Eniko,
anyukam ugyanezt csinalta segites cimszoval. Egy ideig nem mertem szolni, hiszen orultem, hogy 3 baba mellett teljesen szabadon mozogtam, moziba mentunk neha, stb. Aztan meguntam, es ledorongoltam. Mondtam, hogy en nem igy csinalom, mert nem tudok mindig mindenkit felvenni. Es hogy a baba ezt ugy szokta, hogy nyoszorog stb stb stb visszaalszik. megertette. Szoval egyszerubb szolni
Edit,
latogatok ugyeben. A csaladom nagy resze el sem jott, es nem is fog. Idosek, es hat olyan nehez BKV-zni... Tomi batyjaek mar turelmetlenek voltak, nem orultem neki, de 3 hettel hazajovetel utan eljottek. 2 orat kestek. Pont etettunk. 6 eves lanyuknak nem engedtem meg, hogy megfogdossa a babakat. Igy nagyon unatkozott, es azonnal menni akart.
Nagymama, tesomek, sogornom szulei nagyon normalisan, helyen kezeltek a dolgokat. Jottek, 15 percet voltak, hoztak vacsorat nekunk (!), ajandekot a babaknak, es mentek. Tesom amikor epp itthon volt, atjott, es segitett furdetni (35 eves!)
Barataim, gyermektelenek tobbnyire, ajandek-hegyekkel jottek, kezmosas utan agyondajkaltak a babakat, ragaszkodtak hozza, hogy segitenek etetni, bufiztetni (nem baj ha lebukja a Columbia inget..
).
Kollegak a legjobbak. Korhazban meg akartak latogatni, meg szules elott. Toxemiatol felpuffedve, 160-as vernyomassal vegetaltam, anyukam se jott be hozzam, csak a ferjem. Mondtam inkabb ne, ha lehet.. Csaszar masnapjan (nekem este 22-kor volt) jon sms, mindannyian (!)jonnenek latogani. Jarni is alig birtam!!! irtam vissza, inkabb ne ma, ha lehet, majd otthon... hisz babakat sem lehet latni, csovekkel fekszenek PIC-en, en meg rosszul vagyok. Soha tobbet SENKI nem jelentkezett, azota sem. Milyen bunko is voltam, hogy nem fogadtam oket, nem?
Szoval latogato-ugyben vegyes a kep, nagyon.