Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Tunka: én most tartok ott, hogy össze kéne szednem, mik kellenek. Fura. Balu első gyerek volt, nagyon hosszú listám volt. Zsomának szinte semmit nem vettünk (összesen 3db textilpelust). Most több dolog is kell. Kép
cory 16+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Hozzám a védőnő 12-én jön látogatásra és azt mondta hogy akkor beszélünk a beszerzendő kelengyékről is!

KépKép
nicika

Nicika: ha érdekel, tudok jó listát itt a neten.
cory

cory
Budapest

Én is kinyomtattam egy csomó kelengye listát a netről!
a babanetről .és egy csomó üzlet lapján találni ilyet.van a www.babadiszkont.hu -n is és még nem is tudom hol.nekem olyan furi hogy már ilyenkor jön a védőnnő.én remélem majd csak akkor ha lesz mit néznie(mármint gyerek holmikat)
tunka

Remélem sikerült feliratkoznom a levlistára .én még nem sok e-mailt írtam remélem átment.
tunka

Írok egy kérdést aki tud válaszoljon :
mi nem vagyunk összeházasodva de szeretnénk megkeresztelni a babákat:én református vagyok és azt hiszem a gyerekek is azok lesznek.feltéve ha így is meg lehet őket keresztelni!
Puszi:holnap olvasom a válaszokat!
tunka

Tunka: megnéztem a babadiszkontos listát. Egyéb kategóriában kicsit előrerohant Kép Meg én nem vettem ennyi etetős cuccot.
Meg kompot tuti nem vennék soha a gyereknek. Meg bimbóvédőt sem vennék.
cory

cory
Budapest

Tunka: ez pap kérdése. A barátnőm addig járt templomot és papot keresve, míg talált olyat, aki így is vállalta. Õk össze voltak házasodva, de egyházi esküvőjük nem volt.
cory

cory
Budapest

Nekem is van egy csomó listám amiből végülis összeállítottam egy olyat ami számunkra szükséges dolgokat tartalmaz!

KépKép
nicika

Sziasztok!
RókakergetőKép
Kép

Én most a hepatitiszt is a dokihoz kaptam!
Az AFP-nk pöpec, viszont bHcg-t itt nem néznek - pedig elvben Down gyanú nem az alacsony AFP magában, hanem az alacsony AFP és magas bHcg együtt.
De holnap reggel megyek moziba KépKépKép

Borcsa
19+6

Borcsa
KépKépKép
borsts

Tunka, itt Szegeden a fiamat simán megkeresztelték, pedig neki apja se volt. Minket is összeadtak, pedig nem konfirmáltunk, és volt már egy gyerekem, meg egy a pocakbanKép Szal tényleg csak pap kérdése. Jah ez református példaKép

Én írtam a levlistára is, szvsz menjünk!

Zsu

16+6

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Én még a csaladinet.hu tavaszi pocakosaihoz is be szoktam nézni. Ott még nagyon kevesen vannak és lehet vonalzót, képet feltenni.
Én nehezen változtatok minden téren... talán inkább maradnék de ahogy ti gondoljátok.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én is pont most kaptam meg emailban a marcipánbabákat!

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Borcsa: én úgy tudom, hogy 1 feletti afp momnál már nem nézik a bhcg-t. Nem lehet,h goy neked az volt?

Mamacka: az izgin meg a totyogón is olyan tipusú fórum van, mint a családineten Kép

cory

cory
Budapest

Igen, írtátok a totyogót is de én inkább maradnék!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

Szeretnék csatlakozni Hozzátok, tavaszi babásokhoz. Májusra várjuk 2. gyermekünk. Zoltán, a nagyobbik lassan 2 éves lesz decemberben. Kép
A mostani állapotom nagyon nehezen viselem, egész nap a hányinger kerülget, étvágyam nincs, a gyomrom a torkomban. Apa szerint kislányt hordok, azért. Kép

Megkukkantottam a táblázatotok, nagyon tetszik. És akkor rögtön hadd legyen egy kérésem is Hozzátok. Láttam a táblában, hogy néhányan a Szent Imrébe jártok. Tudnátok ajánlani valami jó, lelkiismeretes, nem pénzéhes dokit? Előző orvosommal nagyon meg voltam elégedve (akkor a Kútvölgyiben szültem), de sajnos mostmár csak a magánrendelőjében vállal terhesgondozást.
Segítségeteket előre is köszönöm, s azt is, ha befogadtok. Kép

Boróka

[url=[url=http://lilypie.com]http://lilypie.com[/url]][img]http://lilypie.com/pic/050513/3a1f8ce.jpg[/img][img]http://lilypie.com/baby2/031218/2/6/1/+1/.png[/img][/url]
femõke

Nicika
Látom már beindultál a totyogón!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Nicika!
Köszönöm, hogy feltettél a táblára. A többi adatot majd írom később.

Tunka!
Szuper lehet, hogy már apa is érzi a babákat! Többek között ezt is alig várom már.

Most nézegettem a táblában a 12. heti nyaki redős adataitokat. Kicsit elgondolkodtam, hogy az enyém nem túl magas-e. Bár a doki azt mondta, hogy minden rendben. Szóval, az enyém 2.2 és 2.4 volt 13+2-kor, a CRL pedig 75 és 76 mm.
Szerintetek?

ZsandiKép

Andi
Kép
zsandi

Szia Femőke!
Isten hozott!!
Ide sajnos csak lementett képként tudod feltenni a vonalzóidat.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsandi
Ha a doki nem aggódik akkor biztos nincs is miért sokszor ha aggódik akkor sincs...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsandi Kép
A tarkóredőd nem magas, nyugi Kép
A múlt héten voltam genetikai uh-n és ott a dokinő azt mondta, hogy 2,5-3 mm a határ, addig nem kell aggódnod Kép
Minden rendben van a babával Kép
Egyébként szép nagy baba már Kép Gratula!

Annácska 14+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Ahh! Akkor ez lehet a dolog mögött. Lucával tán 0,6 volt az AFP.
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Annácska gondolom nem volt telefonKép

Üdv itt FemőkeKép
Én is hasonló tünetekkel kezdtem a lányommal,2 hónapig folyamatos 24 órás hányinger!!Lehet hogy Apa tud ott valamit
Kép

A dokit nem sikerült elérnem afp ügyben, majd holnap..........
jó éjt

Becsi 18+3
becsi
Iklad

Zsandi!
A mienk 2,3 Kép arra is azt mondták, hogy OK.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Femőke Kép
Üdv köztünk, boldog pocakosodást Kép

Becsi Kép
Nem volt telefon Kép
De sajnos nem sikerült megnyugodnom, így holnap reggel bemegyek a kórházba és kikönyörgöm az eredményt a doktornőtől Kép
Egyszerűen tudnom kell mi az eredmény!

Annácska 14+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Csak igy futtában bekukkantok és csatoltom az igért poci fotókat.

Nancsika!
Hát ezek a marcipánok, fantasztikus. Ha belegondolok egy 16. hetes baba már ekkor lehet. bár ez a ternyérmérettől függ. Nagyon gratulálok a nagyfiúhoz!!!

Nicika!
Nagyon csini /csinik vagy/ vagytok! :-))
Szerintem, nem váltsunk fórumot, Én amúgyis ritka vagyok itt mint a fehér holló, de más fórumot meg még nem is próbáltam. Igaz, az előző levelem nekem is elszállt...

Gratulálok a félidősöknek és üdv az újaknak!

Holnap hajnalban vérvétel AFP , amit úgy utálok, de a babóért mindent!!!
Azt álmodtam, hogy fiam lesz! Az álmom egyszer már bejött. Kíváncsi leszek!!!

Remélem a meghűléseken kívül minden, mindenkivel rendben van! Jobbulást a betegeknek!!!

Jó éjt mindenkinek!
Era

Ja és a múlt hét pénteki képek!15 vagy az orvosok szerint 15 + 5 héten készültek.
A haskörfogat 109 cm. (184 cm magas vagyok és 94 cm-ről indultam!!!)
KépKép

KépKép

KépKép
lingelera

SziasztokKép

Nah előkerülök én isKép Köszi hogy hiányoltatok, nagyon jól esett Kép

Csemával beszéltem szombaton. Még mindig elég szigorúan feküdnie kell, mert éppen hogy meg tudták neki csinálni a varrást, mert annyira ramaty volt a méhszája. Sajnos még mindig előfordul nála hogy görcsöl, de már vannak tünetmentes napok is. NAgyon szépen köszöni a drukkokat nektek és hálás hogy gondoltok rá.
Sőt ha sikerül van egy jóhire is, lehet hogy hétvégeken feltud jönni netre, mert ugy néz ki hogy kap kölcsönbe egy laptopot szombatra-vasárnapra.

Magamról gyorsan :
Most nagyon nagyon csalódott vagyok, ma voltam gentikai tanácsadáson az I. nőin, de a dokinő ugy döntött hogy nem szükséges uh vizsgálat, mivel jó az afp lelete, elég lesz akkor megkukkantani manót ha majd a magzatvizvétel után jövök a leletértKépKép Hiába probálkoztam szépen elhajtott, sőt a végén még pipa is lettem egy kicsit, mert ugye két órára megettem a parkolóórát nem kevés pénzért és ez az egész kb fél óra volt, amit simán meg is lehetett volna telefonon is oldani, hogy adjon jövőhétre egy időpontot. GRRRRRRRRRR, nah mindegy vagyis nem, mert most igy válaszhatok, vagy 9 hétig nem látom manót vagy elmegyek egy 4Dre aminek az ára most inkább másra kéne az épitkezés miatt... Még gondolkodom hogy bevállaljam és megéri e nekem, vagy nem. Nah ennyit panasznapnak... bocsi érte...

Boró Kép
ÜDv a fedélzeten csajszi. Én kapásból három dokit tudok neked mondani, akit semmi pénzért ne válasz, sajna olyat akit igen azt nem tudok, mert közben tudod átpártoltam onnan... Reméljük apából a proféta szól és teljesül neked is a kivánságod hogy a fiacskád mellé jöjjön egy kiscsajszi isKép

Nicika Kép
Gratula a félidőhöz. Nagyon csini a pocid és helyes vagy ebben a piros rucibanKép Profi vagy a táblában is, le a kalappal elötted. Ami meg a költözést illeti én is pártolom, mert megint kritikán aluli a babanet teljesitménye...

Annácska Kép
Fel a fejjel, legbelül érezzük hogy ha baj van, de tuti nincs semmi. PRobáld meg hátha van már eredmény. Én is megkérdeztem hogy mikor várható majd a szurás után: 4 hét Kép de a dokinő mondta hogy ha baj lenne akkor két héten belül szólnak, igy az a legjobb ha nem csörren meg a telcsi legalább 3 hétig. Remélem nálad se csörgött ma ismeretlen szám.

Más : BP és vidék téma Kép
Amióta eszemet tudom elméletileg bpi lennék, kis kivétellel mindig itt éltem (2 és fél év Kistarcsa) Szerencsém van benne, mert külsőkerületben lakom és majdnem olyan, mintha egy kis falu lenne, sok zöld és valamivel jobb levegő mint a belvárosban. Viszont én élveztem a vidéki létet is, csak ne lett volna gyalog olyan messze a hév megálló. IGaz mindenütt lehet találni valami apró bosszantót, ami jó lenne ha másként lehetne: itt ahol most lakunk, pl nincs éjszakai buszjárat, igy az ember kutyagolhat félórát felfelé a hegyre ha esetleg kimaradna bulizni egy kicsit és nincs kéznél autó... De ez inkább ugy tiz évvel ezelött zavartKépKép

Pap téma: mi nem vagyunk házasok, csak simán katolikusok de igy is megkeresztelték volna a gyerekünket simán, csak a keresztmami korházba került igy elhalasztottuk. Szerintem is csak pap kérdése a dolog, hogy mennyire rugalmas.

CoryKép
Küldjek egy vadász?Kép hátha már lelehet lőni azt a rokát és végre békén hagy téged. Azért azt az erkélyes jelentet elképzelve nem lehetett semmi (elég vizuális alkat vagyokKép)

Elteszem magam holnapra, remélem nem ébredek fel hogy elfeküdtem az egyik oldalam...

Ági
17+4

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!
Õrület, mennyit írtok 1 nap alatt.

Zsuzsófi: tpribus@invitel.hu

Bababútorügyben bárki írhat! Persze minden kötelezettség nélkül küldöm a képeket és árlistát.

Szisz2: Én is 30 évig Újpesten laktam, utána költöztünk ide, Gödre. Nem bántam meg, itt egy telek 8 milla körül van, persze aki építkezni akar.

Zsofy: Kondér a magánrendelőben 5000,- kér, ebben benne van minden vizsgálat.

Zsu: Nekem az AVENT Isis mellszívó vált be nagyon! Egyébként ha igény szerint szoptatsz majd, a baba majd szabályozza a tejtermelésed!
Az elején kell nagyon sokszor szoptatni és akkor rendesen beindul!!

Mindenkinek Jó éjt!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Lányok!

Gratula a félidősöknek, pocakosodóknak Kép Én is leadtam a dolgozatomat reggel Kép Kép Kép Kicsit durva éjszakánk volt, Kata estére taknyos lett, lehet, hogy azért, de éjféltől kettőig fent volt, a végén már itt ült mellettem - együtt írtuk a dolgozatot...

Voltam este masszázson - derékfájásra nem tudom, mennyire jó, én akkor szoktam elmenni, amikor már érzem, hogy teljesen bemerevedett a nyakam-vállam. (Elég csúnyán tartom magam + ez a "nyakmerevség" családi örökség) Éreztem, hogy már a fejem is azért fájdogál, mert annyira görcsben van a nyakam alatt (csuklyás izom). Persze erre a stressz is rásegít.

Agrármérnökök Kép, mit jelent az, hogy "természetazonos aroma"? Ettől mindig kiakadok Kép

GyeZsu
gyezsu

Gyezsu!
Biomérnököknek is szabad? KépKép
A gyümölcsök (meg minden egyéb) jellegzetes ízét rengeteg magában is aromás vegyület adja. Ezek között mindig van néhány, amelyiknek a mennyisége jóval nagyobb, mint a többié. Ezeket előállítják, összekeverik, palackozzák, mi meg bekaphatjuk.
Nekem két fő kifogásom van velük szemben.
Egy elvi: nem olyanok, és egy gyakorlati: mivel ezek a szerves vegyiparban tipikus eljárással készülnek, az ember lánya sose tudhatja, mi marad benne nyomokban a késztermékben.
Remélem, csak a szükséges mértékben voltam kimerítő KépKép

Borcsa
Kép

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok csajok!

Nicika, nagyon csini vagy, és mekkora a pocakod!!! Kép

Annácska, ha tudsz valamit, írj, izgulok veled! És drukk!!! Kép
Úgy tudom, te jöttél volna még a XIII. kerületi kismama tornára. Én már múlt hét óta járok, és nagyon klassz, tök fittnek érzem magam tőle, szóval, remélem majd csatlakozol!! Egyelőre én vagyok a "legkisebb" kismama, mindenki hatalmas pocakkal jön. De sebaj. Kép

Puszi

Eszti
19+6
Vendég

Jó reggelt új és régi kismamik!

Tegnap voltam a kórházban egy előadáson az EDA-ról. Pont a dokim tartotta. Érdekes volt, sok dolgot tudtam meg.
Ma megyek dokihoz estére! Már nagyon várom. Kép

Eszti,
én is a "legkisebb" kismama vagyok, poci szerint is meg egyébként is a tornán.
Bababútor:
mi fenyő kiságyat veszünk, ami átalakíthatós. 70*140-es a fekvőfelülete.
Teszek ide egy listát a bababoltokról.
<!--attachment: _ruh_zak__boltok-272334.html*mime_html.gif* boltok.htm,text/html*58.2*bababoltok*%c1ruh%e1zak --><center><pre>
Képbababoltok
Áruházak (58.2 k)</pre></center><!--/attachment-->

Angi
21+4
angi79

Sziasztok. Jó reggelt mindenkinek!

Femőke üdv. közöttünk.

Zsandi ne aggódj, ha a dokid azt mondta, hogy minden rendebn van, akkor biztosan úgy is van.

Esztipeszti! Jó hogy neked van energiád, időd a kismama tornához, te ezt munka mellett tudod megoldani? Biztos nagyon hasznos.

Kérdés: Nagy gond ha gyakran keményedik a pocakom? Az elsővel ilyen nem volt. Keressem fel a dokit?
Jó lenne ha tudnátok valami megnyugtatót írni!

Paga 18+0

Gabi
paga

Tunka
Nekem szüleim bajban voltak, mert mindketten elváltak korábban, így nem lehetett templomi esküvőjük, és engem csak nagy herce hurca árán tudtak megkereszteltetni (26 éve), de már akkor is sikerült nekik. A mai világban pedig minden lehetséges! Szóval csak szépen mosolyogjatok a papra, esetleg adjatok neki egy kis zsebpénzt, és már mehet is a kerezstelő Kép

Cory
A kelengyés lista engem érdekelne! Belinkelnéd ide? Meg azt kérdezném, hogy az orrszívó porszívóról mi a véleményed? Kalival nem használtam ilyet, de most filózok rajta nagyon.

Titati 22+5
titati

Sziasztok!

Boróka: üdv itt Kép Én is ott szülök, de én magánrendelőbe járok.

Paga: hát a keményedés nem az igazi. Én úgy tudom, hogy napi 10-ig beleférhet, de mindenképpen beszélj a dokiddal. Magnéziumot szoktak rá adni, meg pihenést javasolni!

cory 16+5

cory
Budapest

Titati: http://www.inetcom.hu/andrea/ itt a kelengyelista Kép Nekem nagyon bejött anno.
Porszívós orrszívó: szerintem csúcs találmány, használtuk mindkét fiúnál, míg nem tudták kifújni az orrukat. Kipróbáltuk először magunkon. A hangján kivül semmi gond nincs vele, viszont nagyon hatékony.
cory

cory
Budapest

Babakelengye:

+++ attachment +++ 272353 +++
kelengye +++<!--attachment: kelengye2-272357.html*mime_html.gif*text/html*1.2**kelengye2%2ehtm --><center><pre>
Kép
kelengye2.htm (1.2 k)</pre></center><!--/attachment-->
angi79

Cory
Köszi, már nézem is.
És porszívósban milyet ajánlasz? Úgy hallottam, abból is többféle van. Melyik jobb? Üveg, műanyag, stb, stb.
Vajon hol olcsóbb? Kép
titati

Sziasztok!
Köszönöm a megnyugtatásokat, már kicsit sem aggódom az eredmény miatt. Eddig is bíztam a dokimban, csak meglepett az átlag 2 alatti érték.
Ma délután megyek központi terhesgondozásra, azt hiszem így hívják. Még nem voltam ilyenen, kiváncsi leszek, milyen.
Már sokan túl vagytok a 4D-s UH-n. Mikor érdemes menni, hányadik héten?
Grat a pocakokhoz, és jó eredményeket a váróknak!

Andi
Kép

Andi
Kép
zsandi

Sziasztok, jó reggelt!!!!

Üdv. minden új kismamainakKép
Nancsika, gratula a kistököshözKép.
Lányok, nagyon szépen nől a pocakotok, az enyém nem akarKép
De majdcsak beindul valamikor.Aztán meg se áll márciusigKép
Titati, én pont tegnap gondokodtam az orrszívó-porszívón, mi használtuk min a két gyereknél, tök utálták.Ki is próbáltam egyszer, nem volt kellemes.Nem fáj, csak olyan hülye érzés.Viszont az összes fikit kiszedi.Kép
Viszont most láttam olyat, ami elemes, és kicsi, nem hangos, kb.akkora, mint egy fülhőmérő.
Na, én meg erre lennék kíváncsi, hogy milyen lehet.
Mert tényleg, elhiszem ,hogy szegény gyerekek meghallották a poszívó hangját, mentem feléjük a szívókával, már meg is őrültekKép

Egyébként nem tudtam enni libamájat hétvégén Tokajban, de ettem olyat, hogy :langallóKép
Ettetek már ilyet?
Én még sose hallottam róla.Kenyérlángosnak hívják, kenyértészta az alpaja, rajta hagyma, tejföl , sajt, szalonna.Aztán megsütik kemencében.Hú, de finom voltKép

Bejelentkeztem a köv.uh-ra okt.29-én,tök jó!!Kép
ott talán már nekem is kiderül, hogy ki lakik ottbentKép
Jövő héten meg afpKép

Sziasztok
Ildikó
14+4
vas

Zsandi
Barátnőmnek 2,5 volt a nyakija, és minden oké.
A 4D-t úgy tudom a 25-26. hét után javasolják általában, mert akkor már kezd "kikerekedni" a baba, és nem olyan gebécske már Kép Tehát jobban lehet kozizni.
titati

Sziasztok Lányok!

Tegnap lepattintott a babanet....Kép Kicsit macerás, hogy akkor jó, amikor nekem nincs rá időm, akkor meg nem, amikor egész délután semmi dolgomKép

Tunka!
Házasság nélkül sajnos keresztelni sem lehet. Sőt házasságban sem, ha nem volt templomi esküvő.
HivatalosanKép De! Ez persze nem mindenhol van így. Nagyon sok helyen lehet találni olyan papot, aki megteszi. Én láttam már pár ilyet mostanában. Csak megértő személyre kell lelnetekKép

Tünde,
Tudnál nekem küldeni képeket és árlistát a bababútorokról? Hálásan megköszönném.

Annácska,
Örülök, hogy nem telefonáltak, de várjuk a híreket az eredményről, ha sikerült megtudnod.

Boróka,
Üdv nálunk.

Era,
Nagyon csini a pocid!

Ma reggel már nálam is megkérdezte a koleganőm, hogy "ez már az?"Kép No, nem tudom, mi lehetne más, de azért megnyugtattam, hogy igen.

Egy kérdésem is lenne, hátha ti tudtok vmi okosat.
Egészen rémisztő dolgokat olvastam a májról, ami pedig már 3 napja lebeg a szemem előtt. Ugyanis most jutottam el oda, hogy nagyon sok dolgot nem kívánok, de a májat nagyon.
Találjak ki vmi mást vagy valamilyen formában ehető?

Szoktatok wokban sütni-főzni? Ha igen, szeretnék kérni néhány bevált receptetKép

Mindenkinek szép napot, ha tudok, jövök kicsit később, mert most meg kell váltanom a világotKép

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike, mi szoktunk wokban sütni. A Libriben vettem egy Wokos receptkönyvet, nagyon olcsón. Olyan füzet alakú. Ebben vannak jó receptek.
angi79

Lányok! Aki küld nekem egy mailt pickwicktea@freemail.hu annak elárulom hogy tud ingyen hozzájutni a babazenéhez! Itt a babaneten nem akarom kommunikálni! Na jöhetnek a mailok! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

A dokimat sikerült elérni, az eredmény nem volt nála, de azt mondta biztos jó, mert arra emlékezne ha nem......remélem.
Pont aznap akart behívni mikor 4D-re időpontom van /ez az én szerencsém/, ami jövő hétfő, de így jövő péntekben maradtunk, azt mondta ne ultrahangozzuk olyan sűrűn.
Azért megnézi eredményt majd és hív ha rosszul emlékezett volna........de remélem feltünt volna neki egy rossz eredmény.

Most dolgom van sziasztok!

Becsi 18+4
becsi
Iklad

A keresztelőről jut eszembe, hogy anyuéknak se volt templomi, és egyikünket se kereszteltettek meg, de öcsém a suliban járt hittanra és megkeresztelték a konfirmáláson. Nem volt akadály, hogy nem volt templomi esküvő.
katicuska

Zsandi!
mivel te is ikreket vársz szerintem az AFP eredménnyel a kezedbe menyj el 4D-re.nekem a doki mondta hogy mivel az magas lesz utána úgy is kell mennem uh-ra.mondtam hogy szeretnék 4D-re és ő ajánlotta a prexisban a Hajdú doktornőt.a Szabolcs utcai klinikán ő csinálja a genetikai uh-t.nekem szerencsére 1 hét alatt megvolt az AFP eredmény így én 17+3 naposan voltam!
tunka

Sziasztok lányok!

Borcsa, jól értem akkor, hogy természetazonos = ízre olxan, mint a természetes, nem természetes, hanem mesterségesen előállított?

Az orrszívós porszívót tegnap óta többször be kellett már vetnünk. Tényleg muszáj, mert máshogy nem jön ki a takony, ha meg bentmarad, az pl. arcüreggyuszi. Én is kipróbáltam magamon, azt nem mondom, hogy fáj, de kellemetlen. De hozzáteszem, hogy amikor kipróbáltam, nem voltam taknyos. Katának nem kell a porszívó hangja (babakorában egyébként a porszívó megnyugtatta), elég a látvány, már tudja mi következik.

A 4D UH-n egy idő után már nem tudják az egész babát egyszerre mutatni - ez is egy szempont lehet. Mi egyébként a genetikai UH-t csináltatjuk majd 4D-n, 18 hetesen.

Gratula a félidősöknek!!!

GyeZsu
gyezsu

Tunka!
Én is a 20. hét után gondoltam a 4D-t, akkorra már biztos meglesz az AFP-m is. Bár nálam ez egy kicsit csúszik, mivel csak hétfőnkét csinálják, én akkor leszek 17+0. A doki szerint az egy héttel korábbi időpont még korai lenne. Tehát az eredmény megérkezésekor (bár nem tudom, hogy náluk erre mennyit kell várni) már nem leszek messze a félidőtől.
Egyébként pont emiatt a két szempont miatt érdekelt a véleményetek: később már szebben, mert kicsit felszednek, viszont nem biztos, hogy ráférnek a képre. De mindenkinél olyan nagy élmény volt, biztos bármikor nagyon jó lesz.

Andi

Andi
Kép
zsandi

Én azt hittem, hogy van ennek az orrszívónak vmi kevésbé elrettentő változata.
Elég érdekesen hangzik, hogy valamiben mindenképpen hasonlítani fog a Manó orra a szőnyegreKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?