasztokKép

Rita
Szerintem nektek tök nagy mázlitok volt, hogy magatoknak szerveztétek és nem vertek át, meg tűntek el a mesterek! Mert én eddig ilyen szervezésű építkezésekről csak ezt hallottam, és akiknek kikértük a tanácsát, azok mind azt mondták, hogy nem ajánlják! Nekünk ezért volt 1 kivitelezőnk és ő szervezte az összes alvállalkozót, így ő felel a házért és így a garancia is sokkal jobb. Egyedül a nyílászárókat vettük meg mi külön és meg is jártuk vele, mert nem sokkal az után, hogy kész lett a ház a cég csődbe ment és így már a garanciánknak lőttek. Szerencsére nem volt gondunk, csak az egyik ajtóval, de azt is meg tudták csinálni Karcsiék, viszont a többi garancia, amit a kivitelezőnek kell csinálnia tiszta és csak szólni kell és ő küldi az embert.
Szerintem is érdemes kikérni több árajánlatot és abból választani, de mégegyszer, én biztos nem szervezném magam.
Képek: kösziKép Gergő nem ébredt fel, igaz azért kicsit lökögettük.Kép

Lányok
Köszi a nyugtatást beszéd ügyben!Kép Izgulni nem izgulok, csak furi, hogy ennyire nem ismétel semmit, pedig mindig mondjuk neki a dolgokat és mutatja is. Mindegy, egyszer majd elkezdi, mint a járást.Kép

Timi
Milyen ez a cipő? Annyira felkeltetted a kíváncsiságomat! Nincs honlapjuk?

Most mennem kell fürcsizni.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi, Dávid sem beszél még pedig 16 hónapos lesz a jövő héten. Csak ennyit tud: apa, hát szia és ha azt akarja hogy ráfigyeljek akkor mondja hogy mamamama.
Pedig egész nap rojtosra beszélem a szám, a mondókákat szereti de csak mosolyog és nyög amiből azt gondolom hogy szeretné ha még egyszer elmondanám. Vagy nagyon szereti a zenét, mutogat a HIFI-re hogy kapcsoljam be. Vagy mutogat az asztalra ha éhes vagy szomjas. De beszélni nem beszél.
Viszont korán elindult, és nagyon ügyes a keze, szépen rakosgatja egymásba a formákat.
Gergő is biztos előbbre jár valamilyen területen, a beszéd később kezdődik nála is.
Biztos ismered a viccet:
Pistike 6 éves korában szólalt meg először: "Anya, híg a spenót!" Család boldog: "Pistike miért nem beszéltél korábban?" "Mert nem volt híg a spenót."

Õszre vettem Dávidnak Superfit cipőt, tényleg nagyon jó de nem az olcsó kategóriába tartozik. Brendonban is kapható.

Vera, nagyon tetszenek a képek! Mira nagyon szép csatokkal a hajában.

Timi, sok sikert a házépítéshez!

Nyűglődés van, mennem kell.

Andrea
tandrea

Andrea
Sziaaaa!Kép Jó, hogy jöttél, Te is régen voltál!
ViccKépKépKép Akkor most 6 éves koráig nem izgulok.Kép De lehet, hogy gyorsan csinálok egy híg spenótot!KépKépKép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi!

http://www.superfit.at/
Itt találtam a kedvenc téli csizma jellegű valamit! Kép
És ez a kedvencem:

Kép

Andrea!

Köszi szépen, igyexeünk nagyon, de most kicsit megtorpant a dolog.Kép

Megyek, még van kicsi dolgom, kicsicicám már alszik szépen!

Jóéjt Mindenkinek!

Ja, még Lilláról egy kép:

Ezeket ma készítettük, nem túl jó minőségűek, mert ez a csaj állandóan mozog. Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Tényleg jóéjt mostmár!Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

sziasztok,

én szivesen olvasom a ház témát, hisz itt a nyakunkon :-)
superfit cipő- megnéztem a weboldalt, tüneményesek, mit jelent hogy drágák? mennyi? az tetszett a legjobban, hogy az a sárga baki (sajnos sárga vagy krém) van felnőtt méretben is, tök édi lenne, ha vehetnék ugyanolyan cipőt, mint a fiamnak van. Jól néznénk ki :-)
csak jobb szine lenne.. szerintem sok a lányos szin, nem?! hiába a csajknak mindig többfajta cipő kell :-) és ez igy is marad.

Timi, képek édik, Levinek is megint köt a nagyi, lefejt, nagyobbat köt, már ici- pici kora óta :-) hadd dolgozzon, ha örül neki :-)

képzeljétek, este kiderült, hogy a férjem gépe nem érte el a csatlakozást, igy Frankfurtban maradt, és megnyugtatták a gépen, hogy ne aggódjon, holnap reggel 8- ra már van jegye. Na szép, ettől aztán nem nyugodott meg. Olyan dühös lett, nem elég hogy sziv, repül, nincs itthon 1 éjszakát, éjjel jönne meg, még tiszta inge sincs holnapra, és kb de. 11- re ér haza, nemhogy munkahelyre.. én meg itt vártam, hiába. El is szontyolodtam.. megint egyedül..

holnap megyek suliba, első konzultációra :-)

na megyek is, vár az ágyikó

puszi,
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Mese!

A drága annyit tesz, hogy ez a cipő, amit felraktam 15e-től kezdődik. Viszont ha megnézem, hogy itt Egerben egy Siesta bakancs jellegű valami, ami csak barnában, feketében és sötétkékben van, az 13e ft. Szóval annyira nem drága, csak nem kell belegondolni, hogy a gyerek egy télen fogja csak hordani. Kép

Puszi!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Timi
Köszi az oldalt, rögtön felmentem és meg kell mondjam, tényleg nagyon édesek ezek a kis csizmák! Persze rögtön nekem is lett kedvencem, de mikor láttam az árát, amit írtál...hát sajna azt hiszem ilyenünk sem lesz!Kép
Én ezt néztem ki:
Kép

Mese
FérjedKép ELhiszem, hogy ideges lett! És nem kapott valami kártérítést? Valami szokott ilyenkor lenni.
Csizma: tényleg jól néznétek ki együtt!Kép Neked akkor gondolom 35-ös a lában.Kép Én már hiába próbálnék egyforma csizmát venni Gergővel, túl nagy a különbség az én 41-es lábammal.Kép

Most mennem kell, puszi.Kép

Orsi

avocado

Hali,

Orsi,
Megírnád nekem hogy hol lehet ilyen konnektorvédőt kapni amiről fentebb írtál?

Köszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi,

37/8- as :-)
néztem némelyik van felnőtt méretben is.
15e az irtó drága! már úgy, hogy 1 télen hordja, mert ha több télről lenne szó.. pl. mint amit mi használunk. Felháboritó hogy ilyen drága egy kiscipő. Kinnt is ennyibe kerül?
szerintetek a Deichmann cipők milyenek? most az új orvosi hozáállás szerint lapos talpú legyen, haránt emelés nélkül- nos ez itt megvan. Német kiscipők. Mi vettünk egyet, nagyon dögös, 5e volt, teljesen jó szerintem, sos kellett valami azonnal, mert nem volt őszi cipője Levinek, és hétvégén bringáztunk egyet, a kis lába meg lefagyott. Na persze most megint jó idő van.. nos ez volt legközelebb. Amúgy láttam csizmát is 4000- ért, tünemény vagesz kis bakancs volt, de nem tudom, mekkora lesz a lába mire a bundás cipő kell. csak pár méret volt már belőle. voltam a Csalogány utcai boltban, ott méretben nem volt őszi cipő, amúgy volt bőven. Asszem 6700 volt ott.
A 19- es cipő után 21- est kellett venni, mert a 20- as épp hogy jó volt. Lehet hogy csak a cipők közti különbség, majd letesztelem :-)
Ekkorát csak nem nő a lába, na meg a szandi is jó még.

mennem kell, enni :-)
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Andi
Bocs, már a múltkor is kérdezted, csak elfelejtettem válaszolni. Mi az Auchanban vettük, mikor akciós volt. Szerintem ilyen áruházakban lehet kapni ilyet. Egy csomagba 6 db van.

Mese
Tényleg túlzás egy ilyen kis cipőért, csizmáért ennyit elkérni! Szerintem 5-6 ezer forint is bőven elég!
Deichmann: mi is ott vettük Gergő mindkét szandiját, de aztán cipőben annyira gyér volt a választék, hogy inkább elmentem abba a boltba, amit írtam annó. Remélem csizmából is lesz nagy választék, mert ez a kis cipő, amit vettünk szuper jó, én csizmát is ott fogok nézni. Ráadásul ott is 4990 volt majdnem minden cipő!
Méret: nekünk az első és a második szandi is 20-as, pedig 1 szám különbség van köztük! Úgyhogy tuti nem nőtt 2 számot Levikéd lába, csak ahány cipő, annyi számozás. Akár egy márkán belűl is!

Na, ma csak ennyi voltam, kicsit hulla vagyok, mert ma egész délután mentünk Gergővel, olyan szuper idő volt, hogy csak szopizni jöttünk haza.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok Lányok!

Én is felháborítónak tartom ezt a csizmaárat. Viszont, ha összehasonlítom a Siesta téli bakancsaival (az még ráadásul nem is csizma), akkor nem drága, mert az 13e párszáz forint...de erről már írtam. Szerintem kint nem ilyen drága.Kép

A Deichman-ba én is láttam jó cipőket. Igaz, nem venném meg akármelyiket, mert vannak közte elég gagyik is, viszont elég sok jó is van. Itt is volt kisbakancs szerű valami, csak méret és szín nem volt belőle. Kép

Sziaztok!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

sziasztok!

szerintem menjetek el megint a D-be, mert nekem igen nagy választék volt. Lehet hogy feltöltötték, hogy megjött az ősz. (én 3- at találtam ami tetszett, és a lányosból többfajta volt) Tényleg volt olyan, ami kicsit gagyinak nézett ki, de ezek pl. annyira dögösek voltak! (talp forma, anyag, szin, varrás, minőség, kinézet tuti)

Orsi,
kártérités, az nincs! Örülhet hogy kap szállást az ember :-) az hogy rengeteg időt veszit, senkit sem érdekel. Pedig még az IC jegyet is visszafizetik, ha x időnél többet késik- legalábbis régen igy volt.

Rita,
én is kérhetek egy olyat, hogy megirom mit akarunk épitkezni, (felújitani) és megsaccolod, mennyi lesz. Ez a sarkalatos pontja a dolognak. :-)

puszi
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Címszavakban!
Bocsánat, de ALUDNI AKAROK!!!! ÚTÁLOK VASALNI ILYENKOR!!!!

Vera!

KÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖMKÖSZÖNÖM!

Cipő
Nekunk Deichmannból van az őszi-téli cipőnk, szerintem jó. Körülnéztem, és annyit tud, amennyit kell, másrészt ez nem lesz rajta annyit, mint a szandál, hiszen ilyenkor cserélve van a kinti- és benti cipő!

Ház
no ez az a téma, amihez én nem. Esetleg a berendezéséhez konyítok, de építeni... Egyetlen dolgot tudok csak, hogy bármennyire is idegesítőnek tűnhet az ember álljon a mester nyakán amennit tud, és amit csak lehet rajzokon adjon a kezébe, ne mondhassa senki, hogy "erről nem volt szó"! A burkolattól kezdve mindent ezalatt értek!

Mese!
Férj!Kép

Mi megkaptuk tegnap végre a 15hós oltást. Csemetém úgy látom most kezd anyásodni. Hízni nem hízik, de egy centit nőtt két hét alatt. Végre eszik, legjobban a reszeltalmát két kekszel!Kép
Hagymácskám bőszen bírkózik továbbra i a zsigereimmel, de még nem sikerült becsempésznie rókát, csak a sompolygásig jutottunk, és néha a vágyig, amikor legszivesebben már én magam is kitettem volna. Estére egy tisztességes 5 hónapos pocakkal rendelkezem, ami megkínoz rendesen, és néha egy tűt kívánok, hogy kipukkasszam, mert sehogy nem tudok megszabdulni a "légneműtől".
Gyomorégés most csendesebb. De amikor mindkettő egyszerre....hm-hááá! Fííííínom!

Munkát fel kell adnom egy időre, mert este nem bírok megmaradni az asztalomnál, annyira görcsöl a hasam abban a görnyedt pózban, egyébként pedig álandóan aludnék, és koncentrálni sem tudok. Ennyi idegeskedést pedig nem ér meg, másrészt a renomémat is rontom, ha nem vagyok képes tartani a határidőket, és nem vagyok most rá kéopes, Talán pár hét múlva!

Ennyit a címszavaimról!Kép

Puszi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Timi
A Deichmannt én is ezért nem szeretem, mert ha van is ami tetszik, akkor nincs rendes választék a méretekből.Kép

Mese
Jól tudod az IC jegyet, 15 perc után visszaadják a pénzt! Pedig az nem annyiba kerül, mint egy repülőjegy!

Eszter
Sajnálom a fizikai tüneteidet!Kép Egyszer csak el fog múlni! Ha máskor nem, hát a szüléssel biztosan!Kép
MunkaKép De megértelek! Olivér azért hagy pihenni?

Nálunk minden ok szerencsére, élvezzük a jó időt, sokat vagyunk kint. Gergő egyre huncutabb, sétálni csak babakocsival lehet Vele, mert ha elindul, akkor nincs megállás és megy amerre lát, de persze véletlenül sem arra, amerre én szeretnék.Kép SÕt, általában menekül, mert imád fogócskázni és úgy gondolja, hogy ez az utcán is jó mulatság.Kép Hisztik is vannak rendesen, nagyon nehezen viseli, ha valamit nem kaphat meg, vagy nem úgy van, ahogy Õ akarja. Így néha küzdünk rendesen, de nem vészes. Jobban bírom, mint gondoltam.Kép
Szopi ügyben nem tudom mi lesz velünk, mert a betegsége óta újult erővel és elszántsággal szívja a cickókat, esze ágában sincs elhagyni egy szopit sem.Kép

Na, kicsit kizökkentem az írásból, mert a barátnőm hívott, úgyhogy be is fejezem.Kép

Puszi mindenkinek és elveszettek GYERTEK!!!

Orsi

avocado

Hali,
nicsak ki van itt! Kép
ma délután bekötötték a netet VÉGRE! Kép

Most csak bekönöszök, majd holnap jövök hosszabban is! Kép

Puzszi mindannyiótoknak! Kép

Macs
maccs

nicsak ki :-)
hát, várom a hosszú- hosszú beszámolót az elmúlt időszakról..

pusz
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Csak most van idom. Mar egy oraja fenn vagyok es tanulok. Lili persze meg alszik. Remelem egy jo darabig fog is meg. Mi jol vagyunk, csak Lili mostanaban nagyon nyugos. Valoszinuleg a foga meg a natha. De ez a nyugosseg megneheziti, hogy mellette fozzek. Szerencsere ejszaka alszik. Annyit kell tanulnom meg dolgoznom, hogy egy kicsit szalad a haz, igy megbeszeltem ferjemmel, hogy keresunk egy takaritonot.

Cipooarak: tenyleg irrealisak. En Ausztriaban vettem Lilinek egy bakancsot 20 euroert. Nagyon jo es kenyelmes. Benni + Banni marka, borbol van es egyaltalan nem magas a talpa.
A lenti kepen ahol Lili ul a foldon, lehet latni.

Orsi: Lilinek a setaja ket fele. Az egyik ha van celunk, megyunk valahova, akkor csak a kocsiban van. A masik ha nincs celunk, csak setalunk. Akkor Lili setalgat. O is eloszeretettel szeret menni az ellenkezo iranyba. De nagyon sokszor megall, kepes 10 percig is egy helyben allni es kozben nezni a madarakat, repulot keresni stb.. Semmivel se tudom elcsalogatni. Mindent kiprobal. Ha megtetszik neki egy lejto, kepse le-fel setalgatni rajta hosszu percekig. Ilyenkor mi 500 metert 1 ora alatt teszunk meg. Szerencsere meg nem rohanos tipus.

Mese: Kuldd csak az elkepzeleseiteket e-mailben. Megprobalom. Kép

Eszter: nagyon orultem, hogy jottel. Kép Hat tenyleg nem konnyu neked, de majd csak tulleped ezt az idoszakot is. Megerzesed szerint hagymacska fiu vagy lany?

Macs: varjuk a beszamolodat. Kép nagyon jo, hogy irtal. Kép

Vera: irjal, hogy vagytok! Kép Kene mar talalkozni is. Kép

Na megyek, folytatom a tanulast.

Sziasztok Rita
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Ma a Hajógyári szigeten voltunk, férjem szabadságon volt és Balu sem ment oviba, Marcinak sajnos suliba kellett mennie. Így holnap is megyünk.Kép Mindkét fiú nagyon élvezte, nem tudom ismeritek-e a játszótereket a szigeten. Van kicsiknek való is.
Kép
Kép

Eszter, remélem hamarosan kilábalsz a rosszullétekből. Olivérrel hogy volt? Nálunk nem volt semmi baj a 15 hós oltás után.
Persze azt hittem hogy van, mert lázas lett 1 héttel az oltás után, meg nyűglődés volt ezerrel. De nem az oltás kavart be, "csak" egy mandulagyulladás.

Macs, jó hogy jöttél! Mi van veletek?

Rita, takarítónővel kapcsolatban igazad van. Lili, a munkád és a tanulás sokkal fontosabb mint a takarítás.
Lili egyre szebb! Gyönyörű a haja!

Orsi, nekünk is időnként jó lenne a szopi, de mi már régen befejeztük.Kép Amíg mindkettőtöknek jó...
Tényleg nagyon jó idő van szerencsére, előre rettegek a rossz időtől és a bezártságtól. Bár az idén jobb lesz, már nem olyan kicsik a babák, jobban ki lehet velük mozdulni.

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziasztok
Andrea
tandrea

Rita,
irtad hogy M. photo Editorral is lehet képet kicsinyiteni. Nekem a paint nem jön be, nem tudom úgy kicsinyiteni, hogy élvezhető maradjon. Editorral is megpróbáltam, de túl nagy. Mégis milyen kicsi legyen már..
Megirod, te hogy kicsinyitesz? lehet hogy kihagytam valamit..

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

csak most látom. Én nem ismerem, hogy kell odamenni?
kép alapján inkább én mennék csúzdázni :-)

jó hétvégét
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Mese!

Menjünk együtt csúzdázni Kép

Cipő és ruhavásár van jövő hét végéig,szerintem érdemes lenne ott is körülnézni cipőügyben ,kíváncsi lennék...
Vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Vera,Mese
Én is mehetek veletek csúszdázni?Kép IMÁDOM! Alig várom, hogy essen a hó(na azért amíg ilyen szép az idő, azért még nem hiányzikKép) és mehessünk szánkózni!Kép

Mese
Kicsinyítés: a párom talált egy tök jó programot, úgy emlékszik, hogy az origó szoftverbázisában volt és azzal 1 perc alatt le lehet kicsinyíteni akár 15 képet is! Resize a neve és mi úgy csináljuk, hogy egy külön mappába betesszük a képeket, amiket kicsinyíteni akarunk, és ebben a programban csak ki kell választani a mappát és az egészet lekicsinyíti a kívánt méretre (mi 500x600-ra szoktuk, azt felengedi a babanet).

Macs
Jó, hogy jössz megint!!!Kép Én is várom a beszámolót!

Andrea
SzopiKép Szerintem én jobban sajnálnám, ha most abbahagyná, mint Õ!Kép Egyelőre jó így, aztán majd meglátjuk. Egyszer biztos én is meg fogom unni.Kép
Képek nagyon jók, főleg a második!Kép

Rita
Lili tündéri a képen! A bakancs meg nagyon tetszik!!! Jó puhának néz ki!
SétaKép Nálunk csak az a baj, hogy ha elindulnánk így sétálni és messzire eljutnánk, akkor már képtelen lennék hazacipelni sózsákocskát, aki lassan 13 kg!Kép
Gergő is imádja nézni a repülőket, fölöttünk elég sok elmegy, van itt valami légifolyosó. És akkor a legcukibb, mikor hallja a hangját, de nem lehet látni és csak keresi, meg mutogat felfelé.Kép

Különben nagyon elégedett vagyok, mert úgy látszik csak jól rátok kellett szólni és mindjárt itt vagytok egy csomóan!Kép
Csak maradjon is így!!!Kép

Puszi mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok! Kép

Hát jól elböngésztem az estét, úgyhogy most mégsem lesz nagybeszámoló, csak olyan kis "vázlatos" összefoglalócska. /haha. erről vagyok híres!/

Tulajdonképpen már az idejére sem emlékszem mikor voltam utoljára.. Kép de azért nem felejtettem el a topikot, csak nem nagyon volt módomban jönni.

Júniusban ugye kiköltöztünk Biára, nagyon klassz a lakás, remekül érezzük magunkat. Aztán a nyár szépen lassacskánt telt, és augusztus vége felé felpörögtek a dolgok.
Aug. második hetében Pécsett voltunk a hugiéknál. Úgy terveztük lemegyünk a Balcsira az egész következő héten, de elég rossz idő volt így csak Az 1. Szülinapra, aug.20.-ra mentünk le hétvégére. Jól sikerült a banzáj egy minigrillparty formájában, és még ha nem is volt heted-hét országra szóló lakoma, legalább jól éreztük magunkat.
Következő hétvégén a férjemet vittem motor világbajnokságra Brnoba, Lili életében először egy éjszakát nélkülünk töltött a nagyinál. Meg is volt a böjtje: kb egy jó hétig nem volt hajlandó "pajtizni" velem Kép, de aztán csak elfelejtette a vérlázító sértést, amit ellene elkövettem Kép. Mi, azért bevallom, lelkiismeretfurdalás nélkül jól éreztük magunkat, én meg duplán, mert teljesen őszintén klassz volt egy kicsit a törpe nélkül, még ha csak egy rövid időről volt is szó.

Egy hét laza hétköznap után befizettünk gyors egy last minute utra /- ne nyomja már a hátunkat az ágymatracban a pénzköteg tovább/: irány Egyiptom - 1 hét all inclusive 4 *. ---Egyenlőre no comment, mert annyira csúcs volt, hogy nem is merem írni, nehogy lelkiekben megdobáljatok paradicsommal!Kép Kép Kép Elég legyen tömören annyi, hogy idegenforgalmis szakmám révén, már jártam egy pár helyen a világban, de ez életem egyik legszuperebb nyaralása volt. Párom már most gyűjti a perselybe a pénzt a jövő évi ismétlésre Kép /azt már nem is merem mesélni hogy ugye no főzés, mosogatás, takarítás, házimeló 1 egész álló hétig!! Kép/

Na aztán azért jön ám a derűre ború, hazaérkezésünk után egy héttel apája hazahozott valami jó kis influenza-szerű nyavalyát, amit természeteszen szívesen megosztott velünk is, kicsi lányom is jól benyelte a takonykórt. Ráadásul Lilinek jön a 7. /még a szám is gonosz/ foga, ami nagyon meggyötri, kész cirkusz az elmúlt két hét. Kép
Közben elkezdődött a sulim is megint, már előre f.sok, ez a végzős év nem lesz süti, de majdcsak megcsináljuk valahogyan! Kép

Szóval mostmár a szuper kipihentség elfújva, de azért legalább volt egy kis változatosság. Kép

Ha nincs kedvetek átmászni az ősziekhez és megnézni képeket, akkor majd teszek fel ide is./ aláírás: Lusta Disznó/ Kép
Kéne csinálnom egy képtárat, de most nincs igazán energiám hozzá.. Kép /Aláírás: lásd fent!/

Arra gondoltam, mit szólnátok egy talihoz nálunk? mikor volt utoljára? Én szívesen látom a csapatot valamikor. Kép /Csak előre jelezném, hogy nekem nem lesz mostanában takinénim, viszont van egy éktelen eleven, pakolós lányom, szóval a rend nem garantált!Kép /

Na, most már lelövöm magamat, csak még valamit szeretnék megosztani gyors veletek: szept. 18-án születtek mongol futóegérkéink, ma nyílt ki a szemük. Ha valaki szeretne, ingyen ajándékozok belőle szívesen, csak le kéne stipistoppolni, mert ha nem kell ismerősöknek akkor eladom őket az állatkereskedőnknek. Majd arrról is rakok fel képet, ha lesz erőm holnap. ÉDESEK ARANYOSAK!!!, imádom őket, azért adnám inkább ingyen, hogy tudjam jó helyen lesznek.. Kép Persze tudom, hogy nem olyan bolond mint én, hogy szereti a rágcsálókat.. Kép

Na mostmáraztánmostmáraztán irány az ágy, holnap ismét helyt kell állnom az anyaság frontján, és ez nem is olyan lightos szakma, mint ahogy azt Ti is tudjátok! Kép

Puszi mindenkinek, bocs, hogy nem regáltam egyesével, majd egy kicsit belerázódok megint a bnetes htéköznapokba is és akkor már formában leszek! Kép

Macs
maccs

Te jó ég, Macs, hajnali 3-kor írni!!!

Megnéztem a képeidet és nagyon-nagyon jók!! Egyiptom tényleg klassz lehetett és édes a lánykád!

Andrea
tandrea

Macs
Azért Te még rajtam is túlteszel!Kép Úgyhogy szerintem mostantól Tiéd az éjjelibagoly cím!Kép
Képeket én is megnéztem, tényleg szuper lehetett! És Lili tényleg nagyon édes!Kép

Most ennyi voltam.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Múltkor bejelentkeztem, aztán azóta sem sikerült idejutnom. Próbáltam végigolvasni, többé-kevésbé sikerült is, így Eszternek ha kissé késve is de nagyon-nagyon gratulálok.
Megnéztem a képeket, babák rengeteget nőttek, szépültek, nagyon édik Kép
Most jön a beszámoló a nyarunkról: Van egy tanyánk Kisteleken és a gyerkőccel a nyár nagy részét ott töltöttük. Minden nap feltöltöttük a medencéjét és délután nagy nagy pancsit rendeztünk. Semmi különös nem volt alapjában véve a tanyai létben, csak jó volt kiszabadulni a városból. és a tanyán van sok-sok hely szaladgálni, csak a tanyaterület 2 holdas.
Aztán szeptemberben elmentünk 10 napra Korfura, jó is volt meg kicsit csalódás is volt, Korfun már voltunk kétszer régebben és sokat veszített a varázsából. Manó félt a tengerben, így nem is nagyon erőltettük.

És pár szó a Törpéröl: már nem is olyan törpe, kb. 80 centi, viszont csak 9,5 kg körül van. Nagyon rosszul eszik, úgy kell minden falatot beleimádkozni. Már mindent kipróbáltam, de azért ha van valami tippetek, hogy mit lehetne tenni szivesen fogadom.
Kb. 1 éves korában kezdett el önállóan menni, mostanában már mindenhova szalad, de ez azért még nem megy tökéletesen. Ráadásul nem néz a lába elé, így mindenben hasraesik.
Foga még mindig csak 6 db van, haja viszont már egészen sok van, de még mindig csak hátulról látszik Kép
Mostanában nagyon rosszul alszik, lehet, hogy jön végre a többi foga, éjjelente 2-3 körül felébred, és ha oda is veszem magamhoz, akkor is van, hogy 2 órát hánykolódik az ágyban.
Levente csütörtökig vidéken dolgozott, aztán hazajött és azóta epegörccsel fetreng, voltunk ügyeleten, ma a kórházban is, készséggel befektették volna, de Levente inkább hazajött és megígérte, hogy hétfőn megy a vizsgálatokra és az epekő műtétjét megbeszélni.

Ennyit rólunk, még megpróbálok feltenni pár képet, de azt már csak a következő hozzászólásban

Puszi Mindenkinek, hiányoztatok ám

Jerry
jerry

Szia Jerry!!!Kép

De jó, hogy jöttél! Már jártam itt az este, és el is szomorodtam, hogy sehol senki, erre mégegy bekukk és itt van az elveszett Jerry!Kép
TanyaKép KorfuKép Ezért nem szabad ugyanoda visszamenni, mert ha romlik, azt rögtön észreveszed és már nem olyan jó.
Manód méretei:gratula!Kép ÉjszakákKép Nekünk is teljesen rapszodikusakKép

Most ennyi ment, holnap is jövök.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

És a képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
jerry

Maccs! Jerry!

na végre!!!!!

Andrea, Maccs mindig is éjjel irt, ezért is hiányzott már régóta az éjjeli, hajnali "cimbim". Bár bevallom, jó ideje már kezdtem kikészülni, ezért egyre korábban fekszem le. (kb 1, fél 2 mire sikerül is) az éjfél, vagy utána a cél, de még messze van..

Jerry, képek tündériek, jó a kis bozont Kép
amúgy az én fiam 9,6 kg, és még nincs 80 (fogalmam sincs mennyi, de 76-78 közöttre tippelem a ruhácskák alapján)
de mindig dicsérik milyen jó kis húsban van. Csupa izom. Fürdés után elmenekül a nagy ágyon, felkapaszkodik a fejrésznél, és onnan kacag vissza- hű, olyan mint egy kis görög isten! keskeny csipő, deltás hát, izmos combok, és az a feszes popsi!!! jajjjj.. Õrület..

Mi a 7. foggal kb 2 hetet szenvedtünk, aztán minden helyreállt, úgyhogy kitartás! Na azóta várom a folyatást, de semmi. Ami tutira jót tett, chamomilla vulgaris 30ch, meg néha egy kis nurofen, ha éjjel kétségbeesetten mutatott a fogacskákra, hogy fááj. Annyira látszott rajta hogy fáj, úgy sajnáltam.

Kaja: nálunk ez már megszokott, harc, majd evés, közben el kell varázsolni, mire végre nyitogatja a száját. BNa, akkor ki kell használni minden másodpercet :-)

Epegörcs :-( az szar lehet.

Maccs! minjárt megyek, megnézem a képeidet!
Taliban benne vagyok, megyünk szétpakolni a kérót, ha Lilid hagy még valamit Kép

Lili igy megharagudott?! Én már többször (na nem sokszor)leadtam, de szerintem pl. szilveszterkor még túl kicsi volt ahhhoz hogy felfogja. Aztán volt 1-2 buli (pl. aug20 Kép mami szülinapja, de ott is csak fél 10- kor vitték el), na egyszer
volt olyan, hogy csak 12 körül mentünk érte, na akkor nem értette meg, mi is történt, és mivel nem tudott mit kezdeni a helyzettel, elsirta magát :-) de aztán már minden okés volt. Most nem tudommit szólna, mert ha éjjel felriad, akkor apjának nem nyugszik meg, nekem meg azonnal.

Brno milyen volt? Mit csinált ott a férjed? én ott csak a tescoban voltam még, ja meg Ikeában. Tök jó játszórészük volt a kicsiknek :-)
Milyen Biatorbágy? Épitkezés?
Lili hogy birta a repcsit? (leszállás- felszállás) ingyen volt neki a jegy?

na én is lelövöm magam, még autókat kell nézzek a neten. Már unom ezt a témát, annyira időrabló.

puszi
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Jerry!
Szia!
Köszi!Kép
Akár az én fiamról is írhattad volna, annyi eltéréssel, hogy 2 cm-vl magasabb és egy foggal több!Kép

Ne haragudjatok!
Most ennyi, mert megint vasalás van, ráadásul gyermekem éjszakánként újabban igen rosszul alszik. Lassan kezdek rájönni, hogy nem az a baj, hogy éhes, vagy szomjas, esetleg a pelus, se a foga, sem az oltás, scakén kellek neki. Iszonytosan furcsa, hogy pont most kezd rá, amikor eddig majdhogynem szó szerint tojt a fejemre.
remélem ezek még azért nem a csemeték közötti hatalmi harcok!
Hagymácskám miatt is kicsit aggódom, mert néha érezgetem a méhszájat, mint annak idején Olivérnél, csakhogy akkor már 32 hetes voltam, most pedig kezdem a tizediket.Kép No de holnap du megyek dokihoz, és nagyon remélem nem talál semmit, mert elképzelésem sincs mit fogunk csinálni, ha már most lefektetnek! Hogy elmarad az utazás le van sz..va, de Olivér?Kép
No de nem aggódni, holnap kiderül remélem megint, hogy paragépem üzemel újra!Kép

Jó éjt mindenkinek! Remélem ma nekünk is újra sikerül átaludni!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Mese
Ez a leírás!Kép Hát én le sem merem írni az én fiam deltáit!Kép Gondolhatjátok milyen kis guszta! És fenék téren nálam tuti befutó, a leggusztább kis popsi, amit eddig láttam!Kép
Autó: ugye nem haragszol, ha nem sajnállak!Kép Bárcsak én keresgélhetnék magamnak kocsit, de mi örülünk, ha ezt az egyet fenn tudjuk tartani.Kép Remélem találsz valami jót!
Beszámolót kérünk majd!Kép

Jerry
Képek nagyon édesek!Kép

Eszter
ÉjszakákKép
Méhszáj: nem parázz! Remélem holnap kiderül, hogy felesleges volt aggódnod!

Képzeljétek én is megint nagylány vagyok.Kép Annyira meglepődtem, pedig gondolhattam volna a múltkori dokinál tett látogatásom után, de valahogy elfelejtettem. Pedig akkor félidősnek mondott és ha úgy számolom, akkor pont 28 napra érkezett. Õszintén megmondom, hogy én örülök neki, így már biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb tesóka lesz.Kép

Most csak ennyi voltam, mert még meg akarom nézni a 3.műszakot, amit felvettem magamnak.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok! Kép

Andi! Kép Na ma belehúztam, csak 2 lesz mire elküldöm! Kép De 1.) kicsi lányom nem hagy levegőt venni sem, úgyhogy elég sok minden marad az ő elalvása utánra, a net meg a legeslegutoljára, 2.) világ életemben bagolykodtam! Kép

Orsi! Kép Még csak most lettél nagylány? Hű ezt aztán jól sikerült elódáznod! Kép Akkor hajrá kistesó-projekt, egyből durr bele?

Jerry! Tanya remek lehet! Állataitok is vannak? Korfu - szerintem eleve azért nem jó visszamenni ugyanoda, mert előítéletekkel érkezel és akkor már úgysem lesz ugyanaz /ez emlékek megszépülnek/. Jövőre keressetek valami új helyet! Kép

Mese! Kép Veled még eddig nem jött össze a tali, kiváncsi vagyok ideértek-e valamikor! Kép Kép Kép De pont ezért gyertek amikor csak jó nektek! Kép Lili besértődésén én is meg voltam lepődve. Szerintem az volt a legnagyobb probléma, hogy még mindig elég nagy cicibubus, és éjjel sem kapott, amikor ébredt, ilyen még nem volt nálunk, hogy éjszakára is magára hagytam volna!
Biatorbágyot, pontosabban ezt az albit nagyon megszerttük, jól érezzük magunkat. Építkezés ott ahol eddig: van 2 ésónk.. Kép Na jó, ez csak vicc volt, de a hitelt nem tudtuk felvenni, arra vártunk, hogy azt mondták, hogy talán szept.-ben kitolják a fészekrakó korhatárát, és majd azt, de még most sincs kitolva, bár mindig beszélnek róla. Dec.ben betölti a párom a 35-t is.. Kép Már ott tartottunk, hogy veszük valami "romos" használtat is bián, de olyan árak vannak, hogy dobtunk egy hátast. /70 nm félig vályog, lepukkant: 20 milla felett/. Az az építkezési vállalkozó aki ezt a társasházat építette gyakran jár ide, és most bevillantott egy olyan infot, hogy 15-16 M-ért belehetne szállni egy ilyesmi lakásba amit 2 sarokra építenek majd, sőt hitelt is intéz hozzzá, úgyhogy úgy döntöttünk ha ez összejönne meghírdetjük a telkünket, nem építjük meg a házat, hanem belemegyünk egy ilyen lakásba, aztán majd onnan ha már van saját kégli talán könnyebb egy családi ház felé továbblépni. Ez a társasház sem lenne lakótelepi stílus, van kis kertrész hozzá, és az egész 4 lakásból áll. Majd meglátjuk, hogy tényleg annyi lesz-e az ár, csak ettől függ, én már úgy vagyok, hiszem ha látom! Kép
A leírás a kispasi seggéről egy igazi fiús mama gondolatait árasztják! Kép Én mindig sopánkodok és irigykedek, hogy nekem még lánykoromban sem volt olyan formás seggem, mint amilyen a Lilié! KépEgyetértek Orsival: autóválogatás azért nem egy rossz időtöltés, pláne, ha meg is tudod venni utána a kiszemelt áldozatot!Kép

Eszter!Kép Én még nem is gratuláltam, le vagyok maradva! Kép Drukk megy, ne parázz, mindig lásd meg a pozitiv jelet! Kép /unicum!/

Csóközön:
Macs
maccs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?