Sziasztok Kismamik!
Jó reggelt Nektek!!!
Andi!
December 10-12re vagyok kiírva,még van 10 hetem
Személyesen mentem be Erzsikéhez,de elötte megkérdeztem,h. mikor van szolgálatban.Nem akartam csak hívni,mert ugye 2 éve szültem nála és féltem nem emlékszik pontosan Ránk,jobbnak láttam,ha személyesen intézek el ilyet!Bár a dokim szerint még ráért volna a ctg-ig,de nem akartam kockáztatni,h. hátha hamarabb szülök,mert mostanában nagyon keményedik pocim,teljesen más ez a terhesség,mint az első volt,szóval jobbnak láttam hamarabb elintézni,h. ne kelljen aggódnom,h. mi lesz,ha hamarabb jön a Manócska
Amikor olvastam üzid,mosolyogtam,mert Nekem is hasonlóak a problémáim!Minden nap loti-futi,el a bölcsibe,aztán f12re érte,aztán haza,aztán altatás,utánna séta,persze mindig a játszótérre kell menni,ami innen 20-30 perc séta,bkv nem jár arra,aztán 7kor haza,vacsora,fürdetés...hát nem egyszerű így pocakosan és akkor még mellette a háztartás!...de gondolom ezeket Te is ismered
Apára meg nem akarok már több dolgot bízni,így is nagyon sokat dolgozik!
Orsi,nem tudom...tényleg egy kicsit fura amit írtál a porázról,szerintem kislányom nem viselné el,hiszen azért is könyörögni kell,h. egy kendőt felvegyen reggelente,most hogy ilyen cidris idő lett
Meg néha annyira önálló akar lenni,h. a kezét sem engedi megfogni!!!Azt hiszem maradunk a bicajnál,reggel is futottam utánna,mert olyan gyorsan be akart érni a bölcsibe
Böbike!
Nagyon szorítok értetek!!!
Pontosan mikorra is vagytok kiírva?
Nagyon izgi lehet már Nektek,bárcsak én is ott tartanék már!
Nekem is Lilla már tiszta lila volt,a körmei nagyon hosszúak és képzeld el a magzatvíz is zavaros volt,de az Apgar 9/10 lett azért!
Annyira megnőttek körmei,h. már vakarozott és beleszakadt a bőrébe...ugy szedte ki a darabokat a gyerekorvos!
A karambolnál csak görcsölni kezdtem, hívtuk Nagypapát,ő ottmaradt a helyszínen,Apa meg vitt be a kórházba!De képzeld a karambolt okozó "kissebbség" még írni se tudott, saját nevét is Nekünk kellett leírni a kárlapra
Biztosítás volt,mert céges kocsi volt
...ez volt a mázlink!!!
Sokszor puszilunk Mindenkit!
adri