Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi!
Ez nagyon jó hír így hétvégére. Most mindenki a nyár után feltöltődve próbálkozik. lyenkor többnek jön össze baba általában.
Örülök, hogy a másik két sejtecske is összeszedte magát.

Farkasok!
Ugye megtapadtak a lurkók? Ekkora szurkoló csapat mellett mást nem is tehetnek.

Mindenkinek jó hétvégét.
latimi

Nóri!
Te mindent szoktál tudni, ha szépen megmaradnak a többiek ilyen állapotban is lehet őket fagyasztani????

Timi!
Mi is hasonló okok mitt mentünk el két hétre nyaralni, hogy jól kipihenjük magunkat és újúlt erővel tudjunk nekivágni ennek a projektnek. Sok múlik az ember lelki erején.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
csak ilyenben lehet. A fagyóba ált. blasztókat tesznek, mert azoknak van esélyük a felébredésre.
Nagyon jól ezek a hírek Kép Nagyon drukkolunk Nektek!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebikém!Kép

Nagyon örülök a "majdnem blaszto" picúrjaidnakKép! Ennek sikerülnie kelllllllll! Halották odafönt???????????? Remélem!KépKépKépKép

Én annyira levagyok maradva hogycsak ihaj! Sajnálom! Tudom hogy nem szép dolog tőlemKép! Egyszerűen teljesen elvagyok havazva, meg egyébként sem történik semmi velem, babatéren. De higyjétek el tiszta szívből drukkolok mindenkinek és amikor jó hírt kapok felőletek még meg is szoktam könnyezniKép! Szóval alattomos módon mindig olvasgatlak benneteket, és szukolok, örülök, néha sírok veletek együtt.
Beindult a tanév és az év eleje mindig nagyon gázos! Rengeteg munkám van és nincs időm irogatniKép! Csak néha, ha találok valaimt ami megtetszik akkor azt fölrakom neketek isKép(pl.: ennivaló cukor csöppségek)
Szóval sajnos apukámat eltemettük a nyáron és nagyon nehéz túl tennem magam rajta. Kár hogy nem láthatta az unokáitKép. A mandulaműtétem valszeg október végén lesz(őszi szünetben) és ha minden jól megy akkor egy karácsonyi lombikkal szeretném meglepni magamKép. Hátha a kis Jézus végre megszán bennünket isKép. Addig tuningolom magam ezerrel, lelkileg, testileg stb.

Farkasoknak megy most a legtöbb drukk, mert már nagyon a finishben vannak!!!!! Köszörüljétek a torkotokat egy közös farkasvonyításra, a holnapi pozitív teszt végett.KépKépKépKépKépKép

Zsebikém! Minden energiám a tiéd!!!! Nekem most az efféle energiákra nincs szükségem! De csak kölcsön adomKép Kérem vissza KarácsonykorKépKépKép!

Sok energiát árasztó puszika mindenkinek! Érzitek már az erejéét??? Na azért!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!
Szomorú hír apukádról! Fogad őszinte részvétem. Kép
Köszönöm az energiáidat ígerem karácsonykor visszaadom, de remélem nem egyedül! Kép KépKép

Orsi!
Köszönöm, szépen megnyugtattál, vagyis nem izgultam csak nem tudtam hogy ez hogy is van, akkor talán jutnak a fagyiba is..... ez már egy álom lenne, de inkább a pocimba jusson egy kilenc hónapra!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Zsebi, szuper hírek KépKépKép Ennyire jó kezdéssel már biztos tuti a zebrás befejezés KépKép
Hétfőn estig drukk -hegyek mennek +++++++++++++++++++++

Farkasok,
Holnapi vérvételig miden körmöm le fogom rágni helyettetek is Kép Vagy nem is, tulajdonképp nincs miért izgulni, a babók már szépen bevackolták magukat hozzátok KépKép Irjatok minél hamarabb holnap ! (Bár mi Miskolcra megyünk ismerősökhöz, igy csak este tudok majd jönni)Esetleg kérhetek sms-t ?

Zsu,
Sajnálom apukádat KépKép Jól teszed ha most egy kicsit mással foglalkozol, aztán karácsonyra jól feltöltődve belevágsz és az angyalok hozhatják a zebrát. Azért néha jó lenne ha benéznél addig is KépKépKép

Norka,
Nem is gondoltam, hogy te irtad a cikket, de igy most mindenképp elolvasom Kép (Mi is a skandináv mintát erősítjük Kép)

Csajok, ma sikerült 12 órát aludnom KépKépKép 9-et reggelig és még hármat ebéd után Kép

Kriszta
12+0

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
12 órát??? tartalékolj ám! mert 28 hét múlva ilyenre nem lesz ám lehetőséged... jó 1 éven keresztül egészen biztosan nem.

Zsu Kép
fogadd őszinte részvétünket.
A karácsonyi programhoz meg drukkolok!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
Pont ezt próbálok, előre aludni KépKépKép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Zsu,
sajnálom Kép Én is átéltem ezt apummal 5 éve, legközelebbi ember életemben, és sajnos azt mondhatom, csak 1 éve sikerült elengednem... sok-sok gyászmunkával, az elfojtás nem jó. De mit is írok én itt... mindenkinek másképp van ez.

Zsebi, ez nagyon változó... mert Krizsa azt mondta, például a Kaális biológus legsikeresebben a 2 naposat tudja lefagyasztani, és a szakirodalom is azt vallja, hogy az 1 napos zigóta és 2 napos 3-4-5 cellás fagyasztható a legjobban, de a technológia egyre jobban fejlődik és már 5-6 napos blasztókat is tudnak sérülésmentesen fagyasztani. Plusz a Kaáliban a továbbtenyésztés megy, tehát előbb elviszik a babókat 4-5.napig és utána fagyasztanak - ez viszont ellentmondásos, nem tudom, biztos a politikájuk függvénye!

Kriszta, jól teszel, ha ilyen sokat alszol. Kép Kell a babónak és a növekedésnek az energia. Kép Nálam az van, hogy mióta alvászavarom van, sajnos már soha többé nem vagyok jó alvó, ezért egyik éjszaka úgy alszom mint akit fejbevágtak, minimum 8 órát, a másikon meg más forgolódom, ettől kifáradok, és ez így megy, periodikusan. Kép Nem tudom, mi történt, és ugye már 3-4 hete tart ez.

Lányok, örülök ha benéztek az origora megnézni a cikket, én sose kérek ilyet, csak mivel ez a debütálásom és online jellegű, a szerkesztő abból látja a közönség érdeklődését, hogy mennyien klikkeltek rá... Kép És ettől is függ a további együttműködésünk. Na, hát ezt kinyögtem. Kép
s_norka

Nóri!
Akkor megyek én is megnézem a cikkedet!!!!!
Azért ez is érdekes, eddig az elsőnél 2 naposan kaptam vissza őket mondták hogy a többit mindenképp továbbviszik, mert csak akkor tudják fagyasztani, a másodiknál 3 naposan kaptam vissza a többire mondták nem lehet fagyasztani már biztos most meg ismere a helyzetet. Biztos sok mindentől függ ez, de ha lesz idő megkérdezem. Kép

Kriszta!
Úgy legyen, de ebbe még belegondolni is félek, nemhogy leírni. Másnak is indult már ilyen jól és nem lett szép a vége, szóval azért ez még sajnos nem 100 /-ék, de jólesik a biztatás!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Norka Kép
ezek szerint te ennek jobban tudod a részleteket. Nem is tudtam, hogy a kisebbet jobb fagyasztani, a kaáliban meg pont a fordítottját mondták Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya, nekem Krizsa azt mondta, hogy a 2 napos jobban fagyasztható, esküszöm! Kép Ez áprilisban volt.
Sőt, még viccelődött is: "Embert azért már nem fagyaszthatunk, igaz?"
s_norka

Nóri!
Tényleg nagyon jól írsz, én is gyarapítottam a klikkelők táborát!
Zsebi, Franciaoba megyek, de csak kedden, szóval még a nagy pillanatodban itt leszek és drukkolok.
Most viszont Farkasokon a világ szeme, nagyon nagyon szorítok!
Unique, hová tűntél?
Én jól vagyok, a kisbaba nagyon jól viselkedik, a fáradtságon kívül nincs tünetem, alig várom, hogy leteljen a 12 hét, hogy a világba kiálthassam a jó hírt!!!
Kriszta, tök csini vagy a fotón, nekem még mindig nincs pocim..., de már nagyon várom, néha kinyomom előre...
Zsu, én is sajnálom, hogy apukád elment, tudom mi ez, én két éve veszítettem el az enyémet, az idő segít... Remélem karácsonyra érted izgulhatunk!
Wisht is puszilom, meg mindenkit
reno
10+1
renoka

Farkasok!
Reggel óta rátok gonolok, remélem minden rnedben lesz és jöttök hamar a jó hírrel!!!!!!!!
Addig is drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, nem tudod véletlenül, hogy Farkasék pisis tesztet csinálnak, vagy bementek vérvételre és meg is várják? Csak mert már tűkön ülök. Kép

Számolgattam a naptárat, kb. 60% a valószínűsége, hogy halottak napján lesz a transzferem... elég morbid. Kép
s_norka

Farkasouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk!!!!!!!!

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????
larapapa

Nori!
Ez egy kicsit morbid valóban, de pont ez fogja meghozni a szerencsédet!!! És ha basztó lesz akkor kitolódik, szóval no para, illetve látod nekem most milyen hosszú volt a stium itt minden előfordulhat..

Úgy tudom vérvétel, de hogy az eredményt megvárják-e azt nem tudom a múltkor megvárták.
A héten írtam nekik, hogy időbe menjenek fel, mert a múltkor mikor vasánrap voltam uh-n egy csak 1/2-10 körül jött és mondták leveszik a vért de csak másnapra lesz eredmény, tudod ilyenkor nem todloznak ők sem sokáig. De majd jól kikérdezem hétfőn hogy van ez mert ha minden igaz nekem is hétvégére esik a tesztelés én pedig maradok szerintem a vérvéelnél, azt nem hiszem hogy megvárom az eredményt, annál én beszaribb vagyok....

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Vérvételre kell menni, a Kaális nővéreket, akik olvasnak és emiatt húzkodják a szájukat, üdvözlöm. Kép
s_norka

Nóri!
Nem hiszem hogy baj lenne ha az ember lánya vérvételre megy nekem mindig a doki kínálja fel a lehetőséget, nem magamtól állok oda. Végülis akár ki akár mit mond ez a legmegbízhatobb. Mert ha a pisiből pozitív de valamilyen hormon kevés itt gyorsan tudják potolni, de nehogy ezen múljon egy kis ember élete.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, hát én hallottam már,hogy valakivel kelletlenek voltak, mert mondta, hogy még nem tesztelt, csak úgy odament, közben Kr. nem is ajánlotta fel neki ezt a lehetőséget. Én nem értem ezt, és nem is fogom tudni követni, hogy van ez, mindenesetre én is mindenkit erre biztatok, hogy menjen csak el vérvételre. Ha már az állam is több százezret ad egy ilyen procedúráért, meg mi is a fél egészségünket (kis túlzással), akkor szerintem ez a legkevesebb, hogy minden IVF-snek megcsinálják a vérvételt szó nélkül.
Meg kell hagyni, én nem panaszkodhatom, velem mindig kedvesek voltak a nővérkék, csak nekem sem volt egyértelmű, mert az 1.lombiknál a dokink felajánlotta a vérvételt, másodiknál meg már nem...
s_norka

Már én is nagyon várom a híreket. De a vérvétel eredménye olyan dél körül szokott meglenni, ha jól emlékszem. Mi a legkorábbi időpontban mentünk reggel, és csak 11.30 körül volt eredmény.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Húúúúúúúúú Farkasok siessetek mááárKépKépKép!!! Izgi!KépMinél hamarabb szeretnék jó hírt hallani:!

Lányok! Ma reggel néztem egy flmetKép Muszály megnéznetek! Annyi pozitív energiát kaptam tőle hogy csak na! Elkezdtem bízni még a spontán babában isKép(igaz hogy pont ma reggel jött meg, de sebaj)! A film címe: What the bleeb do we know? Magyarul valami ilyesmi a címe: Mi a csudát tudunk a világról! Szuper jó! Ajánlom mindenkinek! Úgy érzem más szemmel nézem a világot és kezdem érezni az erőmet hogy igenis megtudjuk csinálni azt amit nagyon szeretnénk! Szóval szerezzétek meg valahogy vagy irány a moziKép!

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

bocsi: bleeb=bleep

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Farkasok!
Merre vagytok? Gyertek már a jó hírrel!

Zsebi!
Holnapra Millió drukk ++++! Jó tapadást!

Kedden, szerdán megyünk Kenesére. Egy kicsit horgászom. Készülök lelkileg a pszichodoki vizsgálódására. (furkálására)
latimi

Farkasok!
??????????????????????????????????????????

Lányok!
Én tudjátok melyik filmet nézném meg újra, a napokban teljesen rá vagyok izgulva a Sejtjeink c. filmet. Nem tudjátok hol lehetne beszerezni?
Még akkor néztem meg amikor nem érintett ez a dolgok engem, de így hogy már saját bőrömön is tudom, hogy mit élnek át benne a szereplők megnézném mégegyszer. Na meg az is jó, hogy tudom mindenkinek sikerült így vagy úgy a végére! Kép

Timi!
Jó horgászást és egy kicsit jobb időt hozzá, legalábbis itt Pesten esik az eső. Kép
Mikor mész a pszichodokihoz?

Farkasok!
???????????????????????????????????????
Egész nap csak itt lesekszek gyertek már!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Valahogy furcsa nekem ez a csend... már biztosan otthon vannak, hiszen a Kaáliban 11 után már nem nagyon van senki vasárnap.
s_norka

Nóri!
Én is agyalok! Lehet megvárták az eredményt és hazafelé kajcsiznak egyet, vagy nem tudom.
Mindenesetre izgulok értük! És várom a jelentkezésüket!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Még semmi hír?????

Orsi
KépKépKép
icsilya

Senki nem tudja a mobilszámukat, egy sms erejéig? A feszültség itt leírhatatlan, és azt érzem, nem jönnek.
s_norka

Én azt hiszem, Farkasok ünnepelnek! Nagyon remélem! Önmagában az, hogy kibírták teszt nélkül, számomra tiszteletreméltó!
Zsebi, a Sejtjeinket on-line megrendelheted a www.oviklub.hu oldalon. Gyorsan megjön postán.
Könnyek nélkül nem lehet végignézni.
Jövök még Frakasok miatt!
reno
10+2
renoka

Zsebi!
Most 8-án lesz a lakásvizit. Kb. rá két hétre kell menni a dokihoz, ha tud fogadni. (Max. 60 nap, amíg ezeket a hivatalnak el kell intézni. Ezt mondta a jogásznő)
Itt Fehérváron kellemes koratavaszi az idő, nem esik. Remélem, ilyen marad a jövő héten is. Szeretném kifogni Moby Dick-et.

Farkasok!
Mi van már? Merre vagytok?
latimi

Zsebi Kép
A hétfő délután nagyon jó hír!

Farkasok Kép
???

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

Most értünk haza, persze az eredmény már negyed 10-kor megvolt. Sajnos nincs jó hír. Egy nagy nulla volt az eredmény. Persze előttünk kettőnek is sikerült, de ilyen az élet. Elég szar a hangulatunk, ezért is vásárolgattunk, ettünk...s nem jöttünk haza egyből.
Azt hittük egy két sms közül valaki beírja a rossz hírt, de gondolom a jót beírtátok volna.

Valószínű a fagyibabát még idén kihasználjuk, ami AHA-s lesz több okból is, fagyi az egyértelműen AHA illetve 2 sikeretelen után kell nekik AHA-zni, ma mondta a doktornő.

Mivel nekünk ICSI nélkül is osztódnak, ezt a találkozót kellene a sejtjeinknél megoldani, mert elvileg csak az átjárhatósággal van gond.
Megyünk előre, mert megbeszéltük, hogy megoldjuk a gondunkat és lesz saját gyerekünk.

Puszi és köszi a sok sok biztatást, pozitív gondolatot, reméljük át tudunk belőle menteni a következőre.

Mindenkinek szorítunk természesen. Vigyázzatok magatokra.

Két szomorú farkas.

Farkasok

Kép
farkasok

Drága Frakasok! A fenébe is, de jó lett volna! Annak örülök, hogy máris a továbbiakban gondolkodtok. Nekem is az átjárhatósággal volt a baj, de tudjátok áprilisban a 2. sikertelen lombik utána a híres-nevezetes német prof. megnyitott. Ha kell, ebben tudok segíteni. Tudom mit éreztek, veletek vagyunk!
reno
renoka

Farkasok Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

KépKépKépKépKépKép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Jaj, nem Kép
Semmi értelmeset nem tudok írni. Lehet, hogy a kisfarkasok előbb akartak egy kicsit kirándulni Lappföldre fagyiba, és csak utána jönnek... mikor lesz a következő akció?
s_norka

Kedves FarkasCsalád Kép
nem tudok mit írni Kép nagyon drukkoltam... Az elszántságotoknak egészen biztosan meg lesz az eredménye. A fagyisoknak drukkolok, hogy felébredjenek majd, és szépen bevackolják magukat.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Nóri!

Szoktam olvasni hétvégén is, csak most épp elutaztunk,így csak most tudtam jönni...
Már nézegettem én is a PCOS-s oldalt a lombikbaba.com-on, nagyon jó szerintem. És én is gondoltam erre, hogy természetes módszerekről gyógynövényekről is lehetne ötleteket adni, akartam is javasolni neked. Szívesen segítek ennek összeszedésében, bár azt nem merem vállalni, hogy egyedül össze tudok egy ilyen anyagot állítani. De keresnék a témához kapcsolódó anyagokat, és utána megbeszélhetnénk, hogy mit tegyünk bele, mit ne, hogyan legyen összeállítva az egész.

Almodo

Kép
almodo

Farkasok!
Kép
Nem találok szavakat!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szevasztok,
Mit mondjak Nektek. Ez egy nagy szopás! El vagyunk keseredve, de inkább csak előre nézünk. Afelől, hogy mindent megtettünk teljesen meg vagyok győződve, de most ennyi lombik után, elég szarul hangzik, hogy a 2 már soknak számít, ez a mi szép országunk. Szóval mi a szarért nem csinálnak mindent az első lombiknál. Ma már azt is tudjuk, hogy a 3. lombiknál a TB előírja az AHA-t, szóval a következő az lesz majd. Illetve a novemberi fagyibabákat is megpiszkálják, előszür is azért, mert fagyik és azoknál kötelező, másod sorban meg azért is mert ez már elvileg a 3 lombiknak számít, csak mivel ez csak sima transzfer lesz, így lehet érte fizetni -35.000 Ft-, és akkor nem számít lombiknak. Minden rosszban van valami jó is. A dokicsajszi nagyon kedves volt ő is feltett kezekkel kérdezte magától, hogy ilyen szép eredményekkel miért nem sikerült, csakis a megtapadással lehet gond, bár meg kell jegyeznem, hogy most olvastam az AHA-hoz adott papírt, amin rajta van, hogy az IVF-vel történő gyerekgyártás során a táptalaj miatt megvastagodhat a burok, így nem tudnak kibújni. Hát ez van, igazán csak a kis szarosokat sajnálom, hogy nem lett meg egyikük sem - annyira tetszettek mindenkinek- , még jó hogy nem láttam őket. Na ez az egy keserít csak el. Mondhatnám, hogy ez van ezt kell szeretni, de bassza meg a kurva élet miért pont minket kellett kipécézni, és ha már kipécézett minket a sors nagyra értékelném, ha most már befejezné, mert tele van a tudatom a szívástól.
Az az érzésem, hogy erőszakosabbnak kell lennünk, hogy legalább több lehetőségünk legyen próbálkoznunk, és már a második próbálkozásnál több dolgot tegyenek meg, ezért elkezdek kutatgatni, vagy ezúton kérem Woodit, hogy jelentkezzen, hogy csatlakozni tudjak a mozgalomhoz amiben ő részt vesz, és segítségére legyek más szerencsétlennek. Na most jól vagyok, holnap megyek már dolgozni, és belecsapok a benti bablevesbe, így aztán ajánlom innen az éteren keresztül, hogy kössék fel a gatyájukat.

Ja utána nem írtam senkinek sms-t - bocsi - mert lemerültem, de mint utólag megtudtam Krisztián írt. Elmentünk levezetni a feszkót, és leamortizálni a pénztárcát, persze amit akartam az nem volt, mert hiába van ősz és hiába találsz kedvedre való cipőt ha nincs méret, szerintem az átlag embernek 37-38-as lába van, akkor miért nincs belőle, és a lökött eladója még hülyének is néz, hogy miért nem álltam szeptember 1-től a bolt előtt, hogy ha jön egy jó cipő akkor azonnal meg tudjam venni, szóval cipő nincs. Persze találtam mást szépítkező cuccot, könyvet, kaját. Holnap hívom a fodrászt és a kozmetikust, hogy renováljanak, mert le vagyok pukkanva és kell egy kis kényeztetés, már ha egy full gyantát annak lehet nevezni.

Na jól van megszűnök Drágáim.

Renoka,
Kérlek valahogy juttasd el hozzám a doki elérhetőségét és hogy hogy megy a dolog, mert ha véletlen a novemberi fagyócákkal nem megyünk semmire akkor biztos bepróbálkozunk és hátha sikerrel járunk mint Te. Kérlek ne izgulj és Franciaországban érezzétek magatokat jól.

Sünikém,
Szevasz, mi a pálya blökidzzsel?

Kavicska, Unique, Kriszta, Snori, Lara-famili, Icsilya-famili, Dedikém, Latimi, ZSebes, Wish, Bzsuska, Fanni, Mniki, Nviki: köszi a drukkot, de ez most nem jött be, majd novemberben (remélem nem maradt ki senki, de ha mégis, akkor őket is belegondoltam)

Zsebes,
Most tiétek a pálya, Krizsa harcra kész, aggyatok bele mindent!!!

Millió puszik Farkasok J

Kép
farkasok

Judit!
A dokihoz a nőgyógyászomon keresztül jutottam el, aki a Nyírőben dolgozik. Õ is megcsinálhatta volna a műtétet, de félreállt és azt mondta, csinálja a legjobb: Otto Kabdebo. Miután bejelentkeztem Dr, Vereczkeyhez a Nyírő meddőségi centrumában, azzal, hogy a 3. lombikot nála szeretném megcsinálni, de előtte csináljuk meg ezt a műtétet, ő is helyeselt, de felajánlotta, hogy majd ő megműt (imádja a lóvét). Ragaszkodtam a német profhoz, így kaptam kb. 2,5-3 hétre időpontot a műtétre. Közölték, hogy drága lesz, 100-200e között, attól függ mi mindent találnak odabent és miket kell megjavítani. Nálam persze az utóbbi összeg ugrott ki a végére... Ez így nem annyira stimmel szerintem, de nem agyaltunk ezen, meg volt rá a pénz, kész. A prof beszél magyarul, nagyon szimpatikus és aranykeze van. A kórház nem rosszabb az átlagnál, én meg voltam elégedve, a nővérek is rendesek. Szóval, ha esetleg úgy döntötök, hogy felkeresitek ezt az intézményt, először is Vereczkeihez jussatok be és itt most tegyétek félre a róla hallott negatív dolgokat. Kérjetek egy konzultációt, ez nem kötelez semmire és ingyenes, aztán eligazít a profhoz. Az én műtétemen nagyon sok orvos bent volt, más kórházakból is, jönnek tanulni a mestertől. Ennyit tudok nagy hirtelen segíteni, ha visszajöttem szerzek tel. számot.
reno
renoka

SziasztokKép

Farkasok
Nagyon sajnálom!Kép

Zsebi
Nullától nyolc hónaposig írtuk a baba korát, de igazából újszülöttet szeretnénk. A neme mindegy, csak egészséges legyen.

Segítsetek egy kicsit: szeretném elolvasni Nóri cikkét, de nem találom. Valami kis segítség?!

Petyaanya

Kép
petyaanya

Szisztok,

Csak egy gyors bekukk, mert már nem bírtam ki.

Farkasok
Annyira de annyira sajnálom. Kép Nem tudok mit írni, próbáld meg elterelni a sok rossz gondolatot és sírd ki magadból a rosszat, hátha az segít. Kép
Nagyon sajnálom. Kép Viszont a következőnek már sikerülnie kell! Kép

KavicskaKép
Bocsika, hogy nem írtam, még mindig "dögrováson" vagyok.

Lányok, FiúkKép
Mi jól vagyunk egyébként, csak bár már a 14. hetet tapossuk, a rosszullétek kevéssé próbálnak meg szűnni. Ez van. Mindig olvaslak Benneteket, nagyon érdekel, mi van Veletek és szorítok is mindenkinek, de ne haragudjatok érte, hogy nem jövök gyakrabban, minden erőm kiszívja a kis Pocaklakóm. Kép
Amint jobban leszek úgyis gyakrabban jövök majd Kép
Múlt héten volt 72mm a kis Drágám. Holnap megyek újra védőnénihez és okt 17-én AFP vizsg-ra.

Na eldugulok, most nem vagyok a legjobb téma. Kép

Pusza Mindenkinek!

Unique
14+3

KépKép
unique

Krisztián szólt mikor írtam a levelet, hogy elírtam egy szót, erre kijavítottam , de nem igazán arra mint amire a magyar helyesírás késztetett volna ezer bocs:
aggyatok=adjatok

bocsika

Kép
farkasok

Szevasz Petyaanya,
Pont most olvastam a cikket így gyorsan a cím.

http://www.origo.hu/tudomany/tarsadalom/20050927fiatalok.html

Kép
farkasok

Farkasok!
Nagyon sajnálom.

Akárki akármit mond, agyógyszerekkel nem stimmel vmi. nem hinném, hogy ennyi házaspárnál nem tud megtapadni még 1 db embrió sem, akit ráadásul úgy helyeznek fel a méhbe. nem hinném, hogy ennyire egységesen kellene adni ezeket a gyógyszereket, ugyanis minden szervezet más. Ezzel a duphastonnal, ami elvileg a megtapadást segíti, tutira nem stimmel vmi. Menet közben miért nem vizsgálják ki, hogy egyáltalán reagálunk-e erre a híres gyógyszerre?

Ez csak az én véleményem.

Mégegyszer nagyon sajnálom.
latimi

Timi Kép
nem belekotyogni akarok, de mi a bajod a duphastonnal? meg mit kellene kivizsgálni?
menet közben az a baj, hogy nincs mit vizsgálni. A megtapadás a transzfer napjától számított kb. 3-7. napig bármikor megtörténhet, sőt akár később is a 10 nap környékéig. Mikor és mit kellene nézni?
a HCG szurik miatt a HCG szint figyelése értelmetlen, a zigóta UH-val nem látható, nem követhető a vándorlása.
Tényleg nem a kötözködés a szándékom, csak szerintem egyszerűen ma sajnos csak ennyit tud az orvostudomány. A gyógyszerezés meg egyáltalán nem megy egy kaptafára mert pl. a progeszetronpótlásnak van aki utrogestat kap, van aki duphastont, van aki progeszteroninjekciót és van aki progeszteron hüvelykúpot.

A duphaston meg igazán nem a megtapadásért felelős, hanem a terhesség nmegtartásáért. Azzal, hogy leszívják a tüszőket, nincs, ami átalkuljon sárgatestté, és a prgeszteront termelje. Ezt pótolja valamelyik fajta prog. készítmény.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Farkasok
Köszi a címet!

Egyetértek Orsival, sajnos itt tart ma az orvostudomány, ennyit tud tenni.
Egyetértek Timivel, mert az ember keresi a választ a miértekre.
Na, most jól megaszontamKép

Petyaanya

Kép
petyaanya

Na, én se akarok állást foglalni, mert nem. De én meg csak annyit tudok, hogy lombikkal a nők háromnegyedének tudnak segíteni. Azaz írd és mondd: 4 nőből 3-nak lesz csak sikerélménye. Egy pedig vesztes félként távozik, holott mindent megpróbálnak, ICSI, AHA, ilyen gyógyszer meg amolyan. Azt azért ne felejtsük már el, hogy hiába az orvostudomány, a test titkát, hogy miért tapad meg az embrió vagy sem, miért kezdődik új élet vagy sem, nem tudják befolyásolni. Mondjuk ebben egyetértek Orsival. Különben hogy lehet, hogy tök reménytelen esetek, nemtom hány lombik után egyszer csak spontán lesznek terhesek?? Nem játszhatunk Istent...

Farkaséknak írom vigasztalásul, hogy a statisztika azt is mondja, hogy a siker átlag 2,6 lombik próbálkozásra jön, ami azért közelebb van a 3-hoz.
s_norka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?