Sziasztok csajok,
Hál istennek ennek a hétnek is vége lett... Ma már reggel hazajöttem Varsóból, és rögtön le is feküdtem aludni, igy 11-3ig sikerült egy kicsit bepótolnom az eheti alváshiányomból. Szerencsére nekem az alvókám több mint tökéletes, az alvással szinte soha, viszont a felkeléssel minden hétköznap problémám van
Zsebi,
Ezek szerint neked lehet hogy már hétvégén punkció ? De jövő hét elején tuti, ugye ? Küldöm neked a +++++++++++++++++++ petinövelő energiákat
Farkasok,
Hol vagytok ? Minden OK remélem, nem érzed Judit hogy megtapadtak-e ? Bármilyen olyan érzés amit eddig még nem tapasztaltál ?
Renoka,
Örülök hogy legalább kiderült hogy mi a gond és már megoldás is van rá
Mostmár tuti minden rendben lesz, csak pihenj sokat, azért a napi szurkálásért nem irigyellek
Ne izgulj, a hasad szerintem hamarosan látszani fog
Unique,
Örülök hogy megvan a családi öröm
Mi már a családban szinte mindenkinek bejelentettük, kivéve azoknak, akikkel nem találkoztunk személyesen, mivel telefonon nem akarom mondani.
Nekem igy a 11. héten már nem lehet nem észrevenni, még a fiú kollegáim is rákérdeztek mielőtt én mondtam volna (na jó, persze a gyakorló apukák).
Csajok, ígérem hogy most hétvégén csinálunk képet és vasárnap felteszem, jó ?
Wish,
Nagyon drukkolok neked is, hogy Zsebivel fej-fej mellett haladva pocakosodjatok
Norka,
Furcsa, én soha nem éreztem a spontán tüszőrepijeimet....szerintem ne agyalj ezen, ugorj azért rá apára, hátha lesz valami, ha pedig mégsem akkor várd a 21. napot
Ez a három gyerek teória nekem is tetszik
Fanni,
Nekem a 14. napon volt a punkció, de én egy kicsit lassan növesztettem a tüszőket, ez csak a folyamatos UH-k alatt fog kiderülni hogy neked hogy lesz. A baby aszpirint én az injekciók elkezdésétől a a beültetésig szedtem, szép is lett tőle a nyálkahártyám, bár nem tudom előtte milyen volt,mivel az inszemeknél ezt sosem nézték.
Milena,
Én is emlékszem rád !! Fantasztikus hírt hoztál, gratulálok
Szerintem itt az ideje hogy befejezd a történeted és megjelentesd valahol
Annyira jól írtál, és most hogy a happy end is megvan, szerintem sok sorstársunknak adna erőt
Remélem még hallunk rólad
Edina,
Érdekes hogy ennyire előre megmondták neked a dátumokat, de tudom milyen jó, ha az ember úgy érzi, hogy történnek vele az események
Kívánom hogy a mikulás zebrát hozzon neked
Timi,
Kár hogy nem javasolták az inszemet, pedig olyan jó lett volna még plusz esélyt kapni.... el sem tudom képzelni mennyire nehéz lehet az utolsó esély előtt állni. Szerintem kicsit várjatok a felhasználásával, és addig próbálj ki többféle természetes rásegítőt, amiben tudsz hinni. A lányok által javasolt akupunktúrához nincs kedved ? Vagy bármilyen homeopata, torna, energiamező, csak valami ami reményt ad, és úgy érzed majd most valami többet tettél mint eddig és ezzel most biztos sikerülni fog... Szerintem ez is számít....de persze tényleg csak akkor ha tudsz hinni bennük.
Niki,
Egy hét és neked is szurkolhatunk
Borzasztó lehet ami a barátnőddel történt. Az igazat megvallva én nagyon féltem az elmúlt hetekben hogy velem is valami hasonló lesz, de igyekeztem elhessegetni a gondolatot.... Az tuti hogy az orvos nem volt túl lelkiismeretes és/vagy hozzáértő.
Lara,
Én már nagyon szeretném látni Andort, a jövő héten vagy az után jó lenne talizni, de mi már október 8-tól megyünk nyaralni, jó lenne még előtte. Remélem Andornál nem az ekcéma jelentkezik... Te mondod nekem a 'lájtos' munkát, amikor te voltál a legnagyobb perpetum mobile
Sőt már megint dolgozol
Vasárnap jövök a képpel
Kriszta
10+6