Sziasztok!
Nehogy azt gondoljátok, hogy eddig tartott a szombati ebéd elkészítése. Nyakig vagyunk egy lakás felújításba, ezért ritkán jutok sajna a gép elé. + a takarítás, mosás, vasalás, de azt hiszem nem kell mondanom, ezzel ti is így vagytok. A nagyfiamat is kergetni kell, különben nem tanul. Apropó suli...
Roz!
Ez az szmk-ásdi nem egyszerű dolog. Nálunk a suliban mindeki lapít amikor el kellene vállalni. A fiam most kezdte az 5. osztályt, és az elmúlt röpke 4év alatt 2tanítónénitől búcsúztunk. ARANYLÁNCCAL. Most, hogy a gyerek ötödikes, tanítja vagy 10 tanár. Fel is emelték az osztálypénzt 1000Ft-ra /hó (hát kell gyűjteni a fukszra, a gyereknek meg alig jut belőle) Tudom, hogy könnyű bírálni, de ez szerintem túlzás, annál is inkább, hogy a pedagógus tuti nem várja el. Na mindegy.
Sbea!
Kösz a tippet a bimbóvédőt illetően. Kipróbálom!
Seriff!
Nehezen sikerült megmenteni az ebédet, mert csak vissza-visszajöttem olvasgatni.
Tünemény szép a babucid.
Nana!
Nekem is kell Hannácska, és majd felváltva babázunk.
Amikor Zsombival várandós voltam, mindenki kislányt várt, mert szinte csak pasikból áll a családunk. Az elmúlt 10évben csak fiúk születtek. Mi nők szörnyen el vagyunk nyomva.
Sygnum!
Itt Kméten lehet találni ilyen szopis tanácsadót??? Ha nem, akkor hol??? Mindent megtennék, ha ismét szopizna. A nyelvecskéjét még nem vágattuk fel, de rajta vagyunk. A dokink ajánlott a Bagolyba egy orvost, aki minden szerda délután rendel (hallott már vmelyikőtök róla?). Egyébként én is kérdeztem az orvost, hogy nem-e ez okozza a gondot, már hogy Zsombor nem szopizik. Úgy nézett rám mint egy ufora. Leonáról van fent fotó? Mióta ébred a picur ilyen sűrűn? Aludta már végig az éjszakát?
Mi is most költözünk nagyobb lakásba, de én nem merem Zsombort külön tenni. (Az éjszakai ébredéseknél alig találok el a kiságyig, pedig fél méterre van az ágyunktól. Mi lenne, ha külön szobába aludna
)
Szép álmokat mindenkinek!