Sziasztok csajok,
Zsebi,
Szuper hogy már négyen vannak, szerintem lesznek még többen is holnapra, igy nem lesz gond a legszebbeket kiválogatni
Hétfőig mennek a megadrukkok +++++++++++++++++++++++++++++
Húúú a hétfő iszonyú izgi nap lesz, Neked beültetés, Farkasoknak teszt, Wishnek és Fanninak punkció.... Nálunk meg egész nap a regionális főnök a melóhelyen....azért igyekszem kora délután bekukkantani !!!!
Mátét beírhatod, de a változtatás jogát fenntartjuk
Lánynevem még nincs, ott túl sok jelölt van....és valahogy azt hiszem hogy fiú lesz
Orsi,
Nem, persze nem teljesen komolyan gondoltam, csak mégis szóltam
Nekem is nagyon tetszik, de még sincs annyira sok belőle mint a Bencékből....
Fanni javasolt egy október végi (ha jól emlékszem 29-i) talit, mivel most túl sokan akcióznak, és gondolom nem vállalkoznak nagyobb 'túrákra' Nekem is jó lenne ez az időpont.
Wish,
Ezek szerint neked is minden esélyed megvan legalább 8 petire, de jó
Hétvégén pihizz ezerrel, aztán hétfőn rajtad a világ szeme
Farkasok,
Nagyon várjuk a jóhíreket, el vagytok tűnve !!
Niki,
Persze, hozok majd napfényes képeket, hogy fokozzam a sok zebratulajdonos jókedvét
Renoka,
Szép egybeesés az évfordulóval a 3. hónap
Megértem hogy babonás vagy, az a két hét pedig elröppen hamar... Egy kicsit azért még én is óvatos vagyok, nem vettem se könyvet, se ruhát, és mindig elhessegetem magam mikor babás boltok előtt járok... Szerencsére már holnap töltöm a 12. hetet...de sajna én még izgulhatok utána a biopszia eredményéig...addig tuti hogy terhesruhán kívül nem veszek mást !
Kriszta
11+6