Új privát üzeneted érkezett!

Timi,

Mi van az inszem lehetőséggel?????????????

Farkaskoma

Kép
farkasok

Kép
Kép
Kép
Kép

Ime itt vannak az új táblák. A felső részt is szét kellett szednem,mert már nem fértetek el!!!!! Kép Kép Kép Kép Kattcát feltettem a tábla babás részérhez mert már biztos megszült, csak nem tud jelentkezni.

A középső részből pedig egy páran lekerültek a legalsó részbe mert nem jelentkeznek!!!!!!!! Ezentúl szigorú leszek, aki nem ír megy az alsó részbe. Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Farkasok!
Semmi. Felesleges. Vagy bejön az 5. lombik vagy a csoda. Itt állunk tehetetlenül, mint a hülyék.

Timi
latimi

Zsebi!
Te voltál a Kaáli-ban? Melyik voltál a sok emberke közül?

Timi
latimi

Edina!
Ez szupre! Nem semmi a dokid, hogy már mindet így kiszámolt, akkor a ti babátok egy igazi mikulás ajándék lesz!!!! Kép Addig is kényestesd a zebrádat, hgoy egy jó pár csíkjától váljon meg cserébe a gyerekek mindig fognak vele játszani!!!!! Kép Kép Kép

Renóca!
Jó hogy ilyen gyorsan haladtok a sorban!!!!!! Remélem jövő nyáron csönget a gólya és nem hordod túl ezt a terhességet!!!!!!!!!!

Viki!
Nem írtad, konkrétna hogy alttatás nélkül csinálják-e csak valahogy nekem ez jött ki a soraidból és ezért kérdztem, de azért így csak jobb altatásban!!!!!!

Fanni!
Ma kaptam a 7. napi gonalt 150-es adagban holnap még tuti kapok aztán meglátjuk. Eddig is mindig 8 napig kaptam a gonalt. Ez van reméljük a legjobbakat.

Timi!
Inszemre nincs lehetőség?????
És mik lesznek az új alternatívák arról nem esett szó????
Nem maradsz egyedül a topikban hiszen mind megyünk együtt át a babásba és itt sajnos mindig jönnek újak akik hiszenk remélmen és várják a csodát akiknek majd a kismamák adják az erőt mint most nekünk. Kép Kép Kép

Niki!
Ez szörnyű ami a bartánőddel történt! Fú én nem is tudom hogy tudnék egy ilyet feldolgozni! Kép Kép

Nóri!
Nincs ötletem csak az hogy a randi most jött össze és a petesejted már halad szépen a méh felé!!! Kép Kép

Farkasok!
?????????????? Azért írjatok már hogy mi van veletek! Arról nem volt szó, hogy napokig hagytok minket izgulni!!!!!!

Milena!
Nagyon nagyon örülök Nektek! Boldog babavárást kívánok Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi!
Voltam. Csíkos pulcsi volt rajtam! Szeritnem nem taliztunk, mert hamar ott voltam és jól végeztem.

Miért felesleges???? Azért akkor mégiscsak nagyobb az esély mert legalább figyelik uh-val mint a sima próbálkozással, vagy akkor az is felesleges?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Felesleges, mert nem tud velem mit kezdeni. ha lombikkal sem tapd meg, akkor úgy sem fog. Én is úgy járok, mint sokan, hogy elkezdik az örökbefogadást utána spontán jön a baba.

csíkos pulcsis nőcit láttam. Egy fehér blézeres nővel volt.
latimi

Akkor láttál minket!!! Kép Kép Kép Jó lett volna tudni ki hogy nézel ki és akkor legalább egy pár szót lett volna idő váltani! Hol ültél????

Na jó ezt értem amit leírsz, csak akkor az egész magának mond ellent, akkor az 5-et nem felesleges megcsinálni ha úgyse tapad meg???? Hány embert hallottunk már hogy nem tudták megmagyarázni miért nem sikerül elsőre másodikra x-re és mégis összejön ötödikre???? Nekem így ez nem magyarázat. De remélem és tiszta szívemből kívánom az 5. sikerüljön és akkor nem kellezen agyalnunk és ez így is lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Lehet, hogy már nem is emlékeztem rámKép
Azért néha olvasgatlak titeket, de nem írok, mert még mindig "mumusnak" érzem magam.
Gondoltam, azért megosztom veletek a hírt, hogy 2005. 09. 06-án megszületett 2720g-al és 51cm-el Erhard kisfiúnkKép

Remélem, hogy nem bántottam meg senkit!
Nem felvágni akarok. Aki megismer, az tudja, hogy mi is "megszenvedtünk" a Babóért, de most Nagyon Boldogok vagyunk!

Mindenkinek szorítok!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Sziasztok Lányok!
Ma jöttem ki a kórházból, túlvagyok a laparon, meg a hiszterón. "Sajnos" semmit nem találtak, tankönyvszerű minden odabent. Ma hívtam is a Kaálit, és azzal fogadott a doki, hogy roppant szomorú, hogy semmit se találtak, mert így továbbra is csak "kísérletezni" lehet, mert fogalma sincs, hogy azzal együtt, hogy nálam és a férjemnél sincs az égvilágon semmi baj, mindig minden vizsgálat és eredmény tökéletes, mégsem akar megtapadni a baba.
Abban maradtunk, hogy jövő héten meglátogatom, és belevágunk a 3. lombikba. Kíváncsi vagyok, hogy most milyen protokoll lesz, mert eddig volt már long és short is, de sajna egyik sem jött be.
Valahogy úgy vagyunk mi is, mint Timiék, lassan tényleg már a csodára várhatunk.
Hirtelen ennyi, mert olyan vagyok mint egy karácsonyi töltött pulyka, a laparos gáz még mindig nyomja az egész testemet, alig bírok ülni is.
Jó éjt mindenkinek!
Éden
Éden

Zsebi!
Ez nekünk se magyarázat. Azt mondta, ez az ismeretlen meddőség. Õ nem hisz abban, hogy bárkinek is véletlenül a sikertelen lombikok után spontán összejöhet. Azt mégsem mondhatja, hogy ne menjünk az 5-re. Ez a 21. század orvostudománya. Nem tudnak mit kezdeni az egészséges emberekkel. Mi is megpróbáljuk elindítani az örökbefogadást. Én már nem agyalok rajta. Optimistán megyek az 5-re. Én tudom, hogy lesz saját babám. Az meg nem érdekel, hogy maga a doki hitetlen (nem hisz a csodákban). itt van Malena esete. Ahogy olvastam, ők is sokat próbálkoztak, a végül spontán babájuk lesz. Ez is csoda. Lehet, hogy naivitás, de én hiszek benne.

A férjem piros pólóban volt, 3mm-es hajjal. Én sötétkék farmernadrágban és vajszínű blúzban. Nagyon rövidre van vágva a hajam.

Még ha nem beszélgettünk, örülök, hogy élőben láttalak. Irigyellek. a nyugalom csakúgy árad belőled.

Angelani!
Gratulálok a babóhoz.
latimi

Éden!
Azért jó hogy semmit nem találtak.
Sajnos ez a gázos dolog eltart egy darabig még, de hamar túlleszl rajta.
Hát igen érdekes ez az egész. Igazából nagyon előrhaladott az orvostudomány, de valahogy mégsem tudnak magyarázatot adni miért nem maradnak meg az embriók. Így marad a remény és a hitt. De látod mindenkivel megtörténik a csoda. Milenáéknál sem volt semmi baj és sok évig nem jött össze és látod most igen ...... Ne add fel soha mert lesz babátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Angelani!
Olvastam másik fórumban hgoy megszületett a kisfiad, be is tettem az adatokat a táblába! Kép
Ezúton is gratulálok és sok boldogságot kívánok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok csajok,

Hál istennek ennek a hétnek is vége lett... Ma már reggel hazajöttem Varsóból, és rögtön le is feküdtem aludni, igy 11-3ig sikerült egy kicsit bepótolnom az eheti alváshiányomból. Szerencsére nekem az alvókám több mint tökéletes, az alvással szinte soha, viszont a felkeléssel minden hétköznap problémám van KépKépKép

Zsebi,
Ezek szerint neked lehet hogy már hétvégén punkció ? De jövő hét elején tuti, ugye ? Küldöm neked a +++++++++++++++++++ petinövelő energiákat KépKép

Farkasok,
Hol vagytok ? Minden OK remélem, nem érzed Judit hogy megtapadtak-e ? Bármilyen olyan érzés amit eddig még nem tapasztaltál ?

Renoka,
Örülök hogy legalább kiderült hogy mi a gond és már megoldás is van rá Kép Mostmár tuti minden rendben lesz, csak pihenj sokat, azért a napi szurkálásért nem irigyellek Kép Ne izgulj, a hasad szerintem hamarosan látszani fog Kép

Unique,
Örülök hogy megvan a családi öröm Kép Mi már a családban szinte mindenkinek bejelentettük, kivéve azoknak, akikkel nem találkoztunk személyesen, mivel telefonon nem akarom mondani.
Nekem igy a 11. héten már nem lehet nem észrevenni, még a fiú kollegáim is rákérdeztek mielőtt én mondtam volna (na jó, persze a gyakorló apukák).

Csajok, ígérem hogy most hétvégén csinálunk képet és vasárnap felteszem, jó ?

Wish,
Nagyon drukkolok neked is, hogy Zsebivel fej-fej mellett haladva pocakosodjatok KépKép

Norka,
Furcsa, én soha nem éreztem a spontán tüszőrepijeimet....szerintem ne agyalj ezen, ugorj azért rá apára, hátha lesz valami, ha pedig mégsem akkor várd a 21. napot KépKép Ez a három gyerek teória nekem is tetszik KépKépKép

Fanni,
Nekem a 14. napon volt a punkció, de én egy kicsit lassan növesztettem a tüszőket, ez csak a folyamatos UH-k alatt fog kiderülni hogy neked hogy lesz. A baby aszpirint én az injekciók elkezdésétől a a beültetésig szedtem, szép is lett tőle a nyálkahártyám, bár nem tudom előtte milyen volt,mivel az inszemeknél ezt sosem nézték.

Milena,
Én is emlékszem rád !! Fantasztikus hírt hoztál, gratulálok KépKépKép Szerintem itt az ideje hogy befejezd a történeted és megjelentesd valaholKépKépKépKép Annyira jól írtál, és most hogy a happy end is megvan, szerintem sok sorstársunknak adna erőt KépKép
Remélem még hallunk rólad Kép

Edina,
Érdekes hogy ennyire előre megmondták neked a dátumokat, de tudom milyen jó, ha az ember úgy érzi, hogy történnek vele az események Kép Kívánom hogy a mikulás zebrát hozzon neked KépKépKép

Timi,
Kár hogy nem javasolták az inszemet, pedig olyan jó lett volna még plusz esélyt kapni.... el sem tudom képzelni mennyire nehéz lehet az utolsó esély előtt állni. Szerintem kicsit várjatok a felhasználásával, és addig próbálj ki többféle természetes rásegítőt, amiben tudsz hinni. A lányok által javasolt akupunktúrához nincs kedved ? Vagy bármilyen homeopata, torna, energiamező, csak valami ami reményt ad, és úgy érzed majd most valami többet tettél mint eddig és ezzel most biztos sikerülni fog... Szerintem ez is számít....de persze tényleg csak akkor ha tudsz hinni bennük.

Niki,
Egy hét és neked is szurkolhatunk Kép Borzasztó lehet ami a barátnőddel történt. Az igazat megvallva én nagyon féltem az elmúlt hetekben hogy velem is valami hasonló lesz, de igyekeztem elhessegetni a gondolatot.... Az tuti hogy az orvos nem volt túl lelkiismeretes és/vagy hozzáértő.

Lara,
Én már nagyon szeretném látni Andort, a jövő héten vagy az után jó lenne talizni, de mi már október 8-tól megyünk nyaralni, jó lenne még előtte. Remélem Andornál nem az ekcéma jelentkezik... Te mondod nekem a 'lájtos' munkát, amikor te voltál a legnagyobb perpetum mobile KépKépKép Sőt már megint dolgozol Kép

Vasárnap jövök a képpelKép

Kriszta
10+6

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebi!
Idézem a doki szavait: "A sötétben csapkodunk"
latimi

Timi!

Csak annyit tudok írni, hogy le vagyok döbbenve azon, hogy egy ilyen intelligens, értelmes ember olyat mond, hogy ez a meddőségi orvoslás a mindenható, és ha valakinek nem jön össze lombikkal, akkor spontán sem. Kép Hány meg hány ellenpélda van! Példának okáért, van egy nő a Nőklapja Cafén, 11 lombikja volt, TIZENEGY, és utána spontán lett terhes... szóval az ilyet nem szabad elhinni, Timi.

Ha már itt különféle dolgok merültek fel, akkor hadd ajánljak a figyelmedbe itt egy cikket, a Kaálisok is feltették a honlapjukra: http://quad.bdtf.hu/Kaali/ipmcikk.html ebben a következőt írja a szerző: "Talán nehéz elképzelni, mi módon, de a funkcionális meddőségek jó része valójában kapcsolati probléma. Egy vizsgálatban, ahol a férj genetikai alkalmatlansága miatt donor spermával termékenyítették meg a nőt, a teherbeesés sikeressége legerősebben azzal függött össze, hogy a férj mennyire tudta elfogadni ezt a helyzetet. A meddőség egyik oka tehát a pár közt fennálló rejtett biológiai és pszichológiai kommunikáció lehet."

Lehet, hogy Kr. a sötétben csapkod, de csakis azért, mert a szemlélete teljesen egyoldalú. Az, hogy nálad nem tapadtak meg a babák, az valamiféle ellenállás a szervezeted részéről, és a kódot talán másképp is meg lehet fejteni.
s_norka

Csak hogy egyértelmű legyen: funkcionális meddőség = ismeretlen eredetű meddőség, leggyakrabban pszichés eredetűnek mondják.
s_norka

Zsebi, Kriszta
Én is remélem, hogy a mikulás hoz zebrát,mert ha nem sikerül, nem tudom,hogy mikor tudnánk újra neki vágni,már mint anyagilag.Így totál,de teljesen totál kimerülünk.A szerződésem is lejár.Ugy hogy sikerülni kell minden szempontból.De főleg azért mert már nagyon-nagyon szeretném,akárcsak bárki itt a topikon.
Nekem is furcsa volt, hogy olyan pontosan megmondta az időpontokat, de megnyugtató.

Kriszta
A képet nagyon várom,vagyis várjuk!Kép

Zsebi
Annyi petiérlelő energiát küldök,amennyi csak ki telik tőlem!!!Kép

Farkasok
Nálatok mi újság?Mikor lesz vérvétel, teszt?Már nagyon várom!Addig is jó pihit,és sok nyugalmat kívánok!

Timi
Mindent bele!Mi kb. együtt fogunk babásodni,pár hét eléréssel.Mindig irigylem azokat akiknek a párja belemegy az örökbefogadásba.Az én férjem azt mondta, hogy neki nem kell más gyereke.Ez olyan ferde felfogás nem?

Edina
dedina

Timi!
Erre már nem tudok mit mondani. Kép
Próbálj most egy kicsit kikapcsolni és élvezni ezt a két hónapot, hogy újult erővel tudjál belekezdeni az ötödikbe.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edina!
Köszönöm a drukkokat!!!!!
Az biztos anyagilag kimeriti ez az egész az embert, de lelkileg jobban, nehéz nekilátni és egyre nehezebb......

Kriszta!
Köszi a drukkot neked is rámfér!
A képet mostmár tényleg várjuk!!!!

Unique!
Mi volt a dokinál?????

Farkasok!
Drukkok mennek továbbra is!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta!
Nem emlékszel,hogy hány napos önmegtartóztatása volt a férjednek a lombik előtt???????????????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Norka!
Bárcsak ismernénk azt a fránya kódot.
A doki százalékos magyarázatai már szinte dühítenek. Arról igazán nem tehetek, hogy egészséges vagyok. Ha spontán lennék terhes, akkor meg az a jó.

Kriszta!
Most iszom a gélt, eszem a méhpempőt. Csupa természetes dolog. Lúgosító zöldségeket eszem, hogy megtisztítsam az érfalaimat.
Szobabiciklizem, minndennap letekerek néhány km-t.

Zsebi!
Most feltöltődöm a két hónap alatt. Mégoptimistábban kezdem majd az ötödiket.

Edina!
Egy egész nagy csapat fog egyszerre babásodni. Ez lenne a legszebb karácsonyi ajándék.

Mindenkinek jó babásodást. Mindent bele Lányok.

Timi
latimi

Timi, az tény, hogy ismeretlen eredetű meddőséggel nem tud mit kezdeni a meddőségi orvosszakma. Itt van Madaran esete (Anna). De érdekes módon viszont itt működik a legsikeresebben a pszichoterápia, mert azt mondják, az agyban van valami. És szerintem is az lesz, hogy ha ne adj isten, nem sikerül az 5., és öribaba projecteztek, be fog sikerülni a saját. Mert az egy dolog, hogy nagyon pici az esélyetek a férjed okán, de nem lehetetlen, mert itt is vannak ellenpéldák. De másik dolog, hogy te ellazulsz és befogadóképes leszel. Én így gondolkodám. Kép
s_norka

Norka,
Madaranról mit tudsz ? Sikerült neki spontán ? Mióta ide nem ír, elvesztettem a fonalat. Sajna nem nagyon van idom es energiam a Devais topikot is olvasni mostanában...

Timi,
Ok, értem hogy már egy csomó mindent csinálsz, de én olyanra gondoltam, amit eddig még nem próbáltál...ha már úgyis 'sötétben tapogatózunk 'Kép Egyetértek a Norka féle okfejtéssel is, ha szervi oka nincs, muszáj hogy valami lelki/pszichikai oka legyen és egyszer csak meg fog történni a csoda KépKépKép Mint ahogy Norival is KépKépKép

Képet este készítünk, mert akkor sokkal nagyobb a poci mint reggel Kép

Kriszta
11+0

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta, Norka!

A gélt meg a többi természetes bogyókat nem használtam. Próbálok kikapcsolódni. Eljárok horgászni. Nekem ez nagyon jó terápia, ugyanis imádok horgászni.
Remélem, igazatok lesz. Sikerül örökbefogadni 1-2 babát, utána jön a saját. Így szép nagy család leszünk.
Nagyon várom a csodát.
Köszi, hogy bíztattok.

Timi
latimi

Kriszta!
Kérelek válaszolj!!!! Hány napos volt az önmegtartóztatás lombik előtttt?????????????????????????????????????????????

Timi!
Abban biztos lehetsz, hogy egy éven belül akkor agyerekzsivaj lesz a lakásotokban, hogy a fejetek szét fog tőle menni!!!!!!!!!!!!!
Tetszik a pozitív hozzáálllás! A halat meg is szoktátok enni?????

Ezzel az önmegtartóztatással azért csesztetlej titeket mert van egy cikk íme, ezek a doki viszont 5 naposat kére szerintetetk segítsetek!!!!!!!

Egynaposnál ne legyen hosszabb az absztinencia
Az önmegtartóztatástól csökken az ondó életereje

Tévednek azok a férfiak, akik annak reményében tartózkodnak egy ideig a nemi élettől, hogy utána hímivarsejtjeik erőteljesebbek lesznek, és így növekszik a megtermékenyítés esélye. A túl hosszú ideig tartó önmegtartóztatás csökkenti a férfiak apává válásának valószínűségét, különösen akkor, ha már amúgy is alacsony a spermiumszámuk. Izraeli kutatók 900 férfiból származó 1800 ondóminta alapján azt a következtetést vonták le, hogy a megtermékenyítés szempontjából a nemi élettől való egynaposnál nem hosszabb megtartóztatás a legjobb. Olyan férfiak esetében, akik két napig vagy tovább tartózkodtak a közö-süléstől, mind a spermiumok mozgékonysága, mind az ún. akroszóma-index csökkent. Ez utóbbi azt tükrözi, hogy milyen arányban van meg a spermiumoknak a petesejtbe való behatoláshoz szükséges felszereltségük. A normális spermiumszámú férfiak között a mozgékonyság csak 11 napi önmegtartóztatás után kezdett csökkenni, és az akroszóma-index 5 napi absztinencia után érte el a legalacsonyabb értéket.

mielőbbi segítséget várok a szakértőktől, mert nekünk már nesokára punkció kb. kedden!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, megsúgom, mi eddig lombikra mindig 2 napos katonákkal mentünk, nem többel. Inszemnél is úgy volt, hogy elsőre 2 napos, a duplázásnál meg ugye 1 napos. És mindig tökéletes volt minden. Én a gyakoribb verzióban hiszek. Nyugodtan kapd el apát, a lelki béke mindennél többet ér - és úgyis ICSI lesz, nem? Kép

Anna írt egy topikba, én most nem tudom, írhatok-e a felhatalmazása nélkül. Elég, ha azt mondom, pontosan ugyanott tart, mint én 2 hónapja. Tehát el akar kezdeni egy dolgot, a 3.lombiktól meg ódzkodik. Így remélem, már világos Kép

Jelentem, nekem kipukkant a hasam. Végülis hívtuk Kr-t tegnap negyed 5-kor, mert akkor már veszettül nyilallt. De neki volt igaza: esetemben 48 óra kellett a repedéshez. Jelentem, megvolt a móka tegnap is, ma is, a többi nem rajtunk múlik. Kép
s_norka

Nóri!
Köszönöm!
Igazából ICSI lesz, de ezzel is vannak fentatásaim. Nekünk mindig ezt írja rá a papírunkra, de a múltkor mégis csak a felét szurták meg a többire sima IVF várt aztán jött a fekete leves, mert azokból semmi nem lett. szóval sremélem most mindet megszúrják!

Még lenne egy közvéleménykutatós kérdésem!
TI SZOKTATOK SZEXELNI TRANSZFER UTÁN ?????????????

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike Kép

Több lányt is ismerek, akik szexeltek, és összejött nekik. Nekünk is becsúszott 1-1. Állítólag a transzfer után 3-4 nappal érdemes időzíteni a dolgot, mert akkor még nem tapadt meg teljesen a babó, tehát az orgazmussal járó méhösszehúzódást nem bánják még, viszont a katonaanyagban levő prosztagl... akármicsoda jót tesz a megtapadásnak. Na, elég tudományos voltam? Kép
s_norka

Sziasztok,

Természetesen itt vagyunk, mindent tudunk, csak írni nem volt időm. Judit az iső nagy részében pihen. Kímélem. Sütök főzök neki. Õ szorgalmasan növeszti a babókat, s iszik.
Hogy itt vagyok vele szerintem nyugodtabb, egyedül mindig ezen jár az esze.
Pozitívak vagyunk, bízunk. Ennél többet nem tehetünk.
Hétfőn jön az anyós, s nem lesz egyedül napközben. Vasárnap megyünk vérvévetlre, nem tesztelünk. Már több mint egy hetesek a szarosok.

Köszi a drukkokat, remélem kiszorítunk belőle egy zebrát!
Legalább egyet.

Zsebi,

Végülis Judit nem vette be az antibiotikumokat.

Ez a sperma dolog: szerintem teljesen egyéni dolog.
Ebben hál Isten nincs tapasztalatunk. Nekünk több hetessel is ICSI nélkül mentek a dolgok.

Viki,

Farkasok most játszanak!
Hajrá hajrá!

Timi,

Én még mindig furcsának találom az inszem elvetését K. részéről.
Nem az ő szervezete. Ha ilyen pozitív vagyok akkor előre mindenképpen. Inszem jó lesz a tesüknak!!!

Kriszta,

Nem tudom érez e valami különlegeset, eddig nem mondta, de ugye ezt tudjuk nem feltétlen kell érezni bármit is.
Fényképező készlet hogy áll otthon.

Jó volt Varsóban? Lengyel - magyar két jó barát!
Nekünk jövő vasárnapig biztosan nem jó a tali, mint tudjuk, aztán Zsebi is bevackolja magát, Wish is neki indul.
Andort pedig látni kell, nektek is. Mi már többször is láthattuk :-))).
Petivel be is kellene pótolni a múlt héten elmaradt bulinkat!

Edina,

Jó jó hogy Konc mindent előre meghatároz (időpont), de azért pillanatnyilag senki nem tudja megmondani hogy fogsz reagálni a dolgokra, mennyiségünkre....nekem ez egy kicsit fura, mert nálunk ugye mindig csak a következő időpont ismert, mert mindig minden változhat.
A lényeg, hogy még idén te is babát fogsz várni!

Na csók lányok, jók legyetek.

Farkaskoma

Kép
farkasok

Farkasok!
Találtam valami érdekeset elküldöm nektek e-mailban nézzétek meg és várom a reakciót! Ilyen kicsi a világ!!!!!!
Akkor majd javítom a táblában okt 2-re szép nap lesz érzem!!!!! koppppp-kopppp-koppppp

Több hetessel is ICSI nélkül ha jelentkezel donronak szóljál han nem jön össze szerientem sok lányon segíthetsz ilyen anyaggal! Kép

Kapaszokdjatok kicsiny farkasok!!!!!!!!!!! Durkk megy sokat gondolok rátok!!!!!!!!!!!!! Már nincs sok hátra egy hét holnaptól már visszaszámlálás indul!!!!!!

Nóri!
Nagyon tudományos voltál! Köszönöm. Most nincs több kérdésem már bizos az agyatokra megyek, de nem tehetek róla ilyen agyalós vagyok és szeretrnék mindent a lehető legjobban csinálni. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Még hétfőn is mész UH-ra? Vagy holnap?
A saját inszem. tapasztalatainkból azt mondhatom, hogy az 5 napos kiskatonák voltak a legtöbben, de a legjobb mozgékonyságúak a 4 naposak lettek. A 3 naposak kicsit gyengécskébben sikerültek, de szerintem az is fontos, hogy mit eszik a párod, mennyire fáradt, egészséges ilyenek.
2-5 nappal jársz előttem, így majd mindig kérdezgetni foglak, ha nem baj Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Nyugodtan kérdezgessél ha tudok segítek, de látod én már a harmadikat taposom és mégis ilyen sok kérdésem van. Akkor marad négy napos most így van ha kedden lesz a punkció. Holnap megyek uh-ra és akkor kiderül mikor lesz.

Wish!
Hogy vagy??? Szuri ma is megvolt gondolom. Te miket is kapsz?????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

FarkasKrisztián! Több hetes....?! Azt meg hogy csináltad? Kép

Zsebi, mit láttatok ma az uh-n? Volna kérdésem, melyik tüszőrepesztőt kapod, az Ovitrelle-t vagy a Choragont? Lehetett választani? Csak mert nekem az előző kettőnél Ovitrelle volt, és ismerve az üres tüszős-jelenséget, nekem nem igazán jön be. Kíváncsi vagyok, Kr. belemegy-e abba, hogy most majd Choragont kapjak.

Jelentem, a hőm már fent van, megnyugodtam. Kép
s_norka

Nóri!
Még nem kaptam meg a recepteket mert még két napig kell kapnom a gonalt kicsik voltak még a tüszencsek. Nem tudom milyen fajta lesz, de a bartánőm pénteken választhatott hogy melyik fajta repit kéri.
Gondolod, hogy a repesztő miatt volt sokban üres a pete? Azért ez durva lenne. Szeritnem biztos kérheted a Choragont. Ezek alapján nekem midnig megmaradtak a tüszők lehet hogy maradok a choragonnál. Kép
Neked eddig mind a kettő Ovitrellel volt? Nekem eddig mindig Choragon volt nem is választhattam.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi, hát ugye itt a Neten sokakkal beszélek, és többen jártunk már úgy, hogy nem volt sok tüszőben pete. Például Bzsuzskánál is volt ilyen. És egy családinetes lánynál volt az, azt hiszem BMC-s, hogy egy petije sem volt a tüszőkben, erre a következő alkalomnál a tüszőrepi utáni napon megnézték a HCG szintjét vérből, és alig volt neki. Ebből az derült ki, hogy a szervezete túl gyorsan lebontja azt a fajta szert, és többet és mást kellett kapnia.
Én azért kaptam fel a fejem, mert mindkétszer Ovitrelle-t kaptam, és már elsőnél is csak a tüszők bő felében volt pete. Kép Ráadásul van egy lány akit ismerek, elsőre Choragont kapott, akkor volt rendesen petije, másodjára meg most Ovitrelle-t, és a 9 tüszőből 2 petije volt.
Gondoltam, megosztom ezt az infót veletek. Akkor Choragont fogok kérni én is.

Zsebi, ez nagyon jó, hogy most ilyen lassan, szépen, de biztosan érleled a tüszőket! Tudod, hogy ez a tempó jobb... Kép Kép
s_norka

Zsebi!
Most végeztem a vasalással. Úgy utálom a katonaingeket vasalni.
A halat mindig megesszük. Remélem, kifogom a karácsonyi pontyunkat. Már nagyon várom, hogy mehessek pecázni. Kikapcsolódás képpen tegnap voltunk moziban. megnéztük A sziget c. filmet. Egész jó volt. Igaz bedöglött a mozi generátora félidőnél, de sikerült megjavítaniuk. Jó volt egy kis szünetnek(pipilés).
Én most optimistább vagyok, mint az eddigieknél. Bízom benne, hogy sok gyerekünk lesz, és szétszedik a lakást.

Farkasok!
Már nem érdekel a doki véleménye. Lehet, hogy "gond van az agyammal", de az ember nem tudja kikapcsolni, főleg, ha tiszta szívből akarja a babát. Arról meg nem tehetek, hogy makkegészséges vagyok.
Hogy vannak a lurkók?

Norka! Zsebi! Wish!
Nagyon szurkolok nektek. Érleljétek a tüszőket!
latimi

Wish!
Hogy vagy? Szurik mennek szépen befelé?? Mikor mész elsőször uh-ra????

Nóri!
Ez érdekes! Köszönjük, hogy megosztotad velünk az infot. Nem kísérletezek. Nekem eddig a Choragontól mindegyikben szépen volt akkor maradok annál ha választhatok. Kép
REmélem igazad lesz és ez jó előjel, hogy lasszan de biztosan nőnek, egyformának egyformák a kis drágák! Kép

A párom épp betegeskedik nagyon kell szorítanom hogy nehogy nagyobb baj legyen most se az nem hiáyzik, hogy én elkapjak valamit se az hogy ő lázas legyen a katonáknak nem teszt túl jot.

Timi!
Remélem a karácsonyi halat már nem te fogod kifogni mert mással leszel elfoglalva!!!! Kép Kép Kép
Ez az fő a pozitivitás!!!!!!!!!!!!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Jobbulást.Igyatok sok teát, egyetek sok hagymát. Az szokott segíteni.

Ez lesz a legizgibb karácsonyunk. Karácsonykor sem teszteltem még.
latimi

Sziasztok!

Közkívánatra újabb képek Andorról:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7101

Most többre nincs időm, mert a gyermek ordítva követelőzik Kép

Puszilok mindenkit:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Viki,

Gratula a ti Farkasaitoknak is!
22-15 szép eredmény. játszott a párod?

Farkasalom

Kép
farkasok

Timi!
Kurálom már a páromat, remélem a legjobbakat!!!!!!! Kép Kép Kép Kép Raikkonen nyer most és akkor már kutya baja. Reménykedik a drágán, nekem mindengy az én kedvenc csapatom a Ferrari idén már biztos nem nyer.

Karácsonyi teszt csak jó lehet, egy igazi angyalka megy el hozzátok!!!!!

Lara!
Ez hihetetlen milyen édes a kisfiatok és hogy már így figyel a játékokra nem semmi a srác!!!!! Na me g még az a haj, de azért mond meg neki hogy engedjen a mamájának egy kis szabadidőt, hogy tudjál jönni hozzánk, mert hiányzol a csapatból!!!!! Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
Én is Otrivelle-t kaptam, és az öt tüszobol négy tökéletes petesejt lett. Nekem short protokoll volt. Nekem Kr. azt mondta az Otrivelle jobb mint a Choragon.

Mka
Vendég

Zsebi Kép
nekünk 2 v. 3 nap volt... tuti nem 5!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Farkaskoma,
Köszi a gratulációt.
Igen, játszott, ő volt az egyik FB./48-as mezben/ és nagyon ügyes volt és én meg szétordítottam az arcomat egész meccs alatt úgy drukkoltam.
Tök jó volt látni, hogy győztek!

Drukkok mennek Juditnak!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Lara Kép
Nekem a 8. kép a kedvencem, tüneményes Kép

Zsebi Kép
Én meg ma voltam UH-n, s még vagy 4 napig gonalozom magam... így nálam a punkció vasárnap vagy hétfőn lehet.

Wish Kép
Te hol tartasz?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lara!
Nagyon büszkék lehettek Andorra. Gyönyörű baba. Imádom nézegetni a képeit. Igazi vasgyúró. Az a frizura? Nagyon tetszik. Mindig ilyen nyugisan fürdik?

Zsebi!
Nekem adott ovitrelle-t, a beültetés után meg choragont. Lehet, hogy ezért kergült meg a szervezetem.

Lányok!
Termeljétek ám a sok tüszőt!
Vigyázzatok magatokra és a tüszikre!

Timi
latimi

Zsebikém : nálunk is 2 napos fickók voltak, szerintem semmiképp ne legyen 5 nap ! Kép
Küldöm a gyógysugikat a párodnak !
Az Ovitrellel nekem működött a dolog, Choragonnal soha nem repedt meg a tüszőm, csak később.

Lara : Andort imádjuk ! KépKépKép

Timi : sajnálom, hogy nem jutottatok sokra az elmúlt Kaális találkozón, de én is azt vallom, amit Nóriék ! Ha nincs szervi baj, akkor a pszichét kell alaposan megvizsgálni Kép Persze ezt könnyű mondani... de én reménykedek abban, hogy nem lesz nektek következő lombik KépKépKép

Fanni : mikor mész legközelebb UH-ra ? Szorítunk nagyon !!!

Már kb. 1 hete fájdogál a pocakom és nemrég rózsaszínes nyák jött Kép Kivagyok, szerintem sok ez a 27 nap fogigátló, bár már csak 2 szem van.
Ugye nem fog megjönni hamarabb ?!
Nem akarok nyivákolni, de nagyon megviselt az elmúlt pár nap. A melleim majd kidurrannak, fáj a hasam és folyik rólam a víz, szerintem a hormonjaim az egekben. már most... Kép

mniki

Zsebi,

Ezer bocsánat hogy ilyen csúnya voltam és nem válaszoltam Kép De látom hogy mindenki megoszotta már veled. Ebből is látszik hogy ez mennyire egyéni.. Nekünk konkrétan most pont 5 naposak voltak, mivel eredetileg már szerdai napra vártuk a punkciót, és vasárnaptól tartózkodtunk, de kedden kiderült hogy csak pénteken lesz a punkció, de akkkor már nem akartunk 'elherdálni' a katonákat. Sőt, nekünk az inszemnél volt hogy egy hetesek voltak, mivel a párom előtte nap jött haza külföldről, és akkor lett a legjobb az eredmény KépKép De főleg ICSI-nél ennek nem nagy jelentősége van, hiszen úgyis a pár legjobbat választják... Holnapra mega drukk nektek KépKépKépKép

A fénykép sem jött össze, szombat este próbálkoztunk, de valahogy a képen tényleg nem tűnt nagynak, a párom is betegeskedik, igy nem nagy kedve van fotózni, de a héten remélem összehozzuk valahogy.
Holnap megyünk a Schöpf-Méreibe a genetikára, nagyon izgulok emiatt, tulajdonképpen nem nagyon akarodzik ez az egész, de majd meglátom ott mit fognak mondani... azért egy kicsit gondoljatok ránk délután...

Niki,
Küldöm a korai mensiűző sugikat++++++++++++++.

Farkasok,
Remélem a kis farkasok már jól bevackolták magukat, kezdődik a visszaszámolás...nagyon sokat gondolok rátok !

Lara,
Andor hihetetlen aranyos, tiszta apja Kép legalábbis mostKép Remélem az ekcémára jól ráijesztettetek és már el is tűnt.... A kolleganőm homeos bogyokkal tudta rendbetenni, miután az orvostudomány 9 hónapig agyon vizsgálta a kislányát mitől is lehetett neki...

Norka, Timi,
Soha nem hallottam még erről az Ovitrelle-ről, nekem mindig Choragont írtak, érdekes...

Fanni,

Peteérlelő drukkok neked is mennek ++++++++++++++++ Kép

Wish,
Minden Ok ? Hol tartasz, voltál már UH-n ? Biztos szorgalmasan nőnek a petikékKépKépKép Nem akarják hogy csak farkasüvöltés legyen ebben a lombikos házban, ugye ?

Kriszta
11+2

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok Kép

LaraKép
Andor nagyon édes Kép

Zsebike Kép
Kiderült már mikor lesz a punkció? Drukkolok nagyon!

NóriKép
Én kaptam repesztőnek már ovitrellt és choragont is, mind a két esetben 11 petesejt lett.

NikiKép
Hát elég gáz ez a rengeteg fogigátló, de reméljük lesz foganatja. Elhiszem, hogy már szarul érzed magad tőle, de mindjárt vége, aztán kezdődhet a főműsor Kép

Valaki kérdezte mit kapok stimunak. 2 Gonal F75 + 1 menopur + 1 closty.
Megvolt ma az első UH is. Mind a két oldalon 5-5 tüsző van és a jobboldalon még van több kisebb, ami még doktorunk szerint is tökéletes lenne, de sajnos a baloldalon csak 4-6 mm-esek, a jobboldalon meg már 8-10 mm-esek. Emiatt meg is emelte +1 ampullával a menopurt, és holnap estétől cetrotidet is kapok. Szerdán megyek majd megint.
Egyébként már a múltkor is ez volt, hogy nem egyformán nőttek, és végül szépen összeértek, bár akkor az első UH-on nem volt ekkora különbség. Na mindegy végül is nekem 1 is elég, ha gyerek lesz belőle.

Wish

wish

Niki Kép
Nem fog megjönni hamarabb, mert küldöm én is a mensiűzőket!
Szerdán megyek újra UH-ra. Õszintén szólva mihamarabb szeretnék túllenni a punkción, mert napról napra gyengülök... ma alig élek. Kicsit szédelgek és szörnyen fáradtnak érzem magam 9 óra alvás után...

Wish Kép
Drukkolok, hogy a baloldaliak is felzárkózzanak!

Zsebi Kép
Most akkor Neked ma jön a tüszőrepi és 2 nap múlva punkció?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi! nekünk is 5 napot mondtak!!

Lara! nagyon szép Andor baba, az ásitós kép nagyon tetszik!! Mekkora már?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?