Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Végre én is ideértem!
Az én zebricsukom így szurkol mindenkinek!A kismamáknak akik már várják a kis babót, Farkasoknak, de nagyon!És minden szurizónak, na meg szurizó előtt álloknak is!Kép
Kép
dedina

Lányok!
Csütörtökre kaptunk időpontot a Gyermekvédelmiseknél. Azt mondta a nőci, hogy legalább egy órát fogunk beszélgetni. Odaadja a szükséges papírokat, amiket ki kell majd tölteni.
Remélem, nem egy hárpia.
Bízom benne, hogy nem kérde nagyon hülye dolgokat. Azt mondta a férjem, én meg se szólaljak, mert olasz temperamentummal vagyok megáldva, és így gyorsan kiakad a nő tőlem.

Edina!
Látom, még elég sok csíkja van a zebrádnak, így nekem is jut belőle.

Tegnap a babanet kiakasztotta az internetünket. A gép nem, de az internet lefagyott.
Azért mindig gondolok rátok, és tiszta szívből szurkolok mindannyiatoknak.

Farkasok!
Tapadnak a lurkók?

Kriszta!
nekem azt mondta a doki, hogy ez jobb, mint a choragon. Ettől függetlenül mind a kettőt alkalmazta, de nem baj.
Hogy mitől jobb, azt sajnos nem tudom.
latimi

Sziasztok!

Timi, ha még csak most mentek először, semmi különös nem fog történni, csak elmondja az egész eljárást, a titkos meg nyílt öf.előnyeit-hátrányait, felveszi az adatokat, és ha szerencsétek van, megmondja az időpontját a pszichológusi beszélgetésnek és a környezettanulmánynak. Sajna mire minden össze lesz szedve, meg a tanfolyam is megvan, mostani tapasztalatom szerint vagy 2 hónap minimum, és erre jön még a 60 nap alkalmassági határozat döntés... Kép Tudnak ülni a papírokon, Renócáéknak szerencséjük volt, nagyon gyorsan ment nekik.
s_norka

Norka!
Mi titkos örökbefogadást szeretnénk. Szerintem ez a legelőnyösebb, nekünk is meg a babának is. remélem, itt egy kicsit gyorsabban dolgoznak. Fejér megyében gondolom kevesebben állnak sorba babáért. Az, hogy alkalmas vagyok-e, az pofa alapján megy? Azokat miért nem vizsgálják, ahol a gyereknek nincs mit enni, meg lyukas és koszos nadrágban jár még az iskolába is.Vagy amikor a gyerek az istállóban alszik , akkor hol vannak a "nagy gyermekvédők". Minket tudnak ilyennel szivatni, akik az idegzetüket és a pénztárcájukat feláldozzák a lombikra.

Kit nem találnak alkalmasnak örökbefogadónak?
latimi

Timi, országosan marha sokan állnak sorba titkos babáért, az átlag várakozási idő itt 3-4 év. Ebben az évben azok kapták meg a babát, akik 2001-ben álltak sorba. A nyíltnál pedig kb. másfél -2 év a várakozás.
Nem értek egyet azzal, hogy a titkos előnyösebb, sőt, dehát mindenki másképp gondolkozik, gondolom utánaolvasgattál már.

Remélem azért ezeket a dolgokat nem fogod a képükbe mondani... Kép Bár nekem is kinyílt a bicska a zsebemben 3 hete, amikor azt kérdezték, hogy a tálaló cseresznyefa-e. Általában azt azért nézik, hogy van-e elég hely, esetleg külön gyerekszoba, mindkét szülőnek van-e tartós bejelentett munkája, elég fizetés, és a pszichológus érettnek nyilvánít-e titeket és megvan-e az elfogadás az öribaba irányába. Aggódni nem kell, majdnem 100% megkapja az alkalmasságot, kisebb-nagyobb tortúra után.
s_norka

Norka!
nem mondok nekik semmit. Nekünk nincs is tálalónk, csak egy konyhaszekrény. Van külön gyerekszoba,13m2. Én nem dolgozom, aktív háztartásbeli vagyok.
latimi

Norka!
A férjem mérnök százados, és elég jól keres. És akik min. béresek, azok akkor nem is kapnak gyereket?

A lombikosok azt hiszem elég érettek a gyermekvállalásra. Abszolut máshonnan indulunk. Nálunk a "kemény" alapkövek már vannak rakva.
latimi

Nem tudom, hogy van ez, azt olvasgattam, hogy sokan kénytelenek bejelenteni magukat vállalkozáshoz, ha nincs is munkájuk, meg elmenni dolgozni, mert másképp nem ítélik meg. Akik minimálbérből élnek, mindketten, azok nem valószínű hogy megkapják, de nem tudom biztosan. Végülis vizsgálódik egyszer a gyámhivatal (nem a Tegyesz), amikor megítélik a határozatot, meg egyszer az örökbefogadásnál, vinni kell a munkáltatói igazolásokat.

Az biztos, hogy érettek vagyunk, és az öf-ni akarók többsége lombikos, én nem is igazán értem ezt a motívumot.
s_norka

Nem tudom, hogy van ez, azt olvasgattam, hogy sokan kénytelenek bejelenteni magukat vállalkozáshoz, ha nincs is munkájuk, meg elmenni dolgozni, mert másképp nem ítélik meg. Akik minimálbérből élnek, mindketten, azok nem valószínű hogy megkapják, de nem tudom biztosan. Végülis vizsgálódik egyszer a gyámhivatal (nem a Tegyesz), amikor megítélik a határozatot, meg egyszer az örökbefogadásnál, vinni kell a munkáltatói igazolásokat.

Az biztos, hogy érettek vagyunk, és az öf-ni akarók többsége lombikos, én nem is igazán értem ezt a motívumot.
s_norka

Norka!
Elég érdekes rendszer. Nem az a fontos, hogy a gyerek szeretben, családban nőjön fel, hanem hogy mennyi pénze van a családnak? Végülis én csak egy "porszem" vagyok, és nem érthetek ezekhez a dolgokhoz.
latimi

Timi,
Lehet, hogy hülyeség, de én helyedben elmennék egy másik intézetbe, utoljára. Nem azért mert a Kaáli nem jó, hanem mert mindenhol egy kicsit más a folyamat. Hátha az segítene. Több ilyen esetről lehet olvasni a neten.
Nálunk megvolt a kromoszóma vizsgálat, donort kell majd használnunk genetikai problémák miatt. Szomorú vagyok, de legalább előrébb jutottunk egy kicsit.
Üdv mindenkinek!
didot

Didot!
Most már maradok itt. Az 5-nél már nem érdemes váltani. Most megpróbáljuk elindítani az örökbefogadást. Bízom benne, sikeresen vesszük az akadályokat. Talán akkor meg is nyugszom, ha tudom, hogy kapunk egy babát, és akkor összejön egy saját is.
Talán túl optimista vagyok?
latimi

Sziasztok!
Erről ti tudtok valaimt?????????
Dr. Tahy András: — Azt gondolom, hogy az a jobbik. Elvégeznek ott is sokféle vizsgálatot, de célirányosan, a lombik-program irányába. És a saját tapasztalataim azok, végül is van egy új felfedezés ebben a hosszú-hosszú, és nehéz témában. Egy enzimdefektus áll egy bizonyos kórkép hátterében. Tehát nagyon gyakran, akik meddőséggel, elhízással, esetleg petefészek cisztásodásával állnak kezelés alatt, azoknál megtaláltak egy úgynevezett enzimdefektust, aminek szerencsére egy gyógyítható, könnyen vizsgálható, könnyen gyógyítható. Ezeknél az eseteknél nagyon gyakran a lombikbébi például nem segítene, hiszen hiába ültetik be, nem marad meg, nem tapad meg a terhesség.

Műsorvezető: — Annyira új ez az enzimdefektus, — én még sosem hallottam ezt a kifejezést, és gondolom, hogy a nézők sem — hogy érdemes lenne ezt a bizonyos hormonvizsgálatot többször elvégezni? Tudják ezt már az orvosok, hogy ez egy nagyon hasznos vizsgálat lenne?

Dr. Tahy András: — Hát ez egy nagyon nehéz kérdés, hogy ezt tudják-e az orvosok. Elvileg mindenki tudja, a legújabb tudományos folyóiratokban benne van, főleg hát a külföldiekben, de már a hazaiakból is olvastunk róla és egy-egy kongresszuson is elhangzott, de teljesen a köztudatban nincsen bent.

Műsorvezető: — Hogy történik a vizsgálat?

Dr. Tahy András: — Maga az alapvizsgálat bármelyik laborban elvégezhető.

Műsorvezető: — De vérvizsgálat, vagy?

Dr. Tahy András: — Vérvizsgálattal, igen.

Műsorvezető: — Mondjuk, hogy meg van az eredmény, és kiderül hogy ez a meddőség oka. Ugye azt mondta, hogy ez gyógyítható. Hogyan?

Dr. Tahy András: — Bizony, néhány hónap alatt.

Műsorvezető: — Gyógyszeres kezelés?

Dr. Tahy András: — Egy gyógyszeres kezeléssel meg lehet oldani, igen.

Műsorvezető: — És akkor mi történik? Megváltozik valahogy a hormonrendszer vagy a szint?

Dr. Tahy András: — Igen megváltozik mindenképpen. Tehát az is szokott a gond lenni, hogy például nem tudnak lefogyni. Ezek azok a betegek, akik azt mondják, hogy a levegőtől is híznak. Na most ennél, ha megtaláljuk az okát, akkor egyszer csak beáll a szervezet és önmaguktól is visszanyerik eredeti súlyukat vagy legalábbis az ideális súlyuk felé indulnak el és hát megoldódik a meddőségi probléma is.

Műsorvezető: — Van arról már valamilyen adat, hogy a meddőségeknek — nagyjából, nyilván nem pontosan — de hány százalékban oka ez a bizonyos hormonprobléma?

Dr. Tahy András: — Hát erre sajnos nem tudok konkrét választ adni. Elég gyakran találkozunk vele. Tehát hormonálisan elég gyakori az ok, gyakoribb is, mint gondoljuk.

Műsorvezető: — Doktor úr nagyon szépen köszönöm!

Zsu
Bocsi csak ennyi! Tudom hogy utáltok, de nincs időőőőőőőőőőőőőőőmKép

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok!
Ez jellemző,ritkán jutok gépközelbe,de akkor nem működött-legalábbis nálunk- a babanet,sőt a barátnőmnek pesten sem jött be.
Gondoltam beugruk és elmondom mi volt a Kaáliban,de megakadályozott a technika csodájaKép
Szóval számításaim szerint október közepén kezdem szúrni magamat-menogon helyett egy merionál nevezetű szurit kaptam,ami uyanazt tartalmazza mint a menogon ugyanannyi hatóanyaggal,csak feleannyiba sem kerül.10 ampulláért 9600 ft-ot fizettem.Megkérdezte a doktor hogy a drágábbat,vagy az olcsóbbat kérem-hülye lettem volna ugyanazért tripláját fizetni.
Egyenlőre ennyit rólam.
Próbáltam követni az eseményeket..... de .......
Farkasok!
Drukkolok nagyon!
Zsebike!
Látom ti is elkezdtétek a stimut.
Wish!
Hihetetlen már el is röppent a 3 hónap!
Remélem most sikerülni fog.Majd nagyon drukkolok nektek is!
Milena!
Gratulálok !Sok boldogságot a következő 8 hónapra,és az azt követő száz évre!Kép
Unique!
Régen írtál nekem!
Hogy vagytok?Remélem nődögél a pocid 1000LKép
Renóca!
Hogy van a kutyid?

Most nem írok többet,mert a munkahelyemen vagyok!
minedenkinek sok puszi és sok sikert!Majd jelentkezem!
Sziasztok!
Zsuzsa
kavicska

Zsu, végre előkerültél.

Nem tudom, mi lehet ez a Tahy-féle dolog. Nem vagyok orvos Kép, azért én amit csak lehet elolvasok orvosi cuccot, ha a petefészek-cisztákról van szó, a PCO-m miatt. Ez nekem új... és nem tudom mire vélni, mert az enzimdefektust legtöbbször a mellékvese-kéreggel hozzák összefüggésbe, és erősen maszkulin nőkkel. Tehát ez csak maximum annak jelenthet valamit, akinek magas a tesztoszteron-szintje, és jellemzően PCO-s tüneteket is produkál emiatt. Azt furcsállottam, hogy magáról a kezelésről nem mondott semmi konkrétat.

Didot, bár nem nekem szóltál, de mi úgy látjuk, hogy hosszú időre ez a 3.lombik volt az utolsó, ha esetleg nem sikerülne. Jöjjön az örökbebaba, és majd visszamegyünk a maradék 2 dobással évek múlva, ha sokat fejlődött a technika. Addigra talán az is nyilvánossá válik, hogy mennyi a sikerrátája az egyes intézeteknek. Mert egyelőre csak annyi sejthető, hogy a BMC van az élen, utána jön a Kaáli. Ha minden igaz.
s_norka

Visszakerestem a Neten a riportot, ez a Duna TV-ben volt 2003-ban... jaj ne már! Csak feleslegesen hülyítik itt a jónépet, látom a családineten is ez a téma. Kép
s_norka

Norka,
Lehet, hogy igazatok van, hogy vártok. Én biztos nem tudnék (most így gondolom), már alig várom, hogy ismét menjünk az intézetbe és lássam végre a következő lépést a babásodás felé. Én pillanatnyilag nem tudom elképzelni az örökbe fogadott babát. De nyilván az egyéni szituációk nagyban befolyásolják ezt. Korábban arról álmodoztam, hogy egy jól sikerült romantikus este után úgy ébredek fel, hogy na most tutira sikerült. Pár hét múlva nem jön meg, aztán jön a boldogság. Nos, az élet más szerepet osztott ki rám. De tudom, hogy az előadás végén a közönség tapsolni fog!!
Éppen úgy, mint itt mindenkinek.
Egyébként én nagyon hiszek abban, hogy a megmagyarázhatatlan esetek (ahol nincs szervi gond) maguktól rendeződnek majd. Mert akár milyen lazán csináljuk itt mindanyian a "dolgunkat", azért ez nagyon nagy teher a léleknek. Akár látszik ez kívülről, akár nem. És szerintem épp ezért sikerül spontán baba azoknak, akiknek az orvosok nem tudtak segíteni, mert a lemondás vagy pihenés után lelkileg ellazulnak, ami kihat a test működésére is.
Van egy ismerősöm ők 10 évig próbálkozak, ma 3 évesek a hármas ikrek! Õk túl voltak az 5 próbán elfogyott a pénzük, feladták az egészet. Aztán 2 év múlva lelkileg feltöltődve a spórolt pénzből újra nekifogtak, még egyszer utoljára. Ez sikerült. Szóval, amíg van két sejt és van hova betenni a picurkákat, addig van remény!
didot

Niki!
Nekem elkezdett megjönni pedig nem szedtem sokáig, akkor felemelték az adagomat mostmár mindjárt vége még egy kis kitartás!
Akkor tulajdonképpen kiserülhogy senki nem megy 5 napos spermával ezek meg azt hiszik hogy mindenki olyannal megy és a statisztikákban ezért csalóka, na hogy mik vannak.

Timi!
Csütin várjuk a híreket, hogy mi van veletek!

Wish!
Ez szépen alakul csak így tovább!

Farkasok!
Drukk megy továbbra is!

Lányok!!!!!! Kép Kép Kép

Iszonytat szomorú vagyok a párom mostmár két napja lázas nem bírjuk semmivel lehúzni utálom ezt az eégsz helyzetet, mi olyan szerencsétlenek vagyunk, ha valami jól alakulnak akkor beüt egy ilyen.... de miért pont most évek óta nem volt beteg. Nagyon el vagyok kettyenve......... Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Mindenről tájékoztatlak benneteket. Már izgatottan várom a csütörtököt.
latimi

Zsebikém : dokival nem tudsz beszélni, hogy mit csináljatok ? Remélhetően nem fog befolyásolni semmit ez a láz, még rosszabb lenne, ha veled történt volna ! Nagyon szorítok nektek !!!

Lányok, ma elfogyott a fogigátló, hétvégére várom a mensit Kép

Nóri : most én is úgy érzem, ha ez a 2. lombik nem sikerül, talán 1-1,5 évet is kihagyunk majd Kép

Judit ! hogy vagy ???

mniki

Sziasztok,

Nálunk minden ok egyenlőre.
Judit nem dolgozik természetesen, otthon van, pihenget.
Itt az anyós, főz, mos....ha nem vagyok otthon.

Így nincs egyedül napközben sem.
Tegnap elég szar napja volt, fájt a feje, azon kívül semmi extra érzés eddig.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Zsebi
Mikor lesz a punkció? Ne idegeskedjetek,mert az csak fenntartja a lázat.Hütőfürdő utána két-három paplan alatt feküdni egy nap egy éjszaka,és kiizzadja azt a fránya kórt.Nekünk ez eddig mindig bevállt.

Edina

Ja!Tegnap egyszer feltudtam jönni a babanetre, de aztán egésznap nem volt kiszolgáló!Kicsit ki tudok olyankor akadni.
dedina

Sziasztok,
Mára már meg is jött, így több mint valószínű, hogy nincsen cisztám, mint a múltkor,
viszont úgy görcsölök majd megdöglök.
Ennyire sosem vártam még, hogy jöjjön.
Holnap megyek UH-ra, még nem voltam így hogy ennyire meg lett volna. Szerintetek így is csinál UH-t az orvos?

Farkasok gondolok Rátok!

Zsebi, ne idegeskedj! A párod biztos pikk-pakkra összeszedi magát. Hisz férfiből van, vagy mi?

Edina,
Szerintem én is babanet függő lettem!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Niki!
Beszéltem Krizsával az uh-nál és azt modta reméljük a legjobbakat, de nem nagyon jó ez, hát ez van marad a remény és a bizakodás.

Te pedig ne kenődjél el miért ne sikerülhetne a 2. lássam a pozitívitást eddig olyan szépen jöttél az úton az alagút vége felé, nincs több akadály még egy kis szurizás és már láthatod is az értelmét!!!!!!!!!
Szerintem így is megcsinálja az uh-t. Nekem is nagyon megvolt most biztos azért mert most kilenc hónapra előre kiadja magát és így búcsúzunk tőle!!!!!!!! Holnap jössz te is a Kaáliba mikor????

Edina!
Csütörtökön lesz a punkció. az én erdményeim egyenlőre szépen alakultak remélem nem lesz a tüszőkkel sem baj. Úgy nem idegesekedem mert ennél többet nem tudok csinálni, csak nagyon szarkol jött, hát sajnos ez van remélem azért lesznek katonák, tudod nálunk ígyis sérült az állomány.

Te ma kezded a szurizást, ne izgulj minden rendben lesz!!!!!!! Magadnak adod be?

Farkasok!
Drukk megy továbbra is!!!! Kitaráts ez a legnehezebb időszak, de hamar eljön a vasárnap!!!!
Akartam írni nektek, hogy most hétvégén ahogy voltam uh-n egy csak 10 körül jött be vérvételre mondták hogy abból márcsak másnapra lesz eredmny, szóval érdemes hétvégén időbe menni, mert nem dolgoznak olyan sokáig.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szia Zsebi,
Én is azt remélem, hogy most majd jó sokáig nem jön sose többet.
Nem én a BMC-be járok. Úgyhogy holnap vér,pisi,UH meg kezdődik a seggbeszuri a hasbaszuri mellé.
Legyen má' vége!!!!!!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsebi : majd csak 10-én megyek UH-ra. Holnapra csuriban a kezem !

Stellának sok puszi, gondolunk ám rá ! Ugye már nem megy vissza dolgozni az ikrekkel ?

Most esett le, hogy milyen sok spontán kismamink van KépKépKép

mniki

Zsebi remélem már sokkal jobban vagytok, teázzon amennyit csak bír!! NAgyon szorítok holnapra, minden rendben lesz meglátod!
Farkasok, hajrá, jöjjön a zebra! Azért ne feküdjön Judit egész nap, sétálgassatok a jó levegőn, ha tudtok.
Reggel voltam UH-n, ma vagyok 9+5, gyönyörűen mozgott a kisbaba, majdnem elolvadtam. 31 mm-es, már kész óriás, az UH szerint pár nappal "nagyobb". A hasiszurikat nagyon nem jól adjuk be, mindegyik belilul és fáj is a helye. Hol rontom el?
Zsebike, bár most frissítettél, felteszem az új fotónkat, már csak babonából is, ráérsz kicserélni, amikor a Farkasok zebráját rajzolod be.
Puszi mindenkinek
Kép
még mindig ott van az a sötét csík felül, a dokim szerint semmi, ért hozzá valaki közületek? Csak ti tudtok megnyugtatni úgyis. Orsi, Lara, Nóri?
renoka

Zsebi!
Te már holnap mész punkcióra? Repül az idő.
Nagyon szurkolok. +++++++
latimi

Help!

Vélhetőleg hétfőn lesz a punkcióm, de pénteken még megyek egy utolsó UH-ra.
A 150 Gonalt nyomom továbbra is, de a Suprefact-ról nem beszéltünk az orvossal, így csak gondolom, hogy továbbra is kell adjam magamnak a 0,25 ml-t...
Mit gondoltok???

Köszi!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Viki!
De hülye vagyok tényleg nem egy helyre járunk. Kép Kép
Azért a drukk megy ezerrel és majd egyere mesélj, ha észheztérek benézek és én is megírom mi lett velünk.

Én úgy tudom Stella a betöltött 12 hét után visszajön dolgozni aztán meglátja hogy bírja a dolgokat!

Renókám!
Én nem értek ezekhez a dolgokhoz, de bizzál a dokidban biztos rendben lesz minden. Gyönyörűen fejlődik a baby. A hasszurikat nem tudom hol rontjátok el esetleg próbáljátok nagyon lassan nyomni a folyadékot befelé talán az segít. Nekem most nagyon szép maradt a hasma, most először a párom szurkálta. Kép

Holnapra mindenkinek köszi a drukkokat nagyon ránk fér most, ígérem visszonzom majd mindenkinek! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
Nem csodálom, hogy ebben a nagy tumultusban azt sem tudod, hogy ki hova, merre, pláne, hogy most magaddal kéne leginkább foglalkozni.
A drukkokat meg most én küldöm, majd szólok, ha szükségem lesz rá, hogy tőletek kapjak.
Hajrá tüszők!!!! Ti vagytok a jobbak!!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Zsebi Kép
Ne izgulj, nálunk az utolsó inszemnél ugyanez volt a probléma (azzal tetézve, hogy én is beteg voltam), s a férjem spermaképe akkor volt a legjobb! Bízz magadban és minden rendben lesz!

Renóka Kép
Én magamat szurkálom, s csak 1 lilult be... Amikor megcsíped a hasid, ha lilásat látsz, akkor ott egy erecske fut. Ott egyébként jobban is fáj. Beszúrás után 2 percig nyomd oda a gézlapot, vagy bucit vagy amit használsz, kicsit masszirozgasd. Így nem folyik szét a bőr alatt az esetleg odakerülő vér, tehát nem lesz lila.
Sok sikert Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hja, nem volt egészen egyértelmű... persze az ereket érdemes kihagyni Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Nekem a hosszú protokollnál végig ment a golan mellet a 0,25 ml suprefact, de egy telefon és akkor megnyugodsz az biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma mi volt az uh?? Mennyi petikét láttak?

Köszönöm a jó szavakat, kicsit megnyugtattatok remélem a legjobbakat és szívjuk magunkba a drukkototka!!!!!!!!!!!!!

Wish!
UH-n mi volt? Remélem a bal petefészked is utoléri a jobbat!!!! Neked abból mindig nehezebben tudják kivarászolni nem????
Most kezdtem el olvasni a könyvet amit kaptam tőled! Szuper!!!!!! Kép Kép

Nóri!
Nem választhattam a repesztő között ezt az o-betűset kaptam és kész. Kép Kép Biztos jó lesz ez is!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém
Október 28-án kezdem a szurizást.Még nem tudomki fogja beadni, ez majd kiderül, de lehet, hogy én, lehet, hogy az egyik barátnőm, vagy a védőnő.Pont ma volt nálam elfelejtettem mondani neki, na de van még egy hónap.Most jöttek haza Görögből olyan szépeket mesélt, hogy tiszta sárga lettem.Főleg attól, hogy Õ milyen szép barna.
Nagyon-nagyon sok drukkot küldök neked.A párodnak lázűző energiát, de nagyon sokat!Most már nálatok is éles a helyzet!Nagyon drukkolok!!!Kép

FarkasokKép
Nagyon szorítok értetek!Jól emlékszem vasárnap lesz a vérvétel?1000DRUKK!!!Meg még több!

Viki
Hát igen, ez előfordulhat.Farkasok egyszer meg is jegyezték nekem, hogy milyen sokat írtam.Na meg a férjem is egyszer már szólt, hogy kicsit sok lesz.Na de én itt vagyok.Csak mikor a pénz lefogy a kártyáról, akkor van egy kisebb szünet.Kép

Edina
dedina

Zsebi Kép
Igen, felhívom, azért köszi!
Nálam jobb és baloldalt is 3 domináns tüsző van, 13 mm körüliek. Meg van még 2-2 kisebb. Meglátjuk. A dokim 7-10 közöttit mond.
A baloldaliak nálam is kicsit lustibbak, de majd most őket simizgetem Kép
Nálad hány tüsszencs várható?

Wish Kép
Veled mi a helyzet?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziazstok Kép
Gyors helyzetjelentés, aztán rohanok.
Baloldal 6-7 mm, jobboldal 10-12. Szóval nem nőttek sokat és nem is hozták be egymást.
Viszont az endometrium 10 mm Kép Pénteken megyek megint.

wish

Köszönöm lányok, holnap reggel úgy próbáljuk beadni, ahogy Fanni írta.
Zsebi, örülök, hogy tetszik a babácska, hamarosan a tiédet nézegetjük!
reno
renoka

Fanni!
Nekem 8 tüszencs várható. Ne izgulj a kicsik is meg fognak nőni!

Fanni, Wish!
Úgy látszik akkor a vasárnapi dokinak igaza lesz a baloldal szeritne most nem olyan népszerű ezért a tüszők ott nem nőnek. Vicces, de lehet tényleg így van! Azért hajrá mindenkienk. Növesszétek szépen!

Renó!
A Jó Isten szóljon belőled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Edina!
Az nem baj, ha sokat írsz. ez a fórum arra van. Nekem mindig jót tett lelkileg, amikor szófosásom volt.
A nőcik meg többnyire szeretnek csacsogni.

Zsebi!
Jó nagy mennyiségű tüsződ lett. Nekem eddig a legtöbb hat volt.

Wish!
Azok még péntekig szépen megnőnek. Nekem egyszer egy 9-es méretű megnőtt 16-osra. A doki azt mondta, hogy kicsi, és az osztódott a leggyorsabban.
latimi

Mai munkakedvem = 0.

Zsebi Kép Te betegszabira mész? Mennyi időre?
Én elméletileg aznap +3 nap pihenést tervezek...

Wish?

Azt tudom, hogy a Farkasok Juditja otthon pihizik végig, de az én dokim ezt pl. nem javasolta nekem, mert én stresszelős vagyok, s úgy aztán tényleg minden percben magamra figyelnék!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok,

Bár ritkán jövök, de szurkolok mindenkinek aki most akciózik!
Kérdésem volna azokhoz, akiknek már volt long protkollja:
a doki azt mondta ha long protokollt választjuk következőre, akkor ott a sárgatest fázist, vagyis a punkció utáni fázist nagyon meg kell támogatni, az mindenképp progeszteron injekcióval jár. Azt mondta ez izomba adós, eléggé kellemetlen szuri. Tényleg sokkal rosszabb, mint a stimus szurik? (Azon engem egyáltalán nem viseltek meg, szinte meg sem éreztem őket)
Ha a hormoneredményeim továbbra is jók lesznek, akkor választhatok majd short és long protokoll kozt, de ezek a beültetés utáni progeszteron szurik kicsit riasztóak számomra.

Mka
Vendég

Mka Kép
Choragon injekciót nem kaptál még? Mert azt -leglábbis eddig- izomba szokták adni.
Gondolom nem az a lényeg, hogy mit adnak be, hanem hogy hová.
Én progit még nem kaptam izomba... de szerintem az izomba döfés nem rosszabb, mint a bőr alatti, csak nem tudja az ember magának beadni...
Meg aztán mi mindent kibírunk a cél érdekében, nem...? Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni,
De Choragon injekciókat kaptam izomba, az nem volt vészes. A progeszteron szuri annál is rosszabb, mert olajos..? (ezt mondta a doki)
Persze, mindent a cél érdekében, mivel választhatok, mindenféle szempontot szeretnék mérlegelni.
Köszi
Mka
Vendég

Timi!
Magamhoz képest most nincsenek sokan az elsőnél 10 volt a 2. nál 15, most nyolc de nem ez számít!!! Kép
Mondjuk a 2. nál érdekes volt nekem is mert 8-at látott végig a punkciónál meg mikor felébredtem közölte a kedves ápolónő, hogy 15 nem tudom elképzelni a semmiből két nap alatt hogy lett még 7, de örültünk nekik. Kép

Fanni!
Én mától nem dolgozom okt. 14-ig elvileg azon a htévégén tesztelek 17-én meg remélem már boldogan megyek dolgozni. Kép
Eddig is itthon voltam az elsőnél azért mert nagyon fájt a hasam másfél hétig csak feküdni bírtam a másodiknál azért mert arra számítottam hogy megint fájni fog a hasam, de nem fájt, de jólesett itthon lenni. Kép Most meg a doki is javasolta legyek itthon. Kép

MKA!
Azért mert long protokoll nem feltétlenül kell progiszuri. Az elsőnél nem kaptam csak a 2-nál. Illetve most shorton vagyok, de mégis lehet hogy fogok kapni ez a transzfernél döl el.
Ha kaptál már chorgont akkor ugyan olyan érzés ez is, annyiban más hogy ez olajos injekció és hát azért minden nap egy egy idő után kicsit elfárad az izom, de ha mindig elmaszírozod és borogatod, akkor nem durran be, illetve van még egy kérm ami jó erre, majd megnézem a nevét. Elég jól bírtam ahhoz képest. Abba csak az a baj, hogy igazából nem ajálják az otthon beadást.
Még egyet tudnod kell, ha kapsz progiszuirt az vonatkozik rá mint az utrora ha a terhesség megmarad akkor a terhesség 12. hetéig nyomatni kell, de szerintem akkor már ez a legkevesebb!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Köszönjük a gyógyító energiákat úgy látszik esti imáim meghallgtásra találtak mert ma már nem lázas a párom!!!!!
Tettem fogadalmat is hogyha sikerül mit fogok tenni, hát remélem!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
Ez a nap híre Kép
Remélem holnap is valami fantasztikus jó hírrel jössz majd Kép

De jó, hogy most szinte naponta történik a topikból valakivel valami (jó) Kép Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Csak tartsuk meg a jó szokásunkat!!!! Minden nap egy kis csoda és akkor szerintem egy szavunk sem lehet!!!! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Egyetértek, Zsebi Kép

Lányok + gyakorló és leendő Papák Kép
Nem tervezünk be egy jó messzi találkát, amire mindenki "fel tud készülni"?
Mondjuk az október 29-hez mit szólnátok???
Olyan kíváncsi vagyok rátok!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?