Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a bókokat Szona nevében is Kép

Vica!
Akkor ez a túra dolog különösen nagy esemény minden évben, az jó.
Mi hétfon leszünk 13 évesek a férjemmel (csak 3 éve vagyunk házasok, de azt a napot is szoktuk tartani, amikor összejöttünk, nem csak a házassági évfordulót). De gondolom nem fogunk semmit csinálni, mert minden este 162 8 körül ér haza. Akkor meg már fürdetés, vacsi, altatás, tvzés és szunya. Uncsi, mi?
Föntlét...Na igen, nincs máskor magamra idom, legalábbis nem sok. Vagy nem jövök, vagy ilyen későn. Tegnap este és du. is próbálkoztam, de nagyon lassú volt az oldal, elfogyott a türelmem.

Lányok!
Köszi a tanácsot a vizsgálatokkal kapcs. de azért még reménykedem, hogy megúszom. Csak attól félek, nehogy hibásan muködöm mostanság és megint elveszítsem a babát, ha összejön. Azt nem élném túl mégegyszer, ezért gondoltam, hogy jobb lenne megnézetni magam. Még soha nem voltam semmilyen kivizsgáláson, mert amikor Szonával próbálkoztunk, azt mondák, hogy 1,5 év alatt nem tekintenek meddonek és nem foglalkoznak a vizsgálgatással. Férjemnek nézték meg a fiúkat, azt nagyon rendben találták és ennyi. Pont akkor lettem terhes, amikor már azért mentem volna dokihoz, hogy elkezdjük az kivizsgálást. Arról az átjárhatósági vizsgálatról azt hallottam, hogy nagyon fáj. Ez igaz?

A sors pedig sztem is igazságtalan. Miért van az, hogy oda is mennek babák, ahol nincs jó helyük??? Ahol meg szeretnék őket, oda nem.

Incike!
Terhesség alatti dohányzással kapcs. nekem is hasonló a véleményem, mint Ancsáé. Aki már a 2. terhességét csinálja végig cigarettával, az ne mondja, hogy a nikotinelvonás káros következménye miatt teszi, meg orvosi felügyelet, bla, bla. Aki erre hivatkozik, az csak a saját lelkiismeretét akarja megnyugtatni, az első terhesség alatt nyugodtan leszokhatott volna. Nem hiszem, hogy jót tesz a babának a cigaretta. És! miért nem teherbeesés előtt szokott le róla? Aki gyereket akar hagyja abba a terhesség előtt!

Na jó éjt:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Sziasztok!

MSE!
Nekem nem fájt az átjárhatósági, most kedden volt. Írtam róla aznap, keresd vissza, nem akarom ismételni magam, hátha únják már a többiek, vagy írj mailt, és írok róla.

Incike!
Bocs, de én is Ancsa véleményével értek egyet. Nagyon sarkítva fogalmazta meg, ez tény, de igaza van. Le lehet tenni a cigit, csak AKARNI kell. Ez ugyanaz mint a fogyókúra, vagy bármi más. Aki nagyon akarja meg tudja csinálni. Lehet kifogásokat hozni, de tök fölösleges. Én azokat, akik cigiznek akaratszegény embernek tartom. Én még életemben egy szál cigit sem szívtam el, meg sem kóstoltam. Haragszom a cigisekre, legfőképpen a cigiző kismamákra!!! Mert az ember úgy teszi a saját életét tönkre, ahogy akarja, de más életének tönkretételéhez nincs joga!

moni

Egy kérdés.
NOX első CD-je nincs meg valamelyikőtöknek? Vagy nem tudjátok honnan lehetne letölteni?

moni

Felőlem lehet haragudni a cigisekre, de aki nem dohányzott soha az ne nyilatkozzon így másról.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!

Csak gyorsan mert megint indulnom kell a házikóhoz. Kell vennem fugázót meg élvédőt. Már majdnem kész a csempe, a járólap még el sincs kezdve. Nagyon jól alakul Kép.

Velem meg a helyzet,hogy ötletem nincs miben bízzak. Három napja 36,9 a hőm, de lehet hogy csak a korábbi keléstől. Különben meg iszonyatosan fájnak a pici cicijeim, és nőttek is, viszont a hasikám is fájdogál megjövősen ma reggeltől. Olyan jó lenne tudni mitől fájnak a melleim. Nekem nem szokott ilyet Kép. És a hőm meg mit szórakozik? Az is úgy szokott, hogy aznap esik le mikor meg szokott jönni. Most meg össze-vissza mászkál Kép. Na mindegy.
Megyek mert elkésem.

Remélhetőleg hamarosan tudok visszaolvasni is. Bocsi érte.

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt Lányok!

Visszaolvasom a hétvégi termést.

Betti
betti73

<font color="0000ff">Incike!
Írtam neked a téli babásokhoz!</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Kata Kép
kata1977
Hatvan

Köszi Kata a táblát!

Sajnos ma nem nagyon tudok jönni, mert társaságot kapok a gépem mellé! Kép Majd néha benézek!

Betti
betti73

Lara, voltál dokinál??Mi volt?

Sehol senki??Kép

zsuzska80
Szombathely

SZiasztok, én vagyogatok! Kép

Nálunk egy kis fejtágítással kezdődött a nap Kép, és sajnos nem tudom mennyire fogok tudni itt lenni ma, de majd igyekszem Kép

angel37

Sziasztok!

Incike!
Nem akarlak bántani, hiszen nem is személy szerint neked címeztem, hanem a cigiseknek. Meg lehet rám haragudni, de nekem akkor sem fog változni a véleményem! Ezt fel is vállalom. A baráti társaságomból már nem egyen, nem ketten le tudták tenni a cigit, amikor AKARTÁK!!!!!

moni

Sziasztok!!!

A cigitémával eggyet értek,szerintem aki babát vár az a minimum hogy nem cigizik.Barátnőm már akkor letette a cigit mikor mág terhes sem volt.Szerintem akarat kérdése.

Lagzi jó volt rakok fel képet!!!Jól voltam el se fáradtam,mondjuk nem volt mitől csa 1-2 táncoltam azt is a lassúbb fajtából.
csanita

Kép
csanita

Sziasztok!
Kicsit el vagyok havazva, hosszú volt a hétvége, meg sűrű, úgyhogy azt is elfelejtettem ki mikor megy dokihoz meg ilyenek, úgyhogy, aki oda megy a következőkben, akkor annak nagyon szorítok!
BocsiKép

Ehhez a cigis témához annyit tudnék hozzátenni, hogy én is erős dohányos voltam ,de mióta a baba-téma előkerült, leredukáltam magam koca-dohányossá. 1,5-2 hónap alatt megy el egy doboz. De ha iszok egy kis bort vagy valamit, vagy társaságban vagyunk, akkor persze rágyujtok, de ha kiderül, hogy babás vagyok, akkor AZONNAL leteszem, mert nem vagyok függő. És én is más szemmel nézel azokra a kismamákra, akik nagy hassal füstölögnek.Szerintem fölösleges ezen marakodni, mert aki eddig cigizett, az emiatt nem fogja letenni, aki meg eddig se szívott, meg haragudott a cigisekre, az ettől nem fogja megszeretni se őket, se a cigit.
Inci!
Egyébként a cigiről Ancsa81 írt, Máté dokiról meg Kata82.
Nem akarlak megbántani, de ez az egész fórum azért van (szerintem), hogy itt megbeszéljük örömünket, bánatunkat, és bizony, mikor haragszik, vagy padlót fog az ember, akkor sarkosan és olykor durván fogalmaz. Olyanokért is megszólhatna minket bárki, hogy gusztustalankodunk, mikor leírjuk, hogy kinek milyen folyása van, meg hol tart éppen a mensiben.
Ennek a cigitémának meg van saját topikja, ne hozzuk már be ide.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kép
csanita

Anita!
Nagyon szép ruhája van a menyasszonynak!!!
Örülök, hogy jót mulattatok, és jól érezted magad!KépKépKép

Szombaton szüreti mulatság és felvonulás volt a falunkban és nagyon jó volt. A férjem csinálta a hangosítást, mert Anyám szervezte az egészet és megkért, hogy segítsünk neki. Este képzeljétek berekedt az akinek konferálnia kellett volna a főzőverseny meg a borverseny eredményhirdetését, meg a táncosokat és nekem szóltak&#8230;
Hát jól beijedtem, még sosem beszéltem mikrofonba többszáz ember előtt, úgyhogy gyorsan ittam egy kis bort és egyből oldódtak a gátlásaim!Kép
Nagyon jó volt. Anyám azt mondta, hogy ha jövőre is ő rendezi, akkor jó volna ha egész nap én konferálnék. Persze, babával a kezemben??? (fő a pozitív hozzáállás!Kép)
Amúgy amiatt nagyon szarul éreztem magam, hogy a korosztályom 80%-a vagy pocakkal vagy babakocsival sétált egész nap! És a hab volt a tortán, mikor egy rég nem látott ismerősöm odajött, hogy &#8222;Évi! Hol a babád? Azt hallottam terhes vagy, de most már látom, hogy tök lapos a hasad.&#8221;
Szegény nem akart megbántani, de azt éreztem, hogy megnyílik alattam a föld, a szívem meg kettéhasad, és az lesz a legjobb rögtön meghalok!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Incike!
Kérlek olvasd el újra a hozzászólásomat, ÉN EGY SZÓT NEM SZÓLTAM A CIGIRÕL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! Én csak Máté dokiról érdeklődtem. Sajnálom, hogy te pórúl jártál vele, ezek szerint nekem szerencsém volt. A cigiről annyit, hogy tudom milyen nehéz leszokni róla / a családban mindenki cigizik/ és hallottam, hogy orvosi fü. mellett terhesek is cigizhetnek, mert ha hirtelen abbahagyják, az károsabb. Máskor olvass figyelmesebben. Köszi.
kata82

Sziasztok!
Pipa vagyok, mert tegnap délben nem lehetett elérni a babanetet, amit írtam h.sz.-t, azt lementettem, és "hazaküldtem" magamnak, hogy majd otthonról elküldöm este, de még este sem volt jó... Kép Ma meg nem tudom elküldeni, mert ma megyek Pestre, és későn érek haza. Majd holnap... Kép

Vica!
Neked írtam egy h.sz.-t, hogy nyugodtan öntsd ki a lelked nekem akár e-mailben is, mert látom nagyon magad alatt vagy. Szeretnék segíteni!

moni

Jó reggelt!

Hát tegnap elég rossz volt a babanet. Na mindegy, legalább nem növelem a telefonszámlát. Ugyanis nagyon erősen fontolgatom, hogy abbahagyom a netezést, mert már kijött egy 27.000-es számla, azután egy 30.000-es, most eléggé visszafogva magam megint 24.000 lett. Ezt nem lehet birni, mert újabban én fizetem én nem esik jól itthagyni a fizum felét.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt Mindenkinek!!!Kép

Nem tudom, tegnap mi volt, egész nap nem tudtam felmászni a babanetre, na mindegy most működik Kép

Vica, a cigi témában csatlakozom hozzád, vhogy hasonlóan vagyok vele én is Kép

+ hasonló történt: telefonált apu egy régi ismerőse, akit kb 10 éves koromaban láttam utoljára, és én vettem föl a telefont. Hát mi volt kb. a 3. kérdése? Hogy van-e már unoka??? Mondom, sajnos nincs. Erre elkezdte fejtegetni, hogy pedig higgyem el, hogy az milyen jó stb. stb., mintha én nem akarnék gyereket... fasza Kép

angel37

Hú, Vica, ez nem semmi!!!
Nem tudtok máshogy előfizetni? Otthon nálunk fix áras és korlátlan...

angel37

Jó reggelt Lányok!

Tegnap ezek szerint tényleg nem volt jó a babanet. Amikor már tudtam volna jönni, akkor nem volt.

Vica!

Klassz lehetett a szüreti dolog, de az ismerősöd kicsit faragatlan volt. Egyébként én sosem kérdezem meg az ismerőseimtől, hogy "mikor jön a baba?", mert tudom, hogy ez mindenkinek a magánügye. Hamár domborodik a has, akkor érdeklődöm csak.

Cigi téma (szerintem is zárjuk le!): sosem cigiztem, nem is fogok soha. Undorodom a cigitől, utálom az olyan cigiseket, akik nem veszik figyelembe a másik embert. Aki megkérdezi, hogy rágyújthat-e, akkor természetesen megengedem. (persze, ha pocis leszek, akkor kerüljenek el messzire Kép )

Kata82!

Üdv. közöttünk. Kép

MSE!

Tündér pici lányod van! Kép

Rólam csak annyi, hogy baromira várom, hogy megjöjjön, mert mennék vérvételre. És várom a jövő pénteket, mert utazunk!!!! Kép

Betti
betti73

Angel!

Ez a fix áras korlátlan érdekel engem. Kinél van az előfizetés?

Betti
betti73

Szia Betti!

Nézegettem a táblázatotokat, a héten megjöhet, ha jól láttam Kép

Jaj, de jó lesz az a Csehország...Kép

angel37

Axelero, tavaly év vége felé volt akció. Nem akarok hülyeséget mondani, de kb 10.000 Ft/hó. Biztos idén is van/lesz. Bár kemény menet volt mire bekötötték, kellett nekik két panaszlevél Kép

angel37

Angel!

Szeretném, hogy úgy jöjjön meg, hogy a 3. nap hétköznapra essen, szóval vagy holnap (erre kevés esély van) vagy szombaton jöjjön meg.

Nagyon várom én is Csehországot. Megyünk a hegyekbe, friss levegő, sok séta, túra... hm, de jó lesz, aztán meg utána foly. köv. a vizsgálatok. A párocskám tovább marad, mert neki egy regeneráló üdülés lesz, de utána teljesen regenerálva mehet kiskatona vizsgálatra. Kép Mire nekem meglesznek a vérvételi eredmények már ő is túl lesz rajta és akkor minden kiderül (és remélhetőleg mindenki derülni is fog. Kép)

Betti
betti73

Köszi Angel. Az új lakiban nekünk is kell majd. Kép

Betti
betti73

Azért vigyázzatok a domborodó pocisokkal, mert nekem az egyik szomszédasszonyomnak akkora pocakja van mint egy 6 hónapos kismaminak, és mindenki azt kérdezgeti tőle, hogy jön a 3.? Mondta már megszokta, zavarja őt is, de gyors egymásutánban szült kettőt, és még nem sikerült lefogynia. Pedig már 3 és fél neki a kicsi is... Kép Meg amikor a volt szomszédasszonyom kismama lett, akkor is egy ideig csak találgattunk, mert aug-ra várta, és miután lekrült a téli kabát nem lehetett egyértelműen eldönteni, hogy meghízott egy kicsit, vagy babár vár... És én addig nem is mertem gratulálni, amíg nem hallottam v.kitől, hogy pocakos... Kép

moni

Betti,
ha nem hétköznapra esik, akkor le se veszik a mintát???

Képremélem én is, hogy a végeredmény a lehető legjobb lesz Kép

Hogyhogy ő marad? Meddig? Egyedül jössz haza?

angel37

Sőt a sógoromékkal is tapintatos vagyok, és nem kérdezgetem agyba főbe mikor jön a baba, pedig már 3 éves házasok elmúltak. Tényleg nem lehet tudni, hogy nem akarnak még, vgay nem jön össze, és sokan vannak, akik nem akarják ezt senki orrára kötni.
De amikor v.ki a 3.-at várja 2 külön nemű után,akkor is vannak tapintatlan kérdezgetők: Véletlen csúszott be?... Na nekem meg ez a halálom... Kép vagy inkább Kép

moni

Angel, nem. (Bocs Betti, hogy válaszolok helyetted). Hanem akkor hétfőn kora reggel kell menni.

moni

Olyan pocsékul vagyok! Tiszta nátha vagyok, be van dugulva az orrom, és iszonyatos hányingerem van... Kép

moni

Angel!

Elvileg a 3-5 napok között kell menni, úgyhogy az egyik nap a 3-ból biztos, hogy hétköznapra esik, de jobban szeretném, ha a 3. napon tudnék menni.

Azért marad, mert minden évben jár neki egy 3 hetes regeneráló üdülés (pilótáknak jár) és én nem tudok menni a 3 hétre vele, csak 1 hétre. Sokan viszik a családot ilyenkor egy-két hétre. Így egyedül jövök majd haza és 2 hétig egyedül leszek. Ez nem jó, de neki nagy szüksége van a pihenésre mindkettőnk érdekében. Kép

Betti
betti73

Moni, köszi Kép

És jobbulást!!!

Mire odajutok, ki leszek ám művelve!Kép

angel37

Móni!

Szeretném, ha hétfőn reggel tudnék menni. Úgy tervezem. Kép

Betti
betti73

Móni!

Pontosan ezért nem kérezgetek én sem, mert tudom, hogy sokaknak nem azért nincs, mert nem akarnak, hanem mert nem jön össze.

Betti
betti73

Pilóta? Ez tök jó!Kép Nálunk is van a családban pilóta!Kép Nekik ez tényleg kell, és ha jól tudom, hamarabb is nyugdíjazzák őket...

Hát, szebb lenne, ha végig együtt tudnátok maradni, kár, hogy nem megy Kép De így is szuper lesz! Kép Õ meg úgy megújul, hogy csak na! Rá se fogsz ismerni! Kép

angel37

Ja, és most már értem, miért utazik ennyit Kép

angel37

Angel!

Elvileg jövőre elmehetne nyugdíjba (25 év után) Kép. Egyébként nem civil, hanem katona (helikopteres). Már nem repül annyit, mint régen, de azért repül. Most már inkább hivatalnok.

Betti
betti73

Móni, most küldöm a mélt.Kép

Betti, szorítok, hogy JÓL kipihenjétek magatokat!!!Kép De azért sajnálom, hogy egyedül leszel 2 hétig.Kép

Mióta mi így küzdünk a gyerekért, én senkit nem kérdeztem meg, hogy mikor jön a baba. A gratulációkor történő szívmegszakadásról már nem is beszélek...KépKép

Olyan rendes netet, mint ami gondolom sokmindenkinek van otthon, ide azért nem lehet csinálni, mert ez üzleti vonal (cégnéven van). Az üzleti vonalas ADSL vagy TDSL havi 24-27.000Ft. (Az tény, hogy most is itt tartunk, de ezt meg akarom szüntetni) Plusz 10.000Ft-os belépési díj. Ez gondolom nagy cégeknek semmi, de mindket érzékenyen érintene, mert csak kisvállalkozás vagyunk.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nekem mostanában a "kedves" kolléganők szokták kérdezni, miután a közvetlen kolléganőm terhes, hogy 'te nem akarsz gyereket?...., mert már itt az ideje, benne vagy a korban..., ha szeretnél több gyereket, akkor már el kellene kezdeni, mert kifutsz az időből....'.

Betti
betti73

Hajni!Emlékszel Andi81-re még a megint megjött topicban?Megszületett a kislány egy hete, Elizának hívják!Kép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!Elnezest,ha valakit megbantottam!Nem volt szandekos!!!Csak pont egy rosz pillanatomban irtam le a velemenyemet!Megegyszer BOCSI!!!!
Tegnap este voltam dokinal.A hormonom rendben van,viszont ugy latszik,hogy nincs peteeresemKépKépKépKép!10-en kell mennem megint vervetere,utana meg ha megjon utana a 15. vagy 16. napon UH-ra!Kicsit elszomorodtam mert eddig azt hittem hogy van!Ennyit a termekenysegi tesztrol!!!
Megint remenytelennek latom a jovot!:'(

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Ne keseredj el, szerintem örülj, hogy végre kiderült, hogy mi a baj és pár szem bogyóval gyorsan rendbeszed a doki és már jöhet is a kistesó!

Szerintetek létezik, hogy 27-28 napos ciklusnál a 9-10.cn-on van PÉ-m?
Határozott PÉ-s szúrást éreztem tegnap a bal oldalon, ma meg a jobbon.
Biztos meghülyültem.Kép
De mindegy is, mert amúgy is elkönyveltem, hogy ez a hónap nem az enyém és nem is érdekel.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ancsa!

Szerintem nekem sincs peteérésem, illetve ebben a hónapban nem volt. Kép Ne keseredj el, a doki majd segít!

Vica!

Szerintem minden elképzelhető. Kép Nekem az egyik 28 napos hónapomban a 17. napon éreztem a pé-t és a hő is mutatta, aztán a következő 32 naposban pedig a 11. napon éreztem és a hő is kimutatta. Ehhez képest ebben a hónapban nem mérem a hőt és egyszer sem éreztem a pé-s fájadalmat és a 21. napi UH volt egy 12 mm-es tüsző, a többi kicsi egyforma volt. Valószínű, hogy nem repedt meg. Kíváncsi vagyok, hogy mikor jön meg. Ne aggódj nem hülyültél meg! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!
Csak bekuk,mert ma nagyon elfáradtam, 2 órát tulóráztam(egy kis pénzért), ami most jól jön.
Tegnap egész nap nem volt a babanet már megijedtem,hogy megszüntették a weboldalt,de láttom mégse ,csak frisitettékKép.
Én is alig várom,hogy megjöjön (remélem nem késik),szoktam a mensi elött érezni a melleimet(érzékeny),meg a hasam nagyon puffadKép,szerintem ez normális,ezen nem kell aggodni!
Bocsika de most nincs lelkieröm mindenkinek"irni
.Ma már semmit nem csinálok ,elmegyek letusolok aztán befekszem a tv elé!Sziasztok!!!!!
Vendég

Ma már nem jövök többet.

Kicsit bágyadt ma a hangulat.

Móni, kérlek, ha írtál mélt, itt is jelezd már, mert nem tudom mindig megnézni, hogy jött-e levelem.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
vica1982

SZiasztok, csak gyorsan benéztem!

Ancsa, biztos szépen rendbe fogsz jönni Kép
csak ezt nem értem, hogyha a hormonok rendben vannak, akkor hogy nincs pé? vagy nagyon idióta kérdés?

Holnap nem leszek netközelben, szabadnapot vettem ki Kép

Jók legyetek, és zebrácskát mindenkinek, aki várja Kép

angel37

Sziasztok!

Ma megint nem nagyon tudtam jönni (lassan ez lesz az általános... Kép), de dobom a táblát (bár ma senki nem hiányolta Kép):

Kép

Kép

Most már biztosnak tűnik, hogy a kolléganőm nem jön az idén.... KépKépKép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?