Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kingu: Gratulálok!

Vezso: Én is levizsgáztam mindenből, torkom rendben van, csak Gréti takonypóc még mindig meg néha köhög. Ha hétfői ge nme jön rendben elviszem megint dokihoz. Kép

Lir: Tényleg, mi újság veletek? Ezer éve nem írtál, msn-en se vagy Kép Remélem minden ok!
Ja, hogy Velence...jó szórakozást!

Connie: Hmmmm...mi Kenguru Goldos rucikat veszünk és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mi is vásárolunk nagyon ritkán a Corába, Tescoba, van amikor jókat lehet kifogni. De a legtöbb body pl. úgy kinyúlik egy használat és mosás után, hogy az egész mellkasa, válla kivan a lánynak. Úgyhogy olyanokat nem veszek ott többé.
Nagyon tetszik az a sárga együttes!!! Meg a fiad is a hatalmas szemeivel! Kép
Tegnap délutánotok: KépKépKépKép
Ákos milyen ruciban alszik? És napközben miben van? És hány fok van nálatok? Én is folyton parázok. Kép Meg is fázott Gréti KépKépKép
Jó főzőcskézést!

Virág: A fiad meg a lányom elmehetne Libero reklámbabának. Kép Csak az a jó nekik Kép
Örülök, hogy tetszett a kép. Kép

Patri: Férjed egyedül jár Erotika kiállításra?!?! Szééééép. Kép
Nagyon szép a lányod! Meg a fiad is! Kép

Nebula: Én nem tudok mindenre és mindenkire reagálni ha már van fél nap kiesésem. Most kiszúrtam magamnak egy hozzászólást, és onnantól reagálok kb.
Jó, hogy így feltaláltad magad!

Flóra, Adél, Zitmi lányai mind nagyon aranyosak!!! Meg akit kihagytam, ha kihagytam, ő is aranyos!
Képtelenség mindig mindenkit megdicsérni, tényleg tündéri minden baba Kép
Úgyhogy lassan fel is adom, hogy dicsérgessek. Kép Gyönyörűek és kész!

Ildi: Remélem megint nyűgösködés nélkül kibújik a fogacska!
Elhiszem, hogy nagyon megbántott a barátnőd beszólása, sajnos elképzelhető, hogy akkor ennyi volt a "barátságotok".Nem tudja feldolgozni a dolgokat. Kép Pszichológushoz nem jár? Lehet az segítene neki. Gondolom ezek után nem is mernéd ajánlani neki. Kép Szerencsétlen. Kép Sajnálom nagyon.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Régebben járt pszihológusnál, de ott hagyta; mert szerinte semmit nem segített rajta!Mondjuk nem is nagyon akart menni,de rábeszéltük.3alkalommal el is ment, de többet nem járt.
Sajnálom szegényt;de nem tudok segíteni rajta!Minden tőlem telhetőt megtettem, néha erőn felül is.Pl.anno a temetést is én intéztem, ő nem bírta megtenni.Nekem is nagyon nehéz volt(persze nem annyira mint neki).De ehhez tudni kell, hogy a férjét én mutattam be neki; egy nagyon régi haver volt(kb 10éve ismertem akkor).

Ildi

delfinke

Bombázlak benneteket pár tegnapi képpel:

Kép
Ezt a játszószőnyeget kapta anyuéktól keresztelőre.

Kép
Jajj, anyu mindig mutogat nektek, de én szégyenlős vagyok.

Kép
Valahogy így szokta anyu szívni az orrom. Csak még nem tudom hol az orrom.

Kép
Na nézzük ezt a szerkezetet.

Kép
Nyálas cuppanós puszit külök minden babának!

Kép
Jajj, hová lett a nyakam?

Gréti és Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kibújt a 2.fogacska! Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ja, a hét poénja nálunk:
Tegnap ebédre adtam egy kis brokkolit Marcinak kóstólásra!Három kanál után az egészet visszaköpte egyenesen az arcomba;kb olyan arckifejezéssel hogy ˝anya egyed te ezt a sz@art˝
Utána meg hangosan kacagott, amikor én anyai tekintélyemet próbáltam bevetni! Kép
Tibi azóta is ezen röhög;annyira édes volt Marcipán!

Ildi

delfinke

Sziasztok!
Szeretném bejelenteni a nagy eseményt: Rozi tegnap megfordult hasról hátra többször is!!!KépKép
Most már 6 és fél hónapos, úgyhogy ideje volt. Amikor először csinálta, akkor le is eshetett volna a nagyágyról, de mivel direkt odatoltam a kiságyat védelmi célból, csak ezért nem esett le.
Ma is bemutatta a tudományát, tehát nem véletlen volt.
És: kibújt a 2-ik foga, sőt, mintha a fentiek is kezdenének jönni. Gondolom ezért van fenn éjjel annyit. Gondolom. Vmire csak kell fogni, hogy miért nem tudunk aludni (ő nem alszik néha ezért én sem).
Na, mit szóltok? Ugye, milyen ügyes a kis Rozibaba?

Delfinke
Brokkoli Kép
Ennél csak az a jobb, amikor teli a szája és tüsszent egyet, már kaptam én is ilyen bébiételes ajándékot magamra Kép

Most még Patrinak meg Connienak írnék.
Patri
Erotika kiállítás Kép Vetkőző fiú Kép Én is kérek !!! Kép

Connie
Csuda édes ez a kabátka-együttes!!
Sajnálom a tegnapot Kép Néha félek én is az autóban, jó ideje defenzív módon vezetek, kivédve mások ideges, törtető vezetési húzásait. Sok ember már a kreszt sem tudja, pl, hogy lassú járművel nem megyünk a belső sávban stb. Az indexet se rakják ki sokan, régen ezért már büntetett a rendőr, most meg szemük sem rebben. Stb Stb

Kívánok Mindenkinek kellemes hétvégét!Kép
Vezso
vezso

Connie
Mesélsz majd ,milyen volt a találka Adriékkal?Ezek szerint már visszajött Pécsről,remélem sikerült pihennieKép

Ildi
Gratula a második fogacskához!Nagy kópé ez a MarcipánKépÚgy tűnik,nem lesz nagy vegetáriánusKépA brokkoli Vincének se ízlett,most fő a húsleves kis pipimellel abból fog kapni egy kicsit a sütőtökpüréjéhez,kíváncsi vagyok mit szól.
Lehet,h most csúnyán fogsz nézni,de sok olyan ember van,aki úgy gondolkodik,ha nekem nem jó,másnak se legyen az(ez a dögöljön meg a szomszéd tehene is című epigrammaKép és valószínű a te barátnőd is ilyen,ezért tudott olyan megjegyzést tenni,amikor meghallotta mi van Marcipánnal.Nem tudsz vele mit csinálni,neki kellene segítséget kérnie,de sokszor olyan jól esik az önsajnálat és nagyon bele lehet süllyedni-ezt tapasztalatból írom és nem bántásból,szóval nincs mit tenned,amíg ő nem akar segíteni magán,senki nem fog tudni.Szerintem te vagy a legjobb barátnő,h minden bántása ellenére mégsem haragszol rá,sőt fáj neked,ahogy viselkedik!Remélem egyszer még visszataláltok egymáshozKép
Vásároljatok helyettem is,én is úgy imádok Vincének vásárolni,de az apjával nem nagyon lehet,mert semmi türelme nincs az ilyesmihezKép Tibi jól bírja a gyűrődést?

Patri
Csodaszépek a gyerekeid!KépLányod körül nem legyeskednek már a hódolók?

Dorka
Már hiányoltalak,remélem megjavul a gépetek hamarosan!

Jégvirág
Eddig is imádtam Gréti képeit,de ez a sorozat viszi a pálmátKépJók a képaláírások isKép

Nebula
Mesélj majd,hogy sikerültek a programokKép
Mennem kell,Vincus felébredt
Üdv mindenkinek
Virág
villes

Virág!

Sajna sok ilyen ismerősöm van; tudod nekünk fenékig tejfel az életünk, mindent készen kaptunk.Legalábbis sok ember szerint! Kép Kép Kép
Tibi nincs a vásárlás ellen; sőt néha már ő van besózva hoghy menjünk már! Kép Kép
Nemhiába, jóljártam én ezzel a pasival! Kép Kép

Vezso!
Nagyon ügyes Rozika; Marci egy KIZÁRÓLAG (ezt Grétike kedvéért hangsúlyoztam) baráti puszit küld! Kép

Ildi

delfinke

Sziasztok!

Itt vannak anyuék, úgyhogy csak röviden írok. Voltak itt délelőtt Adriék, Adri életben is olyan aranyos és kedves, mint írásban, férje szintén, Martin baba pedig nagyon kis édes, bár sokat nem láttam belőle a sapi meg a takaró alól.KépA ruhák nagyon szuperek, elcsábultam, és vettem még egy kétrészes plüss együttest.Kép Azzal vigasztalom magam, hogy a kétrészesek úgyis hosszabb ideig jók rá, mint a rugik.

Na megyek, további szép napot mindenkinek, éjaszaka még lehet, hogy benézek.

Jégvirág,
majd teszek fel képett az éjszakai szerelésről.Kép Body+rugi+hálózsák.

KépKép
connie

sziasztok,

bejelentkeznék, hogy mi is megvagyunk.
Kb 1 hónapja miután 1 hétre elmentünk nyaralni elvesztettem a fonalat teljesen, azóta csak hébe-hóba tudok jönni olvasni.

A babák nagyon aranyosak. A talikért meg nagyon irigykedek. Sajnos itt nálunk kicsit más a helyzet. 2 anyukát ismerek, akinek hasonló korú a babája, de egyszerűen úgy érzem, hogy nekik nincs szükségük arra, hogy hasonló anyukákkal beszélgessenek, így én már nem nagyon erőltetem találkozást.

Rólunk annyit, hogy Barni jelenleg a kúszás és mászás között van. Haladni előre már egyre jobban tud, négykézlábra is áll, de a fenekét még a föld fölött nem tudja mozgatni. Nagyon kíváncsi és mozgékony. Fogunk még nincs, bár a jobb alsó már régóta nagyon fehérlik. Sajnos a vizeletünkbe megint megjelent a batérium. Egyenlőra a doktornő még nem írt fel antibiotikumot. 2 hét múlva vizelet és vérvétel. Ha a vérében nem mutatnak ki semmit ami miatt kezelni kéne akkor szerintem gyakori kontroll lesz. A doktornő azt vallja, aminek mellesleg örülök, hogy mivel a babának semmi baja, jól fejlődik, élénk, akkor a leletet ne kezeljük.
A hozzátáplálás dolognál úgy látom ahány ház annyi szokás. Mi egyenlőre az almát és az őszibarackot kóstoltuk. Jövő héten megpróbálom a krumplit. Ahogy a Barni betöltötte a 6 hónapot úgy borult az éjszakánk. Mi is többször kelünk. Azért a 3*-i kelést már én is fárasztónak találom. Ma teljesen kiborított az őszibarack evészet közben. Szerintem olyan sajtkukac, hogy nem bír megülni hosszabb igeig és pár kanál után olyan üvöltést rendezett hogy csak na. Egyébként az éjszakai keléseket nem értem. Lehet h vm-t elrontottam, de ha felébred szerintem nem mindig éhes nagyon, mert először csak cumizik és utána ha macerálom eszik vm-nyit. És a kelések egyre korábban vannak. A simia simogatás pedig nem használ mert csak jobban rázendít. E téren tanácstalan vagyok jelen pillanatban.

egyenlőre röviden ennyit. Sajnos a témákhoz most nem tudok hozzászólni.

Adri
hadri

Rakok fel pár képet,

Kép
Kép
Kép

Adri
hadri

Sziasztok!
Én is csak bekukkantok, amíg a gyerekek alszanak, de látom, mindenki hétvégi üzemmódban van, keveset írtok, együtt a család, nagyon helyesKép!
Mi is szervezzük Virág baba holnapi keresztelőjét, a férjem elment tortáért + pogácsáért a Daubner cukrászdába (Szépvölgyi út), a többi sütit én sütöm meg este és holnap délelőtt.Plusz a rokonok is hoznak, sütiáradat leszKépKép. De a pogácsa és a torta úgyis a Daubnerben a legfinomabb, azt nem lehet túlszárnyalniKép.

Patri, Jégirág,
a lányok köszönik a bókot! Patri, tényleg, udvarolnak már a fiúk a nagylányodnak? Nem csodálnámKép!
Jégvirág,
szuper Grétiről a fotósorozat! És ezek a képaláírások! Nagyon nevettem rajtaKép! Ti is készültök már a keresztelőre, igaz?

Nebula,
érdekes volt olvasni a beszámolódat a kinti életről!

Vezso,
Rozi baba nagyon-nagyon ügyes, nemsokára ő is grillcsirke-formánKép fog pörögni (azt hiszem, Ildi írta ezt a grillcsirkéset, nagyon találó szerintem).És hát neki már foga is van! Virág még fogatlan, de nálunk mindenkinek későn jött a családban, többeknek 1 éves kor után az első.

Ildi,
olyan rossz, ha irigy emberekkel találkozol, nem? Pedig mindenkinek megvan a maga problémája, persze kinek kisebb, kinek nagyobb.
A barátnőd esete persze kivétel, neki nagyon kijutott a sorscsapásokból. Szegény, én már bediliztem volna a helyébenKépKép.

Connie,
szépek a ruhák! Hogy sikerült a vendégség anyukádékkal?

További minden jót nektek a hétvégére: Z i t m i
zitmi

Sziasztok!

Én is csak beugrottam egy percre, élvezzük a hétvégét, meg öcsémékkel a költözést, Vettek egy házat és ezerrel pakolnak. Én meg lelki támasz vagyok meg a kajaellátó :-))
Gratula a levizsgázottanknak!
Jégvirág! Jók a képek édes a bébid!
Hadri! A tied is tündéri!
Vezso! Gratula a tornamutaványért és a 2. goért. Nekünk még egy sincs.
Kajaköpködés annál több! Én ált. komplett ruhacserével számoloka gyereknél is és nálam is. Már van egy szép bejáratott pólom, csak azzal etetem. Mindig az utolsó 2 falatnál kezd gurgulázni, és akkor kész!
Most mennem kell, hoplnap megpróbálok még írni!

ÜDv mindenkinek és jó htévégét!
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Vezso
Rozi nagyon ügyes,hamarosan csatlakozhat a grillcsirke üzemmódos Marcipánhoz+VincéhezKépÚgy fog ő is forogni,h csak győzzed követniKép

Hadri
Nagyon szép a kisfiad!

Dóri
a gyerkőcnek is van evős ruhája?Mostanában az én fiam is belenyúlkál a tányérba,kanálba,nem akarom állandóan korlátozni,de azt se h minden ruháján kimoshatatlan foltok legyenek,ezért arra gondoltam lesz egy-két evős ruhája.

Evésről jut eszembe:van vkinek műanyag előkéje?Tudjátok,ami felkunkorodik a végén.Jó?Érdemes megvenni?Még egy kérdés:ti ki tudjátok mosni a textilpelusból a barack,sütőtök és egyéb foltokat?Hogyan?

További jó hétvégét mindenkinek
Virág
villes

Sziasztok!

Nem valami sok a mai termés.Kép
Nagyszülők, unokák már alszanak. Most egész jó volt anyuékkal, kivéve a fürdetést. Gabi nem volt itthon este, mert házi asztrológusunk és barátnőnk telefonált 7-kor segítségért, mert a szgépe kicsapta a villanyt, így Gabi nála szerelt. Anyukám segített a fürcsinél, de mindent ki akart fertőtleníteni, ami a kádba került (sztem még engem isKép), és annyit lamentált azon, hogy Ákos lába kilóg a fürdőlepedőből, és hogy vigye így be a szobába, hogy azalatt 3x átért volna.Kép Amíg meg öltöztette Ákost, szegény gyerek olyan kétségbeesetten nézett rám, hogy mentsem már meg.Kép Ennek ellenére elég könnyen elaludt, azt hittem nem akar majd a nyüzsi miatt.

Vezso,
Gratulálok a forgáshoz!
Ákos sztem kihagyja, ma már nyomkodta fel magát négykézlábra, a másodperc törtrészéig meg is bírta tartani.

Hadri,
Barni nagyon aranyos, és milyen házias!Kép

Jégvirág,
Én is jót derültem a képeken.

Virág,
én törülközőből csinálok majd olyan "evőkabátot", amilyet Vezso írt korábban.

Picit olvasok még, aztán lefekszem, nagyszülők engem is elfárasztottak.Kép Meg a másfél órás séta a Váci utca és környékén.

KépKép
connie

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!
Kellemes hétvégét, még ebben a borongós időben. Brrr.
Csak gondoltam én is írok egy pár sort.

Jégvirág
Nagyon szuperek a képeid. Mindig ilyen kis huncut a Grétid. Látszik rajta, hogy már most nagy kopé
Kép De szerintam tündéri. Sokat gondolkodtam azon, hogyha lányom lett volna (úgy volt terhességem egész végéig. lányt vártunk.), akkor milyen lenne. De Grétit elnézve nagyon imádtam vilna őt is.Kép Most a fiamat, nem mintha nem imádnám. Sőt .Rajongok érte.Kép De mégis ha lány, akkor.....ez a jövő titka marad. Ezt jól kibeszéltam magammal!Kép

Hadri

Nagyon helyesek a te képeid is. Hasonló kalibar az én Ádmom. Vékonyka, hosszúkás arc, szökésbarna haj, amiből alig van, de azért már lehagytuk Kojek bácsit. Ádi még hozzá izgö-mozgo. Menne mindenfelé, de még ezt csak gyakorlás szintjén van. Olyan kis sajtkukac. Állandóan mozog keze-lába. Berakok hasonló pózu képet.
Kép

Mi is megyünk ma vásárolni a picinek valami téli ill. keresztelős ruhát. Majd megírom, hogy mire jutottunk.
Üdv mindenkinek!
Szilvi
hüpi

Sziasztok!

A bizonyiték, hogy én már nem vagyok fogatlan öregember:
Kép
Látjátok alul, hogy virít a két kis fogam? KépKép

Marcipán

delfinke

Marcipán öregem,

Gratulálok a két fogadhoz!Este megyünk ünnepelni egy kis sörözéssel?

Ákos haverod

KépKép
connie

Annyira aranyosak a kepek, en sem tudom megallni, hogy fel ne rakjak egyet.

(a kepen ugyan nem latszik, De a fiatalurnak is van tegnap ota egy db foga!!!!!)Kép
babjag

Hali!

Villes! Az őszibarackon kívül mindent kivisz a vanish mosószappan. Este jól bekenen és beledörzsölöm és másnap mosom. Gyönöyrűen kijön minden. Az őszibarit, ha frissen ugyanigy beáztatod + clorox színkímélővel kimosod, akkor sikerülni fog. Eddig nekem ez bevált. De csak, ha rögtön cselekszel, különben foltos marad.
Nekem van egy csodaszép zöld kiseljetezett pólóm, drekt főziknek :-)
A gyerek elé meg bevetettem egy törölközőt + előkét. Így se mindig ússzuk meg. A feje teteje meg a füle mindig főzis marad :-)

Pusz mindenkinek
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Dóri
KösziKép
V.
villes

Sziasztok!

Jégvirág,
Íme egy kép Ákos éjszakai szereléséről (kéretik a gyerekre koncentrálni, esetleg a hálózsákra, de nem rám!Kép):
Kép

Megnéztem ma jobban a tescos bodykat, háromnak tényleg kinyúlt a nyaka, majd teszünk bele egy-egy patentot mindkét oldalra.
Egyébként ha valakinek patentos problémái vannak: a rövidáruboltokban lehet kapni patentot+beütő szerkezetet, 6-700 Ft-ért vettünk egy csomaggal, és 15 patent van benne. Csak egy kalapács kell hozzá.

Teszek még ide egy tegnapi képet a nagyszülőkkel:
Kép

S elmentem barackot fagyasztani.Kép

KépKép
connie

Sziasztok Lányok!

Most nincs időm visszaolvasni/reagálni, csak egy képet akartam felrakni a lányomról és az újdonsült szerelméről, Simon-ról. Éppen egy évvel idősebb, mint Flóra, tündéri, mosolygós kisfiú, bár kissé csapodárnak bizonyult a piknik ideje alatt :o)
Holnap mindenképpen írok.
Kriszta
Kép

Kép
KépKép
nebula

Kriszta!

Nagyon tudományosan szemléli a lányod azt a játékot, szép kis baba. Hastánc, mmmmmmmmm tök jó dolog, én írtáncoltam hobby szinten, és jelentkeztem egy helyre sikerült is bejutnom, aztán kiderült, hogy útban van Benike és inkább nem is fájdítottam a szívemet.

Connie!
Nagyon kis dögös cuccai vannak Ákosnak, és az Anyukájának olyan a hálóinge mint nekem, most is az van rajtam, jól kilehet belőle szedni a cicit.
Kalapács, patent nekem is megvan, nagy hasznát veszem én is.

Ildi!
Kezd más megvilágításba kerülni a barátnő ügy, hát igen ez van amikor az ember nem teljesen ismeri az egész storyt. Ha ő igy reagált a Te Manód problémájára akkor a barátnő meszólítástól messze volt, nem csoda hogy kiakadtál rá, viszont örülünk, hogy Marcipán frankó kis pasi. Egyébként én is imádok vásárolni, még ha pici zoknit is, mert tele vagyunk adóssággal, de a lelkemnek kell az ilyen. Azok a minifogak nagyon látszanak ám, aztán ha felül is kinőnek lesz nemulass a cicinek!!

Babjag!
Kérünk közeli képet a fogacskáról!! Azért elhisszük.

Bea!
Grétike tündéri igazi kislányos bájos arca van, hogy is áll a pasikkal??

Hadri!
Mekkor Barni, olyan nagy babának néz ki és nagyfiúsan néz (bocsi de nem tudom a korát)?
Már segít a pórszívózásba?

A férjem a kollégáival meg a főnökével ment (a főnöke állta a belépőt) azóta is itt zengedezik a jó csajok láttán, persze hozzá teszi, hogy én is az vagyok, azt hiszi nem nézek tükörbe.
A lányom körül sündörögnek a pasik, de inkább ő nézegeti meg álmodozik róluk, nem is tudom várjam-e amikor már nem tudom őket nyomonkövetni.

Kipróbáltuk az almalevet, hát toszogatta ki a kis nyelvével, mikor adjak megint neki másnap?
Lányok ti adjátok a MAnóknak a K-vitamint, én már nem tudom én adom viszont a barátnőm azt mondja neki nem mondta a dokija.
PAtri
patri

Sziasztok!!

Lányok!! nagyon köszi,hogy ilyen sokan gondoltatok rám és a vizsgámra...Kép Olyan aranyosak vagytok..Kép

Még most fogom olvasni miket írtatok az elmúlt napokban...húúú látom jó sok...Kép Nem baj, imádom olvasni!!!!Kép
Holnap jön a kókuszgolyó recept is!!!...

Rólunk csak annyit, hogy azért nem tudtam jönni hétvégén, mert szombaton horgászversenyen voltunk,, párom majdnem nyert.....Kép de csak majdnem.....sajna 10dkg-al volt nagyobb a nyertes hala...Kép hát ez van, majd köv. alkalommal..Kép az idő nagyon pocsék volt, fújt a szél, napot sehol nem lehetett látni csak nagy esőfelhőket...Kép Boti szerencsére nagy sírások közepette de elaludt és csak a végén tért magához...Kép

Ma pedig délelőtt levittem sétálni, gondoltam alszik pár órát és utána indulunk a nagyvilágnak, ugyanis anyukámék ebédre hívtak utána barátnőméket mentünk meglátogatni...a nagy alvásából fél óra lett, utána minden egyes autóba üléskor elaludt, de szegény csak az út alatt tudott röpke 20 perceket aludni, mert amikor megérkeztünk mindig felébredt és ettől nagyon begurult a végére....mondtam is a páromnak, hogy egy nap, egy esemény bőven elég nekünk, majd így alakítjuk a jövőben.....

Amúgy a vizsga napom iszonyatosan kezdődött: egyrészt rossz idő volt reggel, esett, ideges voltam a vizsga miatt, tejet sem tudtam lefejni a gyereknek (mert olyan sok nincs...Kép ) és még erre a férjem is rákontrázott: a hülye csukázós horogja beleállt a hátamba....jó mi? ugyanis az ő horgászmellénye (teletűzdelve idióta horgokkal) a fogason éktelenkedett és én mellé mertem tenni a kabátomat, abba meg beleakadt a horog és én így vettem fel...na persze ki a hibás? hát én....miért tettem oda a kabátomat....?...hát hová tegyem? a hűtőbe?...na mind1, nem is untatlak benneteket, inkább elkezdek visszaolvasgatni!!!!!

Mindenkinek jó éjszakát!!!!!

üdv.

kingu
cica29

Sziasztok!

Virág keresztelője nagyon szép volt, az utána lévő kis összejövetel is családias hangulatban telt. Virág szemlélődött a keresztelő ideje alatt végig, és akárcsak 2 éve Viola, ő sem sírt egyáltalán. Ugyanaz az atya keresztelte mind2 kislányt, aki 5 éve esketett minket.
A keresztelő után a plébénia alagsorában berendezett cserkészotthonban töltöttünk 2 órát, beszélgettünk, süteményeztünk, mindenki gyönyörködött Virág babában, Viola meg persze teremről teremre rohangált, neki az volt az élmény.

Jégvirág,
remélem, Gréti keresztelője is szép volt! Majd mesélj!

Villes,
nekünk a műanyag partedli a felkunkorodó végével nagyon bevált minkét lányunknál. Ajánlom nektek isKép!

Kingu,
meg is ettétek a halat, amit a párod fogottKép? A barátnőm apukája egyszer békésen sétált egy horgásztó szélén, amikor beleállt a szájábaKép a horog, mert egy horgász akkorát lendített a botján, hogy a sétányig repült a damil, horoggal a végénKép.

A gyerekek nagyon édesek a képeken!Teszek fel én is pár keresztelős fotót.

Kép A templomban
Kép Virág a szülőkkel és a keresztszülőkkel
zitmi

Ezen a képen pedig Virág velem, a Nagymamával - azaz az én anyukámmal - , és Violával látható, már a keresztelő után. Nagyom le kellett kicsinyítenem a fotókat, mert 1600x1200-as méretben készültek, de azért remélem, hogy láthatóak lesznek majd.
Kép
zitmi

Sziasztok! Sajnos mostanában ritkán tudok jönni, mert Balázs minden időmet lefoglalja, ráadásul apa is betegeskedett és ápoltam őt is.
Most egy kis segítségre lenne szükségem.

Connie, jól emlékszem, Te voltál szoptatási tanácsadáson? Megírnád az elérhetőségüket, meg a fontos tudnivalókat róluk?
Egy barátnőm most szült és nem nagyon akar beindulni náluk a dolog...
Előre is köszi!
puszi,
e

Kép
emma8

Jó reggelt Mindenkinek!

Zitmi
A keresztelős képeken gyönyörű anyuka vagy! No meg a pici is édes, a haja olyan hosszú! Szép családod van!! KépKépKép
A Daubnert semmi nem körözi le, ha megállunk ott, tuti, hogy 20ezer kalóriát is megeszünk pár perc alatt, mert nem lehet ellenállni semminek. A grillázsfagyit szeretem a legjobban ott (meg mindent Kép).
Írtál az irigységről: én tudatosan legyűrtem magamban azt, hogy irigy legyek másra, mert sztem az ember a természetétől fogva irigy, ki bevallja, ki nem. Ha az ember viszont megtalál egyfajta lelki békét, helyrerakja magában a dolgokat, mi fontos, mi nem, akkor le tudja győzni az irigységet is.

Berkiadri
Ez nem ér, hogy Connieval találkozol, ide meg nem írsz nekünk kicsit Kép De legalább tudjuk, hogy jól vagytok Kép Élőben mi is szeretnénk Benneteket látni, sztem hozz majd pár rucit is, amiket csináltok, mert ruhákból sosem elég és életben jobban látnánk őket, megtapiznánk stb. Aztán eladsz nekünk mindent Kép

Kingu
Ne haragudj, de én jót nevettem ezen a horgászós baleseten, holott tudom, nem lehetett kellemes, különösen nem a vizsga előtt. De olyan tipikus ffi attitűd...No, de nem lett nagyobb baj. Most a vizsga után remélem többet leszel Kép

Hadri
A szép kékszemű herceg anyukája Kép Ha hétvégi tali lesz, arra esetleg el tudnátok jönni? Jó lenne. Kép Ha már a másik anyukákkal nem lehet összejönni a környezetedben. Az éjszakai kelések nálunk is vannak és én is tanácstalan vagyok. KépMajd elmúlik egyszer, ezzel vigasztalom magamat. Lehet, hogy semmi konkrét oka nincs, csak épp egyedül érzi magát, és a mama közelségére, illatára vágyik. Gondolom Kép Mindenesetre kitartás Kép

Babjag
A képen látható szuper játszószőnyeg honnan van? Nagyon tetszik? Ki tudjátok jól használni? Bárcsak lenne több időm, annyira pofás szőnyeget tudnék varrni, sok lehetőség van, látszik a Tiéteken is.

Dóri
Milyen rendes vagy, hogy segítettél főzéssel stb. Nem irigylem a költözést, amit a tesód csinált, bár új házba menni azért jó. De a pakolást nem szeretem, mindig pakolunk így is. Téli holmikat kell most elővenni, az is annyi hercehurca... Etetőpóló Kép Hát, bizony elkél. Meg egy idő után, amikor egyedül próbálkoznak az evésssel a széke körül kb 3 m-es körben mindent takarófóliával kell bevonni Kép
Vezso
vezso

Jégvirág
Gratulálok a vizsgához!! És remélem Gréti ma már nem köhög és a dokinéni is gyógyultnak nyilvánítja Kép A képek szuperek, és a képek címei is!! A Ti játszószőnyegetek honnan van? Ez is annyira jó. Beújítanék egyet. Nézted azt, ami Babjag képén van?

Dorka
Remélem a szg hamar meggyógyul és hallunk felőletek Kép

Delfinke
Köszi, hogy tudósítottál Lirian felől, mert már hiányoltuk. Kép Szépen látszik Marcika fogacskája a képen, és Rozi köszöni a kizárólagosan baráti puszit!! Kép

Nebula
Felírtam a könyv szerzőjét és címét és körülnézek legközelebb az Alexandra könyvesboltban, és remélem megtalálom a könyvet. Aztán majd egyszer dedikálod, jó? Kép
Amikor a hozzászólásokat olvasom, akkor jegyzetelni szoktam, és így remélhetőleg nem felejtek el semmit, néha azért előfordul.
Hastánc, az jó lehet. Nagyon látványos tud lenni, van több barátnőm is, aki foglalkozik evvel. Egyszer egy bulin elsötétítették a szobát és az egyil lány elkezdett csudaszép ruhában ilyen vérpezsdítő zenére hastáncolni. Hát, a hapsiknak szó szerint tátva maradt a szájuk, hatalmas siker volt. Olyan nőies tánc ez. Jó sok programot találtál, jól teszed, ha kimozdulsz. Kép Jót tesz az ember lelkének Kép
Simon pedig nagyon szép kisfiú. Kép

Virág
A ffiak és a vásárlás - két nem összeférő dolog, bár az én férjem elég jól bírja. Biztos azért, mert nem vagyok egy vásárlós típus, régebben az voltam. Ma, néha, kifejezetten utálok vásárolni, pl a hiperekben. Sokszor szó szerint kimenekülök, nem bírom a sok embert, pl Karácsony előtt sosem megyek vásárolni, próbálok mindent jó előre beszerezni.
A foltokat én is Vanish-el szoktam kimosni, beáztatom, ha nagyon gázos a helyzet, vagy ha nem annyira, akkor a mosószerhez adagolok folyékony vanisht. És szépen kihoz minden foltot. A makacsabbakhoz pedig ecetes ollót javaslok Kép Ez csak vicc volt, persze Kép.
Azon nevetek, hogy a boltok tele vannak mindenféle kencékkel, Te megoldottad a hajad problémáját olívaolajjal. Hogy van most Vince bőre?

Angéla
Köszönjük a tippeket Kép, mindkettőt ki fogom próbálni ma, az arcradírt és a pakolást is. Még nem árultad el, mit tanulsz. Valér még nem indult el? Gyönyörűen áll már, emlékszem a virágföldes képre, biztos meg is eszi a virágföldet, nem?
Vezso
vezso

Sziasztok!

Gréti köszöni a dicséreteket, meg én is, híztam vagy 10 kilót. Kép

Ildi: Gratula a 2. foghoz is!

Vezso: Rozinak is gratula a forgáshoz!

Hadri: Elszomorodtam amikor írtad, hogy 6 hónap után "megváltozott" Barni. Aki mellesleg nagyon helyes! Anyuék is azt mondták, hogy én is 6 hónapos koromban "romlottam", addig olyan voltam mint Gréti most, és utána meg nappal aludtam csak, éjszaka dorbézoltam.
Úgyhogy elkezdtem félni mi lesz nálunk 2 hónap múlva Kép

Hüpi: Ahogy elmélkedtél, eszembe jutott múlt héten mint mondott az egyik tanárom akinél vizsgáztam. Tudta ugye, hogy babám lett, azért vizsgázok most, és a következő párbeszéd zajlott le köztünk:
-Gratulálok a babához, és kisfiú vagy kislány?
-Kislány.
-Az nagyon jó, a kislányok olyan aranyosak....a kisfiúk is aranyosak persze, de a kislányok sokkal aranyosabbak. (és itt még 5 percig magyarázta, hogy ezt ő hogy is gondolta)

Teszem hozzá 5 gyereke van a tanárnak (1 nőtől mind-ezt ő tette hozzá Kép...ugye a mai világban....), és a legkisebb unokája (kislány) a hétvégén volt 1 éves.

Egyébként ez a kislány/kisfiú kérdés érdekes. Nekünk teljesen mindegy volt milyen nemű gyerekünk lesz. De most el se tudom képzelni milyen lenne ha fiam lenne....

Babjag: Gratula a fogacskához! Te fiad is nagy kópé lehet Kép

Connie, Patri: Nekem is van ilyen hálóingem. Kép Direkt a kórházi időkre vettem. Kép

Nebula: Édesek Kép

Kingu, Zitmi: Horog KépKép Brrrr.

Zitmi: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, és minden rendben volt.
Virág nagyon aranyos! Szépek vagytok!

Mi is túl vagyunk ezen a hétvégén.
Sík idegek voltunk a férjemmel egész vasárnap, föl voltunk készülve a legrosszabbra, annyira féltünk, hogy ne legyen olyan nagy botrány mint az esküvőnk után, hogy ez teljesen rányomta a bélyegét az egész napra! Kép (Esküvőnk után hatalmas veszekedések, hisztik, sírások voltak, anyós miatt. Szerencsére nem a férjem meg én veszekedtünk, hanem anyuék meg mi. Ugyanis mi voltunk a hibásak anyósom hülyesége miatt. Kép Na mindegy, szóval lényeg a lényeg, abból mindig botrány van ha a 2 család össze van eresztve. Nincsenek egy hullámhosszon, más értékrend, stb. És anyu nem tudja ezt megemészteni.)
Szóval idegesek voltunk. A misén Gréti nézelődött meg a hordozóban aludt is egy kicsit.
Aztán a keresztelőn ébren volt. Vidáman szemlélődött. Mindent tűrt. Néha beleszólt amikor a plébános úr beszélt, hogy: habröööööööööööööööö meg ilyeneket. Semmi sírás nem volt, akkor se amikor keresztelte. Szóval minden a legnagyobb rendben volt. Volt egy rész amikor fel kellett állni és nekem kellett fognom a Grétit, már a keresztelés után, és akkor mondott pár szót az anyaságról az atya...hát én hüppögve bőgtem. Tiszta ciki volt. Kép
Keresztelő után elmentünk az étterembe, nem egy puccos hely, teljesen egyszerű, inkább nagyobb rendezvényekre szokták kiadni. Itt volt az esküvőnk is. Mielőtt kihozták volna a kaját, Gréti a kocsiban szopizott. Egyszercsak kicsörtetett anyu, hogy kihozták a levest, és mindenki elkezdett enni, és milyen pofátlanok, hogy nem várnak meg minket. Nálunk az a szokás, hogy ha ebédelünk, akkor ha mindenki otthon van akkor egyszerre eszünk, a férjeméknél meg mindenki akkor ezsik amikor megéhezik, de nem szokás az egyszerre evés még családi összejöveteleken sem. Kezdődött a balhé.
Gergő bement, megnézni mi zajlik...hát anyuék meg a nagyszüleim nem ettek, a többiek ettek, és noszogatták anyuékat is hogy egyenek ők is, ők meg mondták, hogy majd ha mi is bementünk. Borzasztó....
aztán Gréti jól lakott, bementünk, erre apósom meg a tesója (akik meghívás nélkül jöttek...mármint a tesójáék) meg anyósom kimentek az étterem elé beszélgetni....meg anyósom cigizni...mindezt ebéd közben...
na mindegy, ők külön elvoltak....apósom nője meg a 2 éves gyerekük is folyton lelépett, mert a gyerek képtelen egy helyben ülni evés közben, csöndben. Szóval elég vacak volt a hangulat. Gergő meg én nem is tudtunk enni, csak csipegettünk, és alig vártuk, hogy vége legyen az egésznek. Apósom nője produkáltatta a fiukat, hogy milyen okos, ügyes. Közben végig hisztizett a gyerek. Persze mindenkinek őt kellett csodálni. Gréti mondhatni le se volt sz...va. még a keresztanyja (aki a Gergő tesója) is többet foglalkozott emezzel.
(a családi viszonyok: Van egy apósom meg anyósom, a férjem szülei, akik ugyen nem váltak el, de nem élnek együtt már vagy 20 éve, és pár éve apósom összejött egy nála 20 évvel fiatalabb nővel, és lett egy gyerekük, és apósom vett új lakást, csak az előszobabútoruk benne 300ezer Ft, szóval van pénze, és szépen berendezték, felújították, stb....ezzel csak az a baj, hogy a férjemnek meg a sógornőmnek (ők ketten édestesvérek)) nem ad soha semmit, emezeknek meg kacsalábon forgó palotát tolt a seggük alá.)
Szóval vártuk a végét. Megettük a tortát is.
Aztán volt egy fél órás vitám a pincér csajjal....a végén már a főnökét is oda hívtuk. Persze nekem lett igazam.
Aztán haza jöttünk. Anyuk is haza mentek utána, és örültünk, hogy egész jól megúsztuk a napot. Rosszabbra számítottunk. Még ennél is rosszabbra. Kép
A legjobb, hogy vége lett.
Szivem szerint ha még egy gyerekünk lenne, a keresztelőjén rajtunk meg a keresztszülőkön kívül senki se lenne. Csak akkor meg abból lenne a balhé...szóval sehogy se jó.

De Gréti aranyos volt, hozta a formáját, imádom. Kép És kapott szép ajándékokat!

Pár kép (magáról a keresztelésről, a szentelt vízzel való fejenöntésről nincs kép, mert videóra vette föl a sógornőm barátja, a fényképezővel, és elég rossz lett a minősége, mert nem olyanok voltak a beállítások a fényképezőben, azt mondtuk, csak fényképezzen):

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Bocsi a hosszúért!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Patri
A kislányod nagyon szép Kép, vigyázz majd rá, az én lányom környékezik már a fiúk. Pont a hétvégén is, amikor közös családi nap volt szombaton, az egyik fiúra rá is szólt a férjem, illetve viccesen rámordult, mert a fiú meg akarta ölelgetni Veronikát, ő meg nem akarta. KépFélti őket nagyon, mondjuk megértem. Az apai érzések erősek benne nagyon. Ez a fiú olyan szexmániás pasi lesz, mert most 11 és fél évesen a playboyt bújja, amiket a papájától emel el otthonról. Jó, mi?
Patri, visszaolvasva a 181-es üzenetedben van egy sor, amit nem értek. Amikor a bosziról írsz, olyan jelek vannak a sorban, hogy nem sikerült kiolvasnom a mondat elejét. A boszi egyébként tényleg sok dologba beletrafált Anyunak, egyszer lehet, hogy elmegyek hozzá.
K-vitamint én már nem adok, a dokinénink nem is írta fel.
Tánc: azért később még folytathatod mindkettőt, az ír táncot, meg a hastáncot is. KépRégebben én népitáncoltam, az állami népiegyüttes fiatal tagozatában, fel is léptünk, nagyon szerettem. Ma is imádom a magyar népzenét, nem a műzenét, hanem az igazi eredeti magyar népzenét. A néptáncot én bevenném a kötelező tananyagba, erősítené a gyerekekben azt a tudatot is, hogy magyarok. Én ezt fontosnak tartom, különösen a mai világban, amikor az országok szokásai kezdenek összemosódni és shopokban vásárolunk és hamburgert eszünk.

Hüpi
El sem hiszed, de amikor Hadri Barniját megláttam a képeken olyan dejavu érzésem lett, annyira hasonlít Ádám és Barni.Kép
Minden rendben van? Olyan kevés infot adagoltál most magatokról.

Connie
A képeket és a videot nem is köszöntem meg a ma reggeli mélemben, de most megköszönöm. Főleg az a video tetszik, ami Nálatok készült Roziról és Ákosról. Csuda pofa Ákos, ahogy nevet.Kép
A patentos ötlet szuper, nem is tudtam, hogy lehet ilyet csinálni, házilag berakni patentot.
Olyan frottír evőkabátot én pont ma fogok készíteni, eddig nem volt rá időm és főleg nyakbakötött textilpellust használtam etetéskor.
A hastáncruhák olyan szépek, most nyáron Törökországban én is majdnem elcsábultam egyre. De hastáncolni nem tudok. De, gondoltam a férjemnek erotikus táncot elő tudnék adni benne...Kép Próbáld meg nem elképzelni Kép
Jordánia szép lehet, még nem voltam ott. Most Szentpétervárral kacérkodunk, esetleg a télen elmennénk 5-en. A szállás ingyen lenne, de a repülő, meg a vízum is elég húzós ennyi embernek. Annyira szeretnék menni, a lányaim imádnák. Tanultam ott egy ideig, ismerek minden sarkot, meg később is jártam ott, pár éve. A férjem meg igen gyakran megy amúgy is. De a gyerekeknek nagy élmény lenne, olyan gyönyörű város. Mindenkinek javaslom, ha szeretne elámulni az építészeten, a palotabelsőkön stb.
Képzeld, tegnapra, meg mára majdnem bevállaltam egy munkát: hajózás, városnézés, és ma délelőttre meg egy Parlament-Bazilika-Gundel palacsintázós túrát. Ezt kb ezerszer csináltam már, de Rozi ma délelőtti vigyázása nem lett volna megoldva most. Meg az egész hétvégét át kellett volna szervezni (pl tegnap itt voltak öcsémék és sütöttünk palacsintát közösen), ezért nem vállaltam el. Belegondolok, hogy tavaly okt 11-én dolgoztam utoljára, aznap kerültem be fenyegető vetéléssel az Istvánba. Jajj, de jó, hogy Rozi megmaradt nekünk Kép Sokszor belegondolok ebbe a tavalyi kórházi fekvésbe... Nem is tudom hogyan éltem volna túl, ha elveszítjük. A lányokról nem is beszélve.

Na, most már nem írok többet.
Vezso
vezso

Jégvirág
Gratulálok a keresztelőhöz!! Kép Minden ellenére is, végül is jól sikerült. Kár, hogy volt pár idegeskednivaló. Érdekes azért, hogy két ember szereti egymást és mégis előfordul, hogy a családjaik semmennyire sem tudnak lenni egy hullámhosszon, ez nálunk is így van. Ég és föld a két család. Nem is járnak, jártak össze soha. Szerencsére. A pincérrel min vesztetek össze?
Csini a lányod a ruhában, tényleg majdnem ugyanaz , mint amit mi vettünk. Olyan szép benne Gréti. KépKép
Vezso
vezso

Sziasztok!

Vezso,
ne haragudj, hogy nem jelentkeztem mióta hazajöttünk. Pénteken hajnalban értünk haza az új autónkkal! Végre sikerült elintézni.Kép
A következő 3 napban intéztük azokat a dolgokat amiket az elmúlt két hónapban autó hiányában nem tudtunk elintézni.
Pécsett nagyon jól éreztük magunkat! Minden nap elmentünk a parkba sétálni. Találkoztam ott anyukákkal, apukákkal akik gyerekkoromban a barátaim voltak. Anyukám elkényeztette Martint.
Apósom 5 méter távolságról megnézte az unokáját majd 5 perc után elment.Mikor anyukám mondta neki, hogy végre valami jó is történt velünk a sok szenvedés után, akkor azt mondta, hogy más családoknál ennél sokkal nagyobb problémák vannak. Nagyon kiakadtam! Végülis nem neki bénult le a lába ...stb. Kép
A következő találkozóra mi is megyünk! Ha szeretnétek viszek ruhákat is és megnézhetitek.
A szállodásra is el szeretnénk menni, nekünk mindegyik hétvége jó.

Connie,
remélem jók lettek a ruhák!
berkiadri

Sziasztok!

Kingu
Gratula a vizsgádhoz!KépHorgászbalesetért együtt érzek,apukám is nagy horgász,a legkellemetlenebb élmény ezzel kapcsolatban amikor régrbbrn a csontijait berakta a hűtőbe és kiszabadultak,brrrr.

Bea
Nagyon jó kis rucit választottál végül Grétinek,sajnálom a rokonságotKép,,de végüli azért olyyan rosszul nem sikerült a keresztelő.Nagyon édes a képeken a kis angyalka.Kép

Ildi
Gratula a már két fogacskához.Honnan tudod ilyen biztosan,hogy mikor bújik ki a következő.Mi Majával nagyon szenvedünk,este is veszettül rágott és nagyon fájt neki,hajnalba fölkelt negyed órákat tudott aludni és felsírt így ment egész reggelig,már azt mondtam még egy ilyen kör és jön a panadol.látszik alul a teteje,de mikor jön már ki????
innen egykezes vagyok bébi van nálam
ja még azt akartam mondani,hogy valamilyen szintén megértem a barátnődet,bár nem ez a megfelelő szó,de olyat nem találok,szóval hidd el csak a fájdalom mondtatja vele ezeket a dolgokat,én is depresszív alkat vagyok,sokszor az ember nem tudja mit mond,nem mindig tudja kontrollálni a dolgokat.
Hüpi és Hdri fiúk szerintem nagyon hasonlítanak,és iseni szépekKép

Marcika és Ákos is tündériek.

Mostmár a fiúknak olyan fiús formájuk van,lehet ez hülyén hangzik,de szerintemKépÉn bírnák egy fütyist isKép

Nekem a hétvége szuper volt,Majának egy nap kellett mire megbarátkozott a helyzettel,de utána jól elvolt mivel mindig valaki döcölte és szórakoztatta,én is kicsit feltöltődtem.Csakhogy itthon vár a munka takarítani,vasalni kéne stb..

Timurr
Vendég

Sziasztok!

Bea!
Grétike gyönyörű a keresztelőn, nagyon csini volt! Kép

Berkiadri!
Hiányoztál! Kép Csak 74-es méretig vannak ruháitok?

Timurr!
Én őszintén szólva, nem tudtam hogy jön a foga.Semmi hiszti, semmi sírás, semmi éjszakai ébredés! Kép Egyszercsak észrevettem hogy alul vírít a kis vámpírfog! Kép
A barátnőmről még csak annyit,hogy én is megértem; de szerintem nem így kell lezárni egy barátságot.És utálom amikor valaki a gyerekemet használja fel arra hogy engem bántson! Kép
Tudom,hogy sokak szerint Marcipán nem tökéletes; de számomra világ legcsodálatosabb, legszebb és legokosabb babája!Na mindegy ez van!

Na megyek főzni, pusz nektek.
Ildi
Kép

delfinke

A szállodás tali potenciális résztvevőinek megfelelő időpontok:
Wester: 22-23, 29-30,
Delfinke: mindegy
Dóri: mindegy
Connie: 15-16, 22-23, 29-30,
Jégvirág: 15-16, 29-30,
Pviki: 22-23, 29-30,
Virág: mindegy,
Vaktyúk: mindegy,
Hüpi: 22-23, 29-30, 16-án Ádám keresztelője,
Zitmi: 15-16, 2-23 nem biztos, 29-30,
Patri: mindegy

Úgy tűnik a 29-30 az mindenkinek jó. Most interjúvolom a férjem, hogy melyik nap lenne nagy terem, szombaton vagy vasárnap. Sztem kell nagy terem, még biztos többen is tudnának jönni, meg a férjek, akinek jön. Jöhetnek a tesók is.
Aki szeretne jönni, akkor inkább 29-30 hétvégét vegye számításba. De addig van a Désiben is tali, nem? Mert az 3 hetente van, 27-én voltunk. Connie, megírod?
Vezso
vezso

És közben Berkiadri is írt. Kép
Akkor a fenti istához még őt is számítom:
Berkiadri: mindegyik hétvége jó.
Vezso
vezso

Wester: Luca Zsófi
Delfinke: Marcipán,
Dóri: Blanka
Connie: Ákos
Jégvirág: Gréti
Pviki: Dóri
Virág: Vince
Vaktyúk: Csipet
Hüpi: Ádám
Zitmi: Virág
Patri: Benedek
Berkiadri: Martin
Vezso: Rozi
13 mami, 13 baba: 6 lány, 7 fiú.
Lányos anyukák, húzzatok bele a talira!! KépKép
vezso

Most 11.21-kor van a zenitje a napfogyatkozásnak.
vezso

Ildi
Dehogynem tökéletes Marci!KépKépKép
Csak szerintem nincs magánál szegény,majd talán az idő.
Vendég

Timurr!

Köszi! Kép Kép Kép Kép
Aranyos vagy!

Hát remélem az idő mindent megold; de szerintem a barátságunk már soha nem lesz ugyanolyan mint előtte! Kép

Ildi

delfinke

Delfinke
Marcipán csuda édes fiú, annyira szép kis arca van mindegyik képen, és tökéletes!!!! KépKépKép
Hagyd a csudába a negatív megjegyzéseket!!!
A barátnődről én már írtam, hogy részben megértem, de akkor is rossz, hogy bánt másokat, azért mert neki rossz. Ez az én gondolkodásommal nem egyeztethető össze, sosem voltam ilyen, dehát nem vagyunk egyformák.
És az is olyan jó nálatok, hogy a férjed igazi aranyos apuka, látszik, hogy kiegyensúlyozott a kapcsolatotok is. És van már egy utód is Kép A többi nem érdekes. Nnna, ezt most megmondtam. Kép
Berkiadri
Gratulálok az új autóhoz, megérdemeltétek!! Kép Pécs KépKép és barátok KépKép. Após meg Kép. Mindig ilyen volt? És miért nem érdekli az unokája? Hát, ezt nem tudom felfogni...
Szupi, hogy jöttök a talikra, hozzál akkor rucikat is KépKép

Timurr
Üdv megint itt a kellemes hétvége után!! Kép A vasalást a házimanók addig igazán megcsinálhatták volna. Az én házimanóim se csinálják meg Kép No, nem baj.
Sajnálom, hogy szegény Maját megviseli a foga, Rozit is detto. De, ahogy kibújik, elmúlik a fájdalma is. És kibújik az a fog hipp-hopp. Kép
Nem értettem a mondatot: kiszabadul a csontija a hűtőből? Ez mit jelent?
Vezso
vezso

Sziasztok!

Csak beugrottam. Ma voltunk oltáson, és Ákos 70cm és 8840gr. Előadta a négykézlábra húzzuk magunkat és térden szökdécselünk, majd vetődünk számát.KépKépKép
Nekünk talira csak a 29-i hétvége nem jó, mert akkor megyünk Szombathelyre, dédizni.Kép
Mindenki gyönyörű, gyermekek is.Kép

Folytatom az internet elvonást. Már egész jól elvontam magam, de félek, hogy most visszaesek. Volt olyan, hogy 3 napig be sem kapcsoltam a gépet.Kép De hiányoztokKép

Kép

Kép
vizimano

Jégvirág,
sajnálom a családi viszonyokatKép. De sajnos ez nagyon sok családban így van. "Család ellen nincs orvosság" - mondták az okosok, és igazuk volt, sajnos. Gondolom, mennyire rosszul esett, hogy anyósodék meg sem vártak a levessel titeket. Férjed nem tudna beszélni vele ezekről a dolgokról egyszer?
Viszont Grétike a lényeg, ez az ő keresztelője volt, és ő nagyon aranyos, szép kislány, ti is nagyon szépek voltatok Gergővel. Ki lett Gréti védőszentje? Virágé Assisi Szent Klára.
Én is annyira örülök, hogy lányaim vannak, persze biztos a fiaimnak is örülnék, de mivel nincsenek, el sem tudom képzelni, milyen lenneKép. Azt viszont utálom, hogyha idegenek biztatnak az utcán, nem baj, majd a 3. fiú lesz. Mintha mi el lennénk keseredve, hogy nem fiúk, és vigasztalni kellene bennünket. Erre szoktuk mondani a férjemmel, hogy 3. babának is lányt szeretnénk. Akkor meg persze elhallgatnak, és csodálkoznakKép Sokakban még él ez a buta régi szemlélet, hogy csak a fiú a gyerek, a lány csak lány. Na, nem mérgelődöm...

Patri,
a K vitamint csak a kizárólag anyatejes babáknak adja az orvos, változó, hogy ki meddig, ált. 3-6 hónapos korig.

Berkiadri,
apósodba nem sok együttérzés szorultKép. Ilyet mondani...

Timurr,
és mit csináltak a csontkukacok a hűtőben? Mondjuk el tudom képzelniKépKép...

Vezso,
én is szoktam jegyzetelni olvasás közbenKép. Kedves tőled, amit írtál, köszönjük szépenKépKép. Nekem a te családod tetszik nagyon, a 3 gyönyörű kislány, meg az élethez való pozitív hozzáállásod. Amit az irigységgel kapcsolatban írtál, azzal teljes mértékben egyetértek.
Most is hipp-hopp elfogyott a Daubnerből hozott Esterházy torta, meg krumplis és füstölt sajtos pogácsák. Engem a férjem, amikor még udvarolt nekem, azzal vett le a lábamról, hogy onnan hozott nekem sütiket és pogácsát, aztán később engem is odavittKépMeg is látszik az ereménye, ami a testsúlyomat illetiKép...
Virággal nekem is volt vérzésem a 6. és a 7. héten, mentő vitt a kórházbaKép, de szerencsére nem kellett bent aludnom, abbamaradt a vérzés. Borzalom még belegondolni is, mi lett volna velünk, ha elveszítjük őt akkor...
Mikor vezetsz újból csoportokat? Azért biztos hiányzik a munkád, igaz?

Szép napot mindenkinek: Z i t m i
zitmi

Most csak röviden jelentkezem be, mert megjöttünk a Klinikáról és Beni nov. 14-re elő van irva műtétre, nem irom le mit éreztem amikor tudatosott bennem, hogy egy ilyen pici babát el kell altatni és meg kell műteni.
Patri
patri

Haliho!

Jegvirag!
A keresztelos kepek nagyon aranyosak, Greti nagyon csinos!!!! Sajnalom a csaladi viszonyokat. Engem az eskuvonkon ert az a meglepetes, hogy a nagybatyamek (akikkel addig kethetente osszejartunk) nem jottek el. Amikor kerdeztuk miert mindenkinek mast mondtak. Azota sem ertem a dolgot, amikor meg megszuletetett Andor beallitottak a korhazba meglatogatni minket, de 2003 novembertol 2005 aprilisig nem volt semmi kapcsolat koztunk...Csak azt tudom mondani, hogy erdekesek az emberek.

Vezso! Andor imadja a jatszoszonyeget. Ezt a Torokbalinti MAX Cityben vettuk, azon belul van egy HABA jatekbolt. NEm volt olcso, de en nem tudok ilyeneket varrni. Nagyon jo, mert amig a hatan fekudt addig a hazikok vizszintesen voltak, csak neha rancigalta oket. Most mar hogy hason van, ket-ket hazikot ossze lehet gombolni es akkor 3 dimenzioban allnak a hazikok.

Minden vizsgazonak kulon drukk es gratula. En tavaly novembertol januar 6 ig allamvizsgaztam a jogon, es ismerem a vizsgaerzest kozelrol... Gyerek mellett nem hiszem, hogy tudtam volna csinalni..... Szoval minden tiszteletem a tietek.

Udv,BJ
babjag

Vezso,
apósom mindig egy érzéketlen ember volt. Nagyon furcsa dolgokat csinált mióta együtt vagyunk a férjemmel. Nem támogatta soha a kapcsolatunkat, mert neki nem jött össze a házassága és ráadásul anyósom a nyakára hagyott két gyereket (7 és 14 évesen) és lelépett. Volt egy időszak amikor apósomnál kellett laknunk, mert nem volt más megoldás, akkor a garázsból nyíló műhelynek kialakított kb. 10 m2-es helyiségben laktunk, pedig kétszintes háza van és egyedül lakik benne.Kép
Az én apukám sem udta soha kimutatni az érzéseit, de mióta Martin megszületett azóta teljesen megváltozott! Imádja az unokáját!!!

Delfinke,
jelenleg 74-es méretig készítünk ruhákat, de szoktunk rendelésre nagyobbat is varrni. A találkozóra viszek mintákat.

Szorítsatok ma délután nekem, mert 3-ra megyek egy új orvoshoz a lábammal és kíváncsi vagyok mit mond. Remélem tud segíteni!
berkiadri

Már ki volt kapcsolva a gépem, most spártai hetet tartok. Olyan dolgokat csinálok meg a házban, amiket nem szeretek és mindig halogatom.
De közben hívott a férjem a találkozó miatt.
Akkor:
Közhírré tétetik, hogy a hétvégi babanetes találkozó okt 29-én szombaton lesz, 10-től este 6-ig miénk a terem (gondolom 6-ig nem maradunk úgysem)
Helyszín: Corinthia Aquincum Hotel (www.corinthia.hu), Galenus terem (kb 70 m2), a fsz-en van, nincs lépcső, mellékhelyiség pár lépésre. A terem ingyen van (mert a férjemnek vajszíve van, azt mondta Kép).
Kapunk asztalt és székeket, és hozhatunk ennivalót is, ahogy szoktuk, de ne hozzatok sokat, amert látszik, hogy sosem fogy el, mindig a babákkal vagyunk elfoglalva. Poharakat is kértem.
Még a szőnyegre kell kitalálnom, mit teszünk, hogy rá tudjanak feküdni a babák. Mert nekik csak ugrálómatrac van és az nagyon puha lenne, belesüppednének a babák.
Ami még fontos: nehogy beálljatok a hivatalos parkolóba (ami a két sorompó között van), mert 1500 ft/ óra , kész horror, és nem tudjuk elintézni, hogy ingyen legyen, sajnos. De a szálloda mellett sok hely van parkolásra, pl az épület mellett bal oldalt áll egy sárga ház és ott lehet a lakótelepre behajtani. Itt van mindig hely, és nincs messze a hotel főbejáratától.
Ha még eszembe jut vmi, szólok.
V.
vezso

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés:
nagyon édesek a képek! Azért nem vagyok, mert Panni elviselhetetlen, ez a fölső fog rosszabb, mint az eddigiek együttvéve. Plussz nem bírja a melegfrontot sem. Egyébként már egyfolytában fölül és egyre ügyesebben és gyorsabban mászik a "nemszabad" tárgyak után. Remélem, 1* az Életben még fogok tudni olvasni is!

Szép napot!

Kata
panni2005

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés:
nagyon édesek a képek! Azért nem vagyok, mert Panni elviselhetetlen, ez a fölső fog rosszabb, mint az eddigiek együttvéve. Plussz nem bírja a melegfrontot sem. Egyébként már egyfolytában fölül és egyre ügyesebben és gyorsabban mászik a "nemszabad" tárgyak után. Remélem, 1* az Életben még fogok tudni olvasni is!

Szép napot!

Kata
panni2005

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?