Ildibaba!
Köszi a bíztatást, mindenképpen rajta vagyok az ügyön, és remélem, hogy ez csak átmeneti állapot, szeretnék odáig eljutni, hogy elhagyhatom a pótlást.
Nováky Rita!
Sajnos jól értetted, kap a Gergő tápszert. De NEM EZT KAPJA ELSÕSORBAN, hanem mindgi mellre teszem először, hagyom, hogy szívja, ameddig csak tudja. CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EZUTÁN KAPHATJA MEG A TÁPSZERT!! Hidd el, én sem örülök neki, de egyenlőre nem tudok mit tenni, addig is, amíg nem javul a helyzet, ennem kell adni neki. egMára eljutottunk hála Istennek odáig, hogy már nem csak 30-40-et szív le egy mellből, hanem simán megy az 50 is, sőt ma éjszaka 60-at szopizott. De hogy a kérdéseidre válaszoljak: Gergő 3700 grammal született. Sajnos a kórházban EGYSZER SEM TUDOTT mérhető mennyiséget szopni. Azaz mindig csak tízeket evett. A kórházból 3450 grammal jöttünk haza. Ezt a múlt hét hétfőre sikerült feltornázni 3520-ra, de péntekre visszaesett 3440-re. Na, ekkor ijedtem meg nagyon, és döntöttem úgy, hogy egy kis időre feladom elveimet a tápszerrel kapcsolatban, kell, hogy pótlást kapjon. Hiába raktam óránként cicre szegény gyereket, nem volt elég neki.
Az is hozzátartozik a dologhoz, hogy a mai napig, ha mondjuk mellből szopizott, utána fejni egyáltalán nem tudok semmit. Vagy csak nagyon ritkán - és érdekes, de megfigyeltem - , hogy főleg esténként tudok lefejni, de akkor is max. 20 ml-ert. Annál többet még soha nem fejtem le, pedig van, hogy fél órákat nyüstölöm magam.
A védőnéni sem nagyon értette a dolgot, mert pisi volt rendesen a pelusban, sőt, kaki is, naponta legalább háromszor.
Péntek óta kap tápszeres pótlást, és a tegnap esti mérleg 3680-at mutatott.
Nagyon igyekszem, hidd el (talán lehet, hogy egy kicsit már görcsösen is, ami tudom, hogy nem jó), iszok nagyon sok folyadékot, köztünk a tejserkentő teát, sőt, homeopátiás bogyót is szedek.
Nagyon köszönöm a bíztatást, szükségem is van rá! Én már azt is jó jelnek tekintem, hogy sikerül 50-et (félve mondom bár, de talán már a 60-at is) mellből szopizni.
Természetesen amint újra javul a helyzet, tájékoztatlak Titeket.
Üdvözlettel: kuha & Gergő