Új privát üzeneted érkezett!

Húúú! Megnéztem a fotókat a találkozóról! Nagyon aranyosak vagytok! Én nem is gondoltam, hogy ti már ennyire... szóval, hogy így személysen is. Tök klassz! Tényleg jó "csapat" vagytok. KépKépKép
patriot

Sziasztok,

Roz,
asszem az ágyikó nem eladó, de majd Lackót megkérdezem azért, ha hazajön. Érzelmi okai vannak, ott indult el a szülés Kamillával. Egyébként szerintme nem abból az Ezermesterből csinálta, hanem egy ikeás ágy alapján, mármint a fotója alapján. Anyagköltsége kb 20 ezer ft volt, az ikeában 90 körül van.
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&sto reId=22&productId=47120&langId=-30&parentCats=10103*10144
Ilyen nagyjából, de képünk nincs róla, most meg ugye darabokban...

Lina,
itt egy link a börzéről:
http://www.kismama.hu/cikk.php?id=61&cid=18912
Félévente van, magányszemélyek ált.haszált cuccokat, forgalmazkók meg újat visznek ki.

Patriot,
ugy látszik, most linkes napom van, találtam Neked szopis tanácsadóka telefonszámait:
http://www.lll.hu/telefon
Szerintem bármelyiket próbálhatod, ha személyes tanácssadásra van szükség, akkor talán Õk tudnak kecskemétit ajánlani.

MOst szaladok, puszi

Kép

Kép
kobudo

sziazstok Kép

kob
klassz ez az ágy de amit én láttam az nem teljessen ilyen most annyira felcsigázott ez az ágy dolog hoy felhívtam egy ismerőst aki gyüjti aezeket az ujságokat és tudta is hogy miről beszélek és ha minden jól megy ma át is hozza a méreteket meg tervrajzot hogy hogy lehte megcsinálni mivel apa natur fenyő mániás meg én is kiszámoljuk hogy mennyiből tudnánk kihozni
nagyon köszönöm az infokat Kép

háta mai éjszakánk sem volt jobb adri már 11 kor kérte az első adag kajcsiját aztán meg 4 kor de közben niki is nyügössen aludt áki volt a leg ügyesebb megint aludt végig reggel 1/2 8 kor ébred a drágám ma meg már mejártuk ajátéknagykert és egy csomó kincsel jöttünk haza Kép

patriot
most csináltam egy költégvetést az oviba minden gyerekre fejenként 500 ft.ot szántam karácsom mikulsá húsvét gyereknap.. ballágás nagyoknak mindeent leirtam kinyomtatam és kiosztottam szülőknek hogy mit és hogyan gondoltam és rá irtam hogyha valaki valamivel nem ért egyett szóljon és megbeszéljük ajándékokról is csináltam listát és megszavazhatják majd a szülök hogy gyerekek óvónők mit kapjank ünnepekre szerintem igy jól ezs én is lesz vita vagy legalábbis remélem én egyébként baromisoknak találom az 500 ft is mert 25 gyerekből nagyon sok pénz jön be én olyam max 300 ft szednék de hát vannak milliomosok a csoportban akik nem igy gondoloják és gyeerkeknek karácsonyra fejenként 1000 ft-os ajándékt vennének de ilyen nem lesz mert szerintem ez túlzás mi lesz majd a suliban ha már most enyit költünk ?!! ajándékokra

többiek merre vagytok ?????

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kicsit zsufolt volt a hétvégénk ezért nem nagyon jutotam géphez .
Pénteken elvittem Katát megméretni mert már nagyon kiváncsi voltam hogy hol tartunk sulyban . 4 hetesen 4600g-osak vagyunk és 54,5 centisek , 3510grammal jöttünk haza 3 hete. Szoval látszatja is van a rengeteg szopizásnak .
Szombaton volt a keresztelőnk délután 3 orakkor a Mária kápolnánál. Nagyon szép napsütötte délutánunk volt. Kata nagyon jól türte a keresztelőt , szinte végig aludta az egészet még a hangját se lehetett hallani / keresztapa örömére/. A délutáni menű hidegtál volt amit a Lukulusztól rendeltünk ,ami nagyon fincsi volt. Este Anyukám elvitte Domikát és Enikőt és ott aludtak nála . Domika belázasodott nehogy probláma mentes legyen a dolog . Vasárnap délelött Domika szinte csak pihent és aludt, délutánra már szinte nem látszott semmi hogy beteg lenne , de azért ma délután elvisszük a doktornénihez.
Megprobálok felrakni képet a keresztelőről:Kép Kép Kép Kép Üdv mindenkinek késöbb még lehet hogy benézek: Kati

Kép
Kép
Kép
kecsone

Sziasztok!

A mi kis tündérünk 10-8ig aludt, két rövidd ébredéssel, amikor is evettKép. Aztán azóta ettünk megint,meg boltban voltunkKép.

PAtriot, sztem bármelyik fül-orr-gégész megcsinálja ezt az aprócska beavatkozást.

Lina, nálunk is első naptól külön szobában alszik, kb a 3.naptól vn, h 1-2x ébred éjszaka, a szobája kb 3.5m-re van a miénktől. Sztem állandóan felébredne, ha egyszobában lennénk, ahogy az én férjem forog-morog álmában....Kép.De egyébként, igen a féléves kort ajánlják.

Kob, azt mondta, h ez még odébb lesz,mire kibújik a fogacska, na gondoltam, h nem ma, de meglátjuk, egyenlőre nincs plussz nyűgi vagy láz-kopkopkop.

Roz, az angol nyelvvizsgát még gimiben csináltam, te jó ég 12 éve. És még franciául tanultam ott, ezeket szeretném frissíteni. Újat nem nagyon, max. olaszt tanulnék. Sztem ennyi idősen-mármint magamra értem-csak a magántanár jön szóba, jártam 2 éve fr. tanfolyamra, de nem igazán volt jó, nem egy hulláhosszon mozogtunk a 16-17 éves társakkalKépKép.

Bea, Lilla nagy úszóbajnok lesz,már látomKép!És a víz tényleg kiszippantja az ember erejét-én már csak tudom, kb 8évig szippantotta az enyémet isKép.

Lina, tesómék voltak a májusi börzén, még nem volt óriási hasa, csomó mindent meg tudtak nézni, meg a hordozókendőt kipróbálni, de igazából nem vásároltak és tömeg is volt.

Patriot, Nana, mikor jöttök babázni?

Syg, Sam,Lili hogy vagytok?

Kép
seriff

Sziasztok!

Kata!

Nagy nagy gratula a keresztelőhöz!!Kép
Nagyon örülök neki hogy minden rendben zajlott a betegséget leszámítva. Akkor gondolom mostmár megnyugodtálKépAhogy írtad is a szopinak tényleg megvan az eredménye, de ez így a jó.Kép

Lina!
Nagyon fogok szorítani hogy minden rendben menjen a lakással és minél hamarabb be tudjatok költözniKép

Roz!
Nálunk 500ft-ot szednek az ovónők. Igaz itt minden dolgot ebből fizetünk ki mármint ami az oviba kell a gyerekeknek. Ajándékoktól kezdve a papírzsepiig. Igaz itt nem lehet haza vinni az ajándékokat hanem ők közösen kapják és ott mindenki játszhat vele és akkor nincs belőle harag.
és ha az ovó nőknek van valami ünnep akkor van az hogy a szülők össze adják a pénzt.
szerintem nagyon jól csináltad a költségvetést és igazad van nem kell milliókat beadni. Ha valaki meg akarja lepni a gyereket akkor azt igazán otthon tegye nem az ovoda ami erre való.

Syg!
Kérlek ha olvasol minket akkor egy nagy kérdésem lenne.
Milyen homeós bogyó van felfázásra?????????
Nagyon fontos lenne.
Előre is köszi.

Merre van mindenki?

Ma még jövök

Kép

Kép
samchee

Hát senki nem jár erre?

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Ez a babanet egyre érdekesebben működik. Délelőtt arabórán voltam (most ez a legújabb, amit kitaláltam, olyan fél éve tanulom), és mire hazajöttem, már nem működött, egészen mostanáig.

Szóval nov. 19. a börze. Akkor leszek pont 8 hónapos terhes, hát nem tudom. Mondjuk én ugye még Pesten élek, sokat nem kell utaznom hozzá, és bármikor 20 perc alatt otthon lehetek.

Sam,
a lakással kapcsolatban tök jól állunk. Ma volt az értékbecslő, pénteken hívott, bemutatkozott, hogy XY a Benedek Kft-től. Már majdnem átadtam a férjemnek a telefonom, mert neki is így hívják a munkahelyét, azt hittem őt keresik valamiért az én telefonomon. Aztán ma volt a csajszi, felmért mindent, a férjem meg kíváncsiságból felment a másik emeleten dolgozó kollegáihoz (őket nem annyira ismeri), hátha tényleg kollegák a csajjal. Kiderült, hogy igen, a nő pont akkor ért vissza Kecskemétről. Kicsi a világ... így szerencsére meg tudtuk neki mondani, hogy mi legyen a vége:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz
Ahogy te oldod meg, az teljesen korrekt. Mi is kapunk listát, csak az nem az elgondolást tartalmazza, hanem a már megtörtént kiadásokat. Az a baj, ha meg „pufogni „ kezd az ember, akkor rögtön megkapja, hogy el lehet vállalni az szmk-t és lehet jobban csinálni. És ahogy azt már írtam, mindenki lapít az szmk választásnál.

Kecsone
Gratulálok a keresztelőhöz, és a szép gyarapodáshoz. Teljesen nyugodt, kiegyensúlyozottnak tűnik Kata. Nagyon aranyos Kép

Sam
Nálatok is jól működik az szmk. A sulis szmkások tanulhatnának tőletek, mert nálunk pont a gyerkőcökre nem jut. A tavalyi osztálykirándulást is külön be kellett fizetni. Jó, ez oké, de hogy egy nyamvadt fagyira sem tellett, hát háborogtunk egy páran.

Syg!
Pajzsmirigy problémákra is van homeos bogyó??? Nagyon érdekelne!!!

Én sem tudtam feljönni tegnap délután.

Kobodu
Köszi a linket, felvettem velük a kapcsolatot. Először is egy elég terjedelmes kérdőívet kell kitöltenem. Ahogy válaszolgatok a kérdésekre, szépen lassan rá is jövök, hogy miket szúrtam elKép. Még egyszer köszi!

Tényleg nagy a pangás itt!

Én is kipangok a konyhába. Kihasználva, hogy Zsombi alszik, előkészítem a főzést!
patriot

A pufogni szó előtt és után lévő akármi idézőjel akar lenni.
patriot

Sziasztok!

Nagyon haragszom a babanetre most.
Tegnap annyiszor akartam írni és nem sikerült.
Képzeljétek el végra Hanna ínyén is látom a kicsi fehér fogacskát.
Igaz nem törte még át az ínyét de már látszik hogy ott vanKépKép
Nem tudom miért de én már annyira várom az első fogacskát, emlékszem Boginál nem volt ilyen izgalom...

Én biztos hogy megyek a börzére Adrival.
Vagyis legalábbis eddig még úgy van hogy megyünk.
Szeretnék egy két okos dolgot megnézni és vásárolni.

Írjatok ma sokat

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Ez a babanet engem is kiakasztott tegnap...

Sam,
Ilyen börzén még soha sem voltam, bár régen én is sokszor terveztem.

Lina,
Miért tanulsz arabul? Csak úgy?

Kecsone,
A keresztelős képek nagyon szépek. Kis Kata ilyen nyugodt volt végig?

Én 3 napja "alig élek". Kép Nem köhögök, nem vagyok lázas csakorfolyás és érthetetlen gyengeség... Dani vasárnap délután mamiéknál maradt és tegnap este hozták vissza.
De az anyukám amikor meglátott, közölte : "apa szedd össze a cuccokat és hozd Danit, azonnal indulunk vissza". Annyira aranyos volt... Kép
Mintha vmi Vészriadó lett volna...Kép

Persze anyukámnak az ÉLETE a Dani, nehogy már itt hagyja "ebbe a fertőbe". Na mindegy, jót nevettünk rajta.Kép

Dani pedig édesen integetett és puszikat dobált Nekem és az apjának és szépen elhagyta a "veszélyes zónát" KépKépKép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
ez az arab úgy jött, hogy akartam valami olyan nyelvet tanulni, amit Magyarországon kevesen, de a világon sokan beszélnek. Van benne egy olyan hátsó szándék, hogy esetleg ezt egyszer még jól megfizetik. Ilyen nyelvtudásra ritkán van szükség pl. munkahelyen, de ha igen, akkor nagyon, és általában jól lehet vele keresni. Nem mondom, hogy egyszerű, de most nagyon ráérek:-)

Kati, nagyon aranyos a picilány, sőt a nagyobbak is:-) Ilyen korán szoktak már keresztelőt tartani? Ebben nem vagyok járatos, én nem vagyok megkeresztelve, de Lilit szeretném, ki tudja, mit szeretne majd később, pl. nekem is nagyon bonyolult lett volna a templomi esküvő...

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
Te gyerköceid teljesen kigyógyultak? Mindenki jól van?
Az ovi focis telefonszámot köszi, a férjem meggyőzött hogy Dani még kicsi, majd tavasztól talán ha egyátalán lesz hozzá kedve.Bár biztos! Kép

Seriff,
Veletek mizujs? te is régen írtál?

Nem beszélve Syg-ről, Mino-ról, Lili-ről (na jó neki most van "felmentése") Beáékról...

Tényleg Bepáról tud vki vmit??? Minden rendben velük? Mikor jöhetnek vajon haza?

KépKép
KépKép
nana09

Nana!
nagyon sajnálom hogy beteg lettél. Biztosan nagyon hiányzik a pici fiadKép de legalább ő is kimamázza magát.
És amikor hazajön akkor nagyon fogtok egymásnak örülni és nagyon el lesz kényeztetveKép
Nem akartam gonoszkodni, bocsiKép
Nem tudom hogy a többiekkel mi lehet de most nagyon pang a társalgó.
Bepáról nem tudok semmit sajnos...

Kép

Kép
samchee

Sziasztok, tegnap nem bírtam feljönni, ma délelőtt meg oltáson +mérlegelésen voltunk. Hoztak egy kislányt aki nagyon sírt, hát Hanci is rákezdett, így a kislányt ki is vitették, h nem hergeljék be nagyon egymástKép! Na azért volt sírás szuri közben is. Egy hét alatt nőtt 1.5 cm-t, és hízott 13dkg-t, és a védőnő tanácsára próbálkozhatunk az almával Kép. Szóval jól vagyunk, fogacska úton van, én már éreztem a kis recéket is, ahogy betettem az ujjamKép.

Nana, jobbulást Neked!

Sam, ne mérgelődj a babanet miatt, tavasszal volt, h napokig nem működött, de legalább hetente egyszer tuti beoffoltKép!

Patriot, és tudtak ajánlani kméti tanácsadót? És a kérdőívet emailben küldték bvagy hogy? Remélem, megoldódnak a gondok!Kép

Kati, klasszak a képek nagyon, én sem tudtam, h iyen picikéknek is van keresztelőKép! És szépen gyarapodtok!

Hogy írígylek mindenkit, aki nem "szenved" a dekákkal KépKép!

Lina, arab klassz, de baromi nehéz lehet, még írni is a másik irányból kell, + tök idegen betűkkel, nem vagy semmi!Kép

Roz, keresem a képet, keresem!

Kép
seriff

Sziasztok!

Sam, olvastalak tegnap -ill. a férjem-, de írni nem tudtam. Köcsög Babanet miatt.
Húgyúti panaszokra a Cantharis 15CH-ban, napi 3*5 golyó. Elméletileg ez a legjobb. Meg a feketeribizlilé.

Patriot, sztem nincsen Kméten szopitanácsadó, de ők többnyire amúgy is telefonon segítenek (www.lll.hu). A lenőtt nyelvecske viszont tuti okozhat szopiproblémát, sztem gyorsan csináltassátok meg! 1 mp az egész és nem viseli meg a babákat. Csak azt nem értem, miért nem csinálták meg rögtön a kórházban...
Sánta Beát tudom ajánlani a fül-orr-gégén, őt szeretik a gyerekek. Van magánrendelése is, csak nem tudom hol.
Leona még sosem aludta át az éjszakát, mi attól fényévekre vagyunk. Ebben már nem is reménykedek, először talán azt kellene elérni, hogy csak 3* ébredjen fel.
Biztos van hormonproblémára is megoldás, de ahhoz homeopata kell, én kevés vagyok.

Roz, aki a konyhabútorunkat csinálta, nagyon tudom ajánlani. Én Leo bútorait is vele fogom csináltatni.

Nana, gyógyulj meg! Parancs!

Meddig nem szabad epret enni? (közben fel kellett venni bömbikét) végig, amíg szoptatok? tele van a fagyasztó eperrel, a tejcsinek meg már nincsen hely.

lina, nem semmi lehet az arab nyelv. nekem sajnos az egész arab világ nem szimpi. nem általánosítok, mert ismerek nagyon-nagyon normális arab fickót, de nem szeretnék ott nő lenni. olvastad a fátyol mögött sorozatot? sztem megdöbbentő.

puszi
éva

Kép
sygnum

sam, seriff, megosztom veletek, mit olvastam hozátápi ügyben. azoknál a babáknál ajánlott 4-5 hósan elkezdeni, akik túl gyorsan híznak, mert a zöldségek, gyümölcsök kalóriatartalma alacsonyabb a tejénél.
meg még 1 tanács. ha gyümivel kezdtek, akkor később nem biztos, hogy a zöldségeket el fogja fogadni, mert a gyümi édesebb. én először csak zöldségeket fogok adni, csak aztán a gyümiket.

Kép
sygnum

Syg,
Szerintem végig nem szabad epret enni amig szoptatsz.
Sőt, mi Daninak is csak 1,5 éves kora után adtunk és csak 1-2 szemet. Pedig imádja. Kép

az egyik ismerősöm adott a 13 hónapos lányának... Szegény kislány tele lett szörnyű ronda vörös foltokkal... Kép
...

KépKép
KépKép
nana09

Ez így igaz! (mármint amit Syg a zöldség-gyümölcs dologról írt)

KépKép
KépKép
nana09

csak egy sorra nem is olvastam rohanok

bepáék otthon vannak szomorkás volt a hangja vagy csak fáradt nem tudom jól vannak de a kicsi anitb.kap mert zöld volt a mazatvíz

Kép

Kép

Kép
roz23

Syg!
Köszi a hozzátápival kapcsolatos infót.Szerencsére Hanna vegyesen eszik gyüómit és zöldséget is.
De a favorit a sütőtökKép
És köszi a felfázással kapcsolatos infót is. Már nagyon vártamKép
A patikában egy csupa gyógynövényekből álló Herbária készítményt adtak apának mert azt szerintük lehet enni szopi alatt.
De a tájékoztatón meg az van, hogy szopi alatt ellenjavalt. Nem merem bevenni pedig nem is volt olcsó.
Szerinted kinek van igaza?

Seriff!
Mekkora Hanci?
Hogy viselte a szurit?

Nana!
hogy érzed magad?

Kép

Kép
samchee

Sziasztok,
én még epres, málnás csokit és fagyit sem eszek, amíg szoptatok, ill. amíg a babónak nem adok.Ez nálunk is másfél év. A tali után elnyalt fél gombóc fagyitól Emesének kijöttek a pöttyei.

Szaladok, majd jövök!
Ja, Lackó hazajött a túráról, elég szar idő volt, és kipurcantak, de szép volt. Tavasszal már mehetünk együtt a gyerkőcökkel! Hurrá!Kép
Puszi

Kép

Kép
kobudo

És ha megfőzöm az epret? Mondjuk krémlevesnek?
A kórházban azt mondta a csecsemős, hogy csak 1 hónapig nem szabad. Ennek én nem sok értelmét látom, én is úgy gondoltam, h vagy semmikor vagy mindig lehet enni.
Tul.képpen miért nem szabad? A pöttyöket tudom, de ez egy allergiás reakció lenne?

Nana, azt tudom, h a gyerkőc 1,5 éves kora előtt nem kaphat ilyen erős allergéneket, de hogy én se ehetemKépKépKépKépKépNagyon szomorú vagyok.

És akkor mit csináljak a rakás eperrel a fagyóban? Ráadásul pont kimaradtam az eperszezonból, mert akkor született.

Sam, ha adsz egy e-mail címet, legközelebb ott tudok válaszolni, ha a babanet nem is működik akkor is.
Mindenre ráírják, hogy terhesség és szopi alatt nem szabad, de a letöbbet szabad enni-szedni. Milyen gyógynövények vannak benne?

Kobudo, kellett útlevél vagy elég volt a személyi?
Csokit sem szabad? Én pont most ettem, pedig nem rajongok érte, de a narancsos-kekszes Tibi túl finom volt.

Patriot, kérdezted, hol lehet rólunk képeket látni. Itt:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=12820
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5871&page=1&image=139189
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=13340

Kép
sygnum

Nana
Jobbulást!!!

Seriff
Nem tudtak kméti tanácsadót ajánlani. A kérdőívet a honlapukról kellett letölteni. AJÁNLOM BÁRKINEK, AKINEK ILYEN JELLEGÛ PROBLÉMÁI VANNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Roppant tanulságos, mert tényleg rájöttem az okokra. És ami még érdekes, hogy kérték, mielőtt elküldöm a kérdőívet, tanulmányozzam át az oktatóanyagukat. Képzeld, teljesen szóról szóra leírták a hibáknál azt, ami miatt itt tartunk, és rögtön alatta ott van a lehetséges megoldás. Hát nagyon sok türelem kell, az már tuti. Így egyenlőre nem küldöm el a kitöltött kérdőívet, próbálkozok pár napig, hátha lesz valami javulás. Azt írták, hogy ha a tej már szinte el is apadt, akkor is vissza lehet hozni. Tök jó! Na majd meglátjuk! Rajtam nem múlik!Kép

Annyira elszánt vagyok, hogy ma még csak 1* pótoltam KépKépKép

Syg!
Én is úgy tudom,hogy nem szabad eprezni! Egyébként hogy bírod? Leona mindig szopizik amikor ébred éjszaka?

Teljesen fel vagyok háborodva!!!!!!!!! Képzeljétek, most ért haza a fiam,és ahogy öltözik át,látom ám hogy tiszta kék-zöld a karja!!! Kérdezem tőle, hogy mi történt??? Nagy nehezen, szedtem ki belőle, hogy a tesi órán a 8.-osokkal együtt öltöztek, és az egyik a karjánál fogva felrángatta és arébb lökte, azzal, hogy ez az ő padja, a gyerek meg menjen onnan! Hát ilyet! Tiszta brutál már ez a világ! Nagyon dühös vagyok! Valószínű bemegyek a suliba. Tudom,hogy vannak nézeteltérések, de azért ne látszódjon! Nem????????? Ti mit tennétek a helyemben?????????????
patriot

Sziasztok, Syg és Patriot miatt nem tudtam az előbb írottakat feltenniKépKép!

Syg, a kórházi csecsemősök 1-2 hó epermentességet mondtak, azt is amiatt, h a gyomruk nem tudja feldolgozni, és nem az allergizáló hatása miatt, egyébként anno 3-4hósan én is kaptam, és no problemo, persze Hancinak nem adnám, de te kipróbálhatod sztem.És csokit is ehetsz, asszem Kob az epres csokira gondolt, na de ami valódi eper azokban van, az semmi. És sztem a 3hósnál régebbi tejcsit kidobhatodKép:Hála az égnek, h eddig sem kellett!

Szóval, értem én, h a gyümi édesebb, de ez az alma savanyúKépKép.

Sam, Hanci 19hetes+2napos, 5070g, 61.5 cm, icipici TücsökKép.Szurinál sírt,mert volt egy másik baba aki szintén, így beherelték egymástKép.Most csupa almalé a rucija, nincs az az előke,ami a rucikat megóvná,igaz?!KépKép

Patriot,ez nagyon durva, de mit tudsz tenni?

Bepának jobbulást!

Olvastam egy tök jó könyvet, ajánlom mindenkinek:Tony Parsons Családban maradKép.

Kép
seriff

nekem az anyukám ugy csinálta hogy meghámozta az epret, mert ugye a magjai a kis "gonoszak", de én ugyse mertem enni amig szoptattam.

Ja és Syg mégegyszet ezer hála a gyógytornász segítségért. Hétvégén örömmel hallottam hogy az unokatesom végre eljár. Kép (az már mellékes hogy lehet hogy nem a torna motiválja Kép)

KépKép
KépKép
nana09

Roz, ez most szombaton készült.Kép

Kép
seriff

Nana, látod tudom én, kihez kell küldeni a srácokat.Kép Lányokat máshoz küldenék tornázniKép

Hát én kipróbálom az epret, meglátjuk, mi lesz.

Leona éppen lecsavarta az apja orrátKépKépKép

Seriff, ha nem muszáj, én nem dobnám ki a tejet, jó lesz az "főzeléknek". Éppen most olvastam, hogy több, mint fél évig fagyasztható. Nővérem is tovább fagyasztotta.
Éppen a napokban gondolkoztam, hogy én legkorábban januárban fogok elkezdeni hozzátáplálni. Azaz 7 hónaposan. Ha addig kitart a tejcsi, de ahogy most állunk, szerencsére kitart.

Patriot, milyen kérdőívről van szó? Nem olvastam el vmit?
Én is bemennék a suliba, nem hagynám annyiban.

Amiket itt olvasok, az alapján én elvállalnám az szmk-t és akkor nem lenne aranylánc és tsai.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Ez az eper dolog komoly?????? Mondjuk mire újra lesz, addigra Lili kb. 5 hónapos lesz, akkor már ugye lehet??????? :-)
A tatárbeefsteaket is alig birom ki, nagyon szeretem, de a terhesség alatt elvileg nem szabad nyers dolgokat enni:-( És az epret is nagyon szeretem!!!

Syg, nem olvastam a könyvet, bár már magából a nyelv szerkezetéből is lehet következtetni az ottani viszonyokra. A tanárnéni ot élt, egyiptomi férje volt, azért szokott mesélni...
Mondjuk ha hazaköltözünk, nem is biztos, hogy tudom folytatni, mert ugye csak ezért feljárni Pestre...

Ma úgy kiakadtam, akartam valami felsőt venni, ami jó rám, és mondjuk hosszú ujjú, így őszre, akárhány kismamaruha boltba bementem 5000-nél olcsóbbat nem láttam. És az csak egy egyszerű pamut pulcsi, nem különb, mint bármelyik másik XL-es modell egy akármilyen boltban. Kecskeméten nincs valami jó hely, ahol normális áron lehet kismamacuccokat venni?

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok Kép

alig tudtam végigolvasni Kép

seriff
de édessek vagytok pont ilyennek képzeltelek csupa mosoly vidám csajszinak

nana
jobbulást neked mi jól vagyunk niki bőszen ovizik már 2. napja ma volt egy kis sirdogálás

kob
sokat jártok turázni kamilla is volt már merre szoktatok menni ?

lina
kismama bolt passzolok én mindig xl méretet vettem és kész
de talán az alföldi emeletén mintha lenne nem tudom

sam
te hogy oldod meg ezt a behordást én már kivagyok ettől midenki napja káosz 2 nap óta ráadásul a fogacskánk a küszöbön

beáék
hol vagytok ???

syg .
eper szintén passz én az epém miatt nem ettem tapasztalatom nincs de talán ha szitán átszűrőd a magtól nem okoz gondott

az én fejem meg 3 napja fáj hogy mitől nem tudom remélem nem leszek olyan mint anyu Kép
ma kiosztottam az csoportpénz kalkulációt is várom hogy mit reagálnak a szülők kicsit vártam az óvónénitől hogy odaböki hogy jó ötlet vagy valami mert sokat dolgoztam vele elmentem a játéknagykerbe os körülnézni hogy mit mennyiből tudok kihozni megirtam kiszámioltam lefénymásoltam ... még annyit sem mondtak hogy menj odébb na mindegy csak most nem tudom hogy ezt azért csinálták mert szerintük felesleges vagy valami nem tetszett deakkor miért nem szól nak na mindegy majd kapom a névtelen hozzászólásokat az ötlet dobozba amit a szekrényünkbe csináltam Kép Kép

ja patriot

én mint anyatigris bizti bemennék de vége lenne a 8. gyereknek sőt tuti hogy az anyját is felhívnám és az is tuti hogy ugy mennék hogy mialatt órájuk van és mindenki előtt elmondanám hogy minlyen gusztustalan dolgot művelt és szégyelheti magát én sajnos ilyen vagyok csendes de az igazságtalanságotnem tűröm és ha gyerekemet bátják utálom és aki megteszi VÉGE

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok minoról tudtok valamit ?? lefogyott ez hülye tecsim és még felhívni sem tudtam hogy jól vanak e vagy csak én vagyok ilyen dili hogy aki pár nepig nem ir ,már azt gondolom bajvan és zaklató sms eket küldők Kép Kép igyaz kob. syg . Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

hu szét robban fejem már 4 órakkor elzárták a vizet azóta semmit nem tudok csiálni most át megyük anyukhoz mert mostmár ákinak jön a kajcsi idő és még ásványviz sincs itthon hogy kaját csináljak neki hu belegondolni is rossz mi lenne veleünk akár 1 napig is viz nélkül Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali!

Roz!
Minoékkal minden OK. Ma volt erre, de csak éppen megállt és már rohant is. Kép Nagyon pörgött.

Ma voltunk Tescoban. Van már téli cucc. Overáll 4000 Ft. Elég jónak tűnik . Egy 86-ost vettünk is. talán a tél végéig kibírja.

Lilla ma ismét 8 után aludt el. Reméljük így csak reggel 7-8 között kel fel. Most 3 napig rállt arra, hogy már 6-kor lefekszik, de az nem volt jó, mert akkor már korán felkelt enni.

Ezt ismeritek ? www.babashop.hu Vannak klassz dolgok.

Jó éjt

KépKép
KépKép
sbea

Syg,
csokit lehet enni szerencsére Kép Kép Mi lenne velünk nélküle!! Szerintem próbáld ki az epret, másnap látszódni akellene a hatásnak Leon. Ha nincs semmi, akkor nyugodtan egyél. Kamillán is, meg Emesén is látszott, én ezért nem ettem, Kamilla is majd 2 éves volt, amikor először kapott, nem késett le semmiről, most már IMÁDJA!!
A kérdőív pedig a LLL honlapon volt, a segítségnyújtásnál. Kérték, hogy mielőtt telefonál Nekik valaki, töltsék ki. Erre gondolt Patriot.

Seriff,
nagyon csini vagy, jó volt látni, így majd be tudunk azonosítani a köv. talin.

Roz,
nem semmi ez az szmk dolog. Mi 1000Ft-ot fizetünk félévente, plusz 500 ft a csoportpénz havonta, és 2000 egy évre az írószerekért. Így semmit nem kell vinni, még oviszsákot is csináltak. Jó ötlet a költségvetés, szerintem szóhoz sem jutottak, amikor meglátták, hogy ilyet is csináltál Kép Kép Kép

Bocs, hogy csak ennyi, még dógom van...

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Sygnum!
Nos először az eperről. Én úgy tudom hogy amíg egy hós a baba addig nem lehet egyáltalán és utána kell apránként próbálkozni hogy eheted e vagy nem.
Én megmondom őszintén hogy először krémlevesként ettem és most már a fagyóból is vettem ki és ettem. Hannának semmi baja nem volt, se pötty se semmi.
Szerintem nyugodtan eheted nem hiszem hogy ilyen idősen lenne baja tőle.
A gyógyszerben van:-medveszőlőlevél
-cickafarkfű,csalánlevél
-apróbojtorjánfű
-mezei zsúrlófű
nyírfalevél kivonat
Szóüval ezek vannak benne.
Meg azt akarom még megtudni hogy melyik az a gyógyszertár ahol a homeós dolgokkal nem néznek hülyének?
Mert elkezdtem vissza keresni és nem találom. Komolyan bementem és a patikus komolyan majdnem lehülyézett azért amit kértem.
Az emilem:samchee@freemail.hu
Köszönöm szépen!

Roz!
nekem szerencsém van a hordozással mert nálunk ha apa nincs itthon ésnem tudjuk hozni vinni akkor apósom jön és elviszi meg hozza.
Úgy látszik nálatok víz nálunk,áram. nagyon dühös voltam mert nem is jelezték hogy á. szünet lesz.

Seriff!
Sajnos nem igazán van olyan előke ami annyira megvédené hogy véletlenül se legyen olyan a rugi.
Hiszen mi ahogy eszünk a kezével hozzáér és már keni is szét.KépKép
Én ajánlom a jó kis folttisztító porokat.
Hanci nagyon édes olyan tündérien néz.

Ma még jövök írjatok sokat.
Megyek lámpázni hátha javít valamit a helyzetemenKép

Puszi

Kép

Kép
samchee

Syg!
Ezt a kérdőívet töltögettem.
www.szoptatasert.hu/letolt/egyeb/nem_eleg_tej_anamnezis.doc
Köszi a linkeket! Megnéztük a fotókat. A nagy fiammal itt olvadoztunk a gép előtt, hogy milyen tündér ez a kis csaj. A habos kép kapta az első helyezést (ahol a buksiján van a hab). Úgy látom, hogy nagy gyerekek vagytok a pároddal! Aranyosan elbabázgattok Leonával.

Lina!
Én sem vásároltam kismama boltba, mert iszonyat árak vannak! Arról nem is beszélve, hogy csak igen rövid ideig tudod hordani a kimondottan kismama cuccokat. Én arra törekedtem, hogy olyan ruhákat vegyek, amit a szülést követően is tudok hordani. Sikerült!

Nem tudom, hogy ismeritek-e azt a butikot, ami a Márc. 15 u-án van, a sárga aljú 5emeletesek alatt (szemben a zöld garzonházzal) ? Ott teljesen jó minőségű rucik vannak, és elég alacsony áron.

Roz!
Holnap reggel tud a párom vigyázni Zsomborra, és akkor bemegyek a suliba. KépLaca ( a nagy fiam) kérlelt, hogy ne menjek, mert mindenki rajta fog röhögni! Ez viszont hülyeség, szerintem nem fogják kinevetni!? Végül is nem az iskolát okolom, de muszáj fellépni ezek ellen. Annyira utálom, és értelmetlennek tartom az erőszakot!!! Persze tényleg nem tudom, hogy mi lenne a megoldás. Valahogy viszont tudatosítani kellene, hogy nem ez a helyes viselkedés. Kép
patriot

Halihóóó!
Merre van mindenki mostanában?
Pang a társalgó...Kép

Kép

Kép
samchee

hát még egyszer probálkozom ma már 3 üzit irtam és egy sem ment el

patriot hát igen sajna benne van hogy kinevetik majd de ezt az osztály előt is el kell mondani hogy ez nem nevtséges hanem nagyon veszélyes és ők ezt sajnos amint látjuk nem érzékelik én biztos hogy valami nagyon megbögetős dumát mondanék nem megbátanám a gyereket hanem arra késztatném hogy gondolkodjon el hogy mennyire veszélyes dolgot művel és attól hogy ő 8.os vagy nagyobb nincs joga ehez de ezt majd látod e hogy tudod elintézni

jaj mennem is kell Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

SOS!!!!

Zsombika kikészít! Segítsetek!
9-kor kajcsizott utoljára. 9.20-10 aludt, majd felébredt, és csuklani kezdett. Azóta nem tudom megvigasztalni, eleinte sikerült, még "beszélgettünk", meg kacarásztunk is, de kb 11-től csak ordít. Próbáltam etetni, ciciből is majd üvegből is. Tisztába tettem. Felhúztam a kedvenc játékát. Megkínáltam teával. Sétáltam vele... SEMMI ! Most is ordít.
patriot

Tegnap ugye elég sok anyatejet kapott! Csak nem az a baj??????????????????????????????????????
patriot

hahó!!! van itt valaki???
patriot

merre vagytok ma csajok ?

tegnap sikerült elmenünk kiválasztani a parkettát és a színeket áki szobája pasztel zölda lányoké pedig mély bordó lesz fehér mennyezettel és fehét diszcsikkal a holkerben szóval alkulunk hívott az ablakos és azt igérte péntekig be lesz állítva az ablak ma ugyan csütörtök van és nem bizom bene hogy 1 nap altt ennyit lendülne dolog de bízzuk benne

egyébként ma olyan nagyon semmi hangulatom sajnos tegnap apával arra döntésre jutottunk hogy mostmár erőt kell vennünk magunk és ami kis kedvenc flafi ( ezt angolul kellene de nem tudm hogy irják azért irtam igy ) el kell otatni sajnos nagy öreg már 10 éves de olyan rossz ezt igy leirni és kimondani a hátsó lábaira alig tud már ráállni szóval neki csak jobb lesz de egyszerüen rossz elképzelni nélküle az udvart sajnálom szegényt de nincs más választás és hidjétek el ez nagyon-nagyon nehéz döntés volt kicsit biztam benne hogy magától elaszik és akkor nem fog enyire fájni de nem igy lett ugyhogy sajnos ma mennek apával a doktorbácsohoz Kép Kép Kép

meyek is kicsit meg szeretgetem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!
Nagyon sajnálom hopgy ezt kell tennetek, de hidd el hogy ha tényleg öreg és beteg akkor jobb ez így neki mint hogy még egy ideig szenvedjen.
És sajnos ki kell hogy ábrándítsalak de ma még csak szerda van, szóval az ablakosnak is van két napja....Kép
Csajok meg Áki hogy vannak?
Óvoda tetszik a nagylánynak?

Patriot!
Megmondom őszintén nem tudom mennyi idős a picikéd.
Nagyon könnyen lehet hogy vagy pocak, vagy pedig fogzás.
Nem hiszem hogy az anyatej okozna gondokat, szerintem inkább a pocakfájás, mert a srácoknál sokkal több ideig tart ez a gond de erről talán Nana tudna mesélni.
Próbáld a karodon hasra fektetve sétálni vele és a hátát simizni. Ez nálunk mindíg bevált...

Kép

Kép
samchee

Sziasztok, mi vagyunk, és olvasgatok is, csak írni még nem volt időm, vagy amikor lett volna,Apa hazaért és elfoglalta a gépet KépKép.

Patriot, sírás tuti nem a tejcsitől van,csak szeretgesd!

Roz, sajnálom a kutyustKép.És tényleg csak szerda vanKép!

Kép
seriff

Sziasztok!

Itt vagyok én is, reggel óta olvaslak benneteket, de olyan idegbeteg vagyok, csak járkálok a lakásban, belekapok mindenbe, ...
Még csak egy hete, hogy beadtuk a lakáshiteligénylést, de a bank máris szórakozik. Plusz papírokat kér, ami még nem is lenne baj, de 8 évvel ezelőttieket!!!! Na most nagy valószínűséggel ez már nincs meg apunak, mehetek haza, újra földhivatal, sorbanállás, illeték...
És mikor kérdeztem, hogy elévült dolgokat ugyan miért is kérnek, akkor a pasi közölte, hogy neki erre nincs ideje, és vagy beszerzem, vagy nem. Aztán mondtam, hogy ha annyira kell neki, szerezze be, hisz az eredeti feltételekben erről nem volt szó, majd közölte, hogy az pénzbe kerül. 150000Ft folyósítási jutalékot kér a bank, és nem fér bele 2000 Ft illeték????????????
Na mindegy nem panaszkodom tovább, de nagyon magam alatt vagyok. Tudom, hogy pont most nem kellene idegeskednem, próbálok is beszélgetni Lilivel, hogy ő azért növekedjen nyugodtan, remélem használ!!! :-)

Ja, és ma vagyok négy hónapos feleség! :-)

Üdv:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lányok, ez a mai azt hiszem, nem az én napom: megmelegítettem a gulyáslevesem, és egy db kanál sincs, amivel megegyem. Az összeset belevágtam egy órája a mosogatógépbe, és azt el is indítottam, még vagy egy óra még lejár, ki se tudok szedni belőle...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz, tudsz vmit Bepáról bővebben? Zöld volt a magzatvíz??? Kép
És Pici Benedek hogy van???

Bocsi, most nem tudok többet...

KépKép
KépKép
nana09

tényleg szerda van én tiszta hülye vagyok Kép Kép Kép
na mindegy akkor még van2 napja hogy az ablakosunknak remélem elég lesz ,már neki mert kb másfél hónapja csak rá várunk meg a bádogosra hogy kihjavítsa hidákat mert beázik a tető

sam
csajok hisztissek Kép Kép áki is ma egy nagyon pincurkát kitört a fogacskája a drágámnak ovi hát szo-szo tetszik is meg nem is nem nagyon akarodzik felkeni de gyébként szerti a drágám adrika meg egyrs többet beszél már 2 szvas kis mondtai vannak és hagyjál már meg a nem nagyon megy Kép meg a pukkadás lehajtja fejét felfuja az arcát és pukad ha valami nem tetszik Kép
áki meg csak kicsit fel lett szoktatavan ha elmegyek melette akkor kötelező felvenni mert ha nem végaa világnak és potyognak könnyei ma átjött a déddi segiteni dajkálni seggét én meg udvart takaritok mosok ágyneműt húzok meg takaritok ezerel

megyek is vissza

ja lina nálunk is gulyás leves van Kép és kanál is van kérsz egyett Kép de mocsok vagyok mi Kép

most esett le hogy akko nem is ma megy dokibácsihoz kutyuli hanem holnap Kép

húzok mert ezer a dolgom

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, faxolj egy kanalat!!! :-)
Amúgy nagy nehezen megoldottam, találtam az egyik fiókban egy műanyag kiskanalat, azzal próbálkoztam. Elég vicces volt, de már túl vagyok rajta. Kicsit sokáig tartott...

Közben főztem rakott krumplit, igaz azt nem mára szántam, hanem hogy holnap a férjem tudjon vinni magával, de gondoltam, ha minden kötél szakad, max. megkezdem. Villa volt!!! :-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?