hétvégén anyuéknál voltunk vidéken, anyukám munkahelyén volt jó kis családi nap. egy csomó gyerekeknek való gombaházikó, ugrálóvár, meg montessori játékok (én is jól elvoltam velük), meg egy Játszóbuszhoz hasonló cég, tele ügyességi és logikai játékokkal, hogy a felnőttek se unatkozzanak. eg csomót megcsináltunk a párommal. legjobban a reflexkapu tetszett. kosaraztunk Danival, olyan gyerek kosárpalánkkal, tök ügyin beletalál és sokáig el sem lehetett onna mozdítani. uígy egy mini horgászósjátéktól, ott pici cápafejek nyitogatták a szájukat és egy pirinyó pecabottal kellett beletalálni a szájukba, ráharaptak és már ki is kapta őket
egy kislány meg jól megharapta Dani karját
, uis összevesztek egy gombaházikón, ki menjen be elsőnek. végülis a kislánynak volt igaza, de most tiszta kék és lila. oltási könyvet nem kértem az anyukájától
Dani kalandjai a lányokkal
a héten férjnélküli vagyok
, feltettem ma a vonatra, elment Salzburgba dolgozni. hulla álmos vagyok , mert 1/2 5kor keltünk. voltunk tegnap a lakásunknál, és már a mi tömbünkben 2 lakásban már függöny is volt, valakik már beköltöztek
gondolom ők készpénzes vevők. a héten már én is elkezdem a pakolászást, selejtezést.
nyuszi
engem nem untat, ha emi ovis élményeiről írsz. még nekem is lehet ilyen lányom, vagy fiam, és jól jön a tapasztalat, hogy ilyen is van. anyukád elég gáz lehet, tényleg nem szabadna sírnia... , lehet az veti vissza Emit. nem tud reggelente vmlyen ürüggyel eltűnni a házban? nekem szerncsére anyósom nem ilyen, hanem még bíztatja is Danit. nekem már a reggeli kavargás megy az agyamra, amikor készülünk, mert mindenki akkor megy... d emár csak jövőhétig kell kibírni. most tartok a betegségnél, és hogy jobban van már Emi
ilke
nem akartalak rémisztgetni, csak eszembe jutott. Lilinek jobbulást! biztosan azért is lett beteg, m ert a kis lelke is most gyengébb az ovi miatt. de biztosan hamar rendbejön, meglátod! Infralámpátok van? NYUGTATÓ???? Hát én csípőből fordulnék ki az ajtón!!!!! Ez tipikusan olyan, mint a hperaktív gyerekeket szanaszétkezelik mindenféle vegyi szarral, már bocs..... remélem nem adod be neki!!!
Dani is mondja, hogy most ne menjünk oviba, aztán most már egész frankón lehet elterelni a figyelmét, ma reggel is a csoportszobába menet, először bőgicsélt a már műkönnyeivel (ennyir már ismerem
), és mutattam neki egy játékra és már meg se nyikkant, leszállt a kezemből. ennek 4 hete lassan, és "már" itt tartunk, hogy leengedi magát tenni. Me az ovónénik is mondták, hogy amikor jön a váltás, akkor az ovónénik elé szalad nagy üdvrivalgással, annyira örül nekik. a nevét is tudja egy csomó gyereknek.
arcüregre homeos: Belladonna 9CH és Aconitum Napellus 9CH (3 napig 2 óránként 3-3 golyó), meg az infra nagyon jó. meg van olyan szemcsepp, ami enyhe antibiotikumos és azt lehet orrba, nem szívódik fel annyira, mint a tabletták.
kataa
aa kocsitól az öltözőig szépen besétál, meg öltözik is, csak onnantól nem akaródzik bejönni, de már azért jobb a helyzet, mert már beengedi magát hozni és le is tehetem. magátólmég nem szaladt, csak délután nyargalászik ki be. én már régóta nem cipelem a fenekét, jönnie kell a saját lábán. a naygfiús szöveg megy, de ilyenkor nem használ. én szólnék, a fenyegetés a legrosszabb eszköz, szerintem, pláne egy ovónőnek kellene ezt tudni... nekem is fura, hogy esőben nem mennek ki, vagy ha nedves kint az eső miatt, de nem esik, akkor bent vannak. anyósommal meg velünk mindig ment Dani. max. rövidebb időre, és utána gyors átöltözés.
sasha
gratula a házhoz!!!!! gondolom te is azt mondom, amit én: VÉGRE!!!! nekünk már csak 2 hét és ott vagyunk, nagyon-nagyon várjuk!!!!
3. baba?????
Grtaula, bár gondolom óriási meglepi volt
Biztos tudta a kis lélek, hogy lesz ház, és gondolta, jó helye lesz neki ott
Conti
Betti milyen szöszke lányka lett! És gyönyörű!!!!
a szüleimmel volt a hétvégén egy kis affér... Danival hülyült anyukám és Dani hasba meg mellberúgta a játék hevében. erre anyukám besértődött és elkezdett vele kiabálni, meg apukám is előkerült, és elkezdték szapulni, hogy így meg úgy szégyelje magát. aztán meg nekem, hogy azért erről sürgősen szoktassuk le... én is kikeltem magamból, mert hát nem szoktatjuk ilyenre, és talán egy felnőttnek tudnia kellene, a hülyülésben milyen határokat enged a gyereknek, és nem engem hív, ha gond van. uis anyukám szólt, hogy most már jöjjek, mert a Dani így úgy. én meg mondtam, hogy ha nem lennék itt, akkor kit hívna? nagyon rossz volt, és főleg az, hogy elég lett volna 1x mondani ezeket Daninak, hogy nem szabad és miért nem szabad, erre apukám, egy csomószor még azzal piszkálta, hogy így meg úgy szégyellje magát stb. stb. aztán mondtam, hogy akkor elég, nem kell 25x uazt elmondani, mert 1x is megérti, mert x-edjére már direkt egrecéroztatásnak érzi a gyerek. ismét sikerült átélnem azt, amit gyerekkoromban aputól.... amióta van Dani, azót tudom, hogy miért ilyen semmilyen a kapcsolatunk egymással. hát ezért. mert pl. amikor ott vagyunk, akkor is csak akkor játsza a felnőtt szerepet, amikor fegyelmezni kell a gyereket, azt is milyen hangon!, a hátamon feláll a szőr.... de hogy magától odaüljön vele játszani, na olyat még nem láttam, sajnos.... nagyon fáj ez nekem, és az is hogy a saját gyerekemnél uezt látom, hogy semmi nem változott. egyszerűen nem tud apukám mit kezdeni a gyerekekkel... és így hagyjam ott majd a gyereket? én elsősorban ezért nem hagytam még ott, pedig szeretném, hogy szokja... aztán meg a kocsiba beültettük Danit, és mondta, hogy majd jön máskor is, erre anyukám mondta, hogy ha ilyen rossz lesz, akkor ne jöjjön, mert így nem kell.... hát erre mit mondjak....... persze én meg kontráztam, hogy Dani nem vagy rossz, csak amit csináltál az nem tetszett a maminak. úgyhogy marha jó hangulatban indultunk haza....
na bocs, hogy így kiszakadt belőlem, azért köszi, hogy elolvassátok.