Új privát üzeneted érkezett!

Szegénykém gyorsan elaludt. Lehet, hogy már annyira álmos volt, hogy azért nem bírt elaludni. (na ezt jól kifundáltam)
Itt még jókedvű volt!Kép
patriot

Sam!
Zsombor 2,5hónapos. Tuti pocak volt, mert amikor elaludt, rendesen jöttek a szelek. Az nem lehet, hogy az anyatej jobban kihozza a pocakfájást????Kép

Roz!
Én is sajnálom a kutyust. Biztos nagyon rossz szegényt szenvedni látni. KépKépKép

Lina!
Mi most jutottunk túl ezen a procedúrán. Hát sikerült beszerezni 1-2 ősz hajszálat. Ha a munkámnak köszönhetően nem lettem volna ennyire tájékozott, biztos infarktust kapok, amikor a folyósítási jutalékot kérik, mert bizony azt a kifizetés napjáig egy ügyintéző sem mondta hogy létezik. Még durvább az, hogy mi igénybe vettük a fél szoc.polt, és bizony az után is ki kellett fizetni a 1,5 % folyósítási jutalékot. Szép dolog. Undorítóak ezek a bankok!
Gratulálok a 4 hónaphoz!
Kép
patriot

nana
sajnos nem tudok többet 2 napja felhívtam akkor már hazafelé készülödtek ennyit tudok csak hogy a magzatvíz zöld volt és hogy babuci ezért kap antib.-t mást sanos nem tudok nem akarom zaklatni de majd ma irok neki sms-t hátha lesz egy kis ideje irni és akkor megirom hogy mi ujság

lina
gartula 4 hónaphoz

pat
de édes ez a csöp fiúcska a haja tündéri mi volt a suliban bementél

már megint most láttam hogy van egy csomó üzi amit idáig még nem láttam nem értem miért van az hogy egyszer látom az üziket eyszer nem

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, hát én meg írtam egy hosszút du, és nem ment el Kép.

Patriot, nagyon édes és huncut mosolyú Zsombi, és végre még egy fiú a sok csaj mellé! (Vagy lehet, h már Õk vannak többen?) Hogy csinálod ezeket a jeleket? Tényleg mi volt a suliban? Itt az SOS faluban szokatk néha nagyon durvák lenni a gyerkőcök egymáshoz, amikor ott kint fociznak, hát komolyan úgy beszélnek egymással, h ....

Lina, gratula a 4hónaposághoz! És fel a fejjel a banki tortúrának is vége lesz egyszer és akkor meg tiétek a házKép!

Syg, Te és Leo rég jártatok erre!Kép

Roz, nekünk tök bevált ez a járóka, jól elvan benne Hanci, jó néha megunja(mint most is), de nem is akrom órákig benne tartaniKép!

Kép
seriff

Roz!
holnap tudok bemenni, mert apa akkor lesz itthon, és vigyáz a Zsombira.
Képzeld, mondja a Laca, hogy a kis srác megfenyegette, ha szólni mer itthon, akkor nagyon megveri. Szinte tudtam, hogy ez történt, mert tegnap alig akarta elmondani. Úgyhogy holnap megyek, addig gyúrok!Kép
Laca beleolvasott a fentiekbe, és mondta, hogy úgy megszeretgetné a kutyusotokat.
patriot

Seriff!
Bármilyen képet v smilyt feltölthetsz, mégpedig úgy, hogy kattintassz a melléklet feltöltése gombon, majd a tallózásnál megkeresed a saját gépeden azt amit fel akarsz tenni. Majd feltöltés! A szöveged végén fog megjelenni a "kép" sok-sok szám+betű formájában. kijelölöd, ha nincs jó helyen. Egér másik gomb, kivágás, és beillesztés oda, ahova szánod!

Sok sikert!Kép
patriot

Patriot,
te mivel foglalkozol, hogy nem tudtak félrevezetni? Mondjuk engem sem sikerül, eredetileg közgazdász vagyok, meg négy éve, amikor a mostani lakásomat vettem, akkor már végigcsináltam egyszer. Szépen elmondott a pasi a bankban mindent, aztán kérdeztem, hogy na és miket kell pluszban fizetni. Ezen a 150000Ft-on kívül a többit jogosnak is tartom, na de ezt!!! És komolyan a szocpol után is fizetni kell, ez már nevetséges! Mi a "fél" gyerekre nem akartuk igénybe venni még, meg igazság szerint azt mondtuk, hogy nincs eltartottunk. De szerintem mire megyünk szerződést kötni, már a nagy pulcsim is kevés lesz ahhoz, hogy letagadjam:-), mondjuk akkor meg már nem is fog érdekelni, ha megvan a pénz, akkor már mindegy.
Zsombi baba nagyon aranyos!!!

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Egy mai kép!
puszi és jó éjt mindenkinek

Kép
seriff

Kép

Kép
seriff

Seriff,
mondtam a férjemnek, aki épp a fürdőkádban ül, hogy van új kép fent a kedvenc babájáról (nagyon tetszik neki a lányod), remélem így siet én nem fog órákat ülni a kádban:-)
Mondjuk nem mintha nem olvadna el az összes többi babától..., félek is előre, hogy majd jól elkényezteti a lányát!!! :-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

patriot

nektek nincs albumotok ahol képeket lehet nézni ?? mondjuk egy olyan közös családi Kép
holnapra drukk neked üges legyél oszd ki a kis mocskot Kép
kutyus hát nálunk ez kemény dió lesz párban vannak együtt nőttek fel 2 cocer spániel apa tenyésztette régen őket 8 hetes koruk óta nála/ nálunk vannak ami legfurább hogy ma tök jól volt a kutyu és mászkált is apa mondta is mi lenne ha nem vinnél el holnap sem mondtam ő tudja de nem tudom érdemes e húzni dolgot

linácska
miden pasi órákig ül a kádba ?!! Kép

seriff
nekünk is van járokánk de azt az udvaron tudjuk csak most haználni mert bent egy tűnek nincs hely
Kép Kép egyébként én nem is tudom mi lesz velünk télen mert amikor volt az a pár hűvösebb nap csak bömbi ment idebent adri az kilincset cibálta áki meg gyügiizett niki meg be sem jön az udvarról 7 előtt bár mostmár majd sötétedik hamarabb hátha be tudom cibálni

kob ??
merre vagy mizujs mikor mész kamilla után ??
hiányzik már ugye ? Kép

syg
megkérdeztem egy ismerőst ő is azt mondta hogy csak a mag okoz gondot ugyhogy szerintem ha megfőzted szűrd le szitán és jó lesz Kép

nana
alig vag ymostanában csak nincs valami baj ??
fiúk jól vannak ??

megyek most állt le a gépem mma ez már a nagyon sokadik adag talán 7. már nem is zámolom de még van 3 adag holnapra csak a mosopor fogyott el Kép

még jövök Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok!

sam, sztem ezeket lehet inni szoptatás alatt is.
gyógyszertár a jókai-kada elek sarkán a legjobb homeoban, de a rákóczi úti is jó.
a dm folttiszttító szappana nekem nagyon bejött és olcsó nagyon.

patriot, azt a párom "művelte" leonával (a habos képet). ő a gyerek én inkább túl komolyan veszek mindent.
itt lakok a garzon mellett, de még sosem voltam abban a boltban.
ti is itt laktok vhol?
jajjjj, de huncut ez a kissrácKép

lina, remélem lehiggadtál!

roz, szegény-szegény kutyus! lányok mit fognak szólni hozzá?Kép

azt hiszem tegnap éjjel negatív rekordot döntöttünk. ezúttal nem 13, hanem 11 óra alatt kelt fel 7*.
most meg itt fekszik a karomban és esze ágában nincs elaludni.
epertől nem lett semmi gond.

jó éjt nektek! a miénk biztos nem lesz azKép

Kép
sygnum

Lina!
Szülés előtt évekig dolgoztam ingatlanközvetítő irodában. A kolleganőm végezte a hitelügyintézést. Ha úszott akkor besegítettem neki. Innen az info. De, hogy a szoc-pol után is fizetni kell, az nekem is új volt. Azért kellett megvárni Zsombor születését, mert hiába volt a pocimba, úgy nem adják a felet. Úgy tudom, ha csak nem változtak a törvények, hogy ha megszületik a babátok, akkor viszont a hitelből jóváírják. Szerintem még az is felháborító, hogy vagyonszerzési illetéket kell fizetni (melynek alapja ugye a vételár) egy olyan ingatlan után, ami részben vagy egészben hitelből lett vásárolva. Ha beüt a krakk, és annyira csórók leszünk, hogy a bank elárverezi (mert megteheti) tuti, hogy vagyonvesztési illetéket nem fogunk kapni. Na mindegy ez van.

Linácska, ez még trükknek is beválhat. Ha a párod nagyon begyógyul a fürdőszobába, akkor csak mond neki, hogy "drágám, a kedvenc bébid a neten" és már tied is a fürdő.Kép

Seriff!
Annyira formás ez a bébi. Zabálni való!!!!!!!!!

Roz!
Kép-t
Már nézegettem, hogy lehet albumot csinálni, csak ez a pici fiú nagyon lefoglal, de rajta vagyok. Addig is:
Kép
patriot

Syg!
A Lóverseny u-n lakunk. Te jó ég!!!!!Hogy birod ezt az éjszakázást????KépNagy türelmed van!!! Nem semmi!!!
patriot

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7128&page=1

ide tettem fel néhány fotót. folyt.köv.

Kép
patriot

Patriot, szépek vagytok!
Nem tudok mit csinálni, ez nem türelem kérdése. Ha egyszer felébred, akkor felébred. Ilyenkor kap cicit -sztem rá kellene őt ragasztani- és 10-15 perc múlva már az ágyában is van. Õ fel sem ébred rendesen, csak énKép
Egyébként szokatlanul türelmetlen vagyok/voltam vele. Most már rájöttem, hogy örülni kell neki, h ő ennyire igényel engem, mert ilyen soha többet nem lesz. Mármint ilyen szoros kapcsolat és egymástól függés közöttünk.
De szegénykének miket mondtam én már...KépPersze a fáradtság nagy úr és nem gondoltam őket komolyan, volt is mindig lelkiismeretfurdalásom miattaKép Most már nincsenek ilyenek.

Na most már tényleg megyek aludni!

Kép
sygnum

Még annyit, látjátok, a kis disznóka mindig kitol velem. Ha lefekszek aludni, akkor felébred fél-1 óra múlva, ha meg várom, h majd úgyis felébred, akkor alszik. Szívatja anyátKép Majd reggel jól megpuszilgatom érteKép

Kép
sygnum

syg

na milyen volt az éjszaka ????egyébként nálunk adrika volt ilyen többenberes babóca a sok hasfájás miatt és bizony nekem is voltak türelmetlenem napjaim főleg hogy niki még csak 2 éves volt akkor nehéz volt de a sok szertgetés megtatte hatását én is rájöttem hogy hiába morgok hogy éjszak már megint nem laszik attól ugy is fel fog kellni és még érzi is rajtam feszültséget akkor bizti nehezebb fog viszaaludni ugyhogy becipeltem szobájába az ágyam meg egy papszan fotelt és hol az egyikben ettünk aludtunk hol a mésikban volt ugy hogy niki ébresztt reggel fel hogy fotelban alszunk mind a ketten Kép és ezt néha adri még most s megjátsza ogy a fotelban aludjunk Képcsak lassan már csak egyedül fér el és jó hogy kettő van mert áki is egy időben aludt benne Kép naokökben ha nagyon irt akkor csak beletettem ez szerintem varázsszék mert pár perc mulva szunyált Kép
ma reggel apa jó korán vitte el direkta kutyut hog yne lássák
bár szegény párja ugy sir utánna hogy megszakad a szívem és sajnos niki is észre vette reggel mikor mentek az oviban hogy nincs itt gyorsan elteretem a figyelmét de valamit ki kell találnom déluánra mert ugy is megkérdezi mégyesgszer Kép

patriot
annyira édes azon ahason fekvős lábaaláhúzó képen a baby kis cuki Képnagyon édes
és ahogy alnézem hasonlít rád
ti merre laktok ?

kob
merre vagy ?? vagy már mentél kami után ? tudod a jövöhéten egy napotok a miénk ! Kép persze csak ha ráértek csajok majd segitenek festeni Kép

megyek mert adri már kiaből most az a dilije hogy nem ugy hív hogy anya hanom hogy OZI Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszi Roz, aranyos vagy, jó vagyunk. Illetve 2 napja már joobban voltam, de tegnap újra ... most elkezdett égni a torkom.Kép Dani még mindig a maminál van, ma 11 körül hozzák vissza, de ő is újra visszaesett. Anyukám elvitte a saját orvosához, mert Daninak annyira csúnya volt a keze. Az orvos azért meg is vizsgálta és megállapitotta ronda torokgyulladása van.
Danit ez nem nagyon érdekli... Úgy értem nincs láza, nem köhög, azt mondja nem fáj neki, nincs letörve... semmi!

Nem tudtam még visszaolvasni mindent.

Patriot megnéztem a képeket, nagyon édi a kis Zsombor. Nagyon szép ez a név.

Seriff!!!
Hanna zabálnivaló! imádom hogy olyan értelmes kis pofija van. és gyönyörű formás baby! Kép

Én is szeretnék!!!!

KépKép
KépKép
nana09

Hello!

Ma reggal kis híjján összeestem. Mivel apa ma délelőttös átkisértem Bogit apósomékig mert ő viszi oviba.
Ahogy jöttem vissza és nyitottam az ajót a reprű mögül egy kisegér kiszaladt és egyenesen be a lakásba.
Annyira utálom őket hogy azt el sem hiszitek. De ilkyet még nem hallottam hogy az egér ajtónyitásra jön...
Szóval most a cipős szekrény mögött van elvileg.
Az egész lakás tiszta csapda meg ragasztó.
Ilyenkor sírom vissza a negyedik emeleti lakástKép

Syg!
Nagyon köszi az infókat, mostmár felírtam és nem felejtem el.
tegnap végül a Győzelem utcán tudtuk kiváltani, de csak 9CH-s volt.
Örülök neki hogy "megbékéltél" ezzel az állapottal, hogy sokszor kel fel Leona.
Hidd el én is voltam úgy hogy nem volt türelmem meg már néha meg is szidtam.
De utána jött az elgondolkodás és igaz az hogy ha idegesek vagyunk ha nem akkor is felébrednek.Kép

Nana!
Gyógyuljatok gyorsan. Nagyon sajnálom hogy most már Dani is beteg.
Gondolom már nagyon várod hogy haza menjen és együtt legyetek.Kép

Roz!
ajnálom a kutyust, igazán nem tudom mit tehetnétek hogy a lányok ne hiányolják, talán kis idő múlva egy kiskutyust hoztok nekik.

Patriot!
nagyon édesek a képek.
Nálad hogy alszik a picúr?
Ja és még azt szerettem volna kérdezni hogy ezeket a kis figurákat honnan lehet letölteni?

Többiek merre vannak?

Minoékról és Liliékről ki tud valamit?
Bepa, Balim?

Kép

Kép
samchee

nana
sajnálom hogy nem vagy jobban birni fogsz még danival is ha vissza hozzák ? lehet hogy hülye vagyok vag ynem figyeltem de mi van dani kezével jobbulást nektek Képés probálj pihenni
eszembe jutot mondtam az edzőnek amit irtál hogy szeintetek még kicsi dani azt mondta hogy hozzá2,5-3 éves kortól leht vinni ha gondoljátok de azt mondta rá is ér azt mondt hhogy szerinte csak azért jó elkezdeniilyenkor mert segíti az oovit is mert megtanulja könnyebben az jobra -balra előre-hátr mögötted -előtted jelentéseit
meg egy kis csapat munkát is tanul

én iagzán tácolni vinném el nikit de tudom hogy őt csak ez a nagyon ugrabugra tánci kötné le van egy ismerősőm idáig hetényben csinálták na ezt sem tudom hogy kel leirni grewpain talán a tánciskola neve anyuéknál dolgozot acsajszi ovonő volt csak ikerei születtek és nem ment vissza melózni hanem inkább elkezték a férjével ezt táncsulit
náluk van minden korosztályban tánc csak az baj hogy helyileg em tudom hova költöztek

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Sam!

EGÉR????!!!!

Egérfóbiám van. Életemben össz. 3x láttam egeret, de mind 3x földbegyökerezett a lábam, mozdulni sem tudtam, mintha nem lennék magamnál. Annyira isszonyodom tőle!!!! Ja és a kedvencem amikor elkezdik mondani "dehát olyan aranyos, pici állatt és nem bánt". Nem attól félek hogy megharap...

Szóval öszinte "részvétem"!
SZEGÉNY SAM!!!!!!

KépKép
KépKép
nana09

Köszi Roz, majd mondom a férjemnek.

ja Dani kezén akkora kemény púp van mint egy citrom.Kép Én nem ijedtem volna meg, mert én már sokszor láttam szegényen ilyet. Daninak rovarcsípés allergiája van. Kép Kép
Szóval ott "vidéken" anyukáméknál még könnyebben megcsípi vmi. Anyukám is tudja ezt, de azt mondja most annyira ijesztően nagy és kemény volt a duzzanat, hogy megijedt nagyon.

KépKép
KépKép
nana09

sam pfuj az egér is kergetet már fel engem a fotel tetjére 2 szer bejöt alakásba pujjjjjjj de utálom szegény sam Kép
eggyüt érzek én is nagyon

seriff
nálatok minde oks ?? alig irtál tegap is ma meg nem is jelentkeztél Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, persze minden okés, drága vagy Roz, h aggódsz értünkKép.Csak délelőtt főzök, úgyhogy ezért írtam kevesebbet,meg ugye Apa lestoppolta a gépet.Most sül az aranygaluskaKép.

Sam, egér miattKép.

Nana, gyógyulj meg mielőbbKép!És Dani is!

Most rohanok, mert csipog a sütő.

Kis Békámnak meg ma sem ízlik az alma?most főzzem meg?

Kép
seriff

na megint irtam egy jó hosszút és elszált

seriff mit csinál hanci arcokat vág ? mert az tök természetes probáljmeg neki összibarackot adni azt jobban szokták szerteni vagy csak levet egyenlőre milyen izű amit adszneki finom édes vagy savanyubb lehet hogy az sem mindegy

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Patriot : gyönyőrűek a képek!! Most irígykedem Kép

Nana: teljesen megértem a fóbiádat.Én a pókokkal vagyok így. Tudom hogy nem tudnak bennem kárt tenni, főleg azok amelyek Mo-on élnek, de én undorodom.
Van egy ismerősöm az a lepkéktől-pillangóktól undorodik.

Amúgy mostanában kicsit nehéz napjaim vannak. Soxor (mindig munka után) bőgicsélek. Hála az égnek a párom még tolerál, sőt nagyon aranyos velem. Csak néha már unom magam!!!
okt. 12-én megyek UH-ra ott lehet hogy kiderül hogy fiúcska vagy lányocska lesz. Kép
nagyon örülnék ha tudnám már. Jó lenne a nevén szólítani!
Mindenkinek szép napot!!

KépKép
erszényes

Szia Erszényes!

De Jó hogy bejelentkeztél!
Hányadik hétben is vagy?

4D-s uh-án voltál már?

Ja egyébként a legjobb orvosság, hogy HAZAJÖTT a DANI!!!! Majdnem elsírtam magam ahogy ölölgettük egymást! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Tegnap töltöttem a 17. hetet és mostmár egyre jobban várom hogy megmozduljon. Kép
Ja meg hogy nem kelljen dolgoznom. nagyon rosszul érzem itt magam a munkahelyen. Kép
4D-n még nem voltam. De már csak 13 nap és genetikai. Tényleg ott mit néznek??
ja és lenne még egy kérdésem: ha mondjuk én 2006. március 8-ra vagyok kiírva (nőnap Kép ), akkor nekem a 2005-ös évből számolják ki a gyest?
Ja és azt hogyan számolják, mert nem nagyon tudom kiszámolni.

KépKép
erszényes

Tehát! egyszermár leírtam csak eltünt....Kép

Elöször TGYÁS, majd GYED, majd Gyes.
Gyes fix összeg, baby 2. életévétől amig be nem tölti a 3-at.

Gyed igen neked 2005 alapján, a napi átlagkereset 70 %, de adómentes, azt hiszem max. 83.000 Ft.

KépKép
KépKép
nana09

És ha mondjuk én 2005. november-decemberben táppénzre mennék már, akkor emiatt kevesebb lenne a pénz amit az első 2 évben kapok?
Mármint hogy ezt a bruttóból számolják ki, vagy azokból az összegekből amiket havonta kézhez kapok.
Mondjuk ha nettó 70.000 a bérem akkor mennyi lesz az első 2 évben??
Mocs hogy enyit kérdezek, de nekem ezt tudnom kéne mert ha nem muszáj akkor nem sanyargatom magam a munkahelyen.. Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Roz,
Az a táncospár, akit írtál utóljára az Ifjúsági Otthonban tartott táncórákat. Nem tudom, hogy ott vannak-e még, de ha ott megkérdezed, lehet, hogy tudják, hogy most hol "működnek"

Erszényes,
igen, 2005-ből fogják neked számolni a GYES-t, és minimum 180 napnak kell lenni az adott évben ledolgozott napként. Szóval nyugodtan elmehetsz táppénzre, én már a 12. héttől nem dolgozom, bár nekem majd a 2004 számít. Ezt a 180 napot veszik alapul, és annak számolják a 70%-t, ahogy Nana is írta, maximálva van, de ha jól tudom, a minimálbér 2X-se, és ebből adót igen, de TB-t nem vonnak, mivel TB ellátás. Így jön ki valahogy az a 83000 Ft.
Amúgy van ezekről egy tájékoztatóm, a munkahelyem gyártotta kismamáknak, ha megírod az e-mail címedet, akkor el tudom küldeni.
Genetikai uh-n meg azt nézik, hogy úgymond megvan-e mindene, kialakult-e a négy üregű szive, jól működik-e, beindult-e a vese, meg gyomorműködése, illetve leméregették a méreteit. Legalábbis nekem ez volt. Én nem a kórházba mentem, mert nem akartam végigvárni azt a 2,5-3 órát, hanem a Bérczi Ildi magánrendelésére. Igaz 8000 Ft, de időpontra megyek, apa is bejöhet, mindent készségesen elmagyaráz, nem futószalagon érzem magam, és minderről ugyanazt a hivatalos leletet adja, mintha a kórházba csinálta volna.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ha 2005-ben elmész táppénzre akkor,mivel az csak 70%, csökkenti vmennyivel a gyedet. szerintem.én így emlékszem.
De van egy tippem:
http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?nt_start=10&nt_step=10&t=44&tl_o=41

Én is innen okosodtam. van ott egy ugynevezet szakértő, nagy agy, tőle kérdezz!

KépKép
KépKép
nana09

Haliho!

Erszényes!
Igaz nem velem kezdted ezt megbeszélni de én is ilyen cipőben jártam.
De nálam a főnököm döntött mivel nem igazán tudott volna olyan melót biztosítani ami nem árt a babának.
Én áprilisban szültem és tavaly augusztustól vagyok itthon. Én nyolc hetes voltam amikor eljöttem.
Most futott ki a tgyás és megmondom őszintén hogy sztem a táppénz nem tartozik bele mert én nem sokkal kapok kevesebbet mint amikor dolgoztam.
Szóval olyan nyolcvan körül kaptam általában és most attól függ hány napos hónapban vagyunk így kapok kb. 65-68-at.
Ha úgy gondolod hogy már ne bírod jobb ha nem dolgozol mert árthatsz vele a babának.
És ha bele is veszik azt a pár hónapot sokat nem ront rajta.

A vadászat még tart, de mondtam apának ha nem lesz meg nem alszok itthonKép

Kép

Kép
samchee

Erszényes, ez a korrekt leírás. Mivel a táppénz után nem fizetsz egészségbiztosítási járulékot, ezért csak a fizetést fogják figyelembe venni. Kb. ugyanaz, mintha táppénzen lennél. Csak a táppénz nincs maximálva, ez meg igen:-(

"A GYED-et - a terhességi-gyermekágyi segélynél leírt módon - a táppénzre vonatkozó szabályok szerint számolják. Annak a jövedelemnek a 70 %-a, amely után a munkavállaló egészségbiztosítási járulékot fizet, , de 2005. évben havonta legfeljebb 83.000,- Ft lehet az összege. Ha a GYED-re való jogosultság kezdõ idõpontja elõtt 180 napi kereset nincs, akkor az ellátást a jogosultság kezdõ napján érvényes minimálbér (2005-ben 57.000 Ft) összegének kétszeresébõl számolják. A GYED összegébõl 8,5 % nyugdíjjárulékot (a magánnyugdíjpénztári tag esetén 0,5 % nyugdíjjárulékot és 8 % tagdíjat) kell fizetni. A GYED adóköteles jövedelem, ezért abból az általános szabályok szerint kell adóelõleget levonni."

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bocsi, én sem adómentességet akartam írni.... Mostanában kicsit össze-vissza vagyok. Kép

Szerintem írj a "szakbarbárnak", mert hogy így hvják nem szakértőnek.Kép

Tényleg teljesen zizi vagyok!!!!!

KépKép
KépKép
nana09

köszi lányok a segítséget. Akkor a lényeget tudom. Kép
Vígan bedobhatom a törölközőt ha akarom. Kép
Az a baj hogy stresszes a munkám, meg hogy számítógéppel dolgozom és amióta babót várok minden nap fáj a fejem, de csak itt a munkahelyen. ha kimegyek sétálni ebédszünetben akkor elmúlik.. Tuti hogy az itteni körülmények miatt van. Amúgy ma jobb a kedvem. Kép))
Köszi mindenkinek mégegyszer. Kép

KépKép
erszényes

Lina: én is voltam már egyszer a Bérczi Ildinél, a 12. heti nyaki redőn. Szerintem most is oda fogok menni. Kép
Az e-mailem: almanarancs@citromail.hu
Kép
Szívesen venném a tájékoztatókat

KépKép
erszényes

Erszényes,
küldtem a tájékoztatót. Remélem átment.
Mikor mész uh-ra? én jövő szerdán, de úgy, hogy ezt az időpontot öt hete kaptam, és már nem volt reggel 9-re, csak 10:40-re. Jó előre kell kérni. Nekem 18 hét 1 naposan volt a genetikai, és már megmondta, hogy lány lesz. Igaz én nem igazán vettem ki, hogy az egy punci, de elhittem neki:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Jó régen nem jelentkeztem...
Apa Balatonon volt, és nem volt itthon a gép. Tehát internetünk sem volt. Kép Hiányoztatok! Kép

Mi jól vagyunk, babó nagyon megérzi a hideg frontokat, nagyon nyűgös olyankor. Ma is... egész délelőtt kézben volt, pedig mindenki azt a jó tanácsot adja: nehogy felszoktassa..... dehát ha sír...ki bírja hallgatni? És egész délelőtt nagyon cicis volt. Most kint alszik a ház előtt, nagyon szeret levegőzni, napi 2x sétálunk is. Az elején sír, ki kell vennem megvígasztalni, aztán alszik órákig. A doktor nénink szerint nyugodt, kiegyensúlyozott kisbaba. Kép Örülök neki, de tényleg nem panaszkodhatom, este fürdés után 10-kor szopi, aztán 1-kor, 4-kor, 6-kor, és utána nézelődik 8-ig majd vagy alszik, vagy nézelődik megint, sétálunk, jó nagyot alszik, dél körül eszik, megint vagy nézelődik, vagy alszik, és utána 2,3 körül eszik, sétálunk, alszik 5-6-ig, és estig megint vagy alszik, vagy eszik. Így szokot általában menin, ma megyünk is vszünk neki pörgő forgót, nagyon érdekli minden, sokat nézelődik. A pelenkázóban imád lenni, és szopi után tündéri. Annyira elégedett. Kép Kint a pocak, lóg a nyelve,keze, és alig szuszog. Olyankor megzabáljuk. Kép
Kép

Remélem jól vagytok, még jövök, megpróbálok mindennap. Kép

Puszi nektek!!!
birolili

Lili, de jó, h újra itt vagy!Édes a pici lány, kis elégedett, jóllakott babszemKép!És úgy tűnik, némi rendszeretek is vanKép!És Te jól vagy?Pihenj,amennyit csak tudsz!

Jó is, h beszéltetek erről gyes,gyed,tgyásról, mert itt egy papír,amit jövőhéten kell leadnom a gyedhez.Még szerencse,h ezt mind a kórház intézi nekem, zöld vagyok ezekhez magamtólKép!

Roz, goldent (nagyikám kertjéből) adok Neki, még 2 nap óta,akkor csak a levét kapta, először ízlett,tegnap már annyira nem ujongott érte,na majd holnap megfőzöm.

De asszem, mégis csak bánthatja a fogacskája is,mert épp semmi se jó NekiKép....

Kép
seriff

Lili!
Boldog, gyönyörű babóca kis Zsófi! Kép
Téged is nagyon-nagyon irigyellek! Kép

Seriff,
Szegény kis HannámatKép gyötri a kicsi foga?Kép
Dentinox gél probáltad már? Vagy a férjed nem javasolja?

KépKép
KépKép
nana09

lili
annyira édes ez kiscsak gyönyörű nagyon szuperhogy már most beállt hihetetle ügyi gratula Kép

seriff
nekünk fogacskára nagyon bejött a viborucol kúp probáld ki ha már anniyra szenvedteti szegénykét a fogacska

az én fejem még mindig fáj márhiába csinálok bármit bár most apa is tetőzte meg az ablakos is, megint felhívott minket már a péntek az szombat reggel regszivesebben ráboritanám aaz asztalt ez a várakozás kikészít ,szerintem mennünk kell anyuhoz mert szomb-vasárnapra
13 fokokat mondank meg esőt
meg megint ugy összejött ma minden persze megint egyedül vagyok ,ráadásul holnap meg haza sem jön apa mert a szokások 2 heti hajnalig tarot golfozásra megy ezt inkább most nem is ragozom

megyek megáyazok elmosogatok meg kicsit öszepakolok és dugámba dőlök

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Gyönyörű a KicsiZsófi ! KépKépKépKépKép Sétálgattok? És még errefelé soha nem jöttetek? HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT ez nem szép dolog Kép

Dentinox krémet mi már megvettük, de még nem került sor a bevetésére. Mostanában egy kicsit jobb ahelyzet. Jól viseli a Drága.

Holnap nagy útra megyünk. Meglátogattjuk a Mamát, közben megállunk Dbrecenben egy kis babanézőbe. Htvégén nem leszünk, majd vasárnap estefelé jelentkezünk.

Jó éjt, Jó hétvégét Mindenkinek !!! Kép

Kakilok KépKépKépKépKépKépKép

Kép

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,

itt vagyok, Szegeden voltunk, igen Roz, szaladtunk Kamilláért! Úgy hiányzott, olyan jó volt újra találkozni Vele... Mintha 5 nap alatt is változott volna, okosabb, szebb lett Kép Nagyon jó viselte a mamázást, jól szórakozott. Emese miatt csak egy napot aludtunk ott, bár az éjszakák jól telnek Vele, nappal nem lehetett lerakni.

Patriot,
használt lakáshoz is igénybe lehet utólag venni a félszocpolt? Mármint be lehet számítatni a hitel összegébe? Nagyon szép Zsombi, majdenm egyidősek ám Emesével, Õ július 16-án született.

Roz,
persze, tudom, jövő héten a Tietek vagyunk, minden nap szabadok vagyunk. Ovi után, 3-4 körül jó, ha elmegyünk?

Sam,
én békafóbiás vagyok, kivagyok attól, hogy "ő jobban fél tőled, mint Te tőle...". Ez nem segít rajtam.Kép

Lili,
nyugodtan vedd fel Zsófit, nem lehet ilyen picin felkapatni, de szerintem ezt már sokszor írtuk Neked. A bukás megoldódott?Sokszor fogsz még naponta többször ruhát cserélni, mert a kisasszonyból viszont látod a tejecskét Kép Kép

Mit szólnátok hozzá, ha csinálnék egy táblázatot az adatainkból? Jó, hogy ilyen sokan vagyunk, de nem tudom fejben tartani, hogy ki hol tart a kint és a még bent lévő babókkal. Na?

Puszi Mindnekinek, Bepának szorítok, hogy Benedek hamar meggyógyuljon!

Kép

Kép
kobudo

Syg!
Cumit használtok-e ? Eleinte Zsombor is sokszor ébredt. Nálunk bevált a cumi, és ahhoz ,hogy a szopinál gondok támadtak, a cuminak nem sok köze van, viszont ha éhes, akkor hiába a cumi. Így , mostanra 10-ből 7* végig aludja az éjszakát (este 8-tól, reggel 5-6-ig).

Roz!
Széchenyivárosban, a Lóverseny u-n lakunk. Laca amikor pici volt, úgy hívott, hogy Gabi anya. Most a vacsinál ilyet szól: öcsém anya, de finom ez a rizs!
Nem a front okozza a fejfájásod???

Nana!
Most már tényleg gyógyulj meg!!!! Örülök, hogy tetszik ez a név. Nagyon sokat gondolkoztunk. A fogadtatás (családon belül) elég vegyes volt, de nekem is tetszik!

Sam!
Nagyon rossz ez a fóbia! Én a pókokkal vagyok így , vagy jobban, mert nálam már szinte beteges. Fujj-fujj-fujj!!!!!!!!!
Zsombi baba igyekszik! Összességében jók az éjszakáink. Este 8-tól kb. reggel 6-ig alszik, közben esetleg 1szer kel fel.
A kis figurákat gyűjtögetem. "szörfözök"a Neten, és ahol találok ilyen kis smilyt, az lementem (tudod: ráállsz, egér másik gomja, és kép mentése más néven)
egy kis segítség az egerentyű ellen:Kép

Erszényes!
Amikor várandós voltam, többet "bőgicséltem"mint egész életemben!!! Ez némileg természetes. Ha ennyivel megúszta volna a családom, az klassz lett volna, de nem! Sajna teljes kifordultam magamból. Egy undok, arrogáns, idegbeteg (Kép)sárkánnyá váltam. Ami viszont érdekes, hogy a szülés után szinte azonnal elmúlt. A stresszt okozó helyzeteket kerüld!!! Jó tanács. Nekem a stressz miatt volt problémám a 28. héttől! Vedd komolyan!!!!!!!!!!!

Lili!
Nagyon édi a babád!! Mennyi idős??? Az én bébim is nyügi volt. Nyílván figyelemmel kell kísérnem az időjárás jelentéseket, és akkor nem ér meglepi!

Seriff!!
Légyszi küldj e-mailon egy kis aranygaluskát!
Kép
patriot

Jajj csjok ez a felfázás nem akar múlni sőt ma még rosszabb lett.
Már semmi jó ötlet nem jut az eszembe...
Nincs valakinek valami jó ötlete?

Kob!
Sztem nagyon jó ötlet ez a táblázat.
Így átlátható minden adat.

Kép

Kép
samchee

Kobodu!
Igen, jóváírják(csökkentik a hitel összegét). Legalábbis mi az irodában így tájékoztattuk az ügyfeleket (természetesen a bank infói alapján).
A táblázat nagyon jó ötlet. Én mint új, nagyon fogom díjazni! Készíts egy kérdőívet, amit mi kitöltünk, és az alapján mehet a táblázat. (lehet, hogy hülyeség)

Kép
patriot

sziasztok

kob szupi ötlet a táblázat ugyis alig tudom követni a a dolgokat Kép Kép bár én nem uj vagyok csak szenilis Kép Kép

patriot mi volt a suliba bmentél ?

na megyek mert most tettsem tisztába midenkit de már megint szaglik a szoba Kép
a fejm változtlanul fáj az a fura hogy vérzik az orrom rengeteget de vérnyomásom aaszokásos 80/60 az este is ennyi volt anyi meg indi ijesztget hogy bizti magas a vérnyomim azért vérzik az orrom

Kép

Kép

Kép
roz23

nem is meséltem
tegnap este fürdetésnél kivettem ákit a kádból és adri is nyafizott hog ykia akar jönn mondtam neki hogy várjon amíg ákit felöltöztetem erre adri: nem kimászott a kádból ffel a wc tetejére lekasztotta saját törölközöjét a vállára tette elöl öszefogta és ballagot kifelé : Kép olyan édes volt hihetetlen milyen önálló niki ennyi idősen nem csinált ilyeneket meg ákit az este etettem ezzel a sűrűbb tápival adri hogy ő is kér mondtam most nem tudok adni mert hozni kell be kanalat meg tényért erre megfogta kiszséket kiment a konyhába elővett egy kanalat meg egy tányért lettet az asztalra odaállitotta széet mellé és mondta hogy hamm Kép olyan ügyi Kép

jameg tegnap apa volt tescoban és 82 darabos maxi liberot 2900 ft vettem meg 4000 helyett mert a csomagolás ki volt szakadva azt mondta hogy volt más méretekben is nézzétek meg semmi baja nincs nem hiányzik belőle csak a comagolás va kiszakadva

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?