Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi : nagyon nagyon örülök a lázmentes hírnek !
Nem az árnika krémre gondolsz ?

MKA : engem sokkal jobban megviselt az izomba való szurizás, de nem biztos, hogy mindenkinél így van.

Egyébként én is kíváncsi vagyok, kapok-e majd progi szurit.

Zsebi: nálad ezt miért punkció után dönti el Mágus ?

mniki

Köszi Zsebi,
Hát nem hangzik jól a 12. hétig mindennapi injekció lehetősége.
Nekem konkrétan mondta a doki, ha long protokoll, akkor progiszuri mindenképp lesz.
Most azért lenne jobb talán a long protokoll, mert ott jobban lehet időzíteni a punkció napját. Ez nekünk azért lényeges, mert a páromnál aznap lesz a biopszia, mikor nekem a punkció, mert most majd friss mintából termékenyítenek, reméljük így több embrió termékenyül meg, és ültethető vissza.
De igazából a doki szerint az első stimu is teljesen tökéletes volt, gyönyörűek voltak a petesejtek, a nyálkahártya is teljesen rendben volt, szóval short protokoll is lehetne megint...
Ezért van a nagy fejtörés részemről.

Mka
Vendég

Reno,
ehhez a csíkhoz nem tudok okosat hozzászólni, mert előtted még nem is hallottam ilyet. De ha a dokid azt mondja, hogy ne törődj vele, akkor hallgass rá. Különben is most az a legfontosabb, hogy nyugodt legyél és jól érezd magad. Tudom, hogy az ember agyon izgulja magát, de akkor is nyugi Kép

Zsebi,
párodnak jobbulást és nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen Kép

Fanni,
mi beterveztük, remélem nem jön közbe semmi. Tudjátok, nálunk Andor a főnök. Kép

Készítettem egy nagyon helyes képet Andorról (szerintünk):

Kép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

akarom mondani: reméljük így több petesejt termékenyül meg és lesz több visszaültethető embrió.
Niki, progiszuriból naponta egy van, vagy ez is egyedi, hogy mennyi az annyi?

Mka
Vendég

Niki!
Foggalmam sincs! Amikor felírta a golant akkor azt mondta hogy megint progiszurit kapok, csak a mennyiséget kell megbeszélni. Most meg kérdezte, hogy miből mennyi van otthon. Mondtam neki ha a progiszurit megint kettesével kapom abból pont 13 nap adagom van azt mondta hogy majd azt meglátjuk hogy kapom ha kell egyáltalán, és akkor mondat hogy a punkciónál megmondaj. Biztos függ a belső dolgoktól nem tudom.

MKA!
A progiszuri mennyisége is egyedi nekem kettőt adott, te volt akinél hallottam hogy csak egyet, szóval ez biztos a benti dolgoktól függ!

Én akkor talán a long mellett döntenék, igazából úgy vagyok személy zserint vele, szeretem ha változtatunk a dolgokon, mert ha ugyanazt csináluk akkor most mi a garancia hogy bejön. Nekem is szép volt minden a longoknál, de most mégis a shortot választotta a kedvenc dokibácsim.

Lara!
Ez több mint aranyos ez a kép! Már be is tettem a táblába, nagyon cuki!!!! Kép Kép Kép Kép
Jól vagytok? Hamizással már minden rendben?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Micsoda felfedezést tettem! Figyeljétek csak a táblát fent három szimpla baba után egy iker ez így folytatódik tehát most egy szimpla jön utána ikrek! Tök érdekes nem??????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!
Andor még mindig gyönyörű. A szobája nagyon jól sikerült.Szuper jól mutat a háttérben.
Senki nem mondaná meg, hogy nemrég született. Kis izompacsirta.

Zsebi!
Az ikrek rád várnak a táblázat szerint.
Ez tényleg nagyon mókás, talán nem véletlen.
latimi

Lara, ez a kép tényleg csúcs Andorról, nagyon helyes ez a kölyök! Amúgy köszi, hogy segítettél, de azért egy picit aggaszt az a vonal. Megmutatom egy doki ismerősömnek is, addig úgysem nyugszom.
Zsebi, akkor neked jutnak az ikrek? Szuper!
reno
renoka

Zsebi,

Én azt gondolom, mivel a stimunál minden rendben volt, "csak" a megtapadás támogatásán kellene változtatni, mert addig így is minden szuper volt. Nem tudom. Szerintem azt fogom választani amelyiket ő is inkább támogatni fogja. Kép Kép
Vagy megkérdezem majd az álmaimat Kép

Mka
Vendég

Mka!
Szeritnem is hallgas a dokira. NEkem az első és a második egyforma volt mer szép tüszők lettek és jó volt a nyálkharátya most azt monta mégis váltsunk stimut mert lehet, hgoy nekem ez jön be nem vagyunk egyformák!

Reno, Timi!
A szimplával is megelégednék az ikrek már csak a hab a tortán lennének, bele se merek gondolni. most úgy vagyok mindig a következő lépcsőig igzulok. Most azért hogy a spermákkal minden rendben legyen és legyen szép számmal petesejt, aztán azért hogy legyenek embirók aztán hogy három naposan jöjjenek vissza aztán hogy maradjanak is ott... Ez a terv remélem sikerül kivitelezni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Reno, nézd már meg jobban, ez lehet hogy nem is az, aminek látszik! Tőle északnyugatra is van fekete folt! Meg mindenhol... de ha nagyon idegesít, satírozd ki fehérrel, és akkor eltűnik! Kép Jobbat nem tudok mondani... szerintem az égvilágon semmi, de semmi baj nincs, szépen fejlődik a manó.

Lara, elájultam a kis Andortól. Lehet, hogy mégis apukája? Kép De hogyhogy már így tartja meg kinyomja magát? Tornász lesz?

Na, akkor még egy csipet jóhírt hoztam nektek.
Hivatalosan is örökbe-kismama vagyok. Kép Beiktattak minket a Gólyahírhez, tudom-tudom, nem kéne kikotyognom, mert ez még nem túl szabályos határozat híján, de hát nem bírtam ki. Kép A sorszámon nagyon meglepődtünk, vagy 30-cal többre számítottam. Úgy néz ki, mivel egészséges korababa is jöhet, jövő télen vagy 2007 kora tavasszal meg is érkezhet a gólya!!!!! Kép Kép

Azért a táblában maradjon a 3.lombik, megelőlegezzük a bizalmat. Merthát megmondom őszintén, én úgy megkönnyebbültem, mint amikor kiengedik a szelepet. Mindezt ma a Tesco kellős közepén, amikor jött a Gólyahíres telefon a beiktatásunkról. Kép Na de ha ez a lombik mégse sikerülne... akkor kérem ugyanazt beírni majd, mind Renócának.
Én annyira boldog vagyok most!!!! Kép
s_norka

Nóri!
Ez szuper!!!! Napi két jó hírt is el bírunk viselni sőt még többet is!!!!!!!!!!!!
Örülök, hogy megnyugodtál szerintem így akár a spontán is jöhet, de a 3. biztos siekrül!!!!! Kép

Kép

Kriszta!
Pocak kép???????

Unique!
Hogy vagytok? Remélem ma már elmúlt a rosszullét. enged el mostmár a rókát mert sokan várjuk!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Reno!
Nincsen semmi bajod. Az a baba gyönyörűen fejlődik. ha vmi gond lenne, az már rég jelentkezett volna. irgum-burgum, nem idegbajoskodunk. Most a felhőtlen boldogság töltsön el, és ne a pöttyökkel foglalkozz!
latimi

Lara!
Nézd csak mit találtam vigyázz a kisfiadra ha már könyv lesz a kezében ezt figyeld!!!!

Kép

Magunknak pedig sok szép ilyet kívánok holnapra! Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Nekem ez a háttérkép a telefonomon.
Ha ilyen fickós spermáitok lesznek- már pedig azok lesznek- minden rendben lesz.
latimi

Kriszta!
Nem tudom hogy van e még kérdésed a biopsziával kapcsolatban, de a Fogamzás, várandóság, szülés azon belül fogamzás azon belül babaprojekt előtt állók ide c. topikban van egy Annacska nevű lány akinek tegnap csinálták, mert valami nem volt rendben az uh-n. Biztos szívesen válaszol a kérdéseidre!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Reno Kép
nehogy ilyenen aggódj! Az csak egy árnyék!!! Tök komoly. Mindegyik UHn lesz ilyen valahol, mert az UH fej árnyékot vet saját magára!!!
Nem aggódni!
A manócska meg gyönyörű!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok csajok,

Tegnap én sem tudtam írni. Mindenki kérésére ma este sikerült egy pocakképet készíteni Kép Este mindig nagyobb mint napközben KépKép
Kép

Lara,
Andor fantasztikus Kép Tényleg magától nyomta így fel magát? Azt hittem ilyet csak 3 hónapos kora után tud. Vagy csak egy jól elkapott pillanat volt ?

Zsebi,
Örülök hogy a párod már jól van, nagyon drukkolok a holnapi punkciódhozKép Valamiért azt hittem az már tegnap volt, de látom hogy a repit kaptad tegnap. +++++++++++++++++++++++++++++ Fájdalommentes, petigazdag napot kívánok holnapra Kép

Wish,
Ne izgulj, a kisebbek is meg fognak szépen nőni, még van idő Kép A nyh szuper Kép Éljen a baby-aszpirin....

Niki,
Mostmár sínen vagy, 10-e ugyan még pár nap, de mi az a hónapos várakozáshoz képestKépKép

Norka,
Gratulálok a friss kismamának KépKépKép

Renoka,
Ne izgulj, biztos csak egy árnyék, ahogy Orsi is mondja. Gyönyörű a babócád, tessék örülni KépKépKép

Mka,
Nem tudom mennyire fáj az a progiszuri, de tudom hogy a kolleganőm a lombik után még a 15. hétig naponta kapta.... valóban nem volt leányálom, de a babóért megérte Kép Reméljük azért neked nem kell majd ilyen sokáig kapni.

A Schöpf-Mérei genetikán voltam tegnap tanácsadáson... Dióhéjban csak annyit, hogy 4 órát ültem/álltam sorba, kb 40-en voltunk egy szűk folyosón...a magyar egészségügy egyik gyöngyszeme, az biztos...a WC a McDonaldsban is külömb...
Végül is beleegyeztem a chorion-biopsziába, szerencsére (vagy nem ?) csak novemberben fogják csinálni. Nov 3-ra kaptam időpontot, 2-án este kell befeküdnöm. Örülök hogy csak a nyaralás után lesz, de jobb lett volna egy héttel korábban, mivel azon a héten a párom elutazik, magamban leszek Kép
Zsebi, köszi az infot a masik topikról, benézek, bár hétfőn is írtam már 2 helyre... Igazából a beavatkozástól egyáltalán nem félek, csak a vetélési kockázattól, de attól eléggé....Érdekes, attól hogy a babával gond lenne genetikailag, szintén egyáltalán nem tartok...ezek a női megérzések...de majd novemberben nagyon vigyázok magamra, sokat fogok pihenni, és akkor minden rendben lesz.

Reggel voltam vérvételen is a Jánosban, a vérben minden ok, bár a vasam magas - nyilván a sok elevittől, mert eddig mindig vashiányos voltam - viszont a vizeletben van néhány eltérő adat... többek között baktérium... vajon ez nem lehet az utro-tól ? Azt még a jövő hét végéig szedem...
Jövő kedden végre megyek a védőnőhöz is, meg a körzetihez, aztán még fogorvos kéne...

Ja, és a schöpfiben hasi ultrahangot is néztek, most először... 4,5 cm a kis drága, mindene Ok, viszont a tavaly nyári 1 cm-es miómám mostanra 3,5 cm-re nőtt....nem túl jó hír. Azt mondta a doki, hogy most ne aggódjak, de lehet hogy a végén császározni kell emiatt...Hát most ezen egyelőre tényleg nem aggódom. Egyszerre csak egy dolog miatt tudok aggódni, és az most ez a biopszia...
Bocs hogy ilyen sokat írtam és ilyen részletesen...
Kriszta
11+4

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta!
Hova is mentek nyaralni? Bocsi elfelejtettem!
Reméljük nem lesz semmi baj sokat kell utána pihenned és minden rendben lesz!!!!!
Még meddig dolgozol?
A pocakkép fantasztikus nem gondoltam hogy már ekkora!
Velem szemben nincs jó női megérzésed????

Jó éjszakát holnap majd jelentkezem a punkció után!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta Kép
Nagyon csini kismama vagy Kép
Fúú, a biopsziád miatt már most izgulok, bár minden rendben lesz Kép

ZsebiKép
Nagy drukk holnapra Kép Tutira lesznek fickós kiskatonák és nem okoz kavarokat ez a buta láz. Majd meglátod milyen stramm ygerkőcök lesznek, én is kifigyeltem ám, hogy a tábli mintázata szerint így neked ikreid lesznek Kép

LaraKép
Nem akarom isméátelni a többieket, de hihetetlen milyen ügyes Andor, hogy így tornászik. És olyan édes.

wish

Zsebikém Kép
Nagyon nagy drukk mára Neked, a párodnak és a Zsebibabáknak Kép
Nekem egy baba is megfelel, szerintem Wish sem fog tiltakozni... de akkor az 1 az tuti, ugye? Kép

Lara Kép
Andor máris egy sztár! Csodaszép!

Kriszta Kép
Nagyon édes a pocid!

Orsi Kép
Te is tegyél fel fotókat lécci-lécci!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebike,
megadrukk!!!!!

Kriszta,
nagyon helyes a pocid Kép Hogy rohan az idő, mindjárt túl vagy az 1. trimeszteren Kép Hipp-hopp itt lesz a törpi Kép

Nóri,
örülök, hgy kismama lettél és egy jó kis koraszülést kívánok neked Kép

Wish,
kicsit lemaradtam, mikor lesz a punkció?

Csajok,
mindenkinek köszi a dícséretet Andorral kapcsolatban. Már hetek óta így tornázik és 15 percekig képes nézelődni Kép Kapott egy zebrás pólót, majd délután lefotózom benne és felrakom, hogy legyen elég csík mindenkinek!

Lara

Lara

KépKép
lara77

LaraKép
Talán hétfőn lesz a punkció, de még nem biztos.

wish

Lara : nagyon helyes Andor ! Valóban annyira erősnek tűnik, nagyon masszívan tartja magát !
A zebrás képre naggygon kíváncsi vagyok Kép

Kriszta : ejha, ez aztán a szép pocak !! Tényleg rohan az idő, lehet, hogy hamarosan már csak kacsa módjára fogsz tudni járkálni Kép
A biopsziához mindannyian nagyon szorítunk!!

Zsebi : szóval megelőlegezzük neked az ikreket Kép
De ha jól számolok, nálam megint kijön, hogy ikrek Kép ajjjajjjj KépKépKép

Wish : drukkdrukk a tüsszencseknek !

mniki

Fanni Kép
olyan jól esik, hogy kiváncsi vagy ránk. Minjárt dobok pár képet, a 3 hét múlva 1 éves pasikról - komolyan el sem hiszem.

Lara Kép
szuper a kép, nagyon ügyes Andor.

Máté
Kép

Levi
Kép

Ketten együtt
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi Kép
Olyan helyesek, hogy még egy könnycseppet is ejtettem... de ezt most tudjuk be az érzékenységemnek, 4 nap múlva nálam is punkció...
Jajj... azt hiszem mégiscsak ikreket szeretnék Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

no azért gondold meg... ez a kép decemberben készült Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

újra
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Na igen... nyilván okoznak némi felfordulást Kép
De azért az jó jel, hogy írtad korábban, hogy újra babát szeretnél Kép

Jöhetnek a gondok, mert ezek "édes gondok", nem igaz?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kriszta!
Nagyon szépen növöget a pocakod.

Orsi!
Öröm ránézni a kisfiaidra. Látszik, nagyon sok szeretet kapnak.

Zsebi!
Minden rendben van? Izgatottan várom a beszámolót.

Lányok!
Mindenkinek jó tapadást!!!Egy focicsapatnyi gyereket!!
latimi

Sziasztok!
Kriszta, máris úgy nézel ki, mint egy 4 hónapos terhes minimum. Kép Egyébként erősen hasonlítasz az általános iskolai matektanárnőmre, aki kihozta belőlem annak idején a maximumot, és neki köszönhetően tanultam ott tovább, ahol.

Timi, ma mentek a tegyesz-hez ugye? Egyébként volt egy kis pletyi az nlcafén, Julia Robertsnek ötödikre jöttek össze az ikrek, Brooke Shields-nek 7.lombik sikerült, a Jóbarátos Courtney Cox-nak is nagyon sok próbálkozása volt. Szóval...

Zsebi, erősen gondolok rád.
s_norka

Norka!
Igen, ma megyünk a tegyesz-hez. Du. 2-re. Már egy kicsit izgulok, hogy mi lesz. A Jó Isten beszéljen belőled, hogy 5-re sikerül.
latimi

Norka Kép
pár ilyet én is hallottam, de pl. JR-ról nem tudtam, hogy ilyen sokadikra. Courtney Cox meg tudtam, hogy nagyon sokszor vetélt a baba előtt, ismeretlen ok miatt.

Fanni Kép
persze, hogy édes gondok... de teljesen őszintén néha azért ki bírok akadni rajtuk. De az is igaz, hogy utána egy vigyorral mindent elrendeznek.

Timi Kép
bízom benne, hogy eleget kapnak. Kiegyensúlyozottnak gondolom őket. Bízom benne, hogy azok is.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Zsebi!
Remélem minden rendben ment,és minden okés.Majd írj!Várjuk a beszámolódat!

Orsi!
Nagyon édesek a fiúk!Szépen növögetnek!

Lara!
Andor nagyon édes, nagyon tetszik a haja!Irtó cuki!

Kriszta!
Végre-végre!Már nagyon vártam a képedet.Tényleg nagy pocid van neked is!A biopsziához nagyon szorítok!

Unique!
Nálatok mi újság?Hogy vagytok?

Norka
Nagy gratula a kismamának, és neked is ugyan úgy kívánok kora szülést mint Renócának.Boldog babavárást!

Renóca
Hogy vagytok?Valami jó hír?Kutyu felépült már?

Mindenkinek szurkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edina
dedina

Az összes kispasi gyönyörű, gyakrabban kellene fényképeket feltennetek kedves mamák, mert nagyon jó látni ezeket a szépségeket!

Zsebi ezerrel szorítok!
Voltam a dr. Nemesnél, ma is egy tündér volt, minden OK, a szurit nyomnom kell tovább, de nem szabad kiütögetni belőle a levegőt...azt mondta, ezért lilultam be.
Ja és köszönöm újfent a baba dicsérteteket és meg is nyugodtam a sötét csík miatt is. Azt mondják a dokik, hogy aki hajlamos a trombózisra, sokkal kisebb az esélye, hogy terhesen vérezgessen. Micsoda előnyKép
Punkció előtt állók, drukkolok!
reno
renoka

Lányok!
Megjöttünk, már régebben de rettentően fáj a hasam így most vettem rá magam hogy írjak nektek.
8 petikét szívtak le a párom kiskatonái is 5 millióan vannak, szóval erre megnyugodtam a mai napot jól teljesítettük, most a manócskákon a sor hogy ügyesek legyenek. Holnap 11 körül telefonálok miattuk. Kép

Köszönöm a drukkot, de küldjétek tovább mert most lesz aztán igazán szükség rá!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebi!
Épp most akartam írni, hogy lerágom a 10 körmöm már!
Szuper hír, bár én éreztem ám Kép
Holnapig nagyon szorítok, meg aztán is persze Kép
Helyetted is, így Te ne izgulj, jó?
Jó pihenést, remélem hamar jobban leszel!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi
Ez nagyon szupi hír!Most ha lehet még jobban drukkolok mint eddig.Holnap feltétlen írj miután telefonáltatok.Neked meg jobbulást, remélem el múlik a poci fájásod minél hamarabb!

Edina
dedina

Zsebikém : gratulálok a sok petihez ! Meglátod, nagyon jó arányú lesz a megtermékenyülés is ! Holnap izgatottan várjuk a híreket, vigyázz magadra, igyál sok folyadékot Kép

Orsi : nem semmi milyen nagyok a pasik ! ÓÓ, december rég volt, azóta biztosan nem hisztiztek egyszerre Kép Kép

Egyetértek, többször kérünk képeket a gyerkőcökről !!

mniki

Zsebi, ez igen! Ezek szerint nálad az Ovitrelle hozta a formáját, és 8 tüszőből 8 petikéd lett. Tudod miért jó ez? Mert ezek most nincsenek annyira sokan, de tovább érlelődtek. Ez az ideális, biztosan nagyon szép minőségűek, úgy érzem, ez most egy jó indulás nálatok! Szorítok holnapra! Gondolom mindet megICSI-zik?
s_norka

Zsebi Kép
ezek nagyon jó hírek Kép Drukkolok nagyon!

Niki Kép
most kacifántosabban adják elő, ez kétségetelen Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép

OrsiKép
Gyönyörű pasijaid vannak!! Nekem a bőgős kép is tetszik..Kép

Timi
Nem kell izgulni! Mi tegnap voltunk a TEGYESZ-nél, elindítottuk az örökbefogadást. Mi is izgultunk, de szerencsére nem ettek meg. Túl vagyunk a pszichológiai teszten is.

(Lányok!
Hétfőtől újra dolgozom, ha esetleg valakinek kell egy kis protekció, szóljon.
http://www.budaigyk.hu)

Petyaanya

Kép
petyaanya

Zsebes,

hajrá hajrá szaporodjatok kis zsebikék!!!!

Gratula a 8 petihez!

Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok!!!

Mi újság van veletek?
Érez már valamit Judit?
Már biztosan jól megkapaszkodtak a kicsikék!
Szorítok ám nektek így ismeretlenül is!!!
Üdv:Crys
crys74

Farkasok!

Közben néztem, válaszoltatok a másik topikbanKép
Köszi az üdvözletet, Barcikától csak 20km-re vagyok, úgyhogy tuti megkapomKép
Örülök, hogy minden rendben Veletek!
Nyár elejére baba lesz nálatok!Kép
Üdvözlet:Crys
crys74

Lányok!
Megtörtént a feliratkozás. Jót beszélgettünk a jogásszal. A 75-ek vagyunk. 8-án jönnek jönnek lakásvizitre. Utána vmi tesztet akarnak velünk kitöltetni. Aztán egy kis elbeszélgetés lesz.
A végén pedig a tanfolyam.
Azt mondta, ha van egy kis protekciónk, akkor Tolna megyében kapunk leghamarabb kisbabát. Sajnos sehol sincs protekciónk.

Petyaanya!
Már csak a pszichológustól rettegek.

Zsebi!
Örülök, hogy ennyi petikéd lett. Az osztódás meg tutira meglesz.
latimi

Sziasztok,

Zsebi,
Szuper, ügyesek vagytok KépKépKép Pihenj szépen, holnapra biztos jobban leszel egy kicsit, amíg a petik jól megtermékenyülnek KépKépKép A megérzéseim jók, bár az ikrekben nem vagyok biztos Kép Nagyon várjuk hogy holnapra hányan lesznek. Szerintem a fagyibabára gyúrjunk a kistesókhozKép
++++++++++++++++++++++++++++++ Itt küldöm a fogantatást segítő sugarakatKép

Egyébként Spanyolországba megyünk, Madridba repülünk aztán irány Andalúzia autóval. Remélem marad a jó idő, 20-25 fok ideális lenne a városnézésekhez, fürdést igazából már nem nagyon tervezünk, de majd meglátjuk. Már nagyon várom, jövő szombaton indulunk és két hét múlva jövünk visszaKép

Farkasok,
Tegnap fürdés közben tiszta lelkiismeret furdalásom volt, mikor bevillant, hogy nektek nem is írtam tegnap Kép Pedig gondolok rátok, és számolom visszafelé a napokat a tesztig !!!! A zebrák már a kerületben vannak, itt várakoznak a sarkon KépKépKép Remélem ti is kinyitottátok már az ajtót nekik Kép

Wish,
Mikor mész legközelebb UH-ra ? Holnap ? Tuti szépen növögetnek odabenn a tüszik... őket is szugerálom Kép

Norka,
Mondtam hogy nagy a hasam Kép Ez van, gondolom a mioma is besegít, meg a nem túl gyors emésztésem, de tulajdonképp nem bánom KépKépKép
Húú, a matekkal én nem voltam szoros barátságban... Illetve ez igy nem igaz, mindig tudtam amit muszáj volt, de soha egy fikarcnyival sem többet....azért örülök hogy egy számodra kedves személyre emlékeztetlek KépKép

Orsi,
Nekem mindig hihetetlen hogy mennyire különböző karakterek a srácok KépKép Képzeld, a múlt héten ránéztem a naptárra, és épp Máté névnap volt. Rájöttem hogy nekem is nagyon tetszik ez a név....haragudnál hogyha mi is ezt a nevet választanánk ? Persze csak ha fiu lesz Kép

Lara,
Tényleg rohan az idő, bár már nagyon vártam hogy eljussunk ide...azt hittem a második harmadban minden rózsás lesz, erre most itt ez a biopszia... na mindegy, túléljük. Andor ügyessége továbbra is elképesztő Kép

Petyaanya,
Örülök hogy kezdesz visszazökkenni a 'hétköznapi' életbe, iszonyú nehéz lehet, minden tiszteletem a tiéd. Drukkolok az öribabáhozKép

Kriszta
11+5

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
ez a kérdést ugye nem gondoltad komolyan??? Kép Kép Kép mi a fenéért haragudnék??? Kép
hiszen szép név a Máté, mi is azért választottuk.
Ezek szerint szept.21én néztél a naprátta, a kisebbik öcsim szülinapja van akkor.

Csajok Kép
nagyon elmaradt a tali. Valakinek valami konstruktív ötlete?

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Zsebi Gratulálok nektek!Szorítok a kis lurkóknak,aztán majd nektek is! De most nekik kell a drukkKép
Jobbulást kívánok!

Zsuzsa
kavicska

Lányok, kis segítséget kérnék.
1/2 ml Suprefactot kell hétfőtől nyomnom. U-40-es fecskendőm van, 5-től 40 egységig rublikázva.
A 40 mellé 1 ml írva. Akkor ez azt jelenti, hogy 20 egységnyi a 1/2 ml ? Kép
Na, már most kezdek értetlenkedni, mi lesz akkor a pennel ? Kép

Zsebi : azonnal írjál, ha beszéltél a Kaálival Kép

mniki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?