Sziasztok!
A mi kis tündérünk 10-8ig aludt, két rövidd ébredéssel, amikor is evett
. Aztán azóta ettünk megint,meg boltban voltunk
.
PAtriot, sztem bármelyik fül-orr-gégész megcsinálja ezt az aprócska beavatkozást.
Lina, nálunk is első naptól külön szobában alszik, kb a 3.naptól vn, h 1-2x ébred éjszaka, a szobája kb 3.5m-re van a miénktől. Sztem állandóan felébredne, ha egyszobában lennénk, ahogy az én férjem forog-morog álmában....
.De egyébként, igen a féléves kort ajánlják.
Kob, azt mondta, h ez még odébb lesz,mire kibújik a fogacska, na gondoltam, h nem ma, de meglátjuk, egyenlőre nincs plussz nyűgi vagy láz-kopkopkop.
Roz, az angol nyelvvizsgát még gimiben csináltam, te jó ég 12 éve. És még franciául tanultam ott, ezeket szeretném frissíteni. Újat nem nagyon, max. olaszt tanulnék. Sztem ennyi idősen-mármint magamra értem-csak a magántanár jön szóba, jártam 2 éve fr. tanfolyamra, de nem igazán volt jó, nem egy hulláhosszon mozogtunk a 16-17 éves társakkal
.
Bea, Lilla nagy úszóbajnok lesz,már látom
!És a víz tényleg kiszippantja az ember erejét-én már csak tudom, kb 8évig szippantotta az enyémet is
.
Lina, tesómék voltak a májusi börzén, még nem volt óriási hasa, csomó mindent meg tudtak nézni, meg a hordozókendőt kipróbálni, de igazából nem vásároltak és tömeg is volt.
Patriot, Nana, mikor jöttök babázni?
Syg, Sam,Lili hogy vagytok?