Jó reggelt Lányok! és Picinkék!
Juszti
Remélem ez a laptop hamar meggyógyul.
tegnap találtam egy gyöngyszemet a mottó-gyűjteménybe:
"Az idő, melyet Isten mindenki számára kiszab, olyan, mint egy értékes szövetdarab, mindenki úgy hímez ki, ahogyan telik tőle." Anatole France
Wester
Cuki a kalapos lányod. nagyon szép kislány, várjuk, hogy életben is lássuk.
Jót nevettem azon, hogy komoly szándékai vannak-e Boldinak a lányoddal
Komolyan, nem vagyok már tisztában a szerelmi viszonyokkal a topikban
:
Marcipán és Jégvirág Grétije egy pár, azt tudom.
Meg a mi Rozink és Connie Ákosa is összejöttek
És a többiek? Nem emlékszem, pl Majának is van udvarlója, de ki az? segítség!
A szállodás tali időpontja akkor:
Westernek jó: okt 22-23 vagy 29-30
Delfinkének: mindegy (egyelőre)
Többiek? Lécci nyilatkozzatok, köszi
Dóri78
Pilisborosjenőt persze, hogy tudom hol van. A Pilist egész jól ismerjük, kirándulunk errefelé, meg szakmai szempontból is, az egész Dunakanyar szerepel egy csomó turistaprogramban.
Meg hát , Pomázon lakunk, az is itt van.
A találkozók 3 hetente vannak kedden, 10-1-ig, a Dési Huber Műv.Házban. Connie szervezte le, szép a hely, vannak róla képek az előző vmelyik oldalon. Connienak térképe is van hozzá. Örök hálánk neki, hogy talált egy ilyen jó kis helyet a taliknak. Lenne egy hétvégi találkozó is, egy budai szállodában, azért, hogy a vidékiek is el tudjanak jönni, akár férjestül. Ezt most szervezzük. Neked mikor lenne jó?
Zitmi
Szóval Veró mesterlövész lesz, hát, jó.
De abból meg lehete élni? És a brácsázásból?
Piliscsabán abba a csudaszép egyetembe jártál, a Pázmáneumba, amit az a híres építész tervezett? Mindig mutogatom a turistáknak, amikor Dorog felől közelítjük meg Esztergomot. Tetszik nekik a Stephaneum, a két egymásba roskadó kupolával. Belülről is szépek az épületek? És mit tanultál?
Jósnő: nem voltam azóta, viszont Anyukám igen, ő poénból elment egyhez, a menyének a családjában van egy profi jósnő (boszi
). És többek között az unokáiról is kérdezett. Érdekeseket mondott neki. Veronika (11) pl Anyu szellemi vezetője a jósnő szerint és hihetetlen, hogy milyen szoros viszony van köztük, lelkileg nagy támaszai egymásnak, együtt tanulnak egyiptológiát, írástörténetet stb. Aztán Zsófi (8) a jósnő szerint érzékeny és szeretettel teli, és egy tehetős, sikeres ember felesége lesz, boldog élete lesz mellette. Rozi (6 hónapos) pedig habzsolni fogja az életet, a férfiak bolondulni fognak utána, ő fog dönteni és jó élete lesz neki is. Egész jól hangzik
A tesóm kisfiáról viszont nem mondott ilyen jókat, meg a tesóm házasságáról sem. Anyu ezeket csak nekem mondta el, nehogy gubanc legyen. Azért ezek érdekes dolgok. Egyszer lehet, hogy kipróbálom ezt a boszit én is, ugyan elég távol állnak ezek a dolgok tőlem.
Vágy baba után: bennem azonnal lett, ahogy Rozi megszületett. Csodálatos mamának lenni! És nekem is több barátnőm is várja a 3-ik babát, tőlünk kaptak ihletet, komolyan!
Vezso