2005.10.02 17:10
Szerző: farkasok
Szevasztok,
Mit mondjak Nektek. Ez egy nagy szopás! El vagyunk keseredve, de inkább csak előre nézünk. Afelől, hogy mindent megtettünk teljesen meg vagyok győződve, de most ennyi lombik után, elég szarul hangzik, hogy a 2 már soknak számít, ez a mi szép országunk. Szóval mi a szarért nem csinálnak mindent az első lombiknál. Ma már azt is tudjuk, hogy a 3. lombiknál a TB előírja az AHA-t, szóval a következő az lesz majd. Illetve a novemberi fagyibabákat is megpiszkálják, előszür is azért, mert fagyik és azoknál kötelező, másod sorban meg azért is mert ez már elvileg a 3 lombiknak számít, csak mivel ez csak sima transzfer lesz, így lehet érte fizetni -35.000 Ft-, és akkor nem számít lombiknak. Minden rosszban van valami jó is. A dokicsajszi nagyon kedves volt ő is feltett kezekkel kérdezte magától, hogy ilyen szép eredményekkel miért nem sikerült, csakis a megtapadással lehet gond, bár meg kell jegyeznem, hogy most olvastam az AHA-hoz adott papírt, amin rajta van, hogy az IVF-vel történő gyerekgyártás során a táptalaj miatt megvastagodhat a burok, így nem tudnak kibújni. Hát ez van, igazán csak a kis szarosokat sajnálom, hogy nem lett meg egyikük sem - annyira tetszettek mindenkinek- , még jó hogy nem láttam őket. Na ez az egy keserít csak el. Mondhatnám, hogy ez van ezt kell szeretni, de bassza meg a kurva élet miért pont minket kellett kipécézni, és ha már kipécézett minket a sors nagyra értékelném, ha most már befejezné, mert tele van a tudatom a szívástól.
Az az érzésem, hogy erőszakosabbnak kell lennünk, hogy legalább több lehetőségünk legyen próbálkoznunk, és már a második próbálkozásnál több dolgot tegyenek meg, ezért elkezdek kutatgatni, vagy ezúton kérem Woodit, hogy jelentkezzen, hogy csatlakozni tudjak a mozgalomhoz amiben ő részt vesz, és segítségére legyek más szerencsétlennek. Na most jól vagyok, holnap megyek már dolgozni, és belecsapok a benti bablevesbe, így aztán ajánlom innen az éteren keresztül, hogy kössék fel a gatyájukat.
Ja utána nem írtam senkinek sms-t - bocsi - mert lemerültem, de mint utólag megtudtam Krisztián írt. Elmentünk levezetni a feszkót, és leamortizálni a pénztárcát, persze amit akartam az nem volt, mert hiába van ősz és hiába találsz kedvedre való cipőt ha nincs méret, szerintem az átlag embernek 37-38-as lába van, akkor miért nincs belőle, és a lökött eladója még hülyének is néz, hogy miért nem álltam szeptember 1-től a bolt előtt, hogy ha jön egy jó cipő akkor azonnal meg tudjam venni, szóval cipő nincs. Persze találtam mást szépítkező cuccot, könyvet, kaját. Holnap hívom a fodrászt és a kozmetikust, hogy renováljanak, mert le vagyok pukkanva és kell egy kis kényeztetés, már ha egy full gyantát annak lehet nevezni.
Na jól van megszűnök Drágáim.
Renoka,
Kérlek valahogy juttasd el hozzám a doki elérhetőségét és hogy hogy megy a dolog, mert ha véletlen a novemberi fagyócákkal nem megyünk semmire akkor biztos bepróbálkozunk és hátha sikerrel járunk mint Te. Kérlek ne izgulj és Franciaországban érezzétek magatokat jól.
Sünikém,
Szevasz, mi a pálya blökidzzsel?
Kavicska, Unique, Kriszta, Snori, Lara-famili, Icsilya-famili, Dedikém, Latimi, ZSebes, Wish, Bzsuska, Fanni, Mniki, Nviki: köszi a drukkot, de ez most nem jött be, majd novemberben (remélem nem maradt ki senki, de ha mégis, akkor őket is belegondoltam)
Zsebes,
Most tiétek a pálya, Krizsa harcra kész, aggyatok bele mindent!!!
Millió puszik Farkasok J