Na, lányok!
Előmásztam.
Ma voltam a Klinián.
Detti!!!
Ma Beke dr-nak rémdráma napja lehetett tömeg szempontjából. Én kb 3 órát vártam rá, és le sem ültem, megnézte az eredményeimet, megvizsgált és már kint is voltam. Hidd el, nagyon jó szakember ő, csak mostanában tényleg irtózatosan sokan vannak a Genetikán. Vannak nyugodtabb napjai, és ha egy lista kérdéssel mész, mint én sokszor, akkor mindenre türelmesen válaszol, és ha probléma van, azt jól átbeszélitek. Tényleg nem haverkodós típus, de nem feltétlenül ez kell. Én nem véletlenül választottam őt, amikor ui. a beteg kisbabám volt, hihetetlenül megértő és segítőkész volt velünk, pedig ott bőgtem az asztalán...Szüléskor pedig nagyon határozott és bizalmat keltő, és tapasztalt. Bátran rábíztam magam.
Szerintem se ügyeletben menjetek be hozzá!
Találkozó!
Zsolnay lakópark az Öv u. és a Telepes u. sarkán van, egy körbezárt épület, belül kert és apró játszótér. Ha rossz az idő, felmehetünk hozzánk. Ha rögtön ebéd után lenne, mondjuk hétfőn 1/2 1-1 körül, az jó nektek? Még a du-i alvás előtt. Vagy mondjatok ötletet, ha máskor jobb. Detti, te tudsz jönni? Zsuzsa, köv. hétvégén lehet újra-ahogy Dóri írta, ne ez legyen az első és utolsó- csak én a "végét járom", hátha akkor már szülök..
Ja, és a mai eredmény: papíron 35 hét 4 nap, mérve 38! hét, Csipiszke 3500 gr! Ma elkezdem megdumcsizni vele, hogy mostantól minden megoldásra nyitott vagyok születés ügyben.
Dóri,
Riával találkoztam, nagyon kedves, egyeztettük a teendőket.
Na, várom a találkozóról visszajelzéseket, és aki csak tud, jöjjön! Én Papucikámat is várnám, de gondolom nehéz lenne bejutnia!
Katus