Sziasztok!
Élek ám, csak a szokásos elfoglaltságok...
Megint jegyzeteltem, remélem nem hagyok ki senkit:
Anita!
Szép a menyasszony ruhája, nekem ezek az abroncsos nagy ruhák jönnek be, nekem is olyan volt. Jó, hogy végül jól éreztétek magatokat, ált. így szokott lenni, ha az embernek nincs kedve a bullihoz, akkor sikerül jól.
Kata!
Köszi a táblát, mert mostanában nem szoktam magamnak számolni, hogy hol tartok, megpróbálok nem gondolni rá, ahogy ajánlottam mindenkinek, hátha megint bejön.
Vica!
Szüreti bál jó lehetett, én egyszer gyerekkoromban voltam és nagyon tetszett. Azóta sajna nem volt a környezetben lehetőség, hogy menjünk.
Az az ismerős pedig, mit mondjak, elég tapintatlan volt (finoman szólva), Angel a te eseted szintén "felejthetetlen".
Betti!
Fixáras net-hez: Nekünk externet-ünk van, az is ilyen típusú. Ja! és köszi a dícséretet Szonára vonatkozóan.
Moni!
Jobbulást, gyógyulgass. Nekem az Aspirin C pezsgőtabletta mindig segít, próbáld ki!
Ancsa!
Pé. miatt ne keseredj el, biztos igaza van Potternek és nem lesz semmi komoly baj, szorítunk!!!
Zafír!
Tudnál írni nekem priviben (vagy ide, ha mást is érdekel) a Szt. Imrés tapasztalataidról? Két kórház között vacilálok és az egyik ez.
Maminti!
Jó, hogy jól sikerültek a családi baba-bemutatások, most jön csak a java a kényeztetésnek, élvezd ki
Hajni!
Ezek a munkálatok az építkezés legizgib részei. Olyan látványosak, jó, hogy itt tartotok.
Potter!
Igen, műtöttek és ment is a pathológiára, amit kiszedtek belőlem, de mivel a baba nagyrésze a műtét előtti hétvégén magától elment, már nem volt kimutatható magzati "cucc". Bocsánat, hogy így írom, de nem tudom, hogy mi a hivatalos megnevezés. Nem tudják mi volt a baj, azzal vígasztaltak, hogy minden 6. terhesség így végződik. Gondolhatod, hogy mennyire megvígasztaltak?!
Megyek, mert kihűl a vacsim,
Jó éjt Nektek:
MSE