Sziasztok!
Mire végigolvastam, amit írtatok, el is felejtettem, kinek, mit akartam írni
Patriot, cumink nincs, nekem nagyon nem szimpi. Megpróbáltam, amikor nagyon kétségbe voltam esve, de Manókám csak nézett rám, hogy mit akarok én ezzel a hideg gumival, neki meleg cicike kell, amiből tejecske jön. Szóval nálunk se cumi, se cumisüveg.
Meg sztem akkor is felébredne, ha cumizna, csak akkor a cumit kellene a szájába dugni, nem a cicit.
Erszényes, TGYÁS,GYED,GYES témához annyit tennék hozzá, hogy a TGYÁS a fizu 70 %-a és nincsen maximálva, csak a GYED.
Én nem dolgoztam onnantól, hogy megtudtam, terhes vagyok. Áldom az eszemet érte! Így nem volt semmi stressz, semmi korán kelés, akkor pihentem, amikor szükségét éreztem... És biztos vagyok benne, hogy nem Leo 3 hónapos korában készültem volna ki, ha terh. alatt dolgozok, hanem sokkal korábban.
A táppénz csökkenti ugyan egy picit a TGYÁSt és GYEDet, de nem sokkal.
Seriff, az én GYED igénylésemet Robi bevitte oda, ahol intézik és már el is van intézve. Add le minél gyorsabban, különben csúszni fog a folyósítása.
Az almát sztem főzd meg, emészteni is könnyebb úgy.
Tegnap este éppen arra gondoltam, hogy úgy ennék aranygaluskát, csak fogalmam nincs, hogy kell csinálni. Na meg Leo úgysem engedné.
Nana, azért tudjuk pontosan Seriffel a babák szülinapját, mert 15 nap van közöttük.
Gyógyuljatok meg!
Képet nem tudok többet csinálni, mert tele vannak a kártyák. Elő kellene hívatni a képeket.
Lili, csatlakozozok Kobudohoz és Seriffhez, ne hagyd sírni. Sztem az kegyetlenség. Amíg nincsen öntudata, addig úgysem lehet "elrontani". Na meg kit kényeztessen az ember, ha nem a gyerekét?
Kobudo, táblázatot ki fogom tölteni, ha engedi Manó.
Roz, kutyushoz mit szóltak a lányok?
Sam, jobban vagy?
Mino, Leona is ezt csinálja. Egész nap vele "kell" foglalkozni (mosogatás, főzés, takarítás...meg csak vár és vár, sajnos megvár), ha meg elmegyünk vhova, akkor csak nézelődik a kendőben, még enni sem kér.
Helyzet nálunk változatlan, éjjel 8* ébredt fel, igaz, ebből 4* fél 8 és 11 között. De a maradék 9 óra alatti 4 ébredés is sok sztem egy 4 hónapos babának
Hát még nekem. És ilyenkor csakis anya jó, hiába kelne fel hozzá apa, csak cicin alszik vissza. Kemény 3 perc alatt. De akkor ugye én már felébredtem
Az előbb elkezdett fúrni a szomszéd, Leo éppen aludt. Hát nem sokáig. Most itt énekel mellettem, de alig várja, hogy felvegyem.
Fűtés nincs, majd' megfagyok. A hősugárzó meg csak úgy pörgeti a villanyórát.
Költözni akarok, ott nem fogja a szomszéd a mi falunkat fúrni és jó meleget lehet csinálni.
Na megyek, felöltöztetem Babát, meg én is felöltözök. Még mind a ketten pizsiben vagyunk.