Új privát üzeneted érkezett!

Niki Kép
pontosan. Ez inzulinosoknak van, de a legjobb minden beadására, mert a legvékonyabb a tűje. 20 a fél ml Kép
és ha ügyes vagy, akkor az 1 ml - 2 por gonalt is fel lehet vele szívni, de ahhoz kell még egy fesckendő, amiben megkevered a dolgokat.

Zsebi Kép
nagyon-nagyon drukkolunk!

Farkasék Juditja Kép
remélem, jól vagy. Drukkok mennek Nektek is!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nóri!
Igen mindet ICSI-zik és AHA is lesz, hát remélem most nagyon izgulik,hogy vasárnap legyen a transzfer, majd egy óra és kiderül!!!!!
Én is úgy gondolom ez most ideális ez a tüszőszám és ha azt nézem a múltkor az 5. gonal napon nyolc tüszit láttak és a 10 napon a leszívásnál 15 lett azok nagyon gyorsan megnőtek. Most 11 nap volta a stimu az eddigi 8 al ellentétben és szép lassan de biztosan értek. Remélem igazad lesz!

Niki!
Igen a 20-nál van a fél mili!!! Kép Csak ügyesen!!!!!! A pennel nem lesz semmi baj annyira egyszerű!!!!! Ha a légtelenítésnél nem jön egy csep sem ne foglalkozz vele, nehogy kétszer légteleníts, mert akkor már a maradékot amennyivel (75 egység) túl van töltve nem tudod a végén felhasználni. A nővérkék mondták nekünk bejött. Kép Kép Kép

Kriszta!
Akkor a távolból küldjed a jó megérzéseidet!!!!!! Jó pihenét neked!!!!!

Kép

Farkasok!
Drukk megy ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép Csiga lassúsággal megy az idő most nektek, de mi itt vagyunk és szorítunk!!!!!!

Orsi!
Srácok nagyon aranyosak a táblában nem cserélem a képüket ha nem baj, mert az egyik sokkal kisebb kép mint a másik. Hacsak nem teszel fel egy kb. egyformát!!!! Kép Kép Kép Kép

Lányok!
köszönöm a sok durkkot küldjétek tovább, szükség van rá!!!!! Ígérjük meghálláljuk!!!!!

KépA párom jelentem már jobban van láz ma már nem volt, kökögni köhög, de reméljük az is elmúlik és végre megint egy ágyban aludhatunk. Egy hete átköltöztem a másik szobába, nehogy valami bajom legyen!!!!!

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi : örülök, hogy párod láztalan ! Olyan jópofa képeket szúrsz be Kép

Orsi Kép Köszi !

Kriszti : majd ugye kapunk egy-két nyarat idéző képet a pihenésetek után ? Kép

Farkasoknak megadrukkkkk !!!

C-vitamint és cinket lehet végig szedni, vagy punkció után már ne ?
Na látom, most jövök én a mindennapos kis kérdéseimmel Kép Ebből is látszik, beindultam Kép
A mai estétől kezdve 1/2 dl vöröset lenyomok, hogy lazuljak Kép

mniki

Zsebi Kép
Örülök, hogy meggyógyult a párod.
Mikor telefonálsz a Kaáliba?
Írd be nekem légy szíves hétfőre, október 3-ára a punkciót!
Köszönöm, ahogy figyeltem szerintem Wishnek is aznap lesz Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok csajosok!
Tegnap voltam "vámpíros"-os UH-n, nem volt semmi gond, NINCSEN CISZTÁM!!! JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
Viszont a hormonszintem baromi alacsony. Nem is értem miért.
Jövőhét pénteken megyek legközelebb kontrollra, onnantól meg táppénzen leszek vagy 3 hétig, úgyhogy nem fogok jelentkezni majd csak az eredményhírdetés után.
A punkció kb.szept.13., beült.kb.rá 3 napra.
Már látom a fényt az alagút végén, vasárnaptól kezdem a stimut.

Zsebi,
Gratulálok a 8 petihez! Ügyes vagy, csak most ők is legyenek nagyon ügyesek. Hajrá embrik!!!

Farkasok,
No para!!!!
MÁR CSAK KÉT NAP ÉS MEGTUDOD????!!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki : ugye október 13-ra gondoltál ??? Éljen, akkor végre nálad is indul a mandula KépKépKép

mniki

Köszi Niki, kissé időzavarban vagyok.
Szóval, igen a következő hónap október.
Majd ismételgetem magamban.:okt.,okt.,okt......

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok Lányok!
Segítségre lenne szükségem. Ma nézték a 21. napi progeszteron szintem a Kaáliban, a doki hívott, hogy 160, ami jó, mert 60-70 fölött már jónak számít. Nem tudjátok véletlen, hogy ezt a itt a Kaáliban milyen mértékegységben mérik? Én mindenhol csak ng/ml mértékegységet találtam, ami 10 fölött már jónak számít. Feltételezem, hogy az én 160-as értékem valami másban van mérve...

Köszi!
Almodo

Kép
almodo

sziasztok
Szuper Zsebi! drukkolok
Lányok!
nekem a lombikom 5 hónapja volt, most lehet, hogy
ebben az évben már nem is lesz(még nem biztos).
Ha ennyi időt kihagyok akkor szerintetek újból kell EKG meg minden vizsgálat az altatáshoz?
byby

NIKI!!!!
C vitamint NE szedjél állítólag nem jó a megtapadásban, egy csajnak valami orvos mondta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Byby!
Igen kell újból EKG ezek a vizsgálatok amik az altatáshoz kellenek (belgyógy, vér) csak fél évig jók.

FAnni!
Beírtalak! Kép Szupi hírek!!!!!!

Viki!
Nekem kb. akkor lesz eredményhírdetés!!!!!
Fú tiszta izgi!

Lányok!
Telefonáltam 8-ból négyen szépen elindultak a többbiek is motoszkálnak, holnap kell még telefonálni és akkor tudom meg mikor lesz transzfer eddig úgy néz ki hétfőn. Kép

Almondo!
Sajnos én nem tudok ebben segíteni!

Wish!
Mi volt ma az uh-n?????????????????????????

Timi!
Szuper, hogy már így megbeszéltétek a dolgokat!
Reméljük nálatok nem fogják firtani milyen a konyhabutor???

Petyaanya!
Kívánom,hogy minél előbb sikerüljön az örökbefogadás! Mekkora babára gondoltatok???

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Ha "csak" a 4 fejlődik tovább ilyen szépen, azt hiszem, már az is szép eredmény, nem igaz?
Csak így tovább Kép
Nemsokára én is követlek... tényleg nemsokára Kép

Különben nálam lebuktál, hogy tudsz vakon gépelni, mert az FAnni-ban az A-t úgy lehet "elgépelni" Kép Kép Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok.
Zsebi ez szuper, ezek szerint 4 naposakat fogsz visszakapni, ráadásul AHA-val?? Na elkapom én is a dokit, nekem is kell ilyen... Kép

Almodo. Nekem ilyen progi szintem terhesen volt, nagyon gyanús vagy. A magasabban mérik a Kaáliban, ami háromszoros érték.
s_norka

Szia Zsebi!

Semmi gond, remélem majd valaki azért tudja. Nem akarom emiatt újra zavarni a dokit...

Egyébként annó velem találkoztál a varratáson, emlékszel? Voltál azóta újra? Én végül azóta csak győzködöm magam, hogy kéne újra menni, de egyelőre nem tudtam magam rászánni. Nekem nagyon brutál volt, a szurkálások is (bár szerintem az hallottad ott Kép), és utána még napokig...
Üdv, Almodo

Kép
almodo

Sziasztok!

Én már régen nem jártam erre a babaneten, egy időben rendszeresen, de a csalódások eléggé letörtek. Még mindig nem jött össze a babócánk és vagy egy háromnegyedéve (fejből már nem is tudom) volt az utolsó sikertelen lombikunk, ami a harmadik volt. Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek ha valaki anélkül hogy bejelentené hogy kihagy egy kis időszakot nyugodtan jelentkezhet bármikor újra, megőrzik a papirokat meg ilyesmi? Egyáltalán mennyi időt lehet kihagyni? Bármennyit?

Lassan újra neki szeretnénk "ugrani" a beavatkozásnak, csak a harmadik után mikor kiderült hogy nem sikerült annyira elkeseredtem, hogy még csak vissza sem telefonáltam, és akkor ez eszembe sem jutott, hogy esetleg gond lehet. Anyagilag is kikészültünk, időben is már nagyon nehéz lett volna megoldani, a munkahelyemen is már kezdtek kiakadni a sok hiányzásom miatt és még egy csomó mindent tudnék sorolni.
De csak telik az idő és egyre idősebb leszek és félek, hogy ha halogatom csak még rosszabb lesz.

Szóval szerintetek nyugodtan jelentkezhetek újra az intézetben ennyi kihagyás után?
Kérlek mondjatok valami bátorítót.

Üdv. Niki
angel

Almodo Kép
nmol/l... de ez az érték nekem nagyon gyanús. Sima ciklusban nem szokott ennyire felmenni. Nekem 132 volt a két pasival, utroval, és ezzel is mindenki agyondicsért. Spontán ennyi neked???
nem lehet, hogy babát vársz??
ja... és 3.18 a váltószám a ng/ml és a nmol/l között.

Zsebi Kép
szuper hírek! drukkolunk a mozgolódóknak is Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Niki Kép
persze, hogy jelentkezhetsz. A pihenőt javasolni is szokták.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi Kép
Tök jó hírekkel jöttélKép Megy a drukk mind a nyolc kicsinek Kép

Az én tüszőim egész szépen megnőttek, legalábbis a jobboldalon ott 15-15-16-18-18-asok és nőtt még három nyolcas, a baloldalon 13-as a legnagyobb. Dévai mondta is a baloldaliakra, hogy azok kis selejtesek, de mondtam ne mondjon ilyeneket az én kis tüszőimre, nehogy megsértődjenek.
Hétfőn punkció, hétvégére masszív pihi van rendelve, de holnap azért még el kell majd menni egy utolsó vérvételre.

wish

Szia Norka!
Bocsi, most vettem csak észre, hogy válaszoltál nekem...
Hát nem akarom igazából elbízni magam, ez még csak a 20. nap, és a 14-en repedtem. Szóval szerintem még túl korai ebből bármi következtetést levonni. Egyébként pedig kapok 3x1 utrogestan hüvelytablettát, nem tudom, hogy az befolyásolhatta-e. De ha 3-mal kell osztani, akkor tényleg elég magas.. Bár a doki erre csak annyit mondott, hogy jó, 60-70 fölött már jó.
Amúgy ez volt az első progi mérésem, én harcoltam ki így 10 hónap után a hormon vérvételeket, mert egyszerűen nincs rá magyarázat, hogy miért csak 1 napot menstruálok. De ezek szerint magyarázat továbbra sincs... Kép Pedig rendesen van tüszőérés minden hónapban, látszólag az Adimet rendben tart mindent, csak éppen a baba nem jönKép.
A dokim már az inszem-et javasolja, de én nem akarok úgy belevágni, hogy fogalmunk sincs eddig miért nem sikerült. Nem látom, hogy az inszem mitől működne... Persze lehet, hogy nem szabadna ennyire racionálisan hozzáállni a dologhoz...
Na köszi mégegyszer!
Üdv, Almodo

Kép
almodo

Köszi Orsi!

Hát nem tudom, lehet, hogy félreértettem a 160-at? Ma vagyok a 20. napon, szerintem itt még baba egyáltalán nem is befolyásolná, és amúgy is csak 1 tüszőm volt, így mégcsak ikrek sem lehetnének (closti-val stimulált ciklus, otthon próbálkozás). Ez nekem is kezd gyanús lenni... Nem lehet, hogy a túl magas érték is probléma?

Üdv, Almodo

Kép
almodo

Almodo Kép
hát a racionalitásod azt tényleg néha félre kell tenni. A meddő párok mintegy 30%nál nem lehet tudni a meddőség okát, akárhogy is kutatják. Valamiért nem jön össze.
1 tüszővel? miért nem lehetnek ikrek? az egypetéjű ikrek 1 tüszőből lesznek Kép Kép Kép

a többi hormonod az normál értékű?

ez a magas progeszteron ha nem vagy babás, akkor szerintem azért megérdemelne egy kis utánajárást, mert jó a progi, ha magas, de azért nem minden érték jó.
Nem emlékszem, hogy mi az, ami magas progi értéket okoz, de majd utánanézek egy kicsit.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi : a 4 sejtecske már nagyon szuper ! Csak erősödjenek, hízzanak ! Sajnos hétvégén nem leszek itt, de nagyon drukkolok továbbra is !!

Angel : szia druszám Kép
Bármennyit ki lehet hagyni, a dokik nem fogják rajtad számon kérni. A papírokat megőrzik, ez egyébként kötelező is nekik. Úgyhogy csak bátran kezdjétek újra, ha már elég erősnek érzitek magatokat Kép

Byby : nekem a háziorvos a 2 héttel ezelőtti EKG-t sem adta oda, mondván, majd frisset csinál a punkció előtt. Még jó, hogy csak órákat kell várni a rendelőben KépKépKép

Almodo : nem akarok hiú reményeket ébreszteni, de egyik ismerősömnek épp így derül ki, hogy babát vár. 1 lombik előtti 21.napi vérvételből... KépKép

mniki

Fanni!
Nem titkolom!
Tudok vakon gépelni!!!! Közgáz suliba jártam és ott keményem megtanítottak erre minket, amit már nem bánok, mert sokszor nagyon jól jön. Pl. mikor veletek beszélgetek!!!!!

Almondó!
Akkor üdvözlet. Nem nem voltam én tök kivoltam az egésztől, ott is nehezen viseltem, ráadásul mi másnap indultunk nyaralni Korfura busszal 30 órás ut és végig szenvedtem még kedden is fájt a kezem alib bírtam enni. Ezt nem nekem találták ki!!!! Kép
Kihez jársz a Kaáliba? Táblába betegyelek???? Mesélj egy kicsit magadról. Jó társaság van itt én imádok levelezni és sokszor megnyugtatnak a lányok és az is jó hogy ha csak kiírommagamból, de itt rettentő sok jót kaptam egy év alatt mióta levelezek és tényleg a lehető legnehezebb pillanatban mindig van valaki aki ír egy pár szép szót. Kép

Nóri!
Az AHA-t és a 4 napot sem kértem külön. Az AHA-t akartam, de nem kellett mert kedvenc orvosom magától mondta, hogy lesz most ilyen. Kép
Az újfajta repesztőre azt gondolom hogy szerintem nem ettől függ,hogy a tüszőben van-e petesejt ha van mindegy hogy Choragon vagy ez szerintem. Ezen ne izgulj, de mond el neki hogy te a Choragonban jobban bízol és akkor azt fogsz kapni. Én az utroval voltam így kérdezte utro vagy duphaston a progiszuri mellé mondtam hogy a multkor a progi mellé duphastont kaptam és megjött így abba nem bízok mert lhet hogy nem szívodott fel rendesen ezért választottam az utrot. Kép Kép Kép

Angel!
Nekem van ismerősöm aki egy évet hagyott ki két lombik között, a papírokat megőrzik még azoknál is akinke sikerül,hiszen ha mennek kistesóért kellenek a dokumentumok. Menjél vissza nyugodtan kérsz egy időpontot és megbeszélitek a dokival a hogyan továbbot. mindenkinek más hogy mennyi idő után tud újra felállni és hinn!!!!!!!!

Wish!
Ezek nagyon jó hírek!!!! küldöm a külön növesztő drukkokat a bal oldalnak. Kép Kép Hétfőn punkció ez tiszta izgi Fannival egyszerre mentek!!!!!!!

A firssített tábla!
Nagy szükség van most minden drukkra szorítsatok sokunknak elkell most!!!

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Én is vakon gépelek ám, azért tudtam Kép
Köszi, hogy frissítettél!
A hétvégén is nagyon szorítok neked
ÉS LÉCCI MINDENKI, MINDHÁRMUNKNAK SZORÍTSON HÉTFÕN!!! Kép Kép Kép

Köszi!
Sziasztok, jó hétvégét!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Az kimaradt, hogy vasárnap pedig nagyon várom a FARKASVONYÍTÁST!!! Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi!
Köszi az üdvözlést, jól esik. Már jó ideje olvasgatlak titeket és szurkolok nektek, de aktívan nem nagyon szóltam eddig bele. És nagyon hasznos dolgokat tanultam már tőletek.Kép
PCOS-s vagyok, ezt már 2 éve tudom, de csak tavaly novemberben indítottuk a babaprojektet (előtte fogigátlót szedtem). rögtön a Kaáliban indítottam, mert már tapasztalatból tudtam, hogy ahogy abbahagyom a fogigátlót, döbbet nem lesz mensim. K.P. az orvosom. Gyakorlatilag kivizsgálásokra sem volt szükség az elején, a régi hormon leleteimből azonnal megállapította ő is a PCO-t.
Adimetet szedek a PCO-ra, és most van ciklusom, rendszeres 28-30 napos, uh szerint tüszőéréssel. Csak 9 hónap követett ciklus mellett sincs babaKép. Már átjárhatóságot nézték, ok, párom szintén ok, szóval látszólag minden ok kéne legyen pillanatnyilag, és mégsem... Egy apró bibi van, hogy a rendszeresen működő mensim csak 1 napig tart - doki szerint ez no problem, de én egyelőre ebbe próbálok kapaszkodni, és kideríteni az okát, a javasolt inszem-et pedig kicsit halogatom...
Ha gondolod, feltehetsz a táblára, nagyon köszönöm..
És tényleg nagyon szurkolok neked, hogy sikerüljön a mostani próbálkozás!!! Meg persze mindenki másnak szurkolok!

Orsi!
A hormonjaim, már amennyire PCO-sként rendben lehet, rendben vannak a doki szerint. A 3. napi értékeim, amiket ebben a ciklusban néztek 4. nap: LH 7.6,
FSH 4.6
PRL 15.7
Testosteron 4,6
estradiol 179
tsh 2.2
de az LH régen 11 fölött volt, így az is egész jó magamhoz képest. És erre jött most a 160-as progi...
Mégegyszer nagyon köszönöm a segítséget!

Almodo

Kép
almodo

ez így első blikkre tényleg nem rossz. Prolaktint egyszer sem néztek?
A progit meg ha nem vagyok babás, akkor szerintem a jövő hónapban is érdemes lenne megnézni, hogy mindig ilyen magas-e vagy csak egyszeri dologról van szó.

én megpróbálnék pár inszemet...

PCT tesztetek volt?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Almodo : az Adimet sok PCO-s lánynak segített már babásodni Kép Kitartás !!!

Zsebi : komolyan, még a hideg is kirázott a táblicskut megnézve ! Úristen, most Wish és Fanni jön, majd sorban mi... micsoda októberi baby-boom lesz itt !!

Fanni : én is vakon gépelek Kép Szintén közgázba jártam, mint Zsebi Kép

Judit ! Nagyon nagyon sokat gondolok rátok és hétfőn remélem jó hírekre jövök !

Mindenkinek drukkolok !!
Jó hétvégét lányok, fiúk Kép

mniki

Én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy
Niki,Fanni,Zsebi, én is közgázba jártam.
Van még valaki????

Farkasok!!!!
Drukk, drukk, drukk !!!!!!!!!!!!!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Orsi!

Nem tudom, mi az a PCT teszt, úgyhogy valszeg még nem volt. Mi az?
Igen, én is győzködöm magamat az inszemre, de egyelőre azt érzem, hogy még elkapkodott lenne, mert van valami baj, csak nem jövünk rá micsoda. Nem akarom elhinni, hogy az 1 napos mensi normális - annak ellenére, hogy a doki szerint a félidőben 7.5mm-es nyh már jó, és ezekszerint a progiszintem is ok, tehát a második félidőben sem szabadna semmi történjen a nyh-val. Ennek ellenére 2. nap már csak barnázni szoktam, 3. nap pedig semmi. És régen - amikor még nem kezdtek a PCO-s tüneteim kijönni, normális 5 napos mensijeim voltak.
Egyelőre még próbálkozom, de egyre tanácstalanabb vagyok. A mostani vérvételek tényleg a dokit igazolják, hogy nem a hormonok okozzák a kevés mensit.
A prolaktin tényleg kicsit most magasnak tűnik, a korábbi két hormonvizsgálatkor 10 alatt volt még (2003-ban). De majd erre rákérdezek.
Nagyon köszönöm a segítséget!

Almodo

Kép
almodo

Sziasztok!
Lányok ki mit tud erről az Aviva tornáról?
byby

Almondo Kép
a PCT teszttel azt nézik, hogy a méhszáj átengedi-e a fickókat, vagy kinyírja mindet.
Az ovuláció napján irányított együttlét, 8 óra múlva jelenés a nőgyógyásznál, aki hüvelykenetet vegy a méhnyakról, és megnézi, hogy mennyi a mozgó spermiumok aránya.
Ha ez alacsony, akkor a megtermékenyítésre vajmi kevés esély van, mivel 1 élő spermium nem jut át a méhüregbe. Ha ez áll fenn, akkor a méhnyak inszemmel átugorható, mert olyankor direktbe a méhüregbe fecskendezik a kisfickókat.

Prolaktin: az enyém 26 volt a lombik alatt, azzal még nem kell foglalkozni. Ha 40 felett lenne, akkor már okozhat meddőséget.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Wish, emlékszel, amikor "nyilatkoztál" a házasodási kedvetekről, mikor mondtam, hogy elmerültem a témában? Kép
Íme az eredmény, trendik vagytok Kép : http://www.origo.hu/tudomany/tarsadalom/20050927fiatalok.html
s_norka

Orsi!
Köszi a válaszokat! Akkor még ezt a PCT vizsgálatot megcsináltatom, hátha. A Kaáliban csinálják? eddig még sosem említette ezt a doki... De majd kisajtolom belőle... Kép
Almodo

Kép
almodo

Almodo!
REmélem hamar a kálváriád végére érsz és ha az inszem mellett döntesz, akkor én mindenképp szorítok,mert már iszonyat rég akarok egy inszemes zebrát, szóval a drukkjaimra számíthatsz!!!! Kép
A köv. frissítésnél már ott lesz a te neved is!!!!
Még a korod hiányzik!

Byby!
Én nem tudok erről a tornárol csak annyit hogy lehet hozzá könyvet is venni. Timi mocorgott ezen a téren, és el is kezdte kérdezd meg őt.

Niki!
Igencsak kemény lesz ez az október, de én nagyon remélem hogy mindenkinél sikerrel jár az orvostudomány és nagyon boldogok leszünk egy hónap múlva, aztán tovább drukkolunk a többieknek!!!!!!!!

Kriszta!
Máté nevet írhatom a táblába mint esetleges fiú név?????

Reno!
Szülés várható idejét meg tudod mondani mert az hiányzik a sorodból!!!!

Minden kismamának várom a névválasztását ha van máris írom a táblába!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
32 év Kép
Köszi
Almodo

Kép
almodo

Mniki!

Köszi a biztatást! Én próbálok egyáltalán nem gondolni erre, és nem bízni feleslegesen. Semmi terhességi tünetem nincs is, se mellfeszülés, se puffadás, semmi az égvilágon... De bárcsak így lenne... Kép

Almodo

Kép
almodo

Zsebike, először is éljenek a babamagjaid!!!
Veled vagyunk!
Babonás is vagyok, amelett, hogy dilis is...szóval szülés várható időontját a betöltött 12. hét után mondanék (ez a nap éppen 2 hét múlva lesz, és ez a nap egyben a párommal a 6. évfordulónk!!!). Nevet pedig majd akkor árulok el, ha már tudjuk, hogy kisfiú lesz vagy kislány.

Jövő héten elutazom, ami annyiból jó hír a babának, hogy nem tudok menni UH-ra. Amikor visszajövök, megint "többen, többen lesztek"!!!
puszi
reno
renoka

Almodo!
Azért mert nincs semmi terhességi tüneted, az nem baj, attólmég lehet ott a baba, itt sok kismama mondja hogy az első pár hétben nem érzett semmit!!!!

Reno!
Megértem a döntésedet és elfogadom. Majd ha már úgy gondolod megírod és én javítom! Kép Kép Kép
Hova utaztok?

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Mára búcsúzom egész nap éreztem a petefészkeimet, de most estére bedurrantak egy kicsit alig bírok motoszkálni, nem esik jól csak a fekvés! Holnap jövök!

Farkasok!
Kitartás már csak kettőt kell aludni!!!!!!
Kép

Renóca!
Mi van a kutyusoddal????? Remélem már teljesen felépült!

ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok csajok,

Zsebi,
Szuper hogy már négyen vannak, szerintem lesznek még többen is holnapra, igy nem lesz gond a legszebbeket kiválogatni KépKépKépKép Hétfőig mennek a megadrukkok +++++++++++++++++++++++++++++

Húúú a hétfő iszonyú izgi nap lesz, Neked beültetés, Farkasoknak teszt, Wishnek és Fanninak punkció.... Nálunk meg egész nap a regionális főnök a melóhelyen....azért igyekszem kora délután bekukkantani !!!!
Mátét beírhatod, de a változtatás jogát fenntartjuk KépKépKép Lánynevem még nincs, ott túl sok jelölt van....és valahogy azt hiszem hogy fiú lesz Kép

Orsi,
Nem, persze nem teljesen komolyan gondoltam, csak mégis szóltam KépKépKépKépKép Nekem is nagyon tetszik, de még sincs annyira sok belőle mint a Bencékből....
Fanni javasolt egy október végi (ha jól emlékszem 29-i) talit, mivel most túl sokan akcióznak, és gondolom nem vállalkoznak nagyobb 'túrákra' Nekem is jó lenne ez az időpont.

Wish,
Ezek szerint neked is minden esélyed megvan legalább 8 petire, de jó Kép Hétvégén pihizz ezerrel, aztán hétfőn rajtad a világ szeme Kép

Farkasok,
Nagyon várjuk a jóhíreket, el vagytok tűnve !!

Niki,
Persze, hozok majd napfényes képeket, hogy fokozzam a sok zebratulajdonos jókedvét KépKépKép

Renoka,
Szép egybeesés az évfordulóval a 3. hónap KépKép Megértem hogy babonás vagy, az a két hét pedig elröppen hamar... Egy kicsit azért még én is óvatos vagyok, nem vettem se könyvet, se ruhát, és mindig elhessegetem magam mikor babás boltok előtt járok... Szerencsére már holnap töltöm a 12. hetet...de sajna én még izgulhatok utána a biopszia eredményéig...addig tuti hogy terhesruhán kívül nem veszek mást !

Kriszta
11+6

Kép

KépKép
kriszta71

Kép
Marcipánból vannak !KépKépKépKép
Hihetetlenül édesekKép
Csak hogy mindenkinek jobb kedve legyen!KépKépKépKép
És hogy gyorsabban repüljön az idő a babák irányába!Kép

Zsu!Kép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Zsu!
Nagyon jó ez a kép. Olyanok, mintha igazi babák lennének.

Viki!
örülök, hogy nincs cisztád, a többi meg majd helyreáll.

Zsebi!
Csak így tovább. Szuper az a 4 osztódás.

Byby!
Ez az aviva könyv jó. A gyakorlatok elvégzése után tutira érzed az alhasi részt.(lóg a beled) Tényleg segítheti a peteérést. bban érzem spontán is, hogy ter A középidő alatt jobban érzem, hogy termelődik a kis tüszőm.
Nekem ezek szerint beválik majd hosszú távon.
ha nemtudod megszerezni, lefénymásolom, és elküldöm neked levélben, ha ez nem okoz gondot.
latimi

Byby!
összekeveredett a mondat. Mégegyszer: Érzem, hogy spontán is termelődik a tüsző. Bocsika
latimi

Nóri Kép
Elolvastam a cikkedet Kép Ügyes vagy, jól megírtad.

wish

Orsi, MNiki, Zsebi - köszönöm a válaszotokat, akkor legalább ez nem idegesít, úgyis mindig stresszelek, legalább ezen nem kell majd aggódni.

De jók ezek a marcipánbabák!
angel

Sziasztok!

Csak beugrottam kellemes hétvégét kívánni mindenkinek!

Sziasztok!
Gondolok rátok,és szorítok mindenkinek!
kavicska

Zsebi, várjuk a jelentést! Kép Hányan vannak mára?
Akkor lehet, hogy az AHA-t nekem is felajánlják? Nem akarok telhetetlen lenni... Kép

Wish, köszi... a cikk 3 részes, csak az első rész van fent, de most azért kiabáltam el, mert ez az első cikkem, és irtó büszke vagyok rá. Kép Meg azért is, mert pont a 9 éves együttélés-hozzászólásoddal vittél el egy olyan irányba, hogy "basszus, miért nem akarnak a fiatalok házasodni?" Ti vagytok a skandináv minta. Kép

Almodo, nem tudom, hétvégén olvasol-e. De a www.lombikbaba.com -on csináljuk a PCOS menüpontot, már jó sok minden van fent. Nincs kedved megírni egy szösszenetet a vajákos kúrádról?? Lenne rá érdeklődés... Kép
s_norka

Kriszta!
Így igaz izgi lesz a jövő hétfő!!! Farkasok viszont holnap mennek vérvételre! Nagyon szorítok nekeik! Jó lnne egy jó példa után haladin az úton. Kép

Nóri!
Hívtam már őket, de el vannak valszeg foglalva így később kell telefonálni!
Szerintem az AHA-t valamitől függővé teszik, nem felajánlás volt ez a részéről mondta hogy lesz én pedig örültem, mert szerettem volna kérni. Kép Kép Kép
Olyan jó hogy itt vagytok és izgultok értem!

Zsu!
Nagyon aranyosak ezek a marcipán babák!!! De írhatnál magadról is, hogy mi van a mandulaműtéttel és egyáltalán veled, apukád meggyógyult már?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
6 manócskánk van és hétfőn fél 5-5-re kell menni! Érdekes biztos nagyon sokan lesznek hogy ilyen későre kaptam időpontot!

Jó hétvégét mindenkinek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, ez fantasztikus, majdnem blasztókat fogsz most így visszakapni, hiszen ez már 4 és fél nap. Kép Biztosan sikerülni fog, jók az esélyek!!
s_norka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?