Új privát üzeneted érkezett!

MelindaKép

Én már láttam a képeket de tényleg csodálatosak!! Na látod Marcika fejlődőképes alvásilag. Így talán nem fog 20 évesen is cicin aludni! KépKépKép Vagy nem a tiéden!!Kép Nem tudok itthon nyomtatni úgyhogy ilyen gond nem lesz. Majd kiírom papirra ami megtetszik. Úgy voltunk sétálni, hogy átmentünk kocsival Taksonyba és ott van egy mező szerű (na jó inkább búzatábla, de tiszta gaz) és a duna part, itt meg el tudom engedni Kevint. Egyedül sem tudom pórázon sétáltatni, nehogy még a törpével. Hát igen az szép lesz mikor gyerek, kutya együtt fog dagonyázni. Nem baj, anyu persillel mos!!!!Kép

Mennem kéne takarítani. Nagy kedvem van hozzá. Olivér legújabb dolga, hogy annyira csimpaszkodik a nyakamba, hogy nem lehet lettenni. De már olyan szinten műveli ezt, hogy egyszer teljesen elengedtem és mégis rajtam maradt!Kép Hogy fogom őt itt hagyni!Kép De már egyeszkedem magammal, hogy amikor megjön a Viki akkor nem megyek el rögtön hanem még megfőzök, meg takarítok ha kell stb...stb.. Aztán megyek dolgozni, így csak napi 3 órát lenne nélkülem. Na én sem vagyok komplett.
Megyek takarítani!!!

Melinda te rendes csaj vagy, hogy írtál a többieknek meg toll a fülükbe!!!Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Halihó! Most csak azért is írok, hogy én is rendes csaj legyek! Kép

Melinda! Köszönöm, hogy feltetted a képeket! Tényleg rendi vagy KépKép! Gratulálok Marcikádnak ügyes, hogy egyedül is elaludt. Az én ROlcsim még mindig csak az ölemben ringatva, vagy a kocsiban alszik el! Õszintén szólva már teljesen beletörődtem, majd leszokik róla, én meg ölelelgetem amíg még hagyja! Kép Remélem ma is jó napotok volt! Kép

Gigi! Milyen ötletesen megoldottad a sétáltatás kérdését! Kép Szerintem teljesen normális, hogy mennél is meg nem is. Meglátod, ha csak pár órát leszel távol sokkal jobban veszed majd az otthoni akadályokat és úgy fogtok örülni egymásnak! KépKép Én mostanában már néha itthagyom Rolcsit anyura egy bevásárlár erejéig. Amikor elindulunk élvezem a szabadságot, de rövid idő múlva már úgy hiányzik a manóm és elkezdek aggódni, minden rendben van-e? A helyzetet csak súlyosbítja, ha meglátok egy másik babát! Kép Viszont amikor hazaérünk olyan boldogan ölelem magamhoz őt és utána sokkal jobban viselem a hisztiket is Kép! Milyen ételeket főzöl Olivérnek?

Dia!Kép Mi újság? Hogy vagytok?

Györesz!Kép Ti jól vagytok már?

Mindenkinek puszi: Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Domi lassan javulgat.Még folyik az orra és néha köhög,amúgy nem látni rajta,hogy beteg lenne.Rettenetesen hisztis,nagyon durva pasi.KépMa de:aludt 15,du:24 percet.KépDe ha már látja,hogy megyünk a háló felé ordít,mert nem akar aludni.Nem tudom mi van vele.Lehet,hogy jön a foga?A feneke piros.Kép
Alig tudtam ma kitakarítani tőle és még egy halom vasalni való vár rám.Most megyek de lehet,hogy még vissza ugrok ha már lefeküdt.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Na,itt is vagyok!Kép
Évi!
Köszi a képeket és a levelet,7végén megpróbálok írni neked.Kép
Gigi!
Nem baj ha nem mégy dolgozni,legalább lesz egy társalkodónőd.KépRégen divat volt jobb körökben.KépKép

Melinda!
Légyszi,én is kérem a recepteket!KépKöszi a puszit.KépDomi még sose aludt el egyedül pedig már ideje lenne.Irigy,irigy!Kép

Elveszettek írjatok légyszi!!!Puszi.Dia
Íme az én álló fiacskám.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Rendes Csajok!
Ne irigykedjetek, mert ahogy elnézem ez egy egyedi eset volt Kép Ma aludt a cicin 15 percet, beraktam az ágyba, hát nem felkelt?! Otthagytam, de negyedóra után jött az ordítás. Erről ennyit. De lesz ez még jobb is, vagy előbb-utóbb a mosolygóban kerülök Kép

Gigi!
A sétát így már értem. Nem semmi, ahogy Oli kapaszkodik beléd. Nálunk ilyen még nem volt, de lelkiekben erre is készülök...
Na ilyen más cicijén elalvásról ne is beszélj, már most féltékeny vagyok minden nőszemélyre! Kép
Jó jegyzetelést a Stahlból Kép
Sikerült kitakarítani? Nekem jövőhéten jön a ház festésből kimaradt része, mert a festés miatti sikamika után valahogy a többire nem volt lelkierőm. A fürdőszobákba már lassan életveszélyes bemenni Kép Kép

Dia!
Domi lassan tényleg túl lesz a betegségen Kép REmélem több felköhögött kajcsi már nem volt, szörnyű amikor így kidobják magukból a dolgokat. Sajnos van tapasztalatom Kép
Nagyon édes ezen a képen! Integetés közben kaptátok le?
Stahl elment, mármint elküldtem Neked is. Kép Neked is jó főzőcskézést és jó étvágyat az eredményhez!

Évi!
Hát persze, hogy felraktam a képet, gyorsan ment, mert én ugye nagyon ügyes egy lány vagyok Kép És persze felettébb szerény!!!
Az alvás látod nálunk is változó, de 95 %-ban azért cicin történik. Én is ezzel nyugtatom magamat, mint Te, hogy valamikor csak leszokik róla.
Mivel most 8-ra értünk haza vásárlásból (holnapi házasulandó párnak voltunk nászajándékot venni), így azt hiszem holnapra marad a levelem. De törjön le a kezem tőből, ha holnap nem írok Neked!

Mindenkinek jó éjszakát és sok-sok puszit!
Melinda, az egyik rendes csaj Kép

KépKép

KépKép
bujka

Melinda Te rendes csaj!Kép
Nem integet,hanem mutat felém.KépKajcsi most jött vissza este megint mert az őrült anyja nem várta meg a büfit hanem egyből orrot szívott.KépNapközben a slajmot köhögte fel és ott könyörögtem neki,hogy köpje ki a zsepkendőbe,erre lenyelte.KépIrigy kutya,biztos azt gondolta kell nekem.KépLegalább is úgy nézett rám.KépNa,jó elég a gusztustalanságból megyek vasalni!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

DiaKép

Domi még mindig nagyon édiKép Jövőhéten mindenképp meglátogatunk titeket. Addigra gyógyítsd meg az öreget. És ne kínozd!!!Kép

Az anyuval mindig kerekecske-gombocskát játszanak, úgy hogy anyu csikizi a hasát. Na erre ha ezt akarja játszani akkor vakargálja a hasátKép És most már olyan igaziból ölelKép Megszorítja a nyakam. Olyan jó érzésKép (aztán lehet, hogy csak meg akarja folytani a hülye anyját???KépKép )

Rendes csajsziKép
Jó éjszakát!!! Mentek mégis az eskövőre?????Kép Menjetek, kapcsolódj ki. Marcika meg szagassa egy kicsit a nagyanyja idegeit!Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Na azért én is rendes csajszi vagyok még ha nem is írok olyan sokat!Kép

Melinda!
Lehet, hogy egyedi eset volt az elalvása Marcinak, de legalább tudod, hogy így is képes elaludni, így van remény! Nálunk ilyen még nem volt!

Mica!
Köszi a képeket! Nagyon édesek a fiúk! Katát puszilom!!!! Persze téged is!

Dia!
Szegény Domi! hányásKép slejmfelköhögésKép
Nagyon édes a képen, nagyon ügyin áll!Kép
Ja, szerintem a betegségtől is lehet piros a popsi!

Évi!
Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, nagyon jók a képek!
Sajnálom, hogy Rolcsi még mindig többemberes baba, biztos nagyon nehéz lehet a másik két gyerkőc mellett, amikor Rolcsinak rossz napja van!
Altatás nálunk is még mindig karban történik és már Én sem aggódok miatta, egyszer úgyis megtanul egyedül aludni és biztos lesz amikor úgy ringatnám, de nem hagyja!

Gigi!
Hű, az nem semmi, hogy Oli csimpaszkodik a nyakadba! Jó nyakizmaid lehetnek, hogy több mint 11 kilót elbírtál!Kép
Tényleg Nálatok is megy a ringatás altatásnál, vagy újra ügyin elalszik Oli a kiságyába?

Tegnap nagyon szarul nézett ki Norbi! Délutánra totál bedagadt a szeme, ömlött belőle a könny, folyton hapcizott, folyt a taknya, hőemelkedése volt, úgyhogy felkészültem egy rossz éjszakára, erre láss csodát a fiam gond nélkül átaludta az éjszakát és reggel is szelelt az orra. Napközben nagyon jól volt, csak egyszer kellett szívnom az orrát, de estére megint nagyon eldugult és elég sok sűrű trunyit szívtam ki abból a csöpp órából! Remélem nem rosszabbodik a helyzet!
Én amúgy jobban vagyok, bár most meg köhögni kezdtem, de a közérzetem sokkal jobb!
Hétvégére nagytakarítást tervezek, mert hát jövőhéten szülinapot ünneplünk és muszáj takarítanom! Azért majd próbálok benézni!

Puszi mindenkinek és jó hétvégét!
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Gigi!
Megyünk az esküvőre, de csak a szertartásokra, utána átadjuk az ajándékot, esetleg maradunk egy nagyon picit és jövünk haza. A nagyi (Anyukám) nagyon szívesen ölette volna az idegeit, de én hülye paráztam itthagyni. Mármint Marcit. Ha legalább lett volna már ilyen eset, akkor oké, de így... Kép Látod, ezért akarok Anyumék közelébe költözni.
Amíg el nem felejtem a Coraban van mamusz (mondjuk csak 23-astól)!!!!!!!! A Plusban is láttam (ill. csak a szórólapon) házicipőt 20-astól, amit én mamusznak neveznék Kép Nem tudom vettél-e, de ha nem, akkor útra fel!
Hasvakira+ölelés Kép Puszi annak az okos Fiúnak!

Györesz!
Te is rendes csajszi vagy ám! Kép
Remélem tényleg javul Norbika is, ahogy Te Kép Anno én is csak lestem, hogy milyen és mennyi trutyit tudtam kiszivattyúzni Marciból. Kép
Örülök, hogy az éjszaka jó volt. Most is az volt?
Jó takarítást a hétre. Szülinap, hú de izgi Kép Puszi a majdnem egyéveskének! Kép

Dia!
Hányás, slejmköhögés Kép Kis butuskák még ehhez a babókák, hogy ki is köpjék. Rimánkodhatunk Nekik térden állva is, akkor is az lesz, amit Õk akarnak Kép És nem csak ebben...
Puszi és jobbulást a mutogatós nagylegénynek! Kép

El is felejtettem írni, hogy Marci is ráébredt férfiasságára! Amint lekerül Róla a pelus markolássza a kukacát Kép Mondjuk Neki, hogy nem-nem!, de mint sok esetben, most sem ér semmit. Kép

Próbáltam emberi külsőt varázsolni magamnak az esküvőre, mert sok főiskolai évfolyamtársam is ott lesz. Nem akarok lepukkant kismamának tűnni Kép Azért annál egy fokkal már jobban nézek ki Kép Kép Kép

Na húzok, mert még ezer dolgom van!
Pusz: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Melinda!Kép
Nagyon jó szorakozást kivánok!KépHol is lesz helyileg??Kérük képeket!KépBiztos nagyon csinik lesztek mind hárman!Kép

Domi is markolássza a kukacát,ennek főleg akkor nem örülök amikor nyakig kakis.KépDe ha kérdezem,hol a fütyi odanéz.Kép

Györesz!
Jobbulást Norbikának!Küldök neki gyógypuszit.Kép
Kép
Mindenkinek jó 7végét!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Úgy látom nincs nagy forgalom.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok csajok!!!

Sajnos nem volt lelki erőm visszaolvasni benneteket, a képek szuperek, a gyerkőcök nagyon szépek és hatalmasak.

Sajnos nálunk elég sok probléma volt az utóbbi időben így sem időm sem energiám nem volt írni az utóbbi időben.

Gigi nagyon jól van, szépen eszik és fejlődik.
Állandóan menne, még fogni kell a 2 kezét, de nagyon ügyesen halad, már konkrét elképzelései vannak amiket a tudtunkra is tud hozni, szóval vele minden rendben.

Viszont apa úgy döntött, hogy nem tudjuk őt boldoggá tenni így lelépett....
Azt hiszem ezt nem kell kommentálni.

Most már kezd kialakulni az új életünk, és kezdek helyre rázódni.

Azt hisezm egyenlőre ennyi elég volt belőlem.

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

MártiKép

Örülök, hogy írtál és, hogy Gigi jól van. Hát ami a férjedet illeti, nagyon sajnálom. Igazából nem is tudom, hogy mit lehet erre mondani. Olyan jó lenne ha tudnék neked segíteni. HOgy viseled? Hozzánk bármikor jöhettek ha társaságra vágysz, vagy ha kicsit ki akarsz szabadúlni a mindennapokból. És ezt most nagyon komolyan mondom! Máshogy úgysem tudok segíteni. Sok erőt kívánok neked, és nagyon sok türelmet Gigihez, mert még úgy is nehéz ha ketten vagyunk rá.
Ha segítség kell, hívj!

Puszi nektek!!Kép

KépKép
gigi28

Szia Márti!
Én is nagyon örülök,hogy jelentkeztél és jól vagytok.Nagyon sajnálom,ami történt veled azért is mert tudom,hogy mit jelent egyedül nevelni egy gyereket.De fel a fejjel,erős vagy,minden jóra fordul!KépSok erőt,kitartást kivánok,és természetesen hozzám is bármikor fordulhatsz segítségért!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Márti!
Nagyon örülök, hogy itt is olvashatlak, ez azt jelenti, hogy tényleg erőre kaptál egy kicsit! Csak így tovább!KépKépKépKép

Melinda!
Várom Én is az élménybeszámolót az esküvőről! Azért tehettél volna egy próbát, hátha jól el lett volna Marci a nagyinál és Ti is mulathattatok volna egy nagyot! Nem nagyon bízol anyósodba gyerekfelügyelet ügyben? Még soha nem vigyázott Marcira! Ha anyukád messze lakik, akkor talán mégiscsak próbára kéne tenni az anyósodat, mert azért néha muszáj egy kicsit kettesbe is kikapcsolódnotok!
Miért mondjátok Marcinak, hogy nem, ha megfogja a kukacát? Engem nem zavar, szerintem ez teljesen beléjük van kódolva, nem hiszem hogy az ártana, ha vizsgálgatja magát!

Gigi!
Nagyon édes lehet a hasát vakaró fiacskád!
Én Norbi szülinapjára gesztenyetortát csinálok, azt a fajtát amit nem kell sütni, hanem babapiskótával van csinálva! De lesz feketeerdő tortája is és szerintem abból is adom majd neki!

Dia!
Domi meggyógyult már? Puszi nektek!

Mi gyógyulgatunk, de azért estére még mind a kettőnk óra eldugul!

Kezdem felfogni, hogy milyen nagy fiam van! Képzeljétek már szoktunk babakocsi nélkül is lemenni és azt nagyon élvezi, egy csomót gyalogol! Mostmár tényleg minden megértet velünk és Õ is szinte mindent megért amit mondunk Neki, nagyon okoska! Már egyre izgatottabb vagyok a szülinapja miatt, olyan hihetetlen! Egyre többet nosztalgiázok ahogy közeledik a nagy nap!

Lányok!
Lassan kéne megint egy kis talit szervezni, mert már nagyon elrepült az idő! A régin még csak nem is mászott egyik manó sem, mostmeg már a legkisebbek is másznak, már annyira jó lenne újra találkozni! Mit gondoltak? Van valakinek valami ötlete? Az ősziek mindig az állatkertnél lévő játszóházba találkoznak és a leírásuk szerint mindig jól sikerült!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok jó reggelt!Kép
Györesz!
Szerintem is jó ötlet a tali,már rég találkoztunk.Kép
Abban is egyet értek,hogy nem kell mindig valakihez menni semleges terepen is talizhatunk.Így senkinek nem kell készülni,takarítani utánunk stb......

Gratulálok a sok gyalogláshoz!KépIgazán ügyi Norbika.
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jó reggeltKép

GyöreszKép
Én benne vagyok bármikor egy taliban. A Diával beszéltük is egyszer, hogy majd meg kéne nézni az állatkertes játszót. És a Viki (ő a mi bébiszittyónk) is mondta, hogy nagyon jó. (ott volt terrorista elhárító gyakorlatonKép) Szóval dobjatok fel egy időpontot és mi megyünk!!!! Elhiszem, hogy izgatott vagy a szülinap miatt. Én is sokat gondolok már rá. Mi nem nagyon szeretjük a gesztenye tortátKép Babkocsi nélkül sétálni?? Hát akkor már tényleg nagyon nagy fiú!!!! A szülinapom mindenképp fényképezz!! A talin láttuk utoljára a nagyfiút!!

MelindaKép
Remélem jól sikerült az esküvő és Marci is jól viselte a megpróbáltatást. Vagyis inkább anyukádKép

Csajok, írjatok!!!!!!!

Holnap kijön hozzánk a Viki és kezdjük a szoktatást. Hát egyre rosszabbúl érzem magamKép De majd sokat leszek itthonKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

A talihoz előszőr az kéne, hogy előkerüljenek végre a csajok: Szilvi, Kata, Anikó, Barbi, Zsófi, Saxi és mindenki!!!!!

Gigi!
Ne érezd rosszúl magadat, napi 4 óra nem olyan sok és ráadásul Oli otthon lesz, nem egy idegen környezetbe! Gondold csak el, vannak akik ennyi idősen lepasszolják a bölcsibe, Te meg csak egy pár órára olyan valakire hagyod, akivel jól elvan Oli és még elvinned sem kell sehova, biztos jól fogja viselni, ha meg netán nem, vagy Te nem fogod bírni a kiképzést, akkor is még bármikor visszacsinálhatjátok! Nem?
És a feketeerdő tortát szeretitek? Mert szerintem azt is nyugodtan ehet a lurkó, az mégsem olyan gej!

Dia!
Én is erre gondoltam, hogy nem muszáj mindig valakinél találkozni, hisz bármennyire jó is, azért az mégiscsak munka annak aki befogadja a társaságot! Remélem lesz is belőle valami!
Nem írtad, hogy Domi hogy van!?

A szülinapon igyekszem képeket csinálni! Az a gebasz, hogy nincs digit gépünk, de megpróbálunk kölcsönkérni egyet!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Köszönöm szépen a kedves szavakat.

Szerintem is ideje lenne már talizni, mindjárt itt a tél, még előtte jó lenne lebonyolítani a dolgot.

Ma taliztunk Györeszékkel, már nagyon édi a két pici ahogy egymással játszanak kommunikálnak.
Norbika nagyon ügyesen megy már. Hihetetlen szombaton 1 éves lesz, ő kezdi a sort majd Oli és Gigi és szépen sorban mindenki betölti majd.

Nagyon gyorsan elrepült ez az év, már kb másfél éve ismerjük egymást. Azért ez sem semmi.

Szép álmokat mindenkinek
MÁrti
márti05

Sziasztok!
Györesz!
Dominak feketeerdő tortája lesz a nővérem süti és vonat formája lesz.KépCsütörtökön én is azt sütök apának és magamnak,de most arra gondoltam,hogy meggy helyett kipróbálom őszivel.

Márti!
Puszi.Kép

LÁNYOK!!!!
Légyszi jelentkezzetek,hogy a talit összetudjuk hozni!!!!!!!!!!

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Most csak gyorsan írok, hogy élek, aztán visszaolvasok és majd jövök (na meg, ha Bencus engedi) Kép Mi jól vagyunk, csak fióka átköltözött a szobájába, ezért onnan kikerült a gép, és egy hétbe került apának mire összerakta az új számítógép asztalt, és újabb hétbe, mire a kábel is átkerült, hogy netezni lehessen. Kép Szegény annyit dolgozott mostanába, hogy szó szerint alig láttam. Elment reggel 1/2 6-kor és éjfél körül jött csak haza. Kép Most megyek, mert Bence rámol ki a szekrényből. Kép

Puszillak titeket, és írjátok meg, hogy mikor lesz tali, mert tutira megyünk.
Ez a kép keresztelőn készült, még küldök majd olyat, amin az egész gyerkőc látszik. Meg majd elmesélem a keresztelőt is, mert Bence nagyon aranyos volt.

ZsófiKép
nmzsx

Sziasztok,

Csak gyors iras tali ugyben, en benne vagyok, majdnem mindig ra is erek, szoval nalam az idopont nem gond, velem nem kell egyeztetni, en megyekKép

Kata is szerintem megoldja, ha majd lesz idopont, vagy idopontok, akkor majd beszelek vele telefonon, es vele is ossze lehet hozniKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok Csajok

Megint megpróbálom a lehetetlen: föltenni egy képet Majáról.

Kép
marica69

Na, sikerült, de borzasztóan néz ki rajta szegényke. Egy "picit" pixeles a kép. Kép
Sajnos most sem tudom visszaolvasni az eddigieket, de megkukkoltam Györesz és Gigi "babáját". Nagyon szép kis rosszcsont mindkettő. Kép Ugy sajnálom, hogy nem tudom tartani veletek kapcsolatot. (nincs felkiáltójelem , de tényleg sajnálom) Találkozót terveztek? Szivesen elmennék én is, ha olyan időben és helyen lenne, ahová én is el tudnék menni. Gigi, Te még tudod a telefonszámom, ha lesz pontos idő és hely, akkor értesíts légyszi. Persze nem igérek semmit, de hátha...

És most ismét dicsekszek: (remélem nem érzitek annak, de én most igy egyszerre mondok el mindent)
Kicsi lánykánk 9 és fél hónaposan megtette az első lépéseit, és most 10,5 hónaposan már egész jól kotor. Mindent le- és szétrámol. Kép Hajlonghatok eleget, pedig nem hiányzik az ócska gerincemnek. Tényleg: nem tudtok egy jó és megbízható KIROPRAKTOR-t??? Már csak abban bízok.
Na, mit is írjak még.
Mi reggel és este még tápszert eszünk cumisüvegből. Ez gáz? Vagy még Ti is igy esztek?
Egyébként már majdnem mindent kap, kivéve tojás és tej. Tejtermékből már adtam neki ezt-azt: túró, tejföl, sajt.
Na, a gyerek már nyűgi, be is fejezem. (Barátnőméknél vagyok, de majd megpróbálok még néha bekéredzkedni a netre.)
Nagyon sok puszi mindenkinek és persze a csemetéiteknek is.

Mariann
marica69

Szia Marica!Kép
Nagyon,nagyon örülök,hogy ismét jelentkeztél!Kép
Gyönyörű Maja csajszi és mekkora haja van!!Kép
Domi fiam 8.án lesz 10 hónapos és reggel,este tápszert kap cumisüvegből.Szerintem ez nem gáz.KépGratulálok az első lépésekhez!Tök jó lenne,ha eltudnátok jönni a talira!Még nem tudjuk mikor lesz.Gyere gyakrabban és dicsekedjél nyugottan!KépNagy lány és Robi,hogy vannak?Mi az a KIROPRAKTOR?????KépKépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Végre idekerültem. A hétvégén mindkét este nagyon fáradt voltam, tegnap meg egyszerűen nem jött be a Babanet Kép De most aztán reszkessetek!!! Kép Kép Kép

Először beszámolok a hétvégéről, mert így a feltett kérdéseitekre is választ adok egyből:
Szombaton ugye esküvőre mentünk Győrbe. Persze - szokásunkhoz híven - későn indultunk, így rohantunk mint az őrültek és a polgári előtt fél perccel (!!!) meg is érkeztünk. Elég egyedi volt mindkét szertartás, legalábbis az én szokásaimhoz mérten, mert például a templomban fúvószenekar szolgáltatta a zenét. Marci a polgárin nagyon jó fiú volt, csak egyszer sikkantott egy nagyot, ami tetszett a vendégseregnek Kép A templomira viszont sokat kellett várni, amíg Õ szintén angyalka volt, de amint elhallgatott a zene (a fúvósok eszméletlenül tetszettek Neki, tátotta a szemét Kép), rögtön elkezdett dumálni, sirkálni, így Gábor templomon kivül töltötte vele a szertartás idejét. Azért Gábor, mert az én barátnőm volt a menyasszony Kép Utána a lagzi helyére is elsétáltunk és átadtuk az ajándékot és jöttünk is haza, mert Marci a végére már így is elég nyügi volt. Persze a lefele úton egy szemernyit sem aludt, pedig ott lett volna az ideje, haza felé is az utolsó 10 percben, kellemes énekhangomra Kép bódult álomba.
Vasárnap anyós szülinapot mentünk köszönteni. Sajnos nagyon utálok hozzájuk menni, mert állandóan csak csesztett az apja minden frinccel-franccal: miért megyünk hozzájuk olyan ritkán (mert Gábor hétvégén állandóan gürizik itthon...), miért csak 2-3 órára megyünk (mert ott nem tudom normálisan altatni, így gondolom nem kiváncsiak a nyüglődésére), meg miért megyünk csak du. (mert a délelőtt itthon alszik egy nagyot, hogy du. ne legyen nyűgös). Egyszerűen ideggörcsöt kapok tőlük. Most pedig totálra leszerepeltek előttem: mi Gáborral épp ettünk, erre Marcit kiviszik az erkélyre és hallom, hogy etetik kirántott hússal. Előtte direkte mondtam, hogy most fogom etetni, erre kezdik teletömni hússal. Először azt se tudtam, hogy a bundáját is adják-e (mert ugye tojást Marci még nem kapott és kiskoromban én is allergiás voltam rá), de olyan ideges lettem, hogy Gábort küldtem ki, hogy nézze mit művelnek. Szerencsére csak a husit kapta. Egy idő után már én szóltam ki, hogy elég lesz, persze ez drága anyósnak nem tetszett, húzta a száját. Egyébként teljesen laza egy nőci (hangsúlyozom, hogy nem Gábor édesanyja, így merek róla így beszélni Kép), de már volt vitánk Marci etetéséből. Ugye miért nem adok Neki tejet. Elkezdtem neki mondani az indokaimat, de mintha meg se hallotta volna, lényegében én vagyok a hülye parázos anya. Ezek után nem szívesen bíznám rájuk Marcit, amíg pici, sőt a jövőre nézve egyre jobban aggódom, hogy már csakazértis ellenkező dolgot fognak csinálni, mint amit én szeretnék.
Persze apósom is méltatlankodott, hogy igazán evett volna még a húsból, de bezzeg amikor a rendes kajcsiját adtam Marcinak, akkor már kb 5. kanál után mondta, hogy elég, hisz nem tátja a száját. Azt hittem a fejére borítom az egészet. Mármint apóséra Kép
Abban nem láttam volna semmi kivetnivalót, ha szólnak mi a tervük, de ez a sutyietetés elég visszataszító volt. Meg minden szó nélkül beleraktam volna a kajcsijába is a husit...
Bocsánat, hogy ilyen sokat írtam erről, de olyan szinten felhúztak és még mindig felidegesít, ha rágondolok, pedig már vasárnap történt.

Márti!
Nagyon örülök, hogy újra itt vagy közöttünk Kép Az viszont nagyon elszomorított, hogy párod elhagyott Titeket Kép A lényeg, hogy megkaptad tőle életed legnagyobb ajándékot, a kis Gigit!

Dia!
Domi meggyógyult teljesen? Puszi a kakis kuki ráncigálónak Kép

Györesz!
A fentiek sokat elmondanak anyósról.. Kép
Nem semmi, hogy Ti már kocsi nélkül sétáltok! Norbika tényleg hűen a korához, IGAZI NAGYFIÚ!!! Kép
Marci a kukacát nagyon ráncigálja, tépi és az rémít el. Tudom, hogy ha fájna Neki, akkor nem csinálná, de valahogy nem tudok nem rászólni. Most már én is visszavettem a nemekből, mert látom, hogy előszeretettel vizsgálódik Kép

Gigi!
Hogy sikerült a mai nap? Én már tegnap óta gőzerővel gondolok Rátok, szorítok ezerrel, úgyhogy remélem minden jól sikerült Kép

Zsófi!
Bence nagyon édes! Várjuk a teljes alakos fotókat Kép is és a beszámolót.
Sajnálom, hogy párod ilyen sokat dolgozik Kép Biztos nagyon nehéz lehet, hogy szinte alig találkoztok. Mikor lesz ennek a sok melónak már vége?

Marica!
Maja lánykád nagyon édes (még így pixelesen is)! Kép A hajacskája tényleg nem semmi! Nagyon ügyes, hogy már ilyen hamar egyedül jár! Kép És amikor csak tudsz, gyere és dicsekedj Kép
Gerinc Kép Csontkovácsot keresel?

Taliban én is benne vagyok! Gondolom hétvégére gondoltok, mert nekünk csak az jó, hisz Gábor a sofőröm.

Megyek fürcsiztetni!

KépKép

KépKép
bujka

Szia Melinda!Kép
Na végre,jöttél a hosszú leveleddel ami nem is volt hosszú!Kép
Örülök,hogy jó volt az esküvő!Képeket is kérünk!Kép
Anyós.KépNálunk sajna Édesanya olyan,hogy mindent megetetne Domival mondván Panna már ette ilyen idősen/ami nem mindig valós/.KépDe én résen vagyok/mert ismerem/és ha azt mondom NEM akkor leállítja magát.Kép"Szerencsére."

Ma itt voltak Gigiék.Olyan jó volt látni,hogy már nem csak egymás mellett fekszenek a fiúk,hanem játszottak is!KépOli kergette Domit.KépÉdesek voltak.

Képzeld mi történt az éjszaka!
Domi felébredt és sírdogált majd mindig az ajtó felé mutatott.Először nem tudtam mi van,majd hallom,hogy a nappaliban szól a komp zenélője.Felköltöttem Tamást,hogy nézze meg/én fosizok a sötétbenKép/,de mire kiért semmi nem volt.Mellesleg ő az elsőt nem is hallotta,így nem hitt nekem.Mire visszaért a hálóba megint elkezdett zenélni/ezt már ő is hallotta/,ki ment elhalgatot.Amikor már kellően becsináltunk a félelemtőlKépelkeztem veszekedni,hogy szellemek hadjatok békén minket,mert nem tudunk aludni és abba maradt.Még most is borsózik a hátam ahogy ezt írom.KépJó mi?Én különben hiszek abban,hogy a gyerkőcöknek még nyitva van az a csakrájuk ami érzékeli a szellem világot!!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Marica!
Annyir örültem, hogy ismét jelentkeztél és főleg, hogy a lánykádról tettél fel képet! Nagyon aranyos kiscsaj!!!!!! Nagyon ügyes, hogy már megy! Norbi megvárta a 11. hónapot és akkor Õ is útnak eredt! Te hogy bírod? Volt már nagyobb esése? Én folyton ott vagyok a nyomába, mert nem is megy, inkább szalad és félek, hogy a nagy lendületbe nekivágódik valaminek!
Remélem tényleg sikerül úgy összehozni a talit, hogy Te is ott legyél!!!!!

Gigi!
Én is sokat gondoltam Rátok! Hogy megy a szoktatás?????

Melinda!
Mostmár értem miért nem hagyod ott anyóséknak! No komment!Kép
Nekem após szokta kérdezgetni, amikor ott vagyunk náluk, hogy még mindig nem tud egyedül aludni, de Én elengedem a fülem mellett!
Na de azért mostmár ne idegeskedj semmit! Elmondhatod, hogy a fiacskád már rántott husit is evett!KépKépKép

Nálunk minden oké, Norbi még egy kicsit náthás, de csak éppen szörcsög néha!
Két napja bekeményítettem, mert elegem lett, hogy úgy elb...tam az etetését, hogy mindig adtam Neki valami játékot kaja közben és ez már egyre jobb elfajult, már semmi nem volt jó neki, követelőzött, aztán meg dobálta szét a játékokat! Na szóval két napja semmit nem kap, csak annyi van neki megengedve, hogy kap Õ is egy kanalat és hagyom, hogy belnyuljon vele a kajába és próbálkozzon! Szerencsére így is ugyanúgy eszik, nem eszik sem többet sem kevesebbe. Néha elkezd hisztizni és mindenre mutogat, hogy adjam oda neki, Én ilyenkor szép türelmesen megvárom míg befejezi és eszünk tovább!

Tali:
Akkor először fel teszem a nagy kérdést: van valaki akinek bizonyos hétvégék tutira nem jók, még mielőtt elkezdünk szervezkedni????
Aztán majd fel kéne hívni a játszóházat, hogy mikor lehet menni, stb. Tudja valaki ennek a játszóháznak a pontos nevét? vagy kérdezzem meg az ősziektől?

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Dia!
Jajjjj, ez elég rémisztő lehetett! Teljesen kirázott a hideg!
Remélem ma éjjel senki nem riogat titeket!
Puszi

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!
Köszi,Domi már javulgat,bár még az orra időnként megtelik.Ti,hogy vagytok??Nekem a 28-29 nem jó és az 5-6.De pl:a jövőhét 8-9 milyen?KépCsak egy ötlet vol.KépPuszi Jó éjt!

Kép
Kép
lldicsi

Én is remélem!!Kép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

Voltunk ma Diáéknál. A két haramia egymást vitte a rosszaságba. Domi elkezdte volna túrni a virágföldet, persze Olikám is segétkezett benne. Engem is kirázott a hideg amikor ezt a szellemes historiát hallottam. Hát az már tuti, hogy nem alszunk a Diáéknál!!Kép

MaricaKép
Édes Maja, majd próbálj még feltenni róla képet! Kire hasonlít? Jó nagy sérója van. És gyere csak gyere dicsekedni!!! Mi is azt csináljuk.

MelindaKép
Én úgy emlékeztem, hogy anyukádra hagyod Marcit. Vagy félre olvastam valamit? AnyósKép Enyém Németországból milka csokit hozott neki, és szinte felháborodott, hogy mondtam neki, hogy adja oda a két nagyobb unkájának mert Olivér nem eszik csokit. Milyen egy bunkó anya vagyok, hogy nem ehet a gyerek csokit!!!! Ja és hozott most télire egy 92-es rövidujjú polót!!! No comment.
GyörgyiKép
Olivér is játszik evés közben. És természetesen ledobálja a játékokat. Kép Bár ma vettem neki matchboxokat (hogy kell írni??????) és azokat szereli ezerrel. De neked van igazad. Múltkor kérdezted, hogy ringatni kell e még? Este már nem igényli, igaz még megyek vele egy kört a szobában és utána az ágyban még fészkelődik. Nappal rosszabb a helyzet. Akkor kb. 15X beteszem az ágyba, kiveszemKép A végén begurulok és kihozom a szobából játszani.Kép Valahogy az egyszeri alvást kéne bevezetni.

Kijött ma hozzánk a Viki. Olivér nagyon oda van érte!!Kép Nagyokat sikongatott, röhögött egyfolytában. Szóval nyugodtan fogom Olikát rábízni. Jövőhét hétfőn jön. Azért furcsa lesz. De Olivérnek és nekem is jobb lesz, hogy nyugodtan meg tudok főzni, ki tudok vasalni.

Megyek is mert hulla vagyok!! Nekünk októberben a 28.-ai hétvége nem jó, nagyon más programot nem tudok.

Puszi

KépKép
gigi28

segétkezett=segédkezett

KépKép
gigi28

Jó reggelt mindenkinek!Kép
Jelentem az éjszaka nem voltak szellemek/vagy Domi nem vette észre/KépOOOOOlllllyyyyan álmos vagyok!
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia nem vagytok semmik.
Szerintem is sokkal fogékonyabbak a picik a para jelenségekre mint mi.

Melinda
ez a dugiban való etetés tényleg elég meredek volt, felettébb érdekes emberek.

Gigi
akkor neked nagyon jó dolgod lesz mostantól.

Marica
Maja csodálatos baba, nagyon örülök, hogy néha azért benézel hozzánk.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Nálunk most tört ki a takonykór. Apa már lassan túl van rajta, én most kezdtem de a Szonjusnak is már folyik az orra.
Taliban benne vagyok! Megpróbálok hozzátok igazodni!

Puszi
Barbara
babar

SziasztokKép

Hát nem volt valami nagy forgalom. Kép

BarbiKép
Tegnap gondoltam rád!!! Babaros pizsamát vettem OlinakKép Csak semmi betegség! Szonja eszik már darabosat a cici mellett?

MártiKép
Bébiszitter: az az igazság, hogy ezt még akkor találtam ki amikor depresszióm volt. Olyan volt ez nekem mint egy menekülés. Akkor úgy éreztem, hogy segít ha nem vagyok vele egész nap. Szerencsére már teljesen másként látom a világot. És hát a mai eszemmel nem biztos, hogy akarnám. De tegnap kint volt a Viki és láttam, hogy Olivér mennyire oda van érte. És belegondoltam, hogy mennyivel jobb neki ha napi pár órában csak kizárólag vele foglalkozik valaki, aki nyugodt, kipihent. Persze én is egész nap vele foglalkozok, de emelett valamit enni is kell, minden nap takarítok, mosni, vasalni. És ilyenkor szegénykém állandóan a lábamba csimpaszkodik, hogy vele foglalkozzam. Persze az anyu teszi a megjegyzéseket, hogy csináljam csak ha ez nekem jó!Kép Meg síránkozott, hogy mikor fogja ő látni az unokáját. HOzzá kell tenni, hogy ma szerda van és ezen a héten már kétszer voltunk náluk. Kellenek ezek a hülye megjegyzései csak nehogy jólérezzem magamKép És hát nem neki szültem gyereket.

Na nem is rontom itt tovább a levegőt!! Írjatok csajok!!!!!!!! Tali: nekünk az október utolsó hétvégéje és november első hétvégéje nem jó. Vagyis csak a szombatok nem jók.

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!!

Gigi
tényleg jó ötlet így mindenkinek jobb.
Hát igen a házi munka plussz gyerek nem egyszerű, én már csak tudom, egyedül csinálni mindent mellette még dolgozni is. Persze nem panaszkodom mert anyós sokszor megfőz nekünk, az anyu hétvégéken vigyázz Gigire, de hát olyankor a takarítás és a munka között kell döntenem. Gigi mellett sem lehet sok mindent csinálni mert ő is folyton a lábamba kapaszkodik, pedig állítólag a járókában el kéne addig lennie míg anya megfőz és kicsit rendet varázsol. Most szoktatom ismételten a járókához minden nap kicsit bele teszem, egyenlőre még maradok a szobában amíg ott van, aztán egyszer csak majd kimegyek és remélem majd akkor is ellesz.
A suttogóII be egész jó dolgok vannak. Legfőképp most próbálom az éjjeli szopiról is leszoktatni, mert hát nem biztos, hogy minden éjszakát szeretnék itthon tölteni, és hát akkor anyu hiába jön át ha nekem 3óránként szoptatnom kell.
Teljesen át kell programozni az életünket, de mostmár képes vagyok rá, van erőm hozzá. Nyugodt a légkör körülöttem, szóval jöhetnek a sokkoló megvonások. Szerencsére Gigi egész jól átvészelte ezt az időszakot.
Folyamatosan fejlődik, sőt mióta az apja elment rendesen eszik, van is súlya már.
Viszont ma megtette az első öálló lépéseit, nagyon boldog vagyok, olyan ügyes. Vasárnap ment először egykezét fogva, ma már szinte csak úgy közlekedik, és ma megvolt az első önálló lépés is, szépen halad nagyon.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Először is köszönöm mindegyikőtöknek, hogy engem támogattatok az anyósügyben és érzitek a furcsaságot "kedves" anyósék ténykedésében. Legalábbis reméltem, hogy nem én nagyítom fel a dolgokat.

Gigi!
Ne aggaszd magad Anyukád megjegyzésein, sajnos szerintem mindig is fogunk ilyeneket kapni, de valahol el kell engedni a füled mellett. A lényeg az, hogy Te és Oli jól érezzétek magatokat. Nekem is van néha ilyen érzésem, hogy nem tudok eleget, illetve 100%-osan Marcival foglalkozni, mert azért mindig van mit tenni a lakásban. Örülj, hogy Te ezt most így meg tudod oldani Kép
Láttam Oli Fisher Price-os toligáját! Kép Kép Kép Élőben is klassz!

Dia!
Szellemes história nem semmi. Hidd el, néha én is rinyálok a sötét gyerekszobában, mert sok horrorfilmben, meg thrillerben van magától elinduló csingő-csengő gyerekjáték, amikor épp a szellemjárás van Kép Rakjál ki foghagymát, az szellem ellen van, nem?! Kép Kép Kép Kép

Dia-Gigi!
Aranyosak lehettek a srácok, ahogy együtt rosszalkodnak. Kép Képek készültek? Mert ha igen, akkor kérünk.

Györesz!
Örülök, hogy minden rendben már Norbikával! Kép
Én már el is felejtettem, hogy Norbika játék közben falatozik vagy falatozás közben játszik. Sok sikert a leszoktatáshoz Kép Szerencsére én ilyenre nem tudtam rászoktatni a nagylegényt, mert mindent a szájában kötött volna ki Kép

Márti!
Puszi Nektek! Ha tudtok jönni hozzánk, akkor még mindig szívesen látlak Titeket Györgyiékkel!

Barbi!
Az egész családnak jobbulást! Kép

A tali nekem bármikor jó, én a többi programomat igazítom ehhez. A játszó nevét sajnos nem tudom pontosan, szerintem az ősziek lennének a legjobb források erre.

Minitali ügyében is várom a kedves jelentkezőket, mert Marcinak pajtáshiánya van: amint meglátja magát a tükörben, ezerrel kacag, halandzsázik, játszadozik a "másik babával". Kép

Puszi: Melinda

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Ma találkoztunk a Mártiékkal és hát már annyira édesek a lurkók együtt! Folyamatosan egymással foglalkoznak, persze mindig az kell ami a másiknál van, Gigi meg is tesz mindent, hogy megszerezze, az Én nagylelkű fiacskám meg szó nélkül oda adja Giginek! Annyira aranyosak, már előre látjuk milyen tündériek lesznek amikor együtt szaladgálnak, esetleg kézenfogva sétálnak! Gigi is már nagyon ügyes, már simán sétálgat, úgy hogy Márti csak az egyik kezét fogja, úgyhogy hamarosan ott is szaladás lesz!
Norbi meg folyton paráztat, mert már a betonon is szinte szalad és olyan lendülete van, hogy minden percben azt hiszem hogy taknyolni fog egy nagyot, de valahogy ügyesen megtartja az egyensúlyát! Itthon akkor kapok frászt amikor az üvegajtó felé vagy a bútorok felé rohan!

Majd írok az őszikehez és megkérdezem a játszóház nevét és egyéb infókat!

Gigi!
Ma beszéltem egy barátnőmmel akinek két éves a kislánya és azt modta, hogy lassan próbálhatnám elcsúsztatni az alvást ebéd utánra, hogy csak egyszer aludjon Norbi. Azt mondta, hogy próbáljam meg, hogy mindig egy fél órácskával tovább legyen fent és így szép lassan célt érek majd! Hát nem tudom, lehet, hogy nekivágok, mert mostanába még a délelőtti alvás csak-csak, de a délutáni sokszor nagyon nehezen megy!
És este ha beteszed Olit az ágyába, akkor ott vagy vele, míg elalszik, vagy otthagyod?

Barbi!
Jobbulást az egész családnak, de legfőképp Szonjának!

Melinda!
Egész jól haladok a leszoktatással, csak néha annyira rossz Norbi, hogy gondol egyet, mer egy nagyot a kanállal, majd kacag és szépen elrepíti a kanalat! Szerencsére ezt eddig nagyon ritkán csinálja, de mivel nagyon tetszett neki ez az akciója félek, hogy még egy párszor boldogít majd vele!
Marci amúgy hogy áll az evéssel? Szopival? Hányszor szopik egy nap?

Dia!
Szellemmentes éjszakát Nektek!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Időm nulla, ha lesz találka, küldjetek egy emailt, hátha.

ÉS ha valaki ilyenre vágyik, van egy eladó legos járássegítőm. (ugye van kb. még három hasonló funkcióval, éljen a nagycsalád!)

Ja, és a matchboxok hullatják az aprócska kereküket, érdemes inkább jó minőségű fp, vagy gowi autókákat venni, legalább olyan népszerűek, és nem kell a pelusban keresni az alkatrészt.

sofka@freemail.hu
sofka

Sziasztok!
Tegnap nem jöttem este,mert láttam milyen pangás van.KépDe annak örülök,hogy ha tali jön szóba akkor sorban jelentkeznek az elveszettek is.Kép

Barbi!
Jobbulást a családnak!KépKüldök gyógypuszit!
Kép

Sofka!
Milyen az a legós járássegítő??Van kép róla??Örülök,hogy jelentkeztél!Kép

Melinda!
Kép egy van "használható"mert a többin csak a hátukat lehet látni.KépÁllandóan úton voltak.Kép
Kép
Milyen az Ázsia Centerben a játékbolt?Holnap megyünk Gigivel oda.Kép

Györesz!
Szerencsére szellem mentes éjszakánk volt.KépViszont negyed 3-tól 4-ig nem aludt Domi.KépDumált,állt,játszott,még legóztunk is.KépAztán az éneklésemtől elaludt.Gondolom olyan rossz volt az előadás.Kép

Márti!
Ezek szerint anyóssal jól vagytok?Eddig nem evett rendesen az Apja miatt Gigi?Nem értem.KépPersze ha nem akarsz nem kell válaszolni,megértem!Sok erőt kivánok!KépNem lehet könnyű!

Mindenkinek puszi!Nem tudom tudok e még ma jönni mert ünnepelünk.KépApának ma, nekem holnap lesz a szülinapom.Így ma sütök,főzök.Lesz fincsi kaja,torta,pezsgő romantika.KépCsuda jó dolog.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok

Teli nekünk a jövő hétvége tuti nem jó mert elutazunk, utána héten pedig a vasárnap a jó.

Dia
nem apa miatt nem evett, csak pont így jött ki, lehet azért mert kevesebb volt a tejem az idegeskedés miatt és így kénytelen volt többet enni. Igen az anyóssal jóban vagyok, végül is az unokája maradt Gigi, és szerencsére ragaszkodik hozzánk.
Jó bulizást és boldog szülinapot nektek.

Gigi ma hatalmas kópé egyfolytában rötyög valamin, csípem a humorérzékét a csajnak.
Nagyon csúnya az ínye kibújhatna már az a fogacska le sem merem írni, hogy a harmadikat várjuk még csak. Persze nem vágyom utána, csak mostmár egyre jobban szenved miatta szegénykém.
Eddig amikor kérdeztük hol van Gigi okos feje most sokszor magától odanyúl és közli Gigi okokok.... egyszer tutira megzabálom.
márti05

Sziasztok

Teli nekünk a jövő hétvége tuti nem jó mert elutazunk, utána héten pedig a vasárnap a jó.

Dia
nem apa miatt nem evett, csak pont így jött ki, lehet azért mert kevesebb volt a tejem az idegeskedés miatt és így kénytelen volt többet enni. Igen az anyóssal jóban vagyok, végül is az unokája maradt Gigi, és szerencsére ragaszkodik hozzánk.
Jó bulizást és boldog szülinapot nektek.

Gigi ma hatalmas kópé egyfolytában rötyög valamin, csípem a humorérzékét a csajnak.
Nagyon csúnya az ínye kibújhatna már az a fogacska le sem merem írni, hogy a harmadikat várjuk még csak. Persze nem vágyom utána, csak mostmár egyre jobban szenved miatta szegénykém.
Eddig amikor kérdeztük hol van Gigi okos feje most sokszor magától odanyúl és közli Gigi okokok.... egyszer tutira megzabálom.
márti05

SziasztokKép

DiaKép
Jó szorgoskodást és romantikázást!Kép

SofkaKép
Küldünk majd emilt. Jó lenne ha eltudnátok jönni és a játszóházba nyugodtan hozhatnád a többi törpét is. Én még nem hallottam ezekről az autókról. Megírnád, hogy hol lehet őket kapni? Olivér evés köben autózik és csak felügyelettel kapja meg őket.

Na most megyek és kerítek a gyeröknek valami fogas félét az előszobába mert már nem férünk el a sok cuccától.

Puszi! Mire visszajövök írjatok jó sokat!!!

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Gigi!
Remélem jó sokáig kerested az a fogast, mert most írok, hogy legyen mit olvasni Kép
Puszi a 11 hónapos és 1 napos Szőkehercegnek! Kép

Dia!
Nem semmi Domi, hogy így virgonckodik éjjel, mondjuk Marci is csinált egy időben ilyet, de szerencsére Õ eldumált magában, legózni azért nem kellett Vele Kép
Az Ázsia Centeres játékbolt nagyon tuti, rendszerezve vannak a játékok, úgyhogy nem kell keresgélni a őket. Jó, hogy írtad, mi is újra elnézünk oda a közeljövőben.
Tamásnak nagyon boldog születésnapot! (Te majd holnap kapod a jókívánságokat Kép) Jó ünneplést és romantikázást! Kép

Dia-Gigi!
Srácok jó fejek! Klassz lett ez az egyetlen "használható" fotó Kép Domi milyen kis jófésült Kép

Márti!
Örülök, hogy Gigi jól viselte az eseményeket. Kép
Sok-sok türelmet, erőt kívánok az új életetek megszervezéséhez. Az nagyon klassz, hogy a nagymamik így a segítségedre vannak.
Szorítok, hogy Giginek kibújjanak a fogacskái és ne szenvedjen sokat!
Gratulálok Gigi önálló lépéseihez! Kép

Györesz!
Az altatás terén mi is így vagyunk, hogy a délelőtti kell, mert nagyon fáradt, ha nem alszik. Viszont a délutánit rendre kihagyjuk. Én el nem tudom képzelni, hogy most ki tudnám húzni délutánra a de-it, de idővel én is megpróbálkozok ezzel a félórás eltolással.
Elhiszem, hogy parázol ahogy teper Norbika, én biztos ideggörcs leszek, mikor taknyol egy nagyot. Tudom (és gondolom Te isKép), hogy esni is tudniuk kell, de akkor is.
Szopi 4-5 alkalommal van egy nap, kanalas kajcsi pedig 2-szer. Szopi rendületlenül megy, a kanalas is alakul már, néha akár már 1 üveggel is megeszik egy alkalommal, ami nálunk nagy szó! A lényeg, hogy lassan, de biztosan haladunk! Kép

Sofka!
Üdvözlet újra itt. Kép

KépKép

KépKép
bujka

Sziasztok!

Újra megpróbálkozom az írással...egyszer Bence törölte ki, amit írtam utána meg a Babanet diszkriminált engem. Kép
Tehát újra leírom, amit már leírtam.
A keresztelőn 5 baba volt, mellettünk egy kislány ült. Vele Bence végig beszélgetett, be nem állt a szája, már a pap is nevetett rajta. Szóval az egész szertartást végig beszélte. Olyan édes volt. Teszek fel róla képet, nagyon kis csini volt. Kép Kép

Dia
Sajnálom, hogy a mini tali nem jött össze. Olyan mérges voltam. Mondtam is a férjemnek, hogy tuti hülyének fogsz hinni, hogy nyöszörögtem nektek, hogy találkozzunk, erre eltüntem. De sajnos tényleg nem volt ideje férjemnek a gépet összerakni, így nem tudtam írni, a számotokat meg nem tudom. Kép
Domi nagyon aranyos, és nagyon ügyesen áll. A legozás az tényleg nem semmi. Szerencsére nálunk azért ilyen nincs. Kop-kop-kop! Kép
Boldog születésnapot nektek!!! Kép

Gigi
Nagyon szupi helyen voltatok! Szépek a képek! Olika nagyon aranyos csupa fagyisan! Annyira édes!!! Elkezdtél már dolgozni? Szerintem nem baj, hogy baby szityó Kép vigyáz Olira, ha ő szereti, és jól el van vele, akkor az a lényeg. Nem vagy ettől rossz anya. Gondolom, ha kéznél lenne mindig valamelyik nagyi, akkor oda is mehetne, de szerintem nincs különbség csak annyiban, hogy nem családtag vigyáz rá. Nálunk anyuék, és keresztanyám a baby szityó. Szóval ne legyen lelkiismeret-furdalásod.

Márti
Nagyon sajnálom ami veletek történt apa ügyben! Kép De ügyes vagy, hogy már így túltetted magad rajta. Jó, hogy ilyen erős vagy!

Györesz
Olyan furcsa, hogy már ilyen nagy és ügyes Norbika! Olyan hihetetlen, hogy mindjárt egy éves. Ha jól emlékszem gesztenye tortát csinálsz neki. Hogy csinálod?

Puszi mindenkinek. Ne haragudjatok, de még nem tudtam mindenkinek írni, majd igyexem!

Puszi,
ZsófiKép
Kép
nmzsx

Sziasztok!

Sajna egész nap szarakodott a netünk, úgyhogy csak most írok röviden!

Az ősziektől érdeklődtem, a többen megyünk akkor oda kell szólni előre a játszóházba. 10 fő felett kedvezményes, aszem 350 pénz óránként, az alatt 800!

Dia!
Éjszakai legózásKép
Boldog szülinapot Nektek!

Zsófi!
A gesztenyetortáról inkább majd akkor számolok be, ha sikerült!Kép
Nagyon jók a képek és nagyon édes Bence!!!!!

Melinda!
Örülök, hogy haladtok a kajálással!!!!!

Gigi!
Puszi

Márti!
Puszilom a kis vigyori lánykádat!!!!!

Most csak ennyi!

Puszi mindnekinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Pár kép a tegnapról.Kép
1)Feketeerdő torta ala Dia módra.KépFinomabb mint ahogy kinéz.Kép
2)Csirkemell,cukkíni,bacon rétegesen sütve sütőben +hagymástörtkrumpli+barna mártás.
3)Mi hárman.Kép
Puszi Nektek este jövök!
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

DiaKép
Kép
Tortából hagytatok? Majd csukott szemmel eszem!!Kép Nekem a második fogás szimpi nagyon!

MelindaKép
Vettem tegnap fogast. Mondjuk elég nehéz volt olyat találni ami illik az előszobába. Tehát nem túl színes és nem giccses. Végül egy barikás fa fogas lett. Kiváncsi vagyok apja mikor szereli fel. Lehet, hogy rám marad. Minden nap emlegetlek, mert Olikám most kezdte azt amit Marci. Állandóan leszedi a zokniját!!!Kép

ZsófiKép
Olyan jó vékony vagy!!!!!!!! Én meg irigy, dagadt disznó!Kép Bence hihetetlen nagy fiúnak néz ki.

GyörgyiKép
Neked is pusziKép Éjszakai altatás: még félig fent van mikor kijövök. Ilyenkor markolássza a pelusát. De már annyira nincs magánál, hogy felüljön. Ha felül akkor kezdődik a séta. Egyik este ott ültem az ágya mellett, ő meg felült, de nekem háttal. Ücsürgött és simogatta az arcát a pelussalKép Olyan megható volt! Na utána meg jött a fenékcipelés.

Elveszett báránykák, merre vagytok???????

Puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?