Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés:
nagyon édesek a képek! Azért nem vagyok, mert Panni elviselhetetlen, ez a fölső fog rosszabb, mint az eddigiek együttvéve. Plussz nem bírja a melegfrontot sem. Egyébként már egyfolytában fölül és egyre ügyesebben és gyorsabban mászik a "nemszabad" tárgyak után. Remélem, 1* az Életben még fogok tudni olvasni is!

Szép napot!

Kata
panni2005

Sziasztok!

Most végeztem a visszaolvasással, mert délelőtt "nyúztam a gyereket valami baba-mama foglalkozáson" (idézet a férjemtől).Kép

Most is nyúzom szegényt, mert azt mondták, hogy ha túl sokat ül, akkor az lassítja a mozgásfejlődését, tegyem többet hasra, úgyhogy szegényem most hason kínlódik, azt nem egészen értem, hogy mit, mert a gondolata nem akar leképeződni fizikai szintre sehogyse.Kép

Kingu,
Mi is csak max. napi egy programot szervezünk, hogy legalább egy fél nap nyugi legyen.

Jégvirág, Zitmi,
A lányok nagyon aranyosak voltak a keresztelőn.Kép
Gréti nagyon kis huncut, Virág úgy látok komolyabban vette az eseményt.

folyt.köv.

KépKép
connie

Sziasztok!

Most végeztem a visszaolvasással, mert délelőtt "nyúztam a gyereket valami baba-mama foglalkozáson" (idézet a férjemtől).Kép

Most is nyúzom szegényt, mert azt mondták, hogy ha túl sokat ül, akkor az lassítja a mozgásfejlődését, tegyem többet hasra, úgyhogy szegényem most hason kínlódik, azt nem egészen értem, hogy mit, mert a gondolata nem akar leképeződni fizikai szintre sehogyse.Kép

Kingu,
Mi is csak max. napi egy programot szervezünk, hogy legalább egy fél nap nyugi legyen.

Jégvirág, Zitmi,
A lányok nagyon aranyosak voltak a keresztelőn.Kép
Gréti nagyon kis huncut, Virág úgy látok komolyabban vette az eseményt.

folyt.köv.

KépKép
connie

Emma,
Én itt voltam:
Dr. Sarlai Katalin, IBCLC (1999)
neonatológus-gyermekgyógyász, laktációs szaktanácsadó
Szent István kórház, újszülött osztály, szoptatási ambulancia
(telefonos időpontegyeztetés szükséges!)
Cím: 1024 Budapest, Nagyvárad tér 1. N épület
Telefon: 455-5700 / 1644 és
216-0350 / 1644
Ha jól emlékszem, kedden és csütörtökön vannak, délután. Kell a mama is és a baba is hozzá. És persze ingyenes.

KépKép
connie

SziasztokKép
Végre végre előkerültetek!Kép
Kingu
Én is jót vidultam azon,ahogy leírtad a hétvégéteket,(bocs)a horogbanyúlást pedig tapasztalatból ismerem,nekem is sikerült egyszer.

Adri
Már hiányoltalak!Nagyon örülök,h jól éreztétek magatokat Pécsen!Drukkolok Neked,h a doki bíztató dolgokat mondjon a lábadról!Apósod nem semmiKép Én is szeretnék rendelni tőletek,majd msnben rád kattintok és megbeszéljük v írok mélt.
Remélem tudunk majd találkozni a következő talin.Ja és örülök,h van végre kocsitok!!Kép

Vezso
Nagyon aranyos vagy,h érdeklődsz Vinci bőrével kapcsolatban.Most nagyjából tünetmentes,ill bekentem Elocommal 2x a napokban és rendbejött,de ez sajnos hormonkenőcs,nem akarom ezzel kezelni,hiába mondták a kórházban.Kaptam most egy kenőcs nevet,amiben nincs hormon és ugyanezt tudja,azt akarom kinyomozni,h receptköteles e.Na kellett neked megkérdezni,abba se tudom hagyni..
Én azt akartam tőled kérdezni,h Te hol tanultad az idegenvezetést és h szerinted érdemes e nekem 30 fölött elvégezni ezt a sulit?Azt is hallottam,h ez elég csókos szakma,sok embernek hiába van papírja,ha nincs ismeretsége,nem kap munkát.Szerinted is így van?Mik a tapasztalataid?

Connie
Még sose láttam ilyen arckifejezést Ákoson,mint az alvózsákos képen,nagyon,nagyon jó fej a képenKépA zsák is tök jól néz ki.Szereti Ákos?Nem gubancolódnak bele ezekbe a zsákokba?Én is használnék ilyet,de Vince forog éjszaka,mint a propeller,nem tudom jó ötlet -e.Van egy offos kérdésem hozzád is,bocs a többiektől:Te írtad h szakfordítást tanultál,megkérdezhetem h hol?
Mennem kell,Vince felébredt
folyt köv nekem isKép
Virág
villes

Ildi,
Nem akarlak elszomorítani, de sztem sem lesz már ugyanaz a barátságotok.Kép Nekem is van egy barátnőm, akivel nagyon jóban voltunk, mielőtt Gabit megismertem, de utána folyton a féltékenységével meg az irigységével kellett szembesülnöm, és nagyon megromlott a viszonyunk. Azóta helyrébb állt, de sose lesz már olyan, mint volt.Kép Igaz, ő az, aki egy kisbabás pasira hajt, ez se tesz valami jót a barátságunknak, nem tudok kellően elfogult lenni az ő javára.Kép

Marcipánon meg ugyan mi ne lenne tökéletes?

Timurr,
Úgy olvastam hirtelen, hogy Marci tökéletes, csak nincs magánál.Kép

Berkiadri,
A ruhák szuperek, a méretek is jók, picit nagyok még, pont úgy, ahogy számoltam. Csak a sapi kicsi, úgyhogy a talin majd vennék egy nagyobbat, mert nagyon jó a fazonja. De ezt nem adom vissza, mert annyira tetszik, elteszem a tesónak.Kép Úgyis van már jó pár darab, amit Ákos nem viselt, mert kinőtte, mire kaptuk, azok mind el lettek a tesó(k)nak téve.Kép

Vezso,
Köszi a termet, nagyon rendi tőletek.KépMajd kiírjuk, hogy baba-mama konferencia a Galenus teremben.Kép

Patri,
Mondtam, hogy ne velem tessék foglalkozni!!!! Egyébként tényleg jó az a hálóing, én négy ilyen gombolósat vettem.
Az Ákos-hálózsákot meg én varrtam.

Képzeljétek, megint beragadt a zár, most meg bejönni nem tudtam a biztonsági rácson, ill. csak nehezen. Kiderült, hogy az új szomszéd csak egyszer szokta ráfordítani a zárat, közben ez meg olyan biztonsági zár, hogy kétszer kell, különben nem lehet kinyitni, csak mindenféle cselekkel. Persze a csaj jól vissza is zárta ugyanúgy, miután beengedett, akkor láttam, hogy ő a ludas. Most javította meg épp a harmadik szomszéd. (zárójelben jegyzem meg, hogy olimpiai válogatott vívó, el is vagyok tiltva attól, hogy "ismerkedjek" vele.KépKép).

KépKép
connie

Virág,
Mi a kenőcs neve? Aputól meg tudom kérdezni, hogy receptköteles-e.

Ákos még nagyon álmos volt, amikor fényképeztük.Kép Nehéz hálószerelésben fényképezni, mert este túl álmos hozzá, reggel meg kakihelyzet van. Õ még nem forog, így nem gabalyodik bele, viszont a takarókat lerúgja, és most túl hideg van ahhoz, hogy csak body+rugiban aludjon.

Szakfordítást én még az egyetemen tanultam, öt éves képzés volt az is, de csak heti 6-8 óra, szakdolgozattal, államvizsgával. De biztosan vannak ilyen tanfolyamok is. Egyébként tök jó volt, mert fizkém gyakorlatról mindig azzal lógtunk meg hamarabb a barátaimmal, hogy kezdődik az angol (egyébként csak nekem kezdődött), és lementünk hamburgerezni, angolon meg azt mondtam, hogy elhúzódott a fizkém, azért késtem.Kép De úgy tudom, a fordítás is elég csókos szakmaKép, én keveset is fordítottam, de a munkámban jól jött, mert külföldiekkel kellett kapcsolatot tartanom, szakmai dolgokban is.

KépKép
connie

Connie
Így utólag én is röhögtem egyet,Marcika természetesen magánál van és ügyesen növeszti a fogacskáit.Aki nincs magánál az én vagyok.

Nagyon klassz a hálózsák,meg benne a gyerek is.Kép

Ztimi
Ne hari,elfelejtettem nektek is gratulálni a keresztelőhöz,a te kis tündéreid is gyönyörűekKép

Nem emlékszem pontosan ill. szerencsére nem láttam amikor az ok a dögök ellepték a hűtőt,de nekem az is gusztustalan volt amikor a skodánk szélvédőjén másztak fel (elöl van a csomagtartója és kiszabadultak a vadállatok)

Vezso
Köszi a fogadtatást.Kép

Ez a fogzás nagyon durva,csak már látnám azta a fogat ami így megkínozza a kislányomat.

Csonti=lisztkukac gusztustalan,ronda állatok.A horgászboltba kis poharakba árulják,amiből elvileg nem juthatnának ki mert levan gumizva a teteje,de ezek a dögök kimásztak,bláááá.Hűtőbe tovább elállnakKép

Berkiadri
ApósKép
Lábadért szorítok nagyon,hogy valami kedvezőt hallj.

Patri
Benike lábáért is nagyon drukkolok.

Jelentem:házimunkát semmit nem csináltam Maja csak az ölembe volt hajlandó mély álomba zuhanni,úgyhogy szunyókáltam vele inkább.

Van még eber akinek a lánya nyávog?????

Timurr
Vendég

Connie
Köszi,nagyon rendes vagy,de közben rákerestem a neten és 2 éves kor alatt nem adható a webpatikus szerintKépEgyébként ekcémára van a kenőcs,de aki írt róla,pikkelysömört kezelt vele sikeresen.Elidel a neve (egyúttal az árát is megnéztem és dobtam egy hátast)
Folyt köv,Vince szedi szét a lakástKép
Virág
villes

Maja baba mamáéknál

Kép
Belejöttem a játszásbaKép

Kép
Mama a háttérben rejtőzködik nem engedi anyának,hogy lefényképezze,pedig csinos ámKép

Kép
Aztapaszta dejó ez a tyúkvadászatKép

Kép
Mama hadd nézzem közelebbről azt a macit!
Kép
Jajj,de drága ez a mackóKépszeretemKép

Kép
Hé maci hova mész?Jössz vissza?

Timurr
Vendég

Timurr!

Maja GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ!!!!

Annyira édes minden képen,de az utolsó az szenzációs!

Vezso!
Köszönjük a férjednek, hogy ilyen vajszívű! Kép Kép Kép

Connie, Villes!
A héten traccspartival egybekötött séta? Nekem a holnapon kívűl bármelyik nap jó(holnap gyúrás)! Kép

Patri!
Semmi gond nem lesz; szerintem Manód hamarabb elfelejti a műtétet minr Te.Csak a műtét segít rajta?

Ildi

delfinke

Zitmi
Nagyon szépek vagytok a keresztelőn!

Jégvirág
Ti is nagyon szépek vagytok!CsaládKép Nálunk se járnak össze a szülők,ki nem állhatják egymást,mi meg nem erőltetjük,utoljára '99-ben találkoztak az esküvőnk után(az esküvőnkön nem,mert ott csak a két tanú volt,más senki)amikor is anyósom rendezett egy ebédett,ha már rendes esküvőnk-szerinte-nem volt. Vince születésekor se találkoztak,más-más időpontban voltak bent látogatni..Szóval abszolút megértem a gyomorgörcsöt,amit éreztek minden alkalommal,amikor a két család összejön.

Ildi
Nekem jó,csak maradjon ilyen klasssz az idő!KépMajd szólj!

Timurr
Nagyon hiányoztak már Maja képei!Mindig olyan jókedvű leszek tőlük,annyira édesKép

Vince tegnp egész nap üvöltött,nem értettük mi lehet a baja,gondoltam az esős idő,már a hasamban sem bírta.De aztán este kiderült:már látszik a második foga alul!KépNagyon megtetszett neki Marcipán fogacskás képeKép

Patri
MűtétKép Én is azt akartam kérdezni,amit Ildi már megtett:mindenképp műteni kell szegénykét?

Virág
villes

Zitmi,Jégvirág
Nagyon szépek vagytok a keresztelőn. Ha jól figyeltem, akkor katolikus vallásuak vagytok?
Jégvirág. A gyengébbek kedvéért /én/ Áruld már el, hogy az utolsó képen te fogod a Grétit?
Zitmi. Nektek hol volt a keresztelő, hogy ilyen boltíves a háttér?
Nekünk a keresztelő két hét múlva lesz. De mi reformátusok vagyunk. Félek egy kicsit én is a rokonságtól egybeeresztve. Az én rokonaimmal nincs semmi baj. A Gábor rokonaival sincsen semmi baj, csak annyi, hogy szinte nem is látogatnak minket. Ott a nagyszülők nem igazán kíváncsiak már az 5. unokájukra. /A Gábor nővérének van már 4./ Az én családom egy kicsit ezért nehesztel is rájuk, hogy szinte rájuk nem is lehet számítanni. Ha segítség kell, akkor az én családom segít mindenben. Anyum meg kijelentette, hogy a keresztelőre eljön, de utána a "bulira" Eszem-iszomra nem jön ill. megy haza, mert nem kíváncsi rájuk. De könyörgöm ezzel engem sért meg. DE erről még majd beszélek vele. Lehet, hogy csak viccelt!.
Szóval elmélkedünk rajta, hogy mi legyen a menü. Jó idő lesz-e, hogy kint tudjunk sütögetni. Tudni kell, hogy leszünk 25-en ebből 11 gyerek, 80nm-es lakásban! Sütnöm biztos hogy kell, mert engem különben lelő a családom!Kép Túró tta az tuti, pogácsa is, egy kis édes is kellene.... de nem untatlak ezzel benneteket.

Mindenkit irigylek, akinek már van fogacskája. Küldjétek már erre is azt a fogtündért.Tudom semmi jelentősége az egésznek, de olyan izgi lenne, ha már lenne legalább egyetlen egy picike fehér fogacskánk. Hasonló korú babáknak már van foguk. Ez így nem ér!!!Kép

Barátnőm ma hívott, hogy volt dokinál, és 6 hetes terhes! Nagyon boldog volt. Már rég óta szeretett volna egy babát. Most végre sikerült nekik. Előjöttek nekem is az emlékek a kezdetek kezdetéről.

Vezso
Köszi hogy érdeklődsz felőlünk. Ilyen szűkszavú lettem volna. Ja persze, mert hétvégére kihalt a topik!Kép De ez így van rendjén.
Megvagyunk. Illetkékhivatal még nem irt. A zuhanykabin alól még mindig folyik a víz. Készülünk a keresztelőre. A Gábor munkahelyén kilépett egy egyén, így neki, 3 helyett csak 2 szabadnapja van. Aztán mint mindeki más teszem a dolgomat. Sütök-főzök takarítok, mosogatok, vasalok-amit utálok, kertészkedek, ja és mellesleg GYEREKET nevelek.KépKépKépKépKépKépKép Most nem panaszkodom, csak úgy írom, mert kérdezted. Jaaaaaaaaaaaa, és holnap megyünk a dokihoz, és kiderül, hogy jól tápláltam-e a csemetémet, vagy sem. Tudod írni kellett, hogy hányszor eszik, mennyit, mikor alszik, mennyit, és a kakik számát. És mellesleg úgy bónuszként megkapjuk a 5 hós szurit is.

Bocsi de én elvesztettem a fonalat a lábműtétes üggyel kapcsolatban. Miért kell műteni?

Fú, de hosszú lettem.
Hagyok másnak is rózsaszin-kék oldalt!Kép
Szilvi
hüpi

Vezso,
Gyöngyösre járok (közgazdász leszek egyszer). Valér még nem megy Kép, de próbál egyedül állni, ha elfeledkezik magáról akkor néha sikerül is Kép. Kapaszodva arrébb tud menni Kép.

Nincs időm mostanában olvasni, csak a képeket szoktam megnézni. Maja nagyon szép!

Angéla
angéla

Sziasztok!

Most mondta a férjem, hogy az okt. 29-e egy négynapos hétvége első napja, ugyanis elseje az kedd, és előtte a hétfő is szabad. Mi is el akartunk utazni akkor négy napra Debrecenbe, nem tudom, másnál ez nem befolyásolja-e a talit. Nem kavarni akarok, csak nehogy előtte jöjjünk rá, hogy mégse jó az időpont.

Ildi,
nekem a szerda egész nap jó meg a csütörtök délután. Esetleg a péntek délelőtt.

Én egyelőre nem hiányolom Ákos fogait, akkorákat tud így is harapni a cicimbe, hogy jojóznak a szemeim.Kép

Timurr,
Jók ezek a képek, meg az aláírások, főleg az utolsó tetszik nekem is.Kép

Ki vagyok akadva pillanatnyilag. Ákosnak állandó jelleggel be van dugulva az orra, naponta 2-3x kell kiszívni, le kell fogni, szegénykém torkaszakadtából tiltakozik, pláne este szokott nagyon sírni, mikor már fáradt. A gyerekdokik nem tudják megmondani mitől van, valszeg allergia. Valamit akarok tenni ellene, mert nonszensz, hogy még évekig ezt játszuk, sztem tök nagy trauma lehet neki. De azt nem tudom, hol kezdjem.KépKép Nem tudtok olyan gyerekdokit, aki homeopátiával foglalkozik? Gyógyszert nem adnék, de hátha segítene valami homeopátiás bogyó.

KépKép
connie

Connie

Ha nem haragszol meg, akkor leirnám arról a képről az érszevételemet, amelyiken te és Ákos vagy látható, és mindenki a rád! és a hálóruhádra! koncentrált. Egy kicsit azért Ákosra is koncentráltunk. Legalábbis én igen. Nos
Ugy néz ki Ákos ott azon a képen, mint a Shrek-ból a Csizmáskandúr, amikor éppen meg akarják őt verni, és hízeleg. Néz azzal a nagy ártatlan szemeivel.KépKépKép De nagyon tündéri.
Bocs de ezt meg kellett osztanom veled!

Szilvi
hüpi

Ja, délután elfelejtettem válaszolni: következő tali okt. 18.-án lesz.

KépKép
connie

Szilvi,
Ezen jót nevettem, tényleg úgy néz.Kép Nagyon szeretem a Shreket egyébként, az első része nagy kedvencem, sok hasonlóságot fedeztem fel magam és Fiona között, mikor folyton reklamál, hogy Shrek semmit se úgy csinál, ahogy azt a várva várt és elképzelt szőke hercegnek kellene.Kép

KépKép
connie

Még annyit írnék, hogy akit érekel,/ Timurr/ hátha segít valakinek. Tegnap és tegnapelőtt burgonyafözeléket ettem fasírttal, és úgy megindult a tejem, hogy majd szét durrannak a melleim. Már két éjszaka is kellettt fejnem, mert nem bírtam tőlük aludni.

Vezso
Még a tevékenységeim körébe tartozik, hogy rendbe tettem a gépemet, mert már olyan lassú volt mint egy köszvényes csiga, és gyerekdalokat keresgettem, találtam, és töltök le folyamatosan.

Jó éjszakát mindenkinek!
hüpi

Connie

De te remélem nem változol mindig át?

Vagy igen?KépKépKép

eldugultam
hüpi

Hát izé, ha megnézzük az esküvő környéki fotóimat meg a mostaniakat, eléggé szembetűnő a változás.Kép De nem leszek zöld esténként, és nem vacsorálok patkányokat.Kép

KépKép
connie

Jó reggelt!

Hú, akkor most mikor legyen a tali, Connie, el fogtok utazni? Segítség!!!

A Shrekből én a szamár vagyok, stipistopi. ("Ott vagyunk már? Ott vagyunk már?"...)

Patri
Műtét Kép Szorítok Nektek, miből áll ez a műtét? Szegényke, nem érdemli meg, hogy ilyen pici korban már műteni kelljen. A műtét eleve bele volt a kezelésbe kalkulálva? A gipsz nem volt elég ezek szerint? Légy erős most, bármi lesz, a fiadnak szüksége van Rád !! KépKép Minden rendben lesz. Kép

Berkiadri Kép
Mit mondott tegnap Neked az orvos a lábadról? Elmúlik majd a bénulás? Nem baj, hogy megkérdezem?

Babjag
Köszi a választ a játszószőnyeggel kapcsolatban. KépKép Meg fogom nézni. De a képről is lerajzoltam,ami látszik, hátha lesz időm mégis. Anyagom az van, persze nem ilyen színűek, de az nem baj. Kép

Virág
Tanulni sosem késő Kép, tehát érdemes belevágni mindenbe bármelyik korban. Ez az én elvem. Az idegenvezetést ma már máshogy tanítják, mint amikor én végeztem el a tanfolyamot: akkor az Ipari Minisztérium szervezte, két éves volt , heti 3x4 óra és nem lehetett máshol képesítést szerezni, csak ott. A Műszaki Egyetemen zajlott maga a tanfolyam. Én az egyetemmel párhuzamosan tanultam ott. Ma már sok helyen tanítják, a Rózsa u 4-6-ban van a fő központ, ők adják ki az igazolványt, ami nélkül tilos vezetni. Munkát pedig az talál főképp, aki jól dolgozik, egy-két hiba és nem hívja az a cég többet, a hírek pedig gyorsan terjednek. Megbízhatónak kell lenni elsősorban. Persze, az ismeretség, a kapcsolatok is számítanak. Viszont, hiába van kapcsolatod, ha pl panaszkodik a vendég, úgysem kap az ember munkát. Van id vez kollégám, aki jóval 30 felett kezdett dolgozni (10 éve, 3 gyerek van és felnőttek) és most pl Spielbergnek ő volt az egyik fő kísérője. Már az egész család az idegenforgalomban dolgozik.
Ilyen ambícióid vannak? Kép Rajta!! KépKép

Zitmi Kép
Nekünk is mindig mondják, hogy nem baj, majd a 4-ik gyerek fiú lesz , én ilyenkor meg nézek nagyokat, mitől kellene engem azért sajnálni, mert lányaim vannak. (?!)
Aranyos vagy, hogy kérdezed Kép, hiányzik-e a munkám. Foglalkoztat ez a gondolat mostanában, valóban. Most még semmiképp nem mennék vissza, max a köv szezonban, de akkor is csak amúgy könnyedén, nem visszakerülni a mókuskerékbe. Hatalmas a stressz és nincs pihenő. Meg kinézni is kell vhogy, elsősorban azért, hogy ápoltsággal megtiszteljem a vendéget, meg azért is, hogy legyen önbizalmam kiállni x ember elé órákig beszélni. Meg fel is kell készülni, visszazökkenni pl rengeteg adatot kell tudni kívűlről. Pl a gazdaság főbb adatait, amik viszont változnak. A férjem nem szeretné, hogy dolgozzak, csak olyan hobbi-szinten. Meglátjuk, hogy lesz, Rozira mindenképp vigyáznia kell akkor vkinek, és a nagyim már 80 éves. Õ volt eddig a legtutibb gyermekfelvigyázó nálunk. Hihetetlen ügyes kisbabákkal és annyi türelme van. Végül is, most is dolgozom (Kép), a szellemi leterhelés viszont nagyon hiányzik.
Neked szokott vki segíteni gyermekre vigyázni? Hogy oldod meg?
Vezso
vezso

Timurr
Csuda szép Maja és a ruhái is! KépÉs jól tetted, hogy inkább aludtál, ha menne nekem a napközbeni alvás, én is ezt tenném. A házimunka úgyis megvár. Sajnos.
Na, ezt a lisztkukacot nem engedném a gyönyörűséges hűtőmbe brr. A hűtő nálunk patikatiszta, nagyon allergiás vagyok arra, ha pl többnapos ennivaló van benne, mindig takarítom, pucolgatom. Most van egy szép kétajtós jégcsinálós hűtőnk, imádom. Tavaly vettük részletre és annyira örülök neki. Kép Vérge minden elfér. Kukacot nem engednék be, szerencse, hogy nem horgászik a férjem.
Apropó, idegesítő hobbikban a papám jeleskedik: elsőzör is mániákusan gyűjt mindent, régi vasalóktól kezdve pénzérmékig, mindenféle régi újságot, szerelvényeket (hátha jó lesz vmire), minden fényképezéssel kapcsolatos dolgot és kisvonatokat. Vonatmániás, pl tagja egy klubnak, akikkel síneket és váltókat néznek. elutaznak pl Ausztriába egy hétre, és megnézika akülönböző nyomtávú vasutak váltóit (?!) Ja és le is fényképezik. és amikor hazajön, nem érti, miért nem akarunk 250 db fényképet végignézni különböző váltókról Kép Meg is sértődik rajta. És még csillagász hobbija is van, csinált magának távcsöveket, előadásokra jár stb. Le sem írtam mindent.

Angéla
Jó tanulást akkor, ügyes vagy Kép gyermek mellett tanulsz, és gratulálok Valérhoz, hogy már ennyi mindent tud. Kép

Hüpi
Kíváncsi vagyok akkor a doki mit mond ma.
Jól összefoglaltad, hogy vagytok, köszi Kép
Jó sokan lesztek a keresztelőn akkor. Remélem minden úgy sikerül, ahogy szeretnéd Kép

Connie
Be van szegény Ákosnak dugulva az orra? Képjaj, ez az orrszívás tudom, kegyetlen. Sajnos, nem tudok segíteni homeopátiás dolgokkal.A mi dokink foglalkozik ilyesmivel, de nem tudom, hogy elmenne-e Hozzátok Pomázról. Allergia volna?
Köszi: felvéstem: okt 18-át.

Megyek, mert tegnap olyan szépen haladtam az itthoni dolgokkal, ma főleg ruhajavítás, varrás van soron és portalanítom a könyvespolcot is. Rendszerezni kell a könyvek egy részét, annyi van...Spártai hét nemszeretem dolgokkal folyamatban van.
Vezso
vezso

Vezso! lefotoztam neked gyerkoc nelkul.....a jatszoszonyeget.

az elson minden vizszintes

Kép

a masodikon 3D

Kép

UDv, BJ
babjag

Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám tegnap délután! Az orvos megvizsgált, de mivel eddig sehol nem találták meg a bénulás konkrét okát, ezért ő sem tudott semmi bíztatót mondani. El kell mennem mindenféle kivizsgálásra, de amíg szoptatok addig nem tudnak mindent elvégezni. Úgyhogy addig biztosan nem derül ki, hogy mitől van. Kép Kell hordanom egy speciális cipőt, meg talpbetétet, mert nem érzem, hogy hogyan teszem le a lábam a földre és nehogy kialakuljon fekély vagy valami más baj, mert annak rossz következményei lehetnek. Kép Most el kell intéznem a közgyógy igazolványt, mert nagyon drága a cipő és a betétek is!
Azt mondta a férjem, hogy ha meggyógyul a lábam, akkor beírat vezetni, ha kiderül, hogy soha nem fog, akkor meg vesz nekem egy autót és átalakíttatja, hogy el tudjak menni mindenfelé Martinnal. Remélem nem az utóbbi fog megvalósulni! Még nem adtam fel, hogy megint rendesen fogok járni és egyszer még az az álmom is valóra válik, hogy lesz egy saját tánciskolám és megint taníthatok gyerekeket!

Szeretném a segítségeteket kérni, mert tanácstalan vagyok. Martin pár napja kb. fél óránként felsír, pontosabban ordít, az egész teste görcsbe van, kezei ökölben, olyan mintha félne valamitől. Csak akkor nyugszik meg, ha magamhoz ölelem és puszilgatom. Olyankor sóhajt egy nagyot és ellazul. A kezemben visszaalszik,és ott alszik több órát is, ha visszateszem az ágyába, akkor fél óra múlva kezdi előről. Nem hiszem, hogy a hasa fájna, mert amikor fájt neki akkor nem csinált ilyet.

Zitmi,
én is üdvözöllek a csapatban, mint nyáron született tavaszi babás!

Vezso,
nem baj, hogy a lábamról érdeklődtél. Örülök neki, hogy még ha nem is tartozik ide a téma írhatok róla valakinek, mert sokszor nagyon el vagyok keseredve, mert kilátástalannak érzem a javulást. És sokszor sajnálom érte Martint, hogy ilyen anyukája van aki nem tud neki mindent egyedül megadni, mindig rá van utalva valakire. Még egy jó kis találkozóra is csak nagy tortúrával tudunk elmenni. Kép
Milyen játszószőnyegről van szó? Én is szeretnék varrni Martinnak egyet, de nincs elképzelésem.

Bocsi, kicsit hosszú lett a hsz.
berkiadri

Babjag KépKépKép

Kösziiii!!!! annyira rendes vagy!!
Már neki is állok, annyira tetszik!! Meg így minél hamarabb tudja használni, és később is jó, több évig is, később majd a babákat teszi rá, mondjuk. Tök jó, köszi!!KépKép
Vezso
vezso

Vezso!

Most mar abbahagyom a jatszoszonyeg leirast, mert meg a tobbiek megunjak. (Ritkan ir a csak es akkor is monomanias) Csak annyit, hogy a napocska meg a csigabiga, vizszintesen mozognak. pillango tepozaras igy le lehet venni. es valami sipol is csak nem emlekszem mi.

Berkiadri!

Kitartas! Mindig jora fordulnak a dolgok..
Nekem tavaly juniusban kozoltek, hogy tuti ket evig nem fogok teherbeesni, mert olyan ossze vissza ugralnak a hormonjaim. Tavaly Szept 1-en meg kozoltek: 1 elo embrio, 6mm es dobog a szive....

Martin meg ugyis tudja, hgoy ki az anyukaja, ki szereti a legjobban, akkor is ha nem tudod egyedul ellatni. Erre sok peldat lattam.

Megyek mert a tavalyi 6 mm es embrio kicsit hangosan nyuzsog.

Udv, BJ
babjag

Vezso,
miattunk ne módosítsatok, lehet, hogy úgy lesz, hogy benézünk délelőtt és ebéd körül indulunk Debrecenbe. Eddig még úgyse sikerült soha korán indulni.Kép Valahogy nem tűnt fel, hogy a hosszú hétvége meg a talis hétvége ugyanaz.
Sajna kell mind a négy nap, mert azért megyünk, hogy Gabi nyíregyházi rokonait meg tudjuk látogatni, csak nem ott alszunk majd, hanem anyuéknál lesz a főhadiszállás (ők éppen őszölnek majd Siófokon). De Nyíregyre kell két nap, Debrecenben meg kell látogatni Ákos keresztszüleit, és visszafele be kell ugranunk Jászfényszarura, Gabi szüleinek a sírjához. Szóval ez így elég zsufi, és három nap kevés rá.Kép
Spártai hét, ez jó, mármint a neve.Kép

KépKép
connie

Connie, köszönöm szépen a segítséget!!! Remélem tudnak segíteni a barátnőméknek (addig is én látom el őket plusz tejcsivel Kép
Puszi,
e

Kép
emma8

Berkiadri,
Egy időben Ákos is ezt csinálta, hogy hangos sírással ébredt álmából, mai napig sem tudom, mitől volt. Én úgy aludtam vele ilyenkor, hogy vagy beleültem a kényelmes karosszékbe, feltettem a lábam a kanapéra, gyerek a hasamra, párna a fejem mögé, és aludtam én is, vagy olvastam, vagy lefeküdtünk az ágyra, és egy idő után lecsempésztem magam mellé. Azt se tudom, mitől múlt el. Mindenesetre félelmetes volt.Kép

Marint nem hiszem, hogy zavarja, hogy nem mindenben tudod egyedül ellátni.Kép Szorítok én is nagyon, hogy minél hamarabb rendbe jöjjön a lábad.

Patri,
Beninek is szorítok.Kép Korábban mintha írtad volna, hogy a műtét nem kerülhető el, csak nem lehet fél éves koráig elvégezni.

Tiszta kínlódás volt tegnap is meg ma is az altatás nálunk, sehogyse volt jó, amíg ki nem merült nem aludt el sehogy, se cicin, se ringatással, se a forgókától, se egyedül...Utána is el kellett ringatni, hát a hátamnak nagyon "jót" tettKép, hogy forgattam körbe a 9 kilós sejhaját. Nem tudom mi történt, most nincs telihold se.

KépKép
connie

Emma,
Szívesen. Még jó, hogy tudsz nekik tejcsit adni.Kép Majd megírod, mi volt a tanácsadáson, tudtak-e segíteni.

KépKép
connie

Babjag
Szupi ez a szőnyeg!

Vezso
Köszi a rucidícséretet,ez nekem is nagyon tetszik a piros-fehér csíkos,ez kenguru goldos,szeretem őket,de hát ha abból állna ki az egész ruhatár párszáz ezer kellene 2 havonta.Kép
Anyukámat sem kérdezte meg apu gondolta a férfi eszével,pár órára eldugja őket.De volt hogy a spájzból tulipánhagymát hozott ki enniKépFérfi.
Papád legalább elfoglalja magát,a gyűjtemény gyarapítást sosem lehet abbahagyni.
Én sem értem aki lesajnálja a lányos családokat,nálunk már most megy hogy majd a következő fiú lesz,mondtam a páromnak remélem lány lesz,csak azért is.copfosokkal lesz teli az udvor.néha úgy érzem e szempontból is levagyunk maradva emberileg.

Hüpi
tényleg csizmás kandúos ott ÁkosKépén imádtam azt a jelenetet még a telefonomon is az volt.
krumplifőzelék?mi a csod

maja gépelni akarKép
köszönö szépen a dícséreteket és szép szavakat,puszikál minden babát és mamát..mint gondviselője egjeghyzem a szépség mellé egy kis jóság is trsulhatna.ma negyed 5 és negyed 6között volt a hajnali maja showKép

kaptam a brendontól levelet,nem cseélik ki,hanem a kermihez akarják vinni és sajnálják hogy nem vagyok megelégedve.
nos ezek szerint a jogszabályt mindeni másképp értelmez,Vizimanó mit szólsz ehhez?ne vond már meg magadtól a netet,minket,tessék jönni és mesélni.
milyen ügyesek hogy majd 1 hónap után megbírtak írni egy levelet.f@sza hogyha elküldöm a kermihez az megint idő,de szerintetek ha ott bevizsgálják és azt mondják rossz,akkor már kötelesek kicserélni?

Timurr
Vendég

Timurr!

Ha a Kermi, azt hozza ki, hogy hibás akkor kötelesek megtéríteni.
Elég szomorú hogy egy ˝neves˝áruházlánc ennyire lejáratja magát szerintem!

Conie,Villes!
Akkor holnap jó nektek?Mondjuk 3óra?Vagy inkább csütörtök délelőtt?

Ildi

delfinke

Kép
Vendég

Bocs,most olvasom, hogy Connienak a csütörtök délelőtt nem jó!Akkor délután?

delfinke

Sziasztok!

Hú, megint jól le vagyok maradva! Mármint az olvasással meg a hozzászólásokkal...

Gréti pár napja olyan hangosan beszél (inkább kiabál), hogy az valami hihetetlen. Eddig is sokat magyarázott, de azt olyan normálisan, most meg sikongat, dumál, de úgy, hogy kilyukad a dobhártyám.
Lehet, hogy most fedezte föl a hangját?

Vezso: Pincér sztori hosszú és unalmas.
Papád hobbijain jót nevettem. Kép

Zitmi: Grétinek Szent Margaréta a védőszentje.

Patri: Én úgy tudtam amíg csak szopnak a babák addig kell K vitamint adni, ehhez képest a mi dokink is azt mondta, hogy 3 hós kortól már nem kell. Mi nem adjuk már.
Műtét: Kép Kitartást hozzá!

Berkiadri: Após, lábad: Kép KépKépKép
Férjed egy tündéri pasi lehet, hogy ennyit segít neked, nagyon szerethet, és ez nagy kincs ám!!!
Kívánom, hogy jöjjenek rá a baj forrására, és valósuljon meg minden álmod rövid időn belül!!!

Timurr: Maja nagyon édes!

Hüpi: Igen, római katolikusok vagyunk. Az utolsó képen (is) a keresztanyja (sógornőm) fogja Grétit. Családi állapotok nálatok is hansonlítanak a miénkhez Kép

Angéla: Annyi jó szépségápolási praktikád van, zsíros hajra nem tudsz valamit?

Connie: Gréti is harap, és ha rászólok, hogy nem szabad, akkor a pofámba röhög. Kép Úgyhogy én se vágyok fogakra. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vezso,
Gyerekkoromban az egyik barátunk olyan vonatmániás volt, hogy kijárt az állomásra vonatokat nézegetni, de órákig. De nem vasutas lett, hanem testnevelő tanár, de még mindig jár vonatokat nézegetni.

Timurr,
Én is úgy tudom, hogy ha a Kermi szerint hibás, akkor ki kell fizetniük. Lehet, hogy azért vacakolnak ennyit, hogy aztán a kermi döntés birtokában a gyártótól behajthassák az árat.

Ildi,
nekem holnap délután 3 óra tökéletes, de jó a csüt. délután is.

KépKép
connie

Connie!

Akkor legyen holnap délután; közben rájöttem hogy a csütörtök nekem sem jó.
A pelust majd ne felejtsd el légyszí; meg a Burdát amiben a lábzsákok vannak! Köszi! Kép

Virág!
Te jössz? Naaaaaaaaaaa légyszí, légyszí, légyszí!

Majd üzenek Liriannak is, nem tudom mikor jönnek haza! Kép

Ildi

delfinke

Vezso
Ambíciókról azért túlzás lenne beszélni,inkább azt mondanám,kacérkodom a gondolattal.Elkezdtem azon agyalni,h mit kéne csinálnom,mert nem akarok tanítani,legalábbis felnőtteket nem.Azon is gondolkodom,h továbbképzésen megtanulom h lehet kis gyerekeknek angolt tanítani,kicsikkel foglalkozni mindig is szerettem.Majd meglátjuk mi lesz.

Ildi
Nekem is jó a holnap 3 óra,de a csütörtök is.

Iszonyú éjszakánk volt,Vince szabályosan 2 óránként ébredt,miután este leraktuk,üvöltve,csak gyanítom h a foga lehet,mert egyfolytában matatott a szájában a mutatóujjával.Ma vezek Panadolt,remélem nincs semmi mellékhatása,mert ugye a gyerek nem tudja elmondani,mi a baj,én meg csak találgatok.

Timurr,
nem tudom hogy bírod sorozatban ezeket az éjszakákat a sűrű felkelésekkel,én teljesen lent vagyok pamutbanKép
Nem semmi h erre a levélre tellett tőlük.Rohadt egy sz.rrágó cég,mindent extra felárral árusítanak,mégis képesek eltojakodni egy iylen dologgal,pedig számukra semmiség ez az összeg, a gesztusról nem is beszélve.Nem az a fontos nekik,h a vásárlóik elégedettek legyenek,hanem h ők minél nagyobb haszonra tegyenek szert,minden áron.Hányingerem van az összes tetű multitólKép
Azt hiszik övék a világ,de miért is ne hinnék?Ebben az országban mindent szabadKép Azért remélem a Te javadra fog megoldódni a helyzet,én mindenesetre nagyon drukkolok!

Angéla
Én meg se köszöntem az arcradíros tippet,azt is kipróbálom majd kösziKép

Berkiadri
Martinnak Te vagy a legfontosabb és legszeretettebb személy a világon,ne aggódj amiatt,h a lábad miatt nem tudsz megadni neki mindent,mert a szeretetet nem a lábával adja az ember.
Nagyon kívánom Neked,h tudjanak segíteni és rendbejöjjön a lábad!
A sírás dologhoz nem tudok hozzászólni,nálunk nem volt iylen,de lehet h csak anya közelségére vágyik Martin,semmi különösebb baja nincs.

Jégvirág
Vince is hangosan kiabál,sikongat,olyan szinten h sokszor nem halljuk egymást a férjemmel,de a múltkor a védőnővel is alig tudtuk túlkiabálni.De a kedvencem mégis az,amikor a könyvtár síri csendjében rázendít,h mindenki majd leugrik a székből ijedtében Kép Gyorsan kisunnyogok vele,és abban a minutumban el is alszik,úgy látszik nem szeret könyvtárba járniKép
Most végre elaludt,megpróbálok feltámadni,bár lehet h inkább aludnom kellene?
Virág
villes

Ildi,
akkor holnap 3?Hol lesztek? Azt hiszem gyalog fogok átmenni,a benzinkúttól messze van az a megálló,amiről a múltkor szó volt,tudod a kanyar után?De most az istennek nem jut eszembe a neveKép
V.
villes

Virág!

A megálló neve: Újhegyi sétány! Kép Kép Kép Kép
A benzinkúttól kb még 10 perc séta!
Tudod hol van az az új lakótelep (Rózsakert) a tó mellett? előtte van egy étterem; ott találkozhatnánk!
Így jó neked?

Ildi

delfinke

Na sziasztok!

Tegnap csak olvasgatni tudtalak titeket, alig volt időm. Bennt jártam Pesten és teljesen elfáradtam. Kocsi+parkolóhely + gyerek ki-be....szóval haláli. Örülök neki, hogy nem kell minden nap eljátszanom ezt. Voltunk babafotózáson, Blanka is elfáradt, mert tornás fotókat csináltak. EGyébként meg élvezzük a szép időt. Séta meg pihi a mai nap.

Vezso! Köszi az infót, 29-én megyünk. Remélem, nem jön közbe semmi. És persze igyekszünk a 18-i találkára is, hogy megismerjelek titeket.

Berkiadri! Sajnálattal olvastam róla, nem vagyok régóta itt, és nem tudtma, hogy mi a helyzet veled. Remélem, hogy nemsokára rendbejössz. Martin imád téged, és a párod is, adj hálát az égnek, hogy ilyen szerencsés vagy ezen a téren. Remélem, hogy veled is fogok valamikor találkozni. Nem lehet, hogy Martinnak fáj a hasa? Azt szokták mondani, hogyha görcsösen sír és a kezeit ökölbe szorítja és feszíti a hasát, akkor fája a hasa. Próbáltad már hason fektetni ilyenkor vagy megmasszírozni?

Patri! Ne aggódj a műtét miatt, iztos rendben lesz minden. Téged valószínűleg jobban meg fog viselni, mint a fiadat. Fel a fejjel!

Timurr! Maja nagyon aranyos.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Na sziasztok!

Tegnap csak olvasgatni tudtalak titeket, alig volt időm. Bennt jártam Pesten és teljesen elfáradtam. Kocsi+parkolóhely + gyerek ki-be....szóval haláli. Örülök neki, hogy nem kell minden nap eljátszanom ezt. Voltunk babafotózáson, Blanka is elfáradt, mert tornás fotókat csináltak. EGyébként meg élvezzük a szép időt. Séta meg pihi a mai nap.

Vezso! Köszi az infót, 29-én megyünk. Remélem, nem jön közbe semmi. És persze igyekszünk a 18-i találkára is, hogy megismerjelek titeket.

Berkiadri! Sajnálattal olvastam róla, nem vagyok régóta itt, és nem tudtma, hogy mi a helyzet veled. Remélem, hogy nemsokára rendbejössz. Martin imád téged, és a párod is, adj hálát az égnek, hogy ilyen szerencsés vagy ezen a téren. Remélem, hogy veled is fogok valamikor találkozni. Nem lehet, hogy Martinnak fáj a hasa? Azt szokták mondani, hogyha görcsösen sír és a kezeit ökölbe szorítja és feszíti a hasát, akkor fája a hasa. Próbáltad már hason fektetni ilyenkor vagy megmasszírozni?

Patri! Ne aggódj a műtét miatt, iztos rendben lesz minden. Téged valószínűleg jobban meg fog viselni, mint a fiadat. Fel a fejjel!

Timurr! Maja nagyon aranyos.

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Na folytatom, csak majdnem elszállt minden.

Zitmi, Jégvirág! Nagyon jók a fotók, aranyosan vagytok a képeken. Na meg persze a gyerkőcik is:-)
Jégvirág, sajnálom, hogy ilyen nehézkes a családod, nem lehet egyszerű. Nekem mázlim van, majd jól kijön a két család egymással, elég gyakra összejárunk. Nem is tudom mi lenne, ha olyanok lennének, mint nálatok. Így elég kínos minden családi eseményt megtartani, gondolom csak akkor csináltok bármit, ha kötelező. Hátha egyszer megváltozik minden.

Kingu! Az én férjem is nagy hoho. Mármint, amikor van ideje. Ti jártok valami fix helyre, vagy mindig változik? Mi már régóta nem találtunk olyan helyet, ami tetszik is és még hal is van. Pedig szeretünk eljárni és országszerte egy csiomó helyen voltunk már. Segíts, hátha nektek van valami jó ötletetek.

Most látom, hogy kétszer küldte el a gép a szövegemte. Tiszta hülye, össze-vissza működik a babanet.
Most megyek. Jók legyetek!

Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri: Én nem nagyon látszom a képeken szerencsére, úgyhogy nem is lehetek aranyos. Kép Aki Grétit fogja az a keresztanyja.
Semmi eseményt nem ünneplünk közösen, csak amit muszáj. Esküvő, keresztelő.
Egyszer anyósomat meghyvtuk hozzánk karácsonyra. Soha többé. Meg egyszer apósomékkal nyaraltunk (ők, mi, meg a szüleim), soha többé.

Vezso: Nagyon rendik vagytok a férjeddel. Kép Remélem eljutunk a talira, mi 3-an megyünk, ha megyünk. Most költségvetést kell készítenem, hoyg megéri e, és mipénz. Kép Ki van adva parancsba. Kép

Virág: Jaja, felismertem Grétit a fiadban. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Sűrű napom van, és még hol az este.?

Vezso
Reggel mentünk a dokihoz. Cirka 50 percet várunk, mire bejutottunk, pedig időre mentünk. NEM voltak megelégedve az Ádámmal. 210 grammot hízott 3 hét alatt. Nem túl sok, nem is kevés. Tanácsuk, hogy adjak szopi után neki egy kis tápszert. Erre én azt válaszoltam, hogy nem szerertnék neki azt adni, mert nekem van elég tejem. Akkor azt fejjem le, és utána adjam neki oda cumisüvegből, vagy pohárból. Mert lehet, hogy lusta kiszívni a tejcsit a ciciből. Lusta lenne? Nem hiszem, mert éjjel megeszi mindkét cicit 20 percen keresztűl. De ezt nagyon bírom: rögtön tápszer. És ha az Ádám ilyen fajta, hogy vékony? Az apja és én is vékonyka voltam picinek. Tehát most 6890 gramm, és 67 cm. Szerintem elég hosszú, mert volt ott egy kislány, aki 4 hónappal idősebb volt Ádámnál, és ő is 67 cm. De mi alacsonyak vagyunk. Nem értem én ezt. Ja és megvizsgálták, lemérték az Ádámot, és megbeszéltük a teendőket, és úgy csináltak, hogy mintha készen lettünk volna. Erre én. -"Szurit nem kapunk?" Nem mintha hiányzott volna. Teljesen el voltak havazva.
Tehát két hét múlva megyünk megint, és addig megint kell írni.
De lehet, hogy tojok rájuk, és adok neki gyümit, meg krumplit. Õk nem ajánlják. Csak tudnám miért kell ennyire valamihez naptár pontosan ragaszkodni.
Irok még, csak ell ne szálljon!Kép
hüpi

Timurr
Krunplifőzelék=keményítő,+keményítővel volt sűrítve= Tömör szénhidrát. Ebböl lesz a tejcsi.Kép
Honnan szedted ilyen hirtelenjében ezt a Csizmáskandúrt? Halkan jegyzem meg, nehogy Connie meghallja, De tiszta Ákos!Kép

Adri
Nagyon sajnállak a lábad miatt, de én igazából nem tudom, hogy mi is van vele. Leírnád nekem, ha nem okozok vele sok fájdalmat?

Patri
Szurkolok nektek a műtét mmiatt, és ne aggódj minden rendben lesz vele.Kép

Jégvirág
Ez így nem ér, hogy a keresztanyus képeket rakod fel! Hát te hol maradsz?Kép
RokonokKép

Vezso
Spártai hét- ez jóKép nekem is kéne egy ilyen hét, de akkor én nem tartozkodnék itthon, ha lehetségesKépKépKép

Mennem kell. Felébredt a kicsi.
Se ebéd, se rend, csak internet állandóan. Nekem is elvonót kéne tartani!
Üdv Szilvi
hüpi

Hüpi,
Mennyi idős is most Ádám? És vontak le valami következtetést a jegyzeteidből, volt értelme irogatni?

Vaktyúk,
Te hová lettél? Te is netelvonót tartasz?Kép

Beállok én is a tanulók sorába, igaz csak egy tanfolyam erejéig, novemberben megyek szopis tanfolyamra. Egész nap szervezkedtem, anyu jön majd segíteni Ákossal. Elvileg bevihetném, de 8 órán keresztül csak nem akarom ott nyúzni. Bár azt mondták a gyakorlati órára vigyem be babát demonstrációs "eszköznek".Kép

KépKép
connie

Sziasztok
Kép
Connie csak kicsit meg sok dolgom volt nagyon nagyjabol most tudtam le, ill meg nemi takaritas hatra van... de az megvar.
Ma kaptuk az ot-hos oltast Csipet 70cm es 8141gKép
Elvileg nekunk mindket tali jo a muvhazas is elotte levo napon megyunk a kardiologiara de sztem semmi sem lesz.

Kép
vaktyuk

Hogyhogy most kaptátok az öt hósat? Már kezdtem megijedni, hogy baj van a memóriámmal, és Csipet fiatalabb Ákosnál, dehát nem.

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?