Sziasztok
Nah előkerülök én is
Köszi hogy hiányoltatok, nagyon jól esett
Csemával beszéltem szombaton. Még mindig elég szigorúan feküdnie kell, mert éppen hogy meg tudták neki csinálni a varrást, mert annyira ramaty volt a méhszája. Sajnos még mindig előfordul nála hogy görcsöl, de már vannak tünetmentes napok is. NAgyon szépen köszöni a drukkokat nektek és hálás hogy gondoltok rá.
Sőt ha sikerül van egy jóhire is, lehet hogy hétvégeken feltud jönni netre, mert ugy néz ki hogy kap kölcsönbe egy laptopot szombatra-vasárnapra.
Magamról gyorsan :
Most nagyon nagyon csalódott vagyok, ma voltam gentikai tanácsadáson az I. nőin, de a dokinő ugy döntött hogy nem szükséges uh vizsgálat, mivel jó az afp lelete, elég lesz akkor megkukkantani manót ha majd a magzatvizvétel után jövök a leletért
Hiába probálkoztam szépen elhajtott, sőt a végén még pipa is lettem egy kicsit, mert ugye két órára megettem a parkolóórát nem kevés pénzért és ez az egész kb fél óra volt, amit simán meg is lehetett volna telefonon is oldani, hogy adjon jövőhétre egy időpontot. GRRRRRRRRRR, nah mindegy vagyis nem, mert most igy válaszhatok, vagy 9 hétig nem látom manót vagy elmegyek egy 4Dre aminek az ára most inkább másra kéne az épitkezés miatt... Még gondolkodom hogy bevállaljam és megéri e nekem, vagy nem. Nah ennyit panasznapnak... bocsi érte...
Boró
ÜDv a fedélzeten csajszi. Én kapásból három dokit tudok neked mondani, akit semmi pénzért ne válasz, sajna olyat akit igen azt nem tudok, mert közben tudod átpártoltam onnan... Reméljük apából a proféta szól és teljesül neked is a kivánságod hogy a fiacskád mellé jöjjön egy kiscsajszi is
Nicika
Gratula a félidőhöz. Nagyon csini a pocid és helyes vagy ebben a piros ruciban
Profi vagy a táblában is, le a kalappal elötted. Ami meg a költözést illeti én is pártolom, mert megint kritikán aluli a babanet teljesitménye...
Annácska
Fel a fejjel, legbelül érezzük hogy ha baj van, de tuti nincs semmi. PRobáld meg hátha van már eredmény. Én is megkérdeztem hogy mikor várható majd a szurás után: 4 hét
de a dokinő mondta hogy ha baj lenne akkor két héten belül szólnak, igy az a legjobb ha nem csörren meg a telcsi legalább 3 hétig. Remélem nálad se csörgött ma ismeretlen szám.
Más : BP és vidék téma
Amióta eszemet tudom elméletileg bpi lennék, kis kivétellel mindig itt éltem (2 és fél év Kistarcsa) Szerencsém van benne, mert külsőkerületben lakom és majdnem olyan, mintha egy kis falu lenne, sok zöld és valamivel jobb levegő mint a belvárosban. Viszont én élveztem a vidéki létet is, csak ne lett volna gyalog olyan messze a hév megálló. IGaz mindenütt lehet találni valami apró bosszantót, ami jó lenne ha másként lehetne: itt ahol most lakunk, pl nincs éjszakai buszjárat, igy az ember kutyagolhat félórát felfelé a hegyre ha esetleg kimaradna bulizni egy kicsit és nincs kéznél autó... De ez inkább ugy tiz évvel ezelött zavart
Pap téma: mi nem vagyunk házasok, csak simán katolikusok de igy is megkeresztelték volna a gyerekünket simán, csak a keresztmami korházba került igy elhalasztottuk. Szerintem is csak pap kérdése a dolog, hogy mennyire rugalmas.
Cory
Küldjek egy vadász?
hátha már lelehet lőni azt a rokát és végre békén hagy téged. Azért azt az erkélyes jelentet elképzelve nem lehetett semmi (elég vizuális alkat vagyok
)
Elteszem magam holnapra, remélem nem ébredek fel hogy elfeküdtem az egyik oldalam...
Ági
17+4