Sziasztok!
Megjottem a dokitol. Mar tobb mint 2 cm kinyiltam, a babafeje teljesen a mehszajra illeszkedett, es 60%-osan lent van. Ez az utolso adat kicsit furcsa volt, de elmagyaraztak, hogy ez azt jelenti, hogy mar 40%-ra van szukseg, hogy napvilagot lasson, es hogy ez a 60% jot jelent. Remelem is. Tehat megkezdodott a visszaszamlalas: 16 orank van vissza a meginditasig es plussz meg nehany a talalkozasig. A gatyom tele, de nagyon izgatottak vagyunk, mindenki nagyon szeretne a picurt latni. Ma meg setalok egy csomot, lepcsozok.
Amint tudok jelentkezek.
Melinda!
Most hallottam tegnap egy osztrak ismerosomtol, aki most itt el kint, hogy torokfajasra es megfazasra a kovetkezo keverek nagyon jo, az ize iszonyu, de sokat segit: fel kell melegiteni egy pohar tejet egy kiskanal mezzel es ha jol emlekszem a mennyisegre akkor szinten egy kiskanal margarinnal, melegen meginni. Hogy tenyleg hasznos-e nem tudom, hatha segit.
Ilke!
Az en picikem is neha iszonyatosan sokaig kepes csuklani, volt, hogy olyan erosen, hogy felebredtem ra. A doki szerint ez csak nekunk kellemetlen neki nem. Hat nem tudom, olyankor mindig nagyon sajnaljuk szegenyket.
A mostani, itteni kismama ujsagban a kovetkezot talaltam, nem tudom szuksege van-e valakinek ra, de azert leirom. Reggeli rosszul letre, hanyingerre kis mennyisegben elfogyasztott gyomber vagy borsmenta teat javasolnak. Azt irjak, hogy par korty elegendo, tulzasba vinni nem szabad. Nekem mar nincs szuksegem ra, de hatha valakinek segit.
Kata!
Biztos nagyon aranyos volt a lanyod. Nalunk is hasonlo a helyzet, a lanyom eddig is sokat jatszott a hugival. Volt hogy enekelt neki, volt, hogy verseket olvasott. De legjobban jatszani szeret vele. Kicsit megnyomja a hasam, erre a kisteso belulrol ugyanott elkezdi utogetni. O meg otthagyja ovatosan a kezet es utana dicsekszik, hogy mar most odabujik hozza a hugi. Szerintem ez nagyon jo, biztos vagyok benne, hogy a lanyod nagyon fogja szeretni a hugicat.
Na most eldugulok, jo sokat irok, de mar nem sokaig.
Nagyon fogtok hianyozni, de remelem mindenkivel hamarosan talalkozunk Az elso napok, hetek......topikban. Addig is vigyazzatok magatokra, babakra es azert igerem tovabbra is olvasni foglak benneteket, hogy tudjam mi is van veletek.
ES meg egy utolsot biztos jelentkezni fogok, amint tudok.
Puszi,
Andi (39+4) azaz mar csak 16 ora.