Syg!
Cumit használtok-e ? Eleinte Zsombor is sokszor ébredt. Nálunk bevált a cumi, és ahhoz ,hogy a szopinál gondok támadtak, a cuminak nem sok köze van, viszont ha éhes, akkor hiába a cumi. Így , mostanra 10-ből 7* végig aludja az éjszakát (este 8-tól, reggel 5-6-ig).
Roz!
Széchenyivárosban, a Lóverseny u-n lakunk. Laca amikor pici volt, úgy hívott, hogy Gabi anya. Most a vacsinál ilyet szól: öcsém anya, de finom ez a rizs!
Nem a front okozza a fejfájásod???
Nana!
Most már tényleg gyógyulj meg!!!! Örülök, hogy tetszik ez a név. Nagyon sokat gondolkoztunk. A fogadtatás (családon belül) elég vegyes volt, de nekem is tetszik!
Sam!
Nagyon rossz ez a fóbia! Én a pókokkal vagyok így , vagy jobban, mert nálam már szinte beteges. Fujj-fujj-fujj!!!!!!!!!
Zsombi baba igyekszik! Összességében jók az éjszakáink. Este 8-tól kb. reggel 6-ig alszik, közben esetleg 1szer kel fel.
A kis figurákat gyűjtögetem. "szörfözök"a Neten, és ahol találok ilyen kis smilyt, az lementem (tudod: ráállsz, egér másik gomja, és kép mentése más néven)
egy kis segítség az egerentyű ellen:
Erszényes!
Amikor várandós voltam, többet "bőgicséltem"mint egész életemben!!! Ez némileg természetes. Ha ennyivel megúszta volna a családom, az klassz lett volna, de nem! Sajna teljes kifordultam magamból. Egy undok, arrogáns, idegbeteg (
)sárkánnyá váltam. Ami viszont érdekes, hogy a szülés után szinte azonnal elmúlt. A stresszt okozó helyzeteket kerüld!!! Jó tanács. Nekem a stressz miatt volt problémám a 28. héttől! Vedd komolyan!!!!!!!!!!!
Lili!
Nagyon édi a babád!! Mennyi idős??? Az én bébim is nyügi volt. Nyílván figyelemmel kell kísérnem az időjárás jelentéseket, és akkor nem ér meglepi!
Seriff!!
Légyszi küldj e-mailon egy kis aranygaluskát!