Új privát üzeneted érkezett!

Vezso

Köszi hogy hiányoltál. Jól esik.Kép Itt vagyom ám, csak olvasó üzemmódban. Láttalak téged a képeken. Hála a többieknek, akik nem "fejeztek le". Láttam már a három lányodat is, és régről augusztusról emlékszem, hogy tettél fel képeket törökországról, ahol fürödtök a medencében. Ott a férjed van a 3 gyerekkel, ill. a Rozival.? Szóval megkerestem ezt a képet kb.1 órába telt, mert nem emlékeztem pontosan a dátumra, így legalább 20 napot átböngésztem. Nézegettem az akkori képeket, és azóta nagyon sokat változtak a gyerekek. Érdemes visszanézni, akinek van rá ideje.
Tehát képzeletben összaraktam a családot! Szépek vagytok!Kép

ALvás.
Általában nálunk az Ádám magától alszik el a kiságyában este. Hol előbb hol utóbb. Sír, cumi bead, kijövök. Valamikor egyszersem kell ezt eljátszani, valamikor húszszor. Ha nagyon nem akar elaudni, akkor a hasa fáj. Mert ő még mindig hasfájós valamelyik kajától, amit én eszem. Nappali alvása vagy a babakocsiban történik, elkezd nyügösködni a hátán, akkor hasrafordítom, és 2 percen belül alszik, vagy itthon, amikor már látom, hogy semmi sem jó neki, akkor megy a kiságyába, és szintén pillanatok alatt elalszik. De van olyan nap is, hogy nem akar aludni, és akkor már a fáradságtól nagyon nyügös. Na ezt jól kibeszéltem magammal!Kép

Jammie
Én nem emlékszem rád. Én még friss husi vagyok itt! De azért helló!

Ztimi
Üdv a fedélzeten. Vigyázz a függőséggel!Kép

Egy kérdés
Ti szedtek valamilyen vitamint?
Én szedtem az első 3 hónapban Elevit-et, de bevallom őszintén azért nem vettem többet, mert baromi drága volt. De lehet, hogy megint kellene szednem valamit, mert én is érzem a vádlijaimat rendesen!

Sziasztok
Szilvi
hüpi

Sziasztok!

Már biztosan alszotok - jól is teszitek! - , de nekem most van időm írni. Szeretem az estéket/éjszakákat: mindenki alszik, teljes nyugalom...

Olyan kedvesek, vagytok, hogy ennyien üdvözöltök engem itt: Zsuba, Villes, Angéla, Hüpi, köszönöm nektekKép!

Jammie,
az én Violám Lolónak hívja magát, ezért mi is így szólítjuk, de én tovább-becézetem, így lett kb. 1 hónapja ő is LolkaKép.
A te Lolkád gyönyörűKépKép!

Zsuba,Ildi,Vezso,
a toxémiától én is féltem most a 2. várandósságom alatt, mert olyan alattomos dolog, tényleg semmit nem tehetsz ellene.

Jimbone,
Áron milyen édes a hintás képekenKép! Ja, és jó a Dzsimbós történeted! Eszembe jutott, hogy az Amerikai Pitében is Dzsimbónak becézik a főszereplő srácot.

Villes,
örülök, hogy tetszenek a lányaimKép. Én meg annak örülök, hogy ilyen klassz védőnőtök van.

Ildi,
ne keseredj el a császár és a szopi abbahagyása miatt!Ezek egyáltalán nem azt jelentik, hogy te ne lennél jó anya! Szerintem az nem jó anya, akiről írtál még réges-régen (visszaolvastam egyszer az archívban, és ott olvastam egy szomorú történetet a koraszülött kislányról, akit az ismerősöd szült, és valósággal elhanyagolt). A történet folytatását nem ismerem, te tudsz azóta vmit a piciről?

Hüpi,
OK, majd vigyázok, nehogy függő legyekKép! Én is szedek Eklevitet, de csak maximum 2 darabot egy héten. Inkább gyümölcsöket eszem.

Angéla,
köszönöm szépen, hogy betennél a táblázatba! Virág adatai: Született: 2005.03.10. 11:45 perc, Bp.VI.ker. MÁV-Kórház. 3300 gr és 54 cm volt. A testvére ugyanott született, 2003.05.05-én, és Violának hívják.

Képzeljétek, az archív olvasgatása közben jöttem rá, hogy Evekát - aki régebben írt ide - ismerem, hiszen együtt várakoztunk a császárra a MÁV-ban, engem közvetlenül előtte műtöttek. Együtt feküdtünk az őrzőben is,a férjével együtt nagyon szimpatikus, kedves emberek. Kár, hogy már nem ír ide, kíváncsi lennék, hogy van Marci, a kisfia. Erre mondják, hogy kicsi a világ, persze én márciusban még azt sem tudtam, mi a Babanet(csak július óta van itthon Internetünk). Ha korábban is lett volna, biztos már előtte találkoztam volna itt EvekávalKép.

Teszek fel Virágról mindjárt egy képet, hogy a táblázatban legyen róla is.
zitmi

Õ itt Virág baba:Kép
zitmi

Itt pedig egy újabb fotó a kedvenc hintaszék-alatti sorozatomból, ahol Viola és Virág együtt játszanak és nevetnek:Kép
zitmi

Jó reggelt Lányok! és Picinkék!

Juszti
Remélem ez a laptop hamar meggyógyul.Kép tegnap találtam egy gyöngyszemet a mottó-gyűjteménybe:
"Az idő, melyet Isten mindenki számára kiszab, olyan, mint egy értékes szövetdarab, mindenki úgy hímez ki, ahogyan telik tőle." Anatole France

Wester
Cuki a kalapos lányod. nagyon szép kislány, várjuk, hogy életben is lássuk. Kép
Jót nevettem azon, hogy komoly szándékai vannak-e Boldinak a lányoddal Kép
Komolyan, nem vagyok már tisztában a szerelmi viszonyokkal a topikban Kép:
Marcipán és Jégvirág Grétije egy pár, azt tudom.
Meg a mi Rozink és Connie Ákosa is összejöttek Kép
És a többiek? Nem emlékszem, pl Majának is van udvarlója, de ki az? segítség! KépKép

A szállodás tali időpontja akkor:
Westernek jó: okt 22-23 vagy 29-30
Delfinkének: mindegy (egyelőre)
Többiek? Lécci nyilatkozzatok, köszi KépKép

Dóri78
Pilisborosjenőt persze, hogy tudom hol van. A Pilist egész jól ismerjük, kirándulunk errefelé, meg szakmai szempontból is, az egész Dunakanyar szerepel egy csomó turistaprogramban. Kép Meg hát , Pomázon lakunk, az is itt van.
A találkozók 3 hetente vannak kedden, 10-1-ig, a Dési Huber Műv.Házban. Connie szervezte le, szép a hely, vannak róla képek az előző vmelyik oldalon. Connienak térképe is van hozzá. Örök hálánk neki, hogy talált egy ilyen jó kis helyet a taliknak. Lenne egy hétvégi találkozó is, egy budai szállodában, azért, hogy a vidékiek is el tudjanak jönni, akár férjestül. Ezt most szervezzük. Neked mikor lenne jó?

Zitmi
Szóval Veró mesterlövész lesz, hát, jó. Kép De abból meg lehete élni? És a brácsázásból? Kép
Piliscsabán abba a csudaszép egyetembe jártál, a Pázmáneumba, amit az a híres építész tervezett? Mindig mutogatom a turistáknak, amikor Dorog felől közelítjük meg Esztergomot. Tetszik nekik a Stephaneum, a két egymásba roskadó kupolával. Belülről is szépek az épületek? És mit tanultál?
Jósnő: nem voltam azóta, viszont Anyukám igen, ő poénból elment egyhez, a menyének a családjában van egy profi jósnő (boszi Kép). És többek között az unokáiról is kérdezett. Érdekeseket mondott neki. Veronika (11) pl Anyu szellemi vezetője a jósnő szerint és hihetetlen, hogy milyen szoros viszony van köztük, lelkileg nagy támaszai egymásnak, együtt tanulnak egyiptológiát, írástörténetet stb. Aztán Zsófi (8) a jósnő szerint érzékeny és szeretettel teli, és egy tehetős, sikeres ember felesége lesz, boldog élete lesz mellette. Rozi (6 hónapos) pedig habzsolni fogja az életet, a férfiak bolondulni fognak utána, ő fog dönteni és jó élete lesz neki is. Egész jól hangzik Kép A tesóm kisfiáról viszont nem mondott ilyen jókat, meg a tesóm házasságáról sem. Anyu ezeket csak nekem mondta el, nehogy gubanc legyen. Azért ezek érdekes dolgok. Egyszer lehet, hogy kipróbálom ezt a boszit én is, ugyan elég távol állnak ezek a dolgok tőlem.
Vágy baba után: bennem azonnal lett, ahogy Rozi megszületett. Csodálatos mamának lenni! És nekem is több barátnőm is várja a 3-ik babát, tőlünk kaptak ihletet, komolyan! Kép
Vezso
vezso

Zitmi!

A kislányról csak annyit tudok, hogy a nagyszülők nevelik; ˝anyuka˝és ˝apuka˝két hetente beugranak 1/2 órára és kész. Mellesleg két utcával arébb laknak!
A ˝szülei˝nem viszik tornázni sem (Õk is Dévényesek), szegény nagyi cipeli végig a városon.
Múltkor összefutottam velük a tornán, szegény mama ott sírt nekem; hogy mi lesz a kislánnyal ha ők meghalnak! Erre mit tudtam volna mondani!
Utálom az ilyan szülőket! Kép Kép Kép Kép

Ma kicsit szar napom van!Tegnap kaptam egy levelet a legjobb barátnőmtől; amiben kifejti, hogy nem szeretne találkozni velem többet mert irigyli az egészséges kisfiamat!Az ő kisfia (egy héttel később született mint Marci)agyvérzést kapott és nem igazán egészséges! Mellesleg 12 éve a legjobb barátnőm; én mindenben mellette álltam!Amikor 4 éve a férje és a 2,5 éves kisfia meghalt; ott lakott nálunk és mindenben segítettem!
Most tök szarul érzem magam; nem is tudok beszélni vele nem veszi fel a telefont! Kép
Szerintetek?

Na jó, panaszáradat befejezve! Kép

Ildi

delfinke

Delfinke
Nem jó híreket mondtál Kép A kislányt nagyon, nagyon sajnálom...Kép
A barátnődet vhol megértem, de akkor is. Egyszer írtam az én barátnőmről, akinek ugyan semmi tragikus nem történt az életében, mégis megszakította velem a kapcsolatot, és próbáltam azóta is megkeresni, de nem tudom. Nem értem, nem tudok mit tanácsolni. Ha bezárkózik, attól még rosszabb lesz neki, pedig biztos tudnál neki lelkitámasza lenni. Meg nem fair így elbánni Veled, mert Neked is fáj ez. Persze most neki nagyobb fájdalma van. Hogy kaphat agyvérzést pici baba? És tudtad már, vagy csak most írta? Autóbalesetben halt meg a családja 4 éve? Szegény Kép Borzasztó Kép Igazságtalan a sors nagyon Kép Nem tudom mit mondjak.
Vezso
vezso

Nebula
Már két napja írni szeretnék Neked. Kép
Mi is éltünk külföldön sokáig és mi is örültünk, hogy egy kicsit kikerültünk a magyar hajtásból. És hülyén hangzik, de igaz, hogy jobban szeretem a hazámat azóta.
Walmart: állítólag megvette a Corát itthon, most már többségi tulaj, és sztem az összes ilyen hiperlánc kizsákmányol. sajnos. A Walmart a legnagyobb a világon, úgy tudom, a tulajdonosa a világ egyik leggazdagabb embere.
A férjed tanít kinnt?
Gratulálok, hogy történelmi regényt fordítasz Kép Lehet a megjelent köteteket látni a boltokban? Megvenném, sok történelmet olvasok, szeretem.
Az én fordításaimat nem hiszem, hogy bárki olvassa, mivel főleg olasz bútorkatalógusokat fordítottam. Kép Viszont jól fizettek. Kép
Az amcsik hülyeségeiről tudnék mesélni én is, de Te mint bennfentes, lehet, hogy tudsz jó sztorikat. Flóra nagyon élvezi a vizet, látom.
KépKép
Vezso
vezso

Vezso!

Valahol én is megértem őt; de szerintem egy 12 éves barátságot nem így kell lezárni!A kisfia szülés után kapott agyvérzést; orvosi műhiba miatt!NAgyon nehéz szülése volt; 25 óra vajudás után kiderült hogy a baba nem fér át; és csak akkor császározták meg amikor a pici szíve nagyon lelassult; szülés után 2x kellett újraélszteni a Manót!
Nagyon fáj, hogy ennyire elutasít; de nem tudok mit tenni.
A családja autóbalesetben halt meg; a legszörnyűbb az egészben, hogy mi utánuk mentünk kocsival(két kocsival indultunk); és végignéztük az egész balesetet! Kép Iszonyatos emlék, a mai napig nem tudom még én sem feldolgozni. Kép Kép Kép Kép

Na de nem akarok itt rosszkedvet teremteni; csak annyira jó kiírni magamból!

Ildi

delfinke

Jó reggelt!

Ildi,
Sztem valahogy tudasd a barátnőddel, hogy te nyitva hagyod felé a dolgokat, ha újra fel akarja venni veled a kapcsolatot. Sztem, ha írsz neki az is elég, csak tudja, hogy van visszaút. És hagyj neki időt, hogy feldolgozza. Van egy barátnőm, aki most 42 éves, eddig nem jött össze nekik a baba, igaz, nem is nagyon erőltették, de most már nagyon szeretne babát, de a férje nem annyira, elég rossz paszban van szegény. Pár hónapja azt is hitték, hogy terhes, de csak egy mióma volt. Hónapok óta nem láttam, nem is jött el Ákost megnézni, azt is mástól tudom, hogy mik történnek vele, én ráhagytam, hogy jelentkezzen majd, ha túl lesz ezen.

Ez a baleset szörnyű lehetett, én meg is bolondulnék, ha Gabival meg Ákossal történne valami, brrrr. Néha nagyon rámjön a para.Kép

Az ilyen szülőkkel meg nem is tudom, mit kellene csinálni, de nagyon felháborító és szomorú, ahogy viselkednek.

Na remek, eltököltem itt az időt, Ákos meg felébredt, én meg még nem tusoltam.

Vezso,
Biztos forrásból tusom, hogy nem vették meg a Corát az amerikaiak, egyébként a Cora, Match és Profi egy tulaj.

KépKép
connie

Ezt bemásolom ide, tegnap kaptam és nagyon tetszett. Előre is elnézést kérek a kínaiaktól.

Kínai lánclevél:
Te elolvasz és kügyed továb 300 barát - lesz nagy-nagy szerence! Kici barátnak kici szerence, szok barátnak szok szerence! Szok, olcó...

Egyépként hányasz lábad van?

KépKép
connie

Jó reggel!

Connie! Ez aranyos volt.

Szomorú ilyen történeteket olvasni, én is frászt kapnék, ha Blankával bármi történne. De nem hiszem, hogy felrúgnék egy régi bartáságot. Habár ki tudja, hogy mi jönne elő belőlem????

Én is hallottam, hogy egy amerikai hálózat vette meg a corát, remélem, akkor nem árulnak majd romlott húst.
Zitmi! Hiányolnak a máv-os oldalon!

Olyan édesek itt a babák! Rengeteg fotó van fennt, nekem bezzeg még mindig nem sikerült valamiért csatolni a mellékletet :-(

Én Pilisvörösvárra jártam gimiba, úgyhogy jól ismerem a távolsági járatokat arra. Mindig lerohadnak és késnek a buszok! Úristen ! Ez már 10 éve volt! Milyen vén tyúk lettem! :-(
Pomáz fele is sokat járunk, mi Szentendrére és a Papp-szigetre járunk kirándulni/horgászni. Férjem horgászik, mi meg Blankával pihizünk. Szeretem a Dunát meg a vizet.

Hol van az a Dési Huber Műv.Ház?
Nekem elvileg mindegy, a férjem úgysem tudna eljönne, mert okt végégig hétvégenként is dolgozik, úgyhogy egyedül mennék. Mármint Blankával. A keddi napok pedig jók, ha nálam van az autó. A képeket láttam, és nagyon tetszenek. Ilyen sok bébi egy rakáson! Tök jó! :-) Ez jó ötlet volt, a többi topic-os nem nagyon találkozik, ha jól láttam. Tényleg ez a legjobb csapat!
A hozzátáplálásról annyit, hogy nekem 3 hónaposan begyulladt a fogam, úgyhogy az összes tejem elment. Azóta kezdtem el adni neki a gyümit és a főziket, és nagyon szereti. 2 hete már husit is kap. A kecskeméti konzerveket - sütőtököt kivéve- kiköpi, de a többit szeret. Szerencsémre. Mondjuk elég sokat főzök is neki. Én kezdésnek vettem tejpépet, és azt adtam neki felesben vízzel és facsart gyümölcslével. Azóta is az a kedvence, és mindig az az uzsi. Az őszibarackot egyébként imádja, képes 260-at inni egy húzásra. Szóval én meg azokat a nőket irigylem, akik képesek még egy éves korban is szoptatni. Szerencsém van, hogy Blanka elfogadja a tápszert és a rendes kajcsit is.

Most megyek.
Megint nem sikerül a melléklet feltöltése. Van valami más lehetőség is?
Üdv mindenkinek és szép "esős" napot kívánok :-)
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78

Itt közben kisütött a nap.Kép

Dóri,
A profilomra ha rákattintasz, ott a honlapom címe, ott van fent cím térkép a művházhoz. Egyébknént IX. ker., József A. lakótelep.

Ezt akartam folytatni az előbb:
Dórinak: mindegy
Connie: okt. 15-16, 22-23 vagy 29-30

Angéla,
Köszi.Kép Ákost nagyban akadályozza a forgásban 1. a nagy csomagjaKép, 2. hogy utál hason lenni, így minek forduljon arra.Kép

KépKép
connie

Sziasztok!

Ildi: Fú, nagyon elszomorodtam. Kép
Nekem is van olyan barátnőm akivel nem tartjuk a kapcsolatot amióta kiderült babát várok. És sokan megváltoztak emiatt velem. Kép
Pedig nem vagyok olyan, hogy csak a gyerekről tudok beszélni, stb. Azt az énem kiélem itt, veletek. Kép
Egyébként egyet értek Connieval, hagyd nyitva a barátnőd felé a kapukat, ha megemészti a dolgokat, vagy felejt picit, akkor hátha újra egymásra találtok.
Szörnyű dolgokon ment(ek) keresztül, én is meg lennék bolondulva, ha ilyen dolgok történtek volna . Kép
Balesetekről nemrég írtam, mennyire félek. Kép
Barátnődre nem is tudok mit mondani....borzasztó, szegénykém Kép Mennyire rossz lehet neki...meg neked is....áh...szörnyű Kép

Cumit lezsíroztuk!

Vezso: Akkor már harmadszor írom le (Kép), hogy nekünk október első 2 hétvégéje nem, jó, én ajánlottam, a 15-16-ás hétvégét.De jó a 29-30 is.
Azt hiszem.

Bocsi, hogy többieknek nem válaszolok, ma vizsgázok, el vagyok havazva.

Szép napot és jó hétvégét kívánok mindenkinek!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dórinak: mindegy
Connie: okt. 15-16, 22-23 vagy 29-30
Jégvirág: okt. 15-16 vagy 29-30

Csak hogy teljes legyen a kép Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Dóri,
köszi, hogy szóltál, írtam oda is! Nem lehet, hoy azért nem sikerül föltenned a képet, mert túl nagy? Nekem is kicsinyítenem kellett előtte.

Ildi,
egyetértek Connie-val és Jégvirággal. Borzasztó lehet most a barátnődnek, de neked is. Végignézni egy halálos balesetet...iszonyatos! Én annyira félek a közúti balesettől, hogy nincs is kocsink. 2 évig vezettem (1994-1996-ig), de olyan béna voltam, és mindig féltem a volán mögött. Isteni beavatkozásként fogtam föl, amikor ellopták a kocsimatKépKép.

Vezso,
hát persze, Veró profi mesterlövész lesz, a CIA-nak is dolgozik majdKép. Esetleg ő lesz az új Igaly DianaKép Viola pedig a Zeneakadémia elismert brácsaművésze lesz, semmi kétségKép!
Jó, hogy ilyeneket mondott a jósnő, ezt jó lehetett hallani!
A Pázmáneum tényleg szép, de a belső térkihasználása szerintem nem a legtökéletesebb. A Stephaneumban belül olyan érzésem volt, hogy élére állított épületben vagyok. Én utoljára 2002-ben jártam ott, azóta biztos sokat épült-szépült. Nagyon szerettem oda járni, és a férjemet is ott ismertem megKép. Magyar-lengyel szakra jártam, 5 évet ott végeztem, aztán átmentem Pécsre, végül ott diplomáztam, ez bonyolult történet...
Anyukámék Budakalászon laknak, egész közel Pomázhoz, ahol te élsz.

Később még írok, de most indulunk a játszótérre.

Zitmi
zitmi

Connie, jó ez a viccKép

Ildi,
borzalmas, hogy a kislányt elhagyták a szülei! Egyszerűen nem értem, hogy tehettek ilyet!
zitmi

Sziasztok!

Tegnap annyira zizis nap volt, hogy nem volt időm írni. Most is csak annyit, hogy Dórival minden rendben, a vérvétel sem mutatott ki gyulladást, vagy kezdődő betegséget, úgyhogy az orvosok zöld utat adtak az utazásnak. Úgyhogy ma du megyünk és egy hétig leszünk távol. Addig is mindenkinek minden jót, ne legyetek betegek, a betegek gyógyuljanak meg, a babák és a mamák szépüljenek még tovább.

SZállodás tali: nekünk előreláthatólag az okt. 22-23 és az okt. 29-30 is jó.

Megyek pakolni, sziasztok Viki
pviki

Sziasztok:-)
Angéla
Köszi a hajszépítő receptet,azt hittem bonyolultabb.Remélem használni fog:-)Én régen tojássárgáját kentem a hajamra,mert akkor i nagyon száraz volt,és használt is,csak az emberek skeráztak el mellőlem,mert nincs az a balzsam,ami elnyomná a tojás szagátKép Viszont volt helyem a bkv-n,ez is egy érv a tojáspakolás mellettKép
A szakácskönyvek:
az egyik a húgomé volt,97-es kiadás,nem tudom azóta kiadták e újra,de ez sokkal használhatóbb,mint az új szerzeményem:
Devics Józsefné:Csecsemők szakácskönyve

az új szerzemény címe:Főzzünk a babának a szerző:Dagmar von Cramm és a Könnyen,gyorsan,finomat sorozat legújabb része,950 forint volt.Viszont erősen szűrni kell a korai recepteket,mert külföldön más irányelvek vannak a hozzátápinál(korábban vezetik be a gabonaféléket,tojást stb-azért vagyok ilyen bölcs mert tegnap a védőnőhöz levittem mindkét könyvet mutatóba),ezért is írtam,h a másik könyv használhatóbb.

Ildi
A hideg végigfutott rajtam attól amiket leírtál!Nekem is rémálmom a baleset és ezt végignézni,brrrr!Kép Kép A barátnődet nagyon sajnálom,iszonyú dolgokon ment keresztül és el tudom képzelni mennyire fájhat neked az elutasítása,amikor te végig mellette voltál a bajban.Én is egyetértek Connieval,adj neki időt,tényleg nagyon sok mindent kell feldolgoznia és elfogadnia.

Képzeljétek,visszaszámoltam és valszeg mi pont ott voltunk a Heim Pálban amikor azt a megmérgezett ikerpárt behozták!Ugyanott van a toxikológia,mint a bőrosztály és pont ott ültünk a váróban,amikor a mentősök keresztül toltak ott 3 gyereket(fura,mert a harmadikról senki nem beszél,lehet h azt a gyereket vmi másért hozták be),kettő magánál volt,egy nem,őt később el is tolták,gondolom az intenzívre.Rémületes volt látni őket.Tegnap láttam a tv-ben az anyát,aki "szerelmes volt az élettársába" és ezért nem foglalkozott azzal,h a férfi többször is hangoztatta,h gyűlöli a gyerekeit."nem jöttek ki valami jól"-mondta tegnap.Nem tudom,ki hogy van vele,de én úgy gondolom,nem született még meg az a férfi,akinek a "szerelméért" én veszélyeztetném ill hagynám bántani a gyerekemet.Meg tudnám tépni az ilyen nőket!Szerintem a nő is nyugodtan elítélhető lenne kiskorúak veszélyeztetése címén,hiszen tudott az élettársa gyűlöletéről a gyerekei felé,mégse tett semmit,a két gyerek meg majdnem meghalt!Õrület!Bocs,de teljesen kiakasztott ez a történetKép

Vezso
Csúcsszuper az idézet,nagyon tetszik!!

Pviki
Hogy van Dóri?Mi derült ki a vérvételből?
Ne haragudjatok mennem kell,meglepem a férjem egy kis bundáskenyérrelKépImádjaKépés épp útban van hazafeléKép
Virág
villes

JAJ
Tali nekünk bármelyik hétvégén jóKép

Pviki
Most látom h Dórival minden rendben!KépJó utat nektek!!
V.
villes

Szállodás hétvégi (akár férjes) tali potenciális résztvevőinek megfelelő időpontok októberben:

Wester: 22-23, 29-30,
Delfinke: mindegy,
Dóri: mindegy,
Connie: 15-16, 22-23, 29-30
Jégvirág: 15-16, 29-30
Pviki: 22-23, 29-30
Virág: mindegy

Csinálok nevekkel ellátott matricákat, amikről felismerjük majd egymást. Ez főleg azoknak lesz jó, akik még senkit sem ismernek, így nem lesznek elveszve a sok új arc között.

Várjuk a Többieket is! Kép Lécci jelentkezzetek! Kép
Vezso
vezso

Sziasztok!

Tényleg lehet, hogy csak idő kell neki; és megbékél.De akkor is nagyon fáj; a tűzbe tettem volna érte a kezem!Kép

De ˝fájdalomdíjként˝itt vagytok ti nekem, és ez máris jobb kedvre derít! Kép Kép Kép Kép

Zitmi!
A kislányról csak annyit, hogy jobb így neki! Kép

Virág!
Arról az anyáról is megvan a véleményem! Kép Én sem kockáztatnám a gyereket egy pasiért!Nekem Tibi azt mondta, hogy olyan vagyok mint egy anyatigris; egyből torokra ugrok ha Marciról van szó! Kép

Ildi

delfinke

Ildi,
Én a terhességem alatt már észrevettem, hogy én is ugrok, ha valaki még csak gondol is arra, hogy bántsa Ákost.Kép Ezért is mondta a férjem, hogy nem enged majd be a szülői értekezletekre.Kép Egyébként nem gondolnék beleszólni a tanításba, de ha Ákosnak olyan tanítónénije lenne, mint Zsófinak volt, hát tuti jól összebalhéznék vele.Kép
Régen is nagyon kiakasztottak az ilyen történetek, de mióta van Ákos, azóta mégjobban.
Ha nyernék a lottón, a család rendbetétele után maradt pénzt biztos gyerekekre fordítanám. Bár először is jól befektetném a pénzt, nehogy elfogyjon.Kép

Elhiszem, hogy rosszul esik a barátnőd viselkedése, de biztos nagyon ki van akadva, ha ilyeneket csinál.Kép

Viki,
Jó utat, örülök, hogy Dórival minden rendben.
Olvastam, hogy a fogzás okozhat hőemelkedést, de azért ha van, azt ki kell vizsgálni, mert nem biztos, hogy attól van. Na, ezt jól megaszontam:Kép

KépKép
connie

Sziasztok

Ildi sajnalom...nem lehet hogy kicsit bekattant?
Tali nekunk mostmar tenyleg barmikor joKép jovo heten kapjuk az oltast utana semmi program.

Kép
vaktyuk

Réka!

Nem tudom, lehet hogy kicsit ki van borulva! Szeretnék segíteni rajta, de ha nem hagyja nem tudok mit tenni! Kép

Már jó lesz ha jöttök talira; Marcipán már nagyon hiányolja Csipet barátját! Kép

Ildi

delfinke

A kínaiakról jutott eszembe, én meg ezt kaptam ma:

Ha nem tudod elolvasni, akkor húzd szét a szemed, mint a kínaiak!
Meglátod, működik!

Kép

De ha elég messziről nézed akkor is elolvasható.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Csipet is amint latta Marci hogy eszegeti a labat o is rakapottKép

Kép
vaktyuk

Sziasztok Lányok!

A Szt. Imre topicból jöttem át, hogy megkérdezzelek titeket, hátha valakinek van tapasztalata a következőkben:

Medela lábpedálos mellszívóm van, amivel meg vagyok elégedve, de meguntam a pedálozást Kép , és láttam, hogy van minielectric változata is. Kérdésem, hogy valamelyikőtök össze tudja hasonlítani nekem a kettőt? A lábpedálos gépemet kézzel is tudjuk használni, kb. hasonló a hatékonysága, mint a pedállal. Használta valaki esetleg mindkettőt? A minielectricről van valami jó tapasztalat??

Ha megkérhetem a kedves válaszolót, a mamapoc@freemail.hu címemre írjon, mert még sok a teendőm a 7 hetes babám körül, így sajna ritkán tudok itt olvasni.

Előre is köszi!!

ancsipancsi

Sziasztok!
Ádi most alszik van egy kis időm.
Jégvirág
Nagyon tetszenek ezek a fajta képek. El is mentettem. Nekem is van pár db ezekből. Én is felrakok egyet.
Kép

Vezso
Én nem tudom, hogy nyilatkozzak-e a tali időpontja ügyében, mert nálunk napapról napra változik, hogy mikor dolgozik a férjem. Nála az autó, így max. bkv, vagy vonat van számomra. De azért mondom, hogy 16.-án lesz az Ádám keresztelője, úgy az nem jó nekünk, de a 22-23, és a 29-30 az jó. Hol is van ez a szálloda helyileg?

Jut eszembe. Múltkor mi már vonatoztunk. Az Ádám nagyon élvezte. Eleinte nézte az elrepülő fákat, aztán elkezdett dumálni a cumijának. Babakocsival voltunk, és felszállni nem volt egyszerű, mert olyan széles volt az ajtó, mint a babakocsi, és legalább egy métert kellett emelni. A kalauz segített nekem. Leszállásnál, pedig én elöbb leszálltam, és utána levettem a kocsit. Hát nemmondom, majdnem besz**tam.Kép Tanulság: Egyedül nem indulok neki mégegyszer, csak ha nagyon muszáj. (j, vagy ly) A MÁV idazán gondolhatna a babakocsis kismamákra, anyukákra is.

Ildi
Nagyon sajnállak téged a barátnőd miatt. Ez szörnyű, még belegondolni is!Kép
hüpi

Szoval aki megy esetleg ki Ausztriaba mindent inkabb ott vegyen meg mert sokkal olcsobb minden.
Olaszoba vettem pamperst haat eg es fold a kulonbseg a kinti javara persze.
Meg az a szerencse hogy kisbusszal mentunk kulonben nem tudom hova rakom a sok szartKép, alig varom hogy torpincsek az uj ulesben legyenKép
Ildi es milyen foku az agyverzes mert ilyen kis korban szinte az is nyom nelkul eltuntetheto korai fejlesztessel.
Hupi elviszlek szivesen.

Kép
vaktyuk

Vezso,
mi is mehetünk a talira? Az október 29-30 nekünk is jó lenne, de akár a 15-16 is szerintem. A 22-23 nem biztos, de ha akkorra szervezitek, arra is megpróbálunk eljutni. Szívesen megismerkednénk veletek. Milyen program lenne? Kötetlen beszélgetős, ismerkedős-babázós, igaz? A szálloda nincs is messze tőlünk.

Hüpi,
nálunk is alszik mindkét kislány, akkora szél volt a játszótéren, hogy el is álmosodtak. Tényleg nehéz vonattal babakocsizni. Mi 2x utaztunk vonaton Violával tavaly, akkor volt 14 hónapos, ott volt a férjem is, de még így is körülményes volt a le-felszállás. De a villamos is ugyanolyan szörnyű!
Jó volt a kép, amit föltettél, de Jégvirágé is!
Zitmi
zitmi

Sziasztok!

Ma vizsgáztam szállodából és sikerült!!!!!
Még nem tudtam visszaolvasni, de ígérem este én is csatlakozom hozzátok...
Már nagyon hiányoztatok...

addig is

üdv.

kingu
cica29

Kingu
Gratulálok!! KépKép Gondoltam rád!!

Jégvirág
Te is ma vizsgázol, nem?
A torkod hogy van?

Zitmi
Miért ne jönnétek, szeretettel várunk majd a meghirdetett időpontban.Dumcsizni fogunk, és gyönyörködünk a babákban és hipp-hopp elrepül pár óra Kép

Vaktyúk
Jól van, jó sok bigyót tudtatok venni kinn, mondtam én, hogy Ausztria olcsóbb, de Olaszország is. Ezért járunk mi is oda vásárolni. Pedig sokan azt hiszik, hogy ez luxus, de egyáltalán nem. Sőt.
Tényleg hiányoztatok már Csipettel a talikról! Kép
Vezso
vezso

Hüpi
www.corinthia.hu = két hotel van rajta, ez nem a Royal, a másik, Corinthia Aquincum Hotel.
A budai oldalon van, az Árpád-híd mellett.
Próbáltam kiolvasni a színes szavakat, de nem ment Kép

A ffiról, aki megmérgezte a gyerekeket a palacsintába rejtett gyógyszerrel:
Nem írom le mit csinálnék vele, nem akarnék itt senkit megbotránkoztatni...Nem kapnak olyan büntetést, ami visszatartaná az ilyen embereket (nem is ember az ilyen). Pár évet kap, ha kap egyáltalán, és aztán itt sétál köztünk újra. és hányszor megtörténik, hogy újra elkövetnek vmi gyalázatos tettet. Amit én tennék velük, az visszatartaná őket garantáltan. A gyerekgyilkosokat és mindenkit, aki elvetemült tettet hajt végre, nem kímélném.
Vezso Anyatigris szólt.
vezso

Sziasztok!

Ááááááá, csak ennyit írtatok 3 nap alatt? Még bele sem tudtam nézni.

Most csak azért jöttem, hogy akit érdekel, a Tescoban a Huggies pelenka akciós, a 8-14kg-os, 66db-os 2.849Ft (43Ft/db). Persze lehet, hogy már volt téma.

Brigó

Kép

Kép
brigó

Sziasztok!

Pocsék egy délutánunk volt, olyat hisztiztem, hocsakna! Nem tudom mitől lehet, de újabban nagyon hamar elvesztem a türelmemet (kivéve Ákossal), jól felidegesedek, és nagyon rondán tudok káromkodni.Kép Kamaszkorom óta nem mondtam ilyeneket, mint ma.Kép

Voltunk mi is Tescoban, és egy csomó jó kis őszi-téli rucit láttunk. Én többet nem vásárolok márkaboltban az tuti, vettünk múltkor 3 Kenguru Gold rugit, cirka 3ezer Ft-ért, pont egy hónapja, abból 2 már elszakadt! Bezzeg a tescos, auchanos, coras rugik sose mentek tönkre a mosásban.
Páromék mellett van egy gyerekruha és játék bolt, végkiárusítás volt, vettem 3600 Ft-ért téli együttest, egy kertésznacit meg kabátot, majd lefényképezem, mert annyira aranyos!

Vaktyúk,
Mennyiért vettétek az autósülést és hol? A SCS-ben?

KépKép
connie

Connie nem az scs-ben hanem klagenfurtban, hazafele olaszobol toysurusban 160euro volt asszem vettunk meg a paromnak carrera autopalyatKép legyen mivel jatszani majd a gyereknek.Kép Kép Kép

Kép
vaktyuk

Hú, az nagyon jó ár!
Párom is már készül, hogy milyen jó vasutat meg autópályát veszünk a gyereknek.Kép

Na íme, amit vettem ma:
Kép

Ákos pedig üdvözletét küldi a haveroknak. Rozit puszilja.Kép
Kép

KépKép
connie

Na, látom, magammal beszélgetek. Szóval az volt délután, hogy elindultunk jógára 2-kor. Már a kijáratnál elakadtunk, nem tudtuk kinyitni a biztonsági rácsot, a szomszéd srác pont jött haza, ő kívül szenvedett, én belül. Aztán megérkezett a harmadik szomszéd, neki sikerült. Így már rögtön késéssel indultunk. Aztán meg kifogtunk egy jó nagy dugót a Bajcsyn, mert útépítés van, majdnem belémjött egy idióta motoros, mert nem számítottam rá, hogy balról, ahonnan nem jöhetne, áthajt előttem jobbra, ahova nem mehetne, mert le volt zárva. És még ő vágta a pofákat.
Utána meg egy baromarcú úgy fordult meg a szembesávból, hogy záróvonalon lazán átkanyarodott elém, majdnem nekimentem. Itt már elég sűrűn káromkodtam. Közben még egy jó nagyot kerülni is kellett, mert minden le volt zárva az építkezés miatt. Úgyhogy fél órát késtem, már be se mentünk.
Férjem már várt a parkolóban, mert nem volt apróm, úgyhogy elém jött, legalább lecsillapított. Utána mentünk bevásárolni, de ő meg rosszul lett közben a Tescoban.Kép Most böjtöl vasárnap óta, hiába jártattam a szám, hogy hagyja abba, mert két napja fáj a gyomra a savtól.
Az, hogy manó hazáig sírt, már meg se kottyant ezek után.Kép

KépKép
connie

Connie!

Nem semmi napod volt neked is!Ez egy ilyen nap, de mindjárt vége! Kép
A holnapi nap biztos tuti jó lesz mindenkinek!Kép

Na megyek fürdetni, szép álmokat mindenkinek!

Pusz:

Ildi

Ui: Marcipán már nemsokáig lesz egyfogú, egy két nap és kijön a következő fogacska! Kép

delfinke

Connie
Jól összejött ma minden nektekKép Remélem már jobb a hangulat nálatok?!! Párod miért böjtöl?Fogyni akar?Ákos már alszik?
Nagyon szuperul néz ki Ákos új szerelése!Ilyen kiscipőt vadászok,de sehol nem lehet kapni!Kép
Ma mi is voltunk a Tescoban,nem volt az a Libero,amit venni szoktunk,nem baj,gondoltam,úgyis ki akartam próbálni a Huggiest,hát kár volt azt hiszem,rögtön az első kaki kijött belőle,de ez egyértelmű is volt,mert be se teríti teljesen Vince fenekét,legalábbis úgy nem mint a LiberoKép Még próbálkozom vele,lehet h csak rosszul adtam rá,de ha nem válik be,én is eladnám,ha kell vkinek,ha jól emlékszem 2199 ft volt(leosztva a darabszámmal),nem tudom ez akciós e,és ez a 4es csomag.

Vezso
Egyetértek veled,én is válogatott kínzásoknak tenném ki azt az embert aki ilyet csinál.Állítólag életfogytot is kaphat ez a mérgezős ürge-legalábbis egy ügyvéd azt nyilatkozta.Amerikában kapna is,de nálunk??Inkább a te verziód a valószínű:pár év aztán folytatja ott ahol abbahagytaKép

Kingu
Hatalmas gratula!Én is gondoltam rád,nagyon ügyes vagy!!!Hogy ünnepeltek?Nutella??Kép

Jégvirág
Nagyon jó az ábra amit beraktál!Hisztérikus röhögőgörcsöt kaptam,köszi,rámfértKépNekünk is van egy tök jó ábránk,de nem tudom a férjem hova pakolta a gépen,ha meglesz felteszem.
Most megyek és kipróbálom Angéla hajpakolását.
Sziasztok
Virág
villes

Virág,
Köszi, már jobb a hangulat. Párom aludt egy órát, miután hazajöttünk, és evett valamit, ő is rendbe jött. Igen, fogyni akar, már sokat fogyott ilyen böjtökkel. De én nem tartom valami egészséges dolognak, annak ellenére, hogy méregtelenítő kúra, de sztem csak jól megterheli a szervezetet a hetekig tartó éhezés.
Ákos elaludt, a hálózsákban, amit anyája varrt nekiKép Ezek a nagykádas fürdések jól lefárasztják, ma is már öltöztetés közben szinte aludt, jórészt álmában szopizott.
A kiscipő külön volt, egy ezresért, de elhoztuk az utolsót. Én láttam hasonlót, Micimackós mamuszt, 3 ezerért. Mindjárt mondtam az eladónak, hogy á, ez a piros nem megy Ákos ruháuhoz.Kép
Berkiadriéktól is veszünk még egy ilyen kiscipőt, ha minden igaz, holnap megkapom, amit rendeltem tőlük.

Kingu,
Én is gratulálok!

Jégvirág, Hüpi,
tetszettek a képek, a színessel jól elszenvedtem.Kép

Ildi,
Viszem a pelust a leglözelebbi sétára.

KépKép
connie

Connie
Örülök,h jobb a helyzetKép Ezek a Skorpiók nagyon elszántak,anyu is az és már két hónapja olyan szigorú diétát tart,hogy én belepusztulnék,ha csak annyit ehetnék,de ő bírja,igaz fogyott 15 kilót,ami azért elég motiválóKépÉs ilyenkor semmit nem eszik a férjed egy hétig?Vagy meddig?És csak leveket iszik?Hú,ebbe pláne belepusztulnék!
Nagyon köszi a tippet,anno én is megnéztem Adriék honlapját,de a kiscipő akkor még nem volt aktuális,aztán el is felejtettem újra megnézni.Nagyon tetszik a csíkos,szerintem én is rendelek majd.Te e-mailben rendelted?

Én is elcsábultam és egy órája már a régi(2004 végi-2005 eleji) hsz-eket olvasgattam,nézegettem a képeket,tök jó volt!

Zsisske
Most fedeztem fel,h te is kispesti vagy?Merrefelé laktok?

Angéla
Tök jó fényes lett a hajam,köszi a tippet.Egyúttal a szempilláim is megfényesedtek,mert belement a szemembe az olajos vízKép

Jimbone
Nagyon tetszettek a legújabb képek a nagyfiúról!Mennyit változott ő is,most láttam az újszülött kori képeitKép

Lir
hova tűntél?

Na most már megyek aludni,Vince ma már fél 9kor elaludt(ilyen még nem voltKéperre én itt ülök,ahelyett h aludnék.Múltkor már azt mondta a férjem,amikor már 5 perce szólongatott,de nem hallottam,annyira koncentráltam az olvasásra,h amit Zsana önként megtett,(abbahagyta a babanetezést)nekem se ártana,mert teljesen módosult tudatállapotba kerülök a babnettőlKép
Na megyek,sziasztokKép
Virág
villes

Villes,
Arcradír (már egy ideje használom): kb. 3 evőkanál kristálycukor + 2-3 evőkanál olivaolaj. És máris lehet radírozni az arcot vele. Nagyon puha és szép lesz tőle a bőröd. Kép

Angéla
angéla

Most irtam egy hosszú levelet és elszállt, kicsit voltam mérges!!

Ildi!
Nagyon megértelek Téged, de a barátnődet is,és mélyen belegondoltam, hogy én mit csinálnék, hát szerintem utánuk mentem volna, én nem lennék ilyen erős, hogy egy ilyen csapást kibírjak. Aztán még a másik is a kisbabájával, szóval biztos nem rossz indulatból irta, mert az is fair részéről, hogy őszintén bevallotta, és nem súnnyogott, hogy majd észreveszed, hogy már nem vagy fontos számára. Szóval szerintem is hagyd nyitva a kaput feléd, és lehet, hogy majd ha rendbe jön az élete akkor még hálás lesz neked, hogy kitartottál mellette.

Vezso!
Nekünk tulajdonképpen mindegy a tali időpontja, mert hétfőn megyünk vissza az Ortopédiai Klinikára és ettől függ a további életünk.
Viszont egy kérésem lenne a tali előtt szóljál még, mert én ilyen kis zizzent vagyok és lehet, hogy elfeljtem. Ja és megint nagyon figyelmes vagy, hogy ilyen kis kártyákat igyekszel gyártani.
„Hun” van az a boszi, mert én úgy vagyok vele, hogy anélkül, hogy megszólalnék elmondja a múltamat, akkor tudhat valamit. Szóval én elmennék hozzá.
Nagyon örülök, hogy a lányaid ilyen sikeres és boldog emberkék lesznek, mondjuk amit Rozira mondott, hát ilyen sejtésem nekem is volt.

Connie!
Remélem most már jobb a hangulatod, és nem akarod az első szembejövő embert megenni. Nagyon szuper a kis sárga együttes, és ahogy elnézem az időt nemsokára szüksége is lesz Ákosnak. Ja a kínai idézet nagyon tetszett annyira jellemző rájuk ez a szöveg.

Kingu!
Nagyon ügyes vagy, hiányoltunk ám, hány üveg Nutella fogyott?? Boticica nózija, hogy van??

Zitmi!
Nagyon szépek a lányaid, elkell már néhány jó csajszi a csapatba, mert a múltkori talin, csak foglalt lányok voltak és a fiúk hiába epekedtek utánuk semmi esélyük nem volt, úgyhogy csak tessék hozni, a lányokat. Ja és egyébként üdv a csapatba, tényleg jó kis helyre kerültél, olyan rendes kis banda van itt, akinek rossz napja van, vagy nagyon happy akkor is rögtön többen reagálnak az ember lelkiállapotára. ÉS ahogy Hüpi irta nehogy függő legyél!

A férjem „szegény” most jött az Erotika kiállításról, kértem hozzon nekem valamit, mondjuk egy vetkőző fiút, hát kaptam a kis drágámtól egy csipke tangabugyit.

A lányomnak most meséltem a Hauff meséiből nekem specko nem tetszett, de mostanában ilyenek jönnek rá, pedig 12 éves, de hát a tesó óta ilyen igényei vannak.

Jelentem meghírdettem a babakocsit és már voltak is négyen akik jelezték, hogy küldjek még képet, de most kaptunk kölcsönbe egy Graco babakocsit sokkal könnyebb és azt mondta a férjem, hogy akkor tartsuk meg a Bergont is, na szóval úgy nézünk ki mint egy babakiállításon.

Vezso!
Kértél a lányomról képet remélem sikerül felraknom párat.
Patri

KépKépKép
patri

Hú, lányok! Másfél napig nem vagyok, és alig tudom végigolvasni. Ti hogy csináljátok, hogy mindenkinek tudtok reagálni? Én a végére teljesen elfelejtem, hogy ki mit írt korábban, pedig közben mindig van reakióm. Próbáltam azt is, hogy jegyzetelek, de úgy meg állati sokáig tartott.
Azért megpróbálok bekapcsolódni.
Alvás (tudom, szinte ezer éve beszéltétek Kép): nálunk sincs sírni hagyás, egyikünk sem lenne képes rá. Flóra is cicin alszik el ált., néha kell még egy kis extra ringatás, de fél 8-8 körül szunya van. Õ alakította így, addigra mindig kifárad. Aztán ébred 1-2-3-4... attól függ. Olyankor kis szopi (elsőre szipót írtam véletlenül Kép, aztán alszik tovább. Kivéve, amikor nem (szerencsére ritkán). Tegnap hajnalban pl. negyed hattól 6ig bámészkodott, énekelt, de ott kellett lenni vele. Szerencsére van a kisszobában is egy felnőttágy, olyankor melléfekszem, és félálomban simizem. Napközben babakocsiban, szopizás közben vagy ringatásra alszik el. és napközben gyakran sír elalvás közben, ahogy ezt asszem már írtam korábban. talán mert túlfárad. Azért biztos nem kell majd 18 éves koráig ringatni...

Ildi: szomorú ez a barátnős dolog. Ennyi tragédia után én el nem tudom képzelni, hogy viselkednék. Fel lehet ezt dolgozni valaha? Biztos rengeteg időre van még szüksége. Azért el tudom képzelni, hogy milyen fájdalmas lehet ez neked is.

Connie: na a pesti autósok (motorosok) aztán tényleg nem hiányoznak! Emlékszem, amikor 2001-ben hazamentünk, utána mejdnem egy évig nem vezettem csak a kerületben, mert egyszerűen féltem. Pedig előtte három évig vezettem itt (autópályán, nagyvárosban, kisvárosban, hegyi úton, sivatagban), de annyira más a vezetési kultúra. A férjem például inkább bkv-zik sokszor (igen, ilyen perverz Kép, mint hogy autóba üljön.

Mérgezés: most tőletek hallottam csak róla, és teljesen elborzadtam. Én nem is tudom... Akármilyen büntetést is kap, kevés lesz.

Kingu: gratula a vizsgádhoz!

Patri: gyönyörűek a gyerekeid!

Vezso: a férjem magyart (nyelvet, kultúrát, irodalmat) tanít, most éppen a Rutgers egyetemen New Jersey államban (azelőtt pedig Indianában). Itt most főleg amerikás magyarok gyerekei/unokái a tanítványai.
Bonaparte menyasszonya és Bonaparte felesége címmel jelent meg az első két kötet, és Sandra Gullandnak hívják az írónőt. Ha elolvasod esetleg, kiváncsi leszek a véleményedre.
Állandóan noszogat a férjem, hogy csináljak én is magamnak programot (otthon volt baba-mama klub, meg jöttek a barátnők látogatóba), és úgy néz ki, hogy a jövő héttől lesz is: van egy nemzetközi nőklub, akik minden héten szerdán találkoznak, dumálnak, kirándulnak, segítik egymást, ahogy csak lehet, és bejelentkeztem hozzájuk. Kiváncsi vagyok nagyon. És jövő héten elmegyek a helyi la leche csoportba is Flórával. Mondjuk ez csak havonta egyszer van. És (ezt kapjátok ki, lassan ki sem fogok látszani a
programokból, a férjem meg majd visszasírja az itthonülős időmet) találtam egy hastánccsoportot is, már csak meg kell érdeklődnöm, hogy mehetek-e (az egyetem egyik sportcentrumában van, valószínűleg kell csináltatnom igazolványt, de más akadálya nem nagyon lehet). Már két éve hastáncolok, igaz, hogy Flóra születése óta csak itthon. Az meg azért nem olyan vicces.

Na, elég legyen belőlem.

MÉg teszek fel egy üldögélős képet. Kép
Kriszta

Kép
KépKép
nebula

Sziasztok!

Lirian most üzent, hogy lementek Velencére egy hétre; üdvözöl mindenkit! Lilóca jól van, bár csak 100gr-ot hízott egy héten;többet nem tudok majd biztos mondja ő is!Kép

Patri!
Én megértem a barátnőmet is; de kicsit szarul esett amikor azt írta˝nem szeretném veled tartani a kapcsolatot; mert irigy vagyok a boldog életedre és az egészséges kisfiadra˝.
Amikor telefonon meséltem neki, hogy Marcipánnal mi a gond(oxigénhiány); volt egy nagyon csúnya megjegyzése amiért nagyon haragudtam!
Felhívtam, és sírva mondtam neki, hogy mit mondott a neurológus.Erre ahelyett hogy vígasztalt volna, azt mondta hogy nem lehet minden tökéletes! Kép Ezen nagyon kiakadtam, nem ezt vártam tőle.Főleg hogy akkor még azt sem tudtuk mennyire komoly Törpe baja! Kép
Na mindegy, ez van!
Tibi előtt nem is akarok erről beszélni, ő nagyon haragszik rá!

Na eldugultam!Kép

Ildi

delfinke

Connie!

Köszi előre is a pelust;én meg majd viszem a könyvet amit ígértem!Múltkor elfelejtettem! Kép
Hiába na, öregszem! Kép Kép Kép Kép

Apa most meetingen (VAgy hogy kell írni) van, utána megyünk Marcikának ruhákat venni! Kép
Kell neki overáll, sapka, cipőcske, pulóver! Egy vagyon! Kép Kép De imádok neki vásárolni, olyan jó dolgok vannak!

Ildi

delfinke

Sziasztok!
Sajnos a számítógépem bekrepált, így nem nagyon tudok jönni, de azért szép hétvégét kívánok nektek!
Puszi, Dorka
dorka

Jó reggelt!
Hah, a függőség, már főznöm kellene, ebédre ideérnek anyukámék.

Virág,
Adriéktól e-mailen rendeltem, ma jönnek fel Pestre, és elhozzák a a ruhákat, legalább találkozom velük.Kép Vettem 2 plüss rugit és egy kétrészes plüss együttest, sapival és kiscipővel. Rendes anyukaként folyton azon parázom, hogy megfagy a gyerekem.Kép

Kriszta,
Az igen, jól beindultál.Kép Hastánc az jó lehet, én csak pár órán voltam, majd egyszer szeretném folytatni, de amíg le nem fogyok, semmiképpen sem. Mikor voltunk Jordániában a barátnőmmel "telelni", pár éve, vettem hastáncos kendőt, meg fejdíszt, és hoztunk jó kis arab zenéket is. Bár a fejdísz elég viccesen áll, mivel szemüveges vagyok.Kép

Reagálás: nekem van, hogy két nap múlva jut eszembe, hogy valamit még írni akartam valakinek.

Most pl. Zsisskének, hogy örültem, hogy láttam őket a talin (beszélgetni nem sikerültKép), Roland nagyon megváltozott, megnőtt, mióta utoljára láttam.Kép

Áááá, manó is felébredt, apa lement a piacra, megyek, előkészítem a kajához, amit lehet. Majd még benézek.

KépKép
connie

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?