Sziasztok!
Tegnap szabin voltam, csak elfelejtettem szólni.
Olyan rengeteget írtatok, hogy nem tudok mindenre reagálni, mert mikor elolvastam a 3/4-ét, akkor jutott eszembe, hogy jegyzetelni kellett volna.
Bocsíííííííí!
Potter!
GRATULÁLOK a "nem eltérő" babucihoz. Hát nem lennék a helyedben, hogy Te mindent tudsz a terhességről meg a babáról meg minderől. Legszivesebben én is megmaradtam volna az "egymásba szerettek-összeházasodtak-gyermekük született-és boldogan éltek, míg meg nem haltak"-tipusú álomvilágban, ahol minden tökéletes.
De majdcsak az lesz.
Betti!
Jó hajókázást! Szurkolk, hogy tényleg megjöjjön és mehessél a dokibácsihoz!!!
Beu!
Mi volt a dokinál?
Monyó!
Éppen ma reggel gondoltam rád még otthon, hogy ugyan mizujs veled. Jó, hogy jelentkeztél. És örülök, hogy jobb a szex.
Nálunk is tegnap este és ma reggel olyan felszabadultra sikeredett, mint már régen nem.
Olyan jó volt.
Breni!
Várom én is a hétfői híreket.
Hajni!
Olyan jó neked hogy meg tudod siratni a házat. Én mikor kész lett valami, csak álltam, mint f@sz a lakodalomban.
Amikor legelőször elmosogattam otthon, olyan volt, mintha játszanék. Eljátszanám, hogy nekem házam van és én most elmosogatom a SAJÁT bögréimet a SAJÁT mosogatómban (ami akkor még csak egy műanyag lavor volt
) a saját szivacsommal
De ez a "romantika" 3-4 hétig tartott. Utánna majdnem olyan volt, mint mikor Anyuéknál csináltam. De azért annyiban más volt, hogy itt moinden a MIÉNK!!! És ha kuoi van, akkor az én szégyenem, ha meg rend és tisztaság, meg meleg étel, akkor csakis az én büszkeségem. És ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóó!
Na elég a dumálásomból.