Új privát üzeneted érkezett!

Te Zsuzsi,

nem merült fel Nálad annak a lehetősége,hogy csaszi, és akkor a myomádat is kikapják??
Nőtt amúgy sokat??
Csak most jutott eszembe,hogy Neked emiatt is fontos az UH.De,ha nem nyomja a babát,akkor nincs nagy baj.
angelheart

Dóri:

Nem feltétlen az az 1 hét, de senki nem garantálja nekem hogy ahhoz a dokihoz kerülök, akihez akarok.. Veszélyeztetett terhesen mindenképp 1 dokihoz akarok járni, aki ismerni fogja a kórelőzményemet és minden kínomat ezzel kapcsolatban, az nem túl jó szerintem, ha minden alkalommal félóra azzal telik el, hogy elmondom az épp aktuális dokinak, hogy mi van..

Még nem tuti, hogy hogy lesz a szülés. Az előző dokim eleve úgy állt hozzá, hogy császár, nem érdemes kockáztatni, Fekete doki azt mondta, mikor kérdeztem, hogy meglátjuk, a terhesség késői szakaszában milyen állapotban lesz a méhem, a hegeim és majd eldöntik akkor.
Függ attól is, hogy milyen metódussal operáltak.
Megszereztem neki a Nyírőből a műtéti jegyzőkönyvemet, majd kihámozza, ami fontos neki.
Én nyugodtabb lennék a császárral, az biztos, bár szívesen szülnék természetesen..
Hát majd kiderül.. Meglátjuk, mekkorára nőnek a bogyók a végére. Egyelőre van elég helye a babának, azt mondta, nincs ok aggodalomra, de én így is halálta aggódom magam 2 UH között.. :-/

Üdv: Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Dóri:
Jja.. Szóval júl végén mikor benn feküdtem egy hétig a Nyírőben, akkor vette észre a doki az egyiket, akkor volt 18 mm. 2 hete mikor legutóbb voltam UH-n, akkor kettőt mondott Fekete doki, egy 32 mm-es és egy 21 mm-es..
Ezek olyan közepesek, attól függ, hogy mennyit nőnek még.. De azt hallottam, hogy a terhesség első trimeszterében nőnek főleg.. Remélem erősen..

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Sziasztok!

Zsuzsa!

A klinikáról én is "csalódottan"jöttem ki a tegnap!
CTG után mentem a Beke dokihoz,aki nagyon hamar fogadott,de kb.2 percet szánt rám.Közölte,hogy genny van a vizeletben,adott jövő hétre időpontot és már el is búcsúzott....A CTG-ről semmit nem mondott,az én szakavatatlan szemem nagyon egyenlőtlennek látta a görbét.

Megírnátok milyen kell legyen? Mikor nézték, a kijelzőn zöld számok helyett néha narancsos meg piros számok is megjelentek.Ott rögtön kérdeztem is,de csak annyit mondtak,hogy nagyobbat mocorgott a baba.Ettől, az összefüggést, még nem értettem meg!

Szerintetek mikor tudnám kifogni a Beke doki nyugisabb ,lazább időpontját? Gondolom rengeteg dolga van,de ettől én még igényelném a beszélgetést is,szüléssel,babával kapcsolatban.
Arra is gondoltam,hogy egyszerüen így ezt megkérdezem legközelebb.De a tegnap csak lestem,hogy "ennyi?"
detti0

Detti0:
Beke dokiról hallottam máshol is, hogy elér mufurc, nem egy beszélgetős fajta, de állítólag jó szakember.
Mondjuk ettől még durva, hogy 2 perc múlva kirobogott és otthagyott.. :-/

Bennem az tartja a lelket, hogy Fekete doki eddig rendesnek tűnik, és ő a lényeg végülis.
Múltkor nagyon készségesen elbeszélgetett velünk vagy 10 percig a vizsgálat után, pedig látszott, hogy siet..

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Detti,

asszem akkor válik pirossá a szám a kijelzőn,ha a baba nagyot moccan.Emlékeim szerint így van,de majd Október pontosabban.
Különben ne izgulj,ha nem mondanak semmit,az azt jelenti,hogy nincs baj.Ha a CTG vmi nem stimmel,akkor Te már nem mehetsz haza a klinikáról.
Beke dokit amennyire én ismerem,nem egy beszédes emberke,és ha beszél,azt is alig hallhatóan teszi.Szerintem,amikor kell majd kinyitja a száját!Kép

Dóri
angelheart

Csajok!

Akkor tali hánykor,és HOL??Zuglóiak,Ti adjátok az ötletet,hogy melyik játszón?!
Zsolnay-lakópark környéke nekünk szupi lenne!Katus??!!
angelheart

Hihi! Nem is tudott kidobni a Beke,ugyanis be se mentünk az irodájába,csak ott az előcsarnokban egyeztettünk időpontot!

Kiváncsi vagyok a többiek véleményére is.Én azzal magyaráztam ezt az egészet,hogy amit kellett elmondta(genny,ujabb vizsgálat,időpont)a többire meg nincs ideje.

Törődnek a klinikán egyáltalán a LELKÜNKKEL?-ezt most komolyan kérdzem
detti0

Zsuzsa!
A myómád befele nő? Érdekes,nekem is van,de meg se említették a dokik mostanig....

Dóri,igazán örülök,hogy ha hazajöhettem a klinikáról akkor minden OK !!!A Beke dokit meg csak szóra bírom valahogy! Milyen lenne ha megkeresnénk a férjemmel mikor ügyeletes? Akkor talán több a szabadideje!

Zsuzsa,még annyit,hogy
a Fekete doki szerintem fiatal,DE épp ez előny nála,mert:lendületes és feltehetően nem agyonhajszolt még,tehát van ideje foglalkozni a kismamáival.Ráadásul most alapozza meg a hírnevét,tehát duplán érdekelt ő is az ügyben!
detti0

Detti,

Nem nagyon... Kép Sajna!

És én még örüljek, mert mindkét terhességem abszolút problémamentesen zajlott, de néha még így is hiányzott, hogy nem veszik eléggé komolyan az aggodalmaimat. Igaz, nem is hagytam magam könnyen lerázni, az aggályaimról mindig megpróbáltam beszélni, kérdezni.

Igaz, nem túl jó pszichológusok, viszont jó szülészek és utólag azt hiszem ez a fontosabb, bár tényleg nem mindegy, hogy azt a 9 hónapot milyen lelkiállapotban tölti az ember.

Kópé
Vendég

Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy pontosan mikor van kismamatorna a Tápainénál (Baross u. 21.). Szeretnék járni, de ha hívom, csak üzenetrögzítő van, azon meg csak annyit mond, hogy délután van. Segítsetek.

Ha valakit érdekel a kismamajóga, akkor tudok egy jó helyet ajánlani. Nagyon jó. 1 óra torna, fél óra relaxáció.

Scullyx
17+1

KépKép
KépKép
scullyx

Detti0:
Nem, hála az égnek, méhfalban vannak kifele, ez a szerencsém, egyelőre nem zavarják a babát, de ez sajnos semmit nem jelent, útközben derül ki minden..
A másik probléma, hogy tavaly októberben már volt egy myoma-műtétem..

Fekete doki: Igen, én is így gondolom, és ettől függetlenül látszik rajta, hogy nagyon rutinos, érti a dolgát. SZóval miatta nem aggódom. Kép

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsuzsa!

Nekem is méhfalban levő,kifele növő myómám van.Már a terhesség elején leszögezték nekem,hogy nem fogja befolyásolni a baba kihordását.Azóta nem is foglalkoztak a kérdéssel.Most már a 34.hétnél tartunk,és gondolom ha bármit okozott volna a myoma szóltak volna,hiszen majdnem 2 hetente nézték UH-n a babát!Nyugi,fog férni a babád,hiszen kifele nő a myóma,nem fogja nyomni.
detti0

Kópé!

Ez az a valamit valamiért állapot!
Túlélem,csak mégis annyira furcsa volt,hogy 2 perc alatt(de tényleg ennyi volt)túlléptek rajtam.Még kérdést megfogalmazni ill.feltenni se volt időm,máris minden jót kívánt a doki....jöhettem el!
detti0

Lányok,nekem akkor nagy szerencsém volt/van a dokimmal.Komolyan egy rossz szavam sem lehet rá,mert mindig ápolta a lelkemet is!Igaz ő az apám lehetne-korú,de tényleg olyan apáskodó volt velem a 2x 9 hónap alatt (is).

Ami az ügyeletet illeti:mint eü.-is,aki szintén ügyelt,amíg nem kezdett el babázni,azt tudom nyílatkozni,hogy egy ügyeletet sem lehet előre kiszámítani!Egyáltalán nem biztos,hogy nyugisabb,mint egy általános forgalmú délelött,főleg egy ilyen forgalmas helyen,mint ez a klinika.(Pl.:amikor én a 2.-at szültem ,20 szülés volt 24 óra alatt,csak estétől reggelig 16...)
Biztos lesz neki is nyugisabb napja,talán pihentebb is lesz egy kicsit,és talán szán Rád Detti 10 percet.Kép

Ildi,

mailnek majd este nekiülök.

Dóri
angelheart

Detti:

Jaj, köszi, ez most nagyon megnyugtató volt.. Engem úgy beijesztett az előző dokim, hogy esélyes a koraszülés meg mittudomén mi...
Az esély nyilván megvan, de ez most jól jött, hogy nem feltétlen Kép

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Trhestorna én úgy tudom,hogy hétfőn és csütörtökön 10 órától van.
Tippem:kb 9 óra felé próbáld hívni a Mártát!
Mellékek:4244,4208
angelheart

Dóri és a többiek,

Talkálkozó ügyben: Mint írtam, nekem mindegy a nap, a Zsolnai parkot nem ismerem játszótér szempontból, (arra ritkán járunk), de megfelene a helyszín.

De ha a távolabb lakók (Macskási) tudnak valami központibb helyszínt, ahova azért eljönnének, ahhoz is alkalmazkodunk!

Ki jönne még?

Kópé
Vendég

Hát az a baj, hogy nem hétvégén van... AKkor elmennék, de így nem hiszem, hogy jó lesz bokros háziasszonyi teendőim mellett.. :-(
Én dolgozom az a baj, és minden egyebet csak utána tudok megcsinálni, úgyhogy ilyesmire csak hétvégén van érkezésem..

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Tali:babásoknak viszont a hétvége SZENT!És nagyon rövid,és nagyon hamar eltelik,és nagy segítség,hogy Apa- jó esetben
itthon van!
Szóval a többségnek szerintem a hétköznap a jobb.
De remélem nem ez lesz az első és egyben uccsó találka!!!
angelheart

Kópé,

Edit,Katus,Te,én ez tuti!
Ha du. lenne akkor Kata is tud.
Többiek???
angelheart

Dóri:
Hát ez van.. Nem is mondtam, hogy tegyük át.
Majd ha nekem is lesz babám.

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsuzsa,

Lehet, hogy egyből kettőt kellene szervezni, egyet hétvégére, egyet meg hétköznapra, és akkor minenki elmegy amelyikre tud, akár mindkettőre!

Én tulajdonképpen el tudnék menni hétvégén is, pl. Apástul, és amíg mi dumcsizunk addig apuka figyel a gyerekekre! Kép

Ami a délutáni időpontot illeti, azzal tényleg igyekezni kell, amíg még van úgynevezett délután és lesz ebéd után egyből este Kép

Kópé
Vendég

Kópé:
Hát egy ember miatt nyilván nem kell felfordulást csinálni. Más az időbeősztásunk nekünk és más a kisgyerekeseknek, ez teljesen világos..
Csak örültem volna, ha Dóri nem morog le rögtön, enélkül is megértettem volna..
Na mind1.

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Sziasztok,
En is ugy mennek a talira,csak nekem igazan 5-tol jo mert 4-ig dolgozom,es barhova odaerni is ido.Ugyhogy ha delelott lesz,sajnos passzolnom kell.KépDe majd maskorKépA hetvege nekunk is szent,meg tele mindig programmal.

Kzsuzsa
Nem lehet semmi az aggodasaod de szerintme mint laikus nem sokat nonek es nem is iagazan nagyok,kar ezen aggodni sokat.En azt tartom egy agyonaggodott terhesseg nem jo a babanak,sokkal nyugtalabb lesz a baby.Persze tudom konnyen beszelek,de ha azt mondjak az UH-n,meg plane hogy kifele nonek akkor engedd el magad,minden OK lesz.Az meg hogy csaszi-e vagy nem majd kiderul,lenyeg hogy nektke a legjobb legyenKépKép

Detti
Biztos rossz napja+sok dolga volt a dokidnak.Ilyenek vannak,bar megjegyzem az enyem barmennyire is sietett,sosem razott le.Mindig mosolygott es figyelt ramKépKépBar szerinte en tulkepeztem magam terhesseg teren,neki mar nem sok dolga voltKépKép(hat csak felvagni a hasamKépKépKép
A ctg-vel sosem mentem hozza,megneztek a szulesznok+az ugyeletes doki es ha ramondtak az OK-t,akkor boldog voltamKép

Szep napsuteses napokatKép
Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa:
Hát lehetőségekhez képest azért igyekszem nem idegbajt kapni, és sokat beszélgetek a babával, mondogatom neki, hogy minden rendben lesz, csak kapaszkodjon ő is rendesen. :-)
De hazudnék, ha azt mondanám, hogy néha nem jut eszembe a rosszabbik oldala..
De igyekszem :-)

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsuzsa,

Félreértettél!!!
Én NEM HURROGTALAK LE!
Csak hát ez nyilvánvaló,hogy más az időbeosztásunk.
Amúgy szeretném,hogy aki csak tud eljöjjön,ezért is írtam,hogy remélem nem az utolsó tali lesz!!!

Én kettővel nem is merek elindulni.Csak Marcival megyünk.
Amúgy az apukás tali is jó ötlet!Még Apát is be kell erre oltani...
Akkor most mi legyen????

Katus ,

hol a túróba vagy??!!Csomagoltok?Hétvégén már jöttök???

Kataa,

szervezünk majd egyet akorra is,amikor mondjuk szabin leszel,és akkor nyugisan de. eltudtok jönni!Ok.???

Dóri
angelheart

Na, lányok!

Előmásztam.

Ma voltam a Klinián.

Detti!!!
Ma Beke dr-nak rémdráma napja lehetett tömeg szempontjából. Én kb 3 órát vártam rá, és le sem ültem, megnézte az eredményeimet, megvizsgált és már kint is voltam. Hidd el, nagyon jó szakember ő, csak mostanában tényleg irtózatosan sokan vannak a Genetikán. Vannak nyugodtabb napjai, és ha egy lista kérdéssel mész, mint én sokszor, akkor mindenre türelmesen válaszol, és ha probléma van, azt jól átbeszélitek. Tényleg nem haverkodós típus, de nem feltétlenül ez kell. Én nem véletlenül választottam őt, amikor ui. a beteg kisbabám volt, hihetetlenül megértő és segítőkész volt velünk, pedig ott bőgtem az asztalán...Szüléskor pedig nagyon határozott és bizalmat keltő, és tapasztalt. Bátran rábíztam magam.
Szerintem se ügyeletben menjetek be hozzá!

Találkozó!
Zsolnay lakópark az Öv u. és a Telepes u. sarkán van, egy körbezárt épület, belül kert és apró játszótér. Ha rossz az idő, felmehetünk hozzánk. Ha rögtön ebéd után lenne, mondjuk hétfőn 1/2 1-1 körül, az jó nektek? Még a du-i alvás előtt. Vagy mondjatok ötletet, ha máskor jobb. Detti, te tudsz jönni? Zsuzsa, köv. hétvégén lehet újra-ahogy Dóri írta, ne ez legyen az első és utolsó- csak én a "végét járom", hátha akkor már szülök..Kép

Ja, és a mai eredmény: papíron 35 hét 4 nap, mérve 38! hét, Csipiszke 3500 gr! Ma elkezdem megdumcsizni vele, hogy mostantól minden megoldásra nyitott vagyok születés ügyben.

Dóri,
Riával találkoztam, nagyon kedves, egyeztettük a teendőket.

Na, várom a találkozóról visszajelzéseket, és aki csak tud, jöjjön! Én Papucikámat is várnám, de gondolom nehéz lenne bejutnia!

Katus
Vendég

SZiasztok,
Valaki ismeri Újházi doktort, ha igen mi a véleménye róla.
kisbabát tervezünk és őt szeretnénk orvosunknak.
köszi
kumpibogar

Katusom,

mi pont 1 óra felé alszunk el...Kép
Ki mit szól a délelötthöz???Hmmm??Fél tíz körül kinek mit csinál (nak) a gyermeke(i)???

Dóri

Este egyedül leszek egy darabig,jövök majd vissza!!!
angelheart

Jajjaj,

Liza de. is alszik, pont 1/2 10kor kezdi...Akkor esetleg 4 után??? Így talán többen csatlakoznának.

Kumpibogar,

tavaly bent feküdtem egy hétig, Újházy dr volt a megbízott ov. pont, fiatal és nagyon udvarias orvosként ismertem meg őt.

Katus
Vendég

Ok,nekem az is jó,Addigra felébred a nagyfiú,elkészülünk és indulunk.Ha Apa itthon hagyja a kocsit akkor azzal,ha nem busszal,hamar ott vagyunk.
Többiek??
Kópé,Edit gyerekek??!!Kataa,így Ti is tudtok jönni??
Remélem jó idő lesz,és akkor nem kell Katust terhelni azzal,hogy fölvonulunk hozzájuk.
Egy téli tali lehet nálunk is,ha hideg van,akkor szabadban nem olyan jó...
Én már be vagyok zsongva!
Mit vigyünk???Kis rágcsálnivalót a gyerekeknek??Mindenki magának,meg a gyerekeinek,vagy hogy legyen??Jó,tudom,ez nem a zabálásról fog szólni,de ha "éhes" egy gyerek,akkor az nyűgös is tud lenni...

És a kismamik??
angelheart

Katus,

Jókora ez a baba! Kép Tényleg igyekezni kell találkozó ügyben...

Nekünk is úgy alakul a napirend, hogy kb fél egytől 3 ig tart az alvás (már ha van),úgyhogy nekünk jó a délelőtt és a 4 utáni is, csak ezzel tényleg sietni kell, mert egyre hamarabb van sötét. De miután ez az alvás sajnos kezd eléggé rapszodikusan alakulni, akár az 1 óra körüli is jó, legfeljebb majd este nehezebb lesz elviselnem Zsoltikámat, de ez már legyen az én gondom Kép
A kicsi meg egyelőre akárhol elalszik a babakocsiban.

Reméljük az idő is jól alakul.

Többiek? Zsuzsi? Várandósok? Javaslatokat kérünk!

Kópé
Vendég

Dóri, Kép Na ezt egyszerre írtuk, csak én kihagytam a kaja ügyet, pedig én is gondoltam rá!

Kópé
Vendég

Kópé,

én picit gyorsabb voltam...

Akkor részemről lefixálva a du.-i időont.Így talán többen tudunk jönni!
MINDENKINEK OKÉS????!!
angelheart

Kormosmzs!

Szomorú vagyok,hogx Ti nem jöhettek,de ez érthető!
Csepel messze,Albert pici,megértünk!
Csinálunk sok-sok képet,és dobjuk őket ide fel,hogy lássad őket!És a többieknek is,akik nem lesznek ott!

Hoa,Sszo,Katicuska és a többiek,mi van Veletek???

Hugibabát már említeni sem merem...

Dóri
angelheart

Ildi,

már nagyokat pislogok,fejem leesik...ha nem haragszol,most nem írok.De nem felejtem el!!!

Katus,

írok majd Neked is!!!
Pesten is tudsz gépezni???
Ria tényleg egy tündér!!

És még valami,hogy Mindenkinek jó éjszakája legyen:
Kép
Olyan meghitt,nem???!!

Dóri
angelheart

Katus Kép
Ma délelőtt én is ott voltam a genetikán (én ugyan nem Beke dr-hoz járok), tényleg nagy volt a tömeg, de szerencsére hamar végeztem, mert csak receptet írt fel az orvosom.

Dóri Kép
Nálunk Balázs kb. 11-től szunnyant 1/2 v. 2 - óráig, utána gyorsan megebédeltetem és már indulásra készek is vagyunk. Teljesen jó nekünk a helyszín, majd megnézem a térképet hogy pontosan hol van, de gyalog szerintem ott vagyunk 20 perc alatt (addig is sétálunk Kép)
Lehet hogy nem olvastam precízen - küzdök a hányingerrel Kép(( mert bevettem ezt az apasztó gyógyszert - végül is melyik napról van szó?
A kép tényleg aranyos Kép

Pussz
Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

köszi az infot katus.
kumpibogar

Tényleg,Edit is kérdezte,hogy akkor melyik nap??,Hétfő ,vagy kedd???
A du. akkor biztos.Mi 4 körül tudunk csak menni,de aki tud hamarabb az mehet-szerintem.
Hozzászólások???

Dóri
angelheart

Kzsuzsa,

olvastam,hogy megszerezted a műtéti leírásodat,meg a többi...
Hát igen,megértem,hogy inkább spontán szülnél,de majd fekete doki eldönti.Én is azt mondom,hogy a csaszi biztonságosabb.Majd elválik.Mindig elfelejtem,hogy hol is tartasz most??

Dóri
angelheart

Dóri:

Holnap töltöm a 17 hetet, de UH szerint néhány nappal idősebb a baba, elég nagy bébi.
Akkora hasam van, hogy másnak 5 hónaposan van ekkora, pedig normál testalkatom van, nem vagyok túlsúlyos.

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsuzsa,

Akkor Márc. elejére vagy kiírva,igaz??
Nekem is nagyon hamar látszott,meg mindig nagyobbat mért az UH,kivéve az utolsónál,akkor kisebbet...,a végén 3300gr ,56cm lett Marci.Az Uh nem olyan pontos,mert a hossz méretekből számol súlyt.Van,ahol nem is mérnek becsült súlyt.
Akinek előrehajló méhe van,annak is hamarabb látszik,hogy baba van benne.(nekem is...)Kép

Dóri
angelheart

Dóri:
Akkor lehet, hogy ő sem lesz óriásbébi :-)
Márc 09-et számolt a doki menzesz szerint.
Becsült súlyt nekem mértek, 140 g volt 15 hetesen, akkor voltam utoljára UH-n.
Nekem is előrehajló méhem van amúgy, akkor lehet benne valami Kép
Nem baj amúgy, ha nagyobb, mert ha ne adj' isten koraszülés lesz, akkor jól fog jönni a nagy méret.

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Jó reggelt!

Akkor kihirdetem az egyezményes végeredményt:

HÉTFÕ DU. 4 ÓRA, ZSOLNAY LAKÓPARK, Öv u.-Telepes u. sarkán,SARKI ZIZI CSEMEGE ÜZLET ELÕTT. Mindenki megtalálja, és onnan beszivárgunk a játszótérre.
Kzsuzsa, így te is jöhetnél! Katica? Október???
Kaját nem tudom erőltessük-e, bár az én kis koldus-kutyám mindig hajlandó rágcsálni...

Várok mindenkit!!!

Katus
Vendég

Macskavati:

Szia! Köszi, kedvesek vagytok :-)
Meglátom, sajnos előre nem tudom, de így nagyobb az esélye, hogy be tudok ugrani én is kicsit Kép
Majd vasárnap-hétfő környékén mondom.

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Sziasztok,

OK, megyünk! Kép

Szerintem se kell nagy ügyet csinálni a kajából, mindenki vigye azt, amit egyébként is vinne magával játszótérre stb. Valami rágcsát, almát úgyis kell vinnem kölkemnek, mert ha még az uzsonnát is itthon bonyolítanánk, akkor sose érnénk oda...

Kópé
Vendég

Okés,mindennel és mindenkivel egyetértek!Kép

Dóri
angelheart

Nem tudjátok nekem megmondani a terhesgondozás mellékét? Ugye ott kell érdeklődni az AFP-ről?
Köszi,

Scullyx
17+2

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx:
Odamész a terhesgondozásra, mondod, hogy AFP vérvételre jöttél, ők fel fognak küldeni a 2. emeletre, ott leveszik a vért, ennyi.
16. betöltött hét kell hozzá.

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?