Jó reggelt!
Hú, akkor most mikor legyen a tali, Connie, el fogtok utazni? Segítség!!!
A Shrekből én a szamár vagyok, stipistopi. ("Ott vagyunk már? Ott vagyunk már?"...)
Patri
Műtét
Szorítok Nektek, miből áll ez a műtét? Szegényke, nem érdemli meg, hogy ilyen pici korban már műteni kelljen. A műtét eleve bele volt a kezelésbe kalkulálva? A gipsz nem volt elég ezek szerint? Légy erős most, bármi lesz, a fiadnak szüksége van Rád !!
Minden rendben lesz.
Berkiadri
Mit mondott tegnap Neked az orvos a lábadról? Elmúlik majd a bénulás? Nem baj, hogy megkérdezem?
Babjag
Köszi a választ a játszószőnyeggel kapcsolatban.
Meg fogom nézni. De a képről is lerajzoltam,ami látszik, hátha lesz időm mégis. Anyagom az van, persze nem ilyen színűek, de az nem baj.
Virág
Tanulni sosem késő
, tehát érdemes belevágni mindenbe bármelyik korban. Ez az én elvem. Az idegenvezetést ma már máshogy tanítják, mint amikor én végeztem el a tanfolyamot: akkor az Ipari Minisztérium szervezte, két éves volt , heti 3x4 óra és nem lehetett máshol képesítést szerezni, csak ott. A Műszaki Egyetemen zajlott maga a tanfolyam. Én az egyetemmel párhuzamosan tanultam ott. Ma már sok helyen tanítják, a Rózsa u 4-6-ban van a fő központ, ők adják ki az igazolványt, ami nélkül tilos vezetni. Munkát pedig az talál főképp, aki jól dolgozik, egy-két hiba és nem hívja az a cég többet, a hírek pedig gyorsan terjednek. Megbízhatónak kell lenni elsősorban. Persze, az ismeretség, a kapcsolatok is számítanak. Viszont, hiába van kapcsolatod, ha pl panaszkodik a vendég, úgysem kap az ember munkát. Van id vez kollégám, aki jóval 30 felett kezdett dolgozni (10 éve, 3 gyerek van és felnőttek) és most pl Spielbergnek ő volt az egyik fő kísérője. Már az egész család az idegenforgalomban dolgozik.
Ilyen ambícióid vannak?
Rajta!!
Zitmi
Nekünk is mindig mondják, hogy nem baj, majd a 4-ik gyerek fiú lesz , én ilyenkor meg nézek nagyokat, mitől kellene engem azért sajnálni, mert lányaim vannak. (?!)
Aranyos vagy, hogy kérdezed
, hiányzik-e a munkám. Foglalkoztat ez a gondolat mostanában, valóban. Most még semmiképp nem mennék vissza, max a köv szezonban, de akkor is csak amúgy könnyedén, nem visszakerülni a mókuskerékbe. Hatalmas a stressz és nincs pihenő. Meg kinézni is kell vhogy, elsősorban azért, hogy ápoltsággal megtiszteljem a vendéget, meg azért is, hogy legyen önbizalmam kiállni x ember elé órákig beszélni. Meg fel is kell készülni, visszazökkenni pl rengeteg adatot kell tudni kívűlről. Pl a gazdaság főbb adatait, amik viszont változnak. A férjem nem szeretné, hogy dolgozzak, csak olyan hobbi-szinten. Meglátjuk, hogy lesz, Rozira mindenképp vigyáznia kell akkor vkinek, és a nagyim már 80 éves. Õ volt eddig a legtutibb gyermekfelvigyázó nálunk. Hihetetlen ügyes kisbabákkal és annyi türelme van. Végül is, most is dolgozom (
), a szellemi leterhelés viszont nagyon hiányzik.
Neked szokott vki segíteni gyermekre vigyázni? Hogy oldod meg?
Vezso