Sziasztok!
Végre idekerültem. A hétvégén mindkét este nagyon fáradt voltam, tegnap meg egyszerűen nem jött be a Babanet
De most aztán reszkessetek!!!
Először beszámolok a hétvégéről, mert így a feltett kérdéseitekre is választ adok egyből:
Szombaton ugye esküvőre mentünk Győrbe. Persze - szokásunkhoz híven - későn indultunk, így rohantunk mint az őrültek és a polgári előtt fél perccel (!!!) meg is érkeztünk. Elég egyedi volt mindkét szertartás, legalábbis az én szokásaimhoz mérten, mert például a templomban fúvószenekar szolgáltatta a zenét. Marci a polgárin nagyon jó fiú volt, csak egyszer sikkantott egy nagyot, ami tetszett a vendégseregnek
A templomira viszont sokat kellett várni, amíg Õ szintén angyalka volt, de amint elhallgatott a zene (a fúvósok eszméletlenül tetszettek Neki, tátotta a szemét
), rögtön elkezdett dumálni, sirkálni, így Gábor templomon kivül töltötte vele a szertartás idejét. Azért Gábor, mert az én barátnőm volt a menyasszony
Utána a lagzi helyére is elsétáltunk és átadtuk az ajándékot és jöttünk is haza, mert Marci a végére már így is elég nyügi volt. Persze a lefele úton egy szemernyit sem aludt, pedig ott lett volna az ideje, haza felé is az utolsó 10 percben, kellemes énekhangomra
bódult álomba.
Vasárnap anyós szülinapot mentünk köszönteni. Sajnos nagyon utálok hozzájuk menni, mert állandóan csak csesztett az apja minden frinccel-franccal: miért megyünk hozzájuk olyan ritkán (mert Gábor hétvégén állandóan gürizik itthon...), miért csak 2-3 órára megyünk (mert ott nem tudom normálisan altatni, így gondolom nem kiváncsiak a nyüglődésére), meg miért megyünk csak du. (mert a délelőtt itthon alszik egy nagyot, hogy du. ne legyen nyűgös). Egyszerűen ideggörcsöt kapok tőlük. Most pedig totálra leszerepeltek előttem: mi Gáborral épp ettünk, erre Marcit kiviszik az erkélyre és hallom, hogy etetik kirántott hússal. Előtte direkte mondtam, hogy most fogom etetni, erre kezdik teletömni hússal. Először azt se tudtam, hogy a bundáját is adják-e (mert ugye tojást Marci még nem kapott és kiskoromban én is allergiás voltam rá), de olyan ideges lettem, hogy Gábort küldtem ki, hogy nézze mit művelnek. Szerencsére csak a husit kapta. Egy idő után már én szóltam ki, hogy elég lesz, persze ez drága anyósnak nem tetszett, húzta a száját. Egyébként teljesen laza egy nőci (hangsúlyozom, hogy nem Gábor édesanyja, így merek róla így beszélni
), de már volt vitánk Marci etetéséből. Ugye miért nem adok Neki tejet. Elkezdtem neki mondani az indokaimat, de mintha meg se hallotta volna, lényegében én vagyok a hülye parázos anya. Ezek után nem szívesen bíznám rájuk Marcit, amíg pici, sőt a jövőre nézve egyre jobban aggódom, hogy már csakazértis ellenkező dolgot fognak csinálni, mint amit én szeretnék.
Persze apósom is méltatlankodott, hogy igazán evett volna még a húsból, de bezzeg amikor a rendes kajcsiját adtam Marcinak, akkor már kb 5. kanál után mondta, hogy elég, hisz nem tátja a száját. Azt hittem a fejére borítom az egészet. Mármint apóséra
Abban nem láttam volna semmi kivetnivalót, ha szólnak mi a tervük, de ez a sutyietetés elég visszataszító volt. Meg minden szó nélkül beleraktam volna a kajcsijába is a husit...
Bocsánat, hogy ilyen sokat írtam erről, de olyan szinten felhúztak és még mindig felidegesít, ha rágondolok, pedig már vasárnap történt.
Márti!
Nagyon örülök, hogy újra itt vagy közöttünk
Az viszont nagyon elszomorított, hogy párod elhagyott Titeket
A lényeg, hogy megkaptad tőle életed legnagyobb ajándékot, a kis Gigit!
Dia!
Domi meggyógyult teljesen? Puszi a kakis kuki ráncigálónak
Györesz!
A fentiek sokat elmondanak anyósról..
Nem semmi, hogy Ti már kocsi nélkül sétáltok! Norbika tényleg hűen a korához, IGAZI NAGYFIÚ!!!
Marci a kukacát nagyon ráncigálja, tépi és az rémít el. Tudom, hogy ha fájna Neki, akkor nem csinálná, de valahogy nem tudok nem rászólni. Most már én is visszavettem a nemekből, mert látom, hogy előszeretettel vizsgálódik
Gigi!
Hogy sikerült a mai nap? Én már tegnap óta gőzerővel gondolok Rátok, szorítok ezerrel, úgyhogy remélem minden jól sikerült
Zsófi!
Bence nagyon édes! Várjuk a teljes alakos fotókat
is és a beszámolót.
Sajnálom, hogy párod ilyen sokat dolgozik
Biztos nagyon nehéz lehet, hogy szinte alig találkoztok. Mikor lesz ennek a sok melónak már vége?
Marica!
Maja lánykád nagyon édes (még így pixelesen is)!
A hajacskája tényleg nem semmi! Nagyon ügyes, hogy már ilyen hamar egyedül jár!
És amikor csak tudsz, gyere és dicsekedj
Gerinc
Csontkovácsot keresel?
Taliban én is benne vagyok! Gondolom hétvégére gondoltok, mert nekünk csak az jó, hisz Gábor a sofőröm.
Megyek fürcsiztetni!
Pusz: Melinda