Sziasztok csajok,
Tegnap én sem tudtam írni. Mindenki kérésére ma este sikerült egy pocakképet készíteni
Este mindig nagyobb mint napközben
Lara,
Andor fantasztikus
Tényleg magától nyomta így fel magát? Azt hittem ilyet csak 3 hónapos kora után tud. Vagy csak egy jól elkapott pillanat volt ?
Zsebi,
Örülök hogy a párod már jól van, nagyon drukkolok a holnapi punkciódhoz
Valamiért azt hittem az már tegnap volt, de látom hogy a repit kaptad tegnap. +++++++++++++++++++++++++++++ Fájdalommentes, petigazdag napot kívánok holnapra
Wish,
Ne izgulj, a kisebbek is meg fognak szépen nőni, még van idő
A nyh szuper
Éljen a baby-aszpirin....
Niki,
Mostmár sínen vagy, 10-e ugyan még pár nap, de mi az a hónapos várakozáshoz képest
Norka,
Gratulálok a friss kismamának
Renoka,
Ne izgulj, biztos csak egy árnyék, ahogy Orsi is mondja. Gyönyörű a babócád, tessék örülni
Mka,
Nem tudom mennyire fáj az a progiszuri, de tudom hogy a kolleganőm a lombik után még a 15. hétig naponta kapta.... valóban nem volt leányálom, de a babóért megérte
Reméljük azért neked nem kell majd ilyen sokáig kapni.
A Schöpf-Mérei genetikán voltam tegnap tanácsadáson... Dióhéjban csak annyit, hogy 4 órát ültem/álltam sorba, kb 40-en voltunk egy szűk folyosón...a magyar egészségügy egyik gyöngyszeme, az biztos...a WC a McDonaldsban is külömb...
Végül is beleegyeztem a chorion-biopsziába, szerencsére (vagy nem ?) csak novemberben fogják csinálni. Nov 3-ra kaptam időpontot, 2-án este kell befeküdnöm. Örülök hogy csak a nyaralás után lesz, de jobb lett volna egy héttel korábban, mivel azon a héten a párom elutazik, magamban leszek
Zsebi, köszi az infot a masik topikról, benézek, bár hétfőn is írtam már 2 helyre... Igazából a beavatkozástól egyáltalán nem félek, csak a vetélési kockázattól, de attól eléggé....Érdekes, attól hogy a babával gond lenne genetikailag, szintén egyáltalán nem tartok...ezek a női megérzések...de majd novemberben nagyon vigyázok magamra, sokat fogok pihenni, és akkor minden rendben lesz.
Reggel voltam vérvételen is a Jánosban, a vérben minden ok, bár a vasam magas - nyilván a sok elevittől, mert eddig mindig vashiányos voltam - viszont a vizeletben van néhány eltérő adat... többek között baktérium... vajon ez nem lehet az utro-tól ? Azt még a jövő hét végéig szedem...
Jövő kedden végre megyek a védőnőhöz is, meg a körzetihez, aztán még fogorvos kéne...
Ja, és a schöpfiben hasi ultrahangot is néztek, most először... 4,5 cm a kis drága, mindene Ok, viszont a tavaly nyári 1 cm-es miómám mostanra 3,5 cm-re nőtt....nem túl jó hír. Azt mondta a doki, hogy most ne aggódjak, de lehet hogy a végén császározni kell emiatt...Hát most ezen egyelőre tényleg nem aggódom. Egyszerre csak egy dolog miatt tudok aggódni, és az most ez a biopszia...
Bocs hogy ilyen sokat írtam és ilyen részletesen...
Kriszta
11+4