Új privát üzeneted érkezett!

ÓÓÓÓÓÓ!JAAAAAAJ!!!Nem vagyok gonosz anya!!! Az oltás után szomorú smiley-t akartam rakni!Kép

KépKép
KépKép
sbea

rengeteget tudnék írni, de mire átolvastam a fentieket, addig kifutott a levesem+ enyhén odaégett egy adag rántotthusim. Majd később jövök.

Sbea!
Jót derültem! Nem vagy gonosz anyaKép
patriot

Syg,
most olvastam el mit irtam neked...kicsit értelmetlen. Szóval nem az a természetes hogy nem alszol hanem hogy ha nem alszol és van rá lehetőséged, akkor azt tedd és persze hogy ne gép elé ülj.
Na ez se sikerült sokkal értelmesebbre. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Bea, ez tök jó, h már jön Lilla foga! Azért remélem nem lesz nagyon nyűgös minden egyes fogacskánál Kép! Mindjárt rágcsálni fogja a husikat!KépÉs Boldog 5hós szülinapot! Az oltáshoz kevés sírást kívánunk!

Patriot, azért meg tudtad menteni az ebédet?Kép

Roz, ilyenkor sztem mondj NEM-et, és ne aludj rá egyetKép! Az emberek kihasználnak, ne hagyd!Kép De nem akarok beleszólni, vagy megbántaniKép!

Nana, igen szerdán voltunk Apukámmal (Anya fent van most) tesóméknál Bp-en, és hát hihetetlen, h Hanci is volt olyan pici, és én azt hittem, h ha 4kg-s, akkor tök nagy, de közben nem, egy kicsike csomag, csak biztosan nehezebb csontú, és sokkal barnább(vagy lehet, h Hanci tényleg vérszegényKép). Csak miheztartás végett kapott is egy sallert Hannuska, na persze nem direkt, csak mindketten NAgypapa karjain voltak, és Petike hadonászott, és belekapott H arcába, aki olyan visításba kezdett,mint egy kismalac akit ölnekKép, de kis drágák voltak mindketten, és a Nagyszülők nem győztek betelni Velük.

Kép
seriff

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk. Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat.
Szerencsésen túléltem, ez volt a harmadik csaszim, de egyben az utolsó is. Nem volt olyan rossz élmény, mint a kisebbik fiammal, de azért nem futnék neki még egyszer.
Kicsi lányom egy tündér, eszik, nagyokat alszik, kakil, kicsit nézelődik, aztán alszik tovább. Imádom!
Tejci van bőven, bent a kórházban már a negyedik napon 420 grammot szopizott, és még maradt másnak is. Szóval egyelőre nagyon jó kislány, remélem így is marad. Jó lenne, mert mindkét fiammal megszenvedtem annak idején, két hónapig szinte egész álló nap üvölötöttek, úgy fájt a hasuk. Ezért nekem most új, hogy ilyen nagy a nyugi.
Fiúk örömmel fogadták, szeretgetik. Remélem, hogy minden rendben lesz.
Képeket nézhettek a fiúkról és a csajsziról a "Marci és Milán" albumban.
Puszi mindenkinek.
balim

Jaj, és óriási gratula a két új babucinak Zsófinak és Benedeknek és anyukájuknak. De jó, teljesen egykorúak lesznek így hárman, lesz mit megbeszélnünk a jövőben. Kép
balim

Roz, én tegnap nem láttam Zsófi babát, ma meg igen, úgyhogy megbízhatóan működik a babanet:-)

Ma kaptam Lili baba Aggteleki "kalandjáról" képeket, igaz még nem a teljes film, csak képek, teszek fel a profilomba belőle. Így elnézve, bármennyire is próbáltam, a hasamon nem igazán sikerült tartósan összefogni a ruhámat:-)

Holnap megyünk Ausztriába vásárolni, babakocsit, kiságyat, pelenkázót, meg ha még látunk valami jót. Az apróságokat majd itthon. Már annyira várom, tiszta izgatott vagyok, hogy sikerüljön minden. Írtam egy-két boltnak e-mailt, hogy érdeklődjek, és legnagyobb meglepetésemre mind készséggel válaszolt, volt amelyik még levélben is. Nem is gondoltam volna!!!

Jaj, ezeket az oltásokat olyan rossz hallani, azt hiszem, ez nálunk külön procedúra lesz. Azt hiszem, legalábbis most, hogy akkor teszek a legjobbat majd a lányomnak, ha apa viszi el. Én nagyon parázok a tűtől, biztosan észrevenné rajtam, és ő is félne. Szerintetek?

Üdv:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bocsi, elrontottam, nem a profilomban, hanem a fényképalbumomban vannak a képek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

A férjem útnyilvántartásának ANNYI!!! megyek képeket nézni!!!

Éljenek a megmentöim!!!Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, nálatok is te vagy a "könyvelő"? Nálunk is rám hárul e nemes feladat, bár szerencsére ebben az évben az útnyilvántartást már megúsztuk:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINA,

a képek nagyon jók. gyönyörű ez a barlang!
Mégsem 30,-án mentek? Én is nagyon szerettem volna holnap menni, de a férjemnek sajna rengeteg a munkája.
Én az oltásoknál soha egyetlen egyszer sem néztem oda. Odabújtam Dani arcához...Kép

Balim!

nagyon szép gyerekeid vannak! Gratulálok hozzájuk! a fiukon látszik hogy igazi kis kÓpék. Nem lehet egyszerÜ most Neked...

Seriff,
Hú, ezt a "pofozkodást" nagyon megnéztem volna. Kép Nagyon-nagyon-nagyon.... édesek lehettek. A Nagypapi pedig gondolom "szétcsattan" a büszkeségtől!

KépKép
KépKép
nana09

LINA! LINA!

Lenne egy óriási kérésem! Mivel a férjemet ismerve nem tudom mikor jutok ki Ausztriába, a gyerek meg pont kinötte a "még nem túl vastag" kabátját... Szóval a honlapon az aktuális akciók között van egy ami jó lenne. Meg tudnád venni nekem, ha szükséges már most du.-án elviszem a pénzt a tesodnak.

KépKép
KépKép
nana09

linácska
nagyon szuperek a képek nagyon szép a barlang

seriff
édessek lehettek a babák nincs kép a tesód kisfiáról olyan kiváncsi lennék rá

csajok a többiekkel mi lehet kecsoné liolgal melissza erszényes menta nagyon nagyon rége nvoltak

mino és veed még minig házimunkázol vagy éppen vendégek van vagy csak balcsi csücsl rajad ??
ha tudsz jelentkezz már be egy kicsit

hu olyan hüvi van ma is én nagyon fázom vagy csak a kevés alvástól bár én syghez képest egy szót sem szolhatok elvére is 5 1/2 órát aludtam de azt ugy hogy ugyanabban a pózben ébredtem ahogy lefeküdtem Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Nana!

Melyik boltban és melyik kabát? Ha találok, persze, hogy hozok. A pénz annyira nem érdekes, csak okt 4-én megyek legközelebb Kecskemétre. Szóval milyen méret, szín... Írj le mindent, és hozom.

Amúgy az én férjem meg pont az ellentéte, épp ezért megyünk holnap. Elkezdett fájni a bordám alja, de nagyon, egyik nap majdnem már sírva jöttem haza a boltból, annyira rossz volt, és közölte, hogy akkor megyünk most, nehogy később még rosszabb legyen, és ne tudjak menni. Ha menésről van szó, meg vásárlásról (pedig FÉRFI!!!), akkor azonnal eldob mindent:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szép estét mindenkinek. Ma megvettem az első hivatalos kismamanadrágomat!! Kép))) Nagyon örülök neki!! Alig várom a követkzőt mert az már azt jelenti, hogy ezt kinőttem. Kép)

Annyira várom már, hogy mozogjon a pocimban a pici, de nem érzek még semmit. Jövő szerdán leszek 17 hetes. Szerintetek mikor kell álatok ez hogy van/volt??

LINA:holszokttok Ausztriában vásárolni? Csak mert mi Parndorfba (nem tudom jól írtam e le a nevét, tök vagyok németből) Kép)) szoktunk mnni, de ha tudtok vlami jobbat akkor megnéznénk azt is apával.

KépKép
erszényes

Erszényes!
Nem szoktunk Ausztriában vásárolni, most megyünk először. Vagyis babaholmi ügyben először. Mi Bécsbe megyünk, meg előtte ott van az SCS, abban egy csomó bolt. Írtam egy-két boltnak, megkérdeztem, hogy van-e náluk pl. az a babakocsi, amit szeretnénk venni, és nagyon korrektül visszaírtak. Írtam pl. a Graco németországi forgalmazójának, hogy mondjon bécsi címeket, és háromat is küldött. Tiszta fura volt, hogy ilyen készségesek:-)

Még két-három hét, és tutira fogod érezni a kistörpit. Én 18-19 hetesen már éreztem, de még nem voltam biztos benne, hogy ő az, de a 19. hét végén már biztos voltam benne, bár még volt olyan nap, hogy nem éreztem semmit. Na most már nincs, még éjszaka is aktív:-)

Nana, hol vagy? Így nem tudom, milyen kabátot hozzak!!! :-)

Képzeljétek, akkorára nőtt két hét alatt a hasam, hogy nagyon nagy. Teljesen meg vagyok ilyedve, hogy mekkora lesz, hisz még 12 hétig nőni fog, és gondolom most a legtöbbet. Akkora leszek, mint egy elefántbébi...

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!

Itt vagyok, csak el kellett menni bevásárolni. A pocaktól ne félj, nekem is a 7. hónapban nőt nagyon sokat aztán a 8.-ban még egy kicsit az utolsó hónapban már semmit.

A Toysrus honlapon néztem ki az akciós oldalon az utolsó 2 kép "Aktueller Regen Handzettel".

Ott az első oldalon van egy kislány és egy kifiú esőkabátban... Na olyan fiús esőkabát kellene nekem 110-es, az ára 9,99 EUR

Kinéztem még egy kabátot is ugyanitt a másik oldalról beige-narancs, de az sajna csak 104-ig van. Na most a magyar méretezésnél már általában kicsi a 104, a német méretezés általában nagyobb, így nem tudom jó lenne e neki. Kép

Te is vigyázz majd erre. A német 56-os ált. nem akkora mint a hazai.

Jó utat! Szerencsés vásárlást!

Ja és légyszi ahol tudsz kérj nekem katalógust.

Ezer köszönet!!!

Nana

KépKép
KépKép
nana09

Hali!

Az előbb rámjött aszívroham.
Jön a lány hogy egy aranyos béka van a konyhában.Erre én leszóltam hogy képzelődik, odanézek és tényleg.
A breki nagy elégedetten ült a hűtőnk előtt a járólapon.Kép
Mire oda jutottam addigra bemászott a hűtő aláKépKépKép

Roz! Gyere segíteni!!!!!!!

Kép

Kép
samchee

Ok Nana, megtaláltam, szóval olyan sötétkék, világoskék csíkkal, 110-es méret. Végül akkor a narancssárga-beige nem kell, ugye?

Katalógus nincs, kértem e-mailben, és pont ma kaptam postán egy levelet, hogy augusztus 31-ig volt érvényes az előző (ezt kaptam meg tőled), és új csak januárban lesz, addig és kérik a türelmemet, és nézzem az internetet.

A profilomba feltettem a telefonszámomat, ha még eszedbe jut valami, hívj nyugodtan.

Sam, a béka olyan aranyos:-) Bár biztosan én is frászt kapnék. Egyenlőre a 8. emeleten lakunk, de remélem pár hónap és kertes házban... mik várnak rám!!! :-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

A csajszikámat ma átküldték aludni a másik ovis csoportba mert nem hagyta maga mellett az egyik kisfiút aludni.
Egyszerűen meglódult a csacsogója és nem hagyta a szomszédjában alvó Petit meg a barátnőjét aludni. És bünti képpen vitte a kis ágyát át a másik csoportbaKép
Valahol haragudtam is az ovónőre meg meg is értem.
Hanna nem sokat aludt bízom benne hogy ez meghozza éjszaka a hatást és az én drágám is sokat fog aludniKép

Nincs valakinek kedve holnap reggel Rally versenyt nézni?
10 kor kezdődik kinn a gokart pályán, rengeteg autó lesz kinn és sztem a kissrácokat nagyon érdekelné....

Lina!
Én nem féltem eddig tőlük de valahogy mostanában minden ilyen jószág irritál..
És sajna nálunk a kertben elég sok féle előfordulKép
Bizti nagyon várod már a kertes házat remélem sikerülni fogKép
A boltot csak óvatosanKép
És szépek nagyon a képek.

Remélem mindenkinek jól telt a napja és a babák nyugodtak voltak és ügyesekKép

Kép

Kép
samchee

Megvan a breki!!!!KépKép

Hú mostmár azt hiszem talán nyugisan alszok, legalább is a breki miatt nem izgulok, csak a drágaságom ébreszt felKép

Puszi

Kép

Kép
samchee

Sziasztok,

Sam,
én megőrülnék, ha békát kellene kergetnem a házban, annyira rettegek tőlük Kép Kép Minden elismerésem...

Ma fele annyian vagyunk itthon, mint tegnap este. Kamillát ma elvitték anyósomék (egyébként mindkettőnk szülei Szegeden laknak), Lackó is elindult túrázni. Csináltam 2!!! adag csokistallért, és már el is fogyott, igaz, vittek is el belőle. Aztán csináltam Lackónak egy pólót délelőtt, a lányok fényképét vasaltam rá, hogy mindig ott legyenek vele, még nem voltunk így külön. Nagyon örült neki.

Tegnap előtt este én is bekapcsoltam a fűtést, igaz ma reggel meg ki, de akkor elég hideg volt.

Ez a mai nap elág fárasztó volt, holnap is jövök, bocs, hogy nem írok többet, szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

sziazstok Kép

sam
brekusz fujjjjjjj azt hiszem atz is végig sikitoztam volna kisöprűzted ? Kép

kob .
mi sem voltunk még apától ugy külön hogy elutazzon bár lassan váltásruhát is csomagolok neki a munkába mert olyan ritkán látom a héten is elvileg 6 ig dolgozott és 1/2 8 nál hamarabb nem tudott eljönni és persze mindezt pusziért mert pénzt azt nem kap na mindegy
csokistallért énis 2 adag alatt el sem szoktam kezdeni még régen egyszer a sthal judit csinálta a főzőcskés műsorába én csak kanállal szoktam halmokat csinálni nem bogyozk mert az olyan hosszadalmas
laci bizti jól érzi majd magát a túrán te meg kicsit pihenj persze ha emese is hagyja

hát ez mai éjszakánk sem volt egy fokkal sem jobb mi van itt ????
adri szokás szerint kelt 1 kor enni még le sem tezsem a fejem niki elkezd előszőr álmában beszélni valami poharat kért aztán egyszer csak el kezd bőgni mint akit nyúznak (nálunk fontos gyorsaság hogy gyorsan megygugodjanak a sirásokból mert ha egy elkezd sirni általában akkor felkel mind Kép )
aztán megfejteteük hogy a kis elfátos poharába szertne vizet inni az meg persze kint volt az udvaron mert állandóan viszi magával ugyhogy apa 1 óra 44 perckor ment poharat keresni meglett kapott vizet fél perc mulva megint bőg mondom neki hogy most mi a baj hogy nincs meg ateteje gorsan keritettem neki egy tetőt de vizet kiöntöttem az ugy nem volt jó kellet bele a viz is jó kapot vizet gondoltam végre nyugi alszunk 1/2 órát erre anya valami hideg hát persze hogy kiborította az ágybaa vizet gyorsan hoztam pár törölközöt ráteritetem a foltra gondoltam mostmáár alszunk hát nemadri elkezdett sirni meg kiabálni 1/2 óra vol tmire megnyugtatam betakrtam aztán szunya apa kiselfánt reggel 4 re ment dolgozni 4 villanyt kapcsolt fel kaját csomagolt alufóli ába és még a szekrény ajtónak is neki ment Kép Kép és már itt is volt 1/2 6 ákos ébredt enni aztán 6 kor adri és persze 1/2 8 kor már mindenki talpon volt

megyek adok reggelit a gyerköcöknek aztán irány a mama megyek ágyterítőt kreálni mert már elég gázos az ágyunk és az uj ágy csak jövöre lesz kész az asztalos szerint ablakunkat meg csak nem hozták a jövöhetet tutira mondták hát kiváncsi leszek

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok, jó reggelt, csak gyorsan egy kép.

Szép napot mindenkinek!Kép

Kép
seriff

Kob,
Férjed hová megy túrázni? az idő tökéletes. régen én is nagyon sokat jártam... de jó volt!

Seriff,
Hannát mégiscsak akarommm. Kép
Szép hosszú ujjacskái vannak. és ez a ruci... Kép

Mi még nem fütünk. nálunk még mindig meleg van, persze egy picurnak... az más.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok, mindenki élvezi ezt a gyönyörű őszi napsütést a szabadban?

Roz, sajnálom az éjszakátokat, biztosan hullafáradt lehetsz így reggelente!Kép Na nem baj, egyszer csak összehangolják az ébredésüket a TücskökKép! A kedvedért egy kép, NAgypapa és unokái.

Kob, tallér beszippantó jellegű, igenKép. Ti most édes kettesben vagytok Mesikével? Képeket láthatnánk megint?

Nana, épp a járókában matatKép. Most akkor minden ruci barna lesz a Maltofertől?ÖrülökKépKép. Már mi sem fűtünk, ill. csak reggel egy kicsikét.

Sam, Te egy hős békaelűző vagy!Kép

Erszényes, sztem abszolút nem gáz, ha még nem érzed, én a 18.héten éreztem, de akkor még elégbizonytalan voltam, h egyáltalán az-e az, pedig mindenki mondta, h tudni fogom, nem lehet eltéveszteni, hát...KépKép

Kép
seriff

Erszényes,
Csatlakozom Seriffhez, én is a 18. héten éreztem, ha egyátalán az volt, mert hát nem nagyon tudtam még megkülönböztetni hogy bélmozgás vagy rug-kapálás. Kép pedig az Uh-án mindig láttam milyen jókat ficánkol, úgy hogy nem izgattam magam. Te se tedd!!!

Seriff,
Csúcs ez a kép!!! Kép Itt most ki kit "pofozott meg". Kép Nagyon édes a kis Petike ahogy "nemtetszését fejezi ki".
Hanna pedig mint egy igazi bölcs, mély nyugalommal figyeli az eseményeket. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana, ez még a tasli előtt volt, és így nemtetszés közben hadonászva karmolta meg petike Hancit. Az előbb csináltam egy képet, gyorsan felteszem, de aztán abbahagyom, nehogy azt higyjétek beképzelt vagyokKép(pedig deKép).Kép

Kép
seriff

sziasztok!

patriot, ismerős, amit írsz. leona akkor csinálta ezt, amikor túl sok volt a tej és nem bírta nyelni. próbáltál már más pozícióban szoptatni? nekünk akkor a fekveszopi jött be. azóta is úgy szeret szopizni.
lenőtt nyelvecskét (ugye az volt/van neki) megoldották már? az is okozhat problémát.
sztem egy szopis tanácsadó többet ért a szoptatáshoz, mint a védőnő, bármennyire is szopipárti. sztem egy próbát megérne.
leona jövő héten lesz 4 hónapos.

roz, ha ilyenek az éjszakáid, nem tudom, hogy bírod energiával.
leona hiába ébred fel sokszor, általában visszaalszik cicin és nem kell "poharat keresgélnem". ez szörnyű nehéz lehetKép

bea, kint van már a fogacska?

nana, értettem ám, amit írtál magyarázat nélkül isKép néha én is össze-vissza írok.
nincs semmi hír?

seriff, hanci olyan kis tündér lehetKép már rég láttam őtKép
szüleid biztos nagyon örültek, hogy egyszerre két unoka is születettKépaz én szüleim még nem is látták leonátKép

visszaemeltem a homeoadagot és úgy néz ki -jaj, csak el ne szóljam magam!-, hogy ez volt a gond. néhány hétig elég volt napi 1* adni, most vmi miatt megint 2* kell neki.
ma éjjel már "csak" 4* kelt fel, 3 óránként (nagyjából) és így aludtunk este 9-től reggel fél 10-ig. apa meg jól elaludt, mert arra számított, hogy tündibündi majd úgyis felébresztiKép

Kép
sygnum

Balim, nagyon szép gyerkőceid vannak! Nem adod kölcsön vmelyik srácot? Akarok egy kukist is!!!

Lina, nagyon szépek a képek, a pocid nem is látszik sztem a barlangos képeken. Vag ycsak én vagyok vak?Kép

Erszényes, én nangyon korán éreztem a mozgást -15 hetesen egy hányás után jól belémrúgott-, de van, aki csak a 20-22. héten érzi először. Ne aggódj, bár tudom, hogy nagyon várod. Olyan jó is az!!!

Kép
sygnum

Sziasztok!

Csak beugrottam megköszönni a sok bíztató szótKép Kép Kép Kép, és Roz szavain elgondolkodtam, azóta adom neki a cicit mindig, ha kéri, ringatom, ösztönösen cselekszem. Tudom, hogy erre van szüksége, anya közelségére. Kép

Puszillak benneteket!

Sam, ne haragudj, hogy nem vettem fel e kórházban a telefont, és nem válaszoltam, de annyira gyorsan telik minden, csak kapkodom a fejem. Sok foglalkozást igényel Zsófi, jönnek a szülök, velük foglalkozom. Szóval egy kicsit el vagyunk havazva, de azért nagyon jól esett, hogy láttam, kerestél. Köszönöm ez úton is az érdeklődésedet! Kép Kép Tényleg ne haragudj!

Puszillak titeket, mindenkinek minden jót.
birolili

Sziasztok, na még jó, h Bea írtad, h jön Lillácska foga,és attól nyűgös, hát ma miután a szokásos 30-40-50-percnyi szopi helyett 2-3napja van, h 10-15 percig tart, és utána sírva fordul el, gondoltam belenézek Hanci szájába, és hát mit látok, fehér és kisé duzzadt az ínye alul elől.Gondoltam, á biztos nem, hívtam hát Apát(mégiscsak szakember), h nézze meg, és jé, tényleg, nemsokára jönnek a fogacskákKép!

Syg, na látod, csak megtanulja Leo is, h mikor és hogy aludjon!Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Most értünk haza Ausztriából, ígérem holnap tüzetesen végigolvasok mindent, most csak a képekben gyönyörködtem:-)
Azt hiszem ez a 15 óra egyhuzamban nem igazán tett jót, remélem csak nagyon fáradt vagyok. Még Kecskemétet is megjártuk a cuccokkal.

NANA, sajnos nem tudtam neked hozni kabátot. Összesen 9 db volt a boltban, mindet felforgattam, de 7 db 86-os, 1 db 104-es, meg 1 db 128-as volt csak:-( Ráadásul csak sárga, meg piros csíkokkal, a kék már elfogyott. Amúgy az anyaga elég érdekes volt, olyan igazi esőkabát, jó vastag műanyag-gumi szerű dolog.

Jó éjt!
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nem tudom mit éreztek ma a lányok de szerintem összeesküdtek ellenem.
Reggel elaludtunk úgyhogy sajna nem tudtam kimenni a rallye megnyitóra.
Egy mozgássérült társuk megsegítése miatt volt az egész rendezvény és mivel későn keltünk minden késett. Apa pedig egy órakkor ment dolgozni úgyhogy ennek lőttek. A lányok pedig annyira rosszak voltak hogy az kiborító. Egyébként sem voltam ma jó passzban erre Bogikám értetlen volt és hisztis meg minden ami nem jóságKép
Hanna pedig nem akart aludni. Máskor napközben legalább kétszer alszik 1.5 órát.
Ma persze egyszer tudtam letenni akkor is csak 20 percet aludt és persze mivel álmi volt nyűgös is. Az én ügyes kislányomból is egy "hiszti királynő" lett ahogy apa szokta mondani.
Most este pedig csak háromnegyed kilenckor volt hajlandó elaludni popórázással.
Pedig nálunk a kezdetek óta megvan az hogy fürdés, pancsi, evés, alvópléd és alszik minden ringi nélkül nyolckor.
Most annyira várom azt hogy ne fog éjjel ébredni vagy legalább is nem olyan sokat, de szerintem ez is ugyanolyan éjszaka lesz mint mindegyik, ha nem rosszabb.

Lili!
Egyáltalán nem haragszom hiszen nincs miért.
Kezd már Zsófi hozzászokni a kinti élethez?Kép
Szopizás beállt már?

Seriff!
Hanci tényleg gyönyörű babus. Nagyon irigyellek titeket is a fogacska miatt. Én nap mint nap nézem Hannáét néha mintha látnám máskor meg tuti vagyok benne hogy soha nem jön ki neki.
Nagyon várom már hogy kibújjon neki.Kép

Nana!
Már a múltkor is írni akartam hogy a Liza nagyon szép név.
Annyira ritka egyszerű és mégis különleges.
Szerinted megéri novemberben felmenni a börzére?
Van ilyen téren valami tapasztalatod?

Tényleg csajok volt már valaki ilyen börzén? Megéri innen felmenni és szétnézni vásárlási célból vagy ugyan olyan árak és minőség van itt mint ott?

Teszek fel Hannusról egy képet ha nem gond!

Mindenkinek jó éjszakát! Kép

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Seriff, Sam, a férjem el van olvadva a lányaitoktól, mindig mikor kinyitom a babanetet, (végre működik!!!), itt mosolyog a hátam mögött, hogy olyan aranyosak így hason fekve:-)

Syg, azon a képen látszik igazán, hogy nem ér össze az overálom, ami alulról van fényképezve, csak alatta is fekete rövidgatya van (nem véletlen), és ezért kevésbé feltűnő. Na most már biztosan ennyire se érne be.

Szegény picilányt itt a hasamban szerintem jól kifárasztottam tegnap. Reggel mozgott egy picit, mikor felkeltem, aztán csak most du. 3 körül, pedig ennyit nem szokott egyhuzamban nyugiba lenni. Mondjuk én is 11 órát aludtam éjszaka:-) Jó tudom, most gonosz vagyok, és ilyet ne is emlegessek a gyakorló anyukáknak, de még kihasználom, hogy most lehet:-)

Viszont Lilinek van szép babaszobája, vagyis bele a bútorai (majd ilyen lesz, mint a képen), meg egy édi kis rucija, amin bari van és lógnak le a lábai. A pótapukám mikor este meglátta elkezdtek folyni a könnyei:-)

Üdv:
LinaKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina

hu de szép ez a szobácska Kép nagyon klassz ezt megrendeltétek vagy kinéztétek kint veszitek meg ott menyivel ocsóbra jön ki ?? nekem valami jó kis ágy kellene csajaimnak láttam egy naghyon szuper emeletes ágyat egy német katalógusban még évekkel ezelőtt de az anniyra tetszik azóta is mindehol olyat lesek hátha már pedzegettem az asztalos srácnak is nem e meg tudná csinálni az olyan hogy felülről van egy nagy 2 személyes ágy alulról pedig be van építve egy irosztal szekrény és polsok vannak egy igazi kis kucko és mág nagyob korában is jó kicsit sok helyte foglal de legalább minden egyben van

seriff
hanci olyan édes és látom a nagypapi is teljessen elégedett az unokákkal tényleg milyen pici hihetetlen hogy áki is ekkora volt vagyis ekkora nem is mert ugye ő tbb mint 4 kilóssan született szóval mind két baba gyönyörű ha már igy benne vagy a kp feltevésbe magadról is tehetnél már fel egyett Kép
gratula fogacskához nekünk még mindig nincs kint pedig annyira feszes és duzzadt az iny és már felül is meg van vstagodva az iny de nem töri át nem tudommiért nem éppen azon gondolkodtam tegnap hogy áki tényleg milyen pasis a csajoknak ilyen időssen már a sokadik foguk jött sőt 6 és 1/2 hósan már álltak áki meg még csak néha nagy kegyessen megfordul Kép

sam
milyen volt az éjszaka ?? aludt Hanna
te szoktag bogit hozni vinni oviból ?

bea
fogacska ??

mino
mizujs régen irtál

syg
tudod mi a fura az este is dög fáradt voltam és mégis 1 fent voltam agyaltam meg vártam hogy ébredjen adri hát ugy skerült várnom hogy 1/2 kor egyszerre ébred áki is meg adri is pedig áki mindig végigaludta idig az éjszakát mostanság elég nyügi let 1-2 napja sokat sir sinte egész nap alig alszik nem tudom mostmár nem mondom hogy bizti a foga mert hülyének néztek tényleg hihetetlenek tünik de lassan 2 hónapj elindultk a fogacskái és "kinozzák "

nana(boszi Kép )
jól vagytok hétfőn bölcsi ??

kob.
te meg pihenj a mamáknak add oda csajokat és lógasd a lábad helyettem is Kép

most megyek is mert a csajok nyűzzák egymást pusssz

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj majd nem elfelejtettem sam szerintem hanna tiszta apa vagy nem jól látom édes nagyon és milyen nagy Kép

még valami szintén 1-2 napja áki nem fogadja el a gyümiket nem tudommiért de olyan sírásba fakad ha meglátja nem tudom miért viszont szintén kanállal kapja a sűrűbb tápszert azt meg elfogadja sőt abból tök jól eszik mi történhetet ?!

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz
Már megvettük tegnap a bútort. Elvileg csak okt. 12-én hozhattuk volna el (hogy miért, arról fogalmam sincs, nem értettem igazán), de a néni aranyos volt, elintézte, hogy vihessük most, pedig szombaton nincs is árukiadás. Igazság szerint csak egy Brendonos magyar katalógusunk volt, néztünk hasonló garnitúrát benne, ahhoz képest 53000 Ft-tal vettük olcsóbban. Egy kiságyat, egy pelenkázókomódot, meg egy három ajós szekrényt. Szegény férjem, mikor meglátta, hogy mi mindent kell a kocsiba bepaszíroznia (7 nagy doboz, meg én:-)), hát fogta a fejét. Nem is Pestnek vette az irányt, hanem rögtön Kecskemétnek, mondván, hogy ezt ő nem cipeli fel a 8. emeletre, aztán le, hogy két hét múlva hazavigyük:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Tényleg nagyon gyönyörű ez a bútor.
Ez tényleg egy igazi baba szoba. Mostmár csak a baba hiányzikKép

Roz!
Igen igazad van Hanna tényleg tiszta apjaKép
A fogakkal kapcsolatban meg csak annyi, hogy babucinak is már két hónapja jönnek a fogai.
Én is hülyén éreztem először hogy erre fogtam a nyűgit de tényleg így van. Nyáladzik meg duzzadt az ínye és szenved vele.
Remélem már nem sok ideigKép

Kép

Kép
samchee

lina baldahint is vettetek hozzá ? vagy azt nem szeretnél te milyen színekre gondoltál mármint falszín baldahin .. van már elképzelésed ?

sam hát akkor megnyugodtam bár adri is nagyon megszenvedett a fogakkal de áki idáig a csúcs az előbb hívott az uncsitesóm 3 nap eltéréssel szültünk ami a fura ő volt 24 re ő meg 20 ra kiirva és pont forditva szültünk Kép és az kisfia is ugyanakkora mint áki de ő már 4kézláb hintzik olyan ügyi Képáki meg na mindegy majd belendül ő is niki is ilyen volt hogy megfordult aztán teljessen leállt hóapokig semmi ujdonságot nem csinált aztán 1 hónap alatt elkezedd 4kézlábra állni mászni és fel is áltt következő hónap elején meg elkezdett araszolni a bútorok mellett Kép
bizti áki is nagydobásra készül Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

hello Lina!
Örülök hogy minden ok volt. A kabátot ne sajnáld, ha ilyen, jobb is hogy nem volt méret.
Babakocsit nem találtál vagy már nem is fért volna?

még nem tudtam mindent átolvasni. Folyt. köv.

KépKép
KépKép
nana09

Roz,
Egyenlőre baldahint nem vettünk, vagyis baldahintartót nem, de vettünk egy négyrészes ágyneműgarnitúrát, amiben már van olyan, amit ráteszek. Ez egy kék alapon baris ágynemű. A pelenkázófeltét meg kék alapon kiskacsás. Tudod, hátha véletlen mire kijön Lili Levente lesz belőle:-) Bár a Bérczi Ildi 1000%-ra mondta, hogy Lili:-)

Sam,
hacsak még a baba hiányozna..., de egyenlőre hiányzik a házikó is, amibe tesszük. Még egy másfél hét, és akkor dől el, hogy megkapjuk-e a hitelt, ha igen, akkor meg még néhány hét ügyintézés, talán mire megszületik a picilány, addigra lesz helye a bútornak is. Még azért egy két és fél hónapja van odabent:-)

Nana,
Babakocsit több helyen néztünk, de olyat, amit szerettünk volna, nem találtunk. Katalógusban néztük az egyik babakocsiboltban, és ott is annyiba kerülne, mint itthon, de azt mondta a bácsi, hogy azért nem rendel ilyet, mert ez már az osztrákoknak drága. Hát mondtam magamban, hogy pedig vagy 3x annyit keresnek, mint mi, az biztos...
Amúgy már matracot sem vettünk az ágyba, mert egy kókuszmatrac olyan 30000 Ft lett volna, és már azt sem bírtuk volna betenni, a babakocsit meg végkép nem.
Majd írok újra a németországi forgalmazónak, hogy meg lehet-e rendelni közvetlen tőlük, és hazaküldik-e, és persze mindezt mennyiért.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Lina, a kókuszmatrac 30000-ért az nagyon sok, itthon max 12, de akkor már drága helyen veszed, vagy 3000-t akartál írni? Nagyon szép ez a szoba tényleg, és tök jó, h nem a fal mellett van az ágy, hanem a tér közepén, így körbe lehet állni, ha rajtad alszik el Lili, mindegy melyik feleden, mert mindenhogy bele lehet tenni, Ti is ilyen elhelyezést terveztek? És itt Kméten van hova tennetek a bútort? A szüleidnél elfér?

Roz, én ritkán kerülök rá a képekre, minthogy ált. én csinálom őket, de majd keresek egyet,hátha.... Hát, a fogacska még nálunk sincs kint, csak a duzzanat és a fehérség látszik ámKép Ikea katalógust szoktál nézegetni? Abban is láttam már olyasmi ágyat, amiről írtál.

Sam, Hannád nagyon édes csajszi, látom birtokolja a nagyágyatKép!
Syg, Mino, Bea, Kob hol és hogy vagytok?

Kép
seriff

olyan lelkismeet furdalásom van áki ma nagyon nyügi volt egész nap üvöltött és most este is nagyon sirt adtam neki egy viborucol kúpot és 1/2 óra mulva hang nélkül elaludt az ágyában csak ilyenkor mindig az jut eszembe hogy én vagyok a türelmetlen és lehet hogy nem is fáj annyra fogacskája mint ahohy én gondolom és lehet hogy 1/2 óra mulva kúp nélkül is elaludt volna ilyenkor olyan rossz anyának és türelmetlennek tartom magam bár ideig ez a 2. ilyen alkalom volt de akkor is

seriff
ikeát már nagyon régen láttam de most rá keresek bizti van itt a neten is katalogus köszi a tipett ( erre nem is gondoltam Kép ) a nyelvatnulásal kapcsolatban neked diploma miatt van nyelvizsgád ugye csak ezt szeretnéd fejleszteni vagy teljessen uj nyelvet szeretnél tanulni ??
csak azért kérdezem mert ha minden jól megy jövöre szeptembertől elkezdeném a fősulit és én is és trénigezzem a az agyam Kép szertnék most elkezdeni nyelvet 10 évig tanultam németet és zt szeretném ujra előhozni és vizsgázni nem tudja vaélaki hogy kismamáknak incs erre valami kedvezmény vagy valami a munkaügyi központban lehet elkezdeni de csak ha legkisebbik gyermek is betölti a 16.hónapot és nem csak nyelv hanem számtec is kapcsolódik hozzá azt meg nem tuddom hogy szeretnék e tanulni

megyek mosogatok egyett apánk még mindig dolgozik

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nálunk másfél napig nem volt babanet. Valamiért vacakolt.

Fogunk szépen halad. Nyűgösek is vagyunk miatta rendesen és az étvágya is elment Lillának.

Tegnap voltunk ismét úszni. Jól ment, és Lilla annyira elfáradt, hogy este 6-kor elaludt a ruhájában és reggel 6-kor kelt fel, majd kajcsi uán még aludt 8,30-ig, utána 9,30-kor elmentünk a piacra. Ott s végig aludt a babakocsiban, utána délután 3-4 között is szunyókát. Most 7 óra körül ismét le kellett fektetni. Persze ez a sok alvás nem az úszástól volt, de az biztos hogy az esti nagy szunya azért volt mert elfáradt a vízben.Mostmár nagyon élvezi. Volt arclocsolás is, meg a lábával is szépen tempózik. Legközelebb már a víz alá is merülhet egy pillanatra.

Kép

Seriff!
a nyagypapának nagyon jó dolga lehet. Lesz kiket babusgatnia. Kép

Sam!
Erre a börzére mi is szeretnénk eljuni.Állítólag elég nagy is meg jó dolgokat lehet találni. Hanna tündéri. Bárcsak Lilla is elvolna hason.

KépKép
KépKép
sbea

Seriff,
30000-et jól írtam, azért nem vettünk ott, mivel tudtam, hogy itthon a harmada. Amikor Lili megszületik, akkor egy két hétig anyunál fogunk lakni, de ő a saját lakásába vesz neki külön kiságyat (az utazóra továbbra sem sikerült rábeszélni), amit mi vettünk, az az új lakásba megy, addig meg anyuék garázsában van lapraszerelve. Nem Kecskeméten, hanem Lajosmizsén vettünk, de az majdnem ugyanaz, szerintem úgyis naponta be fogok járni Kecskemétre.
Az elhelyezéssel még gondolkodom. Nem tudom, nálatok hogy van, rögtön külön szobája van a babáknak, vagy eleinte a szülőkkel? Én csak a két kistesómnál láttam, ők rögtön külön voltak, a védőnő meg is jegyezte, hogy ezt azért nem kellene. Először nekem ez volt természetes, hogy külön szobája lesz, akkor valahogy így helyezném el én is a bútorokat, hogy szabadon legyen az ágy, de szerintem csak velünk lesz eleinte, akkor meg úgy lesz, hogy az egyik rövid része a falhoz fog érni, de a két rácsos része szabad lesz. Gondolom olyan fél évesen már külön lehet rakni, nem?

Roz,
elvileg a GYED-en, GYES-en lévő kismamák ingyen tanulhatnak GYÁS alatt nem, ha jól tudom. Pont ma próbáltam utána nézni, de sehol nem találtam infót. Egyedül a www.kismamaweb.hu címet tudom, de ott csak angolt lehet tanulni. Az egyik ismerősöm a Kecskeméti Képző Központban dolgozik, majd holnap megkérdezem, tud-e róla valamit.
Szegény férjedet hol zsákmányolják ki ennyire, hogy vasárnap fél 9-kor még dolgozik???

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Roz,
képzeld nekünk ilyen ágyunk van, Lackó csinálta, galériaágynak hívják, nagyon tuti. MOst szétszedve várja következő gazdáját a padláson.

Seriff,
nagyon édes Hanna, a férjed mit mondott, mikorra töri át a foga az ínyét? Nekünk asszem szerencsénk volt, Kamilla 11 hós korában jött az első, és gyakorlatilag nem igazán vettem észer. Aztán 2 hónap alatt még 4!!

Bea,
nagyon tuti az úszós kép, édesek, ahogy a víz alá merülnek, lassan mi is kezdünk.

Lina,
szép a bútor, szerintem fél évig hasznos, ha veletek alszi egy szobában, nem leszel annyira fáradt az állandó éjszakai kelésektől...

Sam,
mi szoktunk a börzére járni, ha valamilyen nagyobb dolgot, kocsit, etetőszéket, ilyesmit akartok venni, akkor megéri a benzint és a belépőt. No meg a pelus is sokkal olcsóbb, igaz tavasszal nem volt ott mindne márka, csak a Libero és a Pampers. De szoktak bébiételeselk is lenni, az is jó áron. Én ott vettem a mostani kocsinkat használatan.

Puszi, holnap még jövök!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Mikor és hol lesz ez a börze, még nem is hallottam róla. Új és használt dolgok is vannak?

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nehogy azt gondoljátok, hogy eddig tartott a szombati ebéd elkészítése. Nyakig vagyunk egy lakás felújításba, ezért ritkán jutok sajna a gép elé. + a takarítás, mosás, vasalás, de azt hiszem nem kell mondanom, ezzel ti is így vagytok. A nagyfiamat is kergetni kell, különben nem tanul. Apropó suli...

Roz!
Ez az szmk-ásdi nem egyszerű dolog. Nálunk a suliban mindeki lapít amikor el kellene vállalni. A fiam most kezdte az 5. osztályt, és az elmúlt röpke 4év alatt 2tanítónénitől búcsúztunk. ARANYLÁNCCAL. Most, hogy a gyerek ötödikes, tanítja vagy 10 tanár. Fel is emelték az osztálypénzt 1000Ft-ra /hó (hát kell gyűjteni a fukszra, a gyereknek meg alig jut belőle) Tudom, hogy könnyű bírálni, de ez szerintem túlzás, annál is inkább, hogy a pedagógus tuti nem várja el. Na mindegy.

Sbea!
Kösz a tippet a bimbóvédőt illetően. Kipróbálom!

Seriff!
Nehezen sikerült megmenteni az ebédet, mert csak vissza-visszajöttem olvasgatni.
Tünemény szép a babucid.

Nana!
Nekem is kell Hannácska, és majd felváltva babázunk.

Amikor Zsombival várandós voltam, mindenki kislányt várt, mert szinte csak pasikból áll a családunk. Az elmúlt 10évben csak fiúk születtek. Mi nők szörnyen el vagyunk nyomva.Kép

Sygnum!
Itt Kméten lehet találni ilyen szopis tanácsadót??? Ha nem, akkor hol??? Mindent megtennék, ha ismét szopizna. A nyelvecskéjét még nem vágattuk fel, de rajta vagyunk. A dokink ajánlott a Bagolyba egy orvost, aki minden szerda délután rendel (hallott már vmelyikőtök róla?). Egyébként én is kérdeztem az orvost, hogy nem-e ez okozza a gondot, már hogy Zsombor nem szopizik. Úgy nézett rám mint egy ufora. Leonáról van fent fotó? Mióta ébred a picur ilyen sűrűn? Aludta már végig az éjszakát?

Mi is most költözünk nagyobb lakásba, de én nem merem Zsombort külön tenni. (Az éjszakai ébredéseknél alig találok el a kiságyig, pedig fél méterre van az ágyunktól. Mi lenne, ha külön szobába aludnaKép)

Szép álmokat mindenkinek!
patriot

kob

egyszer egy ezermestr régebbi számában benne volt ez az ágy elkszitese minden abból csinálta Lackó? mert ha az amire én gondolok akkor az lehet hoy éredkelne feltéve ha eladó és mérete is megfelel és ha apát meg tudom győzni hogy nem a világ vége jön el ha lánya kirobban az ágyunkból az emeletes ágy ellen tiltakozik de nekem mnagyon tetszik szóval ha tudsz méretet meg ha eladóakkor egy árat is nincs róla képed hogy egyre gondolunk e
??

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?