Sziasztok!
Köszi a bókokat Szona nevében is
Vica!
Akkor ez a túra dolog különösen nagy esemény minden évben, az jó.
Mi hétfon leszünk 13 évesek a férjemmel (csak 3 éve vagyunk házasok, de azt a napot is szoktuk tartani, amikor összejöttünk, nem csak a házassági évfordulót). De gondolom nem fogunk semmit csinálni, mert minden este 162 8 körül ér haza. Akkor meg már fürdetés, vacsi, altatás, tvzés és szunya. Uncsi, mi?
Föntlét...Na igen, nincs máskor magamra idom, legalábbis nem sok. Vagy nem jövök, vagy ilyen későn. Tegnap este és du. is próbálkoztam, de nagyon lassú volt az oldal, elfogyott a türelmem.
Lányok!
Köszi a tanácsot a vizsgálatokkal kapcs. de azért még reménykedem, hogy megúszom. Csak attól félek, nehogy hibásan muködöm mostanság és megint elveszítsem a babát, ha összejön. Azt nem élném túl mégegyszer, ezért gondoltam, hogy jobb lenne megnézetni magam. Még soha nem voltam semmilyen kivizsgáláson, mert amikor Szonával próbálkoztunk, azt mondák, hogy 1,5 év alatt nem tekintenek meddonek és nem foglalkoznak a vizsgálgatással. Férjemnek nézték meg a fiúkat, azt nagyon rendben találták és ennyi. Pont akkor lettem terhes, amikor már azért mentem volna dokihoz, hogy elkezdjük az kivizsgálást. Arról az átjárhatósági vizsgálatról azt hallottam, hogy nagyon fáj. Ez igaz?
A sors pedig sztem is igazságtalan. Miért van az, hogy oda is mennek babák, ahol nincs jó helyük??? Ahol meg szeretnék őket, oda nem.
Incike!
Terhesség alatti dohányzással kapcs. nekem is hasonló a véleményem, mint Ancsáé. Aki már a 2. terhességét csinálja végig cigarettával, az ne mondja, hogy a nikotinelvonás káros következménye miatt teszi, meg orvosi felügyelet, bla, bla. Aki erre hivatkozik, az csak a saját lelkiismeretét akarja megnyugtatni, az első terhesség alatt nyugodtan leszokhatott volna. Nem hiszem, hogy jót tesz a babának a cigaretta. És! miért nem teherbeesés előtt szokott le róla? Aki gyereket akar hagyja abba a terhesség előtt!
Na jó éjt:
MSE