Új privát üzeneted érkezett!

Angel!

Azt olvastam én is, hogy meghozza a mensit. Most nem iszom, nem merek, most tisztán akarok vérvételre menni, hogy minden turpisság kiderüljön. :Ö

Betti
betti73

Monyoka:Mennyi idő után teszteltél?Én is akarok,de nem tudom mikor kéne.

Kép
breni

Zsuzska!

Van vmi rendszertelenség, asszem minden második ciklus sokáig tart neki. Mikor már közeledett elvileg az időpont, akkor elkezdte inni, és ő azt mondja, neki segített meghozni.

Lehet benne vmi, mert azt viszont itt olvastam, hogy pé után meg nem ajánlott annak, aki babát szeretne...

angel37

breni en a 22 cn-en teszteltem.Ami igy utolag nezve eleg hulyeseg volt mert tobben mondtak hogy 95 %ek hogy negativ lesz.

Te hanyadik napon vagy?

Kép
monyoka

ja es nekem is szeptember 4 en jott megKép

Kép
monyoka

Hajni!

Ne aggódjál én is a könnyeimmel küszködtem, amikor hétvégén takarítottam egyet a lakásban. Még a WC-it kipróbáltam. Kép Olyan jó érzés volt, hogy megnyitom a csapot és folyik a víz. Nemrég még festetlen falak én beton volt minden.

Betti
betti73

Nekem aug.31.-én jött meg.Egy hónapja,szerinted?Miért nem akarod hogy terhes legyél ebben a hónapban?

Kép
breni

breni azert mert eleg nehez fizikai munkat vegeztem.Almat pakltam nem is keveset.

olvasd el hogy milyen erzekenysegu a teszt.

Ha a te helyedben lennek.akkor vasarnap egy reggeli vizeletbol megcsinalnak egy tesztet.Ez persze magan velemeny,de ha nagyon szeretned akkor csinald meg.Ha terhes vagy akkor ki kell hogy mutatsa.

Ja es hany napra szokott megjonni.?

Kép
monyoka

Azt hiszem 25-ös,de nem értek hozzá.Igen már nagyon szeretném tudni,de mi van ha nem mutatja még ki?Nem tudom,rendszertelen.Múltkor 42 napra jött meg előtte 25-28.

Kép
breni

nem tudom.Szerintem kimutatja,de nem biztos(mi biztos manapsag?)Ha nagyon kivancsi vagy csinald meg nem sok veszteni valod van.Ha varsz jovo hetig akkor meg parazol hogy mi van,az meg rosszabb.Nekem idegalapon elhuzodott az elozo ciklusom 60 napig.
Nekd kell eldontened mit akarsz.Ha tesztelsz akkor mindenkepp a reggeli pisibol csinald.

Kép
monyoka

De az van a dobozon hogy bármely napszakban.

Kép
breni

Breni,
A reggeli első pisiben minden nagyobb koncentrációban van, ezért könnyebben jelzi!
De egy pl. 6 hetesnél sztem már mindegy mikor nézed! Kép

angel37

breni azt rairjak.en gyogyszereszel beszeltem es o mondta.Igaz hogy kimutatja barmely napszakban de nem az ilyen korai terhesseget.Mert ha terhes vagy akkor is keves meg a hcg a vizeletedben,az a terhesseg folyaman egyre novekszik.kesobbiekben akar este is kimutatja,de menzi varta elott erdemesebb reggel csinalni.

lanyok csapjatok le ha hulyesegeket irok breninek,csak en ezeket tudom.

Kép
monyoka

Sziasztok!

A táblák:

Kép

Kép

Potter,
Örülök, h minden OK! Kép

Pusz:
Kata Kép
kata1977
Hatvan

Monyoka

Köszönöm hogy válaszoltál.Igazán aranyos vagy.De én még nem tudom mit csináljak.Hétfőn már gondolom okosabb leszek.Megírom majd,ha érdekel.Jó hétvégét.Reni

Kép
breni

Breni!

Még várjál pár napot a teszteléssel, aztán várjuk a híreket.

Pusszancs Lányok! Megyek pakolni, mert lassan indul a társaság a hajóra. Jó hétvégét mindenkinek.

Betti
betti73

Sziasztok!

Csak egy pár percre ugrok be, mert pakolászok.

Kata!
Köszi szépen, hogy napokban számolsz engem is!

Breni!
Én úgy tudom, hogy a három napos teszt a beágyazódás utáni három nap után mutatja ki a babót, ez az én gyógyszerészem szerint az "esemény" utáni 10-11 nap. És ekkor még nem biztos, hogy délután is kimutatja.

Magunkról: tegnap párom unszolására elmentünk egy orvosi ügyeletre, mert igen rondán köhögtem. Lázam akkor még nem volt, de rohadtul fájt a hátam. Állítólag van láz nélküli tüdőgyuszi, de még taknyos se vagyok. Tegnap estére felment a lázam 38,2-re, ez azért sok az én esetemben, mert utoljára 15 éve volt lázam, igaz akkor 40 fokos. Az éjszakám rossz volt, végig köhögtem, de nem vagyok álmos. Ma már jól vagyok, csak a hangom szörnyű. Ja és gyógyszert nem kaptam, csak azt mondták szedjek algopyrint (helyette panadolt szedek), meg Sinupret nevű bio köptetőt. A kisgombóc biztos jól van, ha baj lenne, gondolom látnék belőle valamit.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok,megjottem en is!
Latom bekerultem a tablabaKépKépKépkoszi!!!!!!!!
Zsuzska!Marci,Apa meg en lakunk ebben a 28m2-ben.Hogy hogy ferunk el?NEHEZEN.Van egy nagyon kicsi konyham(tuzhely,mosogato,kis szekreny munkapaddal)egy kicsit nagyobb furdo(zuhanytalca fer bele,kad sajnos nemKép,Wc,mosdo,mosogep)1szoba.Kerdezte a doktornenink is hogy hova tennenk a babat.Majd csak megoldjuk ha mas nem velunk aludna.
Zafir!Jo neked,hogy egy vervetelbol kiderult hogy mi a baj,meg az is hogy jol valtottal.Remelem en is jo dokit valasztottam.Igaz hogy mar 12ezer Ft-ba van eredmeny meg semmi.Talan mar a jovohonapban tud mondani valamit.Kép
Reni,ha meg itt vagy!En biztos hogy megcsinalnam a tesztet.Ha esetleg negativ es nem jon meg kesobb csinalnek megegyet.Amikor nekem kesett 15nap alatt 4tesztet csinaltam.

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Tegnap szabin voltam, csak elfelejtettem szólni.

Olyan rengeteget írtatok, hogy nem tudok mindenre reagálni, mert mikor elolvastam a 3/4-ét, akkor jutott eszembe, hogy jegyzetelni kellett volna.
Bocsíííííííí!KépKépKép

Potter!
GRATULÁLOK a "nem eltérő" babucihoz. Hát nem lennék a helyedben, hogy Te mindent tudsz a terhességről meg a babáról meg minderől. Legszivesebben én is megmaradtam volna az "egymásba szerettek-összeházasodtak-gyermekük született-és boldogan éltek, míg meg nem haltak"-tipusú álomvilágban, ahol minden tökéletes.
De majdcsak az lesz.Kép

Betti!
Jó hajókázást! Szurkolk, hogy tényleg megjöjjön és mehessél a dokibácsihoz!!!Kép

Beu!
Mi volt a dokinál?

Monyó!
Éppen ma reggel gondoltam rád még otthon, hogy ugyan mizujs veled. Jó, hogy jelentkeztél. És örülök, hogy jobb a szex.Kép
Nálunk is tegnap este és ma reggel olyan felszabadultra sikeredett, mint már régen nem.Kép Olyan jó volt.KépKépKép

Breni!
Várom én is a hétfői híreket.

Hajni!
Olyan jó neked hogy meg tudod siratni a házat. Én mikor kész lett valami, csak álltam, mint f@sz a lakodalomban.Kép
Amikor legelőször elmosogattam otthon, olyan volt, mintha játszanék. Eljátszanám, hogy nekem házam van és én most elmosogatom a SAJÁT bögréimet a SAJÁT mosogatómban (ami akkor még csak egy műanyag lavor voltKép) a saját szivacsommalKép De ez a "romantika" 3-4 hétig tartott. Utánna majdnem olyan volt, mint mikor Anyuéknál csináltam. De azért annyiban más volt, hogy itt moinden a MIÉNK!!! És ha kuoi van, akkor az én szégyenem, ha meg rend és tisztaság, meg meleg étel, akkor csakis az én büszkeségem. És ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóó!Kép

Na elég a dumálásomból. Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!Jo szorakozast!!!!
Szelivi!Forro mezes tea,fekves.Gyorsan kurald ki magad!JOBBULAST!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Itt vagyokKép!Reggel óta barnázok,szerintem(este vagy holnap reggel )megjön normálissan!Én is kezdem érezni a torkomat"kapar",már ittam 2 pohár citromos teát,meg nagyon fáradékony vagyok"bár egész héten" az voltamKép!Mindenkinek jó hétvégét!!!A búcsúsoknak jó bulizástKép,mailbe kérem majd a sütitKép
Az elöbb olvastam végig az oldalt de elfelejtettem ,hogy kivel mi történt,na szép.Azt hiszem pihizek egy jó nagyot!!
Vendég

Editke,
dettó így vagyok én is!
Hulla fáradt vagyok bármit csinálok. Bepirosodott és marhára fáj az egyik mandulám.
Reggel bekaptam egy marék homeopátiás bogyót, így már nyelni legalább tudok.
JOBBULÁST mindenkienk, akiben bujkál ez a hülye torokfájás, köhögés, láz stb.!Kép

Móni!
Most pötyögöm a választ!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!Szerencsére nekem nem pirosodott be,csak érzem h kapar,bár még csak ma kezdödött ,bármi lehet belöle.Na meg amikor jöttem haza a melobol biciklivel nagyon fujt a szélKép szerintem az tett be nálam!!
Vendég

Sziasztok

Hajni
Nekem tök tetszik a ház.Nálunk is így van lerakva a járólap.Szerintem tágítja a teret.Remélem lassan beköltöztök és jövő ilyenkor már 3-man lesztek.

Mi jól vagyunk, sokat mozgunk.Szinte az egész hetet végigtakarítottam.Muszály volt,mert ilyenkor nem téblábol a férjem a lábam alatt és még haladok is.Ja meg jön a védőnő, ez + lökést adott.

A sexröl annyit, hogy addig éljétek amíg lehet, mert nagy hassal úgy a 6.hónaptól már nehéz lesz.
Nekünk már nincs rá módunk, mert a nagy hasamtól szinte már mozogni is nehéz, így örülök, ha végre vízszintben lehetek.

Megyek, mert jön a párom a barátjával.

Mindenkinek szép napot és jó hétvégét.

Incike 29+5

Kép
Kép
incike

Na, írtam egy hosszút, amiben majd mindenkinek írtam valamit, de elszállt...a francba.
Grrr.
Így mindenkinek együtt kívánok eredményes hónapot.

Monyó,
almaszedéstől mi baja lenne a babának, nem értem?...
Semmi. Max nem tapadna meg, de azt meg sose tudnád meg. Én a beágyazódás alatt 4 napon át nehéz hátizsákot cipeltem az Alpokban. szóval ne akard, hogy megjöjjön. Az első 14 nap, amindent, vagy semmit elve, utána kezdenek differenciálódni a szervek, ha akkor van bibi, és nem annyira súlyos, hogy vetélést okozzon, akkor maradandó lesz a károsodás. De ez már csak akkor van, mikor felfedezted a terhességet, akkor meg úgy is jobban vigyázol. Jól meg vagyunk szerkesztve, ne aggódj!
Kép
potter_76

<font color="0000ff">Inci!
Úgy látszik, én a fittebb kismamákhoz tartozom, nekem egyáltalán nem okoz gondot a hasam - a szexnél sem. De azért hog ynekem se legyen fenékig tejfel, egy-egy alkalom után vagy fél napig, ha nem egyig keményedik a hasam. :-/ Én meg azon izgulok, nehogy elkezdjen kinyílni a méhszájam...
Ráadásul férjem is bejelentette a napokban, hogy kezdi zavarni Babó jelenléte, most kezdni nagyon külön valakiként kezelni. Mondjuk legalább nem nekem kell kifogásttalálni, hog ymost mioért ne... Kép Nagy gondok ezek! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Kata!
Táblában miért lettem 32+3? Menzi szerint 31+3 vagyok, ne tessék öregíteni! Kép És ha már úgyis belenyúlsz, akkor kijavíthatod a kiírt időpontot nov. 29-re? (Egyébként UH szerint 32+4 vagyok és nov. 21-re vígyok kiírva, de a táblázatokban a menzi szerint számolom magam.)

Köszi!

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Szilvi(Proone)!
Megneztem az albumodat,bocsi.Nagyon edi a babuci a pocakodbanKép!!Tudjatok hogy mi lesz?Hogy fogjak hivni?
Nekem ha a masodik lany lesz,Szilvia lesz.

Kép
Kép
ancsa81

<font color="0000ff">Szia Ancsa!
Valószínű Tünde vagy Tamás lesz a neve. Nem akarjuk tudni előre, hogy fiú-e vagy lány. Szóba jöhet még a Klára név is.

Örülök, hogy tetszik a Szilvia Kép - mivel ez az én nevem, szerintem tök átlagos. Mondjuk ha én nem az lennék, adnám a gyerekemnek, mert nem szeretm a különleges, feltűnő neveket.</font>

KépKépKépKép
proone

Nekunk a parom nagymamajat hivtak igy(sajnos mar meghaltKépKép)azert adjuk majd ezt a nevet.Szepeket valasztottatok!A Tamas nalunk is szobajohetett volna Marcinal csak mar van egy a csaladban.Hol fogsz szulni?Latom pesti vagy.

Kép
Kép
ancsa81

Beuka,
csajok merre vagytok??Hogy megy a készülödés?
Vendég

A Szilvia nekem is tetszikKép,tényleg szép név!!
Vendég

Szia Edit!31.napon vagy,mi ujsag??????????

Kép
Kép
ancsa81

Hát nem tudom. Ez a terhesen szex dolog picit bizar nekem. Mondjuk még sose szexeltem terhesen, de szerintem nem is fogok. Olyan mint ha Õ is ott lenne és figyelné az eseményeket, nem? Engem az is zavart mikor a cicusok felültek az ablakba és kintről végignéztek egy aktust.

Kép

Kép
kamilla306

Szia!
Barnázom már szt max holnapra beindulKép
Vendég

Sajnalom!!!!Levagyok kicsit maradva.Te jarsz orvoshoz?

Kép
Kép
ancsa81

Kamilla!En is utaltam sexelni amikor terhes voltam,de nem razhattam le mindig a paromat.

Kép
Kép
ancsa81

Kamilla!
Szerintem a picinek az jol esik ha a nö élvezi a sexet!!Erröl már hallotamKép!!!De a nagy poci zavaro lehet"bár csak már én is ott tartanák".
Vendég

Most voltam dokinál és höméröznöm kell 2 hónapig aztán megyek vissza hozzá és megnézi h van-e pém!Aztán utánna kiderül h mér nem jön össze a babo már 14 hónapja!Kép Talán okosabak leszünk, 2 hó. mulva!
Vendég

Na ezt aztán leirtam vhogy "most nézem",azért remélem értitek!Na én lépek,várom a páromat haza! sziasztok!!
Vendég

Itt mindjárt esikKép!!!Azért vagyok én ilyen fáradékony!!
Vendég

Lenne egy kerdesem!!
Homerozni sima lazmerovel kell,vagy jo a fulhomero is????

Kép
Kép
ancsa81

<font color="0000ff">Terhes szex:
Első harmadban nem lett volna gond, nem zavart a baba jelenléte, de org. után akkora fél perces görcs állt a méhembe, hogy ihaj! Ez a vérbőség miatt volt, meg esetleg attól, hogy tudat alatt féltettem Babót.
Második trimeszterben semmi probléma nem volt.
Most van az, hogy már nagyon érzem a mozgását, ez kicsit engem is zavar, meg félek a keményedéstől, méhszáj nyílásától. De már csak 8 hét, aztán 6 hét, aztán meglátjuk, mit szól a szervezetem, kívánja-e a dolgot... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Vica!
Írtam mailt!

Kismamik!
Örülök, hogy minden Ok veletek!

Ezek a fránya zebrák csak nem akarnak jönni! Kép

Szerencsére én már eljutottam addig,hogy nem görcsölök, hogy lesz-e vagy nem. Nagyon-nagyon jól érzem magam, hogy letettem a hőmérőt! Mindenkinek csak ezt tudom ajánlani! Ne m tudom, és nem is érdekel, hogy hányadik naponvagyok, azt tudom, hogy szerdán leszek a 24. napon, akkkor kell vérvételre mennem. De nem foglalkoztat, hogy volt-e pé., ha volt mikor lehetett, nem idegesítem magam azon, hogy talán most volt pé, de még lenn van a hőm, vagy már fenn van, de nem éreztem a pé-t. Vgay miért csak 36.7 körül van... stb. Nagyon-nagyon jó így!!!

moni

Helló csajok!!!

Most értem haza egy "buliból" nem nagyon vagyok képben, bocsi, ha valami hülyeséget írok.

Anita, Vica megígérem le fogom írni, hogy mi volt a dokinál, de most nem megy, bocsi! Annyit, hogy sokkal jobb volt mint itthon. BIZAKODUNK!!!!!!

Hajni ha lehet várom a további képeket!! Szorítok a Tescohoz!!! ÚJ? hol lesz? milyen munka?
Lehet, hoyg jót tett, hoyg nem szorítottál! Jobb híreket kaptunk!!!!!
Nálatok is búcsú????megint egy közös pont Kép

MEgyek is, mert ki kel aludnom magam, holnap vár a takarítás Kép
Jó éjt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
beuka

Jó reggelt!

Újból megkisérlek egy szombat délelőttöt nem magányosan eltölteni, remélem segít ebben valaki!!!Kép

Terhes szex: bár már ott tartanánk! Elég érdekes lehet, hogy nem egyedül éled át a saját orgazmusodat...Kép

Beu!
Nagyon várom a beszámolót. Remélem még most délelőtt jössz és elmeséled!!!Kép Örölök, hogy jobb híreket kaptatok!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Az új doki kedves. De úgy határoztam, hogy maradok a réginél, mert amikor beszéltem a cisztámról és közben mutattam a görbéimet nem tulajdonított neki problémát. Amíg az én dokim azt mondta nekem, hogy ilyenkor bizony nincs peteérés.Nekem az a második hónapom, ami nem mutatott pé-t.

Az anyajegyem már csak fényes sima bőrfelület szerencsére.
Akkor szedik le a többi hasonló bogyómat is.

Kamilla!

Egy jó szívós hímivarsejt kb. 3-4 napig vígan elvan és várja a párját.(én így tudom)

Kép
lara26

Szia Vica!

Te egy varázsló vagy!
Sikerült a kisérleted. Kép

Kép
lara26

Üdv Lányok! Kép

Vica,
segítek egy kicsit én is az egyedüllétben Kép

Lara Kép,
hát 48 óráig mindenképpen, én a biztonság kedvéért annyival számolok! Kép Ált. 48-72 óráig élnek, de biztos mindig akad egy-két szívósabb, és ugye egy kis ügyeske is épp elég Kép

angel37

Sziasztok!

Bekapcsolódhatok?
Csak 1-2 hete olvasgatom itt az írásokat.

Kép
Kép
zsazsóka73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?