Sziasztok!
Hát jól elböngésztem az estét, úgyhogy most mégsem lesz nagybeszámoló, csak olyan kis "vázlatos" összefoglalócska. /haha. erről vagyok híres!/
Tulajdonképpen már az idejére sem emlékszem mikor voltam utoljára..
de azért nem felejtettem el a topikot, csak nem nagyon volt módomban jönni.
Júniusban ugye kiköltöztünk Biára, nagyon klassz a lakás, remekül érezzük magunkat. Aztán a nyár szépen lassacskánt telt, és augusztus vége felé felpörögtek a dolgok.
Aug. második hetében Pécsett voltunk a hugiéknál. Úgy terveztük lemegyünk a Balcsira az egész következő héten, de elég rossz idő volt így csak Az 1. Szülinapra, aug.20.-ra mentünk le hétvégére. Jól sikerült a banzáj egy minigrillparty formájában, és még ha nem is volt heted-hét országra szóló lakoma, legalább jól éreztük magunkat.
Következő hétvégén a férjemet vittem motor világbajnokságra Brnoba, Lili életében először egy éjszakát nélkülünk töltött a nagyinál. Meg is volt a böjtje: kb egy jó hétig nem volt hajlandó "pajtizni" velem
, de aztán csak elfelejtette a vérlázító sértést, amit ellene elkövettem
. Mi, azért bevallom, lelkiismeretfurdalás nélkül jól éreztük magunkat, én meg duplán, mert teljesen őszintén klassz volt egy kicsit a törpe nélkül, még ha csak egy rövid időről volt is szó.
Egy hét laza hétköznap után befizettünk gyors egy last minute utra /- ne nyomja már a hátunkat az ágymatracban a pénzköteg tovább/: irány Egyiptom - 1 hét all inclusive 4 *. ---Egyenlőre no comment, mert annyira csúcs volt, hogy nem is merem írni, nehogy lelkiekben megdobáljatok paradicsommal!
Elég legyen tömören annyi, hogy idegenforgalmis szakmám révén, már jártam egy pár helyen a világban, de ez életem egyik legszuperebb nyaralása volt. Párom már most gyűjti a perselybe a pénzt a jövő évi ismétlésre
/azt már nem is merem mesélni hogy ugye no főzés, mosogatás, takarítás, házimeló 1 egész álló hétig!!
/
Na aztán azért jön ám a derűre ború, hazaérkezésünk után egy héttel apája hazahozott valami jó kis influenza-szerű nyavalyát, amit természeteszen szívesen megosztott velünk is, kicsi lányom is jól benyelte a takonykórt. Ráadásul Lilinek jön a 7. /még a szám is gonosz/ foga, ami nagyon meggyötri, kész cirkusz az elmúlt két hét.
Közben elkezdődött a sulim is megint, már előre f.sok, ez a végzős év nem lesz süti, de majdcsak megcsináljuk valahogyan!
Szóval mostmár a szuper kipihentség elfújva, de azért legalább volt egy kis változatosság.
Ha nincs kedvetek átmászni az ősziekhez és megnézni képeket, akkor majd teszek fel ide is./ aláírás: Lusta Disznó/
Kéne csinálnom egy képtárat, de most nincs igazán energiám hozzá..
/Aláírás: lásd fent!/
Arra gondoltam, mit szólnátok egy talihoz nálunk? mikor volt utoljára? Én szívesen látom a csapatot valamikor.
/Csak előre jelezném, hogy nekem nem lesz mostanában takinénim, viszont van egy éktelen eleven, pakolós lányom, szóval a rend nem garantált!
/
Na, most már lelövöm magamat, csak még valamit szeretnék megosztani gyors veletek: szept. 18-án születtek mongol futóegérkéink, ma nyílt ki a szemük. Ha valaki szeretne, ingyen ajándékozok belőle szívesen, csak le kéne stipistoppolni, mert ha nem kell ismerősöknek akkor eladom őket az állatkereskedőnknek. Majd arrról is rakok fel képet, ha lesz erőm holnap. ÉDESEK ARANYOSAK!!!, imádom őket, azért adnám inkább ingyen, hogy tudjam jó helyen lesznek..
Persze tudom, hogy nem olyan bolond mint én, hogy szereti a rágcsálókat..
Na mostmáraztánmostmáraztán irány az ágy, holnap ismét helyt kell állnom az anyaság frontján, és ez nem is olyan lightos szakma, mint ahogy azt Ti is tudjátok!
Puszi mindenkinek, bocs, hogy nem regáltam egyesével, majd egy kicsit belerázódok megint a bnetes htéköznapokba is és akkor már formában leszek!
Macs